Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.01.2015 22:22 - Изток Запад/РЕЛИГИИТЕ НЕ ВОДЯТ ДО БОГА(Оператор извън холограмата), а само създават "ред" в материцата
Автор: budha2 Категория: Технологии   
Прочетен: 2445 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 27.05.2017 10:08

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image                            
Времето е заложено в програмата, а ние сме в холограмата                                                                                                                                      
 "Илюминати" и "Свeтовното масонско братство на змията и Сатурн"                                                                                                                                                  
По-долу,откъс от илюминатска статия:Изток vs Запад                                                                                                                                                          

Изумителната истина за нашия свят е, че почти всички последователи на някоя религия не разбират значението на това, в което твърдят, че вярват. Ако средностатистически християнин бъде поканен на дебат за множеството древни ереси, които са били заличени една по една от църквата, почти сигурно е, че той ще открие, че е еретик. Причината за това е, че ересите са логически и унищожителни критики към централните догми и убеждения в християнската теология, а и никога не са били отхвърлени по един почтен и заслужаващ доверие начин.

Ето набързо и две от тях:

1) Арианската ерес декларирала, че синът на Бог не може да бъде като баща си, защото (по дефиниция) бащата предшества сина. Ако оставим сценариите за времеви парадокси от научната фантастика, има само един случай, в който бащата не предшества сина – в християнската концепция за троицата. Тази ерес никога не е била опровергана, а просто е отхвърлена с гласуване на Никейския събор, чиято цел е била установяването на християнската “правоверност”. В такъв случай, ако синът на Бог е умрял на кръста, но по някакъв странен начин е и “Бог-Отец” и “Светия дух”, то това означава, че самият върховен Бог е умрял в даден момент от историята на вселената, което би изненадало повечето хора, но вероятно не и Ницше.

2) Еретикът Несторий заявява, че Дева Мария не може да бъде наречена “божия майка”, защото един смъртен не може да роди Бог. И той не е бил опроверган, а просто отхвърлен с гласуване на събор. Разбира се, Мария е трябвало “да бъде” девствена, защото в противен случай Бог би бил продукт на сексуален акт от двама “грешни смъртни”. Самата Мария е трябвало да бъде освободена от “първородния грях”, защото няма как във вените на Бог да тече “грешна” кръв, докато е бил в утробата на майка си. Следователно, Мария е трябвало да бъде различна от всички други хора – представена е като родена чрез “непорочно зачатие”, т.е. – Бог я е освободил от греха, когато е била зачената.                  
Християните, евреите и мюсюлманите се провалят в това да разберат собствените си религии и това важи с пълна сила и за съвременния индуизъм. Той е богата и комплексна, но фундаментално целенасочено объркана религия. 

Концепцията за Троицата е скалъпена по възможно най-безумния начин, за да позволи на християнството да бъде едновременно монотеистично и политеистично. Йехова и Аллах са стандартни монотеистични богове – не бихте ги видели да се раждат на земята, да бъдат разпъвани и след това да възкръсват. За да “сработи” християнството, т.е. – за да бъде истинско твърдението, че Бог е ходел по земята, преди да бъде убит и да бъде върнат към живота от самия себе си (въпреки че е бил мъртъв), е необходимо той да бъде разделен на поне две части (едната умира, а другата продължава да живее). Християнството усложнява проблема с въвежането на “Светия Дух”, който се спуска над праведните и ги “напоява с божественост”. И така, сега вече има три бога, вместо един, както се изисква от монотеизма. Обявява се, че всички те фактически са един – невероятна и трансцедентна Света Троица, върховната “мистерия” на вселената, която умът на никой смъртен не може да разбере.

Разбира се, цялото това твърдение е най-откачената, неправдоподобна и невероятна глупост, която може да бъде измислена. Няма рационален човек, който би я приел. За да бъде съвсем ясно – един монотеистичен Бог е единствен Бог, без мистериозни отделни части или личности. Християнството не е монотеизъм, а политеизъм. Единствените, които не го разбират, са самите християни.

