Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.02.2015 21:41 - На Ротшилдови – разбирайте на Путин – им трябва единствено Източната част на Украйна.
Автор: budha2 Категория: Политика   
Прочетен: 1593 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 07.02.2015 22:18

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image С Украйна е приключено, такава бе целта на Рот-шилд? Разорена е и едва ли някой ще инвестира необходимите минимум 100 милиарда долара, за да я изправи на крака. На Ротшилдови – разбирайте на Путин – им трябва единствено Източната част. Там се намират големите природни богатства и са разположени важните промишлени предприятия. Преди всичко – онези, които са свързани с военнопромишления комплекс – за производство на ракетни и хеликоптерни двигатели, както и стоманодобивните заводи.

Горе-долу същото каза преди дни и Яков Кедми. Няма как да го клеймосате с етикета „комунист“. През 1967 година той се разделил със съветския строй, като подирил убежище в израелското посолство в Москва. Прехвърлен в Израел – обикновено не обясняват как е ставало това, което поражда основателна подозрителност – този Яков Йосифович Казаков, както се е казвал в СССР, става офицер в разузнаването. Дълги години служи в шпионската централа, наречена Бюро за връзка Натив. А от 1992 до 1999 година я оглавява.

На 30 януари 2015 година, в интервю за телевизия Pravda.Ru, той открито заяви:

„Америка и Европа няма да воюват за Украйна. А Русия, ако сметне това за необходимо за спасението на страната от заплаха, ще воюва. В това число, ако се наложи, и на територията на Украйна.“
Ладно? O.K.?
В отговор прочетох:

„Няма съмнение, че Америка ще ни дава оръжие“, заявява украинец, насред катастрофалната ескалация“ на сраженията в родината му.
image
„Украинецът“ е президентът Петро Порошенко, приел майчината си фамилия. Не толкова, понеже се срамува от еврейската на баща си. А по-скоро, за да не бъде свързван с криминалните престъпления, заради които двамата с родителя му са търкали затворническите нарове.

Въ вече цитираното интервю Яков Йосифович Кедми, бивш Казаков, в прав текст декларира, че „американците изпращат „военни инструктори“, които командват украинската армия“…

„Помощта на военните специалисти от САЩ не е довела до нищо добро в нито една страна…

Те ще помогнат на украинците толкова, колкото успяха в Ирак. Превърнаха силната армия, останала от Саддам, в уплашено стадо, което се разпръсна и побягна пред банда бунтовници.“
image
Тази игра, от която се носи дъх на петрол и природен газ, на желязна руда, алуминий и злато, е прекалено голяма лъжица за нашите усти. Както руси и украинци не желаят да признаят своите български корени, така и ние не бива да им обръщаме особено внимание. Още повече, че не сме видели нищо добро от тях.

Личното ми мнение е, че Украйна е първата приключена страна на Стария континент. Жалко за населението. Ала това остава след комунизма…

Американците да се вълнуват от решенията и действията на своите управници. Нас шта ни брине, както биха казали комшиите?
                                                                                 Миналата година еврейката Победа Новоземская, по съпруг Каганович, ако желаете Виктория Нюланд–Кейгън (Kagan), не само призна, че САЩ са финансирали размириците в Киев с цели 5 милиарда долара. Хванаха я в крачка, да кадрува киевската еврейска хунта, която понастоящем ръководи Украйна по заповеди, спускани отвъд Океана. Доказах тези неща с видеосвидетелства.

Без съмнение САЩ снабдяват киевския режим с оръжие, амуниции и дори с… униформи! Обаче там стават странни неща. Сякаш действителността реализира в живота вицовете от времето на агресията на СССР в Афганистан.

