Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.01.2015 19:34 - Ислямът е основна религия в Европа?
Автор: budha2 Категория: Политика   
Прочетен: 1718 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 04.02.2017 08:53

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image   
https://infobalkani.files.wordpress.com/2012/11/92.png?w=604             

 "Ислямът е основна религия в Европа и това ще бъде така.По-важното е, че ние ще продължим пътя си към Европа заради всички 45 милиона мюсюлмани в страните от ЕС, които представляват нашата религия, език и култура. С тях ние ще се интегрираме в ЕС и това със сигурност ще стане един ден."-, каза Давутоглу на среща с турски гастарбайтери в Цюрих. Преди половин столетие в Европа  турската власт се отърва от млади и много бедни безработни хора от всички краища на Анадола, и благодарение на това, че ги държеше много дълго неграмотни и в блатото на исляма,  построиха им  джамии и месчити, които отдавна, с "братската" помощ на ЦРУ/КГБ/МОССАД и с продажността на европейците планираха със сигурност да бъдат мюсюлманското огнище, разцепило, взривило и заличаващо Европа. Преди 50 г. най-бедните и гладни турци отидоха да си вадят хляба в ГФР и вместо благодарност и уважение, германците получиха наглост и претенции.                                              image         
Карикатура в Германия, описващи юдеите сред местните немци.
Обърнете внимание на турският червен фес, който носи юдеинът!!
                                                                             
Юдейчето Давутоглу от село Искра е "български" гражданин, който лежал по затвори като Нури Адалъ и Ахмед Доган. Иначе външният министър на Турция Ахмет Давутоглу е считан за създател на доктрината за неоосманизма.  
                          image 
През турското робство християнството било в разцвет. На една джамия се строели по три църкви. Евреите се занимавали с търговия, а тюрки и араби практикували расово смесване с бялата християнизирана раса. 

image
http://get.whotrades.com/u3/photo28B4/20260241630-0/blogpost.jpeg


image
                                                                                Турският външен министър Ахмед Давутоглу миналата година бе на гости в Шумен.Срещна се с кмета Красимир Костов и с областния управител Венцислав Венков. Похвали ги, че добре познават Турция, често са ходили там и са създали приятелства с "вечните комшии".
При посещението си в опасаната отвън и отвътре в строително скеле Томбул джамия, дипломатът поиска тя час по-скоро да бъде ремонтирана, за да стане отново част от нормалното ежедневие на хората."Много е радостно между нашите народи да има близки взаимоотношения, защото ние сме комшии завинаги. Шумен е област със специално място. В този регион имаме две големи добре интегрирани инвестиции - "Алкомет" и "Шишеджам". Те създават работни места и заздравяват взаимотоонишенията между нашите две страни", каза Давутоглу.И не само в Шумен, в Стара Загора, фабриката "Терлик чорап" е подарена на турско дьонме свързано с КГБ, "Терлик чорап" от Ирина Динева(отец и е генерал от КГБ).Във фабриката работят българки като се използва система от надзиратели.Управителя на фабриката е чест гост на Шалом, а работниците от фабриката както и робите в предприятия и фирми на комунистите от ДС се насочват да пазарят само от определени техни магазини, предприятия и заведения, всички турско езични групи в града също са включени в този скрит джихад срещу страната и населението ни.                                     image                                                                                     
Преди да навърша 9 години, вече бях научил основната доктрина на арабския живот : Аз против брат ми, аз и брат ми срещу баща ни, семейството ми срещу братовчедите ми и целият клан, клана срещу племето, племето срещу света и всички заедно срещу неверниците
Леон Юрис.Това е познато от Тора и Талмуда.   
               

image

Ислямът има своите текстове, регламентиращи свещения и до днес за мюсюлманите дълг да принасят животински жертви в името на Аллах за опрощаване на греховете им и за изпросване на благословение за дома и семейството. Това действие се свързва със смисловия корен курб (приближаване до Аллах)Не може да се отрече високото самочувствие на министъра на външните работи на Република Турция Ахмет Давутоглу.