image

Евреите почитат “Бог-Отец”, християните – “Бог-Син”, а християнските гностици – “Светия дух”. Колкото до исляма, мюсюлманите отхвърлят “Троицата” и почитат само един бог – Аллах, но въпреки това, той е някак си приравняван към този на християните и евреите. Еврейските и християнските “пророци” (особено Исус) имат висок статус в исляма, а за Мохамед и корана се смята, че коригират грешките на юдео-християнството. Разбира се, никой не обсъжда въпроса, защо първоначалните пророци на Бог са грешали, след като са били “боговдъхновени”, а и ако по-ранните пророци са се объркали, то е напълно възможно и Мохамед също да бърка (което е и причината за полемиката около “Сатанински строфи” на Салман Рушди)./ За съжаление, на мюсюлманите не им е разрешено да оспорват Мохамед или Аллах. По този начин съзнанията на стотици милиони хора са активно задържани, чрез религията, която изповядват.

image

Това, което се случва обикновено с религиите е, че всевъзможни свещеници и пророци пробутват и придвижват напред една колекция от абсурдни идеи, които след това се оформят в една все по-отчаяна теология, която става все по-сложна и все по-малко достоверна с течение на времето.

Християнството произлиза от теологическия опит да бъдат съгласувани две противоречащи си позиции:

1) Еврейският монотеизъм, където Бог не може никога да умре
и
2) Гръцкия / Тракийският / политеизъм, сходен с древноегипетския, древноримския и т.н., в който едно божество, като Дионисий, може да бъде родено на земята, убито и след това да възкръсне/говорим за кодове в матрицата използвани от илмюнати да циклят в материята/.

Днешното Християнството е една хибридна религия, срамен опит за комбиниране на еврейски и тракийски мистерийни религии, като орфизма например.

Накратко, западният монотеизъм може да бъде описан в три кратки и ясни точки, подредени хронологично:

image

1) Евреите използват концепцията за монотеистичен бог на фараона Ехнатон за тяхното фанатично, племенно божество, познато като Яхве. Така Яхве е превърнато в “единственият и истински” Бог, сключил екслузивен завет със своя “избран” народ. Разбира се, никой върховен и всеобщ Бог не би сключвал обвързващи договори, с която и да е група от хора – така той вече не би бил всеобщ.

image

2) Християните(по точно левитите) комбинират монотеистичния юдаизъм с политеистична тракийска (сходна с римската, египетската и т.н.) религия.

image
 

моно + 1 маска = 1 моно смаЗка Бъл."САМО"=Лат."solo"Гр."μόνο"
"In-mutro"-заченат , "In mutro veritas"- мутриархат.
                                                                                                           3) Мюсюлманите се опитват да се върнат към монотеизма/по точно левитите преобръщат Кибела или матриархата и се опитват да се върнат към мъжкото начало като монотеистичен мутриархат/ (въпреки че спорът около “Сатанински строфи” показва, как ислямът също е бил почти победен от политеистичните идеи).

Западният монотеизъм е историята на една гротескна грешка – на това, как едно псевдо божество е успяло да се наложи и е почитано, като върховен Бог. Човечеството не може да продължи еволюцията си, докато не поправи тази грешка.

image

Вероятно много хора смятат, че източните религии са освободени от подобна липса на логика и рационалност. За съжаление, при тях също се срещат фундаментални грешки, стоящи в основата на поредните системи за контрол.  Казва ни се, че любовта привлича любов, а омразата – омраза. Но какво всъщност са “любов” и “омраза”? Бен Ладен, джихадисти и салафити са изпълнени с любов към своята версия на исляма. Сърцето им е "напълно чисто", напълно отдадени и честни за това, в което вярват. Добри ли са или зли? Изпълнени с любов или с омраза? Как една “духовно-магнетична енергия” може да отговори на такъв въпрос? Какви критерии ще използва? Какъв ще е научният или духовният механизъм на “привличането”? Ницше срива всички подобни подобни идеи за “добро” и “зло”. Как кармата би победила неговите аргументи? Каква е връзката между Бог и кармата? Той ли я е създал? Ако да – защо? Ако не – тя независима ли е от този Бог? Защо я е наложил на вселената? Защо изобщо се е занимавал с целия този сложен и объркан процес?/Според субквантовата механика и физика, ако две частици някога са си взаимодействали, т.е. били са в една квантово-механична система, след като се разделят, на каквото и разстояние да се намират, връзката между тях се запазва.Това означава, че промените с едната мигновено променятсъстоянието на другата и че тези промени с огромни скорости се натрупват и запечатват последователно, носещи съответен заряд и енергии, т.е. информация = карма. Енергиен квант, попаднал от външната среда в организма на живо същество и възприет като информации, може да предизвика усилване на физиологичните процеси и да повлияе върху психиката. С други думи, енергията с изчезващо малка мощност, възприета като информация, възбужда енергии с неизмеримо по-големи мощности./
image
    > Виртуални , реални фотони и карма                                                                                                                 
Казва ни се, че хората създават своята собствена карма. Дотук добре… В същия смисъл може да се твърди, че един християнин създава своя собствен ад, но всъщност не е така. Християнската теология казва, че Бог е създал ада и изпраща всички прокълнати там. Т.е. адът е отговорност на Бог. По същия начин, кармата е негово творение и следователно – той е отговорен за нея. Той не може да прехвърли отговорността на обикновените хора, също както християнският бог не може да прехвърли отговорността за съществуването на ада на никого, освен на себе си.

