Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.12.2014 23:14 - Теория за произхода на Орион
Автор: budha2 Категория: Технологии   
Прочетен: 2721 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 30.12.2014 00:57

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 image           Кралицата на Орион(пчелата майка на масоните)                                                                                                                  Раса идваща от друга по-висша плътност инженира влечугоподобната раса в съзвездието Дракон, това са "Прозрачните" - те са дизайнери на игри (другата ни позната раса дизайнери са „Аку“, които даряват „перото“ на принц ЕА. Едно съвпадение в тази насока: В филма „47 Ронини“ сцената на действието се развива в град с името „Аку“. Хералдическият символ на този град са две кръстосани и удебелени пера).
Не след дълго Драконианците стават могъща империя абсорбираща и поробваща всичко по пътя си, в това число влиза и звездната система Лира. Разбира се това не е краят, влечугоподобните от Дракон не спират със завоеванията си. Същевременно (не става дума за същият времеви период) в съзвездието Орион, според историята на Робърт Морнинг Скай, започват да се развиват едни малки микроорганизми. Не след дълго те започват да еволюират в по-големи и по-разумни същества (КHEB). Лично на мен тази теория не ми допада особено, след като разбирам как стават нещата тук в нашата реалност – и те са, че и дума не може да става за автогенеза (самозараждане), особено като говорим за империя от подобна величина. Повечето процеси по генен инженеринг се извършват в лаборатории, като се прескачат хиляди и дори стотици хиляди години естествена еволюция. От морско конче и пчела до могъща 2-3 метрова машина за убиване е слабо вероятно по естествен начин да се получат нещата, т.е. не твърдя, че не би могло да бъде постигнато, просто наблюдавам, че за определени съзнания/създания това не е желан метод.
Но какво ме кара да мисля, че тук пръст може да има друго нещо и то не е естествен еволюционен процес. Драконианците създават боен кораб, като издълбават отвътре огромен астероид - това е днешната Венера, която по ред причини (описани в Галактическа История: Извънземни и ДНК произход (I част)) се озовала на днешното си място. С този вид издълбан планетоид-кораб те превземат не една и две звездни системи, в това число влиза и звездата Ригел - част от съзвездието Орион, след това създават и Зета Ретикули 1 и 2. Но нека се върнем на Ригел, тук има два момента:
Момент 1: Драконианци отиват на Ригел и там тепърва орионските рептилии еволюират и след много време те стават такива каквито са сега, убиват Драконианците и завладяват всичко. Все едно ние тук на земята да оставим еволюирали риби или каквото се сетите да ни надвие и завладее (нямам предвид расите под земята). Този първи момент е слабо ветоятен сюжет на нещата и по-скоро е неадекватен.
Момент 2: Драконианците отиват на Ригел а там братята им вече са станали Империята Орион и са ги приели с топли прегръдки, пили са топло мляко, разказвали са си истории за произхода и са правели планове за поробването на всички други ..... bullshet, да и това не се връзва. Даже самите драконианци са разделени на 7 основни вида и всеки си следва собствената пътека и планове, камо ли някой влечугоподобни да оставят други да кацнат на тяхна територия и усмихнати да им белят боб .....
Ако цялата тази работа с Драконианците е вярна то остава следният сюжет: Отиват с кораба "Венера" на Ригел и от там се разпръскат из целият Орион или инженират друга влечугоподобна раса, вариантите са безброй. Да допълня, че при драконианските рептилии няма упомената толкова агресивно женската доминация, както при орионските, това е още една въпросителна. Допускам, че дизайнерите на игри може да са инженирали и драконианци и орионци на едно, но тогава влечугоподобните от Дракон трябва да не са ходили на Ригел, изобщо много въпросителни, на които едва ли някой може да даде свестен отговор. С тази "работна" теория толкова, ако има промени в възприятията ми относто този момент ще се коригирам и ще го оповестя, не държа като куче кокала си - на собствените си теории, трябва да има непрестанна динамика, защото бъдещето е динамичен флуид, настоящето е границата между динамика и статика, а миналото е изцяло статичен и краен продукт, за жалост доста хора се хващат за него и си остават там, като си мислят, че неговата статичност им дава що годе сигурност. Това е капан драги мои, който живее в миналото – изгаря!