Пишат ми отвсякъде. Ето какво получих тези дни. Според пощата, то е изпратено от българка, която е родена в Украйна:
image
            Снимка Кгб/Моссад                                                                                                                         „Всичко, доставяно на Украйна, ще отиде в армията на Донбас. И редовната украинска армия, и доброволческите части, продават всичко, до което успеят да се докопат. Напоследък все по-често можете да видите бойците от милициите в Донбас и Луганск, облечени в униформи на НАТО. Ако в Киев продължават да слушат лудия Джон Маккейн, скоро донбасците ще се сдобият и със смъртоносни оръжия.“

Точно по същия начин през осемдесетте съветските войници продаваха оръжията си на афганските муджахедини. В един анекдот даже се разказваше за шитнат самолет…
image
И сега НАТО продължава да не е в състояние да намери блокада на това, което САЩ и Великобритания твърдят, и по-точно на това, че Русия създавала безредици чрез изпращане на редовните си войски, маскирани като местна милиция, която позволявала на президента Владимир Путин да отрича отговорността от конфликта.Отбранителните сили на Израел са пионери във военното обвързване на социалните медии с използването на екипи още от войната в Газа през 2008-2009 г. Тези военни специалисти са активни в над 30 платформи – включително и в Туитър, Фейсбук, Ютуб и Инстаграм – в повече от 6 езика.Британската армия също създава специална сила от войници обучени в психологически операции и използването на социалните медии за да се включат в неконвенционалната война в епохата на информацията.                                                                                                                                          „Лудият“ сенатор от Аризона наистина нееднократно се е срещал с представители на т. нар. Сирийска освободителна армия, в която е участвал и „халифът“ Ал-Багдади. Тя бе формирана и финансирана преди всичко от САЩ, Саудитска Арабия и Катар. Показания на свидетели, подкрепени от фотографии, доказват: Джон Маккейн е бил в компанията на Абу Бакр ал-Багдади. В опитите за опровергаване на тези доказателства и в защита на „десния“ сенатор включиха „левия“ всекидневник “The New York Times”.

Маккейн и Ал-Багдади са били идентифицирани и от Сирийските специални части за извънредни ситуации. Друг въпрос е, доколко надежден е този източник.

В такъв случай да приемем „по-сигурен“, какъвто би трябвало да е представителят на щата Кентъки от „дясната“ Републиканска партия в Сената на САЩ Рон Пол. Той също заяви, че съпартиецът му Маккейн се е срещал с лидера на Ислямска държава и се е снимал с него!

Но както заяви Брандън Търбъвил, един от изобличителите на американската авантюра в Сирия:
image
„Докато “NY Times” отхвърля снимките, показващи Джон Маккейн и Багдади заедно, на воля признава, че Маккейн се е срещал със Свободната сирийска армия (ССА). Самата тя е терористична организация, отговорна за извършването на безразборни убийства, налагането на шариатския закон, за масови изтребления, изнасилвания, канибализъм и още много.

Макар Гладстоун и “NY Times” да се опитват да представят ССА като „умерени бунтовници“, авторът и издателите би следвало да си спомнят една статия в същата медия, поместена не чак толкова отдавна – през април 2013 г., написана от Бен Хъбард. Той разказа:

„В най-големия сирийски град Алепо бунтовниците, съединили се с Ал-Кайда, контролират електроцентралата, управляват пекарните и оглавяват съда, който прилага ислямския закон. Навсякъде те превзеха правителствените петролни полета, върнаха служещите на работа, и сега се облагодетелстват от добива на суров нефт.

Из цяла Сирия районите, които са под властта на бунтовниците, са подчинени на ислямските съдилища, съставени от клерици. И се намират под ботуша на бригади, предвождани от екстремисти. Даже Върховният военен съд, чадърът над въстаническата организация, формиран от Запада с надеждата, че ще отстрани радикалните групировки, е пълен с началници, които искат да въведат ислямското законодателство в едно бъдещо сирийско правителство.
image
Никъде в Сирия, където бунтовниците са на власт, не може да се говори за светски въоръжени сили.“

Авторът, Брандън Търбъвил е калифорнийски патриот, който се опитва да се противопостави на глобализма. А какво представлява глобализмът? Интернационализъм, какъвто изповядваха и проповядваха Маркс, Енгелс, Ленин и подчинените им в уж бившия съветски (конц)лагер. Обявен за дисидент, намира трибуна предимно в медии извън САЩ.

Той припомня статия на друг коментатор, който има виждания, сходни с неговите. Тони Карлучи е озаглавил своя анализ така:

„Джон Маккейн твърди, че религиозните разбойници от Ал-Кайда са „вдъхновили света“.

