Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.02.2016 17:47 - Бедата никога не идва сама
Автор: budha2 Категория: Политика   
Прочетен: 1052 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
imageНай- Вярват, че масов убиец може да стане кротко агънце, а грабителят, затънал в лукс – благочестив, милостив и благороден. Имат „светлий“ образец в лицето на фарисея Шаул от градчето Тарс, който преследвал и изтребвал християни. Когато неговите началници от синедриона му заповядали, този недодялан сатрап се самопровъзгласил за „Христов апостол“и приел името Павел?!

image

Разправял врели-некипели, на които нямало нито един свидетел. Не ще намерите друга история сред канонизирания т. нар. Нов завет, в разказа за която да не е споменат поне един очевидец. Това е едно от най-големите „чудеса“. Обаче на хората не е дадено да вършат такива неща. Въпреки това, милиард и нещо псевдохристияни вярват в Шаул-Павел и „чудото“ по пътя за Дамаск. Не в Бог, а в човешките измислици. Кой има полза?

image

Както установил Исус Христос, евреите са майстори на лъжата. Особено садукеите и фарисеите – нявгашният им елит.Изкривяват истината, без да им мигне окото. Да припомня един такъв – равин и историк с китапи – дипломи. Името му е Михаил Финкел. Пръкнал се е в СССР, но живее в Израел. И твърди, че е евреин, но не и ционист

www.youtube.com/watch

Като слуша човек, ще се просълзи от умиление към чифутите, от бебешката люлка възпитавани да ненавиждат всички други, освен ближните им евреи.

image

„Юдаизмът също учи“ – твърди равинът Михаил Финкел – „на единобожие, добро и милосърдие, на помощ за болните, страдащите, на гостоприемство, на любов.“

image


Със снизхождение прескачам „единобожието“. В Стария завет се мъдрят най-малко четири божества.

image

Друго е по-съществено: Не ви ли прави впечатление, че равините все се позовават на „апостол Павел“? Вие християнски ционисти ли сте?

image


Малко повече от три години преди интервюто, откъс от което видяхте, „в своята седмична, съботнавечерна проповед израелският сефарадски лидер, равинът Овадия Йосеф, заяви, че неевреите съществуват, за да слугуват на евреите.


image


Гоите са родени, за да ни обслужват. Без това те нямат никакво място на света; само да служат на народа на Израел“ – заяви той, по време на публично обсъждане на това, каква работа е допустима да бъде възлагана на неевреите, за да се спазва Шабат.“

image


Няма лъжа и измама – никаква манипулация. Известието е предадено от Еврейската телеграфна агенция и е поместено в най-многотиражния израелски всекидневник, излизащ на иврит и на английски език – “The Jerusalem Post”. Изданието побърза да изтрие публикацията си в интернет…

image

Кой, освен световно и местно известните идиоти – Джон Кери и Б.Б. – е чак толкова тъп, за да вярва на подобни измислици, изопачения и дори фантасмагории?

image

Само „православните скотове“, както е определил диванетата, които безкритично следват попските празнословия и нелепости, възвеличаваният от самите тях Христо Ботйов. Редно е да се присъединя към присъдата над този сорт духовни пигмеи, произнесена тъкмо от него:
„Ще да пия на пук врагу, на пук и вам, патриоти. Аз вече нямам мило, драго, а вий… вий сте идиоти!“[Христо Ботев – „В механата“, вероятно 1972-1973 г.]

image


Същата методика, която използва младият равин Миша Финкел, се прилага вече близо две хилядолетия. Тя включва вменяването, че промяната на закоравелите престъпници в обичливи човешки същества е възможна. Едва ли не – естествена.

image


По силата на изкуствени правила, изфабрикувани и насаждани от самите равини. Противно на тях, самите евреи заявяват: „Веднъж евреин, завинаги евреин.“ Аз, пък и не само моя скромност, казвам: „Веднъж комунист и ченге,завинаги комунист и ченге.“

To wash one’s dirty linen in public[ Да извадим нечие мръсно бельо на показ, англ.]


image


В подхода на фарисея – равините са последователи на тази най-алчна секта, която е родила комунизма като идеология, неразривно свързана с религията – се натъкваме на онази удобна безпринципност, на която постоянно сме свидетели. А повечето от вас – не и аз – прилагат.

image

Финкел твърди, че едните – неговите – евреи били добри. Докато другите – чуждите – се явявали лоши.

