Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.12.2014 00:22 - ДОКУМЕНТИТЕ ТЕРА/СИВИТЕ
Автор: budha2 Категория: Технологии   
Прочетен: 4014 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
SHET-I
За последните четири хиляди години, Човекът е бил мамен.
SHET-I са все още тук. Индианците, които знаят за тях ги наричат „СНЕТ-U” - „Хора-Гущери”. Скрити в тъмнината, те се появяват от бърлогите си, за да тормозят и използват хората за техни собствени цели.
SHET-I са известни днес като... „СИВИТЕ”/ Има голяма вероятност това да е лично убеждение на автора, а не обективно становище. Влечугоподобните са си влечугоподобни, а
Сивите, макар и създадени от рептилиите и макар да притежават техни гени - са отделна от SHET-I раса./

Създадени от генетични материали на самите същества SSS и ASA-RRR, SHET-I са гущери хибриди, които запазват много от характеристиките на прародителите си.
Така както ASA-RRR Съществата (ЕА, ЕН-ЛИЛ, АН-У и т.н.) имали големи изпъкнали черепи (по-голям капацитет на мозъка), така го имат и СИВИТЕ. Но големите черни очи напомнят повече за склонността на съществата SSS да имат огромни очи, особено ако населявали пещери и подземни помещения, където светлината
е минимална. SHET-I също така запазили ниския като цяло ръст на техните предци гущери и по-малката хилавосг на тялото. Едно сравнение с крайниците на малките гущери ще покаже много голяма прилика.
Като потомци на гущерите SSS, SHET-I също са запазили цвета на кожата и биологическата структура на тъканта на гущерите. Кожата на SHET-I е петнисто сива до бледо оранжева, студена е и е „влажна” на допир.
Въпреки че съществата ASA-RRR имали разширения за ноздри и уши, SHET-I нямат повече от дупки и за ноздрите, и за ушите (напомнящо на змия). „Ръцете” им са на влечугоподобни, с нокти и са мрежести.
Различни доклади разкриват, че черепът на СИВИТЕ има една определена кристалинна костна изпъкнала ивица, която разделя полукълбата на мозъка. Това е пряк резултат от „подобренията”, които Принц ЕА е
направил върху SHET-I. Кристалинната кост в мозъка позволява по-голяма възприемчивосг на сигналите за контрол.                                                         
Втори доклад разкрива, че СИВИТЕ притежават две сърдечни системи, като значимостта на това ще бъде разгледана по-късно/Нещо, което остава единствено обещано от автора, защото до края на книгата нищо повече не е казано по въпроса. Между другото, това само загатва правотата на първата бележка под линия на тази страница, понеже в много други източници е отбелязано, че именно рептилиите имат двойна сърдечна система, а не Сивите./ На практика стомашно-чревен канал липсва, свил се е до почти нищо поради постоянната
употреба на жлези. Репродуктивните органи като цяло не присъстват, размножаването не е функция от съществуването на СИВИТЕ.
В продължение на хилядолетия СИВИТЕ са били основните, макар и не единствените, агенти зад
феномените, познати ни като „отвличания”. Използвайки променящите съзнанието техники на техните SSA-TA прадеди, СИВИТЕ продължават да изтриват спомени и да изменят съзнанието като „маска”, за да скрият
преживяването от жертвата. Отвлечените буквално винаги докладват за загуба на паметта, едно променено състояние на съзнанието, което като цяло остава непроменено, освен ако не се случи „раздвижване” на паметта
по време на хипноза за нейното възстановяване.                                                                                     Най-различни психолози докладват за внедрени спомени, очевидно предназначени да прикрият самото събитие, които са погребани в психиката на отвлечената жертва. Често спомените се променят в страх от СИВИ с големи очи, в страх от сови с големи очи, елени и други животни.
Макар че изменянето на съзнанието на отвлечените жертви може, и понякога наистина, да подобрява пси-способностите (екстрасенство, ясно виждане, ясно чуване33, и т.н.), целта на отвличането не е добронамерена, а
по-скоро, за да изтрие „неподходящи” спомени или да подготви субектите за други цели.
Универсалните доклади за манипулиране на съзнанието, пълно и неудържимо „изключване” на тялото,имплантиране и изтриване на спомени потвърждават, че древните методи на SSA-TA не са били митични, а на практика са техники, използвани днес от СИВИТЕ. Подобно на това, гущерите SHET-I НЕ са митични същества
родени от въображението на една цивилизация от преди хиляди години, а са действителни. И те живеят около: нас, наблюдават ни, отвличат ни и ни трият спомените, както се трие видеокасета... тъй като това служи на целите им.