Нима забравихте, че преди година Маккейн беше високопоставен гост на еврейските комунисти, които месеци по-късно превзеха властта в Киев? Не че предната беше по-добра. Но мнението си за всичко това съм изложил, когато беше времето за това.
image
Публицистът припомня, как през април 2011 година същият шантав сенатор посетил Бенгази. Според доклад от 2007 година, изготвен от най-известната военна академия на САЩ – “West Point”, този град, заедно със съседния му Дарна, били обявени за „световни столици на тероризма“. Но също така – за „основни източници на чуждестранни бойци, които си проправят път към Ирак, за да се бият и да убиват американски войници. Тези бойци вършеха това под знамето на Либийската ислямска бойна групировка (ЛИБГ), която до ден днешен е записана от Държавния департамент на САЩ като „чуждестранна терористична организация“.

Авторът определя „войната против тероризма“, водена от САЩ“, като „сюрреалистична“. И с право.

Независимо от доказателствата и даже признанията, че либийските въоръжени джихадисти поддържат връзки с Абдул Белхадж, лидера на Съвета в Триполи, също регистриран в списъка с терористични организации, Джон Маккейн се е прегърнал с всички тях.

„И декларира, че се е „срещнал с тези смели бойци и те не са от Ал-Кайда. Обратното: Те са либийски патриоти, които искат да освободят своята нация.“

image

„Освободиха я“, няма що!…                                                                                                                       Дяволът може да цитира Писанието за свои цели

Но по-нататък Карлучи набляга на познатите ни двойни стандарти, прилагани от Вашингтон. Тъкмо те възбуждат и генерират омраза спрямо всичко американско по целия свят.

„Докато всеки друг американец незабавно би бил хвърлен в затвора и навярно би бил изтезаван заради своите връзки с тероризма, Джон Маккейн беше възнаграден с титлата „сенатор на САЩ“ и с фалшивия етикет „герой от войната“.“

Брандън Търбъвил припомня, че навсякъде, където се били организирани т. нар. цветни революции, малко преди да „избухнат“ неизменно е цъфвала глупашки ухилената мутра на Джон Маккейн.

Но идиотът си е идиот. За жалост светът е наспорил на Маккейновци.
image
„В четвъртък, 29 януари 2015 г., прочутият масов убиец Хенри Кисинджър беше поканен още веднъж, за да приветства Комисията по военна служба към Сената на САЩ. Защото традицията да се позволява на някои от най-кръвожадните убийци, предатели и психопати да се обръщат към членове на Конгреса, или да им връчват заповеди за действие, отговаря напълно на курса, поет от Вашингтон. Затова появата на Кисинджър не би трябвало да изненадва никого.

Нито следва да е изненада това, че тази комисия се гордее със симпатизанта на терористи и прочут артист от цветните революции като Джон Маккейн, който е неин член. Онова, което все пак се оказа изненадващо, беше, че точно това събитие видя малка група от протестиращи, която наруши дневния ред на срещата преди и след речта на Кисинджър.“

Сега ще имате възможността да се убедите с очите и ушите си, що за „демократ“ и „предан на свободата“ човек е Джон Маккейн.                                                                                                            За Джон Маккейн и подобните му „избраници на народа“ хората не са нищо повече от „нищожни твари“. Тук Б.Б. ги нарича „прости“ и „лош човешки материал“!…

Въз основа на кой закон сенатор може да арестува? Да не би да заема и друга длъжност – по съвместителство? Така, както навремето съвсем не на майтап казвахме, че милиционерите взимат работа за вкъщи – бият частно!
image
Протестиращите, които видяхте, са от антивоенната неправителствена организация „Розов код“. Не бива да правите асоциации с нещо сексуално. Тя е движение, което се бори против войните, финансирани от САЩ, както и срещу всички форми на окупация и милитаризъм. Членовете й призовават за насочване на парите от военщината към здравеопазване, образование, правосъдие… Имат представителства във Вашингтон, Ню Йорк, Лос Анджелис и Сан Франциско, както и в няколко други страни. Предимно жени членуват в организацията, която някои смятат за „лява“, каквото и да означава това.                                                                                                                       Бунтовници без кауза                                                                              
Готов съм да се съглася по принцип. Но тези хора нямат нищо общо с познатите нам „леви“ – комунистите, разните социалдемократи и социалисти, земеделците и прочие злобна и жестока фашизирана паплач. Още повече, че:

