Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.02.2015 00:59 - Цялата истина на света се побира в една голяма лъжа
Автор: budha2 Категория: Политика   
Прочетен: 3536 Коментари: 2 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Някой може ли да обясни, толкова малоумни ли са били Хитлер и неговите съпартийци, та са събирали евреи от всички окупирани страни, за да ги закарат за унищожение преди всичко в Полша? Вместо да ги ликвидират на местата, където са ги задържали. Имате ли представа, какви финансови разходи, колко материални и човешки ресурси са били необходими за този „лукс“?

Замисляте ли се изобщо?

image

Желая да покажа, че талмудистите, владеещи ключовите позиции в световната власт, пренебрегват страданията и жертвите на другите народи. Да осветя методите, с които превърнаха една човешка трагедия в най-доходоносния бизнес. Тази мрачна, Танатоска далавера, пропита от измама, изкуствено поддържа относително висок стандарт на живот на израелските евреи и попълва сметките на „Братството“. На онази скрита юдейска върхушка, която носи отговорността за повечето нещастия, сполетяващи планетата.

Тези неща са известни от години и се коментират на много места по света. Ние сме „девствени“ за „ревизионистката“ информация. Благодарение на дългогодишното индоктриниране лъжите са заседнали дълбоко в съзнанието ни. То може да бъде прочистено само с критично мислене и запознаване с различни гледни точки, с повече факти и доказателства. Но в никакъв случай – с насаждането на още догми. За да престанем да бъдем неосъзнати роби на талмудистите.
А, ако се питате, защо „официалните лица“ у нас и по света приемат измамите за холокоста и ги насаждат като политика, трябва да знаете: Не е възможно да станете депутат, министър или да заемете по-висок пост, без да сте „доверено лице“ на талмудистите. Затова, без да се гнусят, западняците обърнаха гръб на нашите страдалци, жертвите на тоталитарната комунистическа система. И се прегърнаха с палачите им или с техните наследници.

В посткомунистическа България нито един „реализиран политик“, „бизнесмен“ или човек „с положение“ в обществото не е постигнал успеха си без да е бил свързан с Комунистическата партия и нейната Държавна сигурност. В това отношение не е допуснато дори едно изключение.

Вгледайте се в лицата им, и ще забележите колко бързо остаряват и започват да си приличат. Сякаш остатъците от съвест ги изяждат отвътре. Но също така замязват на бащите си от БКП и ДС. В замяна на „доброжелателността“ на днешните им покровители, нашенските колониални администратори се отчитат не пред народа си, а пред своите чуждоземни началници.
 image
Забележителен е примерът с един т. нар. столичен „градоначалник“, както неправилно наричат кметовете. Той беше поредният, който доказа, че без кмет е по-добре. В един всекидневник се мъдреше глупаво ухилената му физиономия. В информацията можехме да прочетем:

„Кметът на София Стефан Софиянски предупредил американския посланик Джеймс Пардю, че заминава за Куба, за да „не си помисли нещо“.“

През 1997 година в качеството си на служебен министър-председател същият „градоначалник“ – фактически – кмет, беше на посещение в Русия. Там се срещна с тогавашния премиер и комунист Виктор Черномирдин. След завръщането си, без да се посвени, нашенецът призна как допуснал да бъде унижен, а следователно – и страната ни да бъде принизена. Другарят Софиянски с детска наивност сподели, как бил руган от Черномирдин така, както не му се било случвало от дните, когато бил ученик.

„От дете не са ми се карали така“, заяви премиерът Стефан Софиянски след посещението в Москва и срещата с руския премиер Черномирдин.“

image

Навремето Тодор Живков, „умен“ почти колкото бившия столичен кмет, с гордост се беше похвалил, че съветският ръководител Никита Хрушчов го „драл“. Дерат животните, а не хората…

Това представляват родните „политици“. Ето какви „гении на държавността“ излъчва „народът“ ни.

