Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.11.2014 23:51 - ВЪРТЕНЕТО НА ЗЕМЯТА/ОСНОВИ НА СИСТЕМИ ЗА ПОДДЪРЖАНЕ НА ЖИВОТА
Автор: budha2 Категория: Технологии   
Прочетен: 1249 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image 1) В допълнение към общото време, има и биологичен път.
2), приетото днес на обратното броене  на Земята в продължение на изкуствената Земят и е доведени от чужденци.
3 ) биологични часовници, различни нови системи за поддържане на живота не съвпадат. В допълнение, промяна на биологичния часовник не е поправима и води до мутации, което само по себе си е знак за унищожаване биологичната структура.
4) 00 и дължина 510 56 "23 "северна ширина. По отношение на тези координати и часа за обратно отброяване по целия свят. Но светът има . и втората референтна време Всъщност системата за поддържане на живота на Земята работи с пълен 12-часови интервали В 0 часа -. намаление с 1% във всички мощности, и в 12 часа - в
. 1% ръст на тези потенциали Относно този интервал е необходимо да се наблюдава преминаването на програмата, и този контрол с разлика точно два часа 56 "23 ", като се има предвид структурата на" диня "изпълнява Австралия. (South - East)
5) са Pendulum Control System Earth всички Фуко. Всички видове несъответствия предава незабавно на главния компютърен център.
6) Освен това, поради факта, че октава-63 живота на 124 години, за достатъчно дълго време, за да се въведе система за прераждане, в които не е имало пряка необходимост.
7) Преди залавянето на Земята жители на земята имат живот над 1200 години (71 октомври). Какво кара Земята да промени въртенето си? Как е контролирано  въртенето на Земята.                                                                                                                              
                                                   Откритията на Tesla, Сърл, Гребеников и много други са отишли, не заради феноменалната подход и познаването на природните явления от тези изобретатели, и по-специално заради власт и контрол "закони на природата" от външни сили (не е задължително тъмни). Например, има ли възможност за Никола Тесла бил повече от дори най-модерна радиолюбителските? Не, разбира се - дори хиляди пъти по-ниска. И така, какво е тайната на успеха на работата на Тесла? Фактът, че са намерили начин да прехвърляте енергия в по-високите октави по-ниска без загуба на качество. И без паразитни структури (т.е. структурите превземаши нашата планетна система). И тази възможност е била намалена до нищо SUV първите усилия на финансовия капитал (чрез Morgan), след това се изменят параметри на нашето пространство (SUV  променя отново някои пространствени честоти), и след това се въвежда една фалшива теория на относителността. Ефекти Сърл (Dzh.R.R.Sёrl) и Grebennikova (Виктор Степанович Grebennikov) не е имал връзка с физическите свойства на цялостното (в нашия смисъл) пространство, и падна в сферата на влияние на обекти нарушители (като 440 - HTTP: //gvp888.livejournal .com / 34738.html ) се използва и енергията на тези устройства. В бъдеще, когато се движат или унищожаването на тези съоръжения тези ефекти изчезват. Каква е теорията на относителността? Това не е теория, създадена SU "шапка" за човечеството на нивото на научния мироглед (защото религиозната капачка създадена SU и вече не е необходимо допълнително управление на човечеството, то се развива и променя пространството според новите принципи за управление на човечеството). Но съвременната история на човечеството не (правилно е да се каже хроники) или познания (реално възприемане на реалността). Всичко това и то е тези вериги, които човечеството е прикован към една скала на робството. Тъй като почти всички от най-големите открития за Вселената е нищо друго освен нашественици игра с един примитивен човешки индивид. Това е като детска градина деца повече и повече нови форми на кубчета, и те овладяват една определена форма. И това съобщи за откриването на закона и новите знания! За управление на знанието, вградено в човека отвън, той трябва да бъде лишен от неговото вътрешно знание. А да лишиш човек от вътрешното знание не е толкова лесно. Система за Управление от нарушители, се извършва от 20 хиляди години (!) И все пак победиха !!!. MIND - основния UNIVERSE собственост (а не вторична)!
Ivangelie от Александър (1) Добрата новина е, носят знания в името на живота. Иван Wang - енергията на Земята, хелий, Helios - слънцето, енергийния svetipa. Ivangelie - е енергията на взаимодействие на Земята и Слънцето, е посланието, познанията за динамиката на този процес, цялата еволюция на живота и развитието на човешкото общество и в света показва важната точка - в това развитие не е било естествено, дори и от наша гледна точка. Какво да кажа, когато този процес да се разглежда корелациите, даващи реална (обективна) ситуация!
Earth е изкуствено създадена (за 10,0 милиарда година) образование, за да се гарантира съществуването и развитието на живота. Cell (живот) - също създаден изкуствено образование, за съществуването на което се определя от мерките на Земята (Earth има компютър-Logos). На свой ​​ред Logos взаимодейства с по-високата йерархия на Вселената.
Logos - самостоятелно разработване за управление на развитието и поддържането на живота на системата на Земята, предназначени специално за нашата планетна система (по-късно ще стане ясно, защо нашата Слънчева система не е кръстена). Един от най-важните задачи на Логоса за съществуването на живота на Земята е да поддържа и генериране на цикли (вид кристални осцилатори) за живота на клетката, орган, организъм, общност, живи животни, човекът, човешката общност. Някои барове предоставят жизнения цикъл на съществуване клетки, други барове предоставят на съвместното съществуване на клетките и така нататък.
Тактовата честота на логата са много по-високи от честотата на всички възможни колебания физически контакт (и отиват в областта, както обичаме да наричаме висшето астрално-психическо честотата). Светът около нас не е нещо отделно материална и идеална - това е едно цяло, просто света изразява различен набор от честоти. Само тази разлика. И във възприемането му от човек, създава (налога) илюзията на материалния свят и светът беше разделен от психични и духовни дейности. По-рано, преди инвазията, тази двойственост при световните нашите предци липсва (не можем да дадем името на народа, или лицето, нашите предци, защото съвременния човек в сравнение с разумна прародител, маймуна, отколкото човек). Това понижаване на нашия разумен Ancestor на нивото на съвременния човек, направено от външни сили.