Кармата, като процес, който наблюдава действията на всеки един, независимо какво казват индусите, е система за наказание (определяща в какво ще се прероди всяка душа). Изглежда, че тя действа доста подобно на начина, по който действа и самият аврамически бог? Както се твърди, че създаваме собствената си карма, със същия успех можем да кажем, че кармата създава самите нас. С други думи, това е класическият сценарий за яйцето и кокошката. В края на краищата, идеята за карма,макар и страдаща от липса на смисъл за някой е много вероятна, но на ниво холограма е поредната система за контрол, работеща чрез експлоатация на Принципа на удоволствието/сома/, описан от Фройд.                                                                       http://illuminationis.com/                                              А ето какво пишат още Илюминатите за самите себе си в Perfectum Hominem >

"Просвещението не е религия за тези, които искат да се унижават пред унизителен Бог. Никой бог не би толерирал падащи на колене и кланящи се тълпи, мърморещи орди от послушни и уплашени роби. Бог приятел ли ви е или тираничен господар? Защо бихте се кланяли на приятел? Един истински приятел би ли поискал от вас нещо подобно? Човечеството не може да стане свободно, докато не разбере истинската си връзка с божественото и че тя не е от типа “господар – роб”. Ако влезнете в църква, джамия или синагога, ще сте сигурни, че сте един от многото роби, почитащи един бог, който е техен абсолютен господар. Те са в унизително положение, спрямо него. Подобен бог е опиянен от собствената си сила и суета. Той копнее за подчинение и презира тези, които мислят самостоятелно. Това не е бог. "

Понататък безбожниците продължават, забележете, че те са създатели на древни и протодревни религии даже >

"С течение на времето, Илюминати са създали следните движения: древноегипетските и древногръцките Мистерийни религии, друидизма, митраизма, повечето версии на гностицизма, алхимията, катаризма, ордена на тамплиерите, свободното масонство и розенкройцерството.

Техни учения са се появявали в изкривена форма в християнството, Кабалата, зороастризма, индуизма, будизма и много други религии. Религиите, които са най-отдалечени като идеи от Просвещението, са ислямът, традиционният юдаизъм и многобройните версии на християнството.

image
              
Шумерските анунаги създадоха 3 големи религии на Земята за да разделят гоите.МЕКА World                                                                                                                            Всички религии, базирани на вяра, а не на знание, са противоположност на Просвещението. Всички религии, които не изучават прераждането, са противоположност на Просвещението. Всички религии, представящи един добър създател на света, са противоположност на Просвещението. Всички религии, поставящи човека на по-ниско ниво, спрямо божественото, са противоположност на Просвещението. Мъжете и жените не са засегнати от “първороден грях”. Те не са виновни “от момента на раждането си”, както твърдят някои религии. Те не са “осъдени за греховете” на други (напр. Адам и Ева). Те не са подчинени на предопределеността или кармата. "

