Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.07.2016 20:02 - Що се отнася до САЩ, те вече за нищо и на никого не са нужни
Автор: budha2 Категория: Политика   
Прочетен: 1424 Коментари: 1 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

Започнах предната публикация с два въпроса: Коя от най-видните световни фигури е агент на КГБ с псевдоним „Оскар“? Каква длъжност заема?

Повтарям: световна, а не национална фигура.

Предложих и жокер във вид на илюстрация.

Победителят се казва Танчо Терзиев и е от великолепния Несебър. Разбира се, че публикувам неговото име със специалното му разрешение.

Верният отговор е: Доналд Туск, председател на Съвета на Европа. С други думи – президент на Европейския съюз. Той е агент, записан в архивите на КГБ и Щази като „Оскар“.

Що се отнася до САЩ, те вече за нищо и на никого не са нужни

Как оценяватe ситуация, в която начело на новия СССР стои агент на КГБ? Генерален секретар – сиреч Fьhrer – на „отбранителната“ Организация на Североатлантическия договор или НАТО, е норвежкият комунист Йенс Столтенберг, доказан агент на КГБ с псевдоним „Стеклов“?.

От дълги години най-силната икономика на Стария континент – германската, е предвождана от активистката на Комсомола в ГДР, Genossin Ангела Меркел. Във Федералната република само безразличните не познават миналото на нейното семейство. Баща й, пастор, предпочел ГДР пред ФРГ. Вечно управлявал хубави западни автомобили. След издигането на Берлинската стена безпрепятствено пътувал отвъд нея. Разбирате ли какво искам да кажа? Не намеквам, а знам.

image

Пасторската дъщеря Ангела спечелила конкурс за най-добро владеене на руски език. Наградили я с екскурзия до СССР. Осведомените са наясно, че по време на пребиваването си в Дрезден, двамата с полския комсомолец Доналд Туск са били вербувани както от Щази, така и от КГБ в лицето на действащия там без прикритие капитан Владимир Путин.

Точка.

„През лятото на 2016 година в Британия излезе от нелегалност гигантската, добре отработена машина на здраво корумпираната със сегашната власт, „невидимата“ партийна страна Номенклатурия и нейната икономика…

image

Комунистите дойдоха на Албиона през 1798 година като завоеватели и повече от двеста и осемнадесет години се държаха като окупатори.“[ Перифраза по Игор Бунич. (Вж. Игор Бунич – „Златото на партията“, Издателство „Прозорец“, София, 1996 г., стр. 348. Книгата е в библиотеката на автора.) Тя напълно отговаря на истината. Нейтън Майер Ротшилд пристига в Британия през 1798 година и се установява в Манчестър. Бързо завладява основните финансови институции, а по време на Битката при Ватерло през 1815 година вече господства във финансовата система на империята. През цялото време Ротшилдови – истински последователи на Адам Вайсхаупт и неговите комунистически идеи за единна световна държава, се държат с британските народи като завоеватели и окупатори. Така е до ден днешен. Настоящата правителствена смяна също е тяхно дело, изпълнено по образеца с разправата на ръководството на Консервативната партия от есента на 2008 година.]

Турският министър-председател Бинали Йълдъръм обяви началото на затоплянето на отношенията с Дамаск.

www.youtube.com/watch

Да припомня два факта. Първо, турската армия е втора по величина в рамките на НАТО. Второ, Израел е частната държава на Ротшилдови – истинските властелини на света. През последната година нейният премиер Бенямин Нетаняху посети Москва цели четири пъти. Три – през последните шест месеца!

Освен това Нетаняху назначи за министър на отбраната съветският гражданин Авигдор Либерман, който пропагандира ученето на руски език сред израелската младеж. С каква цел, според вас? Като имате предвид, че Либерман е смятан за „ястреб“ и е доста ненавиждан сред умерените и нерелигиозните евреи в Израел. Той е сред най-яростните защитници на антиарабската политика на незаконно разширяване на израелските селища на окупираните палестински територии! Затова е любимец на юдейските фанатици – ултраортодоксите от Шас и останалите подобни нацистки партии, основани все от имигранти от бившия СССР, от днешната Руска Федерация, от Украйна и Белорусия.

image

Онова, което нито една официална западна медия няма да признае – засега, е безспорния факт, че елитите в САЩ и Евросъюза предизвикаха убийствената и разрушителна т. нар. Арабска пролет. Резултатите от нея са повече от половин милион загинали и още два пъти по толкова ранени; най-малко 12 милиона бежанци – около 2 милиона от които в Европа, неизчислими материални загуби и съсипано бъдеще за поне две поколения.

Какво получиха в замяна народите от Близкия изток и Запада – най-общо казано? Катастрофи, стопанска разруха, бедност и разделение по всевъзможни признаци – расови, етнически, религиозни, поколенчески… Обаче, яхнали тяхната трагедия, богатите станаха още по-богати. Комунистите завоюваха допълнителни позиции и тяхната световна революция напредва с бързи крачки на изток.

image

Някои от тях – като например португалският маоист Жозе-Мануел Барозу, спечелиха в буквалния смисъл. Отскоро той е високоплатен консултант на интернационалната банка “Goldman Sachs”, която е част от финансовия картел на Ротшилдови.[2] Даже се говори, че “Goldman Sachs” управлява света“. А по подобие на своите пророци Маркс и Енгелс, които „с единия си крак са в банката, а с другия – в социалистическото движение“, днешните комунисти с лекота заменят убежденията си. Те са във Франция, в Португалия, у нас – “here, there and everywhere” – „тук, там и навсякъде“, както пееха незабравимите “The Beatles”.

