Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.11.2014 23:56 - Създаването на човек с високо разумно начало,но без сърце и душа, е целта на Луцифер
Автор: budha2 Категория: Технологии   
Прочетен: 3318 Коментари: 2 Гласове:
2

Последна промяна: 14.07.2016 19:52

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image 
Ако се вгледате в американската банкнота от един долар, освен пирамидата с всевиждащото око, която е символ на илюминатите, чиято щафета са приели членовете на “Череп и кости”, ще видите и надписа MDCCLXXVI . Всъщност това са латинските цифри, еквивалент на арабските 1776 – годината, когато е бил основан в Бавария орденът на илюминатите. В полукръг над пирамидата има надпис на латински Novus ordo seclorum – нов бездуховен свят. 

image                                                         

Планът се развива с точност. Ционизъм в основата, а на повърхността - много имена. Двадесети век. Болшевизъм, В НАЧАЛОТО. Глобализъм НА КРАЯ. Глобален егоизъм най-точно. В основата на ВСИЧКО Е тоталитаризъм. СТРЕМЕЖ ДА СЕ ПОДЛОЖИ ЧОВЕЧЕСТВОТО НА ТОТАЛИТАРЕН КОНТРОЛ.
        image              
На картинката патриархът Яков(Якуб, Джейкъб/Jacob,/James), с прозвище "Израел", се бори с ангел.На езикът на ВЕДА не е нищо друго освен демон да се бори с дева.                                                                                                                                                                                                           
Води се борба кой да владее планетата и кой да бъде господарят на човека!
“Майсторът” отдолу е съвършено различен от стандартното понятие за дявол. Дяволът от приказките е безобидно псе, което подскача покрай тази Сила. Сила на разума, която не е свързана с душата на човека, но го владее като разум. Тази разумна сила е Луцифер. Тя е допусната да действа от Небесният Отец, положил Божието начало у човека. Тази сила действа чрез т.нар. Посветени или Илюминати. Кръг от хора които изповядват преклонение пред тази сила на име Луцифер.


image     
Сатана(Яллахова) многократно се кани на Луцифер в т.нар. Аврамически "свещни" книги, но- в крайна сметка в кали-йуга са в конспирация. Обединява ги синтеза на материалната изгода.                                                                                                                                                               
Всеки от тези посветени или илюминати е “майстор”. Също така и маг. Но този Майстор, който е най-отгоре на Пирамидата , не е просто евреин, нито просто даже и хазарски евреин, нито юдеин, нито пък “ешкенази”, той е преди всичко космополит, интернационалист, посветен или всъщност “илюминат”.
“Изтъкахме си платното, ритнахме си кросното.”
Толкова приказки за евреите – за и против. Кому е потребно това, чия воденица обслужва? Та и накрая, абсурдния спор, как е възможно да се избиват евреи, от страна на самия Хитлер, след като последният бил роден в семейството на Ротшилдови.
Целта е проста, да се създаде антисемитизъм, която накратко е осъществима чрез приказки срещу “чифутите”. А от това, да се възползват впоследствие тези Отгоре по горните етажи на Пирамидата! Тоест Високите Посветени или Високият Елит, играчите в сянка!  

                                                image 
В основата на йудео-масонска конспирация е Римското Библейско "Християнство".
Папата се самозванва "наместник на Богът"("Христос"?..), но се изживява за духът Йаллахова.
Короната му символизира или Рибешка глава
(Догони, Оаннес, архе. "Риби" какъвто е Христос Галилесйки и Самият Вишну),
изживявайки се за "Господар на 3-те свята"(райски, земен и адски).
Извратеността на Знанието(Гр. "Гносис"-γνώσεις) на Масоните иде от това, че те НЕ
търсят Трансцеденталното Знание на Брахма, а- Змийското по-знание на нагите,от подземните планети                    
                                                           

Еврейството, ционизмът са само една голяма спирка по пътя на нейното изпълнение. Хитлер преди да е бил антисемит, е бил преди всичко илюминат или най-малкото използван от последните.
Ционизмът ще бъде пожертван в крайна сметка. Той е станал прозрачен /изтъкали са си платното чрез него/ и от него полза повече няма. След това “изтъкаване” на това “платно”, ще последва изритването на “кросното”.
Но илюминизмът останал досега на заден план, ще стане видим и ще излезе напред.
Илюминизмът, илюминатите, и изпълнението на техния план, ето това е осъществяване по точки на Планът. Планът, какъв е този план, ето – това е въпросът!

