Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.10.2016 18:32 - САЩ станаха тоталитарна държава - Уилям Бини – бивш технически директор на Националната агенция за сигурност на САЩ
Автор: budha2 Категория: Политика   
Прочетен: 1459 Коментари: 2 Гласове:
3

Последна промяна: 09.10.2016 19:14

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

САЩ са сталинистки по управление, капиталистически по търговски реклами, и феодални по разделение на богатството и властта – това си е първокласна диктатура, която третира скотски, тероризира и измъчва[Перифраза на квалификация за Китай на Грег Паласт, евреин, бивш американски прокурор, а от две десетилетия – разследващ журналист работещ повече в Англия. (Грег Паласт – „Въоръжена лудница: От Багдад до Ню Орлийнс – мръсни тайни и странни истории за един побеснял Бял дом“, Издателство „Дилок“, София, 2009 г., стр. 191. ]

Защо САЩ са тоталитарна държава?

Тамошната номенклатура – един процент – притежава около 70-80 на сто от националното богатство. Типично за социалистическата система. Затворническото население в „най-свободната“ държава е по-голямо на брой от това в Русия, Китай и Европейския съюз, взети заедно! Всеобщото следене, подслушване, постоянен тормоз, избиването на хора от милицията, въвеждането на извънредни мерки и вкарването на националната гвардия – жандармерията – в действие, барабар с нейната тежка бронирана техника, са белези на чист комунизъм. На тоталитаризъм.

Хайде помислете, ала без идеологически или исторически предубеждения. Ако това стане у нас, как ще квалифицирате режима? Ами в случай, че го видите в Путинова Русия? Нямаше ли да прибегнете – основателно – до определения като тоталитарен? Защо трябва да сме снизходителни към държава, събрала помията на света, която като октопод е разпростряла пипалата си по цялата планета и задушава човечеството в името на престъпна шайка от един процент ненаситни твари?

Най-пресен е примерът с управителите на интернационалната банкова и финансова холдингова компания “Wells Fargo & Company”, чиято централа е в Сан Франциско, щата Калифорния. Според оценките по показателя „пазарна капитализация“… „от юли 2015 година “Wells Fargo” стана първата по размери банка в света“. По оценките на авоарите й, тя е третата в САЩ. Оправете се, ако можете. Но е грамадна парична институция, няма спор.

image

Съвсем неотдавна излезе наяве, че ръководството на банката се е самовъзнаградило. Докато американците се гърчат в официално обявения от правителството „просперитет“, през миналата година Джон Стъмп, главният изпълнителен директор на “Wells Fargo”, е получил като заплата 19,3 милиона долара. Отделно е гушнал още 41 милиона във вид на награди. Общо, ръководството на компанията си е поделило повече от 300 милиона долара!

Когато го извикаха, за да обясни пред комисия на Сената на САЩ, Стъмпф хвърли вината върху служителите – 5300 бройки. Сенаторката Елизабет Уорън, демократка от щата Масачузетс, го остави без избор: или си подава оставката и връща парите, или се готви за разследване, съдебен процес и евентуален затвор. Банковият бос се оказа „на висотата на положението си“ и обяви – избира първото. Явно се досети, в джоба на кого от Братството е бръкнал. А банката ще върне около 190 милиона долара. Сещате се по чии сметки ще бъдат осчетоводени. На вложителите…

image

Това представлява „новата класа“ – на управителите, мениджърите, както ги наричат на „чист български“.

И в Байганистан номенклатурата никога не е виновна. Законите у нас са нагласени от комунягите и така че да удрят само управители и мениджери но не и крадливия комунистически елит.

Логичният и правомерен въпрос към американците по време на избори в тоталитарната, привидно двупартийна политическа система в САЩ е: Вие с болшевиките ли сте, или с комунистите?

Твърдят, че истината е „конспиративна теория“, която – видите ли – „дава лесни отговори“. А е тъкмо обратното. Лесните отговори са запазена марка на заговорниците – комунистите, дейците на световната революция. Именно те основаха САЩ. В прерогативите им е да ги закрият. Както сториха с Австроунгария, Руската и Отоманската империя, със СССР… Щом като няма кой да им се опъне!

image

Ето какво са ни завещали двама американски президенти. Единият – участник в процеса на създаването и изграждането на САЩ, другият – в утвърждаването на революционната власт в държавата.

