Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.01.2017 19:04 - Червената чума нахлу от Севера и от Запада
Автор: budha2 Категория: Политика   
Прочетен: 1530 Коментари: 1 Гласове:
3

Последна промяна: 29.01.2017 19:07

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

Разчитайки на вашата къса памет, на лековерието ви, на присъщата на човеците милозливост, комунистите, внедрени сред нас под маската на „демократи“, и извадени на показ, забравиха миналото си. Захвърлиха своя фалшив „антикомунизъм“, и неусетно ви поведоха към реализацията на циничната максима, формулирана от трибуната на Народното събрание от един потомствен комунистически престъпник. „Приемаме вината само с мезета“ – „сполучливо“ се изцепи преди близо четвърт век Филип Боков – представител на „партията на сполуката“.

Това се оказа съвършено вярно. Силите на комунизма сториха така, че потомците на убийците да приемат в наследство единствено позитивите, ползите, но не и негативите. Така наследиха апартаменти, къщи, вили, имоти зад граница, банкови авоари, цели колекции от произведения на изкуството, отмъкнати от българския народ през онези 45 години на болшевишко робство. Тези „творци на благата“ – само на личните си и то чрез престъпления – имаха ментори и защитници в лицето на западния елит. И все така се радват на закрилата на висшите кръгове в Европа и отвъд Атлантика.

Те, както и техните сродни души на Стария континент, в половината САЩ, в Китай, предварително оплюха Доналд Тръмп. Продължиха да го охрачват и след като произнесе своята първа реч като президент на Съединените щати. А тя не се отличаваше по нищо с онези социалистически „програмни“ дрънканици, повтаряни от „Коза“ по време на неговата предизборна кампания. Независимо от това, тъкмо социалистите – например британските лейбъристи и американските демократи – не спряха да одумват изреченото от него в първото му обръщение към американците от Капитолийския хълм.

image

Повтарям, словото му се характеризираше с изобилие от социалистически постулати, обичайни за речите на генералните секретари на компартиите в съветския блок. С една разлика. Подобно на Сталин, Хитлер и Рузвелт той постави родината си начело.

Възможно ли е да има националкомунизъм? Не, ако се доверим на измамните тълкувания на идеологията. Крайната цел на това движение е създаването на единна световна държава. Тя, според теорията, изпробвана в практиката, може да бъде постигната само чрез революция.

Обаче още в навечерието на Втората световна война известният американски равин Хари Уетън разкрил в щателно укриван трактат:

„Използвам термина фашизъм, като обхващащ нацизма и комунизма. Тъй като, както ще се убедите, те са едно и също. Всички те означават нов обществен ред и нова философия на живота…

image

Наивните американци смятат, че онова, което стана в Съветска Русия, нацистка Германия и фашистка Италия, няма да се случи тук. Това е илюзия: това, което стана там, вече се случва тук; ние вече сме затънали до гушата в държавен капитализъм и фашизъм. De te fabula narratur!
[Буквално: „За теб се разказва в баснята“, лат. В случая: „Залъгват ви с приказки“.] Наивните американци все още вярват в правата, които Конституцията им гарантира. Но не разбират, че в основата си Конституцията вече промени своя характер. Президентът Рузвелт може напълно честно да вярва, че не е диктатор и навярно искрено ненавижда диктатурата. Само че от ден на ден той все повече и повече се превръща в диктатор…

Държавният капитализъм и фашизмът са неизбежни в тази страна, както и в останалите държави. Всичко, което е необходимо за окончателното им установяване, е извънредно положение или война. Веднъж щом бъде въведена общонационална извънредна ситуация или бъде разпалена война – а това е неизбежно в най-близко бъдеще – ще имаме същия държавен капитализъм и фашизъм, каквито наблюдаваме в Съветска Русия и нацистка Германия.“[Rabbi Harry Waton – “A Program for the Jews: An Answer to all Anti-Semites. A Program for Humanity”,]

Формално, „необходимата война“ избухнала след малко повече от 8 месеца…

Какво повече са знаели в Швейцария например още през лятото на 1935 година, което другаде не е било известно? Защо журналистите не обръщали внимание на публикациите в неутралната държава, в която на открит съдебен процес магистрати признали Протоколите на ционските мъдреци за автентични? Което не попречило в същата страна да бъде учредена и да заработи, както е и до ден днешен, Банката за интернационални разплащания.[Bank for International Settlements – BIS, основана на 17 май 1930 година със седалище в Базел. Тя все така действа и сега – без много шум. Основатели били Германия, САЩ, Британия, Франция, Белгия, Италия, Япония и Швейцария. През Втората световна война всички тези държави, без страната-домакин, били въвлечени по един или друг начин в бойните действия. Обаче финансовата институция не спряла да работи и за миг.] През нея преминавали врътките на интернационалните финансисти и индустриалци, повечето със старозаветни имена, нарушаващи националните законодателства за забрана на сделки с врага.