Това обяснява доклади на странни развитието на историята на Земята със своите безброй войни и неизмерима насилие, странна еволюция на науката, който всъщност поробват човечеството напълно. Как и от кого всичко това се извършва - че ние трябва сериозно да погледнем.
Според разшифроване на текст _____________ пред очите ни най-накрая се вижда тази снимка. Вярно е, че ние трябва да помним, че тази картина е описана на нивото на нашето човешко възприятие [на деградирало] ниво и не може да бъде 100% вярно риалити шоу на това което се  провежда във вселената .... , ,
Преди около 20 000 години, с площ от галактиката, където се намира земята, е бил нападнат от извънземни. Те пристигнали на флота пространство, състояща се от повече от 4800 космически кораби (обекти), размерите на които стига до размерите на малки планети. Конкретен пример за такива кораби са луната и слънцето. 18 224 година преди Христа, атака на система от планети, които са обвързани с Sirius System A. защита -. Phaeton (между Марс и Юпитер)
Faetians Planet (намира между Марс и Юпитер) защита Ylд център на нашата планетна система. Тя се взриви заедно 02.03 натрапници (3264 унищожени обект (НЛО)). Сега в орбита на планетата метеор колан останалата 1/3 от чужденци ("трети паднали ангели", другите 2/3 "ангелите" са unichtozhney) заловените Земята и другите планети от нашата система.
Чужденците не са били в състояние да получат пълен контрол върху мозъка на Земята (по системата Контрол на Земята - CPS, Logos, Crystal), тъй като те не биха могли да се създаде напълно автономна bionositel на Земята ("риза", в която е поставена на чужденци мозъчните паяци). Останалата 1/3 от чужденци ("една трета от падналите ангели", другите 2/3 от "ангелите" са унищожени) нападната Земята и другите планети от нашата система. . Сателити на планетите започват техните кораби от останалата част от флота на извънземни
Нашествениците са пристигнали от планетата Sur четвърто звезди на Голямата мечка, изглеждаше като паяци до 4 метра.
Целта - да получите на лицето, като представител на космоса, но с мозъка и способността да се движат на паяка в октава 44 и 56, в извънредни ситуации. В допълнение, паяците, които са разположени на слънцето (1,200,000) са за образуване на злато за елита с мозъчни 72 октави. Завършване на планирания за 2000 г. програмата. Тази година завършва всички календара на маите и всички предсказанията на Нострадамус, който току-що обяви на 500-годишни програмни натрапниците. ,
Основните цели на превземането на Земята са: - тя става като "енергийни хапчета"; - За да получите достъп до повече източници на енергия интензивни поради признаването на тайната на живата клетка; - За да проникне в тайната на човешкия мозък. , .
Слънцето е планета, монтаж в нашата система (с Луната), с диаметър на Слънцето е приблизително равен на диаметъра на Земята. След това (нд) атмосфера е около 2000 km дебелина, състояща се от смес от хлор и кислород. Sun вътрешна кухина, живота на нея, само в рамките на (черупки). Има всичко необходимо за поддържане на живота, на извънземните .
На Слънцето има 231 места, включително 127 обекти от тип 440.
Като се има предвид броят на обектите е около прогнозен брой от паяци (размер до 4 м). Те се оказаха 1,200,000. Всички те бяха в очакване на кацане на Земята. Нашата светлина (Яри) се погасява и е заменена от слънцето. Са се образували тръба връзка на всички планети с позоваване на слънцето. Всъщност създадено е друго пространство, което е довело до промяна в орбитата на Земята (периодът на завъртане на Земята около Слънцето започва да 365,5 дни, вместо на 360, когато боравите с около Yarily). Образувана е пръстен на защита по пътя на въртене на Земята. Вътре контура са се образували тетраедърна връзка тръба. В останалата част на света са били привързани към земята и да има четиристенна структура дека тръби. Всички външните планети са заобиколени останалите спътници (конвойни).
След образуване на конуса започна да се движи с 4 звезди на Голямата мечка. Това е система от 7 звезди е навън и друг дойде от космоса преди около 6,0 милиона години. Четвъртото The звездна система на няколко планети (12), основните - RMS. Всички биологичната структура 7 звезди - това паяци с размерите на до 4 метра. При кацане на Земята им вид ужасена. .
Но светът е имал други условия, включително атмосферата.
Освен това, в света има население, които се различават по биология. Решено беше на първо да се заглуши, а след това напълно се подчини на мозъка на Земята (Logos, Crystal, Computer) Система за управление и трансплантирани мозъчни паяците в хората (биологична структура). Ето и имаше проблеми. .
Кацане на Земята е настъпило 16 300 години пр.н.е. Първият се формира небесни места, удавил всички комплекси на управление на земите. Над 12 400 години са няколко опита за създаване на хора от паяци, всичко се провали. Започва да се използва хуманоиди, като ги вкарват в честотата на мозъчните паяци. Настройка Sequential честота довежда до добри резултати. С реализирането на всички хуманоиди получили мозъчни паяци и е част от съвременната цивилизация. От 0 години (posde така nazyvanmogo Христос) започна да въведете честотата на мониторинга. ,
Новата решетка (конфигурация пространство), което е установено, че в общи линии 53 октава, която е предотвратила по-висока октава да прави промени. Всички опити до 1985 (AD) са били неуспешни. В 2001 унищожени всички съоръжения и системи за нарушители, заедно с всички онези, които ги обслужват. Отне 16 години. .
