Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.02.2015 20:59 - Само мъртвите са в безопасност, само те са виждали края на война
Автор: budha2 Категория: Политика   
Прочетен: 1165 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Кой започва война със съзнанието, че ще я загуби? Щом Украйна няма шанс да надделее над Русия, от какъв зор ще я въоръжават допълнително? Всеки се досеща: Произвеждат оръжия, за да ги продават. Тоест – за да печелят от смъртта.

Това, че всекидневно не на бойното поле, а в украинските населени места загиват десетки невинни цивилни, няма значение. Пари, пари и пак пари – това е девизът на Интернационала.


Казват, че повече от 5000 души са паднали жертва от началото на войната, наричана „конфликт“. Според разследване на руска неправителствена организация броят на загиналите е поне 12 000! Повечето от тях са били жени и деца! Броят на бежанците надхвърля 1,1 милиона души! Милост е непозната дума за сеячите на смърт.
image

Вярно или не, кой разумен човек изпитва колебания относно зависимостта на всички марионетки, които Братството ни представя като на модно дефиле? Дали полит-ревютата срещат някаква критика?


Във Великобритания се срещат достатъчно „храбри“ любители на военните решения. Както можете да се досетите, те никога не са носили униформа и оръжие, не са чували свистенето на куршуми. Отдавна съм осъзнал, че за изтрезняването на човечеството и най-вече на онзи самозван „елит“, който не Бог или ние сме избрали, са необходими военни действия. Воденето на истински мащабни войни на четири територии: в Северна Америка – САЩ и Канада, в Австралия, на големия Британски остров и в Израел. Едва тогава ще можем да очакваме нещо добро.

Та един такъв книжен warmongerкритикува свързания с КГБ еврейски премиер. Той, видите ли, е “most “chillaxed” британски политик от съвременната епоха“.

Ползвам буквален цитат, понеже не намирам български еквивалент на думата, употребена от „консервативния“ автор. “Chillaxed” е сравнително ново словосъчетание, от думите “chilling” и “relaxing”. Първата означава „охлаждащ“, но и „обезкуражаващ“. А втората – „отпускащ“, „отмарящ“. Ако питате мен, може би най-точният превод на български е „безразличен“. Смисълът на текста го потвърждава.

Според нахъсания лондонски анализатор Дейвид Камерън е пропуснал шанса си за проява на „решително ръководство на световната сцена“. Който познава световната политика в детайли, ще умре от смях. То е като упреците, отправяни от същото място към новото гръцко правителство, да не се заиграва с Москва и Пекин. След като най-малко четвърт от британската икономика е в китайски ръце.
image


Ако си спомняте, през есента на 2013 година държавният секретар на Великобритания Джордж Осбърн беше на посещение в Пекин. Тогава той обеща на своите китайски колеги, че страната му „ще предостави на Китай инвестиционен достъп до всички области. Ако сме отворена, свободно търгуваща нация, която не се безпокои кой какво притежава, не бива да има никакви прегради пред китайския бизнес – фактически пред китайските държавни предприятия – да придобива дялове в британски проекти, даже мажоритарни пакети с акции.“

Което означава, че Британската империя признава първенството на новия световен водач – Китайската народна република. Даже един от заместник-главните редактори на минаващия за консервативен “The Daily Telegraph” не успя да преглътне огорчението си и призна:

„Истината е, че ние сме достатъчно незначителни в очите на китайците.“

Ако Обединеното кралство е „достатъчно незначително“, какво остава за Гърция?

Но комплексите умират последни. Миналата седмица председателят на Комисията по отбрана на Британския парламент Рори Стюърт заявил, че „Великобритания не е Дания. Тя все още има петата икономика на света.“

Ако имаше начин да ме чуе, бих му рекъл: Жалка работа. Обяснявам защо.

Преди всичко, да прочете горната изповед на Джордж Осбърн.

Сетне – Великобритания твърде отдавна не е нищо друго, освен второкласна регионална държава, неспособна да се справи с вътрешните си проблеми. Тя разполага с професионална – платена, а не наборна – армия, на която никой не обръща внимание. Не малко познавачи на военщината са на мнение, че техниката на кралската войска е морално и физически овехтяла. А личният състав е неподготвен и немотивиран. В състояние е да изпълнява единствено полицейски – разбирайте – терористични операции. Нищо повече.
image


Но по какво и по кого жали лондонският анализатор, самоизживяващ се като „десен“, като „консерватор“? По… безвъзвратно отминалата британска слава. И донякъде справедливо вини за това Тони Блеър. Лейбъристкият министър-председател, превърнал гордия някога британски лъв в кротко мъркаща болонка, която се размотава из краката на американските лидери. Вестникарят пробва възможностите си да се изразява достатъчно патетично. Поне колкото тукашен политически наблюдател от Живкова ера:

„В началото на миналото десетилетие, когато тъмните облаци на войната взеха да се събират над продължаващите нарушения на международното право от иракския диктатор Саддам Хюсеин, Тони Блеър беше неоспоримо най-способният европейски лидер, опитващ се да поддържа чувство за обща цел вътре в трансатлантическия съюз. Напънът на г-н Блеър да бъде вашингтонски „мост“ към Европа завърши с жалък провал, с френско-германската ос, ожесточено надигаща глас срещу политиката на администрацията на Буш, целяща смяна на режима в Багдад.

