Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.08.2015 16:23 - Всички хора имат вродено желание за живот, свобода и преследване на щастието; останалото е тоталитаризъм
Автор: budha2 Категория: Политика   
Прочетен: 851 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 image
                     Сюзан Зонтаг, която намери за добре да възхвалява куража на терористите/Ротшилд/ в един от нюйоркските седмичници, въпреки че развалините на Световния Търговски Център още димяха и се надяваше на завръщането на дивия либерализъм от 60те години ...Който меч вади , от меч умира. След като декларира , че "бялата раса е ракът в историята на човечеството", самата тя умира от рак.

Напоследък западни медии често изтъкват, как „свръхинтелигентната“ еврейка Сюзън Зонтаг, обвинявала цялата американската нация в какво ли не. Но твърде рядко някой се сеща, че Съединените американски щати се превръщат в тоталитарна държава. Там полицията е като Израел – ьber alles, над всичко! Пък и да не се лъжем – тя е милиция. Охранява тамошната номенклатура и себе си.

Това все повече приближава страната до съветския образец. В някои отношения надминава даже Сталиновата концлагерна империя ГУЛаг. Въпреки спънките от страна на YouTube, постепенно ще се постарая да ви докажа, че не преувеличавам.

         image

Днес в САЩ има все по-малко свобода и все повече бедност. Много от моите роднини, приятели от махалата, съученици и близки от по-сетнешните години живеят отвъд Атлантика. И почти всички от що-годе успелите фалираха. Имате ли представа какво е отново да градите живота си, когато сте на шейсет или там някъде?

Да бъдем наясно. Не се връщат, защото тукашната мизерия не се среща никъде другаде, освен в най-затънтените кътчета на Африка. Просто нашенци не го виждат. Още по-малко го разбират. А да проумеят причините за катастрофата ни? Изключено! Забравете.

Умствено, мисловно, психически – ментално, както е на новоговор – те са толкова ниско остригани, че възприемат за истина онова, което пропагандата им вменява от екраните на телевизорите и от страниците на „достоверния“ жълто-червен печат. Разгеле, да не говорим за стотиците хиляди сайтове в интернет с претенциите да владеят „висшата истина“. Без да се смущават нито от Бога, нито от пълното отсъствие на всякакви доказателства за автентичност в публикациите им. Ето как конспиративните теории стават действителност.

Когато човек се отказва от търсенето на истината, престава да бъде свободен. Не аз, а Исус Христос го е казал. Обаче опитайте да докажете на нашенския идиот, че не е прав. Ще ви избоде очите или ще ви залее с цунами от обидни квалификации.

Той е вярващ, доколкото му уйдисва. Смята, че е в църквата, понеже понякога ходи на черква, пали свещи, кланя се на изображения и целува стъкленици, под които има тленни предмети – обикновено кости. Без да съзнава, че това са обреди, израз на суеверия. Те нямат нищо общо с Господ. Затова написах „в църквата“, а не в Бога. Бог е висш разум, който не желае децата Му да са закостенели догматици, а умни и мислещи човешки същества – най-доброто Негово творение.



Ако например попитате „вярващите“ в църквата, защо не спазват тъкмо църковното тайнство брак, ще ви отговорят, че то е отживелица. Но зад обяснението ще се крият материални интереси, а не осъзнат идеализъм. Никой от тези „вярващи“ не си е направил труда да прочете задълбочено писанията. От което следва, че няма как да се е поинтересувал от кого, кога и по каква причина са създадени.

      image

Тоест, те не са вярващи, а религиозни. Готови са да приемат всичко, което поповете им постановяват. Стига да не накърняват материалния им интерес. Не анализират „свещените текстове“. Не ги съпоставят с достиженията на историческата наука и преди всичко – на археологията.

След сопата, сляпата вяра е най-прекият път до тоталитаризъм. По същия начин предците на днешните идиоти безрезервно вярваха на Партията. Никой не четеше „свещените текстове“, оформили нейната идеология – религията, наречена комунизъм или социализъм. От една страна, от страх. От друга, от мързел. Даже „учѐните“, чието работно задължение беше това, не познаваха произведенията на „класиците на научния комунизъм“. Нищо, че ги закичваха с титли „кандидат на науките“, „доктор“, „доцент“, „професор“, „академик“… Тях ги присъждаха от милицията, по роднинска линия или за кръгли годишнини на „заслужили другари“ – като награда.

Религията на марксизма-ленинизма, от време на време конюнктурно допълвана от „трудовете“ на съответните „светии“ и дейци на нейната църква – например със сталинизъм, живковизъм и другите подобни „гении“ на садизма и безумието – беше толкова догматична, колкото останалите верски доктрини – юдаизъм, християнство, ислям. Случваше се, ако някой дръзне да прояви инициатива и да подложи на съмнение някои от постулатите й, камо ли да ги опровергае, да изчезне от света на живите. Най-малкото, което го сполетяваше, беше обвинението в „ревизионизъм“. Толкова страшно, че можеше да изпрати всеки, проявил известно свободомислие, ако не зад решетките, на заточение в затънтено село.

       image

Сега постъпват по същия начин с онези, които се опитват да дълбаят в миналото и да прочистват историята от дълго наслояваните пластове с лъжи и измами, често пъти – идеологически. Тук рядко, но на Запад – по правило, ги обявяват точно за „ревизионисти“. То е равносилно на анатема. Тъй силна, че води до отлъчване и от обществото, а понякога и до затвор.

