Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.02.2015 21:00 - Шпиони саботьори и агенти за завладяване
Автор: budha2 Категория: Технологии   
Прочетен: 949 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image
   Леополд Вайс, станал известен по-късно в мюсюлманския свят като Мухаммад Асад, е роден в еврейско семейство през 1900 год. в част от днешна Германия. Внук е на еврейски равин.           Dцnmeh
Дьонме (на турски: dцnme) се отнася към групата на крипто-евреите в Османската империя и днешна Турция, които открито са свързани с исляма, но тайно с практикувана форма на юдаизма, наречена шабатанизъм (Sabbateanism). Групата - от дьонмета - е създадена по време и скоро след ерата на Сабатай Зеви, еврейски кабалист от 17-ти век, който твърди, че е Месия. В крайна сметка е бил принуден от султан Мехмед IV да стане мюсюлманин. След прекръстването (конвертирането) на Зеви, голям брой от евреите го последват в исляма и стават дьонмета. От 20-ти век, много дьонмета се смесват с други групи, главно чрез смесени бракове и повечето от тях се асимилирали в турското общество. Въпреки че мноог все още се смятат за евреи, дьонмета не са официално признати като такива от еврейските власти.
Турската дума dцnme има корен дон, което означава "да се превърне", т.е. "да се конвертирате", но в пейоративен смисъл. Те се наричат също Selвnikli (човек от Солун) или авдети (от арабски [عودة], турски [awda], означаващо “връщане”), която е турската дума за религиозно конвертиране. Членовете на групата наричат себе си ma"aminim, на иврит вярващите.
Има няколко клона на дьонмета. Първият са измирли, образуван е в Измир, Турция (Смирна). Вторият са якуби, основан от Якоб Куеридо. Куеридо твърди, че е превъплъщение на Зеви и е месия в собствения си клон. 
                                                 image                                                                        Преди да навърша 9 години, вече бях научил основната доктрина на арабския живот : Аз против брат ми, аз и брат ми срещу баща ни, семейството ми срещу братовчедите ми и целият клан, клана срещу племето, племето срещу света и всички заедно срещу неверниците Леон Юрис.Това е познато от Тора и Талмуда.                                                                                             
ШПИОНИ/Равини=Имами

Когато еврейството използва средства, които смята за успешни за да постигне контрола, катастрофата или най-малкото отслабването на дадена нация, правителството, независимите и политически партии или която и да било нейна организация или учреждение, всички евреи и еврейки, които принадлежат на такива движения, полагат нови специални и допълнителни клетви, за да действат като шпиони, саботьори или диверсанти съгласно нарежданията на по-висшите си органи.
При шпионажа всички евреи и еврейки, които принадлежат към военни и политически шпионски центрове, полагат специални клетви да употребяват колкото е възможно по-добре сведенията от съответните техни служби в полза на еврейската нация и на световната революция. Освен това са длъжни да информират ръководителите си какво в състояния да научат относно военната, политическата или икономическата организация на страна, в която са проникнали. Освен това всички евреи са длъжни да дават на равина си поне един път седмично рапорт за това, какво са видели, прочели или чули на работното си място, независимо дали е от военен, политически, журналистически, търговски или какъвто ида било друг интерес. Също така са длъжни да донасят какво са видели или чули по пътя, на пазара, в търговските магазини, училищата, учрежденията (независимо какви), в редовете на работническите сдружения, в които са проникнали, или просто ако са станали свидетели на факти от първостепенна важност.
Равинът, който отговаря за седмичните рапорти, ги чете в събота в синагогата след религиозната церемония или в специалния съвет, който се занимава с политическите въпроси и шпионажа. По-съществените пасажи биват прочитани и пред Мухамада (административния съвет на светото братство) по време на светото заседание, при което равинът дава пълен отчет пред местния кагал или пред висшия съвет, управляващ всички братства и секретни органи на селската или градската община.
Шпионският отдел при местния кагал резюмира от всеки рапорт ония данни, които биха интересували великия районен кагал и висшите съвети, и изпраща рапорта в шпионския отдел на велия кагал. Последният след като анализира сведенията, изпраща на висшите съвети онова, което смята, че би било интересно за тях. Най-накрая рапортите от военен и политически интерес се изпращат в столиците на великите сили, които действат като послушни органи на световните завоевателни планове на евреите.