И още един пример. В броя на еврейския седмичник “Newsweek” от 4 март 2003 г. юдеят Герш Кунтцман се увива като бръшлян около нас. След като Франция и Германия демонстрираха опит за независимост по повод т.нар. „иракска криза“, американците се впиха като споменатото отровно растение и взеха да ни задушават в „братската“ си прегръдка досущ като съветските болшевики по-рано.

Та еврейският журналист, който води собствена рубрика в юдейския всекидневник “The New York Post”, изведнъж стана любител на българските вина. Заклейми французите и се зарече, че устните му повече няма да вкусят капка от прочутата галска течност. След като обясни ненавистта си към германци и французи, юдеят се закле:

„Но това не значи, че не мога да прегърна нашия нов съюзник България. Тя е истински приятел на Америка, за разлика от Турция, която трябва да откупим; Испания, дето се подрежда в строя до САЩ само, за да се завърне при французите, или Англия, с която просто споделяме един и същ език. Нали знаете старата поговорка „Приятел в нужда се познава“? Е, това е България в резюме!

В центъра на този световен прилив от антиамериканизъм това е страната, която взе своя метафоричен сърф и рече: „Янки, ние сме изцяло на разположение!“ Изглежда България наистина ни харесва. Искам да кажа – истински ни обича. Предано, както е при Сали Фийлд.

image

Някога Тато се натискаше да ставаме шестнадесета република на СССР. Ама Хрушчов не ни пожела. Днес се намират негови лакеи и последователи, които, припряно зарязали сърпа и чука, се хвърлят на килимчето пред новия „голям брат“. И като леки същества от третия пол предлагат не само себе си, но и родината ни за петдесет и първа петолъчка върху флага на Съединените юдейски, пардон – американски щати.

Сред най-усърдно разчистващия си път с лакти е един солидно охранен бивш главен редактор на „стандартен“ вестник с фамилия като името на съветската столица. В миналото, като спортен журналист, той беше заместник-партиен секретар на комунистическата организация на централния комсомолски всекидневник в Живкова България. Сетне се престрои редом до „Командира“ Йорданович. Напоследък ту почервенява, ту посинява. От което тенът му доби нездравия тъмно зелен оттенък, характерен за представителите на онова поюдейчено племе, в бран с което загина кан Аспарух.

Как стоят нещата по света днес?

„Кабинетът на израелския министър-председател“ – посочва Финкълстейн, – „неотдавна представи броя на „живите, които са оцелели в холокоста“, като близо 1 милион. Главният мотив зад тази инфлационна ревизия отново не е трудно да бъде открит. Сложно е да оказваш натиск с нови солидни искания за репарации, ако едва шепа от оцелелите в холокоста са все още живи.“

Не случайно майката на еврейския професор Норман Финкълстайн, която заедно с мъжа си прекарала войната в концлагер, попитала:

image

„В края на краищата Хитлер кого уби?“

Ликвидираният от Моссад американец от еврейски произход Джак Бърнстейн, който петнадесетина години беше гражданин на Израел, свидетелства:

„Едновременно със своите сим­па­тии към ко­му­низ­ма и подкрепата си за него, еш­ке­наз­ки­те ев­реи, кои­то ими­гри­ра­ха в Из­раел от Гер­ма­ния, са склон­ни да одо­брява­т на­цис­тка­та раз­но­вид­ност на фа­шиз­ма. В Гер­ма­ния, по вре­ме на Втора­та све­тов­на вой­на, те­зи ели­тни цио­нис­тки еш­ке­наз­ки ев­реи ра­бо­те­ха в тясно сът­руд­ни­чес­тво с Хит­ле­ро­во­то Гес­та­по при прес­лед­ва­не­то на германските ев­реи от нис­ши­те кла­си и дос­тав­яне­то им в кон­цен­тра­цион­ни­те ла­ге­ри. Се­га, жи­веей­ки в Из­раел, същите ели­тни цио­нис­тки ев­реи, кои­то бяха доб­ре обу­че­ни във фа­шиз­ма по на­цис­тки об­ра­зец и го пред­по­чи­тат, въ­ве­до­ха мно­го от аспектите на фа­шиз­ма в Из­раел.“
image
Междувременно арестуваха 93-годишния Оскар Грьонинг, бившия деловодител на Аушвиц. Нищо, че не е избивал. Сигурно не му излизат сметките. Губели му се около 300 000 избити?! Сега ще го обвинят, че… ги е умъртвявал. Навряно – по 12 000 души всеки ден, както съобщи малоумната говорителка на телевизията, която нито е българска, а още по-малко е национална.