Да не дава Господ, да ви обявят за „отричащ холокоста“! Това се смята за „най-голямото богохулство“ в съвремието. Заради него новата велика инквизиция в „свободния свят“ изпраща зад решетките и то за дълго.                                                                                                                         image         

Кой не помни хвърлянето зад решетките в Австрия на британския историк Дейвид Ървинг заради опита му за ревизия на официалната история? Не е изминало и десетилетие оттогава, хора!

Est cette libertй et de la dйmocratie?[Свобода и демокрация ли е това?, фр.]
                                                                                    image                                                                                                
Преди 22 години Джон Сак, евреин от Ню Йорк, помести в книга своето разследване на еврейските зверства след Втората световна война в комунистическа Полша. Озаглави я „Око за око: Неразказаната история на еврейското отмъщение срещу германците през 1945 г.“.Тогава правителството във Варшава поиска от Израел екстрадирането на Соломон Морел, изверг от комунистическите секретни служби, виновен за изтреблението на най–малко 70 000 души, в т.ч. жени и деца. Официален Тел Авив отказа.

image

Помогнаха на Джон Сак да замине за отвъдното. Както и на друг почтен еврейски автор – Робърт Фрийдман. Той разкри еврейския произход и връзките с КПСС и КГБ на най-малко 90 на сто от лидерите на т. нар. червена мафия в Съединените щати. Не му простиха. Без време, на бърза ръка го изпратиха на оня свят.

    image     

Какво чудно? Нали Йосиф Кобзон има отколешна и доживотна забрана завлизане в САЩ. Там е обявен за кръстник на съветската кагебистка мафия. Което не пречи на израелския премиер Бенямин Нетаняху и на доскорошния президент Шимон Перес не само да го приемат като близък приятел. Той по–скоро ги инструктира. А обявеният за „най–голям антисемит“ у нас Волен Сидеров, ненадминат партийно-ченгесарски хамелеон, даже прие фамилното име Кобзон?! Дали синчето, което очаква в пенсионна възраст, ще също се казва Йосиф Воленович Кобзон?…

Джон Сак и Робърт Фрийдман бяха евреи и същевременно – достойни личности. Бог да ги прости.

Средновековието е епоха на блаженство и възход в сравнение с властта на евреите. Който не вярва, рано или късно ще се опари.

Разбира се, на този свят и особено тук преобладават умствено изостаналите и морално затлачените. Невъзможно е да очаквате, камо ли да искате от тях, да проумеят, че са тъпи. Идиотите не осъзнават слабоумието и глупостта си. Те вярват на официалното – на медиите, на т. нар. политици, на останалата камарила от идиоти, които им внушават, че истината е съвкупност от „конспиративни теории“.

Попаднал в капана на пропагандата, глупакът се сношава със себеподобните си. Става част от глутницата – от сбирщината от недоразвити диванета, на които им хлопа дъската. Най-вероятно – поколения наред. Като се стопяват вътре в калабалъка от бунаци, идиотите започват да се усещат и изживяват като… интелектуалци. В сравнение с тях засегнатите от синдрома на Даун са истински титани на духовността! Опазил Бог, но е факт.
                                                                                       image                                                                                            
Странни времена ли? Не – вълчи. Но сме в тях. А малцина са готови да мислят и да приемат, че съществуват други гледни точки към събитията, явленията и процесите, извън официално представяните. Обръщам се към онези от вас, които се чувстват част от тази оскъдна на брой, но могъща с интелекта си група:

Не се заблуждавайте, САЩ и Китай имитират противопоставяне. Както многократно посочвам, те са една държава с комунистически обществен строй, ако така ви е по-удобно. Тя е моделът, към който устремиха човечеството. А то, изгубило ума и дума от подхвърлените му удобства, подвеждано от медиите, и залисвано с просташките залъгалки на масовата култура, не усеща, че се е запътило натам. Ще се сепне и ще се ококори, за да види истината, едва когато американската концлагерна система погълне половината жители на страната.

За сведение – в момента четвърт от американците са в затворите и каторгите. Сега ще си речете: Този за пореден път ще запее онази песничка, в чийто рефрен се казва:

      image

„Съединените щати са дом на 5 на сто от световното население, но и на 25 процента от затворниците на планетата.“

Точно така. Но този път цитирах думите не на друг, а на самия президент. Той призна това и то съвсем наскоро, на 14 юли 2015 г. Вижте и чуйте:

www.youtube.com/watch                                                                                                                             
На този фон в петък, 17 юли 2015 г., запасният офицер, генерал Уесли Кларк, който даде рамо на туземния ни политически дудук Николчо Бареката, поиска създаването в САЩ на система от концентрационни лагери, каквато Хитлер е използвал през Втората световна война. Бившият „ляв“ кандидат за президент на САЩ и командващ на войските на НАТО в Косово, сравни „младежите, склонни да се радикализарат поради липса на работа, раздяла с приятелката си, понеже не се чувстват щастливи тук [в САЩ]“, с терористи! И ги нарече „вълци единаци“. Ей сега ще видите и ще чуете.

