Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.02.2015 20:06 - Електромагнитно и биологично въздействие върху съвременния човек
Автор: budha2 Категория: Технологии   
Прочетен: 1517 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image              George Papandreou Mind Controlled Monster                                                                                                                                                        Тихите звуци, тихо оръжие, безшумната - ,,домашна война". Има ли такова нещо сред съвременните ,,майнд контрол" тейнологии?

Електромагнитни вълнови въздействия. Биологични въздействия на база електромагнитни вълни от нискочестотния спектър.
Въздействия върху основните програми, заложени в човека - продължение на рода, себеобезпечаване и самосъхранение.
image

1. Излъчване на образи, които стимулират сексуалния център на човека (битката на Армагедон в хипоталамуса). Създаване на мощен слой сексуални и други психологически установки, който - чрез определено стимулиране - създава повишена ниво на сексуални желания сред масата от хора.

2. Биостимулиране чрез съставки в храните, водещи до повишено потребление и сексуално желание.
3. Постоянно облъчване на населението чрез медиите със страхови и стресови ситуации.
4. Постоянно поддържане на консуматорска атмосфера и стимулиране на инстинкта за натрупване и себеобезпечаване - себеосигуряване за в бъдще.
5. Поддържане на постоянна атмосфера на зависимост от лекарствени изкуствени синтетични препарати и от целенасочено неработеща система за здраво осигуряване.
Секс злоупотреби, апетити и желания, стрес, болести и лекарства - биологичното оръжие на база заложените в човека три основни програми.
Постоянното електромагнитно облъчване клетъчни телефони, мощни излъчватели на нискочестотни вълни в ВМЕШАТЕЛСТВО! Да, така е!
Какво е всъщност същността на тези вълни? Каква е модулацията им? Това е въпросът! Факти: установено е, че мозъкът реагира на електромагнитни честоти, натрапвани му отвън и намиращи се в определен честотен обхват.
image
Проектът HAARP в Аляска - използват се радиовълни в мегахерцовия обхват за възбуждане на Шумановите вълни. От радиотехниката се знае, че носещата честота на предавателя служи като носеща вълна, върху която се нанася същинската информация - ,,модулация".
Каква е сегашната модулация?
Образи или картини, или всичко онова, което трябва да бъде подсъзнателно внушено в името на рекламата, консумацията или съответния план на Новия световен ред - тоест, глобализацията!
Земята в момента повдига собствените си Шуманови вълни: тя реагира на погрешната човешка дейност като повдига собствения си интензитет на Шумановите вълни. Но чрез това и човекът увеличава собствената си способност за разширяване на съзнанието.                                                image                        
Модулацията би могла да включва всичко онова, което насочва преднамерено вниманието на човека в дадена точка с цел да го отклони от посоката на съзидателен труд и нормално лично увеличаване на интензитета на собствената честота в съзвучие с естествения процес на повишаване на честотите на земята.
Излъчване на сексуални образи, което впрочем се прави непряко чрез милиардите видеокасети и филми, които се въртят в ефира. Замърсявайки го, те вече натоварват съзнанието на зрителя, като снижават общата енергийна честота. (Пример: видеоклиповете с образи на атрибути на сексапил, просперитет!).
Океан от сексуални образи! Астралният океан!
Но всъщност, ето и въпросът, който рано или късно се очертава в съзнанието: Кои образи и мисли, въртящи се в главата ми, всъщност са мои?
Чии са тези желания - мои ли са? ,,Да попитам", но какво същност - ми втълпява това предаване?
Това може желание ли е или е внушено отвън?
Управлява ли се ,,астралният океан от образи" от някого чрез т.нар. модулация?
Защо развлекателната индустрия в момента просперира? Какъв е този неистов стремеж към ,,удоволстване" и в това ли е смисълът на човешкия живот?
А може би отдолу се намират изкусно заложените от някого фалшиви установки? Трябва ли наистина животът да се изживее в непрекъснато консумиране на материални блага? Като вземаш, а не като даваш!                                                           image                      
Най-новото оръжие електромагнитните честоти, натоварени с образи (биха могли да се предават също мисловни установки, мисли, както и отделни команди) стимулират консуматорските биопрограми в човека - себезадоволяване, нужда от подслон, храна и удобства, както и програмата за продължение на рода, тоест, сексуалната потребност на индивида.
Откъде, всъщност, произтича, повишената сексуална активност у населението, след като за самото продължение на рода е необходима съвсем малка подобна активност? От стремежа към удоволствие и сврехнатоварването на центъра на удоволствието в хипоталамуса! Армагедон! Невидимият хълм!                                         image                       Gioconda, where is your mind ?                                                                                     
Консуматорските и сексуални програми, модулирани в електромагнитни честоти, естествено могат да бъдат идентифицирани по същия метод, по който се извършва забраненото и засекретено модулиране, т.е. чрез демодулиране. Но за да се направи това, необходимо е първо обществото да е узряло за сериозността на проблема! В противен случай нискокачествени ТВ предавания като ,,Нощен магазин", сполучливо да излъчват своите елементарни облъчвателни клипове в стил ,,Опитай!" За да видиш може би какво ще се случи! И когато никой не забелязва, че само едно опитване вече води до начало на цяла една магистрала от фалшиви установки в психиката, тогава се изчаква. А какво! За да узрее проблема, и да се прояви язвата от тези фалшиви установки. И да се разбере най-сетне, че цялата мрежа от понятия - лъжливи установки - води младия човек право към пропастта и до затъване в Коловоза! Коловоз, който води в невярната посока! Превръщането на човека в роб! В същество с разумна, високо логична конструкция, но без сърце и душа!               image                       Reality Television Shows                                                                                  
Модулацията на някои ТВ предавания, например ,,Нощен магазин", е аналогична по форма на модулацията на доскоро засекретения висок проект в Аляска. Еднакъв е използвания метод. Само където в единия случай се работи с ,,чалга" или ,,Червена шапчица", ав другия 0 с прецизирани реални високи технологии и мощни сателитни излъчватели.
И така, насреща си имаме носеща честота и излъчвателна способност. А важното е какво ще бъде съдържанието. В началото то може да бъде просто шум, който изнервя. После то може да се превърне в сладка отрова - наркотик, без който зрителят или потребителят не би могъл да издържи и бясно да се старае да осъществи контакт по компютъра или телевизора за да получи съответната порция ендорфини в резултат на гледането на съответния клип.
,,Наркотичните клипове", това е свръхновото изобретение на някои ,,майстори" на майнд-контрола. И ако обществото не постави своевременно забрана върху тези аспекти на медийната излъчвателна политика, както и върху всякакви военни проекти, то рано или късно земята ще започне да включва своите защитни механизми против нарушаването на естествените програми заложени в човека.                                         image             
Свръхексплоатацията на сексуалния и консумативен център, на чувствата за необходимост от секс и храна, води до свръхвисоки отклонения в човешките взаимоотношения. Като се прибавят и разместените ценности на взаимоотношенията между половете и подмяна на техните места, създадените гей и хомо общества, това вече тотално нарушава баланса в природата.                    image                       
В работата по изследване на манипулационните възможности с енергиите, не се отчита наличието на една по-висока форма на енергия, фината същност на човека, заложена във всеки един индивид като малка искра. Тази способност за притежание на искра заедно с предначертаните, вложено в нея, очевидно никак не се отчита от т.нар. майстори на електромагнитни манипулации.                                                 image                        
Хората с развита духовна тъкан са защитени от тази манипулация поради невъзможността да се атакува високото равнище на духовната им честота чрез опити за нискочестотно въздействие. Излъчвателят с модулираната вече програма въздейства само при нискочестотен излъчвателен спектър. Там се прави опита за оказване на влияние.
Очевидно блокирането на пътя на развитие на съзнанието в посока към вярата, намира своя корелат в препречване пътя на човека-разум в посока към човека с духовна тъкан. И когато човекът-разум остане отделен от своя Създател, без връзка на потенциално заложената в него искра със Създателя й, тогава тази искра, подложена на външните нискочестотни влияния, започва да мъждука. В този смисъл там, където връзката между духовната тъкан и Създателя посредством Святия дух съществува, там опасност за прекъсване и оказване на влияние няма. Но там, където връзката е прекъсната, тогава може да се получи това оказване на въздействие, водещо до загубване на душата.
В този смисъл подобни информации като публикувания документ и някои предупреждения, биха могли да изиграят изключително полезна роля. Отговорност носи този, който вижда своите събратя да вървят към пропастта, а не им казва, стоейки и очаквайки те да се усетят или пък изрично да го попитат за правия път. Всеки един от нас е читател и също така участник в един грандиозен спектакъл и от всеки от нас зависи изходът на този спектакъл, както и времето на отсрочката за неговото окончателно разгръщане върху сцената -битката на Армагедон.                   image                                                                       illuminatibg.blogspot.com/          
 



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8688060
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031