Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.03.2016 12:20 - Ученици на дявола
Автор: budha2 Категория: Политика   
Прочетен: 1003 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

Едно от съществата, изразявали открито своята антихристиянска и противобългарска позиция, което всячески помагаше на ченгетата и пропагандаторите, е фамозната торбичка с кокали Соломончо Исаакович Пасси. Тази твар е потвърждение на Божието предупреждение и присъда:

image

„Пазете се от фалшиви пророци, които идват при вас в агнешки кожи, но отвътре са алчни вълци. Ще ги познаете по плодовете им. Защо? Събират ли грозде от тръни или смокини от магарешки тръни? Така че, всяко добро дърво ражда добри плодове; но едно лошо дърво дава лоши плодове.

image

Добро дърво не може да роди лоши плодове, нито е възможно лошо дърво да даде добри плодове. Всяко дърво, което не ражда добри плодове, ще бъде отсечено и хвърлено в огъня.

image

Така по плодовете им ще ги познаете.“

image

Никой не докосна изключително лошото дърво Пасси, Соломон Исаакиевич. Как да очакваме добро от Бога? Бащата на това психясало чудовище, представляващо джезве гнусна гной, събрана в прогнил мех, се кичеше с титлата „активен борец против фашизма и капитализма“ и съпровождащите я суми. Беше сред главните идеолози на Тодор-Живковия ЦК на БКП. Даже след промените леко го одраскаха, като му заявиха, че подлежи на лустрация. Дегенератът се скри, обилно хранен от продължаващия тоталитарен режим на партията-държава.

image

Народът е отсякъл: „Крушата не пада далече от дънера.“ Ние търпим комунистическите гангстери, надянали „демократични“ ямурлуци, скрили ярмулките си под евроатлантически бомбета. Като гледате илюстрацията, сами си отговорете на въпроса: Кому служеше еврейският папа Карол Войтила? Известно време преди посещението му комунистическият наследник, „евроатлантикът“ Соломон Пасси, беше напсувал: „Майната му на православието.“

image

Да не би да се е покръстил в католицизма? Ама καθολικός – католикос, означава горе-долу същото – всеобщ, обединяващ в прославата на Христос. В това слово не се съдържа ни най-малък намек за „майната му“!

image

Едно от съвместните творения на варшавските тайни служби и полската католическа църква от епохата на кардинал Войтила – Лех Валенса – беше осветено като мерзавец вече не помня за кой ли път!

image

Василий Митрохин взе доста да пречи на Интернационала. Едно е сигурно: Комисията „Митрохин“ – целеви разследващ орган на италианския Парламент, създадена през 2002 г. и първоначално оглавявана от Силвио Берлускони, доказа, че членът на БКП, агентът на Държавна сигурност Сергей Антонов, работил под прикритието на шеф на Бюрото на БГА „Балкан“ във Вечния град, несъмнено е бил на местопрестъплението, когато Агджа е стрелял по папата.

Снимката му на площада по време на атентата е приложена в документите, събрани от комисията, носеща името на избягалия на Запад шеф на архива на КГБ полковник Василий Митрохин.

image

Но не беше само това, а толкова много. Лъснаха връзките на целия висш клир на Съветската антиправославна църква, начело с патриарсите Алексей – агент „Дроздов“, и Кирил – агент „Михайлов“, с КГБ, ГРУ и т.н. Да, техните псевдоними „изгряха“ именно от архивите на Митрохин.

Сред множеството неща, които следствието в Рим разкри, е безспорната връзка на „левия“ италиански премиер и председател на Европейската комисия Романо Проди с… КГБ. Той е бил резидентът на съветското разузнаване на Апенините. През декември 2006 г., насред скандала с убийството на офицера от КГБ – ФСБ, товарищ Александър Литвиненко, консултантът на комисията „Митрохин“ – Марио Скрабели, беше арестуван по обвинение в „клевета“ и „незаконна търговия с оръжие“. Тъкмо той насочи прожекторите към изгасващия в лондонска болница съветско-руски шпионин. Малко след това започнаха проблемите и на самия Берлускони, ако разбирате какво искам да подскажа. Не че противният Силвио е „цвете“, но все пак всяка крушка си има опашка, нали?…

image

Днес можете да видите Романо Проди – бивш министър-председател на Европейския съюз, редом с Путин, Владимир Владимирович. Той не се свени редовно да зачита сбирките, които „бившият“ кагебист организира в Москва, Ялта или другаде. Навсякъде, не само в Русия, хранят добре подобни болонки, подлайващи на дресьорите си. Колко милиони вадят семейство Клинтън, Миша Горбачов или Петър „Фернандел“ Стоянов от „лекции“, обслужващи интернационалното Братство?