image                                                             
Каква е все пак целта на тези илюминати? Да изпълнят своя план. А той какъв е? Дали се изчерпва само с изграждането на храма. Да, изграждането на храма, това е една от целите, но не и последната и най-главната. Над тази цел за изграждането на храма и изпълнението на отрицателно заложената програма на богоизбраничество, стои една друга генерална цел – да се покори и овладее планетата в името на Луцифер, Зад ритуала и богоизбраната доктрина и нейното осъществяване, стои нещо съвсем практично. Кое е то? - Властта над човешкия род в името на Луцифер и създаването на синтетичното човечество.                                       image                                                             
Това е човечество не въз основа Плана на Отеца. Луцифер прави опит да създаде човечество, което от гледна точка на духовната тъкан, отсъстваща в случая, е изкуствено, тоест човечество без душа, съдържащо само разумно начало.  
                            image   
Договорът между юдеите от Анта-рикша на атмосферата с кому-нагите от подземното царство Била-сварга е: НИЕ ЩЕ ВИ ДАДЕМ ВИСША ТЕХНОЛОГИЯ, А ВИЕ ЩЕ ВОДИТЕ ЧОВЕКЪТ КЪМ НАШИТЕ НИЗШИ ЛОКАЛИ                                                                             

Създаването на човек с високо разумно начало, със строго логична конструкция, без сърце и душа, е било цел на Луцифер.   Войната е стъпка по пътя на осъществяване Плана на илюминатите.                                                                                               
ЦИОНИЗМЪТ ЩЕ БЪДЕ ЖЕРТВАН
ИЛЮМИНИЗМЪТ ЩЕ СЕ ОПИТА ДА ОСТАНЕ СКРИТ ЗАД МЕДЕНИ ПРИКАЗКИ ЗА ГЛОБАЛИЗАЦИЯ С ЧОВЕШКО ЛИЦЕ
НОВИЯТ СВЕТОВЕН РЕД ТРЯБВА ДА СЕ ОБЯСНЯВА КАТО КОНСТРУКЦИЯ КОЯТО Е В ПОЖЕЛАТЕЛНО ВРЕМЕ, И КАТО КОНСТРУКЦИЯ КОЯТО Е ФАКТИЧЕСКИ ВЕЧЕ РЕАЛИЗИРАНА /РАЗМИНАВАНЕТО МЕЖДУ ДВЕТЕ Е НАЛИЦЕ/

Войната на Израел, с оръдие САЩ, но зад всичко това стоят група от хора, които се наричат просветлени, т.е. “илюминати”. Илюминатите използват евреите, и самите илюминати създадоха понятието за антисемитизма.
Болшевизъм, фашизъм, социализъм, антисемитизъм, ционизъм, илюминизъм, и още по нататък, какво следва? Засега илюминизмът измества ционизма. И затова стъпка по стъпка следва да се запознаваме с всяко едно от тия понятия.
Информацията за илюминатите изтласква информацията за ционистите, и така после става ясен плана за изкуственото понятие за антисемитизъм, стават ясни и явленията на фашизма и болшевизма. Кафявата и червена чума. Все едно и също котило стои отдолу. Все един и същ център, но този център не е само еврейски, не е нито само израелски.

Планът на илюминатите цели точно това, да се премине през войната и да се излезе от нея като се създаде впечатление,че всичко се управлява от Тях – Елитът. И че този елит е съставен от хора, които са призвани да бъдат господари на човечеството.