Думата ми е за друго. Навлязохме коджа навътре в двадесет и първи век. А някои „демократични“ другари не могат да се откажат от тоталитарните идеологии, които изповядват, и от своето авторитарно мислене. За тях човешкият живот все така няма особена стойност, както беше през уж миналото двадесето столетие. Но намират почитатели и последователи. Даже тук. Въпреки че са обикновени мижитурки.

         image

Нека дообрисувам образа на генерала с онова негово откровение, как в навечерието на Войната срещу Ирак в Пентагона негов бивш подчинен го осведомил: САЩ ще нападнат поредица държави. Единствен на тази територия съм показвал видеозаписа от „храброто“ му изявление.

Само две лета по-късно, свил се от страх, товарищ генерал Кларк се отрече от думите си. Не бил ги произнасял. И въобще – да не го занимават с това… Нищо, че те бяха тиражирани в световната мрежа интернет и могат да бъдат чути по всяко време.

Достойнство ли?                                                                                                                                        Преди осем лазарника генерал Уесли Кларк разкри тъкмо тази тъмна страна от лицето на империята САЩ.                                                                                                                                         www.youtube.com/watch                                                                                                                              Забелязахте ли как нагаждачът Уесли Кларк иронизираше своя бивш подчинен от военното ведомство на САЩ? Повтарям: Не след дълго той показа истинския си лик – на дребен сметкаджия и страхливец. Всички тези „лидери“ са елементарни гейове, ако разбирате, какво искам да кажа.

Сега същият многозвезден пагонлия демонстрира „смелостта“ да призовава за нацистки концлагери в Америка! Курдисали са му механизма. Вижте и чуйте.                                                                                                                                                          www.youtube.com/watch                                                                                                                              Ако слушате генерал Кларк, ловът на вещици се задава. Може и да е започнал.

По неговата собствена логика, от свидетелствата, които представи в интервюто от 2007 година, и съгласно собственото му мнение тогава, родните му САЩ трябва да бъдат натикани в концлагер. Факт. Така излиза.

Обаче тези момчета са еластични и повратливи. Липсва им съвест, а егоизмът ги кара постоянно да променят мнението си, съобразно с конюнктурата. Не го ли виждаме всекидневно? Не дължим ли дереджето си на това, че не сме в състояние да се откажем от апатията и леността? Да проявим повече нравственост, смелост и да се отървем от опортюнистичните лекета?

Кларк не звучи като американски или натовски офицер, както си ги представяхме. Разбира се, както едва сега прозряхме, погрешно. Той говори като закапече – заместник-командир по политическата част от епохата на комунистическия терорист Лазар. Това е името, под което се е подвизавал убиецът Добри Джуров – също генерал, но незавършил дори семинарията, в която учел. И тогава ни наказваха „по закон“. По техния комунистически наказателен кодекс.

image

Както преди време ми написа мой познат, живеещ в Съединените щати, заприличали на съветски, а аз го цитирах в тази медия:

„Не ме напуска чувството, че сме със свалени гащи и не можем да се наведем, за да си ги вдигнем. Аз не дойдох в Америка, за да строя отново развитото социалистическо общество. Големите ни деца, които отраснаха в България, могат да разберат какво става. Но Елена, която беше на 1 година когато дойдохме тук, не знае нищо друго. Тя няма представа, че можехме да изпратим човек до самолета, без никой да ни пита нищо. Даже и големи хора трудно си спомнят това. Тази свобода няма да се върне никога, даже напротив. Онези [федерални] хрантутници само стават повече и искат все по-голям бюджет. И биха направили всичко, за да докажат, че са нужни. Всичко. Ужасно е, като си помислиш. Навсякъде хората се примиряват и доброволно ограничават свободите си. И те не знаят в името на какво.“

Днес в Съветските американски щати за действително нищожно нарушение на пътния правилник могат да ви наложат глоба в размер на няколко хиляди долара. И ако не я платите навреме, да ви осъдят на… десетина години затвор и повече! По неписано правило тези мерки поразяват предимно чернокожите и латиносите – латиноамериканците. Ако намеря сили, ще го докажа с видеосвидетелства.

The land of the free – страната на свободните… САЩ отдавна са полицейска държава. Не само от литературата и киното знаем, че в нея „полицаят, облечен като руския городовой“, е груб господар на улицата. И любезен мишок пред „котараците“ с лимузините. Точно такива бяха милиционерите – мильовците – при социализЪма.

diagnosa.net/       
        



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8724299
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930