В продължение на втората половина на миналия век и първото десетилетие на нашия рапортите и сведенията се изпращаха в Лондон. От 1933г. насам чрез Рузвелт еврейството превзе напълно правителството на САЩ и оттогава тези рапорти се изпращат във Вашингтон. Но днес са насочени главно към Москва, защото световното еврейство не успя да наложи комунистическата деспотична диктатура чрез избори или по революционен път и крои планове да я натрапи посредством една трета световна война, по време на която съветската свръхсила ще победи с активната помощ на американското еврейство и останалите шпиони, саботьори и агенти, пръснати по целия свят. Еврейството ще загуби контрола над СССР, ако това не може да се осъществи. Тогава ще имаме налице положение подобно на схизмата от времето на Сталин. Ако това се случи и САЩ продължават да бъдат под еврейски контрол, общините ще изпращат рапортите и сведенията си в новото управление на САЩ.
Никой не трябва да забравя, че израелският Бог, както споменава Абарбанел превеждайки Талмуда в книгата си ,,,Идването на месия ще бъде последвано от една голяма война, през която ще бъдат унищожени две трети от човечеството", Месианските религиозни евреи, които са 95% от световното еврейско население, кроят военни планове, за да подготвят идването на Месията. Въпреки че невярващите неомесианци и неевреи са малцинство, те подготвят войната, за да създадат новата месианска епоха върху развалините на езическия свят и за да въведат месианската догма, която ще даде на евреите пълно господство в целия свят. Тук трябва да се каже, че вътре в границите на Израел повечето евреи са без религия.
Налудничавите и престъпни приготовления на двете свръхсили, ръководени и контролирани от еврейството, ясно ни подсказват унищожителната картина на атомната война, която подготвя империализма.
Надпреварата във въоръжаването, която следват двете свръхсили от години насам, е привидна. Враждебността им е престорена, само на думи, а не на дела. Ако действително бяха противници защо САЩ спасиха Съветския Съюз от явен банкрут чрез заеми от милиарди долари, които СССР никога не изплати? Тези заеми той използва за завладяването на необятни територии в Африка - експанзия, която САЩ могат да спрат със заплахата, че ще спрат толкова необходимата помощ! В действителност САЩ и верният им съюзник Израел помагат, за да бъде спасен от пълен разгром марксисткият режим в Етиопия, съюзник на СССР.
Същевременно когато съветските ръководители изпращат чрез Куба оръжие и материални средства на партизаните комунисти в Латинска Америка, президентът Картър отслабва антикомунистическите правителства в района и под претекст за защита на човешките права ги принуждава да дадат на престъпниците, които служат на Москва, всичките необходими свободи, за да сломят чрез сила народите на Латинска Америка.
Контролираните свръхсили довеждат всички преговори за атомното разоръжаван до неуспех. Единствената цел на тези срещи и преговори е империалистите евреи да осигурят монопола над атомните оръжия в ръцете на свръхсилите и сателитите им, които контролират . Евреите се опитват да убедят , че свободните от тяхната окупация или тези, които лесно може да се освободят като Франция, Китай, Япония, Аржентина, Бразилия, ФРГ др., ще останат незащитени и ще живеят в опасност от употреба на атомно оръжие и сила от страна на двете свръхсили. Така поддържат това състояние под претекста за неразпространение на ядреното оръжие. Ако преговорите бяха сериозни, еврейските правителства на САЩ, СССР и Англия първо щяха да унищожат поне част от термоядрения си арсенал за пример на другите.
Франция и Китай своевременно разбраха тенденцията към атомен монопол и създадоха собствена ядрена мощ, за да защитят народите си от еврейския империализъм и сателитите му. Бразилия, Аржентина, Пакистан и други народи се подготвят да вземат същите мерки. Необходимо е Япония и Германия да последват техния пример, защото съюзът между тези две нации е изключително нужен.
През нашия век еврейският империализъм причини две световни войни. Това стана възможно отчасти поради противоречията между Франция и Германия, Китай и Япония.
Днес, скритите еврейски агенти, проникнали между патриотите, работят за успеха на плановете за световно господство, стараят се да подновят и засилят старите противоречия между Германия и Франция от една страна, и Китай и Япония от друга. За лидерите на тези народи,се подготвят измами и фалшиви рапорти от еврейските шпиони, на които те имат доверие. Целта им е да постигнат международно напрежение и по-късно стълкновения. Дори там, където не съществуват причини, пак да се създадат противоречия.
