Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.03.2015 22:04 - Кремъл активизира терористите си по целия свят
Автор: budha2 Категория: Политика   
Прочетен: 961 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
                                                                         Да започнем с това, че преди 4/5 месеца Лавров каза, че ако Западът не признава правото на Русия да има своя зона на влияние в света, има своите "законни" интереси в съответствие с концепцията за многополюсния свят (което всъщност е разделението на света на зони на влияние , според който страните от бившия Съветски съюз и Русия са зони на влияние) и, освен това, ако Западът поставя на Русия санкции, Русия няма да сътрудничи със Запада по въпроси от международен тероризъм и то цъфти бързо по света. Видяхме атаки във Франция, Австралия, Турция, Канада, САЩ, Израел-Палестина изостряне, Сирия, LIH, Карабах, насилие радикали в Гърция, Германия. Sejchas Йемен.
Това се отвори всички средства, всички заинтересовани групи. Както и в Украйна, между другото, са отворили всичко за днес. Изхвърлена всичко на масата, отворени са всички карти. Офертите модернизирани с нецензурно, играта се оттегли за Ba Bank.
Но най-интересното е, че това не може да продължи дълго време в терминална икономика и при липса на средства. За всичко това изметта по света трябва да си плати. За свободен, те не правят нищо, 
освен да мобилизират всички ресурси. 
Това означава, че в действителност това е блъфиране, изнудване. Очакването е, че Западът ще се уплаши и ще отстъпи. И ще даде Dwarf Украйна.
Но  Запада 
трябва имат смелостта и търпението да укрепи своите разузнавателни и антитерористични съединения да действа координирано, планиран, системно и smelo- и със цялата колода от карти Dwarf се рушат, защото тя няма основание. Това е блъф.
В крайна сметка (най-долния ред) това е война по целия свят, така че да не се позволи на Украйна да влезе в НАТО и ЕС. Ако загуби Украйна, Русия губи всичко. Ukraine- е сърцето на империята. Това ще е смърт за Koshcheeva...Русия..                                                                                          rusjev.net/             
 



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8728379
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930