„На тяхната страница в интернет “Code Pink” с гордост се хвалят със своя дълъг списък с цели – от дясното до лявото.“

За повечето от редовните читатели не е тайна, че през януари 1945 година, като американски войник в Полша, Хенри Кисинджър е бил вербуван от НКВД. Неговият агентурен псевдоним в КГБ е „Бор“. Освен това, той поддържа изключително близки отношения с Владимир Путин. Не крие своята привързаност към стопанина на Кремъл.
image
През Втората световна война майор Джордж Рейси Джордън отговарял за американската част от договора за материално подпомагане на Съветския съюз, наречен „Заем-наем“. Формално той бил онасловен Закон за по-нататъшно осигуряване на отбраната на Съединените щати. От своята практика военният се убедил, че съветските офицери командвали Държавния департамент и Министерството на отбраната във Вашингтон.

По-късно със същото впечатление останали двама кадрови служители на КГБ. Василий Митрохин, който беше началник на служба „Архив“, и Анатолий Голицин, също бяха на мнение, че властите в САЩ са подчинени на Москва.

Не споделям техните схващания. От познанията, които натрупах през последните двайсетина години, добих увереността да заявя: Онези с парите са господарите и на едните, и на другите. Те са истинските владетели на света, които определят хода на историята и съдбините на човечеството. Възможно е и да греша.

„Маккейн, който винаги е приятел на онези, които са извършвали или дават най-доброто от себе си, за да вършат зверства от голям мащаб, изригна в типичен за него гневен маниер…

Маккейн продължи, като се извини на Кисинджър, заявявайки, че „д-р Кисинджър, надявам се да го заявявам от името на членовете на комисията от двете фракции – на практика – от всички мои колеги, бих желал да се извиня, задето позволих такова отвратително поведение спрямо човек, който е служил на своята страна с най-голяма отдаденост. Огромни съжаления.“

Днес масово разиграват пошлия сценарий „Всички обичат Путин“. Аз – не. Наистина не само не го обичам. Противен ми е. Даже външно – кинта и петдесет, както казват на жаргон.. Комунист, ченге, довереник на Ротшилдови…

Но не съм само аз. Понастоящем Иван-Костовци, Бойко-Борисовци, Росен-Плевнелиевци, Иво-Инджевци, Георги-Коритаровци и Огнян-Минчевци също „не обичат Путин“. Но при тях е друго. Изглежда Владимир Владимирович е съгрешил с жените им, или дядо му е отказал на някоя от техните баби, по израза на покоен партиен пропагандист.

„Путин трябва да бъде спрян!“ – провикна се западен отворко, който, ако беше живял при социализЪма, сигурно щеше да изнася лекции по линията на Дружеството за научни знания „Георги Кирков“ към ЦК на БКП. И продължи: – „А понякога оръдията могат да спрат оръдия.“
image
Меркел и Оланд бяха в Киев. Продължиха към Москва. Какво разочарование за революционерите без кауза! Или по-скоро за пропагандистите, чиято единствена цел е личният им интерес.

Не наивно или прозаично, съвършено малоумно прозвуча предупреждението на датския комунист Андерс Фог Расмусен – доскорошния генсек на НАТО. Тези дни той заяви, че:
image
„Зад Украйна Владимир Путин има опасни амбиции и целта му е да провери реакцията на Запада по отношение на Балтийските държави… Истинската цел на Кремъл е да разбие натовската солидарност и да възстанови руското господство в Източна Европа.“

Взеха да обсъждат психичното здраве на руския президент. А е най-добре самите те – слугинчетата на интернационалното Братство, да бъдат прегледани. Няма да спестя диагнозата си за Расмусен – не е луд, а така са му казали да приказва. Както навремето – на Желю Желев и седесарчетата…

На младини датчанинът е бил господин. Даже издаде книга, озаглавена: „От социална към минимална държава“. Явно му издърпаха ушите. Та полека-лека взел да завива наляво. И днес, вече като другар, се движи по съответния тротоар като защитник на централизацията и на the welfare state – социалистическата държава.

