Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.02.2015 20:07 - За 'нова Хазария' и за продажните олигарси
Автор: budha2 Категория: Политика   
Прочетен: 1129 Коментари: 0 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
В последно време владеещите "златния милиард" си повярваха, че само с медийни манипулации могат да управляват хората. По отношение на жените, между другото, съм на 99% съгласен, че вече са успели.
В Украйна както и у нас, си играеха на протестиращи и демократи. Путин свие някой завод в Крим, ту хунтата свие за себе си нещо, ту подари нещо и на янките, дежа-вю.
А за нас подхвърлят медийни патаклами докато ни обират.
Защо да не вярваме, че в Украйна става нещо извънредно?
Ами първо: Ако т.нар. "сепаратисти" (проруските сили) искаха да победят реално, те до сега можеха отдавна да го сторят. Игор Стрелков - шефът на паравоенните проруски формирования в Славянск е бивш контраразузнавач от ГРУ, участник в паравоенни формирования още в Сърбия и после в Чечня даваше даже ежедневни сводки на "бойните действия". И какво? Нападнала цялата украинска армия Славянск. Защитниците му отбили атаката. Дали само 4 (четири) жертви). В същото време в Славянск строели барикади. Вместо да копаят окопи. Сега досещате ли се, че всичко е за телевизиите? Щото едно е барикада за снимане. Пуши автомобилна гума - зрелище. И съвсем друго някакви солдати в окопа.
Аз съм бивал командировка в Донецк на времето. Там всичко е раавноо! Като ти идва колона БТР-и ще се вижда от не знам къде. Аз ли да ги уча какво е направил на времето нашият Георги Бенковски? Ами направил е "хвърковата чета". Да беше човекът на ГРУ с прякор "Стрелок" (Стрелец) създал мобилен отряд с няколко тачанки (пардон гранатомети) и от колоните БТР-и по равната донбаска степ нямаше да остане нищо.
А ако солдатите му се бяха окопали в окопите от там може ги извади само масирана пехотна атака. Според бойните устави пехотна атака може избута окопали се войници само ако ги превишава по численост 5(пет) пъти! По американските устави даже май е седем пъти. Т.е. хохлохунтата можеше избута солдатите на Стрелков само ако ги надвишава пет пъти. В жива сила.
Но нищо от това не виждаме. Нахлула хохлохунтата - постреляла на поразия по подали се по балконите любопитни женки и си отишла. Върнали се проруските - направили паак барикада и ...толкоз.
Основно там наистина се биха и наистина  убиваха чат-пат наемници и около 50000 мирни жители неевреи.. От една страна са американските, полските че даже и германските май наемници. От друга са проруските наемници като прословутия Бабай. То даже и свидетелства на местни има как като ранили някакви и един взел да псува на полски а друг на амерекън инглиш.
Сега на основния въпрос: Защо се прави това?
Всичко е договорено. Още навремето Бжежински беше написал, че Украйна ще бъде делена. После Путин пооткрехна Буш с прословутото "панимаеш Буш, Украйна ето не государство".
Според мен, американските (оопс...руските)хазари от типа на Уорбърги, Ротшилди, Рокфелери и т.н. и руските олигарси, които дойдоха на власт след преврата на КГБ и там, са се договорили да си поделят Украйна. И тъй като пак аз написах още преди години как възрастна еврейка, съветничка на Обама, беше посъветвала евреите да се махат от Израел - целта е и да се изпълнят клаузите на оня там прословут еврейски заем за болшевиките - да се създаде новата Хазария на мястото на част от Украйна.
Какво е направено до сега? За което средствата за масова информация (СМИ) няма да ни информират?
Ами първо, още през 2002г. (виж "Ера России", бр.17) към 500 (не един или 10 или 100, а 500 наведнъж) евреи се изселиха от Израел като арендоваха за 50 години в ставрополския край земята на казаците. Оградиха всичко с високи огради, видеонаблюдения и охрана. Кръстиха селището си "Нова Хазария". Според руския в-к "Родина" от 28.11.2002г. селището се охранява от бивши служители на спецслужбите на Израел. Колко още земя са изкупили новохазарците до ден днешен може само да се гадае.
Второ: през 2008г. уволниха заместник-началника на руската федерална миграционна служба Константин Полторанин.
Тогава обиденият млад мъж се разприказва. В интервю тогава за руския в-к "Труд-7" Полторанин каза:
"Има слухове за възможно преместване на наша територия на цели етноси от страни от зад граница (дальнего зарубежья) и даже Африка и Азия. Има теория, която косвено се потвърждава, че с помощта на Руската федерация (РФ), световният елит планира да свърши това, за което уж му попречил Сталин (мировые элиты планируют выдернуть занозу, посаженную еще Сталиным). С цел съхраняване на международния баланс, европейските и американски власти се договарят с арабския свят да му бъде предоставен контрола над Израел. А еврейското население да бъде преместено на постсъветска територия - в Краснодарския край и евентуално в Крим". Край на цитата.
Трето - да си дойдем на днешно време:
Веднага след преврата на хохлохунтата, на 25-ти март т.г. според «Киев еврейский», гражданинът на Израел и украински олигарх И. Коломойский създаде в Днепропетровск «Полк Национального Захисту», т.е. полк за национална защита. Полкът беше създаден по образец на израелския ЦАХАЛ (армията на евреите). Впоследствие одма хохлохунтата покри еврейския полк като го преименува на батальон за патрулна служба към милицията с особено предназначение "Днепър-1". Полкът беше сформиран само от главорези, имали вече боен опит из разните горещи точки. Освен това беше въоръжен от евреите по последна дума на техниката. Шеф на полка стана заместникът на Коломойски - върналият се от Израел магнат Генадий Корбан. Корбан веднага обеща на руснаците, че щял да им устрои нов Сталинград. Как ще го направи с един полк не ми е много ясно, но факт е че в момента имаме модерна еврейска бойна единица прикрита зад милицията. Само да напомня, че и другия който обещава да трепи руснаци - евреинът Дмитрий Ярош (за него писа и моят руски читател, когото преведох тук) е пряко свързан с Израел. Според руски информации, племенникът на Ярош действително служи в ЦАХАЛ.
През това време друг еврейски магнат Борис (Борух) Филатов обеща да изплаща лично награди от: 1000 долара за всеки завзет от проруските сепаратисти автомат. А за всеки убит проруски наемник наградата е 10 000 долара.
Всички се чудят защо Путин си трае, а НАТО е сигурно, че Русия няма да помогне на руснаците в Украйна. Ами ето защо:
Когато Лукашенко арестува за далавери миналата година генералния директор на Уралкалий Баумгартнер (евреин, естествено), за него скочи да се застъпва самият вицепремиер на Русия Аркадий Дворкович. А самият Дворкович в Русия е известен повече като глава на хазарската мафия.
Толкова за това кой е вицепремиера на РФ. Сега за самия Путин. Твърди се кримския Газпром е вече негов - личен подарак от Якоф. А ето какво е построил неговия личен приятел Валерий Коган досами вилата на самия Нетаняху в Кесария - Израел. Дворец в римски стил! Както се е разприказвала бивша реставраторка на изящни предмети, тя по десет часа на ден е покривала със златни листа детайли от интериора на двореца на Коган в Израел. Задейставана била и група реставратори, които са реставрирали Бъкингамския дворец. Всичко се правело като най-богатите римски дворци. Мебелите се правели уникални от известната италианска фирма Коломбо стайл.
Естествено че всичко е с пари, награбени от руския народ. Е как да нападне Путин?                   





Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8734414
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930