Едно допълнение от астрономичен тип (сухо и научно) относно спектралните класове на звездите от съзвездието Орион. Да започна малко по-отзад, автора на „М5“ споменава неколкократно, че самата кралица живеела на Минтака, според други версии може би е на Ригел или Бетелгейзе или кой знае къде. От спектралният анализ на повърхностната температура на въпросните звезди нещата хич не се връзват, ама хич!
Цвета на една звезда се определя от нейната температура, най-горещите звезди имат синкав или синкаво бял цвят (Ригел, Минтака, Сириус А и Б, повечето звезди в съзвездието Орион), а най-хладните - червеникавооранжев или червен (Бетелгейзе). Минтака е звезда със синьо-бял цвят от клас „О“ и на повърхността и температурата в диапазона между 28000 и 50000 Келвин. Сириус-А е бяла и много ярка звезда от клас „А“, а повърхностната температура варира в границите между 7500 – 11000 Келвин. Ригел е клас „А“ синьо-бяла звезда с температури между 11000 - 25000 Келвин. Сравнително по-студена от тях е Бетелгейзе, която е оранжево-червена, но повърхностните температури все пак са около 3500 Келвин. На базата на тази научна информация, въпроса ми е следния „Какво същество би съществувало на подобни температури?“. Или това с нашите земни данни не е вярно, или тези същества са свръх издържливи на хипер температури, все пак това не отговаря на въпроса ми. Другото което искам да отбележа - забелязвате ли противоположността: тук на земята червеният цвят се асоциира с горещината, а синия със студеното, извън земята това е наопаки или по-точно вероятно тук не е като космоса (многократно доказвано по различни начини), това алюзира някой неща като това, че 3D е експериментално поле и всичко е съвсем различно от обичайната извънземна среда.

Теория за всевиждащото око                                                                                                                     Както някой от вас знаят - има различни нива на перцепция, или начина на възприемане на дадена информация през инсталираните софтуерни филтри. Имам предвид, че ако сте религиозен човек за вас реалността е една, ако сте металист, той и сатанист реалността е друга, ако сте начинаещ конспиратор и всичко за вас приключва до масонските кръгове - неминуемо това ще е така. Има и друга група - UFO и любителите на радиочестоти, за тях всичко е летящи кораби, извънземни, конспирации на НАСА, умело търсейки подходящият странен шум в ефира, без да се интересуват от масони, дяволи и бог. Това в което повечето са единодушни е теорията за "всевиждащо око", според която това момента на сътворение на света - Планетата Земя. Както бях споделил - макар и никой и аз така смятам, това определено е "снимката" от началото на самият процес по сътворяване на нас и нашата природата такава каквато я виждаме и познаваме. Самият процес на сътворяване ще наричаме с термина "Тераформиране", това е процеса при които се променят условията на дадена планета до такива, че тя да стане обитаема от определен вид същества (хуманоиди, рептилоиди, и др.). И така идва всевиждащото око и тераформира планетата Земя, сигурно е самият Бог? Едва ли. Замисляли ли сте се защо формата е триъгълна и вътре има око? - Да припомня: Формата на тригълника символизира Орионските (и съюзите им с Сириус) учени-генетици, които поемат задачата да тераморфират Земята, кое ще е първото нещо, което ще трябва да направят? - Да кацнат на планетата разбира се!
Ще имат нужда и от платформа на която вероятно да кацнат, мисля, че една скосена подобно на пирамида структура би вършила идеална работа за тази цел (снимка на шумерска скосена пирамида). Мисля, че е ясно какво представлява символиката на ОКОТО – Това символизира, че кралицата на Орион посредством телепатия или различни технологии вижда всичко.
Както се вижда на самата картинка (снимка на всевиждащото око) триъгълника е отделен от самата пирамида , това означава и друго: че най-горната част на пирамидата не е от земен произход, т.е. извънземна. Друга интересна версия за тази "отделеност" от фруструма е, че този обект е динамичен и се движи – излита и каца!
Долната част на пирамидата е изградена от 13 реда на които се виждат изобразени тухли, това според специалистите по тайните общества символизира 13-те фамилии, може и така да е, но ако говорим за тераформиране – това с фамилиите изглежда доста наивно от тази перспектива. Тези процесии са извършени доста преди учените по произхода да инженират човека в този му вид, за какви тайни общества говорим тогава? - Тухлите символизират стоежа и тераформирането на планета Земя, та те (SHET-I) са древните строители-зидари!