Едно от обвиненията щяло да бъде за това, че „е прибирал банкнотите на затворниците“ при постъпването им в лагера. Нищо, че не го е вършел на своя глава, а по заповед. Все пак е бил в униформа по време на война. Това няма значение. Нацистите са определени за „изконното зло“, а комунистите – за „неизменното добро“.

През това време Израел уволни Уилям Шабас, който оглавяваше Комисията на ООН за разследване на миналогодишните престъпления, извършени от армията на еврейската държава на Ивицата Газа. Да приемем, че го е принудил да напусне.

Канадският учен е изпратил до Съвета по човешките права при ООН писмо с оставката си. В него е заявил, че Израел го е обвинил в пристрастие към палестинците. Понеже „през октомври 2012 година е бил свързан с кратка правна оценка, която е предоставил на Организацията за освобождение на Палестина“.

Дали фактът, че Съветът е избрал именно него за лидер на такъв орган, се е дължало на незнание или представлява съвпадение? Не вярвам в случайностите… Също така знам със сигурност, че малката като територия и брой на населението еврейска държа Израел е голяма световна сила.

Cest la vie…

„Невежеството е сила!“

Явно действително „няма нищо по-измамно от очевидния факт“!

Победата на комунизма е пълна! Джордж Оруел триумфира. Неговият герой вече е част и от забавленията.

By the way of deception[143]

Хубаво, но не се ли срещат и свестни евреи?

Как да няма? На колко много от тях се позовах досега! Една от най-тежките присъди над ционизма, която поне аз съм срещал, е произнесена от евреин, израелски гражданин и служител на Моссад, достигнал до звание „полковник“. Виктор Островски открито заяви защо напуска криминалната служба, на която десетилетия е принадлежал. Но не само нея, а и ционисткия „рай“ – държавата Израел. Като описва подробно своята съдба, авторът стига до епизод, в който вече е напълно отвратен от всичко, което го заобикаля.

image

Един от неговите колеги, приятелят му Ели, бил изпратен от шефа на им в САЩ. Той решил „да се възползва от свободата и да си намери някаква работа в Съединените щати. Имаше си семейство там и можеше да получи без проблеми зелена карта.

– Последният да загаси лампите на летището „Бен Гурион“ – изрекох аз стария виц, който се носеше из Израел по време на голямата депресия преди Шестдневната война, която промени всичко. И двамата се смяхме дълго, макар че всъщност нямаше защо.

Тогава, говорейки с Ели, аз разбрах, че съм изминал много повече от пътя, по който бяхме тръгнали заедно. Ели, а също и Ури [друг техен колега] все още вярваха в ционистката мечта. Те повече приличаха на хората, които познавах в Израел – старите ми приятели и семейство. Макар да вземаха участие в онова, което за повечето израелци би могло да означава екстремизъм, те го правеха от вяра в една идея – ционизма.

