Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.01.2015 19:34 - Ислямът е основна религия в Европа?
Автор: budha2 Категория: Политика   
Прочетен: 2318 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 04.02.2017 08:53

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image   
https://infobalkani.files.wordpress.com/2012/11/92.png?w=604             

 "Ислямът е основна религия в Европа и това ще бъде така.По-важното е, че ние ще продължим пътя си към Европа заради всички 45 милиона мюсюлмани в страните от ЕС, които представляват нашата религия, език и култура. С тях ние ще се интегрираме в ЕС и това със сигурност ще стане един ден."-, каза Давутоглу на среща с турски гастарбайтери в Цюрих. Преди половин столетие в Европа  турската власт се отърва от млади и много бедни безработни хора от всички краища на Анадола, и благодарение на това, че ги държеше много дълго неграмотни и в блатото на исляма,  построиха им  джамии и месчити, които отдавна, с "братската" помощ на ЦРУ/КГБ/МОССАД и с продажността на европейците планираха със сигурност да бъдат мюсюлманското огнище, разцепило, взривило и заличаващо Европа. Преди 50 г. най-бедните и гладни турци отидоха да си вадят хляба в ГФР и вместо благодарност и уважение, германците получиха наглост и претенции.                                              image         
Карикатура в Германия, описващи юдеите сред местните немци.
Обърнете внимание на турският червен фес, който носи юдеинът!!
                                                                             
Юдейчето Давутоглу от село Искра е "български" гражданин, който лежал по затвори като Нури Адалъ и Ахмед Доган. Иначе външният министър на Турция Ахмет Давутоглу е считан за създател на доктрината за неоосманизма.  
                          image 
През турското робство християнството било в разцвет. На една джамия се строели по три църкви. Евреите се занимавали с търговия, а тюрки и араби практикували расово смесване с бялата християнизирана раса. 

image
http://get.whotrades.com/u3/photo28B4/20260241630-0/blogpost.jpeg


image
                                                                                Турският външен министър Ахмед Давутоглу миналата година бе на гости в Шумен.Срещна се с кмета Красимир Костов и с областния управител Венцислав Венков. Похвали ги, че добре познават Турция, често са ходили там и са създали приятелства с "вечните комшии".
При посещението си в опасаната отвън и отвътре в строително скеле Томбул джамия, дипломатът поиска тя час по-скоро да бъде ремонтирана, за да стане отново част от нормалното ежедневие на хората."Много е радостно между нашите народи да има близки взаимоотношения, защото ние сме комшии завинаги. Шумен е област със специално място. В този регион имаме две големи добре интегрирани инвестиции - "Алкомет" и "Шишеджам". Те създават работни места и заздравяват взаимотоонишенията между нашите две страни", каза Давутоглу.И не само в Шумен, в Стара Загора, фабриката "Терлик чорап" е подарена на турско дьонме свързано с КГБ, "Терлик чорап" от Ирина Динева(отец и е генерал от КГБ).Във фабриката работят българки като се използва система от надзиратели.Управителя на фабриката е чест гост на Шалом, а работниците от фабриката както и робите в предприятия и фирми на комунистите от ДС се насочват да пазарят само от определени техни магазини, предприятия и заведения, всички турско езични групи в града също са включени в този скрит джихад срещу страната и населението ни.                                     image                                                                                     
Преди да навърша 9 години, вече бях научил основната доктрина на арабския живот : Аз против брат ми, аз и брат ми срещу баща ни, семейството ми срещу братовчедите ми и целият клан, клана срещу племето, племето срещу света и всички заедно срещу неверниците
Леон Юрис.Това е познато от Тора и Талмуда.   
               

image

Ислямът има своите текстове, регламентиращи свещения и до днес за мюсюлманите дълг да принасят животински жертви в името на Аллах за опрощаване на греховете им и за изпросване на благословение за дома и семейството. Това действие се свързва със смисловия корен курб (приближаване до Аллах)



Не може да се отрече високото самочувствие на министъра на външните работи на Република Турция Ахмет Давутоглу.

