Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.02.2015 18:43 - ”11.09. – Вината е на Израел”/Но Ротшилдови са собственици на 90% от земята на Израел.Те финансират руските евреи създали Израел
Автор: budha2 Категория: Политика   
Прочетен: 1650 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 11.09.2016 22:30

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 image                                                        Английски свещеник си навлече неприятности, заради ”неудобна” статия                                                                                 Свещеник от Църквата на Англия е в процес на вътрешно разследване, след като споделил статия във Фейсбук, която обвинява Израел за терористичните атаки от 11.09.

Преподобният Стивън Сайзър е публикувал линк към статия, озаглавена "11.09. – Вината е на Израел" и написал: "Това антисемитско ли е? Ако е така, съм сигурен, че ще се наложи да го махна. То повдига толкова много въпроси".

След това Сайзър е махнал публикацията от Фейсбук, но Църквата заяви в четвъртък, че ще разследва инцидента.

Църквата заяви, че е "въпрос на дълбока скръб и срам", че Сайзър е пуснал статията през седмицата в памет на жертвите на Холокоста.

Еврейски лидери заявиха, че статията е "безспорно антисемитска" и "абсурдна".

Предоставена от Wikispooks.com, статията твърди, че само ЦРУ и „Мосад” са могли да извършат атаките от 11.09.

ЦРУ тествало 25 бомби преди да помогне на ”Мосад” да ликвидира лидер на ”Хизбула”
От двете, „Мосад” е имал най-"непреодолим мотив", защото искал САЩ да "унищожи враговете на Израел".

Когато се свързал с еврейските новини, свещеникът защитил публикацията, с молба да предоставят доказателства, че Израел не е участвал в атаките от 11.09.

Според еврейската новините, той казал: "Бих приветствал статии, които можете да ми препоръчате и които опровергават твърденията".

Той добави: "Много е важно обществеността да повярва на това, което се е случило преди и след 11.09. Със сигурност истината ще разстрои много хора, ако се докаже чрез по-нататъшно разследване, че официалните обяснения са недостатъчни".

Това не е първият път, в който Сайзър е изправен пред обвинения в антисемитизъм.

През 2013 г. Съветът на депутатите на британските евреи се оплака, че той публикува антисемитски изявления в своя блог.

След посредническите срещи с еврейските лидери на общността, Сайзър твърди, че не съжалява за това, което е казал.

Тогава той заяви, че неговата критика спрямо политиките на Израел към палестинците е "засегнала онези, които искат да оправдаят тези действия".

Той призна обаче, че е трябвало по-внимателно да си подбира думите.

"Антисемитизмът е расизъм – то е нечовешко и третира евреите по пренебрежителен или негативен начин. Категорично го отричам", каза той.

Съвсем наскоро, Сайзър получи остри критики след като присъства на конференция в Иран на тема "ционисткото участие" в атаките от 11.09.

В изявление в четвъртък в отговор на публикацията на Сайзър, Църквата на Англия заяви: "Тези коментари основателно могат да се разглеждат като недопустими, когато и да са били публикувани. Много обидно и срамно е, че те са били публикувани точно в тази седмица".

"Епархията на Гилдфорд, където служи Сайзър, взе незабавни мерки за разследване. Епархията е наясно със сериозността на въпроса и поддържа връзка със Съвета на британските евреи".

Джонатан Аркуш, заместник-председател на Управителния съвет на британските евреи, заяви: "Публикуването и одобряването на статия, която обвинява евреите за атентатите от 11.09 е безспорно антисемитско, но също така е и абсурдно".  www.fbr.bg/                                                         image             

> Терроризм в России                                                                                                                                                                
Ротшилдови винаги са били основна движеща сила на Ционисткото движение. Ционизмът е в същност ЦИОН-изъм, ЦИОН е равно на слънце, следователно името на елитарното тайно общество, намиращо се зад кръвната линия на Меровингите, наричащо се Ционско братство. Противно на онова, което много хора смятат, Ционизмът това не е еврейския народ. Множеството евреи не са ционисти, както и в същото време много не евреи се явяват ционисти. Ционизмът е политическо движение и не е свързан с расата.