На 28 март 2014 година назначиха норвежкия комунист Йенс Столтенберг за генерален секретар на западното крило на КПСС – НАТО. Навярно почувствал се засегнат, другарят Расмусен реши да даде „безценни“ съвети, които оформи в отворено писмо до лондонския “The Daily Telegraph”. В него обвини Москва в „незаконни действия спрямо Украйна“. Кремъл отговори с упрека, че Расмусен „активно прилага двойни стандарти“.

Седмица след разправията, на 14 април 2014 година Рей Макгъвърн, пенсиониран офицер от ЦРУ, заяви – цитирам дословно:

image
„Он несерьёзный человек – това момче Андерс Фог Расмусен не е сериозна личност. Той беше онзи момък, който на 18 март [2003 г.], ден преди нахлуването в Ирак, заяви, че „не вярваме да има оръжия за масово унищожение – знаем, че те са там!“ По онова време той беше министър-председател на Дания. Не е сериозна фигура. Не му обръщайте внимание.“

Като действащ войник на Партията – високопоставен служител на ЦРУ, в началото на декември 1989 г. в Малта, Рей Макгавърн е бил на масата на преговорите от страната на Джордж Буш-баща. И свидетелства, как американският президент е уверил Горбачов, че САЩ няма да допуснат НАТО да се разширява на Изток!

Питам аз: В такъв случай, поради що гудихте подчинения на Путин агент на КГБ „Стеклов“ за началник на НАТО? Нима не са ви известни правилата на играта в секретните служби – в една или друга степен отвратителни навсякъде?

Тукашен офицер от Държавна сигурност не беше единственият, който категорично декларира – веднъж агент, завинаги такъв. Преди няколко години от вестник „168 часа“ попитаха заместник-началника на Шесто управление на ДС Цвятко Цветков:

„Има ли откъсване от службите?“
image
Той отговори едносрично и еднозначно:

Да, ако е виновен, Путин следва да бъде спрян. Обаче няма как това да бъде сторено от „тройния еврейски съюз“ между родения в Болград, Одеска област, Петро Порошенко, Франсоа Оланд, и Ангела Меркел.

Нека още веднъж да уточня: Бащата на настоящия украински президент е евреин, номенклатурен кадър на КПСС. От 1977 до 1983 година роденият в Румъния Алексей Валцман– сега Олексий Порошенко, е бил директор на голям машиностроителен завод в Бендери, Молдовската СССР.

През 1993 г. Леонид Кучма го назначава за шеф на Украинската фондова борса. Година по-късно вече е заместник на… своя син. Записаният като Пьотр настоящ държавен глава вече е станал Петро. И макар съвсем млад, еврейската хунта го е настанила като генерален директор на ЗАО „Украинский промышленно-инвестиционный концерн“, познат като концерна „Укрпроминвест“. Под шапката на тази гигантска корпорация попаднали повече от… 50 предприятия! Петро, който заедно с баща си вече се бил закичил с фамилията на своята майка – Порошенко, бил едва на… 28 години! На същата възраст Любен Дилов-син беше главен редактор на „експресен“ всекидневник, а Георги Пирински – заместник-министър на външната търговия при Живков… Такива са дяланите камъни на Партията. Винаги и за всичко стават, пасват.

Когато през 1998-а поставили днешния „шоколадов цар“ в Парламента – Върховната Рада, неговият родител седнал на директорското кресло в концерна „Укрпроминвест“.

image

Кум на Пьотр Алексеевич Валцман–Порошенко е Виктор Ющенко, бившият президент на Украйна. Това не помогнало първо на бащата, а сетне и на сина Валцман, да потъркат затворническите нарове като обикновени крадци. През 1986 година Алексей Валцман, евреин, гражданин на СССР, бил изключен от редиците на КПСС заради криминално престъпление в особено големи размери. Не забравяйте – това беше времето на т. нар. перестройка, на Горбачовото престрояване. А не на Брежневия застой. Което говори много за манталитета и липсата на нравственост на товарищ Валцман–Порошенко.