Ние сме техни......засега.                                                    
ВОЙНАТА                                                                                    
След като е прочел материалите в тези Документи, Читателят със сигурност се пита: ако това, което авторът твърди е вярно, тогава къде са ТЕ сега?
Къде са гущерите SSS-T?
Къде са съществатаASA-RRR ЕА, ЕН-ЛИЛ или АН-У?
Гущерите бунтовници SSA-TA още ли контролират нещата?
Свършиха ли войните за ЕРИДУ (Земята)? Отидоха ли си те?
Отговорът е едно просто... „не”.
През последните няколко хиляди години бяха направени няколко опита да се подкопае контролът на гущерите бунтовници SSA-TA. Един от най-скорошните опити беше от властта на самата Империя SSS.
Пробивайки електронното одеяло и свързвайки се с едно уязвимо човешко същество на име Адолф Хитлер, който свободно приел посещенията от „Старите”, едно световно„ARYAN” движение, оглавено на самия връх от един елитен „SS”корпус, почти успяло да преобърне целостта на нашия „податлив на обработка” свят.
Ако, както авторът твърди, ARI-AN продължат в усилията си да си върнат слънчевата система, нови движения, произлизащи директно от SSS, трябва да се появят. Те ще се появят под формата на „ARYAN” групи за Превъзходство, подобно на скинхедс, Бели Братства, нео-нацисти и т.н.
Във всички форми на медиите, влечугите ще се показват като „Героични” или „приятелски-настроени” същества, биейки се вместо Човека. Фигури като Барни , тийнейджърските костенурки нинджа и други Супергерои ще се превърнат в герои и модели на Подражание за децата ни. Влечугите, особено под формата на динозаври, ще се появяват навсякъде в нашия мъничък свят.
СИРИАНЦИТЕ, първоначалните създатели на религиите използвани, за да контролират Човека, също са опитвали да завземат властта. Повтарящи се случки на религиозна разпаленост са обхващали света в минали
периоди: Инквизицията, Папските Войни, многобройните „Спасители” и „Чудодейните Наблюдения на нещо странно” - всички те са били опити да върнат Човека в обятията на влиянието на ASA-RRR.
Ако и те се опитват да завземат Земята, както Авторът твърди, тогава трябва да се получи също завръщане на фундаментализма. Въпреки че образът на ангела като защитник на Човечеството започнал с Принц ЕН-КИ, „ENKI-ELS” , „Господари на ЕН-КИ” (ЕА), властимащите в Църквата по-късно премахнали ангелската фигура от Принц ЕА и си я приписали за свое притежание. За да се установи като единствения Спасител на бъдещето на Човечеството, Църквата (Системата ASA-RRR), под формата и образа на ангели, ще се появява навсякъде!
Като сигнал към СИРИАНСКИТЕ последователи, че Звездният кораб AR е тръгнал към тази слънчева система, образи на огромни планетарни Звездни кораби и екипажи, състоящи се от героични спасители на Човечеството и Земята, ще бъдат навсякъде. Има .добронамерени” небесни тела, които са се запътили към нас.                                                                                            За да отблъснат образа на „добрите” небесни тела, влечугите SSA-TA изпълват вълните на ефира с образи за„падащи астероиди”, разбиващи се комети, като и двете са предназначени да предизвикат безпокойство у
световното население, оправдавайки изстрелването на анти-астероидни ракети в небесата, заради „отбранителни”
цели.
Тъй като електронното одеяло, поставено върху Човечеството и Земята е толкова всеобхващащо и интензивно, други предавани сигнали от силите ARI-AN и ASA-RRR са предотвратявани или изопачавани и фалшифицирани. В опит да комуникират с Хората, особено онези, които имат способността да си спомнят или да
дешифрират „следите”, се изпращат зрителни сигнали. Те са наричани „Житни Кръгове”37.
Житни кръгове, предназначени за Сирианските подземни сили, имат едно поразяващо сходство с
древноегипетските глифове. Житни кръгове, предназначени за силите на Господаря ЕА често имат дизайн с формата на футболна топка („устата на RA”), или кръг с точка в центъра му („Богът Слънце RA”). Кръгове,
приличащи на Келтския Кръст и на други форми с „Кръст” са предназначени за Сирианските партизани, уведомявайки ги, че не са забравени. Житни кръгове, предназначени за силите на ARI-AN често имат форма, наподобяваща змия. Създания, наподобяващи насекоми и буболечки, са също част от опита за комуникация.
Математическите формации (Манделброт, Триъгълници и т.н.) са сигнали от Принц ЕА към Звяра „да се държи”. Той не е забравил за неговият „ренегаден експеримент”.
Някои житни кръгове са „графити” (образи и надписи), поставени от „минувачи”, искащи „да си играят на тротоара”. Други житни кръгове са нарочно променени, изопачени от правителствата ни или от техните агенции, за да предотвратят разпространяването на „прекалено много информация” на обществото.                                             
Светът на Човека е бомбардиран от сигнали за продължаващата война. „Подбутвания в паметта” под формата на филми, книги, списания, комикси, реклами и обяви са видимо ежедневие, само да можеше Човекът да погледне... ида се заслуша.
Ще бъде ли обезпокоително за Човечеството? Да.
Но „Фермата” не трябва да бъде повредена. Никой не иска „Фермата” да бъде унищожена. И тъй като присъстващите Зверове (Човечеството) могат спонтанно да участват в предстоящите войни за слънчевата система и по този начин да доведат до разрушаване на Фермата, Звярът трябва да бъде контролиран.
Имплантирането на едно устройство за контрол над съзнанието би било желателно, но за съжаление е много непрактично. Ако не е осъществимо да се сложи устройство за контрол вътре в мозъка, тогава едно външно
устройство, поставено в непосредствена близост до мозъка, е една приложима алтернатива. Но как може да се очаква от Звяра това нещо да му подхожда и да носи устройството... доброволно? Звярът трябва да бъде
заблуден.
Човешкият мозък функционира с електронни честоти, които съвпадат със само едно устройство, което се
продава на пазара днес - устройство, наречено клетъчен телефон. Fait accomply!38
Нови персонални електронни устройства, още една форма на контрол, също ще се увеличат по брой и разнообразие. Касети, CD плейъри със слушалки, каски за виртуална реалност, анализатори на мозъчните вълни.
Лаптопи, лични пейджъри, електронни устройства за съобщения и още цял куп нови устройства ще държат Човека „покрит” чрез вцепеняващото и контролиращото електронно одеяло.
Лекарства под формата на лекове, променящи настроението, променящи диетата и контролиращи теглото,
болкоуспокоителни, спомагащи за съня и предотвратяващи съня - също ще бъдат използвани да контролират
Човечеството. Опиати за удоволствие, включително цигари, алкохол и наркотици са още една част от програмите
за контрол, създадени да държат Човека послушен и податлив на обработка.
За да избегнат всякаква възможност Човекът да бъде мотивиран да се възпротиви срещу някои от борещите се групи и да се бори за себе си, промяна на поведението ще изисква на никое човешко същество да не бъде
позволен статута на „Герой”. Следователно само хора, които са примери за „подходящо” поведение, ще получават признание и награди. Жертви, мъченици, измъчвани военни затворници, хора, които умират в служба
на държавата си... всички примери на хора, които не отвръщат на боя, а изтърпяват големи страдания... тези ще бъдат новите „Герои”, нови роли на модели на поведение. Всеки един човек, който прекалено се приближава до
статута на Герой, който се държи независимо, ще бъде целта на кампании за очерняне и по-лошо, всички те са предназначени да „свалят” такива хора.
Контролът над населението трябва да се увеличи по интензивност и броят програми също. Само на
„подходящите” мъже и жени ще бъде позволено да продължат в системата на „Фермата”.                                                                                                  Изчезванията и отвличанията, особено на жени и на най-малките деца, ще се увеличат. „Постепенното намаляване” на части от населението, които не са желани ще се усили. Нови мистериозни болести, предаващи се
по въздуха, ще бъдат развити. Настоящите медицински лекарства ще се превърнат в нещо старо, ще имат минимална ефективност, ако въобще имат. („Заразата”HENTA, гущерите HENT? Съвпадение?)
Прекаленото пълнеене ще се покачи, пасивността ще стане желателна и сексуалната дисфункция ще нарасне у мъжете. Увеличението на електронните излъчвания ще предизвика повечето женски менструални цикли да се
скъсят от 28 дни на близо 25 дни.
За да се поддържа контрол над Човечеството, NASA трябва да бъде елиминирана или поне силно ограничена в мащаба й. Човекът трябва да остане заседнал на Планетата Земя. Търсенето на разумен живот не трябва да се
продължава, трябва да се прекрати. Може да бъде направено фалшиво твърдение за откритие, но крайните резултати трябва повторно да потвърдят безполезността на подобно търсене.
Сцената е нагласена. Войната е започнала.
ЕРИДУ е наградата. Човекът е слугата.
Докато Човекът търси спасение „навън”, той павира пътя за Същества, състезаващи се да станат негови Върховни Господари.
ЧОВЕЧЕСТВОТО НЛО... или съществуват, или не съществуват.
Ако те не съществуват, тогава историята, която току-що прочетохте, историята за Боговете и световете, бунтовете и „превземанията на властта”, са нищо повече от празнодумството и бълнуването на един побъркан
разказвач на истории.