Но винаги ярастно-злобно пишат Илюминатите срещу други евреи - но честни евреи и антиционисти, като Дейвид Айк и Бенджамин Фулфорд, които от началото на новото хилядолетие разобличават аргументирано и тях, и Новия Световен Ред, и фронтмените на Ротшилдови.
                                                            image   
Бабата на Фердинанд е Мария – Антоанета, принцеса фон Кохари. Тя е дъщеря на Франц Йосиф, принц Кохари – покатоличен унгарски евреин, който е бил един от най – богатите хора в Европа и си купува благородническата титла (също като „барон” Ротшилд). Самият Симеон Сакскобурготски в интервю пред израелското списание „Фар” потвърждава еврейската линия в рода си. Не е случайно и, че дълго време в семейното имение - замъка Кобург се е укривал евреина Адам Вайшоп, идеолога на масоните илюминати, контролирани и финансирани от Синедриона чрез банкерите Ротшилд. През цялото си управление Фердинанд непрекъснато тласка омразния му Български народ към загуби и катастрофи, и то абсолютно преднамерено. Показателно е например как завършва дневника му : ""..... Това е ръководство как трябва да бъдат управлявани тези говеда българите ......."".                                                                                              
Адам Вайшоп, йезуит (евреин Фримасон), образува тайна организация — "Илюми­нати", с цел превземане на света. Неговият последовател — хазаринът Карл Маркс, също прие християнството. Нямаме данни, дали и той е бил масон, но предполагаме, че е бил, след като Адам Смит е един от кумирите му. Написаният от Маркс "Комунистически Манифест" е пълно потвърждение на Вайшоповия план.
image

1 Май — датата на основаването на "Илюминати" и досега се празнува от "Червените Комунисти" (това се повтаря много пъти в книгите ни, за да се разбере от всички какво представлява кому­нистическата идеология и кой стои зад нея). Планът на "Илюминати" е така сполучливо приложен, че когато го четем, е като че ли четем историята пред­варително.

Така наречените Нострадамови "пред­сказания" изглежда са били кодекса на дневния ред от "плана". Нострадамус е бил също евреин, приел католицизма. Фамилията му сменя фамилното си име на Нострадамус в чест на Нотър Дам, тоест "Черната Дева".
image
Първичният план е трябвало да бъде предимно икономически, но допускало се и използването на много войни. И двете големи войни са били заплану­вани много години, преди действително да започнат, а една трета световна война е също запланувана. Първият опит бе Френската революция. Следващият бе Руската революция. И в двата случая милиони невинни хора загубиха живота си; и в двата случая подбудителството и финансирането бе от междуна­родните банкери, същите хора, които контролират американската икономика, бившия Съветски съюз, всички комунистически държави. Същите дори днес контролират Русия и "освободените" от комунизма страни. Международните банкери са толкова смели и нагли, че техните символи и знаци, червеният цвят и петолъчката се срещат почти навсякъде. Твърде малко хора знаят какво е значението им. Петолъчката е символът на петтях Ротшилдови сина. А името Рот­шилд е прибавено фамилно име, което значи "Червена звезда".

Най-главната агенция на "Илюминати" в САЩ е Съветът за международни отношения (СМО). Те пол­учават своите нареждания от Европейското черно благородство (т.е. англофилите, упоменати по-горе от Quigley). "Илюминати" още оперира чрез католичес­ките и протестанските църкви и другите тайни организации, като Масонски Ложи и други подобни. Както бившият президент на САЩ Буш, така и Клин­тън са членове на СМО. И двете партии, Репуб­ликанската и Демократическата, се контролират от СМО.

Президентите независимо от народния им избор (който е само един цирк) се назначават от СМО. Така че на хората от цял свят им е позволено да изберат един от многото предварително избрани кандидати. СМО в съучастие със своите съответници в Европа и Русия контролират в действителност управленията на света. Те контролират комунизма, капитализма, католицизма, както и световния съвет на църквите. Има ли още някой, който да се съмнява в това?

Но евреи ли са всички тези?

По всичко личи, че не! Самата Библия в Откровение 2:9 и 3:5 казва:. "Аз знам тяхното богохулство, като казват, че са евреи, а не са, но са синагогата на Сатаната". Ако приемем, че те са "англофили", те не са никакви евреи. Те искат ние да вярваме, че са.

Основанието им е очевидно: Евреи (или Израел) има божествено обещание от самия Бог! Следователно много е важно елитът да убеди света, че те са действително евреи.