Повечето хора свързват всевиждащото око с масонските кръгове, какви ли не интерпретации съм виждал, едни разпънати пентаграми, едни броенета на букви, цифри. Нека и аз да предложа моят скромен принос във всеобщото енергийно информационно поле. За целта се спрях на надписа отдолу „Nuovos Ordo Secolurum”, което буквално значи Нов Световен Ред. Да си поиграем с думите, акронима на „Nuovos Ordo Secolurum” ще е N.O.S. Или NOS, понеже зная за огледалната природа на нещата NOS ще стане SON (син/рожба). Да ви е позната дефиницията „Son’s of god” (синовете божи)? Разбира се, че ви е позната, всекидневно четете библията какво се правите!
Синовете божи е ясно, че са продуктите от извънземните манипулации, но кои вероятно може да са техните наследници. Разбира се едни от тях са Масоните (Masons). Aко погледнем още по-надълбоко и се попитаме „кой е Бога?“ или вероятно „Коя е Богинята?“ ще започнем да си даваме сметка, че това е Кралицата на Орион, позната ни нас и навсякъде другаде с многото си титли и имена, една от тях е титлата „МА“ или „МА-МА“. И питам ви аз още един път (тук направо библейски изказ вкарах!), питам ви и ми отговорете: „Чий синове са те?“. Те са синовете на МА или МА-SONs – Masons.
Aко оставя до тук нещата вероятно ще е много добре, но.... има още една дълбочина, в нея може да видим съвсем друга картинка, тя е от архетипен вид и според мен изглежда така: Дотолкова нещата са кодирани (в ДНК и не само) и добре изпипани , че сега архетипната символика ръководи ума на автоматичен режим, т.е. ако аз съм Сульо 3 и срещна Пульо 3 и пожелаем да си направим тайна организация, тази кодирана в нас генетична архетипност би ни насочила най-деликатно към подходящо име, лого или решение и в такъв случай бихме си избрали нещо от сорта на „Змия 33“ (Сульо 3 + Пульо 3 = 33) без и хал хабер да си имаме от разните му конспирации и извънземни. Ако все пак не сте ме разбрали, повечето неща като букви, символи, логота и прочее са създавани на автоматичен режим, огледайте се и ще видите, че сте заобиколени от автоматони. Това и обяснява факта, че тези заложени архетипи се манифестират дори и без знанието или ако щете го наречете позволението на въпросният индивид, преди време видях логото на една строителна фирма – типично масонско лого – пергел и линеал в позната поза, в последствие се оказа, че собственика е пълен невежа по отношение на тази символика, в най-добрият случай го е видял някъде, ето за това говорех. Докато пиша за НСР искам по този повод да кажа и две-три изречения за филма „Матрицата“, но преди да го сторя трябва да кажа други неща, затова:

Оня ден една статията ми направи впечатление със заглавието си „Феноменът Мариана Везнева: Идва нова цивилизация на Земята! Настъпва краят на света, какъвто го познаваме", реших да видя какво има предвид въпросния феномен. Още на първите 2 изречения усетих типичният Ню-селско-ейдж изказ и набор от фрази. И все пак реших да видя малко по-надолу докато попаднах на нещо, което „извибрира“ на моята честота: „Аз наричам космически същества тези, които правят житните кръгове. В тях те са кодирали своите послания. Показват се като махатмите (Ню Ейдж глупост), които са давали информация на Блаватская и на Рьорих.“ - Това са Орион, освен информация, те му дадоха и камъка Чинтамани. Доколкото съм запознат с версията след получаването на този дар – Николай Рьорих започва да издига в култ Орион. Той пише творби в негово име, една от тях „Gift of Orion“ (дара от Орион) , рисува множество картини на които е изобразено и съзвездието Орион, вманиачава се в знака за триединството, което е препратка пак към Орион. Нека разгледаме и някой негови произведения:                                                           image    "Изгаряне в тъмнината" - на тази картина е нарисувано и съзвездието Орион
image                                                                                  image   Макар и леко абстрактно изобразено, ясно може да видите окото на влечугоподобното, картината е озаглавена "Скрито съкровище"             image   Съвсем случайно е засегнат и мотива за древните великани, най-големият от които е достигал до 36 фута височина, картината се казва "Иза и черепа на великана"                            image    Озаглавена "монголските каменни скали" ясно може да видим знака за триединството (по които е бил луднал самият Рьорих)
  image                               Същият мотив, само, че с кон                             image   3-кетра(triquetra) - 3 риби(Утроби на Вишну) е келтска форма на Ведическата "3-нетра"(3 очи, 3-зъбецът).Силно напомня на янтрата на Кали. с триъгълникът с върхът надолу в средата.                                                                                            Джива-атма(индивидуалната душа) пребивава в следните състояния на Знание:
Свръх Съ-Знание : Трансцедентален* свят "Вайакунтха" и "Голока Вриндавана"                                   
Съ-Знание : Трансцедентален свят "Вайакунтха" + Астрален-"Тапала" и "Брахма лока"
Под-Съ-Знание : Астрален свят от "Тапала" до "Патала лока"                                                                        
Без/Не-Съ-Знание : Астрален свят до Транс-ов* свят на минерали-"махат-таттва"("Утробата на Вишну" ~U-Terra и "Нощта на Брахма").                                    image                              tri-netra  3-амба/3-акша  3-сула/3-дент                                                                                                                         image                      Оригиналният знак за триединство на Орион(Високо технологични цивилизации циклещи в материята.)                                                                                                         Транс(е)дент-алният свят е различен от "Транс-овият" свят, макар и да съдържат коренът "Транс", на Санскр. "три"(Eng."beyond"). И двата свят са ОТВЪД(този проявен), но.....