Сега, след повече от 12 години, това мъчително разделение доведе до детинските обиди, с които се замерят през Атлантика. С американнски ястреби, клеймящи французите като „предателски маймуни, нагъващи сирене“, и с Quai d’Orsay,[56] почувствало се длъжно, да заведе формално оплакване срещу Държавния департамент заради онова, което твърди, че е „демонизация на Френската република“.

Обаче, ако съдим по някои от коментарите, направени от двете страни на атлантическото разделение по повод на предложенията, внесени от Германия и Франция за приключване на кръвопролитията в Украйна, съществуват всякакви вероятности за възникване на ново разцепление между основните европейски сили и САЩ. Само че по този проблем Великобритания е забележима със своето отсъствие от дебата.
image


Първият белег на напрежение между европейското и американското отношение към Украйна излезе на повърхността, когато германският външен министър Франк-Валтер Щайнмайер предупреди, че всяка форма на американска военна намеса по-скоро би изострила кризата, отколкото ще я разреши. Американски официални представители реагираха, като сравниха френско-германската мирна инициатива с успокояването на Хитлер през трийсетте години. И г-н Обама и г-жа Меркел съдействаха за предотвратяването на по-нататъшното развитие на напрежението. По време на посещението на канцлерката във Вашингтон двамата лидери потвърдиха, че са се посветили на дипломатическото разрешаване на кризата.“

Да де, ама горното изявление на Обама е направено тъкмо след края на срещата му с „императрицата на Европа“…

Пиша това, докато представителите на четворката – Русия, Германия, Франция и Украйна – се събираха в Минск. Доскоро белоруският президент товарищ Александър Лукашенко беше „последният диктатор в Европа“. Сега за втори или трети път – изтървах им пусалата – той, тиранинът, домакинства на „мирна конференция“?! Май наистина нищо не е наред.                                                                           image

Думата ми отново е за двойните стандарти и за вечния въпрос: Кой има полза?

Ако сложим фактите на масата, по безспорен начин ще установим: САЩ вложиха повече от 5 милиарда долара в т. нар. Майдан и последвалите събития. Толкова им струваше настоящата марионетна еврейско-нацистка управляваща хунта.

От друга страна, няма дим без огън. Колкото и да е недоказано, Русия и по-точно нейният военно-промишлен комплекс, помага на „спонтанно“ възникналото съпротивително движение в Източна Украйна.

Американските им конкуренти искат своето. В края на краищата, защо да ручат жабетата? За какво друго, освен за разпалване на войни, инвестираха в площадния „миротворец“ Барак Хюсеинович, и му осигуриха съответната най-престижна награда – Нобеловата?

А Владимир Путин се радва на 85-процентното одобрение на своите поданици и на не малко – в западния свят. Ротшилдови все така печелят. А световната революция продължава все по на изток.

Изтокът отдавна не аленее. Той е вапцан в алчно червено. „Търчете, тамо са парите“, навярно би възкликнал туземният ни класик!

Никой не е в безопасност. Само мъртвите…



Туй то.







Барак Обама:

„САЩ сключиха сделка за смяна на властта в Украйна.“







Човек трябва да е сляп за ставащото наоколо, за да не е забелязал: Този път внушаваните ни представи за добро и зло размениха местата си. Бедите не тръгнаха от Русия, както постоянно се опитват да внушат на хората по земята, а от Съветския съюз – САЩ. Близкият до английските Ротшилдови седмичник “The Economist” изкрещя от корицата си:

„Войната на Путин срещу Запада.“
image

Не е необходимо някой да се е сражавал за Вердюн, за да заяви на другарите от Братството:

“Ils ne passeront pas!” – „Няма да минат!“

Ако всичко беше наистина, а не пиеса, родена от мозъците на пошли драматурзи, Владимир Владимирович отдавна да е ударил кранчето на газта и Западът – преди всичко Германия – да са сковани от зимния мраз. Нямало да има достатъчно приходи в московската хазна? Голям праз! 
image


Руснаците са свикнали да бъдат прегазвани от комунистическия валяк. Щяха да издържат. Къде биха могли да идат?
                                                                      Ще дам само един пример.