За това, доколко пълно е отсъствието на морал у комунистите, можете да съдите по един единствен факт: Допреди 20 месеца комунистът Барозу оглавяваше Европейската комисия – неизбираното от никого правителство на Европейския съюз – новия СССР. Смятаха го за един от архитектите на единната европейска държава – Съветските европейски щати. По време на кампанията за британския референдум, за краткост наричан Brexit, банката “Goldman Sachs” стоеше на страната на т. нар. brexiteers – онези, които държаха на това Британия да напусне Евросъюза

www.youtube.com/watch.

Чухте ли последния комуняга, който уж „отряза опашката на гущера“? И нямаше нищо против статията, за която сам призна, че е била написана от него, да излезе, подписана от „автора“… Илия Павлов Найденов – борче, познато като „Зъбчето“. Разстреляният бивш зет на генерал Петър Чергиланов,[Едва 19-годишен, вече член на РМС, той се присъединява към Титовите партизани в Югославия. От там е препратен в тукашната войнишка партизанска бригада „Георги Димитров“. От 1959 до 1962 година е военно аташе в ГДР и Англия. През 1963 година влиза в системата на Държавна сигурност като заместник-началник на Трето управление. От ноември 1973 година става началник на Трето главно управление на Държавна сигурност – военното контраразузнаване, съсипало съдбите на хиляди български момчета. Остава на този пост до 1989 година. Дъщеря му Антония Чергиланова беше омъжена за Илия Павлов от 1982 до 1988 година. След 1989 година Чергиланов беше изправен пред военен съд заради осъждането на смърт за шпионаж и разстрела на агента на разузнаването Димитър Димитров. През 1992 година Военната колегия го осъди на 9 месеца затвор. Обаче, като всички червени фашистки балони, престъпникът не преседя и миг зад решетките. Петър Чергиланов пукна през 2009 година.] беше едно от лицата на комунистическо-милиционерската организирана престъпност по тези земи? Кой – „Зъбчето“ или самата партия-мйка – е инвестирала „повече от един милион долара“ в образованието на това нечувано и невиждано болшевишко „дарование“?

Защо младежите и читателите на средна възраст – около четиридесетте и петдесетте, които ми пишат, не са имали подобен шанс? Ами вие – техните родители? Защо не успяхте да осигурите на вашите наследници същото образование, гарантиращо богатство?

image

Щом като брокер на Лондонската фондова борса заявява, че “Goldman Sachs” управлява света“; един от организаторите на студентските бунтове във Франция от май 1968 година, еврейският комунист Бернар Кушнер стана външен министър в „десния“ кабинет на солунското дьонме Никола Саркози, и призна, че същото става в Германия; в Британския парламент консерватори и лейбъристи се прегърнаха и гласуваха заедно, почти като един, в челичен юмрук, за програмата за обновяване на ядрените подводници “Trident”;[5] щом един от реализаторите на плана за федерална европейска държава, доскорошният комунистически премиер на новия СССР, е на заплата в споменатата банка “Goldman Sachs”; какво си мислите за истинското ръководство на планетата? Смятате, че всичко това не е ставало, не е вярно? Че то е елементарна „конспиративна теория“, тиражирана от „невменяеми“, един от който трябва да е моя скромност?

Още един допълнителен щрих към тази важна картина. Новата министър-председателка на Обединеното кралство, другарката Териза Мей – милиционерка, беше фурията-знаменоска, своеобразна Райна Княгиня на онези от тамошните тори, които уж държаха на непременното оставане в брюкселската икономико-политическа система. Не е ли странно, меко казано, тъкмо тази еврофилка да оглавява излизането на Британия от ЕС?

Да цитирам ли за пореден път нявгашен местен негодник като всички политици, бившия кокорбашия на туземните ни комуняги, земеделски лидер, който прозрял истината, критикувал САЩ и Запада, но не спрял ежемесечно да се реди за тлъстата си пенсия, отпускана му от американското правителство.

Възмутен, през 1970 година д-р Георги Михов Димитров – Гемето писал:

„Къде е моралът, къде е демократическата солидарност, къде е човешката и международната правда на великите демокрации и ООН? Защо мерят те с два аршина, когато предлагат помощта си към бившите колониални народи в Африка и Азия, а мълчат и пасуват пред поробените и окупираните от Съветския съюз народи на Източна Европа? Ние се радваме, като видим да се дава помощ на всеки потиснат народ. Но защо не се даде на унгарския народ [през 1956 г.]? На българския народ, който пръв започна съпротивата срещу съветската окупация…? Защо не се помогна на полския народ през 1956 година? Защо не му се помогна сега, през декември 1970 година? Защо не се помогна на чехословашкия народ през 1968 година? Защо?“[Проф. Чарлз Мозер – „Д-р Г. М. Димитров: Биография“, Военноиздателски комплекс „Св. Георги Победоносец“, София, 1992 г., стр. 229.]

image

„Влюбен съм“ в двойните стандарти и лицемеритe. Твърде отдавна не ме учудва как онези, които най-силно крещят за нещо, обикновено са на противната страна. Известно е от древността. Достатъчно образован и опитен, един от главните теоретици на двуличието – Николо Макиавели, е формулирал, че ако искате да започнете война, най-добре преди това да призовавате за мир.

diagnosa.net/




Гласувай:
3



1. olivie - пробвай
22.07.2016 20:07
с литиеви соли - може да ти помогнат.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8726716
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930