Мъжката - структура,  е едновременно в две места - в неутрона (протон) и Антинеутрон(д) пространства. Всички усещания се формират само за неутронн пространството. Има и други връзки на мозъка (с неутрино пространство), които не са взети предвид тук. Всичко за развитието на живота на Земята се определя в зависимост от честотата (вече Слънчевата система). Pi - не ирационално - е съотношението на дължината на радиуса на контура. В нашата слънчева система използва 2 на пи: 3.000864 ... (124 десетични) и 3.1648 .... (124 десетичната). Тези номера определят не само от дължината на вълната на ръба на затваряне на Слънчевата система, но също така дават точните си размери. .
Например, човек е формиран в Алфа Кентавър, доставка до Земята и се свързва към съществуваща животоподдържащата система може да изглежда и като крокодил. Ако даден обект (или както я наричат, UFO чиния), създадена в друга система, не я предостави за преструктурирането на нейната структура и константи на системата, в която напада, той автоматично преминава трансмутация да образуват инертна маса.
За да се решат проблемите със чужденци в света, те трябваше да се въведат дълбоки промени. На първо място, те  почти напълно покорили всичките 18 животоподдържащите системи на биологичните структури. По-специално, те са установили, структурата на честота 53.375 (гама-лъчение). Паяците живеят в такава атмосфера нормално. Радиация над 124 рентгенови лъчи не им вредят. Между другото, че те донесоха (хлебарки), също е нормално трансфер радиация до загубата на цвят (превърне стъкло).
В допълнение, което е било необходимо за попълване на запасите, които са били преди атаката на сателити.
Благодарение на енергията помпена от Земята нова атмосфера на Слънцето се е увеличила по размер повече от 100-кратно (1392000 мили в диаметър). Слънцето е честотния преобразувател. Получаването на енергия при 49 октава, те го трансформирате 53375, подкрепящи радиация решетка. Температурата на повърхността на Слънцето не превишава 200 ° С. 49 октава те изпомпва от земята с помощта на специални обекти са в света.
Sun - Gravity-магнито-електрически генератор движение в цялата Слънчева система. Слънцето е движението часовник, и този генератор е свързан с животоподдържащите системи на всяка планета. Не циклон (антициклон) донесе на температурата и на местно промяна в ел параметрите на мрежата на Хартман в движение макроструктура (атмосферата).
Земята е много хармонично да създават системи, високо организиран предприятието има огромни енергийни резерви, така нарушители я избрат за един от обектите на нападение.
Основната задача (SU) е не само готов да се върне в къщи Sur система планети на Голямата мечка и да променя силата на народа на Земята (при запазване на мозъка). Първата задача - системата се движи (вече Solar) е решен за 3000 година, и като Гъливер с корабите, всичко отиде в Голямата мечка на върха? - Hercules и референтната рамка North Star. Втората задача е много по-сложно, и то не работи (и няма да бъде решен) досега. , За да бъде създадена повече от 20 хиляди години: - к-структура, която не съвпада с първоначалния атомна система. - Хидрофони, грил (H = 0 - - -2200 m). - Grille връзка (H = -2200 -: - -4400 m). - Grille атмосфера (H = 0 - - 12 400 m). - Създадена системи за контрол и комплекси. - "подхвърлени" обекти (НЛО) - 7909 броя. - Създаване на тръбна връзка с 14 спътника на планетите. - Създадена техника - прехвърли сателити Sun Earth Moon Земята. - Създаване на генотипове 42, 44 (хора с мозъчни паяци база - евреи, N.Morozovu "Христос" - дел Ебро). От всичките юдеи, че мозъкът има "златна милиарда", или 22% от населението. - Готов генотип 46, които напълно ще замени генотип 44 (млн златото), и генотипа 44 ще бъде прехвърлена на "златния милиард" и генотип 42 се почиства. Останалата част от населението на Земята вече няма да се изискват и ще бъдат унищожени (използване на holohost не се изисква - просто изключете мозъка, като динозаврите). Но програмата е повредил! - Тя тръгна в обратната посока.
Земята - граничен пряк контрол, защото Венера и Меркурий нямам сателити. Те са напълно изключено комплекси и по отношение на управлението, те са безопасни. Earth - System Management Center (и с улавянето е център на вселената), всички други планети имат собствена система за контрол, част от които е включена. Унищожи ги е невъзможно - за SC структура не е известна, тъй като те са заобиколени от сателити, някои от които служи като контрола. 15 спътника (жълт цвят) имат връзка тръба до Земята, на други спътници свързани тръби, дължащи се на един от 15-те спътника (вж. Фигура). Всеки спътник - това е било архив или съхранение на тритий, резервни части и така нататък. 15 основни и 18 междинно (сенчеста) имат собствен UFO, която може да се движи само в рамките на сателита. Орбитите на спътниците са избрани по такъв начин, че да се получи най-подходящ контрол на планетата. От особен интерес - на Луната. Това - Програма генератор (до 88 октави). Във вътрешността на Луната - мощен комплекс. Сиянието на луната - суперпозиция на радиационни собствени комплекси с 128 октава определя от слънцето. Software генератор използва - ускорители Earth часовник период в съчетание с 128 октава. - Създаване на решетки на Земята. - Metonsky календарна система метрични единици "halok." - Данните архиви сателити получени комплекс 555 (Earth). - Данни за програмата за корекция на мониторинг. Време за игра и синхронизация произвежда комплекс Стоунхендж основа на данните, получени от Луната. .
Всяка програма има за цел да Metonic цикъл - 500-годишният - 28 цикъла, стари 100 години (1888-2000) - 6 цикъла, а старата двадесет година (1992-2011) - 1 цикъл (окончателно). На Луната - специален статут, тъй като никой от метеорит метеорит колан не може да попадне на Луната - обекти (НЛО) Moon контролира всичко и промените на луната в случай на гъстота на опасност от гравитационните потенциали в тръбата, дължащи се на Земята. Специален интерес - е"халото" на Луната - максимално включване на всички комплекси на луната и се прехвърля на земята следващата част на програмата. .
