Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.07.2016 22:42 - За кожата на човечеството
Автор: budha2 Категория: Политика   
Прочетен: 953 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Pour la peau d’Humanitй[За кожата на човечеството, фр. Перифраза на заглавие на филм с Ален Делон от осемдесетте години: “Pour la peau d’un flic” – „За кожата на едно ченге“.
Вж. PAN AM bomber Al-Megrahi: The view from Tripoli, Date: 2009 January 28, 17:00 (Wednesday), From: Libya Tripoli, To: Department of Justice, Classified by: Gene A. Cretz, Ambassador, U.S. Embassy – Tripoli, U.S. Dept of State, online: https://wikileaks.org/plusd/cables/09TRIPOLI65_a.html
]

image

Преди десетина дни Международният съд в Хага уважи иска на Филипините и потвърди, че Китай няма никакви права и интереси в Южнокитайско море. На което официален Пекин отвърна с повдигане на рамене и въпроса, що за съд е този? Негов говорител заяви, че правителството няма ни най-малки намерения да се съобразява с някакви твърдения, подхвърлени от някого…

И тогава камионът удари френския курортен град Ница. После разиграха етюда с опита за военен преврат в Турция.

И това е dйjа vu…

Докато човечеството търпи да го поробват, мачкат и манипулират съгласно закона на джунглата – правото на по-силния, нещата ще изглеждат като в стар, евтин, напълно предсказуем и некадърно заснет филм от посредствени кинаджии в Холивуд или Мосфильм.

Часове по-късно заявиха, че това бил „удар срещу западните ценности“! Какви са те? Да пазим евреите, които ни мразят, обиждат, убиват и даже не позволяват на други евреи да сключват бракове с нас? Да си затваряме очите пред зверствата на „цивилизования Запад“? Същият, който през ХVІІ век, с парите на холандските евреи, наложи терора над Англия? Закла крал Чарлз І и изтреби значителна част от духовенството. Разпростря републиканския терор навсякъде, превърна го в държавна политика!

image

Или онези „ценности“, които илюминатите на Адам Вайсхаупт съвместно с евреите и масоните превърнаха в начин на живот от 14 юли 1789 година насетне? Нима историята забрави масовите кланета на аристокрацията, духовенството и интелигенцията – чрез гилотината и с подръчни средства? Не нарекоха ли Френската революция, която на 14 юли тази година славеха в Ница, “La Terreur” – „Терорът“? Точно така – с главна буква. Защо французите премълчават, че в това варварско управление на прокламираното като „прогресивно“ и „цивилизовано“ въстание на въоръжения народ (кой и как го снабди с оръжие), са избити като добичета повече от 1,5 милиона души, главно християни?

Кой ги кла? Какъв беше верският произход на революционните вождове? Какво произлезе от революцията – от властта на терора? Не беше ли реставрирана монархията, но не оглавявана от благородник, а от корсиканско джудже? Чрез него не се ли възцари едно банкерско семейство от Франкфурт на Майн, което, както издигнало L’Еmpereur, така и го предало, за да изгние на остров Света Елена? А те, петглавата финансова хидра, да завладеят Европа и да се насочат към Новия свят. Да припомня арбитража на лорд Джордж Гордън Байрън от… 1823 година:

„Да, сянката на благородния и храбър Бонапарт? Евреинът Ротшилд и неговият християнински брат от „Беърингс“. Ето кои – те и истинският либерал Лафит[Зъл, безмилостен морски разбойник, пират, преследващ плячката, превърнат в… уважаван воин.] са истинските господари на Европа. Всеки кредит не просто е спекулативен удар. Той нация завзема или катурва трон. Тя и републиката има дял в това…“[Lord George Byron – “Don Juan” (1823 г.), Canto The Twelfth, The Project Gutenberg EBook, 2007 г., online: http://www.gutenberg.org/files/21700/21700-h/21700-h.htm]