При поредния опит за прокарване в Конгреса на Харта за централна банка – Банка на САЩ, Томас Джеферсън, третият наемател на Белия дом, писал:

image


„Вярвам, че банковите институции са по-опасни за нашите свободи, отколкото изправените срещу нас армии. Ако някога американският народ позволи на частни банки да контролират емитирането на техните пари, първо – чрез инфлация, сетне – с дефлация, банките и корпорациите ще се разраснат. Те ще лишат хората от всякаква собственост, докато техните деца не се събудят бездомни на един континент, който бащите им завладяха… Емитирането на парите ще бъде отнето от банките и върнато на народа, на който те всъщност принадлежат.“

Цитатът е точен. Взет е от сериозни еврейски медии. Първата е на прочутото семейство Форбс, а втората е издание на големия еврейски конгломерат “Axel Springer” SE. Както почти всички бащи-основатели на САЩ и Джеферсън е бил масон. Но да не би да искате да го изкарате социалист или разпространител на конспиративни теории?

Прогнозата, съдържаща се във финалното изречение на Джеферсън, досега не се е сбъднала. Напротив.

image


През 1913 година новоназначеният двадесет и осми американски президент Уудроу Уилсън издал книгата си „Новата свобода: Призив за освобождаване на благородната енергия на народа“. Още не е подписал Закона за Федералния резерв, бил наясно, че тази горчива чаша няма да го отмине. Изпаднал в пълна зависимост от еврейските банкери и техните тайни агенти, в книгата си вече се каел, задето предал интересите на американския народ на интернационалните финансисти. Макар все още да отрича, че някаква „преднамерено планирана система“ е в действие. Както и факта, че „някъде съществува обмислена и злонамерена комбинация за господство над правителството на Съединените щати“.

image
image

image

Унука на Уилсон Лавров, с братчет си Кери, един и същ демон в различни тела инкарниран при масонски ритуал или клонинги на Удроу.

image
image

Нявкои ейерофанти или левити от Израел живеят над 500 г.

image
http://demotivation.me/images/20120413/
4cenk1fqno2c.jpg

image
http://www.proza.ru/pics/2012/02/27/1846.jpg

image
http://s017.radikal.ru/i405/1210/
ed/2a83baf061d1.jpg

image


image

image
image

> Масонството е чист тероризъм/Как е възможно да водите война срещу тероризма, щом самата война е тероризъм?


"Ако видим, че Германия е печеливша ние сме длъжни да помогнем на Русия, и ако Русия е печеливша, ние сме длъжни да помогнем Германия, и по този начин да се убиват възможно най-много ..."- Хари Труман." Ето това е - фирмения стил за борба с човечеството: "Раздели - завладей!", което йудеите- левити -хермафродити, използват още от Древен Египет.


Ама и Уудроу Уилсън изглежда е тиражирал конспиративни теории наляво-надясно, а?

САЩ станаха тоталитарна държава[ Уилям Бини – бивш технически директор на Националната агенция за сигурност на САЩ, работил повече от 30 години в тази най-голяма секретна служба на света. (“Former NSA Tech Director Says US Has Become A Totalitarian State” by acTVism Munich”, “MintPress News”, mintpressnews.com,]

Обаче обърнете внимание как продължава:

„Просто заявявам, че посредством вече добре известни определени процеси, може би сами по себе си естествени, се е стигнало до изключителна и твърде зловеща концентрация в контролирането на бизнеса в тази страна.

Колкото и да не вярвате, все пак е още по-важно, че господството на кредитирането също е станало опасно централизирано. Ще бъде чиста истина, ако кажа, че финансовите ресурси на страната не са под ръководството на онези, които не се подчиняват на господството на малка група капиталисти, които искат да запазят икономическото развитие на държавата под свое наблюдение и управление, и в зададената от тях посока. Огромният монопол в тази страна е монополът на големите кредитори. Докато това е така, многообразието на нашата свобода и индивидуална енергия за развитие са немислими.

image

Всяка голяма промишлена нация е контролирана от нейната кредитна система. Нашата кредитна система е концентрирана в частни ръце. Следователно, националният ни растеж и всички наши действия са в ръцете на шепа хора, които, въпреки техните опити да бъдат почтени и отдадени на обществения интерес, по необходимост са съсредоточили усилията си върху значителните проекти с участието на техните пари. И по този начин неизбежно, поради собствените си ограничени възможности, замразяват, възпират и унищожават уникалната ни икономическа свобода.