Твърдейки, че неоосманизмът е измислица на чуждите журналисти и анализатори на турската политика, той твърде успешно прилага на практика тази доктрина.
image

Тъй като в своето оформяне ислямът е силно повлиян от юдаизма (и много по-малко от християнството), е закономерна приликата на Сура 37 (АС-САФФАТ, 37:99-110) със старозаветното повествование от книга Битие (22:1-18) за жертвоприношението на Авраам. Коранът разказва следното: „И рече [Ибрахим]: "Отивам при моя Господ. Той ще ме напъти. Господи мой, дари ме с праведни потомци!" И го благовестихме за смирен син. И когато порасна, и започна да ходи с него, той рече: "О, синко мой, сънувах, че трябва да те заколя. Какво ще кажеш?" Рече: "О, татко мой, прави, каквото ти е повелено! Ще откриеш, ако Аллах е пожелал, че съм от търпеливите." И когато двамата се подчиниха, и той го положи по лице, Ние му извикахме: "О, Ибрахим, ти изпълни съня." Така награждаваме Ние благодетелните. Това е явното изпитание. И за него дадохме в замяна голямо жертвено животно. И оставихме за него спомен сред сетните. Мир за Ибрахим! Така награждаваме Ние благодетелните." Важно е да се каже, че мюсюлманите виждат в лицето на Ибрахимовия (библ. Авраамовия) син, готвен за жертва, Измаил, а не Исаак, както е в Стария Завет. Въпреки това съществено различие, ислямът следва юдаизма в разбирането за основополагащото значение на животинските жертви като форма на заместител за човешките грехове и на умилостивение за човешките прошения пред Яллаху.

image


Пропагандирайки борбата за мир, ориентацията към ЕС и развитието на отношенията със съседните държави, всъщност демонстрира позиция на силата и стремеж към извиване на ръцете на по-слабите съседи и на страните, зависими от турското геополитическо положение.

Постановката за отказ от проблемите в миналото и за поглед, насочен в бъдещето, означава отхвърляне на вината за престъпленията на турските ръководители, извършени по времето на Османската империя, младотурците и обкръжението на Кемал Ататюрк - кървавото потушаване на въстанията на балканските народи до началото на ХХ век, клането над тракийските българи по времето на Втората балканска война, геноцидът над арменците през 1915-1921 година, гръцките погроми след това.


image
   
 „Защо са необходими неверниците? Те ще работят, ще орат, ще жънат. Ние ще си седим като effendi и ще ядем“ – рече той под одобрителния смях на някои.                                                                                                                              Вместо извинение, Ахмет Давутоглу призовава в книгата си за възстановяване на турското политическо и икономическо влияние над независимите държави,освободили се навремето от османско робство и дава за пример Германия,Япония и Русия, които и досега играят решаваща роля в развитието на някога окупираните от съответните империи страни.

Вярно е, че и там някогашните метрополии са управлявали с насилие и жестокости, но като цяло са цивилизовали завладените земи и народи. Докато никак не е случайно,че класиците на историята на цивилизацията определят Османската империя като „мъртвородена цивилизация". Основната причина е, че е потискала по-развити от нея цивилизации и култури. Затова техните наследници не са запомнили с нищо добро турското робство.           image 
 Чрез трите религии левитите държат гоите под контрол.Днешното Християнството се използва по време на мир, да се пасат гоите.Юдеизма е за масони посветени и юдеи-комунисти. Мюсли-яма по време на мир е прикрит джихад, чрез висока раждаемост, а по време на войни открит джихад.  Какво стана от много христианска толерантност. Ислямистите завладяха териториите без война.              image                   
 "Когато Махмуд Газна/Mahmud of Gazna,
първият мюсюлманин завоевател, атакува Лахор/Lahore, разбрал, че го защитава родния индуски принц наречен Дауд/Daood или -Давид.Този единствен факт е достатъчен, за да разреши въпроса за това, че имената на местата не са давани от Мохамедани." (Том. I; стр. 432).  Сихките("учениците"), подобно на йудеите не вярват в Бог, като  ОТДЕЛНА ЛИЧНОСТ,а като дух, който най-много може да се въплъти в "учителят"(гуру), по подобие на юдеите, които боготворят своите равини за техният дух Яхве. Злоупотребата с жени и деца при юдеите е наследство от Кашмир, гнездото на нагите. Моголската империя е същата вяра в Ал Аху, както и Ел Яху- рудрически лемурийски духове на Кали(която има придружител чакали). Завръщане на нагите в Кашмир-това е инвазията на ислямът при сидхите, които вече са направили първата крачка при отхвърляне на ВЕДА-смесване с рудрическият дух Ал Аху."В долината на Кашмир, на хълм в близост до езерото, се намират останките на храм на Соломон. Историята гласи, че Соломон, намирайки в долината всичко покрито с вода, освен този хълм, който бил на остров, отворил проход през планините и добавил към Кашмир красивите равнини. Храмът, който е построен на хълм се нарича "Тъч Сулиман"/Tucht Suliman. Форстър добавя: "Преди мохамеданите("Mahometan") да завладеят Индия, Кашмир/Kashmere се е славил с брахминско знание и великолепно храмово строителство." А сега какво да кажем? Дали са били брахмански евреи, или еврейски брамини?
         