Малцина си спомнят предупреждението на живеещия в Англия съветски дисидент Владимир Буковски, че:

image

„Европейският съюз е чудовище, което трябва да бъде унищожено. Колкото по-рано, толкова по-добре…

image

Струва ми се, че Европейският съюз, както Съветският съюз, не може да бъде демократизиран. Горбачов опита да го демократизира и той се разпадна. Този вид структури не могат да бъдат демократизирани…“

image

Буковски, когото Брежневският режим цели десет лета местеше от лудница в затвор и обратно, сега е подсъдим по дело за… педофилия?! В „демократичната“, но оказала се съвсем не антикомунистическа Великобритания. Онези, които бяха в самата сърцевина на престъпната съветска власт или всячески я подпомагаха – например Горби, Каспаров, Явлински, Кудрин, Навални, Клинтънови и „Фернандел“, са по „върховете“ на световната политика и обществено внимание. Не знам какво представлява последното.

image

Кой ни вкара в Европейския съюз? Все дейци на Интернационала, набрани (рекрутирани) от дълбините на комунистическата партия и нейните репресивни органи. Има ли смисъл да припомням биографиите на видимите от тях – тези с еврейско потекло като Соломон Исаак Пасси, Надежда Михайлова, Симеон Сакскобургготев, Сергей Станишев; или останалите, начело с Иван Костов, Меглена Кунева и т.н.?

България отдавна беше привързана към интернационалната мафия. На международното поле тя се подвизаваше като най-доверената сътрудничка на нейния московски клан. Може би сега е посредник между различните босове?…

image

Без да иска, Митрохин свали маската от мутрата на смятания за „ликвидатор на социалистическата система“ неуспял кандидат-комунист Роналд Рейгън. Действително, мнозина безмозъчно вярват на легендата за Рейгън, свалил комунистическия блок. Приличат на онези другари, които са убедени, че измислената из коридорите на ЦК на БКП псевдоистория на България е истинска.

image

Както автентичният, правдив и верен летопис на родината ни, особено в съвременния период, тепърва ще се пише, така и реалният образ на Роналд Рейгън започна да излиза на повърхността. А основното в него е, че той сляпо се подчиняваше на нарежданията на Синедриона и многократно наруши общоприетите норми на международното право, сякаш за да подскаже за приближаващата ера на семейство Буш, в която прецедентите в това отношение се превърнаха в правило.

image

Достатъчен е примерът „героичната“ Рейгънова акция в Панама срещу генерал Нориега. Държавният глава на малката централноамериканска държава също не бе свят, както се казва. Ала по онова време точно той пречеше на наркотрафикантите, подчинени на тайния световен елит. Кой не знае, че най-голямата наркомафия на земята се нарича ЦРУ? Досега североамериканците се хвалят за това как плениха Нориега с рокендрол?! Какъв „успех“ срещу „най-опасния“ и „най-жестокия политик“ на земята!



В замяна, „антикомунистът“ Рейгън се срещаше с „добрия“ болшевик Горбачов. Двамата тайно си предаваха уговорките около сценария за „демократизирането на източния блок“, които техните сайбии им спускаха. Никога, нито веднъж Рони не заплаши съветската страна и Горби! Въпреки че тя вече беше колос на глинени крака, затънал до уши в афганската авантюра, скапващ се от нея и от цялостния разврат – корупция – на безплодната система.

image

Още в самото начало на първия му президентски мандат се наложило КГБ и ГРУ сами да изфабрикуват плана РЯН. Самият Анатолий Добринин пише:



„В чуждестранните средства за масова информация началото на тази разузнавателна операция, получила названието „РЯН“ (или „РАЯН“), тоест „Ракетно-ядерное нападение“, бива отнасяно към май 1981 г.“[124]



С други думи, към началото на управлението на товарищ Рейгън. Според документите на КГБ, изнесени от Митрохин, тази шпионска програма била разработена съвместно от ЦРУ и КГБ досущ по логиката, поднесена ни от полковник Филип Корсо. В края на Картъровата администрация имало застой в бюджета на американското външнополитическо разузнаване. А ченгетата са разглезени – искат все повече мангизи!

„Целта на РАЯН беше да се събира разузнавателна информация за предполагаемите, но несъществуващи, планове на Рейгъновата администрация да нанесе изпреварващ ядрен удар срещу Съветския съюз. Заблуда, която се отрази както на продължаващия провал на КГБ при проникването в кръговете за правене на политика на Главния Враг, така и върху неговата склонност към разпространяване на конспиративни теории. „От края на Световната война не беше имало случай“ – информира Андропов резидентите в чужбина, – „когато международното положение да е било толкова взривоопасно, колкото сега.“ Като наследник на Брежнев от ноември 1982 г., Андропов придоби пълен контрол над КГБ;най-често го посещаваха висши офицери от КГБ. През цялото си управление като генерален секретар [на КПСС] РАЯН остана най-важен приоритет на Първо управление.

В продължение на няколко години Москва се поддаваше на онова, което посланикът във Вашингтон Анатолий Добринин справедливо описа като „параноично тълкуване“ на Рейгъновата политика.“

image

Операцията, както била замислена от шпионското Братство – офицерите от ЦРУ и КГБ – правителството на Рейгън уж трябвало да подготви изпреварващи ракетно-ядрени удари срещу Съветския съюз. Всъщност се оказа, че това никога не се е случвало! Онова, което обикновеният ум не е в състояние да прозре е, че понякога правителства, тайни служби и други подобни организации, преиграват, за да изсмукват средства, много средства.

image

diagnosa.net/



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8725767
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930