Ето кой е най-важният от всички въпроси. И специално това правителство следва да се насочи към неговото честно решаване, за да бъде в услуга на нашето дългосрочно бъдеще и на истинските човешки свободи.

Този паричен съюз или, както може би е по-правилно да бъде наричан – кредитен картел, чието разследване започна в Конгреса, не е мит, нито е нещо въображаемо. Той не е някакъв обикновен съюз, като много други. Той не върти бизнес всекидневно. Прави го само, когато обстоятелствата са подходящи за това.

Понякога можете да извършите нещо значително, но само ако този картел си затваря очите. Но щом наблюдава, не можете да сторите кой знае какво. Виждал съм хора, притиснати от него. Виждал съм хора, които, както сами се изразяват, са изхвърлени „от бизнеса на „Уол Стрийт“, защото “Wall Street” ги смята за неподходящи и не желае тяхната конкуренция.

Нека го кажа отново: Не поставям под съмнение мотивите на хората от „Уол Стрийт“. Те може и да си мислят, че това е най-добрият начин за създаване на просперитет за страната. Когато държите пазара в ръцете си, това не ви ли принуждава да разтворите своята длан и да го изпразните? Когато държите пазара в ръцете си, и си въобразявате, че разбирате интересите на страната по-добре от всеки друг, не е ли патриотично да постъпите така? Не мога да си представя, че те прилагат същия аргумент и спрямо себе си.

image

Най-голямата заплаха по тази земя не е съществуването на големи индивидуални съдружия – това е достатъчно опасно за всяка съвест. Най-голямата заплаха е наличието на комбинации от съдружия – в железопътния транспорт, в промишлените предприятия, в големите миннодобивни проекти, в огромните предприятия за разработването на природните водни ресурси на страната, свързани заедно чрез поредица от длъжности, заемани от едни и същи лица, като съвети на директорите, което прераства в „обединения по интереси“ – по-застрашителни от всяка друга комбинация, дръзнала да излезе на светло, която можем да си представим.

Организацията на бизнеса е станала по-централизирана, невероятно повече централизирана, отколкото политическата организация на самата страна. Корпорациите започнаха да покриват по-големи райони от отделните щати. Взеха да живеят по далеч по-различни и разнообразни закони, в сравнение със самите граждани. Техните бюджети надминаха тези на щатите. Те изправят грамадни, застрашителни снаги, а влиянието им върху живота и имуществото на цялата ни човешка общност е по-голямо от това на отделните щати. Централизираният бизнес изгради огромна организационна структура, която надминава всички щати и изглежда, че вече няма конкуренция, освен федералното правителство.“[Woodrow Wilson – “The New Freedom: A Call for the Emancipation of the Generous Energies of a People”, Doubleday, Page & Company, New York and Garden City, 1913 г., VIII – Monopoly, or Opportunity?, online: http://www.gutenberg.org/files/14811/14811-h/14811-h.htm ]

Как ви се струва? Като „конспиративна теория“, изобретена от „болния мозък“ на държавния глава на нацията, която току-що е оглавила човечеството, станала е най-могъща – икономически и военно. Хайде, стига глупости!

image

Днешното състояние на нещата е било заложено отдавна. Може би от времето, когато в самото начало на ХІХ век ръководителите на САЩ – някои от които били сред основателите на държавата – за първи път отказали на Нейтън Ротшилд възможността да основе централна емисионна банка. Представял съм доказателства, как тогава той се заканил да унищожи все още новата държава.

„Дайте урок на тези безочливи американци“ – заповядал банкерът. – „Върнете ги към колониалния им статут.“

И предизвикал Англо-Американската война от 1812-1815 година, загубена от САЩ.

