Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.05.2016 21:51 - Не може комунист или член на ДПС или БСП да бъде борец срещу фашизма
Автор: budha2 Категория: Политика   
Прочетен: 1095 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 14.05.2016 23:18

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 image

Столетното израждане след достолепно възраждане

Популярен в мрежата колаж илюстрира ситуацията в българските медии чрез визуално сравнение на одухотвореността на българските издатели някога и излъчването на техните антиподи днес

Снимка от кабинета на държавния глава, без да е колаж, показва същото съотношение между епохата на българското възраждане и израждането на българската политика след десетилетия чернобилски експерименти с България.

image


На какво се радва под строгия поглед на борците ни за свобода ( убедени противници на руското мечешко “освобождение” на България) един от несменяемите политически интриганти на петата колона в България (НАЙ-ВЕРОЯТНО чернобилски екстремент), отстранен дори от своите заради връзки с подземния свят като вътрешен министър?

image


На 19 май русофилистици и путиноиди свикват “нАучна” конференция на тема “Истина и лъжи. 75 години от началото на Великата Отечествена война”.

image

Организатори са Българският антифашистки съюз (с нов председател старата комунист. номенклатура Симеон Игнатов)
, Българският еврозийски нАучен център (имало и такъв!), Съветът на ветераните от Великата отечествена към Координациянния съвет на руските соътечественици в България (!) и разбира се вездесъщия форум “България-Русия” на др. Шаренкова.

image
image

Повече от 20 учЕни от “водещи” институти в Раша, България, Молдова (горките), православни Сърбия и Гърция щели да пощят темата кой бил по-виновен за войната: Хитлер и Сталин или обратното.

image

Хибридна годишнина, използвана за хибридна агресия срещу националното съзнание и интелекта на българското общество. Изборът на страната-домакин съвсем не е случаен. Путинистките мозъчни центрове смятат Бг за слабо звено в евроатлантическата верига и усилват натиска си върху него с надеждата да го скъсат и да го изтръгнат от европейската му орбита.
За да бъде бедна и манипулируема малка България, „братска” Русия още от 1991 г. ни продава най-скъпия газ и нефт, сече ни с най-високите мита и ограничения за внос на традционните земеделски продукти. Тъкмо сега, когато започнахме да търсим енергоизточници в Черно море и да строим интерконектори, Първанов получи нареждане да клати държавата, да не би да се измъкнем от руската енергийна зависимост.
Когато бе сключен договор за ремонт на български самолети в Полша, руската агентура задейства местната цацаратура да започне проверки срещу МО, за да стопира ремонтите.
Великоруският шовинизъм винаги е рачитал на предатели в България: комунисти и псевдонационалисти като БСП, АБВ, „Атака” и патриотарите от ВМРО.

image

В Народното събрание в момента има само една пробългарска партния – РБ. В ГЕРБ се борят две тенденции с доминация на просъветската, олицетворявана от премиера Тиквоций.

image

Неучната конференция на путинофилите е в Централния военен клуб. Питам аз: кой даде разрешение за антибългарско и антинатовско сборище в ЦВК? За отбелязване и обсъждане на събития, засугащи несъществуваща и враждебна на България държава? Дали подобни валпургиеви събития биха могли да станат в Полша, Чехия, Румъния?
Народе???? Опичай си акълеца, за да не гризнеш дръвцето!

ivo.bg/2016/05/14/17439/

image
Симеон Игнатов: В антифашисткия съюз има членове и от СДС, и от ГЕРБ

- Вие член ли сте още на БСП?

- От 1958 г. до днес никога не съм прекъсвал.

- Вашият избор част ли е от апаратните игри в БСП?

image

- Не. Ние сме в една сграда, но БАС е гражданска организация и никога не е била част от, както вие ги наричате, “апаратни игри”.

- Да ви призная честно, не знаех, че БАС все още го има. Има ли основания за съществуването в този момент на антифашистка организация в България?

- БАС не е пряк приемник на организацията на активните борци против фашизма, което е голямата заблуда. Ние съществуваме от 1990 г. и сме нова организация. Приемници сме дотолкова, доколкото идеята за антифашизма е при нас. Член на БАС може да е всеки българин независимо от политическа принадлежност, който споделя антифашистката идея.

image
                   Сергей Игнатов и Симеон Игнатов


- Има ли фашизъм в България, за да се борите срещу него?

