Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.08.2015 15:09 - Курс по теория на глобобандитизма на англосаксонския ционизъм
Автор: budha2 Категория: Политика   
Прочетен: 1097 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 30.08.2015 15:10


 image                                                                                                                                                                                               В началото няколко известни неща.

Войната е продължение на политиката с други средства.

Политиката пак е концентриран израз на икономиката. Третият извод идва от горните два – войната и политиката се градят върху икономиката. А тя от 70-те години на ХХ век се гради върху долара на САЩ.

Но, върху какво се гради доларът?

Доларът на САЩ се гради върху така наречената "еврейска мафия". Това не е някакво расово предубеждение, а доказана отдавна истина.

Еврейската мафия е мафия, израснала до глобална система на управление, т.е. така наречения глобализъм. Значи, и сегашният глобализъм се гради върху еврейската мафия и долара.

Кой е по-важен – мафията или доларът.

Във времена на криза цялото световно население активно търси кой е виновен и го намира – както в миналото, така и сега и никой друг не е виновен освен евреите. Защото:

евреите са се внедрили в световната финансова система с цел да паразитират и ограбват наивното туземно население;
евреите са се внедрили в световните медии с цел да зомбират наивните туземци, за да могат да паразитират на тях и да ги ограбват.
Но дали това е истина и кой е първи? Дали всичките тези ротшилдовци, варбурзи и моргани са се внедрили отвън, т.е. пост фактум, или са били още от началото съставна част от системата, която е жива и до днес?

Да се върнем към така наречената еврейска мафия. Всички други мафии са си поставяли и поставят локални цели – да вземат под контрол някакъв район или град с техните ресурси и да се хранят от тях. Но това още не е мафия, а е организирана престъпност.

Някои най-напреднали престъпни организации си поставят за цел да вземат под контрол отделни държавни институти и да се слеят с държавата, да я превземат отвътре и да се хранят от нея. Това вече е мафия.

Мафията по дефиниция се отличава от организираната престъпност с това, че тя се слива с някои държавни системи за управление. Такива например са италианската мафия, якудза в Япония, китайските триади и т.н.

Но освен еврейската мафия никой не си е поставял за цел глобалния контрол над световните процеси. И едва ли ще си постави. Мястото вече е заето и тази мафия няма намерение да го напусне.

Знаете ли кога в САЩ и Италия с помощта на държавата започнаха ефективно да преследват италианската мафия? Когато мафиотите се досетиха, че един финансист може да открадне повече от хиляди гангстери и се опитаха да станат конкуренция на мрежовите структури на еврейската мафия. Именно тя контролира 85 процента от финансите и 75 процента от медийното пространство. Без да се броят такива дреболии, като доминиращото присъствие в правосъдието, медицината и други области. И тези мрежови еврейски структури съвсем нямат желание да отстъпват място на някакви аутсайдери.

Другите национални мафии имат някакви идеологически обоснования на своята дейност. Например италианската мафия се характеризира като "хора на честта", защищаващи народа от чужд произвол. Даже има свои закони, които се предават от поколение на поколение предимно устно. Но нито в една мафия тези принципи не са издигнати до статута на религия и при нито една национална мафия няма писан многотомен талмуд, който по същество е устав на мрежовите мафиотски организации за завоюване с удържане на контрола над територията, която експлоатират, паразитират и се хранят, който се стремят да разширят до планетарен мащаб и да регламентират във всеки детайл.

И, ако например италианската мафия се определя само като "хора на честта", еврейската гледа по-високо и се е самоопределила като "божии избраници". И, ако Якудза и мафиозо просто презират онези, от които се хранят, то еврейската мафия счита своята хранителна база за животни, към които трябва да се отнасят не от позиция на хуманността, а според законите на животновъдството. И, ако якудзата и мафиотите заради самоуважение понякога помагат на овците от своето стадо да решават някакви проблеми, евреите не си губят времето с такива дреболии. Те искат да ощастливят цялото човечество, да го въведат в състояние на покорност на единния бог – парите, в случая доларът. Което няма да се случи докато еврейската мафия не получи контрол над цялата власт над човечеството, т.е. глобализирането за благото, разбира се, на цялото човечество и демократичното световна общност. И тогава ще дойде месията с единствената валута – доларът, и на всички ще стане много добре.

Така стигаме отново до парите и тяхното минало, настояще и бъдеще.

И така, кой е бил пръв – царете или евреите?

Преди 700 години финансовата система на Европа се е състояла от два основни компонента. Първият е бил олицетворяван от селянина, който в дълбокото мазе на барона с помощта на желязна матрица е осъществявал емисия, клепейки златни дукати и сребърни талери от баронския метал, награбен в различни кръстоносни походи.

Вторият компонент е бил олицетворяван от пейсатия евреин, седящ на дървената пейка /banк/ в пристанищния склад, предлагащ своите валутни услуги /change/ на тъпите гои.

Съществувала е и светата инквизиция, която е следила християните да не се занимават с това богоомразно лихварство и да не нарушават божията заповед. Заради това и никой не е нарушавал.