Новият световен ред трябва да се въдвори след тази война и да създаде впечатление, че всичко е по точен план в развитието на човечеството.
В действителност, новият световен ред цели да забави именно еволюцията но човечеството и да го отклони от неговото развитие, като създаде нов вид човек, свързан с едностранчивото развитие на човека само като интелектуална конструкция без душа в истинския смисъл на понятието емоционално чувствен комплекс.
За да се достигне до тази тяхна желана конструкция, те се прицелват в точни премерени стъпки, една от които е миротворчество и глобализация.
По този път, методите им са изключително гъвкави, от войната и благотворителността, от бомбите и възстановяването - социално подпомагане на бомбардирания регион чрез вкарване на инвестиции, до кадифената ръкавица. 
                image 
Днешните масони, под претекст, че "запазват Знанието от профанизация" организират тайни КОНСПИРАТИВНИ ОБЩЕСТВА, чиято цел е МАТЕРИАЛНА ЕКСПЛОАТАЦИЯ НА РЕСУРСИТЕ, като човешкото общество става заложник на тези псевдо-божествени цели.
Парите движат тези общества, а не Богът!                                                 
                                                   
Планът на Новия световен ред се осъществява много точно във времето.Организацията им се крепи на огромни пари, психологически установки в съзнанието на населението, които вече веднаж прокарани, ги обслужват. Например компютърната игра, която играем, не е само просто игра,всъщност и животът и той бил една игра.Теорията на игрите, която иначе е голяма теория, всъщност пренася Законите от материалното битие неправомерно в сферата на духовното битие. А душата на човека не е просто една материя, нито просто една енергия, нито пък само по-финна материя, нито само по-финна енергия. Смяна на мащаба и непознаване структурата на човека, т.е. неотчитане истинската същност на човека като душа.
Дущата на човека всъщност е онова, което го прави човек, и върви че обяснявай на тези от Елита за понятието човечност. Даже и тези от тях, които след дълги убеждения са възприели доктрината за глобализъм в човешко лице, и те също няма да проумеят, защо е недопустимо прилагането на Законите на материалното битие към духовното битие. Душата е създадена за да се развива по друг принцип. Законите на душата и човекът в този смисъл, са диаметрално противоположни на Законите на материята.
Тъй както е едно, когато един човек е приучен само да получава и да взема в своя живот, а друг човек - да дава от себе си, това е съвсем друго . В този смисъл Теорията на игрите не може да се приложи спрямо човешката душа. А и оттам, не може да се направи извода, че Господ бил всъщност един голям играч на зарове и после от там следва и другата нелепост, неправилен извод на някой илюминат, че животът бил също една игра.                                                                 
Етапи на прокарване на Новия Световен Ред

Възцаряване на Новия световен ред
Преди възцаряването на Реда
След възцаряването на Реда
Първи период на външен просперитет
Втори период на опит за подчинение на населението и установяване на тоталитарен контрол
Окончателен крах на тоталитарния ред
Преминаване в Ново развитие на планетата Земя                                                                                       
Опитът да се обединят религиите в една и божествата в един велик Архитект, това е дело на Луцифер.

image
 
Религии се "борят против греха", като стандартът за "благочестивост" е САМИЯТ ГРЯХ!Коренът е крие в народните предания: ТАМ ТЕРМИНЪТ Е "МАРС-уване" за сексуални нагони на нагите. Наложило се мнение, че Марс има "червен цвят", но неговият цвят е червено-черен или кафяв. Коренът на латинската дума MARS-"Марс"("богът на войната" при Латините-упадалите АРйани) е "Mavors"(идещо през гръцко μαύρος/"маврос" за "черно").Това съвпада и с коренът на българската дума "мЪрсувам" или "мАрсувам" за огромни сексуални апетити. Наложила се е и анаграма на "Марс"- "сраМ". така, че "Венерическите" "сраМ-ни" болести са всъщност- Марсиански или - Мартенски!!                                                                          
Опитът да се създаде Универсална религия или Единна религия, /Единна религия е различно от понятието за Единна вяра/ това е от Луцифер. Опитът да се обедини човечеството под формата на Глобализация или Нов Световен ред със старото човечество, това е от Луцифер.                                                                                                         
Любими методи за манипулация на Луцифер съзнанието сред масонските ложи.                                                                                                                
Посочва се дадена цел и чак в последния момент, се показва какво се крие под наименованието например на понятието “Велик Архитект”.
image
Приликата не е случайна.
Докато Гео Ди-Mитро може и да не бил нясано,
че пентаграмата е символ на АСТРАЛНИЯТ свят,
свят КАМА-лока =на фината материя
"манах"-умът, подвластен на Луната,
както и а Сахасрара чакра(7-мата),
то Беинса Дъно е знаел ОТЛИЧНО това!
"Триъгълникът (3) с върха нагоре представлява Божествения* свят,
а двата триъгълника надолу (1 и 5) представляват физическия свят."
Но интересно защо масоните-комунисти са въвели демоничен свят?..                                                                                                 
                                                       