Ако те наистина съществуват, тогава защо правителството ни толкова яростно отрича за тях?
Съществуват повече снимки и видеокасети на НЛО отколкото на естествени явления, които учените наричат.светлинни топки”. Въпреки това загадката за „светлинните топки” е изброявана в енциклопедии и текстове, приемани от всичките научни дисциплини в обществените ни училища.
Има повече свидетели от първа ръка на НЛО - всички те са надеждни и професионални, отколкото свидетели на явленията „светлинни топки”. Официалните писмени правителствени документи показват, че много НЛО
изследвания са били провеждани от различни агенции, макар че пред обществото се е отричало, че те съществуват.                                                                    
Ако те съществуват, защо не се отговорили на сигналите ни за контакт? Защо не сме „чули” нищо от тях? Защо не се получават никакви радиосигнали? Възможно ли е да има, както Авторът твърди, електронно одеяло,
предотвратяващо сигналите им да стигнат до нас? Или ни избягват?
Държани ли сме в неведение, за да се избегне масова паника по целия свят? Ако са добронамерени, няма да има никаква паника, ще има радост по улиците, въодушевление във всеки живот. Човекът и едно извънземно
същество работещи заедно - какво по-велико събитие би могло да има?
И ако са добронамерени, защо ще се занимават само със световните правителства? Не биха ли били по- ефективни, ако разкрият целта за присъствието си на всеки човек на тази планета?
Възпирани ли са от някаква форма на интергалактически закон да не се намесват във формата на развитие в живота ни? Ако такъв закон съществува, кои са съществата, които говорят чрез контактьори, с които света е
толкова засипан? Ако те наистина говорят чрез контактьори, ако те наистина са добронамерени, тогава интергалактическият закон е бил нарушен и сме свободни да се свържат с нас масово и пред всички хора на планетата ни.                                        
Оставяйки контактьорството настрана за малко, ако съществува закон за ненамеса, отвличанията не са ли нарушение на същото това правило? Ако отвличанията са добронамерени, защо жителите на света не са осведомявани за великолепните ползи от тях? Няма ли да се втурнем да бъдем „обработвани”, както са похитените?
Оставяйки отвличанията настрани, ако има закон, възпиращ добронамерен извънземен контакт, няма ли молитвите на милиони човешки същества, молейки се за „божествена намеса” да са достатъчни, за да ги убедят да се свържат с нас? Или не са склонни да ни помогнат, защото не сме попълнили „подходящите” документи и не
сне следвали подходящите канали?
Ако те са наистина добронамерени, засяга ги благоденствието на Човечеството, клаузата за ненамеса не успява да обясни защо не са се свързали с нас. Всъщност, не се представя никакъв „рационален” аргумент те да не се
свържат с нас.
Авторът привежда ли доводи, че НЛО и извънземните са злобни?Не.
Те служат на себе си. Добронамереността или злонамереността е в очите на очевидеца. Ако Човекът им служи добре, той ще бъде възнаграден. Това е добронамереност. Ако Човекът избере да не им служи, той ще
стане употребим. Това злонамереност ли е? Или безразличие?
Това ли е участта на Човека - да служи на Бог, да служи на страната си и да служи на извънземните?
Оставяме Читателя с последното парченце от историята на Бек‘Ти.
Човечеството има още един вариант. Има право да предяви претенции над света ЕРИДУ. Макар че е произлязъл от Зверове и е бил развъждан, за да служи, Човекът е бил създаден от Принц ЕА, учен по Произхода!
Създател на Живот, който се ядосал на Империята ASA-RRR, както и на Империята ARI-AN.
Отмъщението на Принц ЕА било просто - вместо да използва генетични материали от един конкретен!
работник от АННУНАКИ, Принц ЕА използвал СОБСТВЕНАТА СИ КРЪВ. С други думи, Човекът, звярът шимпанзеЛ е бил създаден с кръвта на Кралското семейство на АН-У във вените си. Човекът е бил син на (G-D)...
и като такъв има право да предяви претенции върху Трона на ЕРИДУ.
Това е историята, която трябва да бъде потисната. Това е истината, която трябва да остане скрита. Човекът не
може да предяви претенции върху Трона, ако той не знае, че съществува Трон. Човекът не може изтръгне трона от Извънземните, ако той отрича, че те дори съществуват!
Докато Човекът приема Върховни Господари и Богове, той приема едно робско съществуване. Когато Човекът най-накрая си спомни, че неговото Кралство е било отнето, когато Човекът най-накрая погледне на себе си като неговия собствен Върховен Господар и Бог, тогава и само тогава той ще бъде свободен от Извънземни и Богове.                                                                                                                                                    ДОКУМЕНТИТЕ ТЕРА              



Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8729174
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930