Това означава, че баронът не е могъл да живее без еврея и обратното.

Това са били средните и още тъмни векове – улиците тъмни, народът тъмен. Така били и наричани – тъмни векове. Наоколо само тъмни длъжници, които могат да заколят еврея, за да не му връщат дълговете с лихвите. И евреят, без защитата на бандата на барона, едва ли е щял да оцелее.

Така че различните ротшилди и моргани не са внедрени отвън. Те са важна начална част от цялата система. Може би най-важната. Заради това всички крале, царе и канцлери са били приятелчета с разните ротшилди. Не само защото са били и единствените банкери, седящи на пейката на пристанището в Амстердам или Франкфурт, а защото някой е трябвало да събира и данъците. Евреите, с тяхното възпитание според талмуда на собствено превъзходство или открито презрение към другите народи и липса на родствени връзки с местния народ, подхождали най-добре за тази мръсна и неблагодарна задача.

В тъмните векове и данъчната система е била тъмна. Данъците са се събирали с метода на набезите. Данъкът е бил гъвкав. Колкото е могла да награби бандата на барона по време на набега, такъв е бил и данъкът. Но заради тази гъвкавост баронът не е могъл да планира перспективно своите разходи. И е зависел от своята въоръжената банда.

Тук се намесили евреите и предложили по-цивилизован начин – косвен данък от търговските и банковите операции, т.е. данък, който се включва в цената на стоката и в лихвата на кредита. Данъчните набези били прекратени. И данъците потекли като река. Но срещу евреите се вдигнало масово възмущение и се оплаквали на кралете от тях и били ненавиждани от данъкоплатците. Но кралете фаворизирали евреите. Простите данъкоплатци не долавяли връзката между присъствието на евреите и липсата на данъчните набези. Но не могли да стигнат до разните ротшилди. И си го изкарвали на дребните и бедни евреи – обущарят Моше, шивачът Аврам. Туземците не виждали разлика между евреите. За тях всичките са били една шайка. Заради това са били и погромите срещу евреите в цялата им история.

Виновни ли са евреите за тези погроми? Виновни са, че са си избрали за прехранване такова опасно занятие – да ограбват другите чрез лихвата и да служат на богатите. Но дали щеше да бъде по-добре за туземците, ако ги нямаше евреите? Едва ли. Ако ги нямаше евреите, щяха да се родят други данъчни и банкови шайки.

Междувременно феодалите престанали да защищават евреите в следващите векове, които били наречени епоха на възраждането. Тогава започнали да се създават и първите централизирани държави със своя собствена система за събиране на данъците. Нуждата от евреите като лихвари и събирачи на данъци отпаднала. Но евреите все пак успели да запазят своите позиции в банките. Издържали конкуренцията на темплиерите, ломбардците и прочие християни, които по това време вече били забравили божиите заповеди. Значи, евреите не са се внедрили отвън в световната финансова система. Те по същество са я създали.

Оттогава много се е променило в света, но за западния свят на финансите до днес отговарят евреите.

Именно евреите в епохата на великите географски открития обединили своите банки и са създали Банката на Англия за финансиране на империята. Може да се каже, че Лондон изпрати евреите за колонизиране на САЩ с долара. В началото на ХХ век те се събраха в САЩ и създадоха Федералната резервна система на САЩ – ФРС, чрез Банката на Англия и други явни и тайни финансови учреждения. Щом евреите са създали съвременните пари, значи те са виновни и за различните кризи на капитализма, в това число и за сегашната глобална такава.

Може и да са виновни, но не са само те.

В основата е човешкият стремеж с по-малко работа да се получава повече и да се живее по-добре.

Този проблем винаги е бил решаван с помощта на кредита. Друг некриминален начин засега не са измислили.

Но жидомасоните не са натрапили кредита на простите гои. Те самите са ги взимали с удоволствие. Но кредитите трябва да се връщат.

По-нататък започва нов етап от политикономията на капитализма – кризата на неплатежоспособността и свързаната с нея криза на свръхпроизводството, според Маркс. И на скачащите от последните етажи банкери и различни буржои. И атакуваните магазини от гладните пролетарии, които след закриването на заводите станали безработни.

Но масовата безработица на пролетариите още повече намалява покупателната способност на населението. И кризата на свръхпроизводството става самоподдържаща се. През 1917 г. това завърши с атаката на озверелите руски пролетарии, които унищожиха системата на паразитиране на "елита". И освен това ги изпоразстреляха. На кой от елита ще му хареса такава перспектива?

След първата глобална криза през 1929 г., когато на власт дойде Хитлер, изплашените елити и еврейски банкери решиха, че крахът може да бъде избегнат, ако прекредитират своите длъжници. Но как да направят това, щом като количеството пари е ограничено.