Във връзка с корекцията на програмата е необходимо токозахранващи системи спешна подмяна и информационна сигурност в света (560 обекти). Старите предмети са изтрити веднага, новата готов за пускане. Техните места са известни Start нови мрежи в атмосферата на з GT -12400i да Н = 12400 m бе осъществено през 2012 ода - да не работят. .
На Земята има и други комплекси, например, в Югоизточна Азия. Те не са били унищожени, и се използват по предназначение. В допълнение, всички бивши управляващи системи постепенно изместват (например - Съчуан, Хаити, Чили). .
Първата група, която започна да работи - Арарат. Ата въвеждане в експлоатация, мощностните характеристики, броя и качеството на пирамидите са дадени в глава на монографията "Въвеждане на система." Nbsp; След образуването на решетката с носеща честота е създадена "изслушване" ("В началото бе словото ..."), след което последователно е създадена и останалата част от мрежата. Специфична честота създава пирамида, не модерни технически средства в света, е невъзможно да се създаде. При въвеждане на новите комплекси са установени всички групи 12, всяка група има по своята структура, стотици хиляди честоти. .
N Честота, GHz диапазон
1 0.124 0.666 Nbsp; Носещата честота на к-структури върху него всички вградени
2 0.666 2.16 Nbsp; Използва се от всички животни, насекоми и общото население на Земята
3 2.16 4.28 Nbsp; Външно ухо 42x, 441 (33%)
4 4.28 7.24 Nbsp; Външното ухо 441 (66%), 442 442. По време на обмена на информация с хуманоиди 442
5 7.24 12.4 Nbsp; 442 Съобщение на Алпите Комплекс 2
6 12.4 16.2 Nbsp; Използва се само обекти 440
7 16.2 22.4 Nbsp; Използва се само комплекси 560, 520, 500 8 22.4 28.
8 Nbsp; Използва се само възражение 960
9 28.8 33.2 Nbsp; Използвайте само обекта 960
10 33.2 66.2 Nbsp; Използва се от всички комплекси за да комуникират един с друг
11 66.2 88.4 Nbsp; Използва се за комуникация с Moon
12 88.4 124.8 Nbsp; Комуникационните сателити
От основаването на съществуването на извънземни е протеин клетка, по-ниско ниво на развитие (32 октави по-долу), неговата енергия е много по-малко, отколкото в живата клетка, която съответства на енергията на 96-та октава. Ето защо те се опитаха да проникнат в тайната на живата клетка. Живата човешка клетка - е не само неговата йонно състояние. И разбира се, наличието на жива клетка не зависи от химични реакции. Условно, жива клетка може да бъде разделена на три части - nizkooktavny и vysokooktavny заключение и централната част.
Централната част -.. Един вид "вечен двигател" с даден живот Продължителността на живота дава октава почистване на лимфата в образуването на йонната структурата и магнитни импулси с подходящи ъгли. Свързването на времето и пространството в живата клетка се определя по допирателната (виж "Barrel Диоген". ), стойността на този ъгъл от 21.6 до 43.5 и времето на живот от 0 до 32 хиляди години (по десетобалната време на Земята). Средната точка съответства на 124 години от живота си. Perfect клетка може да се остави да живеят и 32 хиляди години старост, но при постоянни външни условия. Optimal точка 124 година съответства на една клетка в близост до съвършенство, но промени на следващата мутация в резултат на промени във външните условия. Имайте предвид, че живата клетка - е многоетапно (mnogooktavnaya) структура - от 32 (йон) до 96 (неутрино) октави. Няма никакъв смисъл да сравнявате енергиен капацитет в различни октави - ​​1 акция от равностойността на 52 октава съответства приблизително на 10,0 милиарда такса еквиваленти 32 октави, т.е. йонна структура има минимум равностойно заплащане, както и инструменти за записване на зареждане еквиваленти високооктанов не съществуват. Потенциал на високооктановите служат за поддържане на комуникация със честотните гравитационни клетки в мозъка.
Мозъкът - сложен комплекс от биологична структура, тя не може да бъде създаден от пръстта. Brain - резултат от работата по формирането mnogomillionoletney биологичната структура на (човека). И разбира се, мозъка не може да се образува само по себе си от прах чрез използване на химични реакции. Brain - в същото време обвързани с-. Неутрино (по-висока), и антинеутрон протон или йон
Човешкият мозък, преди да дойде, беше на нивото на развитие на 71 октави, докато при извънземните той достига само на нивото на 34-октави, и само физически лица. Продължителността на живота на хората, преди инвазията е от 1200 години. .
Всяко биологично активна структура не се развива експоненциално, и октава, като се използва геометрията на  октава.
Това, което е една октава? Ние представляваме вълната с 2 цикъла в секунда. Степента на този брой е октава. 48 октава- слънчева светлина и така нататък. Най-високата октава има космическия разум - 512 октава, материалния свят се определя към настоящия момент 64 октава. Единственият недостатък на извънземните на Земята, е фактът, че тя не е подходяща за изхранване на чужденци, които са паяци 1-4 метра. Те имаха много различни условия на съществуване. Тъй като съвместимостта на честоти и върнат тези, които бяха на света, не е пълна, цялата система на контрол на животоподдържащи системи трябваше да направим отбор. .
Основната октава, която е подадена от чужденци, е по-малко от 32 октави (пътували за биологични структури в света). Имайте предвид, че това е броят на трептенията между възлите. Това е, всяко механично преобразуване може да доведе до прекратяване на обменните процеси и смъртта на биологични структури. Оптимални новодошлите животоподдържащи подкрепени честота 54 октави. Октав 53375 - на гама - радиация. Тази честота не е родена на Земята, тя е откарана в земята, и предоставяна на новодошлите. В допълнение, за да се настанят на планетата по своя поминък, те трябваше да се унищожи населението на планетата. През този период населението в световен мащаб е 1,240 милиарда души. .