image

Хари Уетън не криел, че иде реч за невидима световна революция. Кристиян Раковски, псевдоним на Хаим Раковер, пък се възхищавал на находчивостта на Ротшилдови, които превърнали войните в етапи от тази революция:

image

„Войната не е ли всъщност едно от проявленията на революцията? Война – Комуната… В състояние ли сте да си представите този факт от такова космическо значение?

image


От този период насам всяка война бе гигантска крачка към комунизма… Най-сетне признайте, че поне два от трите властови лоста, които доведоха до комунизма, не бяха контролирани и не могат да бъдат управлявани от пролетариата. Войните не бяха предизвикани и не бяха направлявани от Третия интернационал или СССР, който по онова време не съществуваше. По същия начин те не бяха предизвикани, а още по-малко контролирани, от онази незначителна групичка болшевики, които се тътреха в имиграция. Макар те също да искаха война.“
[ J. Landowsky – “Red Symphony”, Translated with a Foreword by George Knupffer, The Plain-Speaker Publishing Company, London, 1968 г., стр. 26; в превода на български: Д-р Йожи Ландовски – „Червена симфония: Протоколите от разпитите на Кристиян (Кръстьо) Раковски по време на следствието в НКВД – януари 1938 г.“, ИК „Огледало“, София, 2009 г., стр. 77-78. ]

Но по своя път тази световна революция премина през националкомунизма на Сталин. Съветските воини са загивали с лозунга „За родину, за Сталину“ на уста. Не за интернационала или за световната съветска република.

Цяла Германия крещяла “Heil Hitler” – „Да живее Хитлер“! Еврейските войници на фюрера падали мъртви, мълвейки неговото име. По същия начин, далеч преди Тръмп, Франклин Делано Рузвелт издигнал Америка като знаме на своето управление. Ричард Никсън опита да повтори това, но го спряха. А сега?

image


Силите на интернационалния комунизъм се прегрупират и престрояват.

„За някои встъпването в длъжност бележи началото на онова, което те наричат „съпротивата“, сякаш са изправени не просто пред недолюбвано правителство, а пред тирания“ – писа часове след първата реч на Тръмп злонамерен и твърде злостен еврейски коментатор в левичарския лондонски “The Guardian”. Той е един от онези, които са преминали през специална луксозна подготовка в САЩ, финансирана от средите на троцкистите, преквалифицирали се на… неоконсерватори. Нищо чудно, след като сме наясно, че няма по-консервативна идеология от комунистическата. – „Забележете знамето, което високо развяваше една група от демонстранти, върху което просто беше написано: „Фашист“.“

Върнете се към цитата от изказването на Иван Дочев:

„Това, което ние винаги сме казвали, се потвърди, а именно, че комунистите наричат фашист всеки, който е техен противник, без разлика кой е той и какво е направил.“[Иван Дочев – „Шест десетилетия борба против комунизма за свободата на България“, Издателство „Пигмалион“]

Какво друго от първото слово на Доналд Тръмп като държавен глава не допадна на социалистите – меншевиките – по света? Дали това, че подобно на комунистически партиен секретар прояви загриженост за работниците и отхвърли вашингтонския елит? Сигурно. Понеже „социализмът не е програма за разпределение на богатството, а фактически е метод за укрепване на богатството и за господство над него. Тогава онова, което ви се струва като парадокс – свръхбогатите да пропагандират социализма – се оказва, че изобщо не е никакъв парадокс. Обратното, то става логичният, даже перфектният инструмент за мегаломаниаците, преследващи властта.

Комунизмът или по-правилно – социализмът, не е движение на потиснатите маси, а на икономическия елит. Тогава планът на заговорниците от най-вътрешния кръг е да социализират Съединените щати, а не да ги комунизират.“[Gary Allen with Larry Abraham – “None Dare Call It Conspiracy”, Concord Press, Seal Beach, Ca, 1971 г., стр. 32.]

image

Социализмът е движение на свръхбогатия интернационален комунистически елит, насочено към поробването на човечеството. Никак не беше случайно – повярвайте ми – че в коментарите на западните медии прекалено често квалифицираха Тръмп като „милиардер“. Като че ли богатството е нещо лошо, вредно. А не е така.



Когато е натрупано с ум, идеи и труд в продължение на поколения, то е стимул и двигател на прогреса. Ето къде ги стяга чепикът крадците от Интернационала, свикнали със спекулации, мушии, шуробаджанащина – с държавен капитализъм, корпоратокрация, олигархия. Но не и със системни усилия и упорит труд.



Когато слушате западните „леви“, все едно чувате ехото от гласовете на тукашните псевдо десни. В речта на Тръмп „имаше малко успокоение за света, който слуша. Той провъзгласи нова епоха на протекционизъм, без да скрие думата. „Защитата ще доведе до голям напредък и сила“ – заяви той, противно на историческия опит, който казва, че фактически протекциите водят до кризи и световна война. НАТО изобщо не беше споменат, нито нещо друго, което да намеква за многостранни интернационални връзки. Вместо това Тръмп използва своето встъпване в длъжност, за да въведе нова, дарвинистка ера в интернационалните отношения. Отсега нататък „всички нации ще поставят начело своите интереси“. Така виждат света в Москва и Пекин. Но сред онези малки нации, които дълго гледаха към САЩ, за установяването на някаква по-сближаваща интернационална система, основана на правила, ще име шок.“[“Divisive, ungracious, unrepentant: this was Trump unbound” by Jonathan Freedland, “The Guardian”]

image

Тук е заровено кучето. На това място търсете скелетите в идеологическия гардероб. Не се стеснявам да използвам изрази клишета. Ние ли не знаем за опита на „малки нации, които дълго гледаха към САЩ“? Нали десетилетия наред, колчем чуехме гръм, прошепвахме: „Нашите идат!“ Господи! Каква главоломна по своите мащаби измама!

Как така социалист, който сочи към Москва с обвинения в комунизъм, какъвто е цитираният еврейски автор, изведнъж реши, че там гледат на света от националистически позиции? Путин беше отворен към всички и най-малко за народа си, докато западните политически „гении“ не получиха заповед от своите господари да го натикат в неговото, руското кьоше. Пекин никога – от древността, през Средновековието и ХХ век на комунизъм и национализъм, въведени от масоните и американски агенти Мао Дзедун и Чан Кайши, не е проявявал имперски амбиции. Може би сега, когато дърпат червения дракон за опашката, ще започне да бълва огън и жупел.

Официалната прогноза гласеше, че през 2017 година Китай ще стане първа икономика на планетата. Нищо, че даже списанието за богатите – “Forbes” – обяви това още през 2014-а.[34] Преди дни в Давос за първи път участва китайски ръководител. Какво стана? Дадоха му думата за първата реч. И спазвайки духа и буквата на прогнозата, президентът на комунистическата държава произнесе реч, в която защити… свободния пазар. Като, без да назовава имена и да посочва обекти на своите упреци, се обяви против икономическия протекционизъм.

image

Западните коментатори – от целия измамен политически спектър – заговориха не като реалния милиардер Доналд Тръмп, а с езика на китайския комунистически ръководител. Кой съчинява тези мантри?…

Какво получиха „онези малки нации, които дълго гледаха към САЩ“ с небивала надежда, знаем отлично ние тук. Първо, американците се съюзиха с масовия убиец Сталин и ни… бомбардираха. Хвърляха от самолетите си, прелитащи над нашата невинна страна, играчки-бомбички. Като дете ми разказваха случаи на осакатявания на българчета, виновни, задето били такива…

После приеха настаняването и безчинствата на съветските орди от убийци у нас, както предварително се бяха споразумели със сатрапа от Кремъл. Да припомня ли?

„Първите руснаци преминаха границата на 8 септември. Уморени като кучета, мръсни от битките, но досущ като завоеватели, те караха своите очукани автомобили. Имаха невъзмутим вид като индиански войници, издялани от дърво. Бяха със снаряжението от битките и изглеждаха така. Розовобузи младежи, съсипани от времето ветерани, широкоплещести великани и измършавели дребосъци – всички имаха нещо общо – приличаха на свирепи, безмилостни воини.

Лъскав американски „Пакард“ водеше покритата с кал безлична колона. Джипове и камиони, произведени в Америка, съставляваха половината от автомобилите…“[“I Saw te Russians Take Over Bulgaria” by Charles Lanius, “The Reader’s Digest”, вече цит. съч., стр. 17.]

image

Последва онова, което, ако използвам израза на Доналд Тръмп в първото му официално обръщение към нацията, представляваше нито повече, нито по-малко, от “Bulgarian carnage” – „българското клане“ или „българската касапница“.[Доналд Тръмп определи износа на капитали, на предприятия и съответно на работни места от САЩ, разграбването на средствата, натрупани от средната класа, безразборното нахлуване на имигранти, превръщането на страната в държава от Третия свят, като “American carnage”.]

Който е с акъла си, е наясно: Адолф Хитлер изобщо не възнамерявал да воюва. Да приемате, че Третия райх с неговите 80 милиона жители е представлявал „световна заплаха“, означава, че изобщо не сте с всичкия си. Победена Германия, останала без армия и военна индустрия, принудена да ползва гостоприемството на СССР, за да развива и двете, нямало как да застраши Британия, Франция, САЩ, Белгия, Холандия и останалите, плюс СССР, с техните общо половин милиард жители, превъзхождащо селско стопанство и доста напреднало промишлено производство.

Заповядали на Хитлер да воюва. Фюрерът е можел да посрещне 1942 година в Кремъл, но му забранили. Искам да кажа, че човечеството преднамерено било натикано в пожарищата на войната. Тя въобще не му била нужна. Нейният изход не реши проблемите му. Като изключим узаконяването на Израел и на еврейското господство на планетата. Но какво общо имат евреите с човешкия род?

Съюзът между Британия, САЩ и СССР също бил мярка, извън всяка потребност на естественото икономико-политическо развитие на земята. Не е съществувало нищо по-неискрено, извън всяка необходимост, от войната и това временно единение на капиталисти и техни – божем – гробокопачи. Не, двете световни войни не преразпределиха света на сфери на влияние, както им се струва на интелектуално бедните. Те го утвърдиха като еднополюсен, под върховното ръководство на една религиозна секта, която чрез финансовия си триумф възтържествува във всяка област на живота на човешката раса.

image

Кои били силите, стоящи зад всички нещастни народи, хвърлени да горят пред олтара на Марс? Онези, които се кланяли на бога на мрака. Той е и Мамон, и Моллох и Валаам – сатаната, княза на този свят. А той – светът – принадлежи на Израил, което, според тяхната приказка, превърната в политическа доктрина, означава „борил се с бога“.[ Вж. Библия, „Първа книга на Мойсей – Битие“, в действителност – „Сътворение“, гл. 32, ст. 28.]

Богоборците не са губили нито една война от 1815 година насам.

Никога не е съществувала советская эпоха. Никога не е имало American century. Superi mundi Iudaeorum est – днешният свят е еврейски.

Излишно е да припомням последвалото, след нахлуването на съветските пълчища, снабдени с “Dodge”, “Packard” и “Willis”. Пред погледите на англо-американците и под прякото ръководство на съветските им господари тукашните отечественофронтовци обезглавиха нацията ни, посичайки нейните елити. След което се заеха да я „прочистят“ от „врагове на народа“. Разбирайте – от остатъците от свободомислещи, умни и предприемчиви българи.

Накрая конфискуваха средствата за производство и много от личната недвижима и движима собственост, включително селскостопанските земи, инвентар и добитък. Оставиха народа ни без нищо – гол като пушка. За капак, с небивал терор подсигуриха своето собствено благоденствие и вечна власт. Докато хората осъзнаваха своето безсилие и безпомощност. Така комунистическият ураган отнесе съзнанието, достойнството и волята за съпротива на българите. Превърна ги в аморфно стадо от безправни низши твари, просещи два черпака в копанята си.

image

Когато удари часът на промяната и нормалните нашенци погледнаха към Америка, от там уж десните им показаха кукиш, определяйки Андрей Луканов, Петър Младенов и останалите перестройчици от върховете на БКП и БЗНС за свои приятели и партньори. Такава подлост и вероломно предателство даже най-ненавиждащите Запада не допускаха и в кошмарите си!

Който притежава памет, ще се сети, че дни преди да бъде ликвидиран от своите, Карлович заплаши своята собствена партия БСП (всички бяха негово творение) и лично Жан Виденов, че заминава за САЩ. Като се закани там да напише книга, в която да освети престъпленията на прехода.

Спорно е кои имаха повече основания да го ликвидират – съпартийците му от БКП-БСП, неговите слуги от СДС и останалите „опозиционни“ безсилия, руснаците, американците, западноевропейците…



Освен това не малко от най-видните дейци на Политбюро на ЦК на БКП намериха уютно убежище не в СССР, а на Запад. Ярки примери са Огнян Дойнов, Стоян Марков – „Стенмарк“, Гертруда Луканова – сестрата на покойния „главен антикомунист“, роден в Москва като трето поколение комунист, Дража Вълчева и т.н.

След промените, когато някои архиви и видни комунисти проговориха, излезе, че гордостта на социализЪма – тежката промишленост, е резултат от заеми, отпуснати от западни банки. И беше изградена с техническата помощ на американски, европейски и японски специалисти.

image

Да започна изброяването с „красавеца“ Металургичен комбинат „Кремиковци“, рожба на кредити от парижките Ротшилдови. Разточителство, лишено от друга икономическа логика, освен печалбата на „светото“ банкерско семейство. Това беше най-грамадният чифт пищови, връзван около голия ни задник! Още го изплащаме…



Френски специалисти помагаха при изграждането на Химическия комбинат край Враца и на Азотно-торовия завод, съсипал процъфтяващото Старозагорско поле. Американци и канадци – при въвеждането в експлоатация на техни технологии в Комбината за преработка на алуминий край Шумен. Германци и японци – за Завода за тежко машиностроене край Радомир. Западноевропейци и американци – в създаването на заводите за запаметяващи устройства в Пловдив и Стара Загора. Канадци, германци и японци – в ПАВЕЦ „Чаира“.



Да продължавам ли? Те крепяха социалистическия строй. Когато им наредиха да го сринат, отмъкнаха огромни порции от националното ни богатство. И оставиха комунистите да доразграбят останалото безпрепятствено, на воля. След 10 ноември 1989 година СССР и наследилата го Русия играеха ролята на купувачи. Кагебистите крадяха от своите народи, за да пазаруват недвижима собственост у нас. Понеже имаше „умници“ като Симо Мадридски например, които твърдяха, че чужденците нямало да изнесат земята и сградите. Не, прогониха населението. Толкова.

А НАТО? За кой ли път да посочвам, че негов генерален секретар е дългогодишният норвежки комунист Йенс Столтенберг, агент на КГБ с псевдоним „Стеклов“? Марионетка, чиито конци биват пряко дърпани от главния кремълски кукловод.

image

Какво донесоха съветските войски, подкрепяни от Съюзниците – не само финансово и материално. Нека проверим със свидетелството на едно Тяхно момиче, успяло благодарение на небългарския си произход.

www.youtube.com/watch

Впрочем, понеже съм роден отдавна и в центъра на събитията, ще споделя разказа на леля Кипрова – съпруга на шахматиста Александър Кипров и майка на музиканта, носещ името на своите баща и дядо. С първото си дете – своята дъщеря Людмила, родена през 1937 г., всеки ден ходели в близката до нас и вече несъществуваща градинка „Дебър“. Там майката на Силви Вартан водела нейния брат – покойния Еди, връстник на кака Люли.

Впрочем, понеже съм роден отдавна и в центъра на събитията, ще споделя разказа на леля Кипрова – съпруга на шахматиста Александър Кипров и майка на музиканта, носещ името на своите баща и дядо. С първото си дете – своята дъщеря Людмила, родена през 1937 г., всеки ден ходели в близката до нас и вече несъществуваща градинка „Дебър“. Там майката на Силви Вартан водела нейния брат – покойния Еди, връстник на кака Люли.


„Мирно съвместно съществуване“ произлиза от новоговор, на който наричат диктатурата демокрация, постоянните чистки – колективно управление, войната – мир, завладяването – освобождаване, а свободата – робство[ Robert Hessen – “Breaking with Communism: The Intellectual Odyssey of Bertram D. Wolfe”, Hoover Press, Stanford, CA, 1990 г., стр. 164.]


Било през четиридесетте години. Войната – в разгара си. Веднъж малкият Еди намерил някаква писалка. Тъкмо възнамерявал да провери от какво е направена, когато мъж с рязък жест изтръгнал играчката от ръцете му и я запокитил в храстите. Писалката… експлодирала. А госпожа Вартан се чудела как да се отблагодари на човека, спасил нейния син. Леля Кипрова намекваше, че този човек май бил Никола Гешев, който живеел на двадесетина метра от местопроизшествието. Къщата на Гешеви е още там – на ъгъла между булевард „Христо Ботев“ и улица „Ивайло“.

А избухливата играчка била „дар“ от Съюзниците – англоамериканците.

За Силви Вартан можем да кажем, че е най-известната фигура по света, родена в България. Факт. В Париж тя участваше в първата част на концертите на легендарните “The Beatles”. Ливърпулските младежи не криеха увлечението си по хубавата арменка. На снимките личат похотливите им погледи…

image

Силви се омъжи за най-прочутата френска поп-звезда – Джони Холидей, наричан „френския Елвис“, всъщност Жан-Филип Смет. Мик Джоунс, китаристът на едни от „кралете“ на т. нар. прогресивен рок, американската група “Foreigner”, стартира своя сценичен път именно от групата на Силви Вартан. Тя е участвала в повече френски и американски филми от всеки друг, пръкнал се у нас. Племенникът й Майкъл Вартан, както е в САЩ, или Мишел – във Франция, е сред успелите холивудски актьори от втора величина. Той е син на оцелелия Еди.

image

Но сега е моментът да запитам: Как е било възможно семейство Вартан да напусне България по време на най-страшните комунистически репресии? Не търсете верния отговор в случайността. Майката на Силви и Еди беше стопроцентова еврейка. Баща й – полуарменец. По двете линии тя винаги е ползвала привилегии.

image


Комунистите, родени в България, винаги са имали рамото на Москва и на другите соцстрани. Оказа се – и на „демократичния“ Запад. Знаете как е с евреите. Излишно е да обяснявам за арменския Joint, който е организация, изградена на идентичен принцип с еврейския си образец. Тя е със седалище в Париж и полага грижи за всички арменци по света. Даже циганите са обект на внимание. Организират десетилетия в тяхна чест и за подпомагането им. Изпращат десетки милиони, за да ги интегрират, а все не става. Това, че собствените им барони обират каймака, е друга работа. Интернационални недоразумения като принц Чарлз, Хитлери Клинтън и Найджъл Фараж ги ухажват, снимат се с тях… (Вижте илюстрацията.)

image

Единствено ние, коренното население, безпартийните, ограбени и ощавени българи, битуваме изоставени като истински сиротинки върху земята, напоена с кръвта на собствените ни предци. Поне на мен не ми е безразлично. Ала за времето, през което можех да говоря и пиша, не намерих нито един – повтарям: нито един съмишленик. А не исках много – да се обединим около общия ни произход, история, традиции и култура. И да направим наша, българска държава, като започнем на чисто.

Естествено, това изисква разрушаване на прогнилата постройка с клатещи се комунистически основи. Също така – декомунизация, включваща лустрация и национализация на имуществото, натрупано от комунистическите престъпници.

image

Ето това никой не го желае. Казват, че „всеки има право да се променя“…

Както винаги, медалът има и обратна страна. Откровени комунисти рият като бикове, за да укрият своето позорно болшевишко минало. Известно време ми беше забавно. Когато разбрах, че това, а не моралът, хваща декиш, се натъжих. Беше отдавна. Оттогава – горе-долу от есента на 1990 година, нямам илюзии.

Вижте и чуйте образец на комунистическото дебелоочие:

www.youtube.com/watch

Когато ви обстрелват с такива четвърт истини, изпадате в положението на средния селянин, който – казват – се колебаел дали да влезе в ТКЗС, или да. Изпадате в безизходица. Не вярвате на сведенията, които не произлизат от такива официозни източници. И така попадате в капаните на лъжата.

Освен това сте нравствени сиромахомили. А по характер – михлюзи. Битието ви е научило да се плашите от всичко и всички. Ето как истината залинява и се губи. Изчезва. Още повече, като вземем под внимание фактора време. А вие – родителите – не сте узнали истината от своите майки и бащи, или от техните. Често – поради гузността им. Тъй като те са били участници и помагачи на престъпния режим на БКП и БЗНС.

image

Банкянската Брижит Бардо парадира с „дядо, убит от комунистите“.

„Във всеки случай през есента на 1944 година са извели на нивата дядо му и са го пребили до смърт. Тези, които са удряли, са били комунисти или поне те са се наричали сами така. Този, когото са убили, е бил монархист или поне те са го наричали така.“

Три месеца по-късно Б.Б. изрича следното:

„Моят дядо е бил Николапетковист, така е, дори в моето досие пише „враг на народната власт, Николапетковист“. Това заявява премиерът в оставка Бойко Борисов на правителственото заседание в сряда, при обсъждането на решението за посмъртно отличаване на Никола Петков с орден „Стара планина“ – първа степен.“[„Борисов: В досието ми пише „враг на народната власт“, mediapool.bg, София, 23 декември 2016 г., online: http://www.mediapool.bg/borisov-v-dosieto-mi-pishe-vrag-na-narodnata-vlast-news258109.html]

Чакайте. Нали въпросният дядо „е бил монархист“? От друга страна – „Николапетковист“. Главната буква е неуместна. Издава неграмотността на преститутките от Иван-Костовия бардак Mediapool, изхранван от западни комунистически фондации и шпионски централи.

Земеделците са били най-върлите противници на монархията. Още от Александър Стамболийски. Даже в концлагерите, където ги натикали техните приятели и съюзници – комунистите, не преставали да кроят заговори срещу монархистите. Известен е опитът да убият създателя на българската военна индустрия генерал Вълков в Белене, например.