Аз от известно време бях разбрал, че вече не споделям тази идеология, че за мен държавата Израел вече не означава изпълнение на древната мечта. За мен тя бе по-скоро кошмар от предразсъдъци, валящ се в локвата на расизма и развяващ бяло-синьото знаме като флаг на гнета. Не исках да съм част от това. Сега аз показвах на знаменосците тяхната уязвимост, за да спрат и да преоценят целите си. Може би тогава биха могли на равна нога да се присъединят към семейството на народите.“
image
Нека видим технологията на измамата по западен образец. Впрочем, на нея посвети една от книгите си цитираният Виктор Островски. Ала е важно, да не забравяме още нещо, което има специфично значение за нас. То е, че всичко, което става в Москва и по-точно – в Кремъл, е решено другаде. Най-вероятно – в Лондон от Джейкъб и Нат Ротшилд.  www.youtube.com/watch                                                                                                            Нима комунистическата номенклатура – единствената класа на истински богаташи – не ръководи съдбините ни и днес? Тя „има това право“, както сами чухте. Останалото е измама. Принципът винаги е бил: Да прогоним управниците, за да заемем местата им.

image

А идеите на Френската революция, които основателят на Ордена на илюминатите Адам Вайсхаупт формулирал, като ползвал творбите на енциклопедистите, са били редактирани от „Чичко Паричко“ – от Ротшилдови. И така били пренесени в „новия свят“, където да оплодят техния държавен проект. Нещо, което дълго не им се отдавало. Чак до 1913 година, когато със Системата на Федералния резерв сложили ръка върху държавния апарат. Нататък било лесно.

Защо? Много просто. До ден днешен никой не е опровергал валидността на максимата, върху която Амшел Майер Бауер – Ротшилд, стъпил при изграждането на своята световна семейна империя:

„Дайте ми контрола над националната валута и няма да ме интересува кой прави законите.“

Освен това, днешните европейски антифедералисти (към които се причислявам) са далеч по-големи защитници на свободата, справедливостта и равните права, отколкото федералистите – номенклатурата. И тук не иде реч за никакъв социализъм, а за прилагането на Божиите закони. И за това – да не съществува класа на по-равните, каквато е комунистическата идея, мечта, практика и крайна цел.

Днешният необходим грешник

Лъжата, поставена на пиедестал – това представлява пропагандата. Тя се върши главно от медиите. В чии ръце са те?

Откъде биват финансирани разните ислямски терористични организации?

Нима Ал-Кайда и Бин Ладен не бяха рожби на ЦРУ? Нали семействата Буш и Бин Ладен са дългогодишни съдружници в бизнеса? А откъде извират реките от пари, които пълнят касите на терористите? За никого не е тайна, че Саудитска Арабия финансира част от тях. Иран – друга. Даже най-близките съюзници на Израел и САЩ – саудитците, вече не са спокойни. През лятото на 2012 година една тяхна принцеса, дъщеря на смятания за престолонаследник, поиска политическо убежище в Англия… Онова, което виждате, няма нищо общо с истината.

Когато генералният секретар на ООН, австриецът Курт Валдхайм, започна да пречи на тези сделки, Моссад му спретна компромата с „нацисткото минало“. „Фалшифицираните документи после бяха „открити“ от израелския посланик в ООН Бенямин Нетаняху, като част от мръсната кампания против Валдхайм, който бил критично настроен спрямо израелската позиция за Южен Ливан.“

Понастоящем същият Нетаняху, който всъщност изпълнил гадната поръчка на Моссад, е начело на ционисткото правителство…

По-рано през деня на бургаския атентат сирийски „бунтовници“ взривиха мощни бомби в центъра на Дамаск и убиха министъра на отбраната. За „цивилизования“ свят това се оказа „добър атентат“?!

Не, не жаля за авторитарния режим в Сирия. Думата ми е за морала, лицемерието и двойния аршин. Кой уби офицера от КГБ Литвиненко в Лондон? Сега се оказа, че същата ръка е ликвидирала по идентичен начин и Ясер Арафат. Отровата е еднаква и в двата случая…

А дали ционизмът – еврейският талмудски нацизъм, е обречен? Върнете се към присъдата му, произнесена от бившият старши офицер от Моссад Виктор Островски. Май тя съдържа всичко. И то, изразено с няколко изречения.

