Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.09.2014 22:58 - ЗАЩО CHEMTRAILS НЕ СЪЩЕСТВУВАТ? ЗАЩОТО ТЕ СЪЩЕСТВУВАТ
Автор: budha2 Категория: Технологии   
Прочетен: 1860 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 10.03.2015 19:37

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image САЩ, китайските и  руските правителства, всички признават, че  манипулират времето.                           Виж тук-НЕБЕТО НЕ Е СИНЬО/КИСЛОРОДА ДЕЗИНТЕГРИРА НА АРГОН/НЯМА НИКАКЪВ ОЗОНОВ СЛОЙ                                                                      След прочитането на статията Time Magazine че Москвския кмет обещава Winter Без Snow става ясно , че пръскането на аерозоли в атмосферата съществува само ако решите да не вярвате в него. Това може да звучи Оруел, но САЩ, китайските и руските правителствата  всички признаха, че се манипулира времето.

В статия, озаглавена NASA Rocket да създадете Clouds която беше публикуван на space.com , се говори за проект наречен Експеримента Aerosol Release или грижи с намерението да се предизвика образуването на облак около изгорели частици от самолети. Изкуствените облаци ще бъдат предназначени да симулират естествените явления, наречени noctilucent облаци, които са най-високите облаци в атмосферата.

 Днес 15.15 в близост до Lancaster GB Chemtrails компютърно моделирани от сателит.                                                                       Уейн Везни, учен от Virginia Tech използва компютърни модели за изследване на физиката на изкуствени облаци от прах. Везни се надява, че проектът ще позволи на учените да изучават различни аспекти на изкуствен облак прах, включително и сътресенията, генерирани вътре в облаците и разпределението на праховите частици.                                                                        A статия на Лондон Guardian, озаглавена Геоинженерството: Радикалните идеи за борба с глобалното затопляне, публикувана през август тази година, заявява, че идеята на гео-инженеринг на планетата, за контрол над климатът е на повече от 50 години.                                                                                                        Cybercast News Service публикува доказателства, че учени в Департамента на САЩ (DOE) Савана National Laboratory Energy в Aiken, SC са провеждали тестове и разработване на компютърни модели, за това какво може да се случи, ако огромно количество прахови частици се изстрелят в стратосферата. "Общата цел на тази задача е да се разбере и оцени последиците от разполагането на агент за намаляване на глобалното затопляне", е предложението на DOE.

В началото на 90-те Pаул Крътцен, носител на Нобелова награда и Tom Wigley, световно известен учен по климата, насърчава концепцията за изкуствено охлаждане на планетата. Чрез освобождаване на коктейл на сулфидни газове в горните слоеве на атмосферата които притежавали способността да се отразяват слънчевите лъчи далеч от земята, следователно причинявайки охлаждащ ефект.

Според AP интервю през април с д-р John Holdren, сегашната директора на Службата за научна и технологична политика, радикални методи за забавяне на глобалното затопляне като стрелба с частици в горните слоеве на атмосферата, за да отразява слънчевите лъчи не са били изключени. Д-р Смърт е също известна с работата си като съавтор на Ecoscience, държавен учебник насърчаване безумни мерки за контрол на населението, чрез насилствена стерилизация.

A статия London Telegraph озаглавена В Пекин Rain няма да падне на нейна Parade, публикувана през август тази година съобщи, че Чжан Цян, заместник-началник на министерството за изменение на времето каза, по техните държавни медии, че анти-дъждовни ракети ще са готови за честването на 60-годишнината на Комунистическата партия правило. Това  не е изненада, особено когато Los Angeles Times публикува статия, година по-рано, озаглавен Китай планира да спре дъжда за Олимпиадата. Те съобщават, че китайски екип за модификация на времето ще манипулира облаците за да "запази сух открития стадион." The Times продължава да обяснява как китайците "бърникат  времето, тъй като в края на 1950-те години."