Да се говори, че Ционизмът е свързан с еврейския народ, е като да се казва, че Демократическата партия е свързана с американския народ . Има толкова евреи, които са противници на Ционизма, въпреки че от това живота им става твърде тежък.

Понастоящем извършвайки манипулация върху куклените правителства, спомагащи осъществяването на техния план в Близкия Изток, Ротшилдови започнаха процеса на установяване еврейския народ в Палестина така както те постоянно третират собствения си народ. Барон Едмунд дьо Ротшилд, "бащата на Израел", който умира през 1934 г., човекът който оглавява мирната делегация във Версай. Едмонд принадлежи на френското правителство, така както Ги дьо Ротшилд. Едмонд всъщност започва установяването на евреите в Палестина още през 1880 г. Той финансира руските евреи, за да могат да установят свои убежища в Палестина, но той не е можел нищо да направи относно тяхната свобода или право на раждане, освен да следва изпълнението на Плана на Ротшилдовите илюминати. Едмонд финансира създаването на ферми и фабрики, както и цялата индустрия със стомана. Еврейските фермери изпълняват заръките на този който финансира относно какво да посадят, знаейки добре, че ако не спазват заповедите ще бъдат изхвърлени навън. През 1901 г. евреите се оплакват на Ротшилд относно диктатурата по установяването им или “Йишув”. Те правят запитване: “Ако ние желаем да съхраним Йишув, първо вдигнете ръце от него и позволете на новопристигналите да имат възможността за корекция според ново възникналите си нужди”. Барон Ротшилд отговаря: “Аз създадох Йишув, аз самия. Следователно никой човек, който и новопристигнал да е или организация, няма право да се намесва в моя план.”

Накратко вие виждате истинското поведение на Ротшилдови към еврейския народ, както и към хората въобще.

Всъщност Ротшилдови като хора не са евреи, но те не са също и обикновени хора. Притежават кръвна линия, която е размесена от генетическия код на рептилоидите, използващи ги както използват и целия еврейски народ като параван и средство за постигане на своите цели. Съобразно книгата на Симон Шама, двама от Ротшилдови придобиват 80% от земята на Израел.

Едмунд дьо Ротшилд работи съвместно с Теодор Херцел, който изпълнява ролята на основател на ционизма, оказващ се едно политическо движение, целящо установяването на родина за евреите в Палестина. Ротшилд стои в същото време зад друга една сила под името Шаим Вайцман, друг водач на ционизма. Ето какво заявява Ротшилд на Вайцман: “Без мен ционизмът не ще успее, но без ционизма моята работа също ще бъде разрушена.”

И така с Ротшилдовите натрупвания като финансово състояние и еврейско установяване в Палестина, с техните агенти присъстващи официално в правителството, с всичко това което поддържа Плана на Ротшилд, съжалете се евреи над родината, нуждаеща се от пречистване, за да бъдат преодолени арабските протести. Това пречистване – катализа за евреите се оказва преследването им в Германия, както и в страните, които те покоряват с помощта на Ротшилдови, явяващи се основоположници на нацизма, чрез самият Ротшилдов потомък на име Адолф Хитлер.

Вълната на погнуса от нацистките концентрационни лагери предаде тласък към Ротшилдовия план. Самите Ротшилдови основаха еврейските терористични групи като Щерн Ганг и Иргун, които предизвикаха събитията придружени с убийства довели до държавата на Ротшилдови – Израел през 1948 г. Тези терористични образувания, които предизвикваха кръвопролития сред еврейското население бяха доведени от същите тези хора, които бяха поставени да управляват новата държава Израел, хора като Минахен Бегин, Давид Бен Гурион, Ицках Рабин и Ицках Шамир. Същите тези ротшилдови контролирани кукли, които убиха граф Бернадод на 17 септември 1948, само заради това, че беше решил да представи нова резолюция пред ОН.