Ако успеят да убедят хората, че те действително са "евреи", тогава тяхната претенция за "божествени права" ще бъдат узаконени. И понеже те успяха да убедят голяма част от света, че са истински евреи (т.е. потомци на Абрахам), трябваше да претърпят и стра­дат извънредно много завади злодеянията и престъп­ленията на елита. Истинските християни също са били избивани и гонени заради лошите действия на Вати­кана (техни собствени сведения признават за над 50 милиона хора). Така че не са само евреите преслед­вани. По цял свят хората симпатизират на преслед­ваните евреи. Ние също подчертаваме, че е съвсем неправилно и дори престъпно да се наказват невинни евреи заради постъпките на фалшиви и неевреи въ­обще, както и да се наказват истински християни заради постъпките на Ватикана.

След като "те" не са истински евреи, кои са "те"? Те са много различни групи, които претендират да са евреи, а те в действителност са:

1. Британската кралска фамилия.39

Те твърдят, че са Сафарди евреи. Тяхната фамилия обаче се е сродила няколко пъти с една друга еврейс­ка група — Ротшилдови, познати като Ешкенази. Кралската фамилия независимо от това, че са евреи, оглавява Англиканската (т.е. Илископиалната) църква. Те са спечелили милиарди от търговията с опиум и международно банкерство. Войните за опиума са Известен исторически факт. Тази доходна търговия е още в силата си. Мосад, ЦРУ, КГБ и Английското разузнаване са все още активно вмесени в нея. Така наречената война срещу опиатите е само една измис­лица, за да се контролира и спре свободният пазар на оръжие, от което те най-много се страхуват.

2. Хабсбурги (Меровинги).

Те твърдят, че са директни потомци на Исус и Мария Магдалена (тоест на "Черната Дева"). Това е една абсурдна лъжа. Така, те твърдят, че са евреи, а всъщност са християни и католици по религия, свър­зани кръвно с британската кралска фамилия.

3. Ротшилдови.

Това е най-интересната и колоритна група от всички останали. Те са преди всичко езичници, а не евреи. Това са хора от Кавказка Русия, които приемат талмудския юдеизъм през 740 AD. Те са потомци на Ешкеназ, познати като евреи ешкенази, които нямат никаква кръвна връзка със сафардските, истинските евреи. Тяхната религия изглежда да е хитрост и лукавство, магьосничество и Фримасонство. Тези хо­ра в сътрудничество с европейския и американски елит напълно контролират световната банкова систе­ма и изборите във всяка страна. Напоследък по много линии се потвърждава, че това е скритата ръка на болшевиките, които превзеха Русия през 1917 г. и по-късно основаха и превзеха Израел. Това са същите хора, които управляват ционизма и комунизма. Лъж­ливите евреи, които превзеха Израел, ще трябва да предадат властта на истинските израелтяни. От всичко казано дотук, личи, че съществуват два вида евреи — ешкенази и сафарди.

1. Евреите ешкенази са предимно езичници, потом­ци на Ешкеназ, син на Япет. Те не са семити (потомци на Сем, или Шем). Евреите ешкенази представляват около 90% от цялото еврейство на света. Те не са евреи в истинския смисъл на думата, не са и потомци на Авраам. Те са вероятно хора на Гог и Магог. В Библията (Иезекия 38) се казва: "Повечето от хората, окупирали Израел сега, са действително ваши непри­ятели, Гог и Магог не са истински евреи! Тяхната цел е да превземат света и да поставят техен фалшив месия, използвайки обещанието на Светото Писание за Израел, като подръжат за техните действия и цели Те всячески, се стремят да елиминират истиските евреи, които единствено имат божието, обещание".

Възниква въпроса:

Ако тези евреи ешкенази не са истински евреи, тогава откъде идват те и кои са те?

Отговорите са много, но нека се спрем на книгата "Тринадесетото племе от автора евреин Артур Костлер (Arthur Koestler). Той твърди, че в света не съществуват повече "истински" евреи. Ние обаче мис­лим, че той не е напълно прав, защото "истинските" евреи са засенчени от фалшивите по същия начин по който истинските християни са засенчени от фалшиви християнски църкви.

2. Сафардските евреи са единствените, заслужаващи това име. Те представляват около 10% от световното еврейство. Единствено те могат да претендират да са по произход от Авраам. През многото години и те са се смесили с много други раси, така че много малко са тези, които са запазили чиста кръвта си като тази на Авраам. При все това някой, макар и малко, произхождат от Месията Исус Христос.

Произходът на евреите ешкенази е от нация, наречена хазари. Тяхната държава е окупирала една стратегическа позиция между Черно и Каспийско море в северната част на Кавказ. Хазарският народ е от турско потекло и претендира да е потомък на Japeth, който е син на Ешкеназ, откъдето са познати като ешкенази.