След една нова война между Франция и Германия между Китай и Япония международното еврейство ще използва случая да подпали и спечели третата световна война. Резултатът ще бъде същият и по-голям от първите две. Единствен победител ще бъде еврейството и в резултат от милионите жертви и картините на апокалипсиса, ще се умножат деспотичните диктатури (колкото се може повече прикрити под маската на комунизма и социализма) с подкрепата на еврейските правителства на САЩ и Англия, както стана през другите две световни войни.
Но и при тези обстоятелства е възможно евреите да създадат глас, хаос, катастрофи и икономически кризи сред масите на САЩ и Англия, за да улеснят натрапването на комунистическата победа чрез победите на Съветския съюз и неговите сателити.
Факт е, че американската и английската средна буржоазна класа ще бъде изклана както стана в Русия, и семействата, жилищата, фабриките, земята и останалия им имот ще бъдат конфискувани и национализирани. Така след еврейско-комунистическият триумф останалите живи ще се превърнат в роби на една управлявана от евреите държава. Без съмнение всичко това очаква англосаксонците. Ние няма да бъдем изключени. Същото ще се случи и с нас.
Освен това понеже евреите имат десетки хиляди, а може би и милиони шпиони (в зависимост колко голяма е общината им), за тях изходът от всяка война която започват е осигурен, защото са положили основите на победата сред всеки народ. Те ще бъдат победители, освен ако заплашените нации не упражнят правото си на самоотбрана и не унищожат нахлулата пета колона от шпиони, саботьори и завоевателни агенти.
Победата на съюза на свободните народи би могла да бъде осигурена, ако се освободят Източна Германия, Полша, Чехословакия, Унгария, Югославия, България, Куба, Украйна, Никарагуа, Армения, Афганистан и други страни, които се намират под деспотични режими, след като организират партизанска война и освободителни армии.
СССР и неговите сателити са гиганти на глинени крака, защото потиснатите им от еврейските диктатури народи чакат да въстанат, понеже мразят до смърт веригите на робството.
 image                                                                                      
Саботьори

Освен шпионажа, който всички евреи са длъжни да извършват, има и такива, които получават нареждания от равините да извършват и саботаж сред народите, в които са нахлули.
Саботажът е наука с различни отрасли: политически, икономически, военен, научен, технологичен и др. За изучаването на който и да било от тях съществуват отлични наръчници. Но много малко е познато за политическия саботаж като наука и още по-малко за прилагането му от страна на еврейската община срещу народа, в който е нахлула.
Саботажът има за цел да отслаби дадена нация, правителство, политическа партия или друга организация, където намира почва като създава условия за разцепление между ръководителите. Измислят се невероятни неща, че единият е направил нещо срещу другия. При този тип на работа саботьорите причинители на разцеплението се представят за приятели и верни сътрудници. Привидно са верни на двама или повече управници, лидери или организации, които имат за цел да разцепят, защото когато са обединени са силни, а при разединяването еврейската тайна сила нахлува и взема положението в свои ръце, и подготвя заробването на дадена нация чрез война с подстрекавана от еврейството друга марионетна нация.
Една от типичните за евреите техника на саботаж е унищожаването на най-ефикасната и добра отбрана на нацията, правителството или учреждението. Например инквизицията беше най-ефикасната отбрана на християнството против еврейските бунтове и революции. Докато съществуваше тя, техните намерения не успяваха. Тогава еврейският империализъм разбра, че преди всичко трябва да спечели на своя страна духовниците и царете, за да отслаби инквизицията и да подготви рухването и, а също и първите победи на революциите.
Сега всяка полиция, която работи за най-ефикасната отбрана на дадено патриотично правителство, било то политическо или военно, ще бъде главният прицел на атаки от страна на христоизменника евреин. При католическите правителства еврейството ще употреби голямо и масово проникване в редиците на Опус Деи, за да постигне отслабването и катастрофата на неговата тайна полиция. Така ще може да удари правителството в най-добрия му отбранителен сектор и следователно да улесни падането му.
Еврейските саботьори упражняват същата тактика при който и да било главен орган, стига да е в основата на отбраната на даден режим.