Може би всичко е било заложено в края на Втората световна война със системата „Бретън Уудс“, която била въведена за улеснение на финансово-търговските взаимоотношения между САЩ, Канада, Западна Европа, Австралия и Япония. Тя представлява метод, чрез който шепа интернационални банкери управляват националните валути, поставяйки ги под господството на долара. Носи названието си от едноименното градче в щата Ню Хемпшир, където била проведена учредителната среща.

Писал съм за системата. За родители на идеята се смятат неомарксистът Джон Мейнърд Кейнс и съветският агент Хари Декстър Уайт.

image

Пак по онова време са създадени Международната банка за реконструкция и развитие, Световната банка, Международният валутен фонд, Световната търговска организация… Тази част от системата „Бретън Уудс“, както и самата тя, практически приключват през 1971 г. Споменатите институции започват да действат под контрола на Федералния резерв на САЩ и долара, който той емитира.

Най-добре да се върнем преди 45 лазарника. Началото на разгрома на Съединените щати вероятно е започнало през 1970-1971 година. На практика, според моите проучвания тогава, през 1971 година, с два последователни акта в рамките на седмица е било поставено началото на края на САЩ и плавното преминаване към нова световна империя – пак резултат на световната революция.

Първо, на 15 август 1971 г. Съединените щати отменят конвертируемостта на долара през златото. Наричат това „шока на Никсън“. Разбира се, той не е негов автор, а изпълнител на проект, създаден в мисловните центрове на Братството. Тогава американският долар е обявен за световна резервна валута. Централните банки са задължени да държат държавните резерви в нея. Това е краят на „Бретън Уудс“. Скоро златният стандарт остава в миналото. Книжният долар е всесилен. Търговията с петрол се осъществява с него, а курсът му е плаващ. Скоро го девалвират…

Какво печелят интернационалните банкери? Отначало безработицата и инфлацията в условията на непопулярната Война в Индокитай намаляват. Обществото се поуспокоява.

image

Печатницата на Банката на Федералния резерв в Ню Йорк бълва хартиени пари, които правителството на САЩ купува с цената на 17 процента печалба за финансистите. Тъй като все повече страни се нуждаят от тези т. нар. fiat dollars – книжни пари без покритие,[На латински “fiat” означава „може да стане“ или „нека стане“. Един вид – може и да станат долари (пари), а е възможно и обратното…] обемът на доларите в обращение нараства неимоверно. Печалбите на банкерите от Федералния резерв – също.

Отделно, чрез обменните курсове правителствата трупат дълг, а собствениците на Федералния резерв забогатяват за кратко време и с много. Властта им се разраства, тъй като определяните от тях курсове на националните валути спрямо долара им позволяват да манипулират не само паричния и фондовия пазар, но и международните цени на нефта.

Защо САЩ губят от това? Повтарям – отначало е обратното. Обаче със своите осигуровки и данъци американците на практика обогатяват интернационалните банкери. Освен това, без да усещат и знаят, поемат част от дълга и на другите държави, трупащи валутните си резерви в долари. „Манифестът на комунистическата партия“ окончателно влиза в действие.

Измина четвърт век, откакто Игор Бунич отсъди:

„Световната революция, за която бяха мечтали Илич и Парвус, вече е факт. Доларът окупира целия свят. Срещу него са безсилни всички средства за борба с окупатора, които са ни известни. Не можем да го смачкаме с танкове или да го тероризираме с партизански отряди.“[ Игор Бунич – „Златото на партията“, издателство „Прозорец“, София, 1995 г., стр. 350.]

Съвсем вярно. Разочаровани и огорчени, някои от бившите приятели и съюзници на САЩ опитаха. Решиха да се преборят с властта на долара чрез продажбите на петрол в друга валута. Казват, че и двамата са мъртви. Имам предвид Саддам Хюсеин и Муамар Кадафи. Не съм съвсем убеден в това.