Тази силна държава е била притисната от Запада, за да се покръсти, а от Изтока — за да приеме Исляма. За да избегнат хората и бремето на Запада или Изтока, през 740 AD те избират телмудисткия юдеизъм. Очаровани от Каббалата, те вкарват в държавата си много равини, за да ги обучават в Тората и стават в истинския смисъл модерни евреи, без да имат някаква родственост с Авраам или да произхождат, от това семейство. Много от тези хора са били известни под името "червените", което се е дължало на червеникавия тен на кожата и косата, придобити от родството с техните съседи монголите. Техните потомци и днес се наричат "Червени". Никак не е случайно, че Ротшилд приема това име, което означава "червено". Техните потомци — болшевиките, когато превзеха Русия запазиха червения символ.

След дълги борби русите подчиняват хазарския народ. Много "евреи" хазари напускат своята родина и се установяват в Източна Европа, най-вече в Унгария и Полша (по едно време Полша е била с 50% евреи ешкенази). Тези евреи са били предимно със сини очи И руси коси. По-късно цяла .Полша (включително и евреите) се покръства и приема католицизма. Там, без какъвто и да е национален дом, те започват да разчитат на старото обещание на Израел, че някои ден Jahweh ще възстанови земята на евреите. Тази идея така ги обхванала, въпреки че са знаели, че не са евреи в истинския смисъл, те направили опит чрез сила да превземат земята на Израел. По това време техен вожд е бил Давид. Неговото знаме е било две обърнати Пирамиди (окултен символ от Каббалата, който се използва днес от масоните). От тогава идва и днешното знаме на Израел — шестолъчната звезда.

Ешкеназите са много упорити и ученолюбиви хора. От техните среди са излезли много представители на науката и изкуството. В повечето случаи те са били гонени и не им е било позволено да притежават земя. Може би това е и причината (а е и в характера им) да се насочат към търговията, банкерството и лихварст­вото. Така постепенно те започват да притежават световните богатства. Царете, разбирайки, че могат да бъдат финансирани от тези богати евреи ешкенази, използват това удобство въпреки голямата цена, която заплаща народът им. Лихвата е стигала понякога до 50%.

Ротшилдови са първите международни банкери. Европейските банки били разделени между неговите пет сина (петтях върха на червената петолъчка). Изк­уствено са се предизвиквали революции, след което Ротшилдови са финансирали и двете страни на кон­фликта. Те стават "търговците на смъртта" — започват лроизводството на оръжие. Айнщайн е един от глав­ните сподвижници на атомната бомба.

Никой не се интересуваше от това, че тези военни процеси носят смъртта на много гои. Било е пресмет­нато, че за всеки убит в модерната война елитът получава около 10 000 долара печалба. Това е една от главните причини, поради която войните никога не спират.

Всички виждат и знаят повечето от това, което изнасяме в книгата си, но всички държавни управле­ния по света си затварят очите и оставят тези банкери да вилнеят и изнудват народите, включително и на­шия. Така например през Втората световна война хазаринът банкер Макс Варбург финансираше официално германската военна машина, докато в същото време неговият брат Павел Варбург, като председател на Федералния резерв финансираше американската военна машина. Те си правеха своите сметки и изпитваха удоволствие от самоизбиването на гоите. Това те направиха отново в Корея, Виетнам, Ирак, Босна и на още много места.

Приятели американци скоро посетиха Русия. Там те завързаха много добро приятелство с руски семейства, които ги питаха: "Защо вие, американците, Искате да ни убивате? Виждате, че не сме лоши хора." Зашеметени, американците им отговарят, че те са тези, които искат да ги убиват, а не американците. В края на краищата разбират, че и едните и другите са били жестоко лъгани.

Както в Америка, така и в Русия хората са заплащали данъци от залъка си за патриотичната цел — елиминирането на комунизма или капитализма. А всичко това е било един голям фарс. Неприятелят на Америка не е бил славянският руски народ и обратното. Най-големият враг са били международните банкери, Федералния резерв, СМО, масоните и всички Тайни организации. Това са неприятелите на човечеството! Можем ли да се отървем от тези паразити?