А Ротшилдови не били удовлетворени от причиненото невероятно страдание върху еврейския народ от страна на нацизма, те дължат своето богатство до някъде върху това и когато войната свършва нараства тяхното състояние точно така както нараства в следствие на руската революция, която те финансират.                                                                                  Кой предизвика събитията от 11.09.2001г.? При всеки терористичен акт организацията, която го извършва винаги поема отговорността, като по този начин привлича вниманието на световната общественост върху проблемите, които тази организация иска да бъдат решени. Но Осама бин Ладен отрича той и неговата организация да го е извършвала. А ако действително тя го е извършила, но не желае да поеме отговорността, защо след толкова много средства, хвърлени в нейното осъществяване, терористите са носели арабски паспорти, а не примерно еврейски, за да се прехвърли вината върху тях? Какво са правили ЦРУ, ФБР и американските служби за отбрана и въздушен контрол, та допуснаха тези атентати? Защо на никой от тях не бе потърсена отговорност ?

Защо веднага след атентатите Израел беше държавата, която първа премина към пълна бойна готовност, макар атентатите да бяха срещу САЩ и все още никой не знаеше кой ги е извършил? Вярно ли е твърдението, че в деня на атентатите 4000 евреи, работещи в двете сгради на Световният търговски център не са отишли на работа?

Какви са "неоспоримите" доказателства, че именно Осама бин Ладен и неговата организация са авторите на този античовешки терористичен акт? Ако такива доказателства действително съществуват, защо те не се оповестат на световната общественост?

Защо никой, дори информационните агенции не споменаха, че точно една година по-рано трябваше да бъде създадена независима палестинска държава? Защо бактериите от антракс са с американски адрес? Нали бактериологичните и химически оръжия са забранени?

Ислямският екстремизъм е само част от световният екстремизъм. Днес само в Латинска Америка съществуват повече от 200 терористични организации. Но атентатите от 11 септември не са обикновен терористичен акт, за какъвто ни се представя. Те надхвърлят възможностите на всички тези организации, взети заедно.

Крайната цел на ислямския екстремизъм е унищожаване на Израел. Третият свещен град на исляма след Мека и Медина е Ерусалим. За Исляма нищо не е по-важно от възможността отново да контролира Ерусалим. И ако атентатите от 11 септември са тяхно дело, защо са насочени към САЩ? Та голяма част от семейството на терориста Осама бин Ладен живееха в тази страна.

Ако действително Осама бин Ладен и неговата организация са виновни за атентатите от 11 септември, защо се подготвя общественото мнение за война и срещу други държави? Кой е оторизирал определени личности да определят кои държави подкрепят тероризма за да водят война срещу тях?

Няма нормален човек, който би одобрил терористичните актове, при който загиват невинни хора. Няма нормален човек, който може да приеме спокойно и факта, че всеки ден хиляди хора умират от глад, че близо 30 милиона от населението на Африка е заразено изкуствено с чумата на 20-ти век-СПИН и всеки ден там умират хиляди деца, като някои райони вече са напълно обезлюдени. Ние искаме да знаем отговорите на горните въпроси и не желаем нашата съдба и тази на децата ни да бъде в чужди ръце.
image
Атентатите от 11 септември са най-голямото предизвикателство пред новото хилядолетие. Всички ние гледахме изявленията по арабската телевизия на Осама бин Ладен и талибаните. Тези хора, за които човешкият живот няма никаква стойност, бяха уплашени. Но не от заплахите на Джордж Буш и американската бойна машина. А от силата, която ги ръководи.