image                                                                                                     
След миграцията си в Близкият изток, юдеите изтребват местните племена, създават йудаизмът си на базата на откраднатият Лунен култ към Рудра и Кали("Йишвара").
След влизане в конспирация с Римската империя създават и библейското християнство, като начин за превземане на Европа и Русия. По-късно създават и ислямът, като влизат в конспирация с арабските племена(днес цялата царска фамилия, която управлява саудитска Арабия са юдеи. Християнска" САЩ, мюслиманска Русия и горските евреи на Рамзан Хабиру са първи приятели със Саудитска Арабия, независимо, че там всеки ден има публични екзекуции чрез обезглавяване и рязане на крайници!!) за превземане на Персийската Империя. Правят го още с първата Османска империя- Рашидунският калифат. Списък на всички ислямски империи- ТУКen.wikipedia.org/wiki/Islamic_empire. Империята на Моголите и последната ислямска империя- Отоманската, са едни от най-активните също Яхувистични(Аллаховистични)империи.
След това чрез Британската империя продължават да "вършеят" в Индия(може би най-цивилизовано от всички останали предни, тъй като са Арйани, все пак, макар и пойудейчени!!) И разбира се последната-Американската...
Съвременните сътресения в Европа, САЩ и светът с т.нар. "ислямски фундаментализъм" са също дело на тази пра-стара секта, мигрирала от Кашмир за Близкият изток....
Чудно ли е защо Христос Галилейски нарича дух Йах/Ал Ах "принцът на този свят, който идва след Мене"?...      

image

Тайните служби сред белите общества тръгват от Ватикана. ;)
Те научават това от "Булана на Кагана"(хазарския).

Буланът юдеизира Кхагана.
Буланът играе роля на
ЮДЕЙСКО "покръстване" на тюркския Кхан(кхаган)!
И оттам - е символ на ТАЙНОТО ЮДЕЙСКО ОБЩЕСТВО!
Буланът дава връзка между юдеи, тюрки и араби в лунноста на култа(конспиративността).
За това "новите юдеи"-илюминати са синтезирали
лунността на египетския Ях, аккадския Син(Син-ай) през африканското Ел Яху до арабското Алл Аху до тюркския - Тенгри(шумерския Дингир).

"Булан" хазарите носят, като термин от "яваните"(турките), според Веданта. И до днес на о-в Ява и други малайски езици "Булан" значи "Луна".

                                                            image          
Думата "Куран" е етимологично-свързана с Куру(гуру). "Куран" буквално значи "рецитиране", "учение". По подобие на "гуру". "Кур-айшите" са племе в Арабският полуостров, с които Мохамед воюва."Торах" означава абсолютно същото- "учение", чиито произход идва от "Тау"- "планина" - "земя върху земя", "Таурус"- едър рогат добитък) на Туран-ите.Кураничният ислям-огледален приматски образ на йудаизмът.Йудаизмът е маша на асура-нагите в кали-йуга. Те са се настанили трайно в Индо-Европейските общества, манипулирайки ги.      