В случаите когато един министър или някой военен или политически лидер е поддръжник на патриотичния режим или на някоя такава организация, те веднага започват да го клеветят, докато го поставят в противоречие с началника му и той уволни най-добрия си служител. Ако се случи в една дълбоко католическа и религиозна страна, проникващите в Опус Деи, правителството или патриотичната организация ще се повтарят с всички сили да саботират, поради образа на свещеността, която се дава в Опус Деи от нейните организатори, и ще повлияят на жените и децата на католическите ръководители. Еврейските завоеватели агенти комбинират тази тактика с други подобни.
Саботьорът, след един период от време когато убеждава началниците си езичници, ще могат да разчитат на него поради изключителните му служебни способности и като спечели доверието им, е в състояние да представи един план, който може би ще е катастрофален за правителството, организацията или на нацията.
Много вредно за патриотичните правителства е да прилагат планове за икономическа стабилизация, програми и т.н. без достатъчно данни. За нещастие много военни и политически лидери, които нямат възможност да подберат сътрудниците си, възлагат министерството на финансите на най-опасния си враг - христоизменникът евреин или неговата марионетка, лицемерен цензован техник на Опус Деи, който лесно заема тези постове, защото има добри препоръки от кръга на скритите евреи проникнали сред патриотичните ръководители.
Затова е толкова опасно за католическите ръководители на дадена нация, а също за жените и децата им, да попадат в примката на онези духовни пастири на Опус Деи, които преструват, че спасяват душите им от дявола и им осигуряват влизането в рая, а нарушават тайната на изповедта. Под претекст че ги правят светци, всъщност ги превръщат в духовни роби с постоянно фантазиране под духовното ръководство на банда лицемери и крадци, които служат на еврейството.
Ако получи нареждане от ръководещия го равин, шефът на политическия шпионаж може да сътрудничи при голям военен, научен или технологичен саботаж. Може също така да посредничи за изпращане на неприятеля планове или каквото е възможно, като модели на най-добрите оръжия и последни военни изобретения. Също така има равини, които са специалисти в унищожаването на складове за ядрено и класическо оръжие, успешно шпионирани от вероотстъпниците евреи. Или пък са специалисти по подготовка на рапорти относно плановете за атомна защита или контраатака.
Тези и редица други дейности на скритите еврейски шпиони и саботьори показват колко опасна е за дадено страна петата колона на една неприятелска нация, която може да ръководи и координира хиляди и дори милиони шпиони по време на война.
image                                                                                            
Завоевателни агенти

Евреин или еврейка над 13 години може да получи нареждане от равина да работи като таен завоевателен агент паралелно с шпионажа, който е задължение на всеки един евреин.
Задачата им е след като проникнат в дадена нация, правителство или организация да започнат да работят тайно с други скрити агенти, за да превземат жертвата си.
Завоевателният агент, който същевременно е и шпионин, донася, но равинът е този, който по общо правило ще подреди в архивен ред рапортите и няма да ги употреби. Защото ако ги използва противникът ще разбере, че изтичат данни и завоевателният агент ще бъде отстранен. Само местната комисия по шпионажа при кагала и комисията по специален шпионаж при великия кагал имат правото, в случай че шпионинът е открит преждевременно, за да вземат решение за употреба на рапорта в политически или обществен двубой.
Специалното упълномощение зависи от характера на народа или организацията, в която се намира агента. Например при англосаксонците, които лесно могат да бъдат измамени от евреите, равините употребяват повече рапорти, отколкото при гърците, испанците, французите и други народи, където разпръсването на информация може бързо да разкрие агента им.
Много е трудно да бъдат разкрити скритите еврейски агенти. Първо, защото никой не знае, че те са евреи. Второ, защото работят много добре и се държат като истински граждани на страната и като верни на религията, която са приели. Заедно с това те винаги са много добри служители, независимо от правителството или политическата партия по време на която са постъпили; биват акуратни и прилежни когато присъстват на съвети и изпълняват задълженията си.
Поради отличните им качества лидерите на езичниците ги поставят на по-високи постове. Те са толкова способни, че стават незаменими за правителството или началника си, пред когото се държат като слуги. Когато някой разкрие предателството им и донесе на лидера когото са предали, последният реагира против този, който му е донесъл сведението и защитава скрития евреин. Единствената причина за тази реакция е тази, че последният работи 100% правилно и акуратно, и началникът му е останал с отлични впечатления. Това зависи и от способностите на агента, но по този начин става обвързването във вериги.