Тази невидима сила, която всъщност е и истинският автор на атентатите.
Тези събития бяха подготвяни години. И ответните реакции- също. Те са брънка от един Световен заговор за Световно господство. Знаем, че за мнозина това звучи невероятно и дори налудничево. То звучи като измислица от приказките. Но ако световната общественост не беше манипулирана така изкусно в продължение на години от информационни агенции, които бяха в ръцете на шепа господари, тя щеше да разбере, че тези действия бяха планирани и че последният етап за Световното господство е в пълен ход. Още през 1990г. един български емигрант- Никола Маринов Николов написа книгата "Световната конспирация", издадена в много страни, включително и у нас. През 1993г. същият автор издаде и книгите "Тайните протоколи" и "Новият ред". Ако обществото беше приело сериозно написаното от него, щеше да разбере кои са истинските виновници за всичките ни нещастия и днешните събития нямаше да се случат.
Ето какво казва Н.Николов през 1993г. в предговора на "Тайните протоколи": "Главната цел на тази книга сте вие, читателите, вашето благополучие и бъдещето на децата ви. Аз знам, че сте целенасочено дезинформирани от едно общество, което си служи с лъжа и измама до такава степен, че ви е невъзможно да различите истината от неистината. Това, което разбирам, разбират и много други хора по света, но разликата между мен и тях е, че аз не се страхувам да поема отговорността да опиша това,което виждам.

Има хора, които не желаят вие да знаете това, което искам да ви кажа. Те се опитваха много пъти да ме спрат да говоря за него. Годините, прекарани в лагери и затвори, побоищата и гаврите са единствените ми ордени за откровеност към вас. Зная много добре, че никой не е спечелил, казвайки на хората истината. Желанието ми е вие да бъдете информирани за света, в който живеете, и сами да направите своите изводи и заключения. Не вярвам в теорията, че една поредица от събития без всякаква връзка помежду си трябва да определят бъдещото развитие на света и личната ни съдба. Съвсем ясно е, че тези, които притежават властта и богатствата, са се свързали заедно и провеждат един дългосрочен план, който да насочи бъдещето ни в желаната от тях посока. Аз се опитвам да защитя принципите, в които вярвам, а именно оцеляването на семейството ми и на човешкия род, без да бъде манипулиран и контролиран.
Играе се една необикновено голяма игра на шах, на такова високо равнище, което не сме в състояние да си представим- и за нещастие в тази игра ние сме пионките. А в шаха пионките обикновено се жертват заради някакво предимство.

Историята доказва, че всички войни са предварително планирани. Независимо коя страна ще загуби войната, "Елитът" винаги печели. За него печалбата е всичко и единствено от значение... В никакъв случай няма да оцелеем ако все още живеем с фалшиво написана история. На всяка цена истината трябва да се разбере, ако искаме да бъдем част от бъдещето. Истината трябва да надделее независимо кого ще засегне. Тя трябва да бъде казана, за да подсигурим съществуването си. Това е най-важното за нас. "Новият ред в света" е вече на нашия праг и чука на вратата ни."

"...Така както не може да се отрече личният патриотизъм и лоялност на повечето американски политици, така и не може да се отрече, че историята открито обвинява много от тях и други световни лидери в манипулиране на света за сметка на шепа привилигировани хора....Принципите на свободата, човешкото достойнство и националната независимост са узурпирани от малцина високопоставени лица, които управляват целия свят.

...Тези хора са движещата сила, която отговаря за централната банка, всяка държава и техните управления. Тя управлява световните международни банки, комуникационната среда, образователната система и освободените от данъци фондации.Те определят правителствата, които да управляват в отделните страни, както и техните президенти. Те са близките помощници и спътници на световното скрито управление.