Да припомня ли Англо-Американската война по същото време – 1812-1815 година? Изтреблението на коренното население в Северна Америка и робството в Юга на САЩ. Или поредицата руско-турски въоръжени конфликти? Ами Японско-Руската война от 1905-а, Първата и Втората световна войни, всички подобни агресии – престъпления – през ХХ век? Същите французи ликвидираха повече от 1,5 милиона алжирци! А колко виетнамци, тунизийци, мароканци, малийци, кот-д-ивоарци?… За да стигнем до Войните в Афганистан, в Ирак, в Либия, в Сирия…

Никога няма да престана да закачам на ревера на „цивилизованите“ западняци всичките 100 милиона невинни жертви на комунизма, пръкнал се сред тях. Той винаги е бил финансиран, насърчен и направляван от западните елити. Почти всички френски „интелектуалци“ са писали дитирамби за Сталин и са пеели химни във възхвала на най-ужасното „червено божество“. По-страшно от Наполеон, Хитлер, Рузвелт и Чърчил, взети заедно. От Ромен Ролан и Луи Арагон до Ив Монтан и Бернар-Анри Леви.

C’est France. Това е Франция с революционния си национален химн „Марсилезата“, с вечно накокошинените униформени петлета, която Wehrmacht-тът прегазил за… три седмици. А фюрерът на Третия райх се снимал пред Айфеловата кула! След което, при Дюнкерк, напълно съзнателно и умишлено спасил остатъците от френските и британските армии – бъдещите „победителки“?!

image

Спокойно можете да преброите французите, пролели някоя и друга сълза за жителите на бившите си колонии в Африка, за Сирия, където техните самолети избиваха „храбро“ от въздуха невинни деца, жени, старци, мъже, както вършат това сега в Либия? В стар анекдот за дуел между подобни „смелчаци“ се разказваше, как онзи, на когото бил обявен двубоят, избирал оръжие: Със саби или с пистолети от 20 метра. Той предпочел със саби от 20 метра… В наши дни, за американските, британските, френските и останалите воюващи помияри, това минава като проява на геройство!

image

Ами колко хора изтребиха франсѐтата в Либия? Как винаги тези държави – Франция, САЩ, Британия, Белгия, поддържаха най-злите режими – съветския в СССР и Източна Европа, маоисткия в Китай и Камбоджа, най-жестоките диктатори-касапи на „черния“ континент? Снабдяваха ги с пари и храни. Доставяха им оръжие. Обучаваха техните джелати как да извършват масови кланета.

Съучастваха в престъпления срещу човечеството и човечността!

Да припомня какво вършат „цивилизаторите“. А вие може да се замислите, дали западняците заслужават това, което ги стига? И не им ли е малко? Все така ли ще подкрепят злото, антихристиянството, насилственото въвеждане на хомосексуалността и другите полови извращения, завоевателната еврейска кауза, съпроводена с небивала жестокост?

image

Защо не реагират на израелската политика на държавен тероризъм? По какви причини допускат еврейските лидери да учат паството си, че „неевреите съществуват, за да слугуват на евреите…

„Гоите са родени, за да ни обслужват. Без това те нямат никакво място на света; само да служат на народа на Израел“ – заяви равинът Овадия Йосеф, по време на публично обсъждане на това, каква работа е допустима да бъде възлагана на неевреите, за да се спазва Шабат [съботата].

„Защо са необходими неверниците? Те ще работят, ще орат, ще жънат. Ние ще си седим като effendi и ще ядем“ – рече той под одобрителния смях на някои.

Йосеф, духовният лидер на партията Шас и бивш главен сефарадски равин на Израел, каза също, че животът на неевреите бива запазван единствено, за да бъдат предотвратени финансови загуби за евреите. (Вижте илюстрацията.)

image

„С неверниците трябва да бъде като с всеки друг: Те трябва да умрат, но господ ще им даде дълголетие. Защо? Представете си, че нечие магаре умре. Това ще е загуба на пари. То е слуга на съответния човек. Затова и получава дълъг живот, за да се труди усърдно за своя евреин“ – рече равинът.“

А „демократични“, „цивилизовани“ западни лидери се срещат с еврейските расисти. Неотклонно подкрепят войната им срещу „неверниците“. Оставят да бъдем сравнявани с магарета, да ни смятат за работни животни, длъжни да обслужват евреите. Даже да се отнасят с нас така!

