Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.02.2015 15:55 - Земята се нуждае от бунтовници но не от типа конспиративни революции под ръководството на левитите
Автор: budha2 Категория: Технологии   
Прочетен: 1426 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 15.02.2015 16:40

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 image                                                                                                                                                     Всичко, което е необходимо, за да триумфира злото, е добрите да не предприемат нищо"
- Едмън Бърк

Едно пътуване от хиляда мили започва с една стъпка и трансформацията на човешкото разбиране може да започне с една мисъл и един бунтовник.
Всяко подобрение в положението на човека е произлязло от някой, който се е опитвал да промени хода на събитията и е говорел открито, независимо от последствията. Тази личност е вътре във всеки от нас. Бунтът и желанието за положителна промяна и е в основата на човешкия дух.
Но какво е бунт?
Смисълът на думата често е разбиран погрешно. Други виждат бунтовниците като хора, които повеждат война срещу Държавата. Сигурен съм, че онези в Северна Ирландия, които всеки ден убиват и осакатяват, се мислят за бунтовници. Но отново, те са просто марионетки на Луциферното съзнание на Братството, действащи и от двете страни. Бунтът, за който говоря, не включва въоръжени въстани или каквото и да е насилие. Това е бунт срещу индоктринирането и контрола над ума; отказ да бъдем програмирани и минути повече от ..ценностите", наложени ни от други поколения и от свръхроботите и политиката, икономиката, науката, религията и мрежите на Братството.
Да мислиш самостоятелно и да притежаваш смелостта и куража да живееш според вярванията си - това е бунт.
От него ще произтече промяна във всеки аспект от живота на Земята. Този бунт ще се прояви през периода на прехода в отказа да се сътрудничи на системата и на елита на Братството. Пробуждащите се хора ще търсят начини да се откъснат колкото е възможно от зависимостта от нейните деструктивни заблуди. Те ще имат куража да говорят високо и убедено, защото ще знаят, че Бунтът на роботите не може да бъде спрян. Не е моята работа да казвам на хората какво да правят. Нямам нито желание, нито охота за това. Но подкрепям кампанията за несътрудничество и мирна съпротива, която набира скорост по целия свят. Вярвам, че тя ще продължи да се разраства и че някои от нейните проявления биха могли да да са:
Бойкот на всички банки, които правят пари от нищото и начисляват лихва върху тях. Надявам се, че хората ще изтеглят парите си от тези банки и дори ще откажат да плащат лихва върху заемите си. Последното решение трябва да е добре координирано, така че милиони да го направят от едно и също време.
Подкрепа на банките на общностите и етичното банково дело, което инвестира в проекти, предназначени да облагодетелстват хората и планетата.
Отказ да се сътрудничи на училища, университети и правителствени министерства във всяка страна, докато не получим свободен поток от информация за онова, което наистина се извършва в тайна, и за цялото налично познание.
Постоянни седящи демонстрации, мирно окупиране и масови протести пред правителствените управления във всяка страна.
Мирно оспорване на всички тържествени случаи във всяка страна, докато не ни бъде казана истината, и затваряне чрез масови седящи демонстрации на пътищата и входовете към парламентарните сгради.
Масова мирна съпротива срещу проекти, които вредят на околната среда. Ако се сблъскат с такива протести навсякъде, властите скоро ще трябва да преосмислят нещата и да се вслушат
Бойкотиране на всички съдебни дела, които могат да възникнат от подобни действия, и масови седящи демонстрации пред съдилищата за разстройването им.
Бомбардиране на програмите с открит телефон и програмите с участие на публиката с въпроси и информация за тайното правителство и какво могат да направят хората, за да спрат неговите манипулации.
Протести и седящи демонстрации пред централните управления на медийните организации, докато не откажат да бъдат пудели на Братството и не започнат да съобщават истината на хората. Бойкот на вестниците, обслужващи системата.
Същото пред централните управления и клоновете на масоните във всяка страна и окръг и незабавна оставка на всички членове на масонските у други тайни организации, които вече не искат да бъдат използвани като параван на манипулирането на света.
Отказ да се гласува или да се подкрепя всеки политик, който откаже да разкрие дали е член на тайно общество или с кого е тясно свързан. Отказ да се подкрепя всеки политик, който е член на която и да е прикриваща организация на Братството от рода на Съвета за международни отношения. Тристранната комисия или в Лондон - свързан с Кралския институт по международни въпроси.
Трите най-важни думи тук са мирен, решителен и непрекъснат. Онези, които служат съзнателно или по-често несъзнателно, на силите, които ни контролират, не заслужат нашата омраза. Те се нуждаят от нашата любов и ние трябва да протестираме със смях и веселие. Те не знаят какво правят и също са затворници. Винаги ми е тъжно, когато някой протестира срещу действията на крайно десните групи с агресия и омраза в сърцето си - същите емоции, които мотивират крайно десните. Ние трябва да протестираме с любов, защото това е енергията, която искаме да разпрострем из света. Но нашата любов не трябва да бъде сляпа, тя трябва да бъде мъдра. Ние трябва да помним, че в света на Братството черното е бяло, а бялото е черно. Помнете също, че мълчанието е удобно. Време е да помислим, да поемем отговорността и да заговорим и действаме срещу мълчанието, тайната, тиранията. Братството знае каква заплаха са техните амбиции личности, които мислят самостоятелно и откликват с действия:
Ние искаме да обезкуражим всяка лична инициатива, която би могла да попречи на нашите дела. Няма нищо по-опасно от личната инициатива; ако зад нея стои гений, такава инициатива може да постигне повече, отколкото биха постигнали милиони хора, сред които сме посели раздор.
Един индивид може да промени нещата. Ние не сме безпомощни, а манипулацията не е непобедима, нито пък злините по света - непреодолими. Зависи от вашето душевно състояние. Проблемите могат да се превърнат в решения с промяна на мисълта.
Ако ще връщаме свободата на Земята, трябва сериозно да изтормозим системата, за да разбере, че роботите вече няма да й сътрудничат. Няма да бъдем лъгани и манипулирани. Ние сме милиарди, а онези, които управляват тайното световно правителство, са шепа хора. Те не могат да наложат волята си на нас, освен ако ние не им позволим. Робот ли ще бъдете, или бунтовник? Това е нашия избор, защото няма да има средно положение.
,,Истинската любов не винаги дава на получателя онова, което би искал да получи, но винаги дава онова, което е най-добро за него."
Или, за да прозвучи по-скромно, онова, което вярваме, че е най-добре за него. Срещал съм много хора, които мислят, че протестът и преките действия, били те и мирни, за които се застъпвам, са нелюбящи. Не бих се съгласил с това и смятам, че докато не започнем кампания за несътрудничество със Системата, ще позволим на елита на Братството да извърши някои отчайващи неприятни неща като последица от нашето бездействие.
Ние сме на прага на една неразбираема промяна, докато Майката Земя отново се присъединява към останалата част от Вселената и повишава своето съзнание да по-високо измерение на любовта и хармонията. Когато си мислите, за всички прекрасни неща, които стават в света, дори на фона на описаното, помислете какъв ще бъде животът, когато това разрушения и десхармония изчезнат. Този ден е близо. Ни ще осъзнаем истината, че човечеството не е зло или глупаво, а любящо, интелигентно и преливащо от любов и творчески сили, на които отчаяно иска да даде израз. Понякога нещата може и да не изглеждат така, но за това си има причини, както видяхме, и периодът на благоприятни възможности за Луцифер, е почти към края си.
Ние ще обичаме Земята и ще се обичаме едни други. Ние ще обичаме онези, които ни обичат, и ще обичаме онези, които ни мразят. Ние няма да правим избор между тях, защото всички сме ние и ние сме всички. Ние сме едни други и истината за това отново изплува в нашето съзнание. Отворете сърцето си, следвайте сърцето си и вашият живот и целият живот на тази планета ще се трансформират.
Ние сме тук, за да променим света. Избрали сме да дойдем и нашето време е дошло. Ние не трябва и няма да се провалим.

- от книгата на Дейвид Айк                                                                                                   http://illuminatibg.blogspot.com/                      image   Идеите на Френската революция, които основателят на Ордена на илюминатите Адам Вайсхаупт формулирал, като ползвал творбите на енциклопедистите, са били редактирани от „Чичко Паричко“ – от Ротшилдови. И така били пренесени в „новия свят“, където да оплодят техния държавен проект. Нещо, което дълго не им се отдавало. Чак до 1913 година, когато със Системата на Федералния резерв сложили ръка върху държавния апарат. Нататък било лесно.                                                                                                                                                                 image                                                                                                                                                              >        Всяка една война не е война на народите-ГОИТЕ, а война на елитите-ЛЕВИТИТЕ                                                                                                              image                    Антисемитите ще станат наши най-сигурни приятели, антисемитските страни – наши съюзници                                                                             



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8684917
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031