В резултат на кървави войни на земята е унищожено човечеството. Идеята на тази кървава касапница може да се намери в "Тайната книга." Разтопената земя, която се намира в Сибир на голяма площ - може да служи като малък пример за последиците от новодошлите. Всички са намерени доказателства за древен напреднала цивилизация, внимателно скрити и все още скрити от обществеността. , Те са разработили своя биологичната структура, но основата на бившите проби са хора (това е една от причините, поради които Логос на Земята е изключван). На New биологичната структура трябваше октава на мозъка от 31 до 44. Чужденците също ладиите проби от растения и животни, флора и фауна. Но, тъй като условията на Земята са били много благоприятни и енергийната сигурност на всички нарасне до гигантски размери. Това беше по времето на динозаврите. Но този експеримент се счита за провал, какъвто беше силно енергийно-интензивен и всичко е унищожено.
Общо за 5700 година на експерименти са създали около 156 милиарда. Структурите на биологично-кристални.
В експерименти върху хора чужденците, на първо място, се опитват да се повиши октавата на мозъка. Това е дало на човечеството само нивото на пещерно развитие. Други опити върху хора също така доведоха до появата на цветните същества в света и различни видове маймуни. Тъй като изследването на човешкото познание, и подобрена биологична под ризата (човешкото тяло), с увеличаване на октава на мозъка. Към днешна дата те са били в състояние да се подобри човешкия мозък и да го докара до 66 октави. Като част от индивидуалните експерименти е постигнат 71 октава мозъка. За да запазите контрол върху всеки "биологична риза", прикрепен към него, програмиран хуманоид. .
Системата на физични величини в света е построена (възстановен) след превземането на Земята. Приета на физичните величини на Земята - маса м, градусови (ъглов), на второ място, и така нататък Candela - последица от свързване с един единствен параметър - гравитационната честота на 63,5 октави (включва 64 основна честота), която е в основата на системата извънземни дошли на Земята. По отношение на това октава са се образували и всички известни физични величини в света. Имаше и много оскъдни познания, съответстващо на реалността в затворени помещения, които човечеството е толкова далеч.
Но превземането на Земята Комплекси Management System Земята, което запазва само системата за изчисляване и с не повече от 64 октави, така че всичко над тази октава е нарича психически и астрални полета.
Съвременната физика все още работи в жилищна версия на физическите представителства на помещенията в сградите - време и не може да отиде в друга гледна при липса на материали и научна база за околността наистина. На Земята има система за контрол, въз основа на кубичен основа, но никога не е била използвана като информация. Първото нещо, което е било направено в превземането на Земята - за да зададете своя собствена контрола при използване на съществуващите форми на контрол и управление. За да направите това, кубична решетка е преведен на информация, както и най-високата октава е равен на 64 (в системите за управление и контрол), и е известен с размера на атома, около 0.8 Ангстрьома, формирането на общ контрол, не може да се докосне основите на физическата структура на Земята, те имам друг образуват, оставайки структури с нулев потенциал. .
В интервала от 63-64 октан (263 = 9223372036854775808 264 = 18446744073709551616) имаме общо около 3 милиона прости числа, които имат определени свойства. Това не е толкова много, за да се изгради автономни биологичните системи и още повече за управлението и контрола на чужденците. Защото всички заловени биологичната структура те се опита да запазят,и да променят само системите за контрол на тяхното управление. Някои промени, направени в тях в областта на биологията, е "изядени" повече от 2,9 милиона свободни прости числа, след  71-октави в биологичната структура по-нататъшен напредък е невъзможен. Комбинацията от простите числа за изграждане на нови структури е опасно от гледна точка на случайни съвпадения от неконтролируеми процеси, които може да настъпи в бедствие и рухването на лавината от всички новосъздадени и тества в лаборатория ..
Човек на земята има не само паметта, но и дава на програма за действие, която се вгражда в матрица Матрицата -.. биологичната структура на програма системна памет Ако матрицата не е налице, тогава човек робот и прави това, което е дадено по рождение -., за да живеем, да се учи, да крадат, и така нататък в неочаквана промяна във външната ситуация човек реагира само като и това, което е научил по време на периода на живот (база от знания, не е важно - тя може да "академични знания", религиозна, затвора и т.н.).
Човешкият мозък трябва да съществува и да е независимо от промените във външните условия. Тъй като мозъкът се нуждае, за да получите нова информация и да я използват в "националното" икономика. Ако не беше така, развитието на "цивилизовано" общество ще зависи само от продължителността на човешкия живот. .
Матрицата е въведена със сътворението на човека. Обикновено към типа матрица включва хора, стоящи на върха на йерархичната пирамида. Когато създавате матрица тип хора биологична структура (риза) има допълнителни честоти, използването на които позволява системата на Службата за чужденци (и март 2008 се присъединява към система за управление на земите) не само монитора, но също така да се извърши корекция, добавете и замени команди. Това е и прераждането (новата биологична структура, риза, рокля стара матрица).
Развитието на мозъка с помощта на матрица се отнася и за програми, които работят с Management System за новодошлите. Типът матрица на хора е разделен на 12 категории на мозъка. Първата категория са хората с обучен мозъка (мозъчен има пълната структура на четене - записва информация и адекватна реакция на нова информация). До 12-ти категория включва хора с мозъчен без писмена система. Това е - един робот, че дадена програма от раждането, те не могат да дадат нещо от това, което става в допълнение към техните програми. Външен знак - "калай" очи и възприемане на информация - може да са стотици пъти да повтарят фразата за съществуването на живот на Марс, но това няма да се приеме - този тип няма филтър на Марс. Система за управление на Quest е дадена само типа матрица на хората. .