Много е съмнително, защо ние сме възприели едно примиренческо поведение и народите са изпаднали в апатично състояние. Абсолютно никой, който е член на тези пагубни международни организации, не трябва да бъде избиран на държавни и Отговорни постове. Задължение на всеки добросъвестен и патриотичен гражданин е да клейми тези предатели и да не ги допуска да ни управляват. В противен случай ние сме загубени и неможем да очакваме никакво Подобрение в живота си. За най-голямо наше съжаление и при последните избори в България нашият народ даде гласа си за много от тези, които предават най-скъпото — родината. "

Източник: стр. 202 от книгата СВЕТОВНАТА КОНСПИРАЦИЯ - 2                       
                           image                                                                                 .РЕЛИГИИТЕ НЕ ВОДЯТ ДО БОГА                                                                                                            image   
Религии се "борят против греха", като стандартът за "благочестивост" е САМИЯТ ГРЯХ!Коренът е крие в народните предания: ТАМ ТЕРМИНЪТ Е "МАРС-уване" за сексуални нагони на нагите. Наложило се мнение, че Марс има "червен цвят", но неговият цвят е червено-черен или кафяв. Коренът на латинската дума MARS-"Марс"("богът на войната" при Латините-упадалите АРйани) е "Mavors"(идещо през гръцко μαύρος/"маврос" за "черно").Това съвпада и с коренът на българската дума "мЪрсувам" или "мАрсувам" за огромни сексуални апетити. Наложила се е и анаграма на "Марс"- "сраМ". така, че "Венерическите" "сраМ-ни" болести са всъщност- Марсиански или - Мартенски!!                                                                                                                                                    
ЮДАИЗМЪТ КАТО ОБРАЗЕЦ НА МОНОТЕИЗЪМ!?                                                     

Защо се бърза за въвеждане на нова световна религия... Ислям? Служителите на Сатана/ЯЛАХУ на Земята работят по реда описан в тяхната библия/изпълняват библейски пророчества/.                                                                  
image
                       
След като употребиха с Йудаизма евреите, по късно, чрез Юдеристиенството, измамиха ристиените да се поклонят на ЯХВЕ. Идва ред да се приложи Исляма.
                                                image                                                                                                 
>"Илюминати" и "Свeтовното масонско братство на змията и Сатурн"                                                                                                                                  

Ил"минати срещу "Дейвид Айк

January 14th, 2014
Дейвид Айк налудничаво твърди, че някакви извънземни рептили (Илюминати) управляват целия свят. Всъщност, хора-рептили (психопати, подвластни на т.нар. “рептилна” част от мозъчната система) управляват света. Самият Дейвид Айк е психопат. Той безспирно лъже своите милиони доверчиви, суеверни, наивни и ирационални фенове. Нито един от тях няма никаква полза от теориите на Айк. Но има един човек, за когото всичко е фантастично, благодарение именно на тези теории – самият Дейвид Айк! Целият смисъл на тези теории, е да направи Айк по-богат и да му даде власт и статус. Айк е модерният Мохамед. Мохамед също е говорил за скрити, изменящи формата си, пан-измерни същества (т.нар. джинове), водени от Шайтан (Сатаната), с цел да покварят човечеството. Ако вярвате в извънземни рептили, защо да не вярвате и в джинове? Концепцията е абсолютно същата. Разбира се, тъпите последователи на Айк не знаят нищо за исляма. Мислят си, че Айк им представя свои собствени нови идеи. Абсолютно всичко, което той е казал досега, е изплагиатствано от някъд
е.                                                                       image                                                                                                                                       
 
Нагите от Била-сварга атакуват горният слой на Земните духове(бхутас)- Анта-рикша лока чрез ХААРП(HAARP). Тропосферата е атакувана с chemtrails това води до повишаване на дезинтрграцията и до глобално затопляне на климата..                  
Започва план 5-та тръба демонично нашествие,пускане на духове през порталите в цял свят ,чрез енергиини пробиви/посредством ХААРП/ в ЕМ поле на Земята/което предпазва от джиновете на Анта-рикша-лока/ портали за вкарване на бхутас са стадионите.                                                                                                                                        
 >   Народите се събудиха но троловете не                   
                                
                                                                                                                                                                                                                  Гласувай:
3
1Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 7025112
Постинги: 4190
Коментари: 1126
Гласове: 1564
Календар
«  Февруари, 2021  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728