Истината е, че те държат у себе си по-голяма власт отколкото всички държавни управления, събрани заедно! По йерархия те са над управленията. За тях българинът Кръстю Раковски в затвора Любянка в Москва казва: "Силата, чието име дори не трябва да се спомене"... Тези хора не нарушават законите- те правят законите."
image
                                                                       "...Думата ХОЛОКОСТ не е немска, а е чисто еврейска и означава изгаряне, жертвоприношение. Защо евреите обвиняват Хитлер в холокост- жертвоприношение на един Бог, в който той никога не е вярвал.Отговор дава книгата "Коварство и измама" от евреина Бен Хеч, който излага безброй документи, доказващи как ционистите преднамерено са организирали и съдействали на хитлеровите сътрудници....Според някои историци, а така също и според североамериканския политоложко-тактически екип, ционистите са имали нужда от холокоста, за да предизвикат състрадание в света и оправдано да поискат и да получат национално тържествено признаване на еврейска държава в Палестина, откъдето да наложат НОВИЯ РЕД в света. Известният еврейски деец и писател- Ели Вайзел, носител на Нобеловата награда за мир казва, че обикновената средна класа е жертва на много по-малобройната от нея "висша класа". Според Вайзел само две седмици преди победата на съюзниците над Германия в концентрационните лагери са били вкарани десетки хиляди евреи. "Къде бяха Рузвелт и Чърчил, които с положителност са знаели кога ще настъпи победния ден?"- пита Вайзел. Дейвид С.Уимън, евреин-ционист, публикува през 1985г. книгата "Изоставянето на евреите". Там той по безспорен начин доказва, че повечето от евреите, загинали в концлагерите, са били съзнателно изоставени от ционистите, работещи във Външното министерство на САЩ."
image
                                                                     В тази светлина как могат да се нарекат събитията от 11.09.2001г. Най-точната дума е- ХОЛОКОСТ. А крайната цел-Световно управление със столици Ню-Йорк, Лондон и Ерусалим. Вече години наред световните информационни агенции, които са създадени от тази шепа хора, жадни за световно господство, проповядват Глобализма като единственото спасение от мизерията, глада и войните, въпреки, че именно те ги създават. Ако не бяха те, раят отдавна щеше да е настъпил на Земята. Защото световната икономика отдавна премина възможноста да изхрани население 50 пъти по-голямо от сегашното. Вместо това милиони умират от глад и болести.И то напълно съзнателно. През последният век населението на Земята е намаляло катастрофално. ООН обаче отчита точно обратното и изразява своята "загриженост" за неговото изхранване. Държавите усилено се вкарват под единно управление и обща парична единица. Както се очаква, в най-скоро време ще има обединена Европа. Един от най-съществените елементи на европейското обединение ще бъде единната централна банка с единна разменна монета. Следващата стъпка е единна азиатска банка и единна американска. Крайната цел-единна световна валута с една централна банка. Но в чии ръце ще бъде тя?

Международните банки създават изкуствено инфлации и депресии, които се отразяват болезнено и тежко върху обществото и човека. Тъй като хората не разбират тази експлоататорска система, те се оставят да бъдат жестоко ограбвани. Дългият опит показва, че парите трябва да се създават и контролират само от държавата, защото единствено тя е в състояние да защити интересите на поданиците си.
През последните 30 години по-богатите страни поддържат изкуствено уравновесено съществуване с цената на огромни дългове. САЩ, за които всички мислят, че са най-богатата страна в света, са във финансова разруха- задълженията само на държавата са над 8 трилиона долара, а частните задължения- над 25 трилиона долара. Кредиторите на САЩ- няколко банкери- фактически са купили страната и я притежават, както и всички институции в нея, включително и президентството. Но кой тогава всъщност дава парите? Глобалната англо-американска финансова и монетарна система беше установена с Версайския договор, чието следствие е Втората световна война. Днес тази система е банкрутирала.

Едно световно управление, за което всички мечтаем, представлява пълна утопия. В действителност ще бъде монолитна тирания, дело на няколко скрити лица, които никой не познава, и на техните административни сатрапи.Да се предпазим от опасността, която гласят, е много трудно. Някои световни капацитети дори са на мнение, че е твърде късно.

Международните банкери и скритият елит контролират почти целия свят. Те са много близко до последната си победа. Настъпващата световна революция цели да установи Световно управление, което означава абсолютно и всеобщо заробване на всички хора от цялата планета.