Щом по горния начин скритият еврейски агент спечели абсолютното доверие на началниците, може да започне ,,свещения дълг на метлата", т.е. чрез клевети да отстрани верните и ценни сътрудници на нацията, партията или организацията, която еврейството се старае да завладее.
Ако тайните завоевателни агенти и шпиони нямат досие или политическо минало, те успяват да спечелят доверието. Началниците ще характеризират агента по следния начин: ,,Той е изключителен и отличен работник, и ако беше дал сведения на врага щеше да причини голяма вреда, но врагът не е осведомен за нищи и за това той заслужава пълно доверие."
Тези, които правят тази грешка, не знаят, че заедно с шпионите съществуват още по-опасни врагове, а именно скритите завоевателни еврейски шпиони, които тайно се придвижват напред и целта им е да се доберат до високите постове. Докато превземат властта на езичниците и спечелят доверието трябва да действат по такъв начин, че да са известни само правилните и акуратни техни действия. По принцип не извършват саботажи, а шпионските им рапорти се подрежат в архива без да се използват.
По отношения на ,,свещения дълг на метлата" завоевателните агенти имат нареждане от равина да действат внимателно, да не избързват и да изчакат подходящите възможности за решителни удари или поне за такива, които да подготвят почвата за решителните. Първото нещо, което правят, е да разберат кой има най-пълното доверие на шефа. Това лице е най-вярното на режима или организацията и трябва да бъде отстранено, унищожено или най-малкото компрометирано.
Като преценява случая тайният еврейски завоевателен орган проучва и се стреми да раздели шефа от най-верния му сътрудник, докато под влияние на клеветите успее да го постигне. Обикновено равинският завоевателен орган използва за ,,свещения дълг на метлата" трима агенти, но понякога и повече. Компетентните по тази работа следят дали довереният човек на шефа изпълнява неговите нареждания, допуска ли грешки и има ли слабости. Компетентният по въпроса равин обръща внимание на агентите си да открият действителни грешки или някаква отрицателна черта, защото всеки човек, колкото и коректен да е, все пак не е съвършен.
След един разузнавателен период от време тримата агенти откриват някои грешки или слаби страни и ги донасят на равина. Последният дава нареждания и инструкции на един от агентите, който изпълнява ролята на верен и съзнателен слуга на нацията или организацията, и тогава бива пускан в действие ,,свещеният дълг на метлата". Той обяснява на ръководителите си, че въпреки уважението си към един кой си министър или сътрудник за благото и в интерес на страната или организацията, той (агентът) за нещастие вижда необходимостта да подчертае и донесе, че се проваля в някой сектор или действие. След това моли шефа да държи извора на донесението в тайна. Еврейските агенти държат на тайната, за а може нещастният човек да не знае откъде го нападат и да е неспособен да се защити резултатно, с логични и достатъчни аргументи. Винаги се стремят да го държат спокоен, докато го уволнят.
След първия удар равинът дава нареждане на друг скрит еврейски агент, който има влияние на нужното равнище, да се оплаче на съответния езически шеф от грешките и слабостите на верния и достоен сътрудник. Агентът обяснява, че за благото на страната или организацията, сътрудникът трябва да бъде отстранен и заменен с друг по-подходящ, който ще върши по-добре работата. Равинът заповядва единият, а после и другият агент с влияние непрекъснато да обвиняват верния сътрудник че е неподходящ, докато бъде отстранен от поста му и заменен с един от клеветниците, който посредством метода за преувеличаване на истината е успял да отстрани добрия работник.
Когато обаче не бъдат открити слабости, еврейският завоевателен механизъм измисля най-страшните лъжи и клевети, които агентите ще поднеса за благото на нацията или организацията. Обвиненията ще продължат докато бъде уволнен верният и опитен сътрудник.
Тази тактика на посочване на грешки, действителни или скроени, при изпълнение на работата, се прилага постоянно от скритите завоевателни еврейски агенти. По този начин политическите или военни лидери на дадена нация или организация започват да отстраняват един след друг най-верните, способни, будни и най-подходящи хора, и да ги заменят със скрити евреи или техни марионетки.