Wang Guohe, директор на изменение на времето за Китайската академия по метеорология казва че Китай има "най-голямата програма в света с най-много ангажирани хора и най-оборудването." Директорът признава че тяхната програма не е напреднала, като на руснаците, започнала сложни със засяване на облаци през 1986 г., за да се предотврати радиоактивен дъжд от аварията на реактора в Чернобил от достигането до Москва.                             image Прасета все още не могат да летят, но тази зима, кметът на Москва обещава да го пазят от сняг.                                                                                                   Само за няколко милиона долара, кабинета на кмета на Москва ще наеме  руските ВВС да се пръска с химическа мъгла над облаците, преди те да стигнат до столицата,като предизвикат сняг извън града. Властите казват, че това ще бъде от голяма полза за Москва, която е обикновено покрита с одеяло от сняг - ноември до март. От Пътни екипи няма да има нужда постоянно да чистят улиците така трафика  и качеството на живот - без съмнение ще се подобри.
Идеята дойде от кмета Юрий Лужков , който е познат че си играе на Бог. През 2002 г. той оглавява проект за обръщане на потока на по-голямата река Об през Сибир , за да помогне напояват сухите съседи от Централна Азия в страната. Оказа се че тази идея не е добра- учени заявиха, че това не е възможно,но този път, Лужков заяви, че няма начин той да се провали.
Управление на времето в Москва не е нищо ново, казва той.Предстоят двата основни празника чествани в града всяка година - Ден на победата през май и City Day през септември - ВВС често са без пари а сега им се плаща ,по-добре е без дъжд на парадите. С градски бюджет от 40 милиарда щатски долара годишно (по-голям от New York City бюджет "и), Москва може лесно да си позволят $ 2-3000000 цена, за да запази небето синьо когато зрителите гледат танкове и ракетни установки да се търкалят по Червения площад
"Знаете ли как всяка година на Деня на града и деня на победата ние създаваме времето?" сподели Лужков с група фермери извън Москва през септември, според руските съобщения в медиите. "Е, ние трябва да направим същото и със снега! Тогава извън Москва ще има повече влага, по-голяма реколта/може да си поръчвате и дъжд с/у минимално заплащане/, докато за нас няма да има толкова много сняг. Това ще има финансов смисъл. " 
Планът беше изненадващо моментално-подпечатан от Общинския съвет на Москва , който е доминиран от поддръжници Лужков. Тогава в отдел за жилищта и благоустройството е описано как ще работи. Военновъздушните сили ще използва цимент на прах, сух лед или сребърен йодид за пръскане облаците от 15-ти ноември до март 15 - и само за да се предотврати "много голям и сериозен сняг" от падане над града, каза Андрей Tsybin, ръководителят на отдел.Tsybin изчислява, че общите разходи за поддържане на бурите в залива ще бъде 6,00 милиона щатски долара през тази зима, приблизително половината от сумата която Москва изразходва да изчисти улиците от сняг.
Досега основното възражение срещу плана идва от предградията на Москва, които вероятно ще бъдат затрупани със сняг, ако планът върви напред. Alla Kachan, министър на екологията в региона на Москва, заяви, че предложението все още трябва да се оценява от експерти по околната среда и обсъди с хората, живеещи в района преди Лужков да го приемат. "Гражданите на региона имат някои опасения. Ние получихме много съобщения, "каза тя пред новинарската агенция РИА. (Read TIME е 1991 статия "Краят на СССР")
Само с няколко седмици, оставени преди зимата идва, природозащитници ще трябва да работят бързо, за да запази Лужков от прилагането zaniest плана си до момента - и да спре първите снежинки носещи се надолу към улиците на града.                                 И днес Холандия, Белгия, Люксембург, Обединеното кралство, Франция се събудиха под токсично Chemtrails небе!                                                                    Единствената опозиция, представена в тези истории е край предградията на Москва. Дали контролирането на времето е форма на "бог." Всеки, ако не и всички истории, свързани с Chemtrails, гео-инженерство и тераформирането не се позовават на възможните неблагоприятни ефекти, от пръскането на небето с химикали, върху здравето на хората, животните и растителността. Модификацията на времето може наистина да притежава много ползи за човешкото благосъстояние. Но тази технология става смъртоносна веднъж в ръцете на научна диктатура, чието ендшпил е намаляването на населението от 80 на сто или повече.

Самоубийците нихилисти виждат себе си като интелектуално / генетично превъзхождащи по-голямата част от нас/. Като такива, те виждат в играта на облаци оправдание да вземе акт от името на планетата. Ако приемем, че клонирането на хора, не е вредно, следващата морален въпрос ще бъде дали хората трябва да имат тази сила да си играят на бог. Нашите световни майстори в Съединените щати, Русия и Китай са прескочили най-важният етап, при който възможността за тежки здравословни проблеми от пръскането на аерозоли за тяхното население се обсъжда в съдилищата и са поели ролята на нашите богове.

