Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.02.2015 14:41 - ЕС без Великобритания?/Победа за Путин...грешка Ротшилд, собственика на “Charlie Hebdo”
Автор: budha2 Категория: Политика   
Прочетен: 1644 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 22.02.2015 23:13

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 image   След като през 1984 г. завършва Ийтън, Дейвид Камерън става сътрудник на своя кръстник Тим Ратбоун, депутат от Консервативната партия.Три месеца по-късно, с връзките на баща си, бива назначен на синекурна длъжност в Хонг Конг.
На връщане от все още британската колония, младият Камерън се отбива в… СССР. Задържа се достатъчно дълго. Сближава се с хора, „говорещи перфектен английски“. С тях се шляе из Москва, пътува да Ялта… Сам си спомня:
„Водеха ни на вечеря и ни разпитваха по един приятелски начин за живота в Англия и за онова, което мислехме, за политика.“

В СССР връзката с „иностранец“ беше не табу, а престъпление, подлежащо на затвор!След време, под натиска на събитията в политиката, Камерън се вижда принуден да признае, как някой му рекъл, че „със сигурност това е бил опит на КГБ да го вербува“.Не уточни, дали съветските шпиони са успели. Наистина – нито дума за това.
В правото съществува понятието „ноторно“. То означава, че нещо е общоизвестно и няма нужда от доказване. Вербуването на настоящия британски министър-председател от КГБ е ноторно приет факт. Не случайно той изпадна под пълната зависимост от Нат Ротшилд – истинския владетел на Русия.
                                                                                                                                          Ще се стигне ли до „Brexit“ (излизане на Великобритания от ЕС)? Това би било кошмар за Вашингтон, загуба за Германия и блестяща победа за Путин, твърди бившият британски министър по европейските въпроси Денис Макшейн.
image
  Да се вярва на Барак Обама или на Владимир Путин; на Дейвид Камерън или на Ангела Меркел; на Бан Ки Мун;или на местните нищожества, временно наметнати с тогата на привидния авторитет, на когото и да е, поставен като витрина на властта, е безумие. И душепродажба.                                                                                                                                                                                Британският премиер Камерън е обещал на сънародниците си, че ако го преизберат през май тази година ще организира референдум за членството на страната в ЕС. Бившият министър по европейските въпроси от кабинета на Тони Блеър Денис Макшейн е убеден, че това ще докара тежки времена за британците. „Ще има хаос и трудни преговори с Брюксел, които ще траят две-три години… Аз съм против този референдум“, казва той.
image
 Атентатите от 11 септември 2001 г. в САЩ докараха Патриотичния закон и Министерството на вътрешната сигурност. Днес Париж вече не е „град на светлината“, а на военщината. Най-малко 5000 войници се скитат по улиците. Уж охраняват… А Европейският съюз възнамерява да приеме специално „антитерористично“ законодателство. Под неговите удари може да попадне всеки неудобен!
По същия сценарий  вербуваният от Москва британски премиер Дейвид Камерън иска да забрани т. нар. енкриптване – превръщането на електронните данни в някаква друга форма.Нещо като електронно зашифриране. Този ход е покушение срещу свободите ни.
                                                                                                                                                                                           Малко други политици в Обединеното кралство познават така добре Европа, както 66-годишният днес Макшейн. Сега той бие тревога и прогнозира възможно излизане на страната му от ЕС. „Има твърде много хора, които просто не вярват, че може да се стигне дотам, поради което не взимат опасността насериозно. Те смятат, че привържениците на излизането от ЕС са в малцинство, че става дума само за неколцина екстремисти от сорта на Рупърт Мърдок.

Само че тези хора се лъжат – става дума за целия британски печат, за консервативна партия, както и за ЮКИП, която спечели 25% от гласовете на европейските избори, дори за части от лейбъристите, от бизнеса и т.н. – когато всички тези хора се обединят, резултатът ще бъде „не“ на Европа и Великобритания ще напусне Европейския съюз“, убеден е Макшейн.

Като дотегнали си брачни партньори

Бившият европейски министър Денис Макшейн

Преди 50 години ЕС беше все още силно привлекателен за Великобритания – тогава общността имаше двойно по-висок икономически ръст от този на Острова. Днес е обратното, твърди бившият министър от Лейбъристката партия и изказва съжаление, че все по-малко британци учат чужди езици, а влиянието на Лондон в европейските институции спадало.

Мнозина британци днес се чувствали като брачни партньори, на които 42- годишното съжителство с ЕС им е отдавна омръзнало: „Спим в отделни помещения, не ценим особено партньора си, който ни иска все повече пари, а накрая за капак ни докарва и цялата си обедняла рода от чужбина, чиито език дори не разбираме. Не е ли по-добре тогава просто да се разделим?“, обяснява Макшейн логиката на това мислене.
   image  Безспорно Камерън е актьор, на когото е поверена една от главните роли в тази евро-глобална пиеса. Ако признаем, че това е вярно, е най-добре да подирим драматурзите и режисьорите. А не да съсредоточаваме своето внимание изключително върху актьорите. Защото в това действие от постановката тялото все още е цяло. Опитът се свежда до по-нататъшно намаляване на националния суверенитет и засилване на ролята на центъра.                                                                            
С идеята за развод сега кокетничат части от бизнеса, преобладаващата част от вестниците, популистите от ЮКИП, както и консерваторите, които след Маргарет Тачър се превърнаха в евроскептична партия. Онези представители на торите, който не са заявили категорично, че са „за“ излизането на страната от ЕС, нямат никакъв шанс да бъдат издигнат за кандидати, твърди още Денис Макшейн.
 image  Повечето държавни и правителствени дейци от 27-е, включително нашенската пожарникар-премиерка, са с предопределени роли в миманса. Други текстове за тях сценаристите явно не са написали.Да се върнем назад във времето. Дейвид Камерън изобщо не трепна, когато възприемащият се като Наполеон френски президент се нахвърли върху него като галски петел. Въпреки че тирадата му подхождаше повече на солунския произход на Никола Саркози, свързан със сектата „Дьонме“: „Писна ни да ни критикувате и да ни казвате какво да правим“, недипломатично се нъхвърли дребосъкът, току-що удостоен с дъщеря от своята половин глава по-висока и двойно по-известна съпруга Карла Бруни. „Твърдите, че ненавиждате еврото, не искате да се присъедините към нас [към еврозоната]. А сега се намесвате в нашата среща“, продължи Саркози...Болшой театър.                                                                                                                                                    
Антиевропейска реторика

Ексцентричният кмет на Лондон Борис Джонсън, сочен за възможен наследник на Дейвид Камерън на премиерския пост, също залага изцяло на антиевропейската линия. Той твърди, че му е безразлично дали Великобритания ще напусне ЕС. А Денис Макшейн цитира едно твърде смущаващо изречение от излязлата преди няколко месеца биография на Чърчил, чийто автор е Джонсън: „The Gestapo controlled Nazi EU“ (в превод: контролираният от Гестапо нацистки ЕС).

„Аз съм много по-голям евроскептик, отколкото можете да си представите“

Премиерът Камерън засега се въздържа от подобни изхвърляния. Но убеденият европеец Макшейн добре си спомня как преди десетина години той посъветвал Камерън: „Ако искате да застанете начело на партията, ще ви се наложи да се откажете от нещо, на което тя държи. Сложете край на тази вредна антиевропейска реторика!“. А Камерън му благодарил за съвета, но казал: „Аз съм много по-голям евроскептик, отколкото можете да си представите, господин Макшейн“. И доказателствата не закъсняха.
image
В Белия дом уж левият comrade Барак Хюсеинович удари предизборно рамо на белким дясното съветско момче Дейвид Камерън. На пук на действителността обяви, че САЩ и Великобритания са излезли от кризата?! Де да беше така.
Двамата се държаха като влюбени младежи, готови да се вземат.
„На пресконференцията президентът разясни неотдавнашното разкритие, че когато си говорят, той се обръща към г-н Камерън с “брато̀”.
„Сега, както мнозина от вас знаят, наскоро Дейвид отбеляза, колко удобно се чувстваме двамата, когато работим заедно“ – заяви Обама. – „Това внася объркване сред коментаторите.
Някои изследваха езиковия произход на думата “брато̀”. Други обсъждат нейната дефиниция. Неколцина анализатори – как този термин [?!] се разпространи във времето. Някои изглеждат смутени и – и питат: „Какво иска да каже Обама?“
Да го кажем просто – Дейвид е голям приятел. Той е един от моите най-близки и най-доверени партньори на света. При многобройните притеснителни предизвикателства, които срещаме, виждаме света еднакво. Двамата признаваме, че когато Съединените щати и Великобритания се изправят заедно, нашите нации са най-сигурни, а народите ни са най-проспериращите, пък и светът е по-сигурен и по-справедлив.“
Явно Джоан Ривърс – актриса, продуцентка, телевизионна водеща, и доскоро – главна клюкарка на Америка, беше права, когато обяви публично, че “Barack Obama Is Gay” – „Обама е обратен“.[84] Явно това причини нейната бърза, изненадваща смърт, както твърдят не малко медии.
Всички що-годе почтени икономисти, финансови анализатори, журналисти открито декларират, че бедните в САЩ и във Великобритания се множат с неприятно висока скорост. Пропастта между тях и шепата свръх богаташи се разширява и става непреодолимо дълбока. Целият свят е настръхнал срещу Запада. А тези две гълъбчета го виждат в… розово.
                                                                                                                                                                     Победа за Путин

Опасността, Великобритания да напусне ЕС, е толкова голяма и поради това, че Дейвид Камерън не успя да постигне нищо съществено в преговорите за реформирането на ЕС, твърди Макшейн. Според него, в геополитическо отношение раздялата на Великобритания с ЕС би представлявала огромна победа за руския президент Путин и неговата политика на принципа „разделяй и владей“. За Вашингтон това би бил истински кошмар, а Германия би загубила един свой либерален евроатлантически партньор. „Ако наистина се стигне дотам, ще имаме една нова Европа, съвсем различна от днешната. Тя обаче няма да е достоен пример за подражание, защото ще е застрашена от нови разслоения и нови европейски референдуми за излизане“, казва Денис Макшейн. trophyplus.org/                                                                                image   Какъвто и да е Дейвид Камерън, той е най-малко сто класи над другарката Бойка Борисова – бъзлива мизерна селянка по произход, нагаждачка по манталитет, лишена от възпитание и образование. Тя няма как да се опозори. Понеже не притежава съвест и достойнство. А е невъзможно да съсипете несъществуващото, нали?

Но тя е позор за т. нар. български народ. Освен ако той не е паднал до нейното равнище, че даже – още по-ниско. Ако действително е така, какво друго да очакваме, освен битова мизерия, нихилизъм и отчуждение помежду ни? Такива са естествените последици от бездуховността, отсъствието на вяра в Бога и в доброто у хората.

Не е необходимо московски интелигент да ни отваря очите:

„Какво можем да очакваме от цялата тази великолепна редица, като знаем кой стои на върха – Бойко Борисов, за когото американското посолство каза, че е мутра, набъркан е в контрабанда с цигари, в производство на амфетамини. За обикновения човек Бойко Борисов може да е Крали Марко и Индже Войвода, но всеки един обикновен и умен гимназист може да разбере кой е Бойко Борисов, като му чуе две изречения. Даже няма и какво да го чува, достатъчно е да го види.“

Така е. От една страна, прост народ, слаба държава. От друга, прост народ се управлява по-лесно. Щом приемате за „гениален“ онзи, което е написал стиха „какво тук значи някаква си личност“! Твърдение, принизяващо човека до непотребна вещ!…                                       image  Нат Ротшилд призна преди време, че фамилията му се е завърнала в Русия.Той спести, че от 1918 г., тя никога не е напускала тази огромна и богата страна. Днес необявената икономическа война за нея продължава. Даже се разгаря. И тъй като Владимир Владимирович не е в състояние да угоди на всички, медиите започват да изобразяват неговата дълго прикривана същност. Защото те дълго премълчаваха истината: няма как един болшевик да заспи като офицер от КГБ, а на другата сутрин изведнъж да се събуди като демократ, влюбен в свободата.

Явно Путин е предпочел онези, които го превърнаха в богат човек – Ротшилдови. Пък и е наясно, че цялата настояща световна драматургия носи техния почерк. Руски патриотично настроен коментатор тъжно заключи: „Беше време, когато „офицер“ беше синоним на „руски патриот“. Днес в [царския] двор е времето на „финансовите офицери на Ротшилд“.“                                                                               Комунизмът е ционизъм. Няма добър комунист. Както е известно, комунистът не е човек. Логично следва, че не е възможно Обама, Оланд, Меркел, Путин, Камерън и останалите болшевики – предатели на своите народи – изобщо да са човешки същества.                                                                                                                            цитати от diagnosa.net/                                                   
 



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8736228
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930