В случай че патриотичните правителства допускат в редиците си масони или членове на Опус Деи еврейството използва агентите си в тези организации, за да се осъществи свещеният дълг на метлата. По този начин португалските неохристияни, т.е. вероизменници на Антонио Оливейра Салазар и организацията попадна под техен контрол. След смъртта на Салазар те напълно превзеха ,,Естадо ново" беше тя да бъде унищожена чрез революция, но за целта трябваше скритите евреи да постигнат контрол и над войската. Мръсната работа на М.Каетано имаше за първа цел отстраняването от ръководни постове във въоръжените сили на верните на ,,Естадо Ново" офицери, които по-късно бяха заменени с евреи марано или лица, които бяха техни оръдия. Щом това бе постигнато генерал Антонио Риверно де Спинола, който естествено беше поддържан от Каетано, извърши преврат и унищожи ,,Естадо ново".
Веднага след като Спинола като ръководител на военния преврат предаде властта на комунистите, т.е. скритите евреи. Тази тактика беше почти напълно същата като тази, която бе приложена от евреина Керенски при предаването на властта на Ленин, също евреин и комунист.
Но за щастие на Португалия и целия свят португалците не бяха толкова лесна плячка, колкото англосаксонците. Патриотите във въоръжените сили реагираха своевременно и отблъснаха скритите евреи, които ръководеха комунистическата партия и комунистите във войската.
Смешният и предателски натиск на евреина комунист Дж. Картър над президента на Португалия не успя, защото португалците имат традиция и не се поддават на чужд натиск о окупация, Картър би искал да види отново контрол на скритите и явни евреи над Португалия, но по Божия воля това не стана.
Същият процес на проникване на скрити евреи и агенти, под формулата ,,свещен дълг на метлата", стана възможен в Испания, където в началото бяха отстранени най-способните офицери и победители от 1939г., които по-късно еврейството успя да замени със свои агенти и предателски висши техници от Опус Деи. От тези свои позиции правителството отвори врати на комунизма и преврата. Когато генерал Франко почина, франкизмът бе подкопан от вътрешни врагове и падна като картонена кула.
По-късно правителството на крал Хуан Карлос отвори вратите на икономическата катастрофа на обедняването на народните маси, на разцеплението и комунизма, и то с участието на самия крал. Испания върви по пътя на разложението, на сепаративното движение и на еврейския комунизъм, и ако испанските патриоти - независимо от район, политически или икономически идеал за обществен ред, независимо дали са или не последователи на Франко - не я спрат, тя ще стигне до провал. Най-необходимото нещо е да се намесят въоръжените сили и да изгонят днешната предателска монархия, която е главният виновник и е отговорна за падането в хаоса.
Ласкателството е едно от средствата, които еврейските завоевателни агенти прилагат за да спечелят доверието на управляващите кръгове и на лидерите, които искат да сложат под контрол. Егоцентричните и егоистични ръководители лесно падат в мрежите на ласкателството.
Когато формулата на ,,свещения дълг на метлата" не успява да отстрани доверените сътрудници на правителството на даден народ или организация, тогава бива прилагана примката на примките. Различни агенти сред духовниците, военните, политиците, изтъкнатите обществени личности и др. ще съобщят на шефа доверително, че верният сътрудник съзаклятничи срещу лидера и иска да бъде сменен с друг. Този метод равините наричат неподозирано съзаклятие, който след настоятелно повтаряне успява. Също така използват и други средства. за да бъде отстранен правителственият лидер, например чрез всяване на недоверие в канцеларията на най-верния и достоен сътрудник, което е последвано от сериозно обвинение. При всички случаи последният бива обвинен, че уж искал да убие ръководителя си или автор на някой злословен памфлет, който всъщност е написан от специализираните в тази област равини, но е публикуван от канцеларията на верния сътрудник от някой проникнал в нея скрие евреин.
Когато еврейският завоевателен механизъм не може да унищожи най-верния член на дадено правителство или организация дори чрез най-ефикасното съзаклятие равинът, който отговаря за унищожаването му, решава да използва терористични убийство с най-подходящото оръжие. Ясно е, че еврейският завоевателен механизъм може да прибегне до убийство като алтернатива на формулата на ,,свещения дълг на метлата", но това зависи от обстоятелствата при всеки отделен случай и от мнението на равина, който отговаря за най-ефикасния начин на действие.
При унищожаването на верни ръководители в дадено правителство
или организация еврейските агенти се стараят да вземат в свои ръце ръководни постове и за това обикновено рекламират себе си, че са будни, способни и че притежават всякакви преимущества, и по този начