Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.01.2015 23:15 - Horror жанра през призмата на Империите Орион и Сириус
Автор: budha2 Категория: Технологии   
Прочетен: 1245 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
imageИзложената тук информация не претендира да е продукт на задълбочени изследвания, по-скоро е базисна и ще подлежи на надграждане във време-пространственият континуум (ако е необходимо). Не мога да не спомена факта, че успях да направя няколко много добри, поне според мен взаимовръзки. Статията е писана под влиянието на двойният прочит на „Документите Тера“, „Произход и история на империите Орион и Сириус“ както и материалите от М5. Тези материали ми помогнаха да започна да прилагам научените знания на практика и както виждате това работи. Това са две найстина безценни книги, правя им реклама не защото някой ме е посъветвал, не защото Аз съм някой в това фрагментирано йерархично общество, а напротив защото съм никой и никой не ми е казвал какво и как да пиша. Аз съм просто Наблюдател и не мога да кажа, че съм обикновен, всъщност – никой не е просто обикновен! В тази статия ще се научите „как да се доверим на мистър „Никой“ - всъщност аз нямам нужда от това някой да ми се довери, просто четете !

Няма да ви занимавам с автобиографии и жалки family истории, а ще карам по същество. Тематично ще засегна филмовата индустрия и в часност – horror жанра, макар и не най-масов, последно време виждаме тенденции за масовост и увеличаване гледаемостта на този тип жанр – което преди години беше нетипично, в началото на 90-те години нормалният човек не би гледал филми на Дж. Ромеро за Зомбита, а сега с удоволствие, пуканки в ръка и 3D очила гледа приятната илюминатска зомби забава „Z-та Световна война“ - програмирането в тези филми определено е в пъти повече от жалките комедии с Стив Мартин и заслужава внимание, между другото Холивууд знае как да ви спечели !

PS: избрах този жанр и поради факта, че съм изгледал повечето класови horror филми (и някой нискобюджетни като „Вампира-робот“ - китайско-американска продукция, която е толкова ниско бюджетна, че даже не е упомената никъде изобщо). За мен беше голямо удовлетворение да разбера архетипите зад тези фантастични създания. Разбира се това са двете империи – Орион и Сириус, което ме шокирва даже като го пиша, ОMFG – до къде се е пропило всичко това, излишно е да изпадам в делириум, тези които са чели въпросните книги знаят за какво говоря. Другото което искам да уточня, че статията ще бъде разбрана по-пълноценно ако имате „инсталирани“ знанията за двете империи (все пак на базата на това знание надграждаме някой от екзотеризмите във въпросният жанр)

Kaто за начало
(S1)*

Това което знаех като информация дотук беше, че вампира представя Орион, а върколака съответно Сириус. Освен за тези две раси ще си поговорим и за това къде е човека, къде са илюминати, къде са роботите, извънземните и Астрала. Ще посочим тези „елементи“ и ще онагледим тази идентификация с някой примери, ще има и хумор – обещавам! Хубава е да знаете, че повечето от тези „екзотични“ персонажи и прочее макар и да се представят на моменти за дружелюбни и добри реално са напълно вражески настроени към нас хората – т.е. няма „добър вампир“ и „добър върколак“. В този род филми има няколко фрази които няма как да не чуете многократно: „О мy god!“ , „Jesus Christ!” , „fuck” и разбира се неговото нормално разширение „fuckin` hell!” - не започва ли още от самото начало да ви лъха на тотална църковна жалост? Да ще кажа и две, три думи за това по-късно. Повода да седна и да напиша всичко това (17 страници с изображенията) беше една единствена картинка, в която имаше следното питане: „Ако вампир ухапе зомби, дали той ще стане зомби (защото се е заразил) или зомбито ще стане вампир (защото всеки ухапан от вампир става вампир, fun)?”
* - номер на сегмент

image

ВАМПИРИ (Орион)


Представата за вампира е силно изкривена в съвременното кино – показван е с кучешки зъби , в по-стари ленти като „Пещерата на белият червей“ – вампирите са си със дълги змийски зъби съскат и силно наподобяват орионският тип рептилии, плюещи отрова за които говори Морнинг Скай. Те НАИСТИНА плюят отрова.

Преди и сега ....
image

Виждаме един бавен преход от зъл змиеподобен вампир (не говоря по картинката над този текст) – през вълчеподобен та чак до съвременните му аналози, че е едва ли не добър и помага на хората, бозите на Стефъни Майърс с вампирските драми го доказват.
Според Холивуд вампира е доста интелигентен и има подвижни продълговати кучешки зъби , които му служат за да пие човешка кръв - това показва, че те не зачитат човешката кръв и показва колко държат на кръвните линии и генетиката, които са най-важните за Империята.
Когато вампира ухапе човек и той става вампир – това не е вярно в реалността, едва ли човек ухапан от орионец би станал като него, по-скоро това е интерпретация за поробване и/или смърт. В борбата срещу Вампира, човека използва чесън, разпятие и кръст, което както знаем е църковна измислица, все пак религията е с извънземен корен и нали не смятате, че ще ви каже как да се борите срещу тях, Автора на М5 коментира сериала „V” и казва така: „Влечугоподобни с вид на хора – намеква се за способностите им да си променят външната форма. Дадено е, че не всички влечугоподобни си сменят формата. Показват, че влечугоподобните са с почти толкова силни, колкото и хората. Това абсолютно НЕ е вярно. Те са по-високи от хората и далеч по-силни. Във филма хората дават на влечугоподобните да се разберат – няма начин да стане това! Ако си позволиш физически да удариш влечугоподобно, ще видиш какво ще ти се случи. Физическият сблъсък с влечугоподобно е сигурен начин да свършиш в астрала. Освен това влечугоподобните имат бързи реакции и движения. Ако във филма ги изобразяваха каквито наистина са, историята щеше да бъде коренно различна. За да унищожат хората-терористи те биха разрушили целия град дори. Влечугоподобните са най-старата раса в галактиката с технология, която няма равна. Те щяха да се разправят с въстаналите хора бързо и безмилостно (б.р: тук вероятно ще ползват звездата на смъртта). Във филма те показват типичен холивудски сценарий на човешките илюзии за превъзходство.“
Вампирите са с кошерно съзнание, имат си фракции/кланове и споделят общи леговища – изобщо тук проличава общият инзвънземен модел лишен от капка индивидуалност - имат си и Кралица която е майката-вампир (в някой случаи е и мъжки представител, но това е само привиддно, разбирате кои е истинският главен нали?). Думата на английски е „Vampire”, буквата "V" - значи "преносителя на...", което е пряка препратка към една от титлите на Орионската кралица, (б.р. докато пишех тази статия се натъкнах на много интересно съвпадение: междудругото една от титлите на Кралицата е и "AYA" което също е и съкратеното име на aйуаска). Всяка от фамилийте претендира да завземе абсолютната власт, структурата им е в сянка и тайните общества, техните слуги, копират модела. Граф дракула е един от най-изявените "вампири", за него знаем, че баща му е бил член на ордена на дракона - „Драконът е пряката връзка с Империята Орион и Земните култури, но така е и с феникса – символ на влиянието на кралицата на Орион. Понякога фениксът се изобразява като побеждаващ дракона. Това СЕ Е случило наистина в древната история на Орион, когато в древността една женска бунтовническа група станали доминантни в обществото на Орион“ - М5.
Вампирите искат да поробят човешката раса и държането и като кръвни банки, а те да господстват като върховна раса, такава е и една от практиките на Орион – когато завладяват нов свят те оставят жителите му да живеят и да им служат, защото има много работа и подръжка за самата Империя.
Вампирите в повечето филми враждуват с Върколаците, макар това да е изопачено и нереално, реално Върколаците служат на вампирите. Сирианци служат на Орионската кралица, макар и тайно самите те да се надяват някой ден да превземат трона. Вампирите съскат точно като рептилиите.

"V" Хибридизация

Блейд е хибрид между човешка жена и мъж вампир (както и орионската версия в сериала "V" - една жена, която ходи с влечугоподобен, забременява от него и ражда близнаци), Автора на М5 посочва, че: „..това е пропагандата на извънземните, известна с теорията за “умиращата раса”. Влечугоподобните обичат секса заради самия секс, не заради романтиката. Те са бисексуални и биха го направили с всеки, когото изберат. В научнофантастичните филми е пълно с жени, на които извънземните гледат като някакъв идеал. Това НЕ е вярно – то е поредната земна фантазия. Същото е и с размножаването. Филмите ви карат да мислите, че всяко същество може да се съчетае с което и да е друго. Понякога това наистина е възможно, но в повечето случаи не е. Вижте как е в природата – колко видове могат да се кръстосват? Да се съчетае влечугоподобно с човек би било като да се съчетаят котка и куче.“
- Вампирите са много бързи, ловки и разполагат с голяма сила и мощ. Те живеят много дълго - хиляди години (последователни инкарнации) за разлика от нас хората (едновременни инкарнации)
- Във филмите се показва, че църквата се бори срещу вампирите, реално само си играят със вашето съзнание, нито Църквата е добра, нито те. Извадка от анализа на сериала „V”:
"всеки, който търси външно спасение се обръща към религията с надежда за отговор на случващото се. Забележете, че свещеника се опасява от това да изгуби вярващите си. В същото време той е единствения, който се съмнява в искреността на извънземните и е първия, който ги разконспирира – демек – „истината е в религията“. Точно по този начин тези продукции си играят с вашето подсъзнание – пускат огромно количество объркваща и противоречаща си информация в рамките на няколко минути, която вие дори не забелязвате на съзнателно ниво, но на подсъзнателно се трупат регистри със символи и тълкувания. Когато една реална ситуация вземе връх, тези неща излизат на повърхността и предизвикват у масите блокаж – невъзможност за адекватна реакция. Това прави хората по-лесно контролируеми."

T.e. Показват ви че религията и вампирите се борят, но те реално са от едно тесто - типичен СВЕТЛО/ТЪМЕН сюжет с идеята да ви привлекат на нечия страна и да отдавате енергията си. Като говорим е хубаво да се дават и примери, е ще го направя, имаме следната ситуация: Вие сте инкарнация на любимец или ниска такава, имате някакво необяснимо псайхеделично приживяване, да речем са ви почерпили с сладък кекс с малки-сладки гъбки. След trip-а вие ще сте в шок и няма да знаете какво да правите, а да - вие ще се сетите, че вероятно това е нещо много зло идващо от адовата бездна и проклинайки се „Как можах да го направя!“ вие ще се озовете пред прага на местната църква. Там ще бъдете топло посрещнат от наместника божии, които ще се обърне към вас мило и топло с думите „Кажи ЧЕДО мое!“ (б.р: да бе жалък хомо, само ти ще си моят баща – тук си представям сцена на freestyle побой над божий човек). При тези сладки думи вие сте направо в християският рай, музика се чува, реки ромолят и птички пеят.... fuck, I hate this! - малко ще ви спестя тази църковна мелодрама! И така вие сте там пред отчето, той ви казва да му кажете какво ви тежи (Кекс с гъби е бахти техжкото) и вие започвате с вашето въображение да говорите за демони, дяволи и всекви там параНенормални работи, попа е бърз (също като личният лекар) веднага изписва „рецепта“ и казва задължително : „Довери ми се чедо мое!“ - няма как да мине без това, защото е външен спасител и по дяволите в прав текст ви казва, че иска ВАШАТА ЕНЕРГИЯ, затова някой ви призовават ДА НЕ СЕ ДОВЕРЯВАТЕ на които и да Е, да вие нямаше да го направите ако знаехте какво правите, но ВИЕ НЕ ЗНАЕТЕ, затова ще го направите, няма друга алтернатива, липсата на информация поставя избора да е равен на 0 или равен само на един възможен изход, жалко, но факт!
„Орион искат да отдадете силата си, за да им се подчините. Ако не отдадете силата си, няма да поканите вампира в своя дом – в противен случай ще стане обратното и ще трябва да обвинявате единствено себе си.“ М5

Друга взаимовръзка:

В сериала "V” Кралицата иска още от самото начало да привлече медиите на нейна страна (б.р. виждате колко важно е това за тях) и се опитва да вербува човек от телевизията (топ новинаря), които първоначално се съгласява да е „говорител на извънземните“ т.е. на законната кралица , а после след срещи с петата колона минава на тяхна страна, което си е 1:1 с реалността: В момента медиите обслужват тези които са на власт, а именно бунтовническите орионски фракции (кралицата-бунтовничка), просто този сериал е уникален. Забележете, че Новинар, Поп, Терорист и Кралицата-бунтовничка са от ЕДИН ЛАГЕР - Петата Колона, това ясно показва как е всъщност ако го пренесем в нашата реалност(правителство, медии, църква, терористи - те са едно цяло).
Медията е медиатор, демек средното звено между правителството и масите, или както аз му викам „Psy Mediation”- психологически посредник, това наименование описва точната и функция.


image
Винаги знаят какво да ни покажат .....                                                                                                 И къде са Илюминатите тук? О тук са, тук са, нищо не минава без тях! Във всички филми Вампирите си имат слуги-хора (във всички етажи на властта), които им съдействат безкористно в осъществяването на техните подли планове – филми: Блейд, Дракула, Ван Хелзинг и много други. Другото нещо което ми е направило впечатление, че почти всички излизащи материали се свеждат до тайните общества в лицето на илюминати и масони и до там, т.е. За повечето хора това е върха на пирамидата, изобщо не допускат, че това е като все едно да изучаваш слугите на вампира, а не самият него, което е жалко от гледна точка на информацията. А като говорим за информация, оня ден размишлявах над един познат абзац от една книга „ ...и на всички ще се даде!“ - чудех се какво ще да е това нещо и стигнах до гениалната мисъл, че това е ИНФОРМАЦИЯТА, да тя се дава на всеки, лошото е, че хората я ингорнират и съвсем съвестно не искат да имат информация или в най-добрият случай я търсят на грешното място от грешен ВЪНШЕН ИЗТОЧНИК, но да не забравяме, че дори и външният източник е част от самият източник, ако ме разбирате, т.е. всичко Е източник на част от ИЗЮТОЧНИКА, примерно храната е ИЗТОЧНИК на ЕНЕРГИЯ, книгите са ИЗТОЧНИК на ЗНАНИЕ, извънземните са ИЗТОЧНИК на технологията и т.н. :)

Автора на М5 споделя: „Мнозина вярват, че ако в определен ден бъде погребан мъртвец, след това той ще се превърне във вампир. Вярват, че ако това се случи, чесънът може да им помогне да се отърват от него. Църквата се възползва от това и взема живота, душите и парите на своите последователи, а влечугоподобните от 4-та плътност се хранят с енергиите, които тези уплашени последователи излъчват. Ако вампирът е разперил криле във вас, вие сте се превърнали в негов роб (овца). Дори и да е така, обаче, овцата може да се освободи. Никой друг не може да спаси “овцата”. Можете да предложите на овцата да я информирате. Да й предложите да й осигурите чесън, за да се защити от вампира, но освен ако духът на овцата не е достатъчно силен, за да се освободи от този капан, всичко ще е напразно“. Ако ходите лятото на море във град Созопол – внимавайте там има най-прясна вампирска следа :                                                                                                                                                        ВЪРКОЛАЦИ (Сириус)

Върколак буквално значи "човек-вълк" и няма спор, че става дума за нашите космати и добре сложени братя от Сириус. Шеипшифтинга е черта която им предават напразно - т.е. да си изменят формата, това по-скоро важи за Орион.
Може би една от по-значимите взаимовръзки в тази статия е, че винаги върколака бива показван и на заден фон виждаме Луната. И в детската градина знаят, че вълците вият на луната

Това с върколака и луната може да ни подскаже, че луната е кух обект, издълбан и превърнат в боен кораб тип AR от самите сирианци:
"Най-големият изкуствено създаден излъчвател, който действа върху планетата, определено е нашия собствен сателит – Луната. Създаден първоначално като боен кораб и понесъл тежки удари при множеството извънземни междуособни конфликти, неговата основна функция бива
променена и той е паркиран в орбита около Земята, като придатъчно контролиращо устройство. Наред с множество други функции, бидейки огромен електромагнитен компютър, Луната излъчва към Земята огромен куп програми, които в крайна сметка до голяма степен формират нашата реалност, защото биват приемани подсъзнателно от почти всички живи същества." - да този кораб е контролиран от Сирианците.
Теоритично вълка вие на пълнолуние, именно защото това са остатъчни ДНК вериги останали в него.
Вероятно ухапването от върколак и трансформацията на човека във върколак символизира генетичната намеса на учените по произхода от сириус.
Върколака също има свръхсили като вампира, отново демонстрация на превъзходството, казва ни се в прав текст: НИЕ СМЕ МНОГО ПО-СИЛНИ и ПО-РАЗВИТИ ОТ ВАС, и все се питам "Добре като сте толкова силни и развити що не се появите, ами само говорите копелета страхливи, явно само това можете!!!" (шегувам се, зная, че за минимално време сме нокаут, по-долу има пасаж за двубоя с рептилия). И при върколаците има родове но не се показва толкова банално кръвната линия като на вампирите – второстепенни управляващи.
Щом горовим за Сириус няма как да не споменем и най-добрият им генетик – принц ЕА, за които може да кажем две-три думи: "... ЕА – crEAtor (създател)" името му, присъства и в думата за смърт – dEAth, (според мен това е хубав аналог на KAD/DAK). Новото името на планетата е EАrth (след Ериданус) , разбира се примерите са много, просто изброих по-съществените :)                                                                                                                                                                Зомбита (Z)

За зомбито само хубави работи можем да кажем, като например, че то символизира ЧОВЕКА, това е така (както би казал Бек Ти)!
В холивудските продукции обикновенно зомбито е лишено от съзнание и нищо друго не го интересува освен едно – да се храни с мозъка на други незомбита (б.р. съвременният консуматор), след атаката незомбирания става зомби, т.е. и тук имаме трансформации и постхуманистични идеи, за които ще споменем и малко по-надолу. В по-стари ленти зомбито е доста тромаво и размазано, докато в съвременните филми вече е бързо и с по-изящен мейкъп и стайлинг, все пак то винаги си ръмжи погледнете някой по едричък съвременен консуматор пред щанда за карантия и меса.
За разлика от от върколаците и вампири, тук няма РОДОВЕ - ГЕНЕТИЧНИ НОМЕНКЛАТУРИ и КРЪВНИ ЛИНИИ, тук всичко се разпространява прогресиращо като ВИРУС. Да точно вирус, нали за това скъпите ни извънземни братя ги е СТРАХ да са сред нас, за да не се заразят от земните емоционални вируси (последните серии на „V” и Анна)
При зомбито всичко се принизява до първичността (ЗВЯРА) - да утоли незадоволимият глад, блуждаеки из улиците на стада, Сега като се разкарвам из улиците не виждам по различна картина де - всеки е зомбиран - кой с телефона, кой с хилядите ФУНДАМЕНТАЛНИ задачи явяващи се силна стимулация за R-комплекса и лявото полукулбо, да ние живеем в свят на лявото полукулбо, затова като кажеш нещо което другите не знаят реагират или със смях и подигравка или гледат неадекватно както би гледало току що новотрансформирано зомби.
Зомбито и човека-незомби са двете "фракции" се борят помежду си - т.е. същият малоумен аналог като ЦЪРКВАТА и ВАМПИРИТЕ - няма победител - само fake happy/unhappy еnd.
Aко ги разгледаме под филтъра на ЖЕРТВА/АГРЕСОР - човека си е ЖЕРТВАТА а ЗОМБИТО Агресора - т.е. ако НЯМА ЖЕРТВИ НЯМА ДА ИМА АГРЕСОРИ - или ако няма хора - няма да има материал от които да стане зомбито - е не пропагандирам масова мор на населението ... просто се изразявам езотерично :))
В нашето жалко съвремие разполагаме с цяла гама уреди и приспособления за "ЗОМБИРАНЕ" на масите:
- ТЕЛЕВИЗИЯ, РАДИО трансмисии
- Мобилни и Wi-Fi кули/антени
- Психотронни генератори, които "буквално" могат преди да ти изпържат мозъка да те превърнат в зомби, веднага отскачам на един пасаж от "Aрмагедон-1"
"...В края на септември се получи разрешение за експерименти с ПРОТОН-В, кодираното име на психогенератора. Индивидуалните опити протекоха бързо и дадоха резултати. Човешкият мозък реагираше на излъчванията според предварителните предвиждания. Но в края на септември вече ставаше дума да се проследи какво се случва, ако се облъчват големи човешки маси. Нарекоха програмата ЛЕБЕД и това ефирно име предизвикваше усмивки в екипа.
****
Източен Сибир. Лагер А-318
Екипът се настани в дървени къщички на около петстотин метра от дългите бараки на лагера. Предварителните проучвания и настройването на ПРОТОН-В отнеха пълни два дни. Валеше остра суграшица, която затрудняваше дишането. В тези два дни съкратиха с два часа работното време на лагерниците , които вадеха фин пясък от дълбоки кариери. Към порциона им прибавиха по парченца масло и херинга, допълнително канче грузински подсладен чай и кръгло овесено хлебче. Психолозите наричат това създаване на празник. Психиката се отпуска, храната намалява чувството за самотност, пълният стомах настройва целия организъм към предусещане на по-добри събития. Отбеляза се, че в тези дни конфликтите намаляха, юмручните схватки и избухващите почти без причина побоища се разредиха. Общата мрачноватост и настръхналост на затворените зад оградите мъже се разведри. Дори самото небе над лагера изглеждаше по-високо, общото настроение бе успяло да разпръсне облаците и да създаде по-ясна светлина. Вечерта обявиха, че утре няма да се работи и всеки може да се заеме с каквото пожелае.

Начало на експеримента – 8:00.
Лагерниците, хиляда осемстотин тридесет и двама, някои криминални, но повечето обвинени в политически престъпления към режима, бяха облъчвани тридесет минути. При индивидуалните експерименти беше регистрирано, че излъчване с интензитет 21 мгХц, предизвиква остри негативни емоции, стремеж към разрушение, прилив на озлобление. Събуждаха се стари спомени за вражди, отмъстителността завладяваше тялото, лавина от отрицателни възпоминания потапяше мозъка в черна вълна на безнадеждност. Лъчението заливаше лагера от петстотин метра разстояние. От съображение за сигурността на охраната, вратите на бараките бяха залостени здраво, като самата охрана остана извън обсега на лъчението.
В осем и тридесет и шест откъм бараките се чу мощен, предизвикващ ужас вой. Той нарастваше постепенно, сякаш една уста с хиляда осемстотин тридесет и две гърла ридаеше и пищеше от болка, от скръб. В осем и петдесет изключиха ПРОТОН-В за кратко.
Онова, което видяха през прозорците на бараките, надминаваше всяко въображение. Съществата вътре бяха изгубили човешки облик. Струята на лъчението бе отмило дори спомена за хора. Те се търкаляха на купчини по пода, ридаещи, смазани, предадени на безименен ужас.
Между наровете се гърчеха в клупове, направени от всичко подръчно, мъже, надянали примката на шиите си. Чумашов запази ясен спомен за един около четиридесет годишен мъж, който режеше вените си с капака на консервна кутия и върху лицето му цъфтеше дива усмивка. В бараките отнемаха живота си с каквото могат. Изглеждаше, че не изпитват болка и инстинктът за самосъхранение бе напълно угаснал, за да ги накара да се втурнат към смъртта с радост.
Ако само за миг си представеха на мястото на лагерниците една вражеска армия... Армия, която след тридесетминутно облъчване захвърляше оръжията си или просто се самоубиваше с тях, войници, които се гърчеха обезумяло до каските и оръдията си...
В 09:10 излъчвателят заработи с лъчение от 23 mHz. При индивидуалните експерименти мозъкът губеше всичките си прегради. Нямаше вече никакво значение дали напред има танкове, армия, вода, огън, минно поле. Нямаше вече нищо.
В 09:28 залостените врати на бараките рухнаха под напора на тълпата. Те се разцепваха от устрема на човешката река. Тя помиташе всичко и вече пред самите телени огради се разбра, че не могат да я спрат.
Тогава охраната откри огън с всички видове оръжия. Но смъртта на стотиците не попречи на следващите да преминават през тях, да се катерят върху планините от тела, да щурмуват, да щурмуват...
Само спирането на лъчението постави край на започващата катастрофа."

- Погледнете пак bold-натото изречение "Но смъртта на стотиците не попречи..." - да ви е познат този сюжет? Да това прилича досущ на зрелищните атаки на зомбитата от "Z световна война" с Брат Пит. По същият начин те се тъпчеха и правеха река от трупове ... ужасна гледка.

- Wikipedia казва: „Оригиналните истории за зомбита са от мястото, където вуду е най-разпространена - Хаити. В тях от живите мъртъвци се очаквало да извършват най-тежката селскостопанска работа (та нали за това сме проектирани – да работим). Действително е установено, че, чрез билки и баене, хаитянските магьосници са в състояние да докарат човек до пълно физическо и психическо вцепенение. Така или иначе, то не трае повече от няколко часа – (б.р. аз си мисля, че с тези технологии за контрол над съзнанието, ефекта е перманентен) и още „Преносното значение на думата в съвременния език е това на човек, който извършва работата си механично, без желание и без да влага смисъл във вършеното; човек без собствена воля. “ - нужно е да посетите примерно местното бюро „Данъци и такси“и ще се убедите за какво говоря .... хора лишени от съзнание, ей за това говоря. Това, че не работите там не ви помага особенно, това беше само за пример. Няма как да не споменем и за кошерното съзнание на зомбитата, пчелите и някой съвпадения: Пчелата е зомби от гледна точка на безпрекусловното и служене на кошера и Кралицата, ако изпишем на английски думата Zombie и отделим „bie” - което се изговаря точно като “bee” - пчела, може да се изпише и Zombee.
И като зачекнахме темата за пчелите, ето визуално как Oрион искат да изглежда земята след време:

image
бебенца-пчелички, ах колко хубаво! (това е реклама на известна бебешка марка ... )

след това:

image

схващате концепцията нали ?

Формата на пчелният кошер, по-точно формата на килийките на пчелният кошер е широко застъпена ТУК на земната платформа, като започнеш от плочките пред жилището ти та чак то реклами, филми, облекло и всичко което се сетиш – поогледайте се за тази форма:
image

Aко завъртим някой градус на дясно:

image
и после придадем дълбочина (3D):

image
….получават се 3D квадрати. Доста е говорено за тях, може да гледате филмите „Кубът“, Вал Валериан споделя в „Матрицата 2“, че куба (отдолу със нещо като разслан лъч) символизира Орионска група. А лично според мен това символизира 3D затвореното помещение в което искат да поставят съзнанието ни (ако не са го сторили вече) по тяхен образ и подобие, погледнете материалите за рециклиращите станции на сивите ни космически братя и технологиите за трансфер на душите made by Orion :)
***

Духове, Демони, безплътни същности (Нисш Астрал)
image




Демони, духове, призраци, таласъми и други нематериални твари символизират Астрала. Те са от 4та плъност затова нямат и физически тела, материали за астрала и астралните същности има много, едва ли ще чуете нещо ново от мен. Киноиндустрията силно се е захванала за този сюжет тип „Семейство отива в нова къща и там ... бам! Духове! Jesus help!”.........

Тук пак имаме Добри и лоши духове – без да задълбавам ще спомена, че човека е хранилка за астралните пиявици, особенно когато го стимулират да излъчва в негативният спектър на емоциите. Добър пример е филма „“Odd Thomas” - където ясно показват как преди да се случи някакво лошо събитие, астралните същности излизат от портали и чакат да започнат пира

image

тайните общества винаги си взаимодействат с астралните същности в изпълнението на повечето ритуали. Тук църквата пак е пуснала яки корени, в лицето на екзорсизма – които се явява законна практика за изгонване на демони или други зли духове от човек или място, където те съществуват. Практиката съществува от древни времена и се изпълнява и до днес в много страни........Екзорсистите обикновено призовават Бог, Исус Христос или някои ангели или архангели (особенно сиви ангели), за да извършат екзорсичния ритуал. - става ли ви ясна картинката: Астрала атакува, църквата се обръща към извънземните божества за съдействие – целта е да се всее страх и най-вече контрол над съзнанието, както и доста други екстри.“ о колко патетично „Ако те нападне дявола, викай Църквата да ти помогне“ - 100% ясно послание за доброволно отдаване на енергията, разбирате ли, че ако има подобна астрална намеса ТОВА ЩЕ Е ИЗЦЯЛО ЗАЩОТОТО ВИЕ СТЕ ГО ДОПУСНАЛИ, и църквата няма да ви помогне, просто това с филмите е жалък PR.


Светло-тъмните роботи (трансхуманизма и черното масло)

image

В сегашно време филмите с роботи може би държат много нисък процент в сравнение с филми за вампири, върколаци и зомбита, разбира се това е във фантастичният жанр, за филм на ужасите с роботи и дума не може да става, макар, че като бях малък „Сатурн 3“ ми се виждаше доста страшен. Макар, че филма „Вампира-робот“ бе категоризиран като ужас, аз не изпитвах нищо повече от съжаление, че съм дал напразно парите си на продавача от сергията за видеокасети.
Няма какво толкова да се каже за роботите, което да е свързано с horror жанра, но по отношение на трансхуманизма и субстанцията наричана черно масло, мисля, че има какво да се каже.
Какво са роботите? - ами роботите езкотерично са мечтата на ориентираният към тялото човек и забележете – някой които да му служи като роб. Разбира се това не е така, мечата е изцяло извънземна, поради факта, че не им харесва как ние (едновремненните инкарнаци) се държим, Автора на М5 пише „Когато Висшият Аз се инкарнира в земно тяло, даже самите му вибрации започват да разрушават командата структура вложена в ДНК. Висшите Аз се инкарнират във всички раси не само заради преживяванията, а и за да започнат това разрушаване на командните кодове в колкото може повече тела, тъй като това разрушаване се запечатва в гените. Тъмните не могат да направят нищо против това, освен да увеличават населението на любимци ИЛИ да разрушат всички физически тела и да инженират отново нов тип земно същество.“- този процес е в ход с кодовоте име ТРАНСХУМАНИЗЪМ. Има много материали и подробни статии за този въпрос, които ще ви отворят очите. Отскоро се говори за чипирането на бебета през 2014 година, да това ще се случи защото зомбираното население ще го позволи понеже ще му втълпят, че то е ЖЕРТВА на еди кой си АГРЕСОР, мамки му яд ме като ни пробутват все едни и същи лъжи, но няма как да е друго яче – ИГРАТА е с цикличен характер. Няма да се спирам подробно над трансхуманизма, само ще спомена, че роботите от филмите символизират „Ние сме силни, бързи, нерушими защото не сме хора – бъди като нас!“ - извънземна пропаганда.
Освен филмите, музикалната индустрия също не спи, тя е много активен пропагандьор на разни извънземни идеи най-фрапиращият и най-известен случай са: Black Eyed Peas, прилагам три техни обложки от албуми:
image
image
 image                                                                                И какво е общото между тези обложки? - ами погледнете им очите – всичките са BLACK EYED, още ли не схващате? Я сега прочетете отново темата „Черното Масло“..... Aбе да не би тия хора да рекламират трансхуманизма и Черното Масло? И дали има връзка между двете неща?
- Разбира се, че има – трансхуманизма ще бъде „задвижван“ от черното масло, защото то не е обикновенно машинно масло, то има интелект. За тези от вас които са играли Мортал Комбат вероятно знаят историите на роботите (МК3) Сектор, Сайръкс, Смоук (и cyber sub-zero в МК9), че са били хора-бойци но служителите на Тъмната империя ги залавят и репограмират да служат на Императора – Shao Khan (Хан), като същевременно ги правят на роботи. Те са задвижвани точно от тази черна субстанция за която говорим, след като ги ударите виждате какво хвърчи от тях, това е тяхната кръв – черното масло. Просто за Мortal Kombat има толкова много да се пише, че заслужава отделна тема, някой ден и това ще стане!
Едно мое независимо изследване за което няма да споменавам подробности, установи, че физическият вариант на черното масло е доставен тук на земята от извънземен хуманоид допускам, че може би е имало и катастрофа, но за сега тази информация не е потвърдена. Мога да предположа, че това е било за целите на Империята Орион, но пак казвам, че това няма как да го потвърдя на този етап.
Наскоро ми попадна една реклама на „кока кола“, в която едни малки черни топчета се събират в една голяма бодлива течна топка (черно масло) бях на заведение и не видях от къде се излъчи тази реклама, ествествено убих се да я търся и не можах да я намеря после, ако някой я е виждал да ми изпрати линк, бтв за тази компания имам ужасно чувство.
Автора на М5 казва бегло за нещо което много го уплашило в един от ОИТ-ите му: „....Ако отидете астрално до тази плътност, изглеждате много малки в сравнение с обитателите на това ниво. Това установих аз, когато отидох там и на много по-високи нива макар, че не съм срещал ориентиран към тъмните сили Висш аз, а друго същество (не питайте)“


Потвърждение за Орионските модели :
S7

Днес станах пряк свидетел на нещо за което бе писано доста, а именно модела ала „само да посмееш да кажеш нещо против жените и веднага ти казват, че ти имаш проблем с жените като цяло!“
ето жив пример от скоро:
нещо въпросната госпожа ме нагря и бях акумулирал прилично количество hate и .....
Ж1: (бля, бля ... глупости)
Аз: Да аз съм учител - ама на себе си, не си познала адреса, типично е за жените да приписват ВИНА на мъжа, жалка Орионзиация.
Ж2: (друга, нямаща нищо общо със спора): искрено се разсмях, извинявай ама не се сдържам да те питам, от какво са ти притесненията? От неино величество ли или от Ж1?
Ж2: Или по принцип от жените?
- тук вече количеството hate се беше увеличило многократно и нямаше как да не я нахраня, но понеже зная за тези модели запазих самообладание.
****
Оня ден чувам по радиото „интервю с еди коя си председател на сдружението на ЖЕНИТЕ ПЧЕЛАРИ В БЪЛГАРИЯ!“ - oнемях, може да го проверите, логото им:

image

Кралицата Пчела-майка, короната и 2D килийки, които в 3D са кубове.

Физически прояви на Орионските ДНК :
S7.1

На жената през зимата и е студено почти винаги, проявява студенокръвен „синдром“. През лятото на плажа обича да се препича доста повече от нормалното – естественно оправданието е „за да имам тен“, Орионски мистерии.

Тези Две картинки казват много:

image

image



Вместо Happy End:

Планетата ни се намира в тъмен сектор на галактиката, управлявани сме от тъмната полярност и ни очакват все по-тъмни периоди, добре е да знаете, че да излъчвате любов и светлина е пълна глупост, която само ще ви маркира като мишени. УЧЕТЕ, ЧЕТЕТЕ, НАБЛЮДАВАЙТЕ и НАПРЕДВАЙТЕ, само така има шанс за излизане от Играта.                                                                                                                                spectator-bg.blogspot.com/2014/01/horror.html        



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8684294
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031