Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.04.2016 23:20 - Когато гоят се държи като такъв, кого да обвинява, освен себе си? Евреите ли са най-извисените и най-културните хора на земята?
Автор: budha2 Категория: Политика   
Прочетен: 736 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

Александър Бут, съветски дисидент, неизвестно как избягал в Англия през 1973 година, ги нарича „нашите неототалитаристи с демократични маски“.Той е автор на няколко книги. Едната, според мен най-важната, е озаглавена „Как Западът беше загубен“. (Вижте илюстрацията.)

Той съвсем не беше откривател. Тези неща са били известни за някои просветени мислители още през деветнадесетото столетие. А месеци преди началото на Втората световна война, сякаш обобщавайки онова, което са му доверили, американският равин и марксист Хари Уетън, изяснил:

„Безкрайният брой исторически книги, които са били написани от арийците от епохата на Херодот до този ден, съдържат безкрайно много факти, събития и дати, но не съдържат история. Какво не биха дали арийците, за да научат, откъде са се появили, накъде отиват, и каква е тяхната историческа функция? Даже нацистите биха се отказали от тяхната цел да станат световна сила, само и само да узнаят каква е историческата им съдба.

Обаче евреите притежават Историческата книга, и това е Библията. В Библията е записана, веднъж и завинаги, цялата история от началото до края. И тази книга е написана от евреи. [?!] Безкрайната мизерия и страдания биха могли да бъдат спестени на човечеството, само ако хората разбираха тази Историческа книга. Съдбата на човечеството е онази, която те ще узнаят от тази книга. И тогава ще проумеят своята предопределена съдба.

Евреите са единствените учени в сферата на историята. Такова е заключението. Арийците превъзхождат в материалистичната наука. Но в духовните науки евреите са над всички. И така разбираме, че евреите са най-извисените и най-великите артисти и учени.

Изкуствата и науките съдържат съответни похвати. От това следва, че евреите са най-високопоставените и най-великите техници. Щом като културата е изкуство, наука и техника, следва, че евреите са най-издигнатите и най-културните хора на земята. Според Хитлер, една раса с превъзхождаща култура има правото да подчинява на себе си расите с по-низши изкуство и култура. А расата с най-висшата култура притежава правото да бъде господаря на целия свят и на цялата човешка раса. Какво следва?

След като евреите са най-извисените и най-културните хора на земята, те имат право да подчинят на себе си останалото човечество и да бъдат господарите на цялата планета.

Добре, това действително е историческото предназначение на евреите, но не само съгласно смисъла, който влагат Хитлер и нацистите. Чрез Исус, който символизира евреите, евреите заявяват: Нашето царство не е от този свят. Евреите ще станат господари на всичко по цялата земя. И ще подчинят на себе си всички народи, не само с власт, не само с брутална сила, но и със светлина, с познание, с разбиране, с човечност, с мир, справедливост и прогрес.

Юдаизмът е комунизъм, интернационализъм, универсалното братство на човека, освобождението на работническата класа и на човешкото общество. Ето с тези духовни оръжия евреите ще завладеят света и човешката раса. Расите и народите радостно ще се подчинят на духовната власт на юдаизма и ще станат евреи.“[Committee for the Preservation of the Jews, New York, NY, March 1939 г., стр. 99-100.]

image

Онези от вас – шепата – които имат представа що за „истини“ и „история“ съдържа т. нар. Библия, навярно са се усмихнали. Не се успокоявайте. Не бива.

Какво да кажем за милиарди хора по света, които са по-тъпи, наивни и необразовани? Тъкмо това използват равините. Изостаналостта, ретроградността, закостенялостта и леността, отказа да се отвори съзнанието за новото. Неприязънта към научните постижения от позицията на шопа, застанал пред клетката на жирафа – „те такова животно нема“.