Матриците се съхраняват в управляващата структура (Тибет, Кайлаш, H = -1270 m) Външен вид - огнено кълбо с набор от повече от 17 хиляди честоти, обединени тактова честота от 64 октави. Група на матрици от същия вид се съхраняват в отделен "багажник". След започване на матрица на реакцията се сравнява със съдържанието на матрица биологичната структура гърдите на, с елементи биологичната структура ризи могат да се променят,като се подменя ризата.
Срокът на годност на матрицата не е ограничен и зависи само от кармат.е., времето за разсейване на носещата честота в отсъствието на грим. , Следвайте биологичната структура Диагнозата се поставя с хора с комуникацията с контролната система се използва стандартът - матрицата. Всеки възел съдържа матрица от 33 честота плюс честотата поради матрица мрежа. Броят на възли може да бъде по-голямо от 1000. Всеки възел в матрицата - е информация ценен структура с определени свойства, които са били активирани по време на стартирането. Това означава, че човек може да бъде музикант (завършва музикално училище), но след това в структурата да е активиран убиец. Матрицата съдържа език, преводач и човек може изведнъж "помни", че знае китайски език. Не е тип матрица на хората езикови преводачи (обикновено една или две), са дадени по рождение, и ако се иска да учи друг език, винаги ще се намери причина да не се направи това, или можете да го научи през целия си живот. Всички видове специалитети се полагат в матрицата. На всеки 11 години, матрицата се обновяват с въвеждането на нови специалности. .
матричен тип хора и техните действия са постоянно под надзора на системата за управление, също са под контрол действията на околната среда и тези хора прекарват тяхната система за контрол и корекция.                                                                                     Реакция Control System е 0.1 секунди. Всеки нов матрица цикъл на обновяване, е придружен с безопасност биологичната структура, и едва след това да се превърне в нов задвижващ механизъм.
Актуализиране матрица - сложен процес, със съгласието на всички изпълнители - луната, слънцето, луни, системата за контрол. Всичко е подчинено на цялостната програма. .
За да се покажат всички настройки и след това прехвърляне на желаната честота в "нормална риза - тяло" (можете с халбата Рязан) трябва да намери експериментална основа.
Така че, на първо място. От населението на света, оставил след залавянето своята беше избрана конкретна биоматериал за тестване на всички жизнени функции. Пробата е била успешна - племена без местообитание, хвърлен от всякъде за кражба и свикнали с трудностите на живота, не придирчиви за средствата за постигане на цели, по-голямата част убийците, и определя след кратко колебание ги избира като основен материал за експериментите. Първоначално, бяха извършени експерименти, но броят на матрици рязко намалява, и защото всички експерименти, проведени само върху биологичната структура, взети като референция. В тази структура са направени 12 базови честоти, за които са се образували и всички видове взаимоотношения.                                                                                       В днешната приказка биологичната структура има 12 племена. Нито едно от племената не са имали повече от една базова честота, и промените около него ви позволява да използвате правилно наличният биоматериал (гои). .
Ние използвахме само hh.33 диапазон (hh.375375). Този кръг от "висеше" завършеното съоръжение, удостоверен в едно от 12-те племена Така полученото връзката (нормално съществуване) на биологични структури изисква (които не са включени в 12-те племена)..
Максималният брой единици - 6 милиона, защото още от Средновековието (чумата в Европа), и звучи, че редица Когато по-голямата част въвеждане на друга честота бяха големи загуби -. в основната част на биоматериала напълно загубени всички, че вече са изпълнени, се развива унищожаването на схемата на "естествен" начин, както и всички антисемити - бивши евреи, който не успяха да получат нов мозък, защото те имат Стената на плача, синагога, туристически съоръжения и дестинации.
Тя е известна (от историята, от писанията на психиатри и т.н.), че процентът на пациентите от евреите от порядък доста по-висок от тази на другите народи, Това означава, че нови честоти за настройка не винаги завършват щастливо. В края на нормалната структура се формира в нормална здрава риза. Материалът на отпадъците се изхвърля,има много начини (включително Холокоста). , Известно е, че пациенти, на които са направени опити за успешното приключване на техните идеални условия са създадени, докато програмата е приключила. За евреите е създадено всичко -. Религия, "знания", специалност, способността да заема длъжност и да се види
можем да се приложи програма за въвеждане на нови честоти без вътрешен контрол и корекция, някои грапавини може да се коригират на място/например клюн/, те имаха всички условия.
евреи - лекарите са използвали биоматериал, проверка действието на наркотици Евреите -. банкери трябва да принудят цялото население да се съобразява с инсталиране на софтуера, евреите - Адвокатите не трябва да позволяват съдебно преследване на евреите за проведени експерименти, създаването на ГУЛАГ, психиатрични болници и други ваканционни жилища до езичници . Management System се грижи за легло от рози за евреи, които са написани, че с идването на Moshiach вицекрал Божие царство на земята ще започне "златна ера". Той беше този, който трябваше да се идентифицират с тези, които ще влязат в "Златни милиона". , ,
От 0 години (условно "Рождество Христово") програма е въведена "защита" или популярно нарича натискане на "Христос". Между материал "риза" (биологични структури) и фантом (матрица) (MB "хуманоид"), поставени междинна честота октава 51.5 (на 22 честоти). Тези честоти осигуряват комуникация с атмосферата (кубичен структура). Липсата на тези честоти се превежда чужденци (паяци) в категорията на езичниците, които нямат място на Земята по дефиниция N.Morozova академик, автор на фундаменталното работата "Христос", "евреин" -. ЕТР (мигранти). Въпреки това, няма данни, от които са имигрирали и как. Няма доказателства, когато е на фразата "Йоги" и по този начин - "Goy" от типа на - роб. В Талмуда и равинската литература след периода Aharoni, т. Д. До 16-ти век, се използва терминът "Goy." да се позове на езическите християни като цяло и по-специално. В literatureaharonimi съвременен език думата "Goy." обозначава като никой друг народ освен евреите и езичници единствено и няма обиден или пренебрежителен тон. Но въпреки всички литературни изкушения за евреите винаги Goy е роб. Това е отношението им  в древни времена, а сега най-пресният пример е Русия, която се използва като дойна крава, всички минерали всичко в нарастваща скала "предполага чужбина", а населението на цялата страна заема позицията на роб.