Съдбата на човечеството е поставено на карта, и поради това за нас е от много голямо значение да се запознаем с причините на движението и неговите последици. Между множеството революционни сили, повече или по-малко скрити и неизвестни за хората, няколко съставляват авангарда, който съвсем не е за подценяване. Това са ционизмът, билдербергите, фримасонството, Комитетът за чуждестранни връзки (CFR) и Трелатералната комисия (TC).

Само четирима души управляват света. От тях никой не е на държавна или обществена длъжност, но те определят тези, които заемат високите постове и длъжности в държавата. Четиримата съставляват върха на пирамидата, която е Световният ред. Те ръководят Тайното братство- общността, обединила финансовата и парична мощ на Америка, Европа и Азия. Те считат себе си за висша раса със синя кръв.В мрежата на тази колосална обединена мрежа са почти всички международни организации. Под тези четирима на върха на пирамидата стоят девет, наричащи се "просветени лица",в изключителен и недостъпен комитет. Деветте лица, непознати другиму с функциите си, притежават повече власт и авторитет от всяка друга, съществувала в човешката история група. Събират се редовно на различни места на планетата и редят бъдещето на света и човечеството. Веднъж взели някакво решение и определили някаква политика, целият апарат на Тайното братство без всякакви коментари го привежда в действие така, както работи прецизна, добре смазана машина. Деветимата са умът, разработващ решенията поставени от горе задачи и разпращащ решенията до различните организации за изпълняване. Тези хора се пазят и действуват в тайна заради извънредната важност и деликатност на обекта, върху който работят- установяване на Нов световен ред, чието съдържание са:

Световната икономика

Световното единно управление

Световната религия

Много учени и лидери са виждали в един нов ред условие за оцеляването на нашата планета. Но една групировка- съвсем различни хора- от дълго време заляга да скалъпи световен Нов ред за своите лични интереси.Най-големият повик за глобализъм е по отношение на икономиката. Всички крупни банкери (от Ротшилд и Рокфелер до Макнамара- директора на Световната банка) непрекъснато говорят за необходимостта от глобална икономика. Някои от световните лидери, поддръжници на "Нов световен ред", вече започнаха да говорят за постановките, които трябвало да залегнат в бъдещата му платформа- да изчезнат от мисленето, от паметта на хората индивидуализма, лоялността към фамилните традиции, националния патриотизъм и религиозните догми.Че прекалено дълго сме поглъщали отровните принципи на нашите родители, учители, политици и църкви, чиято единствена цел била да ни контролират. И не споменават, че днешната образователна система, пресата и голяма част от църквите са под техен контрол. Според тях Нов ред на Земята означавало единна глобална организация, което щяло да рече световен мир.Звучи прекалено хубаво, за да бъде истина. Организацията на обединените нации, която бе създадена за да пази мира в света обяви война на Ирак и подчинените й армии избиха над 200 000 невинни и беззащитни граждани на страната, а от войната в персийският залив до сега вследствие на икономическите санкции на тази световна организация, в Ирак умряха над 1 350 000 души, голямата част от които деца. Хартата на ООН беше написана от двама комунистически шпиони- роденият в Русия ционист Лео Паволски и Алжер Хис- началник на отдела за специални и политически въпроси в американското Външно министерство , като много от членовете на тази харта съвпадат със и са копие на Съветската конституция. Всички главни органи и отдели в тази организация- Съвет за сигурност, Международен валутен фонд, ЮНЕСКО,Международен съд са под управлението на хората, която създадоха тази организация- Комитетът за чуждестранни връзки (CFR). Всички страни-членки на тази организация трябва да служат единствено на "избраното и назначено управление", т.е. представителя на България няма право да защити интересите на държавата България, а да служи единствено на групата отбрали се хора."След дълго проучване се убедихме, че световният ционизъм, подхранван от неограничените богатства на Нюйоркската парична сила, е най-силната от всички потиснически действащи групи в областта на международните дела. Те изиграха решаваща роля чрез финансирането на болшевишката революция. Те използваха Рузвелт като своя марионетка, за да докарат тази революция в сърцето на Европа. Те създадоха ООН и нейните най-различни агенции, включително и Световната банка." ( Chesterton, A.K. What you Should Know about The United Nations- Condor,16 November 1956)

"...Днес отделни лица в някои развити и богати страни считат, че е тяхно право да ни казват кой да управлява нашата страна. Ако не ги послушаме, тогава считат, че е тяхно право да разрушат нашата икономика, да съсипят нашите хора и да свалят управлението ни...И всичко това е, за да се направи нашата независимост безцелна..."(д-р Махатир Мохамед- министър-председател на Малайзия пред 46-та сесия на Общото събрание на ООН на 24.09.1991г.)
На 1 май 1776 г. Адам Вайсхаупт основава тайно републиканско движение, наричано Илюминати. След като успяват да превземат масонските ложи Илюминати става господстващата сила и започва да изпълнява плана на Вайсхаупт за унищожаване на християнството и ликвидиране на държавните управления. Първата експлозия е Френската революция от 1789г. Следват я всички други революции и икономически, и стопански катаклизми от тогава до днес.Продължители на Вайсхаупт и Илюминати са Карл Маркс, Фридрих Енгелс и Ласал. Техните най-големи врагове са всички мирни управления, монархията, частната собственост, патриотизма, семейството и религията. Целта- замяна на монархиите с републики, които да могат да бъдат контролират и осъществяване на световното управление. И днес подривната дейност на Илюминати се извършва от 12000-13000 различни организации. Под лозунга за "световен ред" тези конспиратори целят да унищожат половината от населението на Земята. Това именно е главната задача на тяхното поделение "Римски клуб", който вече открито и усилено провежда малтусовата теория.Техен именно е големият натиск за замразяване и унищожаване на ядреното оръжие, като се стремят постепенно да го измъкнат от други ръце и да премине в техните. Целта е ООН да вземе контрола му, а тази организация понастоящем е главната им_квартира.

В 1989 г. надеждите за човешко достойнство и свобода бяха големи. От тогава до днес пропуснахме много блестящи възможности зо по-голям напредък. Някои честни държавници представиха образцови реални програми за бъдещото икономическо развитие на Европа и спасяването на Русия и Източния блок. Повечето от тези дейци изчезнаха от политиката, а някои бяха дискредитирани и вкарани в затвора. Вместо предложенията им, на въпросните държави бяха наложени насилствено грабливи икономически системи (програми) от "победителите"- силите на Международния валутен фонд и англоамериканската олигархия. Бяхме насилени вместо икономическа свобода да приемем безработицата, криминалната мафия и глад- всичкото под претекста за " свободна частна стопанска инициатива". В много от тези държави се създадоха условия за стопански и политически хаос, който предизвика и кървави разрушения в много балкански държави. Международните финансови институции, между които Американската банка за вътрешно развитие, Световната банка и Международният валутен фонд, са си изработили специални програми за икономически натиск. За тях програмата е много важно средство да контролират световното население и неговото развитие.Те открито и нагло се намесват във вътрешния живот на всяка държава, на всеки народ. Проповядват и учат по какъв начин да се налагат и събират нови данъци, как някои държави да съкращават военните си бюджети, други да ги увеличават, как да си подреждат националната образователна и здравна система. Как да си променят законодателството, за да го приравнят към останалите, намесват се в организирането на земеделието и дребнозанаятчийската търговия. В определяне на средна и минимална заплата, в цената на тока и развитието на енергийните системи. Де факто тези страни нямат собствено държавно управление и отдавна то е поето от тези организации. Бяхме и свидетели на последните парламентарни избори, как нашите кандидат-държавници усърдно показваха своята зависимост и благоволение пред чуждите политически и икономически формации.

А тези финансови институции са изготвили дори санкции за държавите, които не изпълняват техните наднационални нареждания.