Твърдейки, че неоосманизмът е измислица на чуждите журналисти и анализатори на турската политика, той твърде успешно прилага на практика тази доктрина.
image

Тъй като в своето оформяне ислямът е силно повлиян от юдаизма (и много по-малко от християнството), е закономерна приликата на Сура 37 (АС-САФФАТ, 37:99-110) със старозаветното повествование от книга Битие (22:1-18) за жертвоприношението на Авраам. Коранът разказва следното: „И рече [Ибрахим]: "Отивам при моя Господ. Той ще ме напъти. Господи мой, дари ме с праведни потомци!" И го благовестихме за смирен син. И когато порасна, и започна да ходи с него, той рече: "О, синко мой, сънувах, че трябва да те заколя. Какво ще кажеш?" Рече: "О, татко мой, прави, каквото ти е повелено! Ще откриеш, ако Аллах е пожелал, че съм от търпеливите." И когато двамата се подчиниха, и той го положи по лице, Ние му извикахме: "О, Ибрахим, ти изпълни съня." Така награждаваме Ние благодетелните. Това е явното изпитание. И за него дадохме в замяна голямо жертвено животно. И оставихме за него спомен сред сетните. Мир за Ибрахим! Така награждаваме Ние благодетелните." Важно е да се каже, че мюсюлманите виждат в лицето на Ибрахимовия (библ. Авраамовия) син, готвен за жертва, Измаил, а не Исаак, както е в Стария Завет. Въпреки това съществено различие, ислямът следва юдаизма в разбирането за основополагащото значение на животинските жертви като форма на заместител за човешките грехове и на умилостивение за човешките прошения пред Яллаху.

image


Пропагандирайки борбата за мир, ориентацията към ЕС и развитието на отношенията със съседните държави, всъщност демонстрира позиция на силата и стремеж към извиване на ръцете на по-слабите съседи и на страните, зависими от турското геополитическо положение.

Постановката за отказ от проблемите в миналото и за поглед, насочен в бъдещето, означава отхвърляне на вината за престъпленията на турските ръководители, извършени по времето на Османската империя, младотурците и обкръжението на Кемал Ататюрк - кървавото потушаване на въстанията на балканските народи до началото на ХХ век, клането над тракийските българи по времето на Втората балканска война, геноцидът над арменците през 1915-1921 година, гръцките погроми след това.


image
   
 „Защо са необходими неверниците? Те ще работят, ще орат, ще жънат. Ние ще си седим като effendi и ще ядем“ – рече той под одобрителния смях на някои.                                                                                                                              Вместо извинение, Ахмет Давутоглу призовава в книгата си за възстановяване на турското политическо и икономическо влияние над независимите държави,освободили се навремето от османско робство и дава за пример Германия,Япония и Русия, които и досега играят решаваща роля в развитието на някога окупираните от съответните империи страни.

Вярно е, че и там някогашните метрополии са управлявали с насилие и жестокости, но като цяло са цивилизовали завладените земи и народи. Докато никак не е случайно,че класиците на историята на цивилизацията определят Османската империя като „мъртвородена цивилизация". Основната причина е, че е потискала по-развити от нея цивилизации и култури. Затова техните наследници не са запомнили с нищо добро турското робство.           image 
 Чрез трите религии левитите държат гоите под контрол.Днешното Християнството се използва по време на мир, да се пасат гоите.Юдеизма е за масони посветени и юдеи-комунисти. Мюсли-яма по време на мир е прикрит джихад, чрез висока раждаемост, а по време на войни открит джихад.  Какво стана от много христианска толерантност. Ислямистите завладяха териториите без война.              image                   
 "Когато Махмуд Газна/Mahmud of Gazna,
първият мюсюлманин завоевател, атакува Лахор/Lahore, разбрал, че го защитава родния индуски принц наречен Дауд/Daood или -Давид.Този единствен факт е достатъчен, за да разреши въпроса за това, че имената на местата не са давани от Мохамедани." (Том. I; стр. 432).  Сихките("учениците"), подобно на йудеите не вярват в Бог, като  ОТДЕЛНА ЛИЧНОСТ,а като дух, който най-много може да се въплъти в "учителят"(гуру), по подобие на юдеите, които боготворят своите равини за техният дух Яхве. Злоупотребата с жени и деца при юдеите е наследство от Кашмир, гнездото на нагите. Моголската империя е същата вяра в Ал Аху, както и Ел Яху- рудрически лемурийски духове на Кали(която има придружител чакали). Завръщане на нагите в Кашмир-това е инвазията на ислямът при сидхите, които вече са направили първата крачка при отхвърляне на ВЕДА-смесване с рудрическият дух Ал Аху."В долината на Кашмир, на хълм в близост до езерото, се намират останките на храм на Соломон. Историята гласи, че Соломон, намирайки в долината всичко покрито с вода, освен този хълм, който бил на остров, отворил проход през планините и добавил към Кашмир красивите равнини. Храмът, който е построен на хълм се нарича "Тъч Сулиман"/Tucht Suliman. Форстър добавя: "Преди мохамеданите("Mahometan") да завладеят Индия, Кашмир/Kashmere се е славил с брахминско знание и великолепно храмово строителство." А сега какво да кажем? Дали са били брахмански евреи, или еврейски брамини?
         