Ниските етажи на пирамидата не знаят към какво се стремят, те просто щурмуват някаква светла цел или идея. В последния момент се разбира, че под т.нар. “комунизъм” е стояла цяла една сатанинска доктрина под флага на Тайни общества от Илюминати.

Светлото бъдеще на комунизма се разкрива в хода на десетилетията, когато се разбира разликата между думи и дела.

Йезуитският лозунг, че целта оправдава средствата, че всъщност в името на делото, човек трябва да има две лица, че всъщност, е необходима конспирация за да успее това велико дело, всичко това са извадки от Метода на Луцифер

В името на доброто, използвайки присъщия исконен стремеж в човека да върши нещо творческо, светло и добро, да даде на човека импулс, който да го заведе към ниските локали.

Опити да обединение, за светли дела, революции, освобождаване от тирания, преврати, всичко това все върху една финна струна - човекът да се прояви като герой и освободител.                                                                                  
В този смисъл Луцифер се явява също и като крадец на творението на Създателя, защото той умело се възползва от вече вложеното в човека и точно там е Великата експлоатация на стремежа да се прави добро!

Най-жестоката манипулация!

Колко милиони години ще изминат за да разбере човек, че не всяко добро е в негово благо. Че не всичко което се представя за добро и светло е в действителност - светло.

Че единственият път за развитие, който е оптимален, това е пълното доверие в истинският създател, и тогава ако той бъде слушан, не може да стане грешка в дилемата – наистина ли онова светло и добро се оказва благо!

Човечеството страда понастоящем от стремежа на отделни герои да направят светло и добро, което като импулс им бива вдъхнато от Луциферианския план.  
                image                                                             
Така герои от този тип са създали войни, страдания, кръвопролития, все в стремежа да се направи добро и светло, импулсирано винаги от Луцифер, който винаги е факлоносецът! Винаги представящ себе си за Спасител.                                                                                                    
Луцифер е в блестящи одежди, той не се унизява, той не обича да слиза при хората, той е привърженик на елита и ненавижда стадото. За разлика от Онзи – когото наричат Христос – Спасител.                                                                                  
Антихристът умело използва най-вътрешните подбуди в човешката душа, за да ги оседлае и превърне в примамка за изпълнение на собствените си планове.                                                                                                     
Милиони  жени са зажаднели за истинска духовност, тъй както и реално е предопределил Отецът, жената да получава от мъжа духовното, но поради това, че мъжкият фактор е потънал в търсене на материалното, неслучайно му отнето, не предоставящ тази духовност на своя партнъор, и така и двамата, и мъжът и жената, продължават да се гърчат в опитите да намерят равновесие.                                                                                                    
Антихристът по същия начин, умело хвърля мрежата с примамката, че осигурява условия за сигурност и духовност, но в действителност, придобивайки комфорта и желаните материални условия за работа, човекът се оказва отново излъган, защото започва да се чувства изпразнен.

Антихристът от край време използва истинския стремеж на душата да се развива, жаждата й за сигурност, разбраност, комуникативност, включително и исконния стремеж на жената да бъде харесвана, а мъжът да бъде уважаван.                                            image "Освободена жена"- сама си изкарва парите и е независима от мъжът !! 1940 г- САЩ
"Технологичният прогрес" днес поставя жената зад компютърът с увеличена независимост!
"Напред-наука е Слънце"!!                                                                                                                        
                                 