Съставът на кабинетите и на тримата последни американски президенти показва тежката ръка на Рокфелер и тези, които управляват света- Билдерберги, Съвет за чуждестранни връзки и Трилатерална комисия.

Общата цел на трите организации на елита е да образуват едно управление под знака на ООН, а самите те да действат като скрити управители на световното население.                                                                             
Теорията на Хегел, която е източник както на философските идеи на Карл Маркс, така и на Хитлер е идеология и на господстващата върхушка.ТЕЗА + АНТИТЕЗА = СИНТЕЗА Съгласно тази теория, съществуващата сила, означена като "теза", поражда противосила "антитеза"; конфликтът, който произтича от характера на двете сили, създава "синтеза". Процесът е непрекъснат: теза-антитеза, в резултат- синтеза. Търсената от господстващата върхушка синтеза е така нареченият Нов ред на света. Източникът на тази синтеза са контролираните конфликти- чрез тях Новият ред може да се установи. Оттук произтича задачата да се създават конфликтите. А това означава да се подхранват два противоположни компонента. На наличието на такива изкуствено създавани противоположни компонента бяха както войните в бивша Югославия, така и съсипването на България от разделянето на обществото на сини и червени, на българи и турци, на комунисти и антикомунисти. Светът става все по-малък и по-несигурен с всеки настъпващ ден. Германският марксист Карл Кауцки най-добре показва картината на бъдещето: "Световният капитализъм ще превъзмогне своите националистически съревнования и ще създаде нов един ред- на ултраимпериализъм." Всеки човек ще получи номер, който ще отразява националността, района и самоличността му. Номерът ще бъде невидимо татуиран на ръката или челото. Със специални устройства може да се контролира физическото движение на всеки човек в света, по същия начин, както се следят движенията на затворниците. И тази усъвършенствана технология в ръцете на евентуален диктатор превръща целия свят в затвор. Световен затвор. В момента тя усилено се внедрява спрямо хора, обявени за терористи. И е само въпрос на време тя да бъде приета от ООН като необходима мярка за борба срещу тероризма и средство "гарантиращо нашата сигурност".

Глобалистите виждат икономиката като само една транснационална корпорация, една универсална кредитна система и една световна банка с техните пари. Катастрофалната опасност от натрапваната световна система е в това, че произтича от мистичните и загадъчни вавилонски стари идеи, които ползва и днес и неминуемо ще наложи духовна мощ, срещу която човечеството няма да намери достатъчно сили да се противопостави. Според тази световна система трябва повече от два милиарда хора да умрат- да се прочисти земното кълбо и да се подготви за царстването на техния "Месия". www.xnetbg.net/                                                                                                                                                                                       
Карл Камерън разследва израелски шпионски кръгове и връзката им с 9.11.  
 
  image                                                                       image                                                                     Начело на Моссад са евреи и то комунисти с руски корени, пионки на Ротшилд от КГБ.             image                                                                       image                                                                        През 2000–2001 г. Русия потопява в океана космическата си станция „Мир“ и ликвидира разузнавателните си радиолокационни станции в Куба (Лурдес) и във Виетнам (Камран). Елцин не би се решил на това и не само поради дефицита на законово основание в самата Русия.

На 11 септември 2001 г. Путин първи(!) изразява съболезнованията си към САЩ и президента Буш-младши по повод трагедията с небостъргачите, като предлага и помощ. Когато САЩ решават, че за всичко са виновни афганските талибани (което и досега не е доказано), криещи Осама бин Ладен и „Ал Кайда“ в своите пещери, Русия разрешава на американците пълен транзит за Афганистан през своята територия.
                                                                       image                                                                                                                                                                
>       МОССАД КОМАНДВА ЦРУ/КГБ СТОИ НАД МОССАД


image                                                                                                                                                               
 >   Влад Путин разполагал с компромат за атентатите от 11 септември 2001 година.                                                           





Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8728665
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930