Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.05.2016 10:16 - Който се бори с чудовища, трябва да внимава, да не би в битката сам да стане чудовище [Фридрих Ницше, германски философ.]
Автор: budha2 Категория: Политика   
Прочетен: 1084 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image


В британското градче Коутбридж, графство Ланъркшиър, беше арестуван мъж по обвинение, идващо от видеозапис, поместен в интернет.

„… Според съобщенията, видеото показва куче, което прави нацистки поздрав. 28-годишният от Коутбридж в Северен Ланъркшиър е разследван по обвинение в престъпление заради видеото, заяви шотландската полиция.

Твърди се, че клипът показва мопс,[ Порода кучета, чиито представители са изумително грозни] седнал пред екран, на който показват кадри с Адолф Хитлер. И кучето сякаш поздравява по нацистки.

Служителите заявиха, че видеото е било качено за споделяне в световната мрежа и е „причинило обида и е засегнало много хора в нашата общност“…

Разследващият инспектор Дейвид Кокбърн декларира: „Поместването на обидни материали online или по някакъв друг начин няма да бъде толерирано. А полицията ще действа спешно, за да предотврати престъпления от омраза, които са подбудени от злоба или зложелателство на верска, етническа, полова основа, от сексуална ориентация или недъгавост. Този клип е бил качен и гледан в мрежата, което, в края на краищата, е обидило и е наранило много хора в нашата общност. В Шотландия няма място за престъпления от омраза. И полицията приема сериозно всички известия за такива инциденти.“

Не, не е прекалено. Извинете, но тук имаме работа с явна лудост, която изобщо не изисква диагностициране. Този свят съвсем пощръклява!

Интересно, защо не изправят пред съда истинския извършител на „престъплението“ – кучето от породата мопс? Поне в целия печален пейзаж на масовото пощуряване да забележим един весел момент!

Английски селяндур от Съри, уредил се някак в Лондон, взе да плаче, че „от Пекин до Истанбул има покушение срещу свободата на словото“. И призова:

„Великобритания, страната на Джордж Оруел, трябва да се възправи срещу тази антилиберална вълна и да накара правителството да свали ръцете си от BBC.“[ Вж. “Free speech is under attack, from Beijing to Istanbul” by Timothy Garton Ash, “The Guardian”, theguardian.com, London, Thursday, 12 May 2016 г., online: http://www.theguardian.com/commentisfree/2016]

image

Най-циничното беше, че размаха косматото си пръстче тъкмо в деня, когато беше приета промяната в статута на Би Би Си. Така затриха обществения характер на една от най-старите и най-големите електронни медии в света. Стори го „дясно“ правителство, на чието знаме думата „Свобода“ би следвало да е извезана начело. Попечителски съвет на BBC беше премахнат и корпорацията премина на пряко подчинение на Министерството на съобщенията – на правителството. Някои също толкова „свободни“ западни медии обявиха:

„За първи път в своята 90-годишна история Британската радиоразпръсквателна корпорация ще бъде регулирана от външна организация, независимия медиен надзирател Ofcom.“[ “British government unveils overhaul of BBC” by AFP, “breitbart.com”, breitbart.com, Los Angeles, CA, Thursday, 12 May 2016 г., online: http://www.breitbart.com/news/british-government-unveils-overhaul-of-bbc/]

Колко „независима“ организация е Ofcom? Нейното название представлява съкращение от Служба по комуникациите.[ Office of Communications.] Което не е нищо по-малко от „утвърждаван от правителството властови орган за регулация и контрол на конкуренцията за радио- и телевизионното разпръскване, телекомуникациите и пощенския отрасъл във Великобритания“.

На страницата на службата в интернет четем за нея:

„Ofcom е съобщителен регулатор. Ние регулираме телевизиите, радиата и видеото и сходните области, стационарните телефонни компании, мобилните телефонни мрежи, пощенските услуги и ефирните вълни, чрез които действат безжичните устройства.“[ “About Ofcom”, Ofcom, ofcom.org.uk, London, 2016 г., online: http://www.ofcom.org.uk/about/]

Да речете, че Ofcom е „независима организация“, е все едно да приемете тукашния СЕМ – атавизма на Живковата епоха, наречен Съвет за електронни медии – също за… „независим“?! Кой регулатор е такъв? Що за свобода е… регулираната?

Ако си направите труда да погледнете илюстрацията, вдясно ще забележите реда, подчертан с червено. Той определя задачите пред BBC:

„Осведомяване, образоване, забавляване.“

Втората и третата думи са заимствани пряко от Ленин. Той наложил вестниците да образоват и възпитават, но и да развличат. Как? В Съветска Русия – по болшевишки маниер. В Съветска Британия – тоже.

С други думи, „пророчествата“ на Оруел се сбъдват в родината му. Но това за мушморока Тимъти Гартън Аш – преподавател – „професор“ – по история в Оксфордския университет, е без значение. Плащат му, за да коментира едностранчиво. С други думи – да представя полулъжи, които често са по-опасни от пълната измама. Тъй като подвеждат. Нали преди малко ви запознах с действащата цензура в BBC, демонстрирана при показването на записа от церемонията за връчване на телевизионните награди Baftas.

