Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.11.2014 21:40 - Торсионни полета и тяхната употреба
Автор: budha2 Категория: Технологии   
Прочетен: 3600 Коментари: 1 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

Торсионни полета и тяхната употреба

"Ако гравитационно поле, генерирано от масовите и електромагнитни - обвиненията, то торсионните полета образуват класическото въртене, която е квантов аналог на ъглов момент"

Clovosochetanii "торсионни полета" - "Torsion" (на френски привкус) идва от латинското "Тор Quйrй", което означава "скала" Torsionnye поле -. поле торзия, които се възприемат и като последица от спин и орбитално въртене на телата Терминът "областта торсионна" се използва рядко, но значението му е ясно, че някои разпределение в пространството на физическа величина, която описва силата на усукване. торсион е компонент на електромагнитното поле. Но торсионно поле, за разлика от електромагнитните и гравитационните полета с централна симетрия, има аксиална симетрия. Това означава, че тази област се простира от източника под формата на два конуса. Област Torsion не е защитена среда. Информативна - богата информация, която информира добро. Информация - Информация за света и неговите процеси, възприемани от лицето или от специално устройство. енергийно поле - помещението в рамките на която се проявява силите, които разполагат с информация.
image
Чакри създават поле торзия, и са конвертори и преобразуватели на енергия. Transform хаотичната енергия на разположение в човешкото тяло, и идва от космоса, в чистите струи светлина, необходима за създаване на холограми, които контролират целия ни живот.
Най-добре чакра, лицето е по-ефективен при реализирането на истинските си цели в живота. Той има достатъчно енергия за активна, на емоции, на добро планиране и разбиране за живота му, интелектуална дейност и духовно развитие. Заключване в някои чакра проявява слаб развитие в областта на човешкия живот, за които те са отговорни. Той не разполага с енергията на определено качество, правото на себереализация. Ако по някакъв площ (например, сексуална, творчески, здраве, пари) човек има проблем, това означава, на първо място, че не разполага с подходяща енергия. Това може да се сравни с ходене, каране на велосипед, автомобил (по отношение на мощността) - просто затворете целите могат да бъдат постигнати с всички възможни средства, но по-сложна - машината е много по-бързо, а понякога това е единствената възможност. Ние всички идват в този живот, за да се решават конкретни задачи. И проблемните области в живота ни сигнализират: имате проблем тук! Се справят с тях! съзнание (идея) е източник на торсионно радиация, Untraceable (фантомно), както при хората, както и по теми. Тази песен може да хипотетично да се поддържа в продължение на векове ("ефект на паметта"). Поради това е възможно диагнозата въз основа на фантомното на пациента. Всеки фино тяло има диапазон от честоти на усукване. Концепцията за "по-фини вибрации" означава по-висока честота на усукване; например, духовното тяло има висококачествена торсионна радиация, в сравнение, например, с астралното тяло. торсионни полета имат право и остави поляризация. Скоростта на торсионните вълни с няколко порядъка по-висока от скоростта на светлината. Потенциален източник поле торсионна с радиация не зависи от разстоянието. Затова диагностика с помощта на торсионните полета могат да бъдат незабавно и по всяко разстояние. Torsion радиация високо са проникваща способност и като тежестта преминават през естествена среда, без да отслабва, т.е. те не могат да избягат от естествени материали. Поради всепроникваща собственост на торсионните полета може да се диагностицира абсолютно всички органи, тъкани, клетки, като себе си, и на пациента. За разлика от електромагнетизма, където като такси отблъсне, като торсионни такси са привлечени ("като привлича подобни"). Въз основа на този универсален принцип rezonansovyh явления, които могат да възникнат спонтанно между двама души, ако те имат същите патогенни вибрациите.
  image                                                            В Русия и Съединените щати повишено темпо, в тайна, е създаването на принципно нови видове оръжия за масово унищожение, наречени психотронни журналисти. Терминът "психотронни оръжия" не е съвсем точно, тъй като облъчването и последваща специална обработка се отразява не само на човешката психика, но и на цялото тяло, така че е по-подходящ термин "сноп". В САЩ, работа в тази област, извършена в Центъра за академични физическо проучване, също участват около сто четиридесет и различни организации, които провеждат изследвания върху развитието на психотронни оръжия. Едновременно със създаването на Център за академични физическо проучване през 1977 г. от открити публикации изчезна по физика, биология, психология, медицина, свързана с програмата успя човешки материал.