- В България няма фашизъм. По името ни - антифашистки съюз, се е спорило 25 г. заради думата “анти”. Имало е различни предложения за промяна - като Съюз на патриотичните сили или друго. Има обаче неофашистки прояви - рисуват се свастики, позиви като “Смърт на циганите”... Ние се борим против ксенофобията, расизма, антисемитизма, екстремизма. В ЕС антифашистката борба е част от общоевропейската култура.

image


Роден на 30 октомври 1940 г. във Видин

Завършил е Юридическия факултет на СУ, ШЗО към ВНУ “В. Левски” във Велико Търново и Висшата партийна школа на ЦК на КПСС в Москва

image


Бил е секретар на ЦК на ДКМС по идеологически въпроси

Работил е като ген. директор последователно на “Книгоразпространение” и “Балкантон”, като главен директор в Министерството на културата, като президент на “Булгарлизинг”

Награждаван е с ордени “Червено знаме на труда” и “Кирил и Методий” - златен

image

На 10 ноември 1989 г. не беше сменена властта и властвуващите, а младите ДС-та смениха бащите си и старите терористични организации осъмнаха с нови имена: БСП и БАС. Десетки хиляди партийци “замразиха” членството си в БКП за по-добри времена и продължиха да ограбват народа, но вече с мафиотски структури. Всички правителства досега са изчадия на тези терористи и мафиоти, на БКП, ОФ и СБПФ.

image


Как искате да се случи нещо ново? От кого? От тия неграмотни неандерталци – комунистите и техните изчадия? Те знаят само да грабят, да обещават, да лъжат и пак да грабят. А всичко свястно избяга в чужбина, защото за святни хора в България няма място. Тука живее боклука: червена-мафия, турските паши и техните роби и рая.

image


Другаря Симеон Игнатов дава примери със СДС и НДСВ, които са МЕТАСТАЗИ НА БОЛШЕВИШКАТА ХУНТА и са създадени от АГЕНТИ НА ДС. СДС и НДСВ никога не са били про-български и про-народни партии, а ОРГАНИЗАЦИИ НА КРУПНИ ПРЕСТЪПНИЦИ.

image

     > Аферата „НДСВ” върна България в орбитата на руските интереси


В България никога не е имало фашизъм, но това е без значение за другарите, те са в правото си да вярват в призраци и небивалици. Лошото е, че от 70 години тези чугуни правеха с държава и народ каквото си искат ! И затова сме на този хал ! А то СДС затова се разпадна защото допусна всякакви комундели да станат членове на СДС и където се набутат другарите всичко се спихва ! Та с такива като Анжел Вагенщайн, Чавдар Кюранов, Стефан Продев, Петър Слабаков, Александър Каракачанов, Иван Костов, Жельо Желев, Петко Симеонов и други знайни и незнайни другари как да реализираш антикомунистическите идеи на практика ?

image

ПатрЕРотичната любов "ръжда не хваща". Агент Сава /Доган/ и агент Иван /Каракачанов/ се любят още от младини. По линия на Държавна сигурност няма никакво деление на българи и турци. Всички са равни пред Москва, комунизма и парите....


image

Затова и СДС го оставиха честните хора , а останали само с кариеристи видяхме докъде стигна ! Затова нямаше лустрация и беше позволено на другарите да се докопат до парите на държавата и сега се чудим защо в България няма демокрация и пазарна икономика ! Комунист от пазарна икономика не разбира ! Но как се крадат пари знаят добре ! Например Марио Тагарински в комбина със синчето на бивш партизанин от Казънлък - Пламен Пенчев - днес, феодалиен собственик на Гурково,... източваха заедно ДДС в съучастие с данъчните служби в Стара Загора.

image
""Ако развитието на човешката история не тръгне по посока на комунистическия интернационализъм, еврейският народ е обречен на гибел. Hиe трябва да разберем, че най-мощното оръжие на нашата партия е поддържането на расистко напрежение. Чрез поставяне на расовия проблем в съзнанието на черните народи, че те от столетия са били угнетявани от белите (но търговците на роби, винаги са били евреи!), ние ще можем да ги моделираме и да ги насочим към програмите на комунистическите партии. В Америка ще се стремим към прикрита победа. Ние не само ще противопоставим черното малцинство на белите, но и ще внушим на белите, чувство за вина и отговорност пред черните. Ще помогнем на черните да се издигнат във всички нива на живота - в професията, в спорта, в развлеченията. Получили престиж, черните ще бъдат в състояние да встъпват в брак с бели и ще започне процес, който ще накара Америка да работи за нашата кауза.""
Израел Коен - ”A Racial Program for the Twentieth Century”, 1912 Congressional Record, p.8557, New York, 1957


image

Договорът на Сталин с Хитлер за разделяне на Европа и света доказват, че ФАШИЗМЪТ, НАЦИЗМЪТ И БОЛШЕВИЗМЪТ СА ЕДНО И СЪЩО НЕЩО. Разсъждавайте логично и ЗАБРАВЕТЕ ВСИЧКИ БОЛШЕВИШКИ ЛЪЖИ, МАНИПУЛАЦИИ И ОБЕЩАНИЯ за "светло бъдеще".