Така постъпва и Западът. За него комунистите – неговите доверени лица в Изтока – са добри. Всички останали сме рая – негодници, които не заслужават зачитане и уважение от страна на западния елит. Не следваме „нормативния комунизъм“. Той съдържа повече секти в сравнение с късната античност: социалисти, комунисти – меншевики и болшевики, фашисти, националсоциалисти, либерали, социаллиберали, либерални социалисти, социалдемократи, християндемократи, либералдемократи, зелени, неоконсерватори…

image

Ще илюстрирам всичко това със скорошна публикация в “The Wall Street Journal”, притежание на архикапиталиста Рупърт Мърдок.

„Вярно е, че Студената война приключи доста отдавна, и много бивши комунисти от някогашния Варшавски договор са станали демократи в добрия смисъл. Но авторитарните управници отново са в настъпление по света – г-н Путин е техният главатар.“

image

За пореден път – онзи подход на „наши“ и „не наши“. Някои „техни“ комунисти „са станали демократи в добрия смисъл“?! До 2013 година „господин Путин“, както наричат другаря, беше един от тях. Даже – пак главатар на „променилите се към добро комунистически престъпници“. Вече не е. Засега.

Но други изникват. Техните дела, миналото им, биват съкращавани, преправяни. Неприятните периоди и дела се оказват покрити в строга секретност. „Дневникът на „Уол Стрийт“ продължава:

„Като генерална секретарка на ООН госпожица Бокова би могла да има глобално влияние и би могла да предизвика неприятности на САЩ. Още повече при едно управление на Хилари Клинтън, което би поискало от ООН одобрение и съгласие за своите дипломатически начинания.

Ако следващият генерален секретар трябва да бъде жена от Източна Европа, има по-добра алтернатива. Кристалина Георгиева е настояща вицепрезидентка на Европейската комисия и е работила в Световната банка. Макар тя да не е нашият идеален кандидат – сред нейните почитатели е Джордж Сорос – на нея и липсва политическия опит на Бокова. Настоящето дясноцентристко управление в София трябва да предложи госпожица Георгиева, ако съществува глобална опозиция на госпожица Бокова.



Тук ролята на САЩ е решаваща. Не е възможно никой генерален секретар да бъде одобрен, ако Америка му се противопоставя активно. Г-н Обама напуска поста след 11 месеца. А следващият президент ще се нуждае от лидер на ООН, който не е враждебен спрямо американските интереси. Искаме да знаем, дали госпожа Клинтън подкрепя кандидатурата на госпожица Бокова? А Камарата на представителите и Сенатът може би ще поискат да проверят нейното минало в България и Юнеско.“

Целият масраф по тази кандидатура, включително за тлъстите хонорари на другарката Марджъри Марголис–Межвински, ще поемем ние – тукашните окаяници на „демокрацията“. През 1975 година, когато била на 33, Марджъри се омъжила за конгресмена от щата Айова, евреина Едуард Межвински. Преди осем лазарника се развели. Но имат общо единадесет чаавета – от негов преден брак, общи и осиновени. Единият от синовете им – Марк Межвински, банкер, е мъжлето на „очарователната“ Челси Клинтън.

image

Дали не се налага да отглеждаме цялата чифутска сюрия, барабар с осемнадесетте внучета? Еха, кой кат нас!

Може би след тези откровения и най-големите ми врагове, които ме замерят с етикета „разпространител на конспиративни теории“, започват да изтрезняват? Едва ли. Те са комунисти. Както съм обяснявал, свинята ражда прасета; кравата – телета; комунистите – комунета.

image

Отново твърдя: комунистът е човек, който доброволно се е отказал от Божието благо да бъде такъв. Преминал е границата, която отделя хората от нецовеците. Очертават я алчността, болната амбиция, вярата в материалното, бездуховността.