В Русия, но се работи в тази област е не по-малък мащаб в затворен триизмерни военни изследователски институти и Akademgorodok в Москва, Новосибирск и други градове. Прототипи продукти винаги са в района, където са произведени, така тестове вредят свойства на продукти, проведени върху затворници, осъдени на смърт, физически лица, обикновено от групи в неравностойно социално положение. А в някои случаи, продукти се използват за премахване на социално опасни елементи, както се вижда в използването на поръчкови убийства.
относно прилагането на тези продукти във въоръжените сили се появиха доста публикации, така считат за най-скрито от публичната версия на приложението използва за продуктите. За унищожаване, временно изваждане от строя или да създадете човешки материал контролирано, последвана от специална програма за лечение психиатрия NLP - зомбита, които се използват в невидим и не се чува честотните обхвати лице, което осигурява пълна изненада атака и скрит контрол върху човешки материал за дълго време. Че това е основната разлика от всички други системи на оръжия за масово унищожение.
В заявката за първоначално потаен боравене с човешки материал, използван електромагнитна, звук и торсионна радиация да потискат волята на човек да се съпротивлява, съпротива, неподчинение, и за намаляване на защитните свойства на имунната система. В следващата стъпка е специално подбран за този човешки материал психиатрия NLP - зомби със специална техника чрез коригиране фактори. Когато скрити обработка се извършва в специално подбрани програми за касета (презаписване всеки обект приятна мелодия музика от миксер неколкократно повтори словесно предложение в текста на работната стандартна техника, но с известно забавяне в 10-15 пъти). Излъчване по такъв начин, думи се възприемат като скучна вой, и след налагане стане напълно невидими.
В видеозаписа заклещва много къси (0.04 секунди), вратовръзка снимки на вдъхновен текст или изображение упорито повторяеми на всеки пет секунди. Слабото място е възможността от случайна (когато спрете записа) откриване на спец-кадър. Специални програми за насипни обработка на ефирна телевизия и радио, но и други канали, като например компютър. Според метода на НЛП - зомби означаваше принудителното лечение на човешкото подсъзнание, и да я получи най-малко 95% от информацията, получена от мозъка, в резултат на което тя губи водещата контакт с миналото и е програмиран за безусловна, макар и несъзнателно подчинение на заповедите на господаря си. Тази функция позволява неусетно за "обект", за да повлияе на психиката му.
невинно изглеждащи слухови обучение за бизнес лице, Анонимни алкохолици или иска да научи английски език, а след това може да се превърне един много сериозен кодиране. Също така, с помощта на устройството може подсъзнателно да убеди хората мислеха, и по този начин се контролира действията си. Согдиана в човешкото съзнание влезе т.нар кодирани текстове, той в действителност не принадлежи на себе си и е готов да изпълни всяка команда. Ти дори не забележите, че той вече е започнал.
Там са "твърди" и "меки" психо, и "твърд" зомбита, често не могат да се определят на "външната" и поведението (отлепване на лицето, не по думите, изразени от съответните емоции, необичайни цветове протеини очите, сладостна тон на гласа, грешна реч, липса на способност за концентрация, бавна реакция и загуба на памет, абсурдно поведение стереотип ...), докато "мека" зомби същество не се различава от другите хора.
психотронни Матрьошка съдържа няколко напълно различни личности. При преминаване от един към друг променящите маниери, походка, усмивка или дори да изглежда в очите му. За zombiing унищожение характеристика на човешката памет, която може да се направи ефективно скрит от разстояние с помощта на електромагнитна продукти или радиация в контакт с метода на обработка с използване аномалия се среща elektroshoka.V резултат на възприемане на реалността, вдигане и сваляне на тон, появата на ринит, и възможни сърдечни аритмии изтръпване на ръцете. Тези симптоми обикновено изчезват след отпътуването на лицето от зоната на облъчване. Състоящ генератори са класифицирани в експлоатация.
EHF - изключително висока честота радиация - милиметровия диапазон честоти от 30 GHz до 300 GHz, предимство е възможността за (тайно от разстояние, например, през стената на всеки апартамент от съседи) селективно стачка определени центрове на мозъка, отговорна за паметта , сърдечно-съдовата система и други центрове, отговорни за жизнените функции, освен смъртта изглежда естествено.
За да се подтисне желанието на употребяваните лекарства и антипсихотици (например, хлорпромазин), така че наркозависимите вече са напълно готови материали и могат да бъдат числено цяла армия, което обикновено означава изненадваща атака не може да бъде спрян. В основата на психотронни оръжия са изумителни свойства на електромагнитно излъчване на звук радиация и усукване радиация.