Втората функция на входната честота е да осигури метод за прераждането (прекарано матрица не се изхвърля, и премина към следващото тяло). Оттук - майката символика с бебе. За системата първата защита време е тествана при 0 (нула), и има този път във всеки програмен цикъл за 2 дни преди инсталацията защита е отстранена (символизиращ смъртта на Христос), след като инсталираната новата честотна защита с нови свойства е фиксирана, всички комплекси на Земята, се придружени от новата операционна система. Наистина от този момент започва да се формира текущата състезанието в момента е 4 вместо 5 - I, както и цялата езотерична литература, публикувано под контрола на свещеницте/Левити/ контролирани от чужденци.
До 1976 производните генотип 42 не е знаел за съществуването на "златния милиард" и перспективите за неговото съществуване - всички чакат за светло бъдеще и небесно съществуване -. Комунизма В този случай, не е имал информация, че рай подготвен и частично проектирани за генотипа 46 и комунизма идва веднага след унищожаването на генотипа 42. Съотношението на
44: 42 = 1: 7,
46: 44 = 1: 1000,
48: 46 = 1:. 100
2000 - завършване на формирането на мантисите за генотип 46 и 8 години за превод мантиси подготвената биологична основа. Пробно пускане генотип 46 се провежда през 2009 г. (неуспешно).
Завършването на процеса на инсталация, символизира появата на свещения огън в Йерусалим (същото огъня е записан в Москва през 2007 г., на няколко места). За светия огън обект (НЛО ) намира под храма на дълбочина 4300 m, Форми за няколко секунди "отклонение" - честотите на радиация над допустимото отклонение октави, или самозапалване на всеки обект, и защита честота - капацитет за отстраняване на до 1-2% от нормата, защото огън и не изгаряния. Всички ритуалите около това събитие - създаването на една приказка за възкресението, появата на Богородица с Младенеца - атрибутите на властта над овцете, и няма никаква връзка с историята не разполагат. Всъщност появата на нова защита формация промишленост честота - това прераждане, когато отработеното матрица може да бъде трансплантирано в друга риза (биологична структура). Ето защо, тя символизира матрица бебе. ,
През 2000 г. завършихме 500 - годишна програма, рекламирани от Нострадамус (тя е записана System Management на чужденци, което е било позволено да се оповести). Бе постигнато Целта на програмата, и то не е напълно завършено. До 2008 г. - периода на преход и нова програма, в която системата за контрол получава информация от спътници, както и от Луната. С тази информация, всички матриците са взети и са ги актуализирали. Има ли структура матрица биологична няма значение. Ако биологичната структура вече не отговаря на изискванията на програмата, тя е разрушена и се създава нова. Актуализацията се извършва последователно в групи. След установяване на контрол на новата група ще бъдат унищожени стари. Така че, ако в този момент биологичната структура провежда операция (и дори да изтриете нещо), след това контрола върху и ще бъде загубен като етикет за идентификация и биологична структура ще се преврне в робот. При изработването на нова матрица е направена от циклична последователност на преминаване действие.
Пример: Виждайки трамвая, е необходимо да се влезе в него, да се купи билет (ако има място, можете да седнете) да стигнем до желания спирка и изхода. Броят на поведение - милионите, но всички те са взаимосвързани в циклична последователност. Хората не са матричен тип, тези функции могат да бъдат разделени и никога не се възстановяват. При матричен тип възстановяването на нарушените функции се случва след всеки 7-дневен контрол. .
Преминаването към друга октава на съществуване на мозъка изисква преструктуриране на пространството на съществуване. Optical възприемане на промени в двете системите за контрол на всички -. Слух, допир, обоняние
71 октава ще бъде основа само на златния милион, а останалите ще бъдат подредени - носенето монокли, варира с повече от 50 пъти оптиката, слухови апарати за усилване на повече от 72-кратно и така нататък. .
Днес, тези, които са родени преждевременно (по-малко от 9 месеца от бременността) се считат Noobs. Въпреки това, те са много по-умни от своите връстници (Чърчил, Зюганов, и т.н.). Те са сравнително Noobs 63 октави, но в структурата на 65 октави те са- нормални хора и друга бременност. Mass започне 65 октави популяризирани през 1984 г., единична (експериментален) започва преди повече от 300 години, и връзката разработени всички честоти в присъствието на определени структури за контрол и 71 октави (масовата поява на дребосъци в ерата на Петър Велики). , .
Тестването започва с 65 октави на Великден 2008 г., тъй като руското правителство прие решение за строителството на 28-спешните клиники за отглеждане на бебета с тегло около 700 грама. Познат феномен за това е "Alyoshenka." - Толкова дълго, колкото появата на изолирани случаи на бебета 71 октави, и след пълното прилагане на всички основите на 65 октави внимателни преход към 71 октава, а в междинния етап, който е работил на всички необходими настройки, вече не са необходими, и всички 12 колена може просто да изчезнат..
От 2008 г. насам, пространството е планирана промяна на честоти на звука, както и всичките 12 племена (помнят izrailvyh - така всички тези коляното тук, на Земята са налични). ще има само 11% от звуково възприятие Преходни процеси са съпроводени от глобални катастрофи -. цунами, урагани, земетресения, вулканични изригвания, като всички превишението следва да се разпръснат и изхвърлени в космоса и топлинна октава с висока плътност с цел избягване на опитите да се намесват в работата на системите за контрол на биострукторите на тези 12 племена записи дезинформация (научна база ) и др.