Но клозетникът Тимъти Гартън Аш ридае над чужд гроб. Там, където, за разлика от родната му Британия, никога не са се престрували, че съществува свобода на словото във вида, в който подобни либералстващи негодници я разбират. Този тип дегенерати лицемерно се превъплъщават в защитници на нещо – например – на свободата на словото или на човешките права. Но си затварят очите пред тяхното отсъствие край самите тях, благодарение на онези, които им плащат като на обикновени уличници, на държанки.

Точно това е дегенерацията, обратната еволюция. Комунизмът е нейно олицетворение. При него има пълно покритие със сатанизма. Той е нещо повече – негово извращение.

„От една страна, ето го антихристът, съчетан със сатаната… Той е онова, което в нашите лекции наричаме дегенерация, т.е. израждане, психическо заболяване и полова извратеност. Това е, така да се каже, туземно израждане от заобикалящата среда. Затова Бердяев-Бердичевски твърди, че който се е родил от този съюз, ще управлява света… Още в Библията е дадена добра формулировка, че сатаната често обича да се превъплъщава в образа на ангела на света, на либерал.“[Григорий Петрович Климов – „Божий народ“, Издательство и типография „Советская Кубань“, Издательство „Пересвет“, Краснодар, 1999 г., Электронная версия, Киев, 1999 г., стр. 18, 24.]

Тимъти Гартън Аш и подобните му са комунистически дегенерати. Медията, в която редовно се изявява, цензурира всички отзиви. Напоследък взе да постъпва малко по-почтено – не допуска коментари под публикации, които могат да предизвикат възбуда и множество мнения.

Този „професор по история“, който може да служи като доказателство на дарвинистите,[Неговата прилика с маймуна, както и на още доста други, действително могат да разколебаят нечия вяра в Сътворението. Най-малкото – навеждат на мисълта за дуализъм. Може би Бог е създал човека, а сатаната – маймуноподобните – своите рожби, дегенератите.] нито веднъж поне не измърка, когато властите в „свободна“ Австрия приложиха „свободата на словото“ и арестуваха действителния английски историк Дейвид Ървинг още със стъпването му на виенското летище. Защото изследователят, на когото дължим дневниците на еврейските нацистки главатари Йозеф Гьобелс, д-р Теодор Морел, задълбочените проучвания на истината за Втората световна война, за разработката на атомната бомба, за кланицата, извършена от бойната авиация на англо-американските комунистически садисти над Дрезден и т.н., борави само с документи, лични интервюта с участници в събитията, и поднася фактите такива, каквито са. Без намесата на победителите, на някакви господари.

image

Това Гартън-Ашовците, гювендии, наемни драскачи, окичени с титли, както проститутките с мрежести чорапи с жартиери, нито умеят, нито са готови да предприемат. Те използват двойни стандарти. А след това се чудят, защо все по-голям дял от човечеството изпитва чувства на презрение и ненавист спрямо Запада.

Защо, когато в края на април Лейбъристката партия, явно любимата на comrade Тимъти Гартън Аш, в чиято газетка редовно се изявява, се разправи с група свои членове, сред които и депутати, обвинявайки ги в „антисемитизъм“, „професорът по история“ си затрая? Сред депутатите беше някогашният кмет на Лондон Кен Ливингстън, настоящ член на парламента. Той и останалите бяха критикували политиката на държавен тероризъм, прилагана от Израел. В което политици и медии, без значение към коя разцветка ги причисляват, ревнаха в хор: „Антисемитизъм!“

Специално Кен Ливингстън беше сравнил в телевизионно предаване на BBC израелската политика спрямо палестинците с тази на Хитлер към евреите. И дръзнал да изнесе безспорния – повтарям: неоспоримия факт, че политиката на Адолф Хитлер е била съгласувана с ционистите. Никой не е избивал преднамерено никакви евреи. Уважавани учени обявиха т. нар. холокост за „измамата на ХХ век“![Вж. напр. Arthur R. Butz – “The Hoax of the Twentieth Century: The Case Against the Presumed Extermination of European Jewry”, 3rd edition, Theses & Dissertations Press, Imprint of Castle Hill Publishers, Chicago, IL, 2003 г.] Целта е била евреите да бъдат притеснени така, че да зарежат своя удобен живот в Германия и Европа, и по принуда да имигрират в Палестина.

Изнасянето на тази истина е „светотатство“ в „християнска“ Британия и Европа! Как смее да напада управляващата ционистка мафия? Това е престъпление!