  image                                                                                                                            image                       Doku Umarovas/                                                                                                                                                                                                                  
Горски евреи произход 
                                                                                                                                 Кираата, Хууна, Аандхира, Пулкаша, ААБХИИРА, Шумбха, Йавана, членовете на Кхаса-расите и дори други ПРИСТРАСТЕНИ КЪМ ГРЕХОВНИ ДЕЙНОСТИ могат да се пречистят като намерят подслон при предано-отдадените на Господа, благодарение на върховната му мощ.
Аабхиира: Това име също се появява в МахаБхара-та(Древна Индия), както в "Сабха-парва", така и в "Бхисма-парва". Споменава се, че провинцията е разположена на река Сарасвати(пресъхналата река , минаваща през Мохенджо-Дару и Хар-ап-ската цивилизация, "Хар-апa", значи "Земя-вода") в СИНД(ИНД). Съвременната провинция "СИНД" първоначално се е простирала до другата страна на АРАБ-СКО МОРЕ("Ар-Ап", "земя-вода") всички жители на провинцията са били познати като АБХИРАС(ХАБИРУ)! Те са били под властта на маха-раджа "Йудхи-штирха(от Санскр. букв. "война-сведущ", "сведущ във войната") и според сведенията на Маркандейа: МЛЕЧЧХА(извън-класови кучеядци) в тази част на света също ще превземат Бхара-та(Древна Индия). По-късно това се е оказало вярно също в случая с "Пулинда"(елините, в лицето на Александър Македонски/"Велики", така и арабите/евреите превземат наново Индия чрез Могулите и Британски Цион) от името на АБХИРИТЕ. Тези "абхири" са били първоначално познати като "кшатрии" в брахминската култура, но те са предали брахминската култура и са слезли до нивото на номадски извън-класови-MLECCHA.
Кшатриите, които са се скрили от аватара на Вишну-ПАРАШУРАМА са се скрили в Кавказките планини("Ной-ския ковчег"???), по-късно са познати като АБХИРАС и мястото, което с населявали е известно като "Абхира-деша".
HEBREW=hABIRU=hAPIRU=ABhIRU=(HAR-AP)-
"ЗЕМЯ-ВОДА"=ЗЕМНОВОДЕН=РЕПТИЛ

image
         
Друг етимологичен корен за "ВОДА" на санскрит иде АВАРИ/АБАРИ/АПАРИ, сходно племе с хазарите, за което имам, пък информация, че са били РУДРИЧЕСКИ извън-класови племена на АВ(х)ИРИ/АБ(х)ИРИ- http://en.wikipedia.org/wiki/Abhira, от където иде от думата "евреи"(х-аб-иру/апиру), идещо от санскритската дума АПА-"ВОДА". Думата "ар-апа"(ар-аба) иде пак от корена ап-вода+(х)ар-земя, т.е "земно-водни"(рептили).
                                                                                                           
Чеченския уахабизъм/Мрежа от агенти на КГБ 
    image        
Правоверни извънкласови мюсли(евреи) прилагат халака- еврейско религиозно право"аллахизират"(ВАРЯТ) грешен Арйан.Bhai Dyala бе доведен в откритото пространство пред Kotwali. След това той е бил помолен от главния Кази или да прегърнат исляма или да се изправи пред смъртта.
                                                                                     Интелигентният цар Бходжарадж(Bhojaraj) е модифицирал Санскритският език в три "варни"(класи) - за брахманите(brahmanas), за кшатриите(kshatriyas) и ваишите(vaisyas) - а за шудра(shudras) той създава практйа-бхаша(prakrita-bhasha), на най-обикновен език, говорен от обикновени хора. След царуването си му в продължение на 50 години, той отишъл в райските планети на Индра. Моралнитете закони, установени от него били отличени още от полубоговете.
Arya-Varta (Арйа-варта) са благочестивите земи, намиращи се намира между Vindhyacala(Виндхйачала, Авест.. "Вендидад") и (Хима-чала)Himacala или още като планините, известни като "Vindhya"(Виндхйа) - Хималаите. Арийаните живеят там, а варна-шанкарас(sankaras)-по-низшите класи, обожаващи Шанкара(Шива), пребивават в долната част на Виндхайа(Vindhya).
Мусал-маните(musalman,извънкласови) са били държани от другата страна(западно) на реката Инд(Sindhu). Но по-късно- нахлуват в Арйанските земи за да потвърдят упадъкът на кали-йуга... както и днес... историята се повтаря.  
                  image

Днешните войни, в долните земи , са конспирация с основна цел миграция/гонене/ на арабски евреи на Север към Европа, постепено сливане на раси, съответно претопяване/упадане/. Не случаен е фактът, че йудеите умишлено заселват с негри, пренесени от Африка, първо САЩ(като избиват коренното население) и после самата Европа, къде са "снесли своите кукувичи яйца" на наги. Същевременно добре са си "оплели" кошницата за "расизъм" и "анти-семетизъм", за този, които вижда този демоничен(деволюционен) процес на въвличане на АРйаните.
            
>    Еврейското религиозно право-Халака/Ислям/Масони                                                           image

Брат близнак Ленина, пришил исляма към "хуманизЪма - хануманнизма" комунизЪма - хихихи...

Исляма е еврейска/юдейска религия.Тероризма е заложен в дълговременната памет на еврейския (старозаветен арабин или новозаветен израилтянин) биоробот - комунист.

  Ще управлява ли ислямът света?    

image  



Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8687400
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031