Политическата коректност, както в „демократичния“ и „свободен“ Запад вече наричат „правилното говорене“, което трябва да следва партийната линия, навлезе в кулминация. Евфемизмът на цензура владее не само медиите, но и всекидневието. Впрочем, кой ще ми посочи, кога не е било така? Просто ние, които бяхме затворници в големия концлагер „съветски блок“, сме се заблуждавали, че е по-различно. Да, можеха да пътуват. Вярно, не арестуваха нито хвърляха зад решетките за ругатня спрямо властта. Така беше. Вече не е!

image

Днес и тази граница е прекрачена. Триумфът на Джордж Оруел е пълен. Само да го допълня: Очаквано, онова, което първо беше изпробвано върху нас, в презряната европейска „периферия“, вече е факт и в центъра – в сърцето на континента. Там милицията задържа 8-годишно дете заради изречени думи. А министърката на образованието обяви мярката за… „правилна“.

Такива са последиците от инцидента “Charlie Hebdo”. Но не само.

В конкретния случай неговото продължение отново е във Франция. Може да ереакция, начин за отвличане на вниманието от главните проблеми – икономическите. Тъй като данните за състоянието на страната през декември 2014 година показаха смразяващата картина на рекордна безработица, откакто тя бива измервана. За никого не е тайна, че Испания, Италия и Франция следват по петите „светлия“ гръцки пример.
image
Впрочем, детето е момченце и името му е… Ахмед. За назидание, барабар с него, арестували и баща му. “Libertй, Йgalitй, Fraternitй” – „Свобода, Равенство, Братство“! Знайно е, че най-големите престъпления са били извършвани уж в името на „благородни“ каузи и цели!…

Впрочем, младата министърка се казва Нажа Белкасем, по съпруг – Вало. Тя е една от седемте рожби на мароканско семейство. Родена е в африканско-арабското кралство. Но „държи на справедливостта“, както я разбират онези от единия процент, на които слугува. Продажността е човешка, а не българска черта…
image
След като оправдала училищните власти, които според нея са „реагирали „напълно правилно“, тя опита да се измъкне, извъртайки нещата чисто по комунистически – у нас казват – по килифаревски:

„… Нямаше никакъв спор относно законовите действия срещу детето. Но бащата подаде жалба срещу персонала на училището за – както твърди – „брутално“ отношение.“

Това е митко-палаузовщина! Знаете ли, какво е престъплението на малкия Ахмед? Казват, че бил заявил:

„Не съм Charlie. Аз съм с терористите.“

Господи, рекох си! Да предположим, че това дете е чуло репликите у дома. Какво от това? Нали западните „демократи“ си изтъркаха езиците да плямпат за някаква „всеобща свобода“, която би следвало да включва и тази на словото, на изразяването. Поне така е според документите, които непрестанно потъпкват – Хартата за правата на човека на ООН и сродния й европейски вариант!

image

Ето как тоталитаризмът навлиза там тихо, почти незабелязано, а не като у нас – с грохота на съветските танкове и оръдия. Но превзема все по-обширни територии от живота на хората и на Запад. Обсебва съзнанието им, като преди това насажда страх сред хората.

Израснах с повелителното поучение от страна на родителите ми, че извън дома ни не бива да казвам нищо от онова, което се говори вкъщи. Сега, както предричаше Оруел, това е част от битието на Запад.