Безсмислената от стратегическа гледна точка отбрана на Ленинград през Втората световна война довежда до повече от 1 милион жертви. Жителите на града умират от глад и болести. Десетилетие след Голодомора в Украйна, извършен под ръководството на Лазар Мойсеевич Каганович, в който болшевишките гаулайтери убивали по квоти, довели гражданите на Питер до… канибализъм!
                                                                                    image                                                     
По-рано в Украйна местният главорез Никита Хрушчов поискал неговата седмична „дажба“ от убийства да бъде увеличена от 12 на 18 хиляди души. В бившия и настоящ Санкт-Петербург хората измирали буквално като мухи. По същото време, поне веднъж всяка седмица, под риска от германския обстрел, военни самолети кръжали над Ленинград и спускали с парашут провизии за партийното и военното ръководство на града – водка, шампанско, разкошни меса, колбаси и сирена, черен и червен хайвер…

Десетилетие след края на войната именно свръх активният коляч Хрушчов развенча Сталин и касапите край него – Молотов, Микоян, Маленков, Каганович… Изобщо не е ирония, а чиста подигравка с паметта на милионите невинни жертви, че днес товарищ Нина, правнучката на същия Никита Сергеевич заема ръководни длъжности във вашингтонски институции. И от страниците на влиятелни медии „съкрушително“ „размазва“ Владимир Путин в „сърцераздирателни“ публикации, изпълнени с лъжи.
image

Като забравя два факта: Първият е, че прадядо й Никита връчи Крим на Украинската съветска социалистическа република – неразделна част от СССР. Никога след Велика България на кан Курбат, тази държава, основана от брат му Шамбат и от жадния за власт негов собствен син Атил-късъ или Аспарух, не е била самостоятелна политическа единица. Нейната столица е назована Къйв от самия български владетел. След като Шамбат не му се подчинил, той го обявил за „отцепник“ – „къй“. А самата страна била обявена за българска покрайнина – Украйна.

Второ, дядото на Владимир Путин бил готвач на нейния прадядо – Никита Хрушчов. Това издава какво доверие е имал генералният секретар на ЦК на КПСС Сергеевич на своя повар. Поверил му е живота си!

Искам да подчертая, че всички са от една семка – на Вайсхаупт-Ротшилд – илюминати-комунисти, устремени към световно господство. Щабът на световната революция се е преместил и вече не е в Москва. Най-вероятно е във Вашингтон – сегашната съветска столица.

Затова: Не, на вашите черни пропагандни прокоби, хипнози и подстрекателства! Не, на врагоманията и на насаждането на страх! They shall not pass! – Няма да минат! Светът е променен.

Изобщо не става дума за някаква „защита“ на Путин. Подобно мислене издава висока степен на примитивизъм. Стопанинът на Кремъл е отвратителен комунист и кагебист. Но поне не е такъв масов убиец, като Сталин, Хитлер, Рузвет, Чърчил, Хирохито, Мао, Брежнев, Пол Пот, Буш и Обама. Освен това, довчера тъкмо той, а не антикомунистите, жадуващи свобода, беше приятел на Запада.

Напрежението в Украйна, доведено до гражданска война, започна от платените агенти на Вашингтон. Намеси се Победа Новоземская–Каганович, ако щете – Виктория Нюланд–Кейгън. Който желае, може да потърси видеодоказателства за това, както в този сайт, така и в архива на телевизионното предаване „Диагноза“ от февруари и март миналата година.

След намесата на ЦРУ и Моссад – потвърждения за тях на същите места – се стигна до анексирането на Крим. Защо? Пак ви предлагам да се върнете в споменатите архивни материали. Всичко е обяснено и показано.
image


Преди две седмици Барак Обама не се посвени да признае в прав текст как те – от Съветският съюз – са свалили президента Виктор Янукович от власт. Предлагам ви да се запознаете с интервюто му пред уволнения заради плагиатство, но спешно върнат на работа, Фарид Закария – масон, интернационален мошеник, роден в Индия. Когато чуете Барак Хюсеинович да се позовава на международното право, с усмивка се сетете, че той и оглавяваното от него съветско правителство първи го нарушиха.


Месеци наред не спазваха действащите правила. Като започнете с прогонването на Янукович, впрочем осъществено доста бързо и затова съмнително, преминете през снайперистите, които избиваха и демонстранти, и милиционери, през другарката Новоземская–Нюланд и нейните кадрувания, записани на видео чрез посланика на Съветските американски щати в Киев, през признанието за това, че снайперистите са вашингтонски и за участието на израелски военни на Майдана, и стигнете до референдума в Крим.

Колкото и неприятен да е негодникът Янукович, той беше законно избраният президент на Украйна. Може да не ни харесва начинът, по който върнаха Крим в състава на Съветска Русия, но той беше произведен в условия на достатъчно свобода и при спазването на правилата.
www.youtube.com/watch
                                                                       Обама каза:

„Времената, когато завладяването на територия по някакъв начин беше допустимо за една голяма нация, приключи.“

По тази логика, Израел е нещо повече от голяма или велика нация. Всичко е простено на ционистката държава. Да бъде еврейска – тоест нацистка. Да анексира земи от Палестина, Египет, Йордания, Сирия. Справка – Шестдневната война от юни 1967 година и в наши дни. Безнаказано да напада чужди държави. Да притежава ядрено оръжие. Да…


Кой ръководи света? Лъжа ли, когато твърдя, че Israel ist Ьber Alles in der Welt?                   diagnosa.net/





Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8729724
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930