Като сравнява сюрреалистите с комунистите, част от които е бил, Албер Камю обяснява:

„Те искаха „комунизма на гениалността“, не друга форма на комунизъм. Тези ексцентрични марксисти се самопровъзгласиха за бунтовници срещу историята и възхваляваха героичната личност. „Историята се ръководи от законите, които се придържат към малодушието на индивидите.“ Андрѐ Брето̀н искаше революция и любов заедно – а те са несъвместими.

image

Революцията се състои в обичта към човек, който още не съществува. Но беше възможно онзи, който обича едно човешко същество, да се съгласи да умре в името на този, когото обича. В действителност, за Андрѐ Брето̀н революцията беше специфичен аспект на бунт, докато за марксистите и изобщо – за всички политически идеологии – е вярно единствено обратното. Брето̀н не опитваше да създаде чрез действия обетованата земя, за която се предполагаше, че ще увенчае историята. На практика, една от фундаменталните тези на сюрреализма е, че няма никакво спасение. Предимството на революцията беше не това, че дарява човечеството с щастие, а в „отвратително материално удобство“.

Обратното, според Брето̀н тя би трябвало да пречисти и озари трагичното състояние на човека. Световната революция и ужасните жертви, които тя предизвиква, ще доведат само до едно предимство: „предотвратявайки неестествената зависимост от обществените условия, ще активира отделянето на самия човек от тях, поставяйки го в зависимост от неговото собствено състояние“. Просто казано, за Брето̀н тази форма на прогрес беше прекомерна. Човек също така трябва да каже, че революцията следва да се впише в служба на вътрешния аскетизъм, чрез който отделният човек може да преобрази действителността в нещо свръхестествено – „възхитителното отмъщение на човешкото въображение“.“

Възможно е само върху този цитат да градите учебна дисциплина, която да назовете „Основи на сатанизма“.

image
  Pierre-Auguste Renoir "Fishing in troubled waters"  /как се лови риба в мътна вода/


Комунистите сами са избрали, предпочели са, да бъдат предмети в един само материален свят. Те са сключили договор със сатаната. А на него му харесва да се представя под различни изкусителни, фалшиви прикрития – като социалист, комунист, фашист, нацист, либерал…

„Още в Библията е дадена хубавата формула, че сатаната често обича да приема образа на ангела на света, на либерал. Тоест – онова, което сега вършат всички либералстващи „хуманисти“, които привидно се грижат за обществото. Но в действителност те правят всичко, което е по силите им, за да разтурят същото това общество…

Само можем да окайваме либералите. Те представляват жертва на системата на висшето образование, която още навремето е била контролирана напълно от юдейския елемент…

След неутрализирането на църквата беше превзета и образователната система. И започна гибелната обработка на младежта в централните градове на Руската империя. Когато тези нови кадри се пръснаха по цяла Русия, заразата се разпространи още по-нататък. Така либерализмът завладя цялата страна…

image


В наше време властта на златото измести либералните управници. Беше време, когато вярата управляваше. Идеята за свободата е неосъществима, понеже никой не умее да я ползва с мярка.“

Поразсъждавате ли, ако се върнете в миналото през последните два века, та дори само двадесет и пет лета назад, няма как да не признаете: всичко е така, съвпада. Не само тук.

Ето защо американският елит предлага да заменим една комунистка, обременена от престъпното минало на предците си и с нейните собствени дела, с друга – същата. Какво казват братята сърби? „Мѐням го̀вно за го̀вно!“

„Ако следващият генерален секретар трябва да бъде жена от Източна Европа“, както не случайно подсказва “The Wall Street Journal”, нима не могат да бъдат намерени умни, образовани и изглеждащи представително българки, които не носят на гърбовете си такъв такава тежка раница, пълна с убийства, грабежи, насилия, изселвания и прочие изродщини

image

Не се учудвайте. Откакто съм се появил на земята, единственият период, когато не съм се срамувал от тукашен политик, беше премиерстването на Симеон Болшевишки. Пепел ми на езика, ако го отрека. Досега изглежда достолепно. Лошото е, че е долен боклук.

Всички останали са ме карали да изпитвам огромен срам.

Когато гледам двете тетки – кандидатките на синедриона Ирина и Сталинка – ме обзема ужас. Толкова са грозни! Но има нещо по-лошо – съвсем неженствените им мутри издават злоба, съчетана с тщеславие.