електромагнитна радиация
UHF - ultrovysokochastotnoe - дециметър вълнови честоти от 300 MHz до 3 GHz, дължина на вълната 1 метър и 10 см прониква дълбоко през тъканите на човешкото тяло, което води до нежелана. патологични отклонения в различни органи. При хора, има трудно за лечение заболяване, например, неизбежно ще повлияе на UHF радиация активирани раковите клетки на човешкото тяло и в резултат има рак. Много удобно, когато определен биологичен обект не е необходимо да се неутрализира веднага, но след определен период от време или за всяка дата. Хората са склонни да избледняват в очите му. При аутопсията показа обичайния ход на сериозно заболяване. Управлявана от генераторите са класифицирани.
микровълнова - sverhchastotnoe - включително неначисления радиация - см вълни, честотата на 3 MHz умора и гадене и главоболие. Възможна пълна стерилизация инстинктивна сфера, както и увреждане на сърцето, мозъка и централната нервна система. Waves активно модулирани на честоти от алфа - ритъм на мозъка, може да предизвика неизбежни "чупки" в поведението. Микровълнова въвеждане на информация директно в мозъка, и в своите области забележимо ускорява всеки psihoobrabotka подсъзнание. Като антена трансмитери такива вълни е доста използвани от телефона и микровълнова окабеляване, канализационни тръби и отопление, както и TV, телефон и пожароизвестителна система, радио, електрическа инсталация жилищна сграда. В Руската федерация е широко използван този метод на психотропни обработка. Поради характеристиките може да се нарече мрежа. Този начин за създаване на поле с висока честота радио вътре в сградата, когато генератор на енергия се въвежда през биоенергия система филтри директно в националната мрежа на жилищна сграда, енергия и осигурява рационално използване на психотропни обработка скрити като на десет метра от сигналите на професионалното образование и обучение, като правило, не се явяват , Режисьор на микровълново излъчване обикновено се проявява в треперят краката, чувство на парене в стъпалата, болка в ушите, спазми в очите, кликне на "бръмчи главата," подутини в назофаринкса от 1 cm до 1 мм. Леко прониква в тъканта на човешкото тяло. Значително влияе върху централната нервна система, мозъка и води до нежелани патологични отклонения във вътрешните органи. A много значително влияние върху човешката психика е по същество един човек на управляващите сигнали. След това специално разглеждане в човешки материал отклонения се появи в ума, е налице разстройство на нервната система и на цялото човешко тяло като цяло. Умствена работа за определен период става невъзможно. Man става трудно да се контролира (има раздразнителност) и да се движите в околната среда. Ако напуснете зоната на експозиция, тялото постепенно възстановяване на функциите им, макар и не напълно. Но обикновено след специална обработка, обикновено в апартаменти или офиси, предмет провокира неприлично акт в очите на другите, както след излагане на човек става раздразнителен, а след това постави психиатрична диагноза, изолирани от обществото в медицинска или психиатрична болница, където по-специално мощен лекува дози на наркотици, транквиланти, антипсихотици, и продължават да бъдат използвани като материал за по-нататъшни експерименти. Управлявана от генераторите са класифицирани.
рентгенови лъчи - дължина на вълната 8.10 м до 10-13 м; . честота 3 * 1016-3 * 1030
гама лъчи - дължина на вълната - 22:00; честота - 30 eGts. X-лъчи и гама - емитери лазерно рентгеново и гама лазер - излъчвател. Били ефективно проникват и удивителни свойства, но особено вредно въздействие върху клетъчна анемия.
Ефективно се отразява дори дълбоките структури на мозъка, макар и без да се счупи външната обвивка на черепа. Може да се прилага по-ранен етап от зомбита. От други източници на емисии могат да бъдат използвани във връзка с рентгенова тръба колиматор, който се фокусира общия поток на лъчението в тесен насочен лъч, със силни забележителните свойства. Тези продукти са много трудни за откриване по време на инструментални изследвания, като инструменти, класифицирани
торсионна радиация
Този специален вид радиация не е физически адаптации на околната среда и тъй като се използва лесно може да възпламени всяко заболяване, за премахване на нежеланото възбуда, намали или увеличи психологическата дейност, да влоши различни желания , пъхнете в подсъзнанието на обект желаната програма ... Специално оборудване приложения на класифицирана.
Звук радиация
Ултразвук - дължина на вълната около 0017 м над честотата на 30 кХц. Използва се като цяло или на местно въздействие върху обекта. Като общо форма трябва да се използва за първоначално потискане, потискане на имунната система, влошаването на здравето, за да донесе на обекта в пасивно състояние, когато пълното потушаване на всяка съпротива и така субективно филц, заловени някои вибрации. Като местен вид на ултразвук е фокусирана в тесен посока импулсната действия, които могат да бъдат дискретно удари поминък центрове, разположени в мозъка или череп намали наполовина, може да удари и вътрешните органи. Кандидатстване за скрит обект унищожение импулс на ултразвукова радиация, може внезапно да спре сърцето на всеки мъж, със смъртта на други хора ще изглежда естествено, и най бяха открити при аутопсията признаци на насилствена смърт.
На честоти над 30 кХц, хората може да не чуват. Използва се като термични и механични въздействия на еластични трептения с честоти над 100 кХц. Дори скорост подобни концентрирани колебания значително влияе върху умствените структури и нервната система, което води до главоболие, световъртеж, нарушения на зрението и дишането, гърчове и понякога инвалидизиращи съзнание. "Калциране", избрани части от мозъка са добре фокусиран ултразвук понякога се прилагат за безвъзвратна оттегляне от паметта всички нежелани спомени, които се използват и в програма за лечение "зомби", но това е възможно само в работата на високо квалифициран персонал и специално оборудване, което е класифицирано.
инфразвукови радиация - дължината на вълната от около 17 m, честоти под 17 Hz. Е много ефективен при скрито влияние върху човешкото участие на механична резонанс на еластични трептения с честоти под 16 Hz обикновено не се възприема от ухото. Най-опасният период се счита за 6-9 Hz. Значителни психотронни ефекти се проявяват най-силно на височина 7 Hz, съгласна alfaritmu естествени трептения на мозъка, както и всяка умствена работа в този случай е невъзможно, тъй като изглежда, че главата - че ще разбие на малки парченца. Звукът с такъв интензитет, причинява гадене и шум в ушите, и замъглено зрение и ирационален страх.
Звук средна интензивност пропадане храносмилателните органи и мозъка, създавайки парализа, обща слабост, а понякога и слепота. Elastic мощен инфразвук е в състояние да увреди или дори напълно да спре сърцето на всеки мъж. Обикновено дискомфортът започва с 130 db напрежение, травматично -. 130db
Infrachastoty около 13 Hz в сила 85-110 децибела предизвиквайте пристъпи на морска болест и световъртеж, и колебания в честотата на 15-18 Hz със същата интензивност вдъхнови чувство на тревожност, несигурност и Накрая, паника. Оборудването е класифицирана.
В сложната употреба на тези продукти позволява тайно да на разстояние ефективно унищожи човешки материал, без значение къде се намира: в апартамента, в офиса, на улицата. В нейните ефекти върху живите организми експозиция на магнитни полета е еквивалентна до известна степен излагане на радиация. Тухлени стени, подове, дърво и много други материали могат да бъдат прозрачни за електромагнитна, звук и торсионна радиация определена мощност. В определен мощност електромагнитно излъчване и звук мъж субективно се усеща. Резултатът от психотропни обработка на наематели в апартамента става необратимо нараняване и дори преждевременна смърт.
намерете лицето в апартамента може да бъде през стената с телевизора или специални технически средства, работещи в дециметровия обхват на вълните или рентгенови лъчи. Това е началната версия на елиминиране е най-често се използва, тъй като не остават никакви следи и доказателства. Според експерти на торсионния генератор, всеки от нас неволно може да се превърне в морско свинче и да се превърне в зомби. "През 1987 г., на масата Premier Николай Рижков лежеше обемиста папка. Това беше програма за развитие на психологическите технологии. Планиран да ги използват в националната икономика, бойни системи, дистанционно управление. Последният раздел говори за създаването на "Контрол на психофизическо състояние на човека и въздействието на механизъм за вземане на решения." Краен срок на програмата е четири години. " Работата се извършва под егидата на публични средства, създадени от центровете на технологиите, и малко по-късно браншова Научно-технически център Venture и иновативни технологии (ISTC "отдушник"). Бюджетът на програмата е в размер на 500 милиона рубли. Доказателства разработчиците: Валери К. мишелов: "Въз основа на нашия център за развитие е създадена най-малко седем военни бюро. В тези идеи бяха въплътени в метал. Тази работа, по-специално, са в Киев, фабриката "Арсенал". Sedletskii Victor: "Такива въпроси, участващи и в Института по Материали Киев. Biogenerator произведени в завода "Октав". Автор е на един от съществуващите модели беше сам. Тези работи са завършени през август 1990 година. Експериментите са проведени върху животни. По-късно, доколкото ми е известно - на платени доброволци ". Според други - в произволно избрани "клиенти" против тяхната воля.    image                                                              "Устройството може да бъде конфигурирано соред да биоенергетичните характеристики на индивида. . Малък десктоп устройство работи на разстояние и селективен " В Москва, група от служители на Научноизследователския институт по КГБ работи по темата "Управление на човешкия психофизиологичното състояние дистанционно наблюдение" (друго известно име - "Проект за приятелство"). Работата се извършва преди 1991 г. в една от психиатричните болници в Москва. Според една оператори за предложения, но поставен в този spetslechebnitsu дисиденти, бяха извършени експерименти по време на "свободен лов" в града. За "спортна стрелба" обикновено се приема алкохолици, а след това да се отпишат като резултат от психични разстройства spetsvozdeystviya да "делириум тременс", причинени от водката. Понякога експериментира с женени двойки. Според един от "учени", той обичаше да играе на разстояние от съпрузите. Подобно, "съпругът й капе върху мозъците, че жена му - кучка, и съпругата му, че съпругът й - една коза." Въпреки това, официално като "забавление" не се насърчава. С падането на експериментите на КГБ върху хората са били забранени. Въпреки това, по време на основния тип на психотронни оръжия - торсионни генератори - е сравнително разпространена. В Русия, според някои оценки, производството им като средство за специална комуникация е достигнал повече от хиляда парчета годишно. Ангажирани в подобни развития в Киев. Ето защо, ние не можем да изключим, че торсионни генератори, проектирани в началото на 80-те години, не се използва за престъпни цели е сега ". O торсионна радиационни генератори и експериментални свойства на торсионните полета: "Тези устройства се произвеждат като проекти за над 10 години. Точно както чрез радиопредавател може да предава информация чрез електромагнитно излъчване, така че направо торсионния генератор може да получите на усукване в желаните граници на радиационни честоти "... "Тъй като областта на торсионна има енергийни характеристики, при преминаване през физическата среда на енергия няма да се получи загуби и по този начин отслабва интензивността на полето. Това означава, че за да се скрие от полетата на усукване е почти невъзможно. Ние всички сме по отношение на торсионните полета са отворени и достъпни (с други думи, прозрачен) ". Zombie, изтезания и малтретиране на "клиенти" психотронни експерименти в действителност тя е единствената молба областта на прилагане на тези устройства: "Трябва да се отбележи, че 30-40% военни успехи "paranormalov" на базата на идеите и постиженията на Анатолий Акимов, който в знак на благодарност за приноса му към изследването на тези проблеми е получил лаборатория, в SCST СССР, която растеше по-късно в центъра на рисков неконвенционални технологии. Любими скейт akimovtsev е експлоатацията на торсионните генератори с пързалки обекти въздействие. Въз основа на Mirea след експерименти се провеждат чрез промяна на състава на кръвта на човека, неговата диагноза. " В ръководството магазин за устройството Gamma-7H (Neutralizer торсионна радиация), издаден през 1998 г., Москва Innovation Center Gamma (главата Okhatrin) се споменава като отрицателен пример, някои Киев фирма провеждане неразрешени експерименти върху хора в Киев. Опитите върху хора, психо и изтезания продължи. Приблизителна оценка на една от жертвите Kiev ОПГ от тези експерименти са били около 200 души. В постоянна част от ОПГ около 20 души, включително PSI-оператори и технически персонал за поддържане на оборудването, а в допълнение и няколко десетки "фенове", които се използват за работни места еднократни и създаването на маса по време на "свободен лов" в града, както и контингент "любителите на астрални контакти" - членове на тоталитарните секти, групирани около носителите генератори торсионните комуникации                www.radionika.lt/straipsniai_ru/015.php      



Гласувай:
6



1. gmihov - Всичио!
30.11.2014 10:35
Всичко, което същността на Вечността и с произтичащите от нея вечни и ненарушими природни закони разрешава е възможно човек да го опознае и направи. Не може да направи, което тя не разрешава.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8736997
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930