 Chemtrails или UFO прихванат Метеорит над Челябинск                                                                              Така че, преди всички вас, халюциниращи с "правото на конспирацията " присъстват както държавни и университетски публични признания.Но никога няма да съществува в съзнанието на тези, които не избират да признаят фактите. Просто преминете към следващия човек, който да се надяваме, че не е се поддал на скандалното Оруел състояние на ума, известно като двумисъл.                                                                                                  www.infowars.com/why-do-chemtrails-not-exist-because-they-exist/                        image                                                                      Нагите от Била-сварга атакуват горният слой на Земните духове(бхутас)- Анта-рикша лока чрез ХААРП(HAARP).Тропосферата атакувана с chemtrails води до повишаване на дезинтеграцията и до глобално затопляне на климата.                                image Карта, показваща Илюминатските наги как
се опитват да манипулират метео-времето.
Те не управляват времето, а го манипулират,
т.е.= само пакостят и рушат.
                                       Mетодите за забавяне на глобалното затопляне като стрелба с частици в горните слоеве на атмосферата, за да отразява слънчевите лъчи e измама.Chemtrails води до неравномерност и увеличаване на Дезинтеграцията.Слънцето предизвиква дезинтеграцията на Земята,увеличаването на праховото съдърание в атмосферата води до глобално затопляне.В резултат на неравномерност имаме нарушаване на 4-те защитните плазмени обвивки на Земята от Хелий и Аргон и образуване на плазмени неравномерности по ниско. Плазмените мехури са една от формите на плазмените облаци – нееднородности в горните слоеве на атмосферата. Тези „мехури” се състоят от електрически заредени частици газове. Обикновено техният диаметър е около 100 км и макар че такива нееднородности е невъзможно да се забележат с невъоръжено око, те могат да разпръснат радиовълните, което води до срив в работата на оборудването за връзка.
Плазмата се появява в йоносферата денем, когато слънчевата радиация „избива” електроните от атомите вещество, намиращо се в горните слоеве на атмосферата. В това време плазмата е стабилна и еднородна, но нощем лунните лъчи не предизвикват дезинтеграция и заредените частици отново формират електрически неутрални атоми.
В долните слоеве на атмосферата този процес протича по-бързо, което води до изместване на по-разредената плазма под формата на мехур в горните слоеве. Образуването на плазмените нееднородности в атмосферата,е подобно на 4 сферични концентрични повърхности на 50,100,150,200км.,които обгръщат Земята,като и 4-те могат да съставляват зони отразяващи вълните.Те се образуват в резултат на дезинтеграцията на О и Аr.Въздухът се състои главно от кислород и азот.При тази дезинтеграция чрез вертикални планове азотът дава/поражда хелий/,а кислорода дава аргон. Имали озон в атмосферата? Над 50км. дебел пласт ,върху който радиовълните се отразяват? С хелий като свидетел детектираме че има такъв/хелий/ и най вече над верикалата.С аргон,като свидетел,също детектраме такъв в атмосферата.С озон като свидетел махалото остава неподвижно,до 200км. височина.От 0 до 50км. има хелий,от 50 до 100км. има аргон,отново хелий и втори път аргон от 150 до 200км.В първата зона,от 0 до 50км. има и аргон от дезинтеграцията който се изкачва по вертикалните планове,със скорост 300000 км/с.Виж -  Плазмени мехури                                                                               image                                       
                          ПРОТОКОЛ №2
ЮДЕИТЕ ФАЛШИФИЦИРАТ НАУКАТА И ЗАБЛУЖДАВАТ ВСИЧКИ НАРОДИ.
Нека за гоите да играе най-главна роля онова, което ние сме им внушили да считат за повеление на науката, на “теорията”. За тази цел, чрез нашата преса ние постоянно възбуждаме сляпо доверие към тези научни повеления. Интелигентните гои ще се кичат със знания и без да проверяват логичността им, ще привеждат в действие всички получени от науката сведения, които нашите агенти така комбинират, че да възпитат умовете им в нужната за нас насока.                                                                                                                                     Виж тук >   Има ли озон в атмосферата                                                                                                                       
Нашата земя е имала начало създаване,концентрация на етера в кристализирала материя,която е достатъчно стабилна. Ако Д не спре нашата земя ще има край,и това е етерът.Ако Д-та започне да се забавя,за да стигне до 0,Земята ще устои по дълго време,но ще загине от студ съгласно принципът,че именно на дезинтеграцията дължим топлината/повече или по малко активизирана от космически и други вълни/. Ако дезинтеграцията се увеличава,което е по възможно,по причина забавяне скороста на атомите,или повишаване на наночастиците в топосферата с chemtrails , Земята ще завърши с излишък на РА и на разпад,с отделяне на огромно количество топлина, преди всичко да се обърне на етер.                                                                                                                                                                   Виж тук  Еволюция на материята 2ч.                                                                          И тук   Магнитно бомбандиране/Постоянни носещи вълни/Черна светлина                                                      image                                                                      Всеки, който дръзне да разбули тайната на демоничните ционисти- бива цензуриран. Това нещо продължава и до ден днешен, особено в българските електронни форуми, които са цензурирани от комунистите-илюминати, услужливи слугинчета на ционистите. Повечето от комунистите днес са "християнизирани", развявайки "кръвта на Христос", като "спасителна"("нас червеното знаме роди ни, нас не ще ни уплаши смърта, ние сме на всеки километър и така до края на света"). Нормално- така както последното убежище на комунизмът е национализмът, така и последното убежище на комунистът е ционистът.                               



Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8727277
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930