Докато "Транс-дент-алният" е ОТВЪД "Три-дант"(3-зъбецът на Шива, На Санскр. "Три" е както цифрата "3", така и предлогът "транс", "отвъд", а दांत-"дант" на Санскр е "зъб", т.е. : "отвъд тризъбецът на Шива", символизиращ 3-те гуни на материалната природа, както и "3-то Око"("3-амба", "3-акша")за "сканиране на матрицата". Трансцеденталният свят е свят, който е отвъд зависимостта на съдбата на 3-зъбецът на Шива, който изпраща само в "Утробата на Вишну" в махат-таттва и джива-атма добива за известен период от време("Нощ на Брахма") състоянието(съзнанието) на атомите на минералите- "Транс-ово". Това "съзнание" е несъзнаване(без-съзнаване). В Трансцеденталният свят джива-атма добива Супер-съзнание, т.е.- тя е отвъд циклите на Разрушаване и (пре)Сътворяване/Ре-продукция, в които участва Шива.
Транс-овият свят е непроявен свят, но в("with-in") латентната матрица, докато Трасе-дент-алният свят е непроявен свят отвъд, без("with-out") латентната матрица. От Трансовият свят в махат-таттва от "Нощта на Брахма" в "Утробата на Вишну"(Утерус, У-Тера) душата преминава към нова карма и ре-инкарнация в новият "Ден на Брахма", след Брахманда- "Златният зародиш(яйце)" на Брахма, които шайви-тата наричат "лингам".                                                     image                                                                                             В Началото на Сътворението Северът е бил Изтокът, а Югът-Западът.
Чак когато Звездното Слънце Сурйа е изплувало от ПодСъзнанието са се появили Изтокът и Западът или- Съзнанието и Несъзнанието.
Халдейската Каббала потвърждава, че N=E & S=W.
Еврейската библия пък показва
(макар и неосъзнаващо как поради религиозна кражба от съседните цивилизации), че циклите в проявената матрица започва със Звездното Слънце Сурйа.
Преди появата на Сурйа имаме "Неподвижна Земя"--Сатйа-йуга Свръх-Съзнанието от "Денят на Брахма".Виждаме също, че Змията обитава южната половина или ПодСъзнанието.
Виждаме и елементите:
Въздух и Вода са съответно Свръх-СъЗнание(N) и Под-СъЗнание(S), а Огън и Земя са съответно- СъЗнание(E) и Не/Под-СъЗнание(W).                     image                                                             image                         В него по една "случайност" в самите кръгове могат да се опишат три "V"".....                                                                        image                                                                                В този абзац от статия за Странджа се подразбират някой неща “....Веднага прекосихме поляната и застанахме в подножието на скалата. Не знам защо решихме да застанем точно там и да очакваме нещо, неизвестно какво, щом изгреят първите слънчеви лъчи. Вероятно за това решение натежа откритието от предния ден на един от приятелите, че в горния край скалата има - вероятно много отдавна издълбани - три кръга, „соларни”, както ги наричат археолозите, с големина на малка чинийка от сервиз за кафе, които образуваха триъгълник, чийто остър връх сочеше към земята. “ - цялата статия тук.               image                                                                                                             image                                                                                        image                                                                                  www.parallelreality-bg.com/                                                                
 



Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8684377
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031