Във Великобритания огромната верига от супермаркети “Tesco” ще затвори цели 43 магазина! Липсват купувачи. По същата причина в САЩ добре познатата у нас ресторантьорска мрежа от типа крак-маг “McDonald’s “ извести за спад в продажбите. За първи път от 12 години.Досещате се, какво ще последва.
image
Както предполагах, след еуфорията, продължила само една нощ, новият гръцки кабинет взе да усеща брюкселската тояга. Изобщо не показаха морков на Ципрас и компания. Вместо това, размахаха пред довтасалия от Австралия финансов министър, марксиста Яни Варуфхаки, плашилото на „антисемитизма“. Той е свикнал. Още от 2005 година са го обявили за „мразещ евреите“. Засега запазва самообладание…

Това е комунизмът:

„… Тип „обществена формация“ със закони, обусловени от „живота в комуна“. Където доминиращата обществена връзка е тази на „шеф“ и неговите подчинени, без да има обществена необходимост, само по нареждане.“
image
Точно това става в днешен Китай. Несвободата, връзката между „шеф“ и неговите подчинени“ обсебваше даже интимния живот на хората. По този начин комунистите нарушиха възрастовата структура на населението. А китайците, както и останалите народи под комунистически гнет – нека го наречем социалистически – не бяха в състояние да планират живота си.

Партията определяше правила, които постоянно променяше. Това важеше с пълна сила за подчинените на Кремъл местни колониални управници. Както и за останалите в т. нар. социалистически лагер – всъщност – обширен концлагер.

Допреди две години китайските семейства, които си позволяваха повече от едно дете, биваха съдени най-строго. За четвърт век политическият наследник на председателя Мао – Дън Сяопин, също масон, докара най-многолюдната страна до перспективата около 2030 година да се превърне в геронтокрация – в място, където възрастните хора, пенсионерите, ще преобладават в общия брой на населението.

image

Сега правилата се променят. Карат китайците да раждат повече.Това също е белег на комунизма. При него човекът, лишен от собственост, зависим от държавата, няма как да планира собствения си живот. Колкото му дадат…

Ето какво представлява т. нар. голямо правителство. То е истинска еманация на комунизма. При неговото управление държавата измества личността. Животът на отделния човек придобива все по-малка значение. Губи почти всякаква стойност.

Начело бива поставяна държавата. Самата тя непрестанно се отдалечава от суверена – народа. Докато се превърне във фасадна, в псевдо-демокрация, чиято същност не съдържа ни най-малко белези на народовластие.

На практика народът е отстранен от управлението. То бива поверено на нищожна група, която най-често не взима самостоятелни решения. Това са видимите властници – authority. Зад гърба им, скрити в задкулисното пространство, се намират реалните притежатели на властта – power.

Не, те не съставляват онзи един процент от свръхбогаташи, които се очаква през 2016 година вече да притежават половината от световното богатство. Съставът на тайното световно правителство е още по-нищожен по размер – дял от този процент!

Това тревожи и малцината оцелели истински консерватори, „десни“ анализатори и политици. Един от тях е Саймън Дженкинс. От 1990 до 1992 година той беше главен редактор на минаващия тогава за „Ролс Ройс“ на британския печат, близкия до торите лондонски всекидневник “The Times”.

image

Носител на журналистически награди, уважаван и поради това удостояван с престижни публични постове член на обществото, от години той не намира трибуна в измамно „десния“ печат. Затова публикува в онзи, който е смятан за ляво-ориентиран. Без да изменя на своите позиции на убеден, но стремящ се към обективност и справедливост консерватор.

Наскоро той зададе въпроса:

„Къде са истинските тори?“

И разкри, че настоящите „десни“ всъщност все повече налагат намесата на правителството – тоест – на държавата, във всичко. Така проправят път на държавния капитализъм – сиреч – на социализма.

Къде отидоха свободата, любовта към ближния, справедливостта? Сигурно и римляните са вярвали в правосъдието. Но дали са се замисляли, доколко то се отнася до робите?

image

През това време „Китай тихомълком напредва“ към предоставеното му имперско положение, като довършва „втория си самолетоносач“.