image

Няма разлика и между класическите религии и тези три модерни религии.

image

Битката между нацисти и болшевики е породена от СЪЩИТЕ МОТИВИ както вековните битки между християни, мюсюлмани и вътрешните битки между клоновете на всяка религия.

image


Трябва да стане ясно на всички комунисти и безпартийни, че БОЛШЕВИЗМЪТ, ФАШИЗМЪТ И НАЦИЗМЪТ СА ЕДНА И СЪЩА ЕКСТРЕМИСТКА ОРГАНИЗАЦИЯ.

image

Това, че се бият помежду си не означава, че са противници, напротив - ФАШИЗМЪТ И БОЛШЕВИЗМЪТ СЕ БОРЯТ ЗА ПО-ГЛЯМА ПЛЯЧКА, така както различните кланове и клонове на МАФИЯТА се бият за надмощие. НЕОБХОДИМО Е РУСКИЯТ БОЛШЕВИЗЪМ И НЕГОВИТЕ МЕТАСТАЗИ - КГБ, ФСБ, ДС, ДПС, БКП, БСП, КОМУНИСТИ, АБПФК, И МУТРИ ДА СЕ ВКЛЮЧАТ КЪМ ПОНЯТИЕТО Ф.А.Ш.И.З.Ъ.М.. Не може комунист или член на ДПС или БСП да бъде борец срещу фашизма - това означава БОРЕЦ СРЕЩУ СЕБЕ СИ И СОБСТВЕНАТА СИ ПАРТИЯ.

image

НЯМА РАЗЛИКА МЕЖДУ ФАШИЗЪМ и БОЛШЕВИЗЪМ. Русия продължава да го доказва чрез империалистическите си действия.

image

Съвременната историография С ПРАВО ТВЪРДИ, ЧЕ ФАШИЗМЪТ, НАЦИЗМЪТ И КОМУНИЗМЪТ СА С.Ъ.В.Р.Е.М.Е.НН.И. ...Р.Е.Л.И.Г.И.И...

image

Фашизмът е антимарксизъм, оправдаващ слабостите на капитализмът със слабости на генетиката и подборът, и оправдаващ кризите на капитализмът със синдикатите и демокрацията. Фашизмът подкрепя капитализмът чрез държавна помощ. Капитализмът е плутокрация с имитация на демокрация, а фашизмът е сваляне на маските. Хитлер: "Правителството няма да защитава интереса на германският народ, чрез икономика, организирана от държавата, а ще подкрепя частното предприемачество" http://www.dokumentalni.com/?p=3139 "Бедни са глупавите" - фраза изричана и от Иван Костов, и която е главната философия на дясното. Ето защо наричат нацизмът и фашизмът, крайно дясно.

image


Маркс работи за прогресивен буржоазен вестник, нает е от Ротшилд да доказва Адам Смит и Дейвид Рикардо - научно, а той доказва научно, че те грешат - не може да докаже обратното и е уволнен.
"Бедни са глупавите" е научно - прогресивно дясно, а е приоритет на лявото да отстоява научното, затова има и ненаучна дясна идеология - консерватизъм който казва: "Бог е решил бедните да са бедни" ние живеем в най-добрият възможен свят. Те казват, че и Бог е сложил царят и монархията, но в Библията не така.

image

Бог Яхова не иска евреите да правят монархия, ТОЙ описва монархическият - десен гнет, който ще сполети народът. А дяволът - господар на светът, предлага на Исус да стане цар на някое царство от светът, което показва кой раздава силата, славата, и царствата в този свят. В Деянията на апостолите, апостолите събират парите от собствеността на всички, и ги раздават и се издържат с тях. А 666 е последната валута на капитализмът.


image


Всички комунисти от бившия Варшавски договор и българските РУСОФИЛИ ДОКАЗВАТ ТОВА - за тях ВСЯКО ДЕЙСТВИЕ НА БОЛШЕВИШКАТА ХУНТА НА ЛЕНИН, СТАЛИН, БЕРИЯ, ХРУШЧОВ, БРЕЖНЕВ И ПУТИН Е СВЕТЯ СВЕТИХ. ФАШИЗЪМ = НАЦИЗЪМ + БОЛШЕВИЗЪМ = ЮДАИЗЪМ

image
image

Руски мутрополит сравни ГУЛАГ на Сталин с курорт



image

    > Обикновен комунизъм или банализация на злото



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8739053
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930