Осъждането на тези лейбъристи не представляваше ли нарушение на свободата на словото? Ливингстън прояви достойнство и не се извини, както постъпиха другите 17 души, изключени от партията. Преди години, ако не сте забравили, той издаде автобиографична книга, озаглавена „Ако изборите променяха нещо, щяха да ги забранят“.[Вж. Ken Livingstone – “If Voting Changed Anything They’d Abolish It”, HarperCollins Publishers LLC, New York City, 1987 г.] Възможно е да не са му простили тази волност в свят, самопровъзгласил се за… „свободен“.

image

И още нещо. В четвъртък, 12 май 2016 г., Марк Карни, канадският илюминат, когото преди година чрез Джордж Осборн докараха и назначиха за управител на Bank of England.[61] Както е известно, тя е контролирана от фамилиите Ротшилд и Уиндзър. Та този Карни даде специална пресконференция. Посвети я на неприятностите, очакващи Британия, ако нейните жители решат да напуснат Евросъюза. Стигна до там, че очерта картина на икономически застой и даже връщане назад. Прогнозира спадане на обменния курс на британската валута и куп други теглила. Нещо, което по закон е забранено да върши неполитическа фигура като него. Както се изрази един от възпитаниците на елита, „управителят Карни рискува своя безпристрастен слугинаж“.[ Вж. “Of course Mark Carney backs Remain – the EU will always benefit people like him” by Charles Moore, “The Telegraph”, telegraph.co.uk, London, Friday, 13 May 2016 г., online: http://www.telegraph.co.uk/news/2016/05/13/of-course-mark-carney-backs-remain–the-eu-will-always-benefit-p/]

Само един депутат от Консервативната партия поиска незабавното му уволнение. Цялата управляваща класа, медиите (с изключение на един мек коментар) и британското „общество“ замълчаха и преглътнаха. Което е доказателство, че вирусът на комунизма е заразил и населението на Острова. Поразил го е с характерните за него симптоми на страха, безразличието, примирението… Идиотизмът на тази зараза е победил и там – в една от родините на „научния комунизъм“. Където Карл Маркс е провъзгласен за „мислител на хилядолетието“. А неговият гроб е турстическа забележителност. Дано поне е атракция…

Communism everywhere – комунизъм навсякъде.

Същия ден, когато се появи смешният плач на Гартън Аш, друга червена еуглена от същия тим, за която съм писал, как е преминала през две комунистически и една социалистическа партия, за да се изправи днес пред нас като „величава консерваторка“, се тюхкаше за „все по-нарастващия агресивен антиамериканизъм/западизъм[В оригинала е “anti-Americanism/Westernism”. Запазвам го, за да е по-красноречиво, макар и несвойствено за езика ни.] на големи държави през ХХІ век“.[http://www.reuters.com/]

image

Невъзможно е да не им се нарадвате – на тези комунистически интернационалисти, превърнати от чорбаджиите си в глобалисти – в „либерали“, „неоконсерватори“, „социалдемократи“…

Портретната галерия с техни изображения може да бъде твърде пространна: от Уудроу Уилсън, Франклин Д. Рузвелт и Уинстън Чърчил, през Конрад Аденауер, Аминторе Фанфани, двамата Харолд – Макмилън и Уилсън, Вили Бранд, Франческо Косига, Хелмут Шмит, Ричард Никсън, Бетино Кракси, Валери Жискар д’Естен, Роналд Рейгън, Маргарет Тачър, Жорж Помпиду, до двамата Джордж Буш, Франсоа Митеран, Бил Клинтън, Герхард Шрьодер, Романо Проди, Тони Блеър, Гордън Браун, Ангела Меркел, Далия Грибаускайте, Барак Обама, Матео Ренци, Дейвид Камерън, Йенс Столтенберг, Мартин Шулц…

Не малка част от тези имена можете да откриете в архивите на КГБ, изнесени от полковник Василий Митрохин. Други ще срещнете сред онези, които през 1992 г. Владимир Буковски засне, успя да изнесе и обнародва. Трети изплуваха от „изтеклите“ документи, на Националната служба за охрана на САЩ. Това дължим на осъдения и вече забравен американски редник Брадли Манинг и на Едуард Сноудън, укриващ се в Москва. Прекалено много негодници на двойна, тройна и даже четворна езда още не са извадени на светло.

Срещат се и такива, които макар да не са огласени, без да искат, поддържат достатъчно солидни съмнения за себе си. Можете да ги познаете по плодовете им, каквато е Божията заръка. По поведението им е възможно да съдите, дали не им дърпат конците от онази рядко споменавана централа на „Лубянка“…

Няма да навреди, ако погледнете повторно онова вътрешно подзаглавие, което е цитат от „Хамлет“ на Шекспир. В него става дума за „настоящия корумпиран свят“. Но действието на Шекспировата трагедия се е развивало преди половин хилядолетие! Значи и тогава „ръка, позлатена чрез престъпление“, е било възможно „да бъде тласкана от правосъдието“. А както и днес, „често се виждало, как злото само се награждавало, купувайки законите“.

Кой изфабрикува въпросните „либерални“ и „евроатлантически ценности“? Имахме си християнски, наречете ги общочовешки. От какъв зор внезапно се сдобихме с нови – модерни? Как звучи само за ухото на парвенюто: „евроатлантически ценности“! Като „неглежирам“ вместо „пренебрегвам“… Простакът, духовно низшият, мерзавецът са непобедими. Съществата от този подчовешки вид са обсебени, обладани от злото – сатаната.

image

diagnosa.net/



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8737189
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930