Но да видим какво правят масоните!! Като стари хитреци, възпитаници на лукавите римляни и гърци, те заемат "разкрачена позиция" по отношение на жената. Те прокламират някакво "равенство" на мъжът с жената, но всичките им тайни общества, които УПРАВЛЯВАТ КОНСПИРАЦИЯТА, са мъжки!!
Подтискането на жената с деспот е държане на душата в робство и невежество.  
              image                                                             
Те са либерализрали жената  по две причини: 1) да я обложат с данъци, 2) да поеме индоктриниранията и възпитанието на децата още от най-ранната им възраст. ОТВСЯКЪДЕ ПЕЧАЛБА ЗА УВЕЛИЧАВАНЕ НА РОБСТВОТО В МАТРИЦАТА ЗА ГЕНЕРАЦИИ НАПРЕДЕ!!                                                                                                      
СПЕКУЛАТИВНОСТТА НА МАСОНИТЕ(наследена от Католическата църква, която е моделирана по образец на
Юдейският Абрахамизъм) е т.нар. "освобождение на жената"-"woman"s lib"/liberation
Масоните честват "освобождението нa жената" на "8 март".
- 8 е число на Сатурн и
- Март е месецът на смъртта и кръвопролитието
("марта" е "мъртъв" на Санскрит) 
            .                           image                                                            Nicholas Rockefeller  попитал Aaron за две причини за либерализация на жената в Америка.
Aaron посочил стандаратните неща за идеалите-
примерно- либерализацията на жената била с цел да "имат еднакви права в работата", "еднакво заплащане", с цел да "гласуват наравно с мъжете".     image                 
Рокафелър му се е изсмял директно в лицето и му казал, че е идиот и, че САМИТЕ РОКЪФЕЛЪРИ са субсидирали ЛИЧНО Либерализацията на жената в САЩ.                                  image  
Как може човек да живее в свят, който му осигурява уиски вместо чиста и прясна изворна вода? Ако този човек иска да се развива в условията в които го е създал да се развива Създателят, той би трябвало да повръща от тази смяна на средата. Ако той е израснал да живее сред Природата, животът в аквариума с уиски би му се сторил ад. Напротив, ще опонира някой, аз пък се чувствам идеално когато изпивам своето уиски. Естествено е, че не говорим за този някой, а говорим за нормалния човек. Този, който е станал роб на Системата, той е вече увредено същество. Излизането от хомеостазата веднаж, води до безкрайни ненормални ситуации в бъдеще време, които взаимно произтичат една от друга, създаващи образа на лабиринт, истинска безпътица!Духовните манипулатори ви казват: “Научи се да живееш в света, който се управлява от интересите” – “интересът клати феса!” Приспособи се, пречупи се, ако трябва направи компромис, но продължи да живееш, светът е жесток и ти не можеш да го промениш.
Просто им е заповядано/втълпено че не могат да изменят света.Високопосветен Илюминат Майстор е измислил философия и чрез платени духовнни псевдоучители, им се набива в стил – “мисли позитивно и не допускай нищо отрицателно в главата си!” Човечеството е заблудено с най-древната лъжа на Рогатия: “Сега аз първо трябва да развия своето енергийно тяло, а после ще помисля за моята душа.” Значи има първо, после второ, и едва тогава – третото. Мория и Кутхуми, Йерархията на Седемте лъча. Защото тези същите “Майстори” идват от езерото на Нагите! /Заб. “нагите” означава змиите./ Същите тези “майстори” създадоха мисленето, че сега било време на развитие и овладяване на енергиите. А в това време, къде остана развитието на човешката душа?
Къде остана най-важното редом с Ученията на Блаватска, Елена Рьорих, Алис Бейли? Къде остана Законодателството на човешката душа. То бе препречено с купища излишни учения, обслужващи лъжовния 20 век.                                                 



Гласувай:
3



1. tzarkarui - Bobby Fischer on Jews https:/...
10.11.2014 07:47
Bobby Fischer on Jews
https://www.youtube.com/watch?v=1oO0_1oS_oU
цитирай
2. skarif - Има го...
10.11.2014 10:28
Има го това, но кой би могъл да се противопостави? Единствено всеки сам, опирайки се на своята съзнателност и сила на мисълта, би могъл да се противопостави. Но пак ще бъде в системата. Неизбежно е. Иначе просто трябва да умре, ако е извън нея. Не може безкрайно да се лавира. Трябва и да се яде.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8715835
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930