Разкрачени между двете полуистини, няма как да узнаете цялата. Пък и не ви интересува.

На лъжата краката са дълги – поне в Чалгария…


Бойка Борисова няма убит дядо. Става дума за Асен Войнов, кмет на село Хераково, Софийско, дядо на майка му Венета. Освен това той не е бил николапетковист, а оранжев дружбаш, последовател на фашисткия крадец Александър Стамболийски.[Вж. „Асен Войнов пребиван и при царя, и при комунистите: Дядото на Бойко бил прочут кмет“, в. „Стандарт News“, Брой 5926 Година XVI, standartnews.com, София, понеделник, 13 Юли 2009 г., online: http://paper.standartnews.com/bg/article.php?article=285380] Нещо повече:

„Дядо Асен посреща 9 септември с добри чувства. Смятал, че за хората, които работят земята, ще дойдат добри времена.“[пак там]

От което вадим извода, че преди това времената са били лоши. Така смятал прадядото на Б.Б. Иначе казано – отпада версията за дядото „монархист“.

image


Онова, което преди повече от 11-12 години от политически затворници на комунизма от Банкя узнах, е: като кмет дядото Асен Войнов често злоупотребявал с властта си. Бил коцкар и задирял булките по полето и из селските улички. Понякога отнасял лобут от ревниви мъже.

Известно време след 9 септември 1944 година, който той посрещнал възторжено, го пребили шумкари, чиито жени кметът насилвал, докато те се криели в гората. Просто ударил техният час.

Най-важното: каквото и да се е случило с Асен Войнов, кмет на село Хераково и прадядо на пожарникар-премиерката Б.Б., то е станало, когато е бил на власт с правителството на Отечествения фронт. Неговият партиен лидер Никола Петков се е подвизавал като министър в кабинета на ОФ. И с подписа си е одобрил и узаконил зверствата на отечественофронтовците под формата на наредби-закони за трудово-възпитателните общежития и народния съд.

Такава е истината.

А Кирил Войнов, който оглавяваше пожарникарската служба в първото правителство на Б.Б., е роднина на генерал-премиерката. Имаше нещо с дъщерята на този главен огнеборец, помните ли? Бяха назначили Милена Кирилова Войнова за агентка на ДАНС. Това е служба, превърнала се в приют за наследниците на военно-милиционерската комунистическа номенклатура. Затова не лови шпиони, нито големи престъпници.

„Синът на мъжа на годината за 1999 г., бившият шеф на пожарната Кирил Войнов е получил право на строеж върху 616 кв. м в Приморско за 2402,40 лв. За разлика от съдийските дъщери обаче синът му получил имот по-далече от морето – в местността Узунджата, която се смята за вилната зона на Приморско. От града я дели главният път Бургас-Созопол, но пеш до морето се стига за 10 мин… 80 000 лв. платил бившият шеф на пожарната Кирил Войнов за строежа на жилище на сина си в Приморско, съобщи вчера о.р. генералът. Името на Войнов-младши се завъртя покрай скандала с облажилите се с евтини имоти близки на висши магистрати.“[„Синът на мъжа на годината с право на строеж по 3,60 лв.“, в. „24 часа“, 24chasa.bg, София, 25 май 2010 г., online: https://www.24chasa.bg/Article/491947]

image

Цялото житие битие на убавицата Б.Б. – нискоразредно номенклатурно чедо на БКП и ДС – е обрасло с лъжи, забулено е от митове и легенди. То прикрива комплексите на първобитно същество, което – въобразило си, че е надраснало клозетната среда, в която се е пръкнало – изпитва искрена ненавист към онези, на които е принудено да слугува.

www.youtube.com/watch

Кой не е запознат с елементарната истина, че ГЕРБ е създадена от ретроградния номенклатурен кръг на БКП и ДС, обозначаван с названията „Банкя“ и „Монтерей“. Неговият неофициален предводител, одиозният генерал от Живковите служби Любен Гоцев, министър на външните работи във второто проамериканско Луканово правителство, възложил работата на псевдогенерала Бригадир „Бриго“ Аспарухов.[ Вж. напр. Славей Костадинов – „Цвятко Цветков: Кръгът „Монтерей“ направи Бойко Борисов главен секретар“, Информационна агенция БЛИЦ, blitz.bg, София, 16 септември 2008 г., online: http://www.blitz.bg/article/6838 Вж. още: „Борисов дължи кариерата си на мен“, в. „Стандарт News“, Брой 5264, standartnews.com, София, вторник, 4 септември 2007 г., online: http://paper.standartnews.com/bg/article.php?article=202374; пълна стенограма от интервюто с Бригадир (Бриго) Аспарухов, кадрови офицер от ДС и бивш шеф на НРС, в предаването „Денят започва“ на БНТ в: „Бриго: Приятелски казах на царя да направи Бойко главен секретар“, mediapool.bg, София, понеделник, 3 септември 2007 г., online: http://www.mediapool.bg]