Правилно. Трябва да се напечатат още пари. И те да бъдат отвързани от златото. И оттогава шества процесът на прекредитирането. Не само в Америка, но и в световен мащаб. И на създаването на фиктивен, фалшив, лъжлив капитал. Отгоре на всичко започнаха да надуват различни балони. И как без балони да прекредитират своите данъкоплатци и кредитополучатели? Нали, ако не ги прекредитират ще вземат да умрат от глад. И няма да им изплащат кредитите с лихвите. И кой ще им работи? Или ще вземат да устройват различни революции. И започнаха да прекредитират, и да прекредитират, да печатат зелени хартийки без покритие и да надуват балони и балонища.

Но целият този финансов капитализъм в края на краищата престана да работи и заради балоните и лихвите.

Да се върнем към мафията. Както посочихме, според силата на историческите обстоятелства евреите в християнския свят имат монопол във финансовата сфера, тъй като никой друг не искаше да се занимава с лихварство заради религиозно-идеологически съображения. Всъщност и юдеизмът е забранявал лихвата, но в последвалите негови тълкувания било решено да се счита, че забраната се отнася само за хората, т.е. евреите. И за отношенията на евреите с гоите не се разпростира.

Както всеки монополизъм, така и банковият е подпомаган от концентрирането и натрупването на капитали в ръцете на монополистите. Но тези капитали трябвало да бъдат защитени от алчните гои, които започнали да схващат по какъв примитивен начин са ограбвани. Но как да се защитят щом евреите са малцинство? Има начин – да насъскват гоите един срещу друг.

В Европа това ставало лесно. Континентът е бил раздробен на стотици малки феодални владения и всеки феодал виждал решението на своите проблеми в разширението на своите владения за сметка на съседите. Единствената пречка е, че наемническата армия е струвала скъпо и че феодалите са се нуждаели от пари. Значи, трябвало да им се дадат пари, за наемниците на някои повече, на други – по-малко. Естественият резултат на безкрайните феодални войни било укрепването на европейските държави. Силните поглъщали слабите. Държавите укрепвали. Създали своя данъчна система и нуждата от евреите за пълнене на хазната изчезнала. И във всяка държава евреите били малцинство. Над тях надвиснала опасността от унищожение или конфискация на техните капитали.

Междувременно войните между големите държави ставали толкова разрушителни, че вредите били по-големи от ползите. За торба злато вече никой не тръгвал на война. И защо да взима кредит, щом могат да вземат всичко? Това показа Германия, която се обедини последна от всички европейски държави. И устрои на евреите геноцид и конфискация на техните имущества.

Какво трябваше да правят евреите? Да се обединят с други малцинства. Всяко малцинство е малко, но всички малцинства във всяка държава са много. В някои от тях сумата на малцинствата представлява болшинство от населението. Заради това е нужно да бъдат убедени малцинствата, че с евреите имат общи интереси и че са техни съюзници и защитници.

Затова беше необходим монопол над медиите. Евреите разбраха това отдавна и ги използват до днес.

Именно евреите бяха в основата на създаването на съвременните медии. Те не бяха внедрени в тях. С течение на времето те поеха в свои ръце основните медии в Европа и САЩ.

През втората половина на ХХ век този процес беше завършен. За манипулациите с масовото съзнание и зомбирането на наивните туземци вече нямаше препятствие.

И оттогава, със своите медии, евреите започнаха борба за равноправие на малцинствата.

В началото обясниха на пролетариите, които тогава бяха малцинство, същността на гнета и ги вдигнаха на борба за техните права.

След това се захванаха за равноправието на жените. В края на краищата за 100 години постигнаха пълна еманципация на пролетариите и жените. Но те се присъединиха към мнозинството.

Значи, трябваше да търсят други малцинства. И да ги обединят срещу мнозинството. Не търсиха дълго - налице бяха националните малцинства. Започна борба и почти всички бивши колонии получиха независимост. Но и те се присъединиха към мнозинството.

Останаха индианците в САЩ, аборигените в Австралия и циганите в Европа. Но с тях никой не иска да се обединява.

Кой остана?

Да, хомосексуалистите – 5-10 процента от населението. Не е малко. Започнаха да се борят и за тяхното равноправие. И пак те са еманципирани и току виж вземат да станат болшинство.

А сега, кого да еманципират – педофилите, некрофилите? Не върви.

И от този момент започна деградирането на мнозинството – израждане и дебилизиране на европейското население, изразяващо се в загуба на инстинкта за размножаване. Заради това Европа започна да внася някакви диваци от бившите колонии. За да има кой да им работи. Но те започнаха да преустройват Европа според своите понятия, унищожавайки основите на европейската цивилизация.

И с тези диваци евреите не искат да се обединяват. А и те не искат да се обединяват с евреите. Представете си арабин, който счита евреина за свой съюзник! Освен това на тези народи не е нужно никакво еманципиране и никакви евреи. Скоро ще са болшинство и ще започнат да еманципират по свой образ и подобие и християните, и евреите.

И Китай не става за поеврейчване. Нищо подобно! Китай ще покитайчи всеки евреин. Индусите също.                                                                                                                                            http://strogosekretno.com/             



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8729533
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930