Но хайде да разберем, кои стоят зад гърба на тези плашила. По-специално – на чудовището Бокова, Ирина Георгиевна.

image

„Хилари Клинтън превърна пола в главна част на нейния устрем към Белия дом. И идеята хвана дикиш. Водещият кандидат, който може да стане следващия генерал секретар на Организацията на обединените нации е българска жена с комунистическо минало и рекордьорка по враждебно отношение спрямо американските интереси, която е пробутвана и рекламирана от свекървата на Челси Клинтън.

image

Българката е 63-годишната Ирина Бокова, която от 2009 година управлява ЮНЕСКО, агенцията за култура и социално благоденствие на ООН. По традиция най-висшата длъжност в ООН – генерален секретар – се предава на ротационен принцип по региони. И ще бъде ред на Източна Европа, когато в края на тази година изтече мандатът на Бан Ки Мун. Българското правителство може да я издигне за поста [ден-два по-късно това стана факт], който при нейния опит в ООН би я превърнал във фаворитка, освен ако не възникне значителна опозиция.

Госпожица Бокова заслужава по-внимателна проверка, най-малкото заради нейното минало в ЮНЕСКО. Отдавнашните читатели на “Journal” си спомнят, че през 1984 г. САЩ се оттегли от ЮНЕСКО след години на антиамериканска агитация. Съединените щати се завърнаха през 2003 г., заявявайки, че организацията се е реформирала.

image

Но през 2011 година, под ръководството на госпожица Бокова, ЮНЕСКО опита да сложи край на това, като се намеси в мирния процес в Близкия изток, и призна Палестинската автономия за неин член, въпреки възраженията на САЩ. Тогава Държавният департамент на госпожа Клинтън беше принуден да ореже около 80 милиона долара от ежегодното американско финансиране на ЮНЕСКО…

image

Не можем да открием архив със схващането на г-жа Клинтън относно финансирането на ЮНЕСКО, но без съмнение тя знаеше коя е г-ца Бокова, която беше участвала в мероприятията на “Clinton Global Initiative”. Освен това г-ца Бокова е близка с активистката на движението за права на жените Марджъри Марголис, бивша депутатка в Конгреса от Демократическата партия, която е съдружничка в Института по управление „Фелс“ на Университета на Пенсилвания, и свекърва на Челси. Във вторник [2 февруари 2016 г.], след като госпожица Бокова изнесе лекция в Института „Фелс“, тя и госпожица Марголис ще участват заедно в „разговор“ и в “Q&A”, с публика.

На следващия ден бившата посланичка Естър Куупърсмит ще домакинства на вечеря в чест на г-ца Бокова във Вашингтон. „За да научи повече за нейната кандидатура за генерална секретарка на Организацията на обединените нации“, както е посочено в поканите. През декември 2013 г. списание “Washingtonian” [„Вашингтонец“] съобщи, че госпожица Куупърсмит „е близка на бившата държавна секретарка Хилари Клинтън“.

image

Списание “The Economist” пък осведоми, че г-ца Бокова е и „кандидатката, предпочитана от Русия“. Миналата година тя присъстваше на Парада на победата в Москва, организиран от Владимир Путин – най-голямото военно изложение в руската история.

image

Повечето западни лидери отказаха да съучастват в Путиновата бурлеска в знак на протест срещу опустошението, което той нанесе на Украйна. Но госпожица Бокова беше на разположение, редом с други подобни, като китайския президент Си Цзинпин и кубинския – Раул Кастро.“

image
        Russia and America Combined


Днес листът съвсем беше обърнат. Раул Кастро домакинства на среща между папата и руския патриарх. Предстои наемателят на Белия дом да го навести. Владимир Путин е любимец на повече от половината човечество…

image

Jeux d’espions – шпионски игри…

Нали не сте забравили, че един от ръководителите на “Clinton Global Initiative” е Петър Стоянов – бивш президент и комсомолски активист. Съвсем не между другото, пак „Фернандел“, за когото се твърди, че е укрит агент на ония служби с псевдоним „Виктор“, е член на основаната от Дейвид Рокфелер „Тристранна комисия“. Две години след учредяването банкерът-нефтодобивник вече бил в България на среща с Тано Цолов. Мозайката май взе да се нарежда, а?

image


А кои са тукашните колеги на Петър Стоянов в Тристранната комисия? Цветелина Бориславова Карагьозова и Меглена Щилиянова Кунева–Пръмова. Струва ли си да ви ги покажа отново във видеозапис?

image

Вие помислете, какво общо могат да имат тези две номенклатурни стринки с президента „антикомунист“, чийто баща е донасял за горяните в Пловдивско, майка му била в ръководството на червеното БЗНС, брат му – активен доносник, направил кариера преди и след промените… А самият той и жена му… Гнус ме е да продължа.

image

diagnosa.net/







Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8737842
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930