„Смята се, че Пекин има планове за четири самолетоносача, чрез които се стреми да изгради боен флот, способен да води битки по всички океани и морета. Така ще удовлетвори своите амбиции за господство по вода.“

Също така Те – другарите от левитския комунистически Интернационал се гласят да видят сметката на човешкия род. Роботите напредват и полека-лека заменят хората. Нима вече не вършат нещо едновременно толкова примитивно и сложно, каквото е воденето на войни?

Твърде скоро ще проумеем, че приказките за онзи „златен милиард“, на колкото трябвало да възлиза населението на земята, пускани уж като слухове още от средата на петдесетте години на миналия век, са изразяват една от целите на Братството. Всеки втори, роден след 1960 година, ще заболее от рак.

През идните три десетилетия моето поколение – това на т. нар. Baby boomers, родените между 1946 и 1964 година – ще напусне този свят. Нов Baby-boom – взрив на новородени – не се очаква. Понеже класическата война е невъзможна.                                                                                              Не друг, а народът се е произнесъл:

„Докато умните се наумуват, лудите се налудуват.“

Ще се позова на мисъл, обнародвана в едно от Техните издания. Защото е вярна:
image

„Някои ще кажат: какво значение има какъв е бил баща му? Да, има значение, защото това отваря врати за реализация.“                                              diagnosa.net/                                            









Гласувай:
7



1. deathmetalverses - МАЛКА КОРЕКЦИЯ: "ДРАТЬ" на руски
08.02.2015 14:33
е "СКАСТРЯМ", Хрушчов бил СКАСТРИЛ ТАТО; С всичко останало съм напълно съгласен, приятелю, и ти чукам един голям ПЛЮС за статията!!! А на въпроса ти - "защо се е наложило да се държи в тайна операцията "NACHT UND NEBEL" - "окончателното решение", отговор дава самият ПРЕЗИДЕНТ на ЕВРОПОЛ (от 1936-та до 1945-та) и основател на ЧЕРНИЯ ОРДЕН SS - HEINRICH HIMLER; Когато комисарите в Съветска Русия по време на Червения терор разстрелват по 200-300 човека на ден, този опит е известен в Германия вече - те получават СЕРИОЗНИ ПСИХИЧЕСКИ ТРАВМИ - и тоновете погълнат алкохол не им помага да се съвземат от травмите, придобити по време на тези масови екзекуции на "врагове на революцията и съветската власт"; много членове на ЧК и КГБ, палачите на свещеници, монаси и монахини, на руската интелигенция и аристокрация се самоубиват; да убиваш масово хора - искат се железни нерви, пък било то и врагове на народа!!! За да не ти стане нищо на психиката, трябва да си ОТКАЧАЛКА!!! Именно, за да не се травмират ВАФЕН ЕС ЕС (зелените, армейците), от убийствата на децата и жените, ХАЙНРИХ ХИМЛЕР разпорежда ПРОЧИСТВАНЕТО на ЕВРОПА от ТАЗИ ПРЕСТЪПНА РАСА да се извършва на ЗАКРИТИ МЕСТА и ОБЩЕСТВОТО да не бъде ИНФОРМИРАНО (т.е. ТРАВМИРАНО, ШОКИРАНО). Само преди седмица попаднах на една немска книга с разговорите между ХИМЛЕР и обкръжението му, така той обяснява това. За съжаление, не запазих адреса на сайта, иначе бих ти го пратил; Интересувах се специално от НОЩТА НА ДЪЛГИТЕ НОЖОВЕ (LANGEN MESSER NACHT) и отстраняването на SA и ЕРНСТ РЬОМ от властта.. и попаднах на тази книга.
цитирай
2. deathmetalverses - ХАЙНРИХ ХИМЛЕР КАЗВА:
08.02.2015 14:37
"БЪДЕТЕ СТРОГИ, но не и ЖЕСТОКИ" и "НЕ ТРЯБВА ДА ПООЩРЯВАТЕ ИЗЛИШНАТА ЖЕСТОКОСТ" /към началниците на концлагерите/;
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8688106
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031