„Присъдата била мека, времето вече било вегетарианско: „пет години лишаване от свобода с конфискация на имуществото, с лишаване от право да заема ръководни длъжности за петгодишен срок, като отбива наказанието в поправителна трудова колония със строг режим“. Ето това е дребно провинциално джебчийство. Кой знае: може би тогава бащата, лишен от възможност да заема ръководни длъжности, се е замислил за това, как да издигне сина си на ръководен пост.“

image

Вече бил изгубил единия си син – Михаил. Преди 11 лазарника – и съпругата си Евгения Сергеевна Порошенко, за която се мълви, че също била еврейка.                                                                     image Досиета на бившите тайни служби на ГДР ЩАЗИ доказвали, че Ангела Меркел е родена на 20 април 1954 г. Подробности за нейното раждане имало в архива на известният германски лекар д-р Карл Клауберг. След Втрата световна война той е осъден като един от нацистките „лекари на смъртта”. Лежи в съветски затвор. Когато обаче става ясно, че е брилянтен учен, Клауберг е освободен след 7 години. Скоро след това се прославя като...баща на изкуственото осеменяване.Съветските тайни служби са направили таен експеримент. Докарали са в Източна Германия Гретъл, сестрата на Ева Браун (съпругата на Хитлер). Осеменили са я с пробата на фюрера, но вместо очакваният син, на бял свят се е появила дъщеря. Ако всичко изнесено е вярно, стряска съвпадението на рожденните дати на Ангела Меркел и предполагаемият й баща Адолф Хитлер – 20 април.Застъпниците на конспиративните теории сочат и друг подобен факт – пак на 20 април, но през 2005 г., обвиняваният в нацистко минало кардинал Ратцингер бе коронясан за папа под името Бенедикт ХVІ. А на 22 ноември същата година Ангела Меркел бе избрана за канцлер на Германия. Мнозина и досега се учудват на светкавичната кариера, която я издигна от нищото до държавен глава на водещата страна в Европа.
Изданието открива и други паралели. Подобно на Адолф Хитлер, Меркел страшно се увлича по музиката на композитора Ричард Вагнер, смятан от някои за сатанист. В интервю за вестник „Франкфуртер Алгемайне Цайтунг” тя признава ,че любимата й творба е операта „Парсифал” на Вагнер. Според мнозина, канцлер Меркел има същите очи като някогашният канцлер Хитлер, свързват ги и други прилики, като се изключат мустачките.  
                                                                                                          image  Има три вида лъжи: малка, голяма и политика

Но какво да правим със Запада? С това чудовище, което си е надянало маската на Мариана. Уж изглежда демократичен, но в ръцете си държи меч и коли, без да се спира от нищо и никого. Кой забърка кашата в Украйна? Не сега, а още в началото на деветдесетте, когато гуди на трона в Киев – град, създаден от българския княз Шамбат Дуло, брата на кан Курбат – Кубрат, комуниста Леонид Кучма, наречен „президент всех евреев“?

Врагоманията е присъща на всички общества. Но най-вече – на тоталитарните. По време на т. нар. социалистически период непрестанно и с небивало усърдие я насаждаха у хората. Вършеха го „агитпропите“ – агитанционните пропагандисти, както ги наричаха в СССР. А тукашните колониални управници възприеха не само методите и названията им, но и се престараваха в промиването на мозъци. Както по-рано бяха преизпълнили зададената им от Кремъл норма за изтребление на българи.

Само допреди година и половина Владимир Путин беше приятел, приеман сърдечно от западните лидери. Единствено Барак Обама се държеше донякъде резервирано към него. Но без ни най-малка доза неприязън. Всички останали го приемаха като един от тях – член на клуба на ротшилдоизбраните.                                                                                                                                  През есента на 2013-а, когато Зимните олимпийски игри в Сочи вече се задаваха на хоризонта, някаква навярно ненаписана заповед беше спусната по строя на интернационалната политика. Първо загази Силвио Берлускони. Незабавно след него взеха да моделират образа на новия враг – Владимир Владимирович. Нали пропагандата е затова?

Ето кратка илюстрация на това, как се е вършило всичко от Първата световна война до широко тиражираните лъжи в навечерието на Първата война в Персийския залив, начената от Джордж Буш-баща.                          







Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8726746
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930