Многобройни чудеса, като се започне с "непорочното зачатие" (между другото, тези случаи са били в Русия). До сега, научната общност, има спорове за това дали има хуманоиди (Barabashka всички запознати с). ,
Резултатите от експерименти, се натрупват и използват, за да се вземе решение за преместване на чужденците в п онези, които ще бъдат "златен милиона" (общо 980 000 матрици) Един от признаците на бъдещия "риза" е непознат. - Не трябва да има "nezalupy", че е Характерна особеност на евреина (обрязване). Но освен евреите, използвани в експерименти и други народи - татари, Близкия изток и Мала Азия - повече от 4 милиарда души за 1 милион. След нормалното движение на чужденци (и тази цифра съответства на наличните чужденци 980000 матрици, закръглено до най-еврейските свещеници бяха доведени цифрата от 1 милион ) всички биоматериала ще бъдат унищожени като отпадък. Както вниманието на света се фокусира върху евреите, както и нарастващия антисемитизъм, тяхното унищожаване ще бъде посрещната с радост, въпреки че никой няма представа защо те са там и защо "Всемогъщият" поддържа само тях. Че евреите са създали мъченици, те са в състояние да общуват с Бога, без посредници, той е сред тях най-голям брой екстрасенси, и въвежда нови честота изисква специални отношения с тези, от които се извършва теста. Не може да евреин, който би получил пълен набор от всички съответни честоти. Както е често срещана в медицината, всяко ново лекарство се тества за отделните пациенти.
Ние не можем да дадем всичко на един човек - не е известно, от кое той се разболява. Тъй като стандартен набор от всеки евреин - животни функция и всяка от новите честоти. Ако той беше с тях там за повече от 90 години, доказан от трансферните канали се работи по тези матрици, които ще съществуват в перфектни ризи. , , ,                                                                                     Прераждането вече не е необходимо, майката с бебето, също, тъй като времето на живот ще се ръководи от извънземните и управлението на системата "златен милиона" ще живее вечно, притежаващ всеки, който е заловен.                                                                            Завземането на властта е необходимо за да се идентифицират от папата. Не революции, никакви терористи (за преходен период трябваше да се генерира точния размер на силови структури, за да ги унищожат). Някои от тях, като информация за формирането на нова 04.03.2007 защита и "златното милион" в бързаме, от онзи ден, за да легитимира своята власт (Украйна). Между другото, Украйна е опитно поле за формирането на barabashek, Исторически погледнато, последователно процеса на формиране на обществото води до появата на Антихриста, който не е предмет на прераждането. След въвеждане на нова защита не е необходимо да се поддържа приказките на Христос. Но един избраните "златен милиона" не разбират, че там ще бъде само избраното от тях "тяло", а мозъкът ще бъде на един милион чужденци, които са на Слънцето/илиСатурн/. Именно тези планове чрез левитското свещенство са разпространени сред евреите. В момента,вече е възможно да се обобщи борбата - извънземните управление System унищожени. Вече нищо не пречи да се върнете към обичайната операции за управление на Земята с прякото отстраняване на всички последици от извънземни на Земята и околната среда. , , ,                                                                    Карма - неутрино свойство менингите запазват всички свойства и се променят в октава 73.450450 61.375375 до превозвача в октава 49.5 (костна структура). Това отнема около 1200 - 2400 години, тъй като заместването на мозъка се контролира основно от неутринната структура на мозъка.
В случая с изчезването на носещата честота в рамките на части от секундата и изчезва карма и човешките останки от малка шепа мокър пясък.
В момента светът е разделен на два лагера - и гои йога (йоги - управлението, или тези лица, които поддържат система за управление на кармата на Земята, тяхната 12%; гои - работен материал за експерименти).
Въпреки това, има и изключения. Историята е построен на приказките, и цялата "древна", написана през Средновековието, от началото на 500 година от програмата. N.Morozovu думата "евреин" - е EBR (мигранти). Това е този, на който се заменя на мозъка (б.а.). Приема се, че това е тяхното "преместване" или "изгонване от Египет." Първите опити за промяна на структури на мозъка се произвеждани в Мала Азия.
За "евреите" система определя временно архивиране (общо време от съществуването на 54) и ги прави обичайните биороботи с отделни функции. Ако по време на периода 1933-1945 GG от общия брой на биороботи е 6.600.000, днес вече повече от 33% от населението, и затова си заслужава риска от нова (вече ядрена) война. След приключване на кармата роботите скачат от прозорци, правят произшествия, вдигат оръжие, и т.н. Особено опасни са тези хора в армията. Съвременната наука не разполага със средствата и методите за откриване и неутрализиране на роботи. Първият доклад за появата на роботи в Русия беше в 1472 ("Появата на първите Юдеистите в Русия"), който е, от началото на инсталирането на нови програми мозъка той не дойде за всеки. Ако кармата е нормално, системата за контрол е 100% потвърждава възможността за прераждането, това се прави веднъж на 12 години на всички йоги (или в изключителни случаи - чрез комбиниране на няколко периода на часовника, и там е възможността за замяна ). Да се ​​надяваме, че системата за контрол ще намери начин (различни от война) за роботите за преместване, и тяхното образование.                                                                                 Църквата, която е създадена на информация за прераждането, днес е паразитен елемент, и всички истории за бъдещия живот са само за тяхното щастливо съществуване. Ако по-рано на превъплъщение са били изложени  около 12% от населението, през следващите 120-140 години тази стойност ще е равна на нула.                                                                                        giperborea.liveforums.ru/viewtopic.php                                                                                                                    



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8727546
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930