image                                                                                                     
След миграцията си в Близкият изток, юдеите изтребват местните племена, създават йудаизмът си на базата на откраднатият Лунен култ към Рудра и Кали("Йишвара").
След влизане в конспирация с Римската империя създават и библейското християнство, като начин за превземане на Европа и Русия. По-късно създават и ислямът, като влизат в конспирация с арабските племена(днес цялата царска фамилия, която управлява саудитска Арабия са юдеи. Християнска" САЩ, мюслиманска Русия и горските евреи на Рамзан Хабиру са първи приятели със Саудитска Арабия, независимо, че там всеки ден има публични екзекуции чрез обезглавяване и рязане на крайници!!) за превземане на Персийската Империя. Правят го още с първата Османска империя- Рашидунският калифат. Списък на всички ислямски империи- ТУКen.wikipedia.org/wiki/Islamic_empire. Империята на Моголите и последната ислямска империя- Отоманската, са едни от най-активните също Яхувистични(Аллаховистични)империи.
След това чрез Британската империя продължават да "вършеят" в Индия(може би най-цивилизовано от всички останали предни, тъй като са Арйани, все пак, макар и пойудейчени!!) И разбира се последната-Американската...
Съвременните сътресения в Европа, САЩ и светът с т.нар. "ислямски фундаментализъм" са също дело на тази пра-стара секта, мигрирала от Кашмир за Близкият изток....
Чудно ли е защо Христос Галилейски нарича дух Йах/Ал Ах "принцът на този свят, който идва след Мене"?...      

image

Тайните служби сред белите общества тръгват от Ватикана. ;)
Те научават това от "Булана на Кагана"(хазарския).

Буланът юдеизира Кхагана.
Буланът играе роля на
ЮДЕЙСКО "покръстване" на тюркския Кхан(кхаган)!
И оттам - е символ на ТАЙНОТО ЮДЕЙСКО ОБЩЕСТВО!
Буланът дава връзка между юдеи, тюрки и араби в лунноста на култа(конспиративността).
За това "новите юдеи"-илюминати са синтезирали
лунността на египетския Ях, аккадския Син(Син-ай) през африканското Ел Яху до арабското Алл Аху до тюркския - Тенгри(шумерския Дингир).

"Булан" хазарите носят, като термин от "яваните"(турките), според Веданта. И до днес на о-в Ява и други малайски езици "Булан" значи "Луна".

                                                            image          
Думата "Куран" е етимологично-свързана с Куру(гуру). "Куран" буквално значи "рецитиране", "учение". По подобие на "гуру". "Кур-айшите" са племе в Арабският полуостров, с които Мохамед воюва."Торах" означава абсолютно същото- "учение", чиито произход идва от "Тау"- "планина" - "земя върху земя", "Таурус"- едър рогат добитък) на Туран-ите.Кураничният ислям-огледален приматски образ на йудаизмът.Йудаизмът е маша на асура-нагите в кали-йуга. Те са се настанили трайно в Индо-Европейските общества, манипулирайки ги.      

  image                                                                                                                            image                       Doku Umarovas/                                                                                                                                                                                                                  
Горски евреи произход 
                                                                                                                                 Кираата, Хууна, Аандхира, Пулкаша, ААБХИИРА, Шумбха, Йавана, членовете на Кхаса-расите и дори други ПРИСТРАСТЕНИ КЪМ ГРЕХОВНИ ДЕЙНОСТИ могат да се пречистят като намерят подслон при предано-отдадените на Господа, благодарение на върховната му мощ.
Аабхиира: Това име също се появява в МахаБхара-та(Древна Индия), както в "Сабха-парва", така и в "Бхисма-парва". Споменава се, че провинцията е разположена на река Сарасвати(пресъхналата река , минаваща през Мохенджо-Дару и Хар-ап-ската цивилизация, "Хар-апa", значи "Земя-вода") в СИНД(ИНД). Съвременната провинция "СИНД" първоначално се е простирала до другата страна на АРАБ-СКО МОРЕ("Ар-Ап", "земя-вода") всички жители на провинцията са били познати като АБХИРАС(ХАБИРУ)! Те са били под властта на маха-раджа "Йудхи-штирха(от Санскр. букв. "война-сведущ", "сведущ във войната") и според сведенията на Маркандейа: МЛЕЧЧХА(извън-класови кучеядци) в тази част на света също ще превземат Бхара-та(Древна Индия). По-късно това се е оказало вярно също в случая с "Пулинда"(елините, в лицето на Александър Македонски/"Велики", така и арабите/евреите превземат наново Индия чрез Могулите и Британски Цион) от името на АБХИРИТЕ. Тези "абхири" са били първоначално познати като "кшатрии" в брахминската култура, но те са предали брахминската култура и са слезли до нивото на номадски извън-класови-MLECCHA.
Кшатриите, които са се скрили от аватара на Вишну-ПАРАШУРАМА са се скрили в Кавказките планини("Ной-ския ковчег"???), по-късно са познати като АБХИРАС и мястото, което с населявали е известно като "Абхира-деша".
HEBREW=hABIRU=hAPIRU=ABhIRU=(HAR-AP)-
"ЗЕМЯ-ВОДА"=ЗЕМНОВОДЕН=РЕПТИЛ