Обаче Бунич обясни как доларът може да бъде проснат на тепиха и поставен в положение „туш“:

„Него може да го победи само по-силна валута – такава, която да го смаже, както стана с нашата рубла. Но как да се създаде тази валута, след като всичкото злато на партията е препратено в Съединените щати?“[Игор Бунич – „Златото на партията“]

image

На 30 ноември 2015 г. китайският юан също стана световна резервна валута. Засега паричната единица на новата империя съставлява около 10,82 на сто от валутната кошница на Международния валутен фонд, с тенденция към разрастване. Това също е многозначително. Началото на доларовия край е поставено от онези, които го притежават.

Пак 1971 г., но на 23 август, както може би някои от вас ще си спомнят представеното в предни публикации, по молба на Юджийн Сиднор, един от шефовете на Търговската камара на САЩ, юристът Луис Пауъл, като използва само мрачния спектър на палитрата, описал ситуацията в родината си по следния начин (вижте илюстрацията):

image

„Винаги е имало някой, който да се противопоставя на американската система и да предпочита социализма или някаква друга форма на държавна намеса. Американската демократична политическа система под властта на закона е подложена на атака, често – от същите индивиди и организации, които търсят начин за подкопаване на предприемаческата система (комунизъм или фашизъм) [признание, че са едно и също]. Освен това винаги е имало критици, чиито упреци са били твърде общи и конструктивни, тъй като тяхната цел по-скоро е била да подобрят, отколкото да подрият или унищожат.“

Ето ви я диалектиката – умело подбрана и приложена. „Мръсни социалисти, комунисти и фашисти“, но към тях ще бъдат добавени и либералите, които нападат „прекрасната“ американска система – теза. Други критици – добронамерени и с положителни цели, които, както „десните“, бранят тази чудесна система – антитеза. Накрая от битката между двете противоположности трябва да се роди синтезата. Понастоящем й се наслаждаваме. Марксизъм в идеален, в чист вид!

След като документът бил разпространен сред представителите на корпоративния бизнес, Хенри Кисинджър напуснал САЩ с мисията да организира въздигането на следващата глобална империя. Помня посещението му в Пекин. Срещна се с Мао Дзедун и Джоу Енлай. И уреди държавната визита на най-високо равнище на „десния“ президент Ричард Никсън месеци по-късно.

image

Да припомня, че Никсън познавал най-малко по име Елена Поптодорова – местна комунистка под пагона на Държавна сигурност, лична преводачка на Тодор Живков! (Вижте илюстрацията.)

image

Истински „антикомунизъм“! В условията на продължаваща „свобода“, „демокрация“, „равенство“, „братство“. Водата завира. На жабите им е топличко. Доволни са. Благодарят на готвачите от партията. Така ги сваряват – на живо…

http://diagnosa.net
/



Гласувай:
3



1. lenalena - доживях!
09.10.2016 19:10
Имах късмета да поработя за американска фирма в арабска страна през 2000 - 2001.
Управлението на фирмата се водеше по СОЦИАЛИСТИЧЕСКИ образец.

Прехода в БГ ме свари на 20 години - студентка, та си имам добра представа от комсомолска организация и пр. соц. организации.

В американската фирма - комсомолски събрания. Ако щете вярвайте! Едни лозунги ни караха да учим и да ги повтаряме. Ако щете вярвайте!
Доносничеството процъфтяваше.

Споделих с шефа на "треньорите" ни тези си наблюдения и изумлението си, че попадам от трън та на глог.
Отношението към мен драстично се промени.
Отказах да "раста в кариерата" и да не ви разправям, какви интересни случки се случиха :)))

Като разказвах за тия неща в България ме смятаха за луда.
Още се опитват да ме изкарат такава.

Дали тукашното население някога ще се свести? Не ми се вярва.
Все по-зле става.


цитирай
2. budha2 - Няма да се свести, 85% от него,...това са основата на пирамидата
09.10.2016 19:45
Основата на пирамидата се поддържа от огромно количество духовно и физически обрязани семити. Без основа, пирамидата на левитския Интернационал ще се разруши. Кошерният легион се поддържа от групи продадени души,... като се почне от централни банкери, ...службите на съответните държави, и контролираните от тях мафия и масони,... продължава до по-ниско ниво с партийни кошери и роби на комунагите, които се продават за по-малко, и на най- ниско ниво, дегенерати които се включват/продават например само срещу назначаване на работа. Това е около 85%-та от населението на Земята.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8727858
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930