Но се върнете към твърденията на починалия не толкова отдавна равин на Израел, расиста Овадия Йосеф. Те представляват същото като горния изблик на ненавист и чувство за превъзходство. Обаче изречено на всекидневен, на битов език. И нито един политик на християнска държава не протестира, не възрази, дори не отправи искане за извинение. Напротив, част от тези кучи синове, както и целият израелски управляващ елит, бяха почитатели на равина-катил.

Езичник, който изучава Тора, заслужава смърт[Талмуд, трактат „Санхедрин“, стр. 59а. Санхедрин означава синедрион – едновременно съборът и върховният съд на античните юдеи. Той бил съставен основно от представители на три партии – фарисеи и садукеи. (Babylonian Talmud)]

В пълнотата си цитатът от горното подзаглавие гласи следното:

image

„Равинът Йонатан заяви: Езичник [което ще рече неевреин], който изучава Тора [Стария завет], заслужава смърт, тъй като е писано, че Мойсей ни заповяда закон, за да го наследим,[ „Второзаконие“, 33: 4, – Бел. на ред. Текстът гласи: „Мойсей ни даде закон в наследство за народа на Яков.“] той е наше наследство, а не тяхно.[Това е твърде силен израз. Предполага се, че равинът Йонатан се е страхувал от познанията на неевреите в сферата на юриспруденцията. Защото биха могли да го използват срещу евреите и против техните опоненти в съда. В подкрепа на това може да се твърди, че Талмудът поставя сентенцията на равина Йонатан (която, разбира се, не бива да бъде възприемана буквално) веднага след откъса, който се занимава с установяването на закони и съдилища от неверниците. Също така е възможно, че равинът Йонатан се е противопоставил на изучаването на Устния закон от евреи християни. Тъй като се държало притежаването на Устния закон [Мишна] да бъде разграничителната линия на евреите. Показателно е и това, че равинът Йонатан заявил също, че божият завет с Израел е бил само в полза на Устния закон. , – Бел. на ред.] Тогава защо не е включен в Ноевото законодателство?[ Еврейските фантасмагории включват пантеон от божества и няколко закона. Един от последните са т. нар. Седем заповеди на Ной. Естествено, историята доказа, че никога не е съществувала такава историческа личност. Иде реч за литературен герой, но милиарди по света вярват в небивалиците и суеверията на чифутските равини.]„

През 1924 година излязла книгата на родения в Румъния американски писател, евреин и ционист Морис Самюъл, озаглавена „Вие, езичниците“. В нея авторът заявявил право в очите на неевреите:

image

„Ние, евреите, сме разрушителите, и ще останем такива завинаги. Нищо, което вършите, не ще бъде според нашите изисквания и нужди. Ние винаги ще рушим, защото искаме наш собствен свят, божи свят, който не е в природата ви да изградите.“[Maurice Samuel – You Jentiles, Harcourt, Brace & Co, New York, 1924] (Вижте илюстрацията.)

Вместо да възнегодуват от всичко това, тогава, както и днес, псевдохристияните и повечето мюсюлмани – плебеите на света, за каквито ги смятат евреите – не просто преглътнаха тази расистка обида. Все така приемат евреите и техните лидери като нормални, даже свои, близки… Слушат и тиражират техните плещения за небивалицата „холокост“. Понасят всекидневно да бъдат заливани с нейните лъжи и претенции. Именно те безпрецедентно и напълно необосновано поставят еврейството в ролята на вечните жертви с главно „Ж“. Докато тъкмо чифутите са основните палачи – най-малкото идеологически. Ала да не се заблуждаваме – и de facto. Също така – и онези, които непрестанно се облагодетелстват от лъжите, масово разнасяни по земята от медиите, намиращи се в еврейски ръце.

Когато гоят се държи като такъв, кого да обвинява, освен себе си?

В цитата не е важно единствено твърдението относно комунизма и останалите идеологии, като произведения на юдаизма. За всеки умен и образован човек това е безспорна истина. Най-същественото е внушението, че съдбата на човешкия род е предопределена. И тя ще бъде направлявана не от ума, волята и желанието на отделната личност и от колективните усилия на обществата, а от… равините.

Ето я главната конспирация! Не теория, а жива, в действие, въплътена в живота.

Тъкмо това проповядва и ислямът. Според тази доктрина, сътворена от равините, хората са длъжни да се подчиняват на господарите си, които са получили своята власт и материално благосъстояние от… бога. Точно същото пропагандира и официалната християнска църква.

Това е комунизъм. Неговата цел е поробването на хората. Лишаването им от най-големите Божи дарове – способността да мислят и свободната воля. Какво друго по-голямо благо от свободата?

Но патриархът Кирил, както и останалите комунисти и ченгета с попски санове и в раса̀, включително във всички западни и източни деноминации, възприели юдаизма, синагогата, посредством измамите на фарисея Шаул, смятан за „апостол“ Павел, убеждава „православните скотове“ да се откажат от свободата. Да не търсят своите права. Други имат грижа за тях, настояват те. Кои? Богохулникът Кирил изрича името Божие, но лъже. Има предвид Путин.

image


Точно по този начин в Евангелските текстове са били премахнати истинските правила, предадени от Исус Христос. Заради това, а не за друго, Павел и последователите му са прогонили земните роднини на нашия Бог от зараждащата се общност. И са заменили истинското, Исусовото християнство, с лъжовни псевдоучения и догми, сковаващи човешката мисъл и творчески устрем.

Ето какво казва Кирил, товарищ патриарх Московски и на цяла Русия. Когото вие – дето уж тачите Ботйов, но както ви уйдисва, слушате досущ като скотове.

www.youtube.com/watch

www.youtube.com/watch

На „християните“ е постановено да дават на императора, което негово. Тъй като то е материално и толкова близо до сърцето им, как да помислят за Бога и Божието?…

Патриарсите и папите са езичници, които разпорстраняват псевдоучението на юдейската Тора. Равините твърдят, че заслужават смърт. Но не им посягат, а ги използват.

image

Не ви ли впечатлява, как през 2016 година ни заравят в средновековната схоластика? Обилно поливат всички „християни“ със същата чифутска, антихуманна, тоталитарна помия от догми, сякаш сме се върнали десет века назад. Който иска, да се отказва от своята свобода и права. Да приема, че е възможно хищникът да стане кротко зайче, а тежкият престъпник – убиец, грабител, измамник – да се превърне в невинен и добър човек, в кротко агънце.

На Европа не й е необходимо да й надяват мюсюлмански шалвари. Още по-малко – да я запращат в далечното минало. В онези т. нар. черни векове, когато човекът не означавал нищо. А църквата до голяма степен играела ролята на държава. С цялото възможно притворство, лицемерие, подлост, интриги, перфидност и вероотстъпничество, минаващо за… „чиста вяра“.

Не, преди близо век „полите на жените стигнаха до колена“. Когато през 1929 година, като ученичка, мама се прибрала в къщи с рокля, откриваща глезените й, че и малко повече, баща й – иначе твърде кротък човек – посегнал към тоягата. Баба ми едва го спряла…

След още четири десетилетия, за радост на уж силния пол, момичетата се кипреха в minijupes или mini skirts. Бях юноша и изобщо не се замислях за онези девойки, чиито долни крайници не бяха съвсем за показване.

Днес всички условности изглеждат премахнати. Добре или зле, да решава всеки според своите разбирания за живота и естетиката. Какво ли няма на този свят? Срещат се бащи на момичета, които насърчават дъщерите си да се снимат в еротични или порнографски списания и филми…

image

Смятате ли това не за прилично, а за нормално? Насам са се запътили народи, повече от половината от които са под 35-годишна възраст. Доволно образовани. Във всеки случай – повече от туземните остатъчни добичета. С морал, който забравихме.

Как ще издържите?

Мен не ме интересува. Направил съм избора си. Той не е на страната на примитивните аборигени – комунисти, безенесари, ченгета – зловонната нечистотия на интернационализма и глобализма, смрад.

diagnosa.net/



Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8726906
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930