image
         
Друг етимологичен корен за "ВОДА" на санскрит иде АВАРИ/АБАРИ/АПАРИ, сходно племе с хазарите, за което имам, пък информация, че са били РУДРИЧЕСКИ извън-класови племена на АВ(х)ИРИ/АБ(х)ИРИ- http://en.wikipedia.org/wiki/Abhira, от където иде от думата "евреи"(х-аб-иру/апиру), идещо от санскритската дума АПА-"ВОДА". Думата "ар-апа"(ар-аба) иде пак от корена ап-вода+(х)ар-земя, т.е "земно-водни"(рептили).
                                                                                                           
Чеченския уахабизъм/Мрежа от агенти на КГБ 
    image        
Правоверни извънкласови мюсли(евреи) прилагат халака- еврейско религиозно право"аллахизират"(ВАРЯТ) грешен Арйан.Bhai Dyala бе доведен в откритото пространство пред Kotwali. След това той е бил помолен от главния Кази или да прегърнат исляма или да се изправи пред смъртта.
                                                                                     Интелигентният цар Бходжарадж(Bhojaraj) е модифицирал Санскритският език в три "варни"(класи) - за брахманите(brahmanas), за кшатриите(kshatriyas) и ваишите(vaisyas) - а за шудра(shudras) той създава практйа-бхаша(prakrita-bhasha), на най-обикновен език, говорен от обикновени хора. След царуването си му в продължение на 50 години, той отишъл в райските планети на Индра. Моралнитете закони, установени от него били отличени още от полубоговете.
Arya-Varta (Арйа-варта) са благочестивите земи, намиращи се намира между Vindhyacala(Виндхйачала, Авест.. "Вендидад") и (Хима-чала)Himacala или още като планините, известни като "Vindhya"(Виндхйа) - Хималаите. Арийаните живеят там, а варна-шанкарас(sankaras)-по-низшите класи, обожаващи Шанкара(Шива), пребивават в долната част на Виндхайа(Vindhya).
Мусал-маните(musalman,извънкласови) са били държани от другата страна(западно) на реката Инд(Sindhu). Но по-късно- нахлуват в Арйанските земи за да потвърдят упадъкът на кали-йуга... както и днес... историята се повтаря.  
                  image

Днешните войни, в долните земи , са конспирация с основна цел миграция/гонене/ на арабски евреи на Север към Европа, постепено сливане на раси, съответно претопяване/упадане/. Не случаен е фактът, че йудеите умишлено заселват с негри, пренесени от Африка, първо САЩ(като избиват коренното население) и после самата Европа, къде са "снесли своите кукувичи яйца" на наги. Същевременно добре са си "оплели" кошницата за "расизъм" и "анти-семетизъм", за този, които вижда този демоничен(деволюционен) процес на въвличане на АРйаните.
            
>    Еврейското религиозно право-Халака/Ислям/Масони                                                           image

Брат близнак Ленина, пришил исляма към "хуманизЪма - хануманнизма" комунизЪма - хихихи...

Исляма е еврейска/юдейска религия.Тероризма е заложен в дълговременната памет на еврейския (старозаветен арабин или новозаветен израилтянин) биоробот - комунист.

  Ще управлява ли ислямът света?    

image  Гласувай:
5
0Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 7093540
Постинги: 4190
Коментари: 1127
Гласове: 1565
Календар
«  Април, 2021  
ПВСЧПСН
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930