„През 2000 г. тогавашният председател на БСП Георги Първанов поканил на посещение у нас Генадий Зюганов, шеф на Руската комунистическа партия. Бойко Борисов бил негов охранител. Бриго Аспарухов се запознал с него за пръв път тогава, а Борисов му направил добро впечатление.

image


Бодигардът на комунист N1 на Русия споделил пред влиятелния в БСП Аспарухов, че много мечтае да се върне отново в МВР.

Аспарухов оценил качествата му и когато му се отдала възможност да помогне на Борисов, го предложил за главен секретар на МВР.

„Как помогнахте – отидохте при Царя и му предложихте Борисов за главен секретар“, бе въпросът на водещият Асен Григоров.

„Да. И не само. За да забиеш топката, първо трябва някой да ти я вдигне“, пък бе загадъчният коментар на бившият разузнавач.“[www.youtube.com/watch]

image


Ала флиртовете на банкянската мома Б.Б. с БСП имат по-дълга и фамозна история. Тя, „милата“, не веднъж се е предлагала на Позитания. Даже е навивала лидерите на тази държава в държавата да им пристане, а те да я вземат:

„Ако БСП ме бяха оставили главен секретар, сигурно още щях да марширувам по плаца“, чистосърдечно беше признала Брижит Бардо от село Банкя.[46] И не само. През 2005 година в интервю за вестник „Земя“, собственост на Димитър Иванов – „Кагебето“ от Шесто управление на Държавна сигурност, Б.Б. не крие:

„Готов съм да остана и при червен кабинет.“[„Бойко Борисов: Готов съм да остана и при червен кабинет“, Dnes.bg, София, 26 февруари 2013 г., online: http://www.dnes.bg/slideshow.php?mreporter&id=7065&pid=34055] (Вижте илюстрацията.)

image

Откъде изведнъж се взе патетичната публична ненавист на Б.Б. към БСП? Всеизвестно е, че партийката му ГЕРБ е отломка от БКП. Самата банкянска милиционерка, изживяваща се като Le Pompier Soleil,[Пожарникарката слънце, фр.] е била членка на БКП. Преди това – активистка на ДКМС. Нейният баща Методи Борисов, полковник от Тодор-Живковото МВР, също е членувал в БКП. От партията майка стартираха всички ръководни кадри на ГЕРБ. Много от тях – офицери от Държавна сигурност и милицията.

Самата Брижит Бардо от село Банкя се е подвизавала като преподавателка по щата на Държавна сигурност във Висшата специална школа „Георги Димитров“ на МВР. Напуснала е органите с чин майор от ДС. Кой не знае, че я наричат „малката курва на БСП“? (Вижте илюстрацията.)

image

Това е имала предвид другарката Корнелия Нинова, когато е написала посланието си във Facebook. Тя, подобно на главната неприкрита руска троянска кобила у нас – товарищ Светлана Шаренкова, е започнала своята икономическа и политическа кариера от СДС. Дебеланата от село Крушовица, Врачанско, чийто син е в САЩ, е написала във Facebook нещо съществено, останало непрочетено в горния видео документ. След като е посочила, че „бивши членове на БКП и партийни секретари плюят комунизма“, почервенялата „синя“ другарка Корнелия е завързала следната розова словесна фльонга:

„А баш комунистът, когото един колега определи като човекът, който е разтривал ушите на Тодор Живков, води сеанса по психоанализа.“

Следва тишина.

image

Мижатурката  Б.Б. и нейната действителна същност нямат кой знае какво значение. Тук всеки четири от петима са лично или наследствено обременени с комунизъм. Никой не се интересува от миналото. Понеже поне 90 на сто от грухтящите овце, които мърсят земята ни хубава, са гузни. Затова няма изход и след три петилетки болшевишкият табор ще отлети към ада.

Истински важните въпроси са други. Например, как шепата свестни да се ориентира в умишлено причиняваната политико-икономическа бъркотия. Не само тук, навсякъде по света.

diagnosa.net/




Гласувай:
4



1. 1997 - Материал за диагноза
29.01.2017 20:36
Авторът не знае ли, че Тръмп е от червената партия, та приказва: "Червената чума нахлу от Севера и от Запада"?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8685156
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031