Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.03.2016 18:28 - Александър Владимирович Мен и еврейските терористични банди
Автор: budha2 Категория: Политика   
Прочетен: 1299 Коментари: 0 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

Корпоративните медии, принадлежащи на тайния интернационален елит, не се уморяват да всяват страх сред евреите, особено в Европа.

image


„Има достатъчно причини европейските евреи да са толкова разтревожени“ – посочи през февруари някой си Харолд Джеймс в публикация на Ротшилдовата Агенция “Reuters”.

image


„Белгийските евреи са обезпокоени от състоянието на мемориала на холокоста в Брюксел“ – изпревари го с четири месеца Европейският еврейски конгрес, оглавяван от съветски олигарх.

image

В началото на януари целият континент гръмна, когато евреин от Белгия признал, че в „холокоста“ липсвало избиване в газови камери. Надигна се вик и вой. Последваха опровержения и извинения. Евреинът „не бил разбран правилно“…

image
   
Защо евреите - комунисти издирват и спонсорират неизвестни писатели и сценаристи?,... след това ограбват труда им и стават известни писатели и сценаристи. 

image
image

Не минава и час, без в Европа или САЩ да излезе публикация или да се чуе новина по радиа и телевизии, засягаща някакъв „холокост“, нявгашни и настоящи „преследвания на евреи“, неправди и какво ли още не!

image

Ако тук кацне същество от друга планета, ще остане с впечатлението, че рано същата сутрин, сетне по обяд, а накрая някъде привечер, някакви „зловещи нацисти“ са изтребили 6 милиона евреи и са се хранили с тях?!

image

Преди около година се появи публикация, чието заглавие гласеше:

„Високопоставен равин твърди, че отстраняването на Владимир Путин в Русия би застрашило еврейското население там.“

image


Дали е вярно? Преди да видите свидетелствата, събрани в телевизионни репортажи, държа да изясня кои са лицата в тях.

Чували ли сте за Александър Владимирович Мен? Роден в Москва, през съветската епоха той беше поп и богослов. И по майчина, и по бащина линия произхождаше от евреи от Полша, приели християнството. Неговият баща се казвал Волф Херш-Лейбович. А майка му – Елена Соломоновна Илич Цуперфейн, станала Семьонова Мен. Кръстен като дете – нещо доста опасно при военния комунизъм – Александър бил възпитан като православен християнин. Доколко това е нещо праведно или не, всеки да реши според ума, познанията и вярата си.

Постъпил в Иркутския селскостопански институт, откъдето го изключили заради християнския му мироглед. През 1958 година бил ръкоположен за дякон, а година по-късно, след завършването на Ленинградската духовна семинария, станал свещеник. В средата на шейсетте завършил задочно Московска духовна академия – гнездо на стършели от КГБ.

За религиозната му дейност лично Юрий Андропов, началникът на КГБ, постановил да бъде арестуван. Как е успял да се измъкне, остава необяснимо извън официалната версия – за него се застъпил някакъв митрополит.

image

Александър Мен беше автор на доста богословски книги, преведени на английски, френски, литовски, полски, украински и български. Не съм разтварял нито една. Чувал съм обвинения, че проповядвал близост с евреите. По понятни причини не мога да потвърдя или отрека. Но съм уверен, че той пречеше на властите.

Така се стигна до утрото на 9 септември 1990 година, когато нормалните хора се радваха, че за първи път от дълго време този ден беше празничен само в Северна Корея. И тогава долетя вестта, че Александър Мен е бил убит. Разцепили главата му с брадва! Типично по юдео-комунистически. Убийците му, макар и задържани, бяха освободени и не получиха присъди…

Вместо руските власти, един украински равин се захвана да разследва убийството на Александър Мен. Неговото име е Едуард Давидович Ходос. В качеството си на глава на Харковската еврейска община през 1991 година той гостувал за месец в централата на хабадската секта Любавичи, основана в едноименното селце в нявгашната Руска империя. Същата човеконенавистна организация, наподобяваща монархия. Начело на сектата стои равин от семейство Шнеерсон. Първенството се предава по… наследство.

Ходос прави уточнението, че настоящият не е син, а зет на предходния. Просто истинският Шнеерсон нямал мъжко чедо. И съпругът на дъщеря ми приел фамилното име Шнеерсон…

image

Това е онази мрачна хавра, за която съм писал не веднъж. В разгара на Втората световна война Хитлер спасил наследника на Йосеф Ицхок Шнеерсон, който станал ребе – равин. По заповед от Ню Йорк фюрерът възложил на солунския полуевреин адмирал Вилхелм Канарис, началник на Abwehr, да уреди извеждането на ребе Шнеерсон от окупираната от германците Западна Украйна. Превозили го до „Голямата ябълка“.[ Разговорно название на Ню Йорк.]

Адмирал Канарис поверил операцията на полуеврейскят капитан от нацисткия Wehrmacht Ернст Блох. През 1945 година спасителят на любавическия ребе капитан Блох загинал в отбраната на Берлин като доблестен воин, бранещ родината си.

Та след завръщането си от централата на хабадската секта Любавичи в Ню Йорк в своята родна Украйна, шокираният от наученото Едурад Ходос започна да говори и пише. Изнесе маса звучащи невероятно истини. В началото ще чуете именно него, разкрачен между Тора и Евангелията, да разяснява кои са следващите герои.

image

Те са представители на Хабад от целия свят. В случай най-важен е Берл Лазар.Той е главен равин на Русия. Той се е пръкнал в Милано, Италия. Завършил еврейско училище и влязъл в равински колеж в Ню Джърси, САЩ. После се дипломирал като равин в нюйоркската йешива “Tomchei Temimim” – талмудска академия.

image


От 1990 година изпълнява задачи в шпионската организация на ционистката мрежа Хабад-Любавичи. Има четири поданства – италианско, американско, израелско и руско. Близък е с Владимир Путин и с патриарх Кирил – агент на КГБ с псевдоним „Михайлов“. Ръководи значителна част от съветските олигарси в Русия, Украйна и зад граница.

image

Също така ще видите и чуете един от най-видните ционисти – Алън Дършоуитц. Той е нацист, расист, член на еврейската масонска ложа B’nai B’rit, и беше сред ръководителите на Антиклеветническата лига – американското еврейско Gestapo. Преподава право в Харвардския университет. Успоредно с това има собствена, изключително скъпа адвокатска кантора.

Обикновено защитава известни, извратени, и още по-важно – богати клиенти. Например Пати Хърст, наследницата на медийния магнат, порнографския актьор Хари Риймс, известната еврейска садистка Лиона Хелмсли, собственичка на хотели, Клаус фон Бюлов и футболиста О. Дж. Симпсън, убили съпругите си, световния шампион по бокс в свръх тежка категория Майк Тайсън, хиндуисткия гуру, рекетьор и измамник Киртанананда Свами и т.н. Загубил е повечето дела, които е водил. Смята се, че дължи кариерата си на своето слагачество и коленопреклонна преданост на ционизма.

image

През 1989 г. Дършоуиц заведе дело срещу известния полски католически свещеник кардинал Йозеф Глемп. Съдеше го за „клевета срещу евреите“.

image

Поводът беше, че ционистите поискаха затварянето на женски метох в непосредствена близост до някогашния концлагер Аушвиц. Еврейски шпицкоманди постоянно прескачаха оградата на манастира и тормозеха монахините.

image


Кардинал Глемп ги защити. И върху главата му се изля порой от клевети и обвинения. Когато католическият архиепископ на Варшава изрече истината, че „евреите контролират световните медии“, равинът Ави Уайс нае Алън Дършоуиц да заведе дело за клевета и обида срещу кардинала.

image

Именно Уайс оглавяваше еврейските терористични банди, които нападаха сестрите от манастира край Освиенцим. Освен това Глемп справедливо беше обвинил евреите, задето „развращават християните с алкохол и разпространяват комунизма“.

image


Как мислите, че завърши съдебната сага? С извиване на ръцете принудиха кардинал Йозеф Глемп да поднесе извиненията си на евреите.

Dйjа vu.

image


diagnosa.net/
 


image



Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8715582
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930