И в момента партията Шас е в израелския кабинет на расиста Бенямин Нетаняху. Изпеченият лъжец, който в залата на Общото събрание на ООН размахваше жалката рисунка на старомодна бомба с надпис „Иран“! И стряскаше света с някаква „техеранска ядрена заплаха“?!

През всичкото това време западните „цивилизатори“ плюс техният ортак – пишман „враг“ Путин, Владимир Владимирович – като твари, действително приели да бъдат гои, все така усърдно служат на всеки каприз, проявен от Тел Авив и окупирания Йерусалим, който и днес има официален статут на международен отворен град. Защо никой не забелязва незаконното присъствие в него на израелските институции начело с правителството? Слепи ли са или се плашат от сянката на Ротшилдови, надничаща иззад ционистката държава?

image

Едно и също. Днес турският президент Реджеп Таип Ердоган е „ислямистки диктатор“. Утре, при бутафорния опит за военен преврат, организиран удобно за прочистване на войската, съдебната система, специалните служби и държавната администрация, всички „цивилизатори“ – от Вашингтон и Европа, през Русия и Китай, до Япония – застават зад него. Сцените с тълпите, взимащи оръжия, ритащи каски, катерещи се по четирите танка (?!) часове по-късно, могат да служат като лош пример при обучение на кинаджийските сценаристи. Спокойно могат да влязат в рубриката „Нашия резил“, която интернационалното Братство със сигурност поддържа.

Веднъж, и то задълго, хвърленият в затвора Сейф ал-Ислам, най-известният наследник на либийския еврейски диктатор Муамар Кадафи, беше сатрап и масов убиец. Внезапно го пуснаха на свобода. Прочетох, че възлагат на него надежди за… освобождение на Либия от ислямистите?! Човек се чуди, да се смее ли, или да плаче?… „Ситуацията е газирана“, както се изразяваше бивша нашумяла телевизионна журналистка, кумичка на Иван Славков с променливо фамилно име.

Кой сваляше законни правителства и ги заместваше с тирани? Като започнете от Иран през 1953-а и стигнете до Египет през 2013-а. Не бяха ли е не са ли западните „цивилизатори“? Те безспирно продължават да се намесват във вътрешните работи на независими държави. Обаче никога – на страни, в които комунистите са на власт. Обратното – намразиха Саддам Хюсеин в Ирак и фамилията Ассад в Сирия тъкмо заради преследванията на комунисти.

Всички лица от онези краища на света, които тукашните телевизии ни популяризират, са именно комунистически престъпници, намерили убежище у нас. Като започнете от нищожеството Мохамед Халаф и свършите с ченгето Нидал Алгафари. Те сеят червената зараза, а тъпанарите ги гледат и слушат зяпнали, докато лапат мухите пред екраните в домовете си.

Що за същества са те? Понеже, както многократно съм признавал, постоянно се уча и купувам акъл, независимо от кого, ще отсъдя с нещо, което узнах тези дни. Млад човек ми писа за ефекта на Дънинг-Крюгер, неизвестен за мен. Той гласи, че „глупавите са твърде глупави, за да разберат, че са глупави“. Съвсем вярно. Затова идиотът е непобедим.

Ние наистина ли сме гои, които евреите презират и преследват по всевъзможни начини? Как е възможно 7 милиарда души, ако не лъжат за броя на земните жители, да търпят терористичното господство и злодеянията на не повече от 25-30 милиона чифути? Хора ли сме, или само хазарите, приели юдаизма, са такива?

image

По правило в терористичните актове от този сорт загиват невинни хора, а не престъпниците, предизвикали тези терористични актове. Ние, народите от Изтока, които преживяхме 45 лазарника на повсеместен терор, даже робство, имахме шанс да се измъкнем от съветската система.

Уви, днес, почти 27 лета след като интернационалното Братство ни подари фалшива свобода, повечето не я желаят. И си искат робството. Добре им е в ролята на бройлери, постоянно държани на светло, които непрестанно хранят с боклуци, според чудесното и точно сравнение на мой приятел, изречено в ефира на телевизионното предаване с названието на тази медия. Водейки ги към най-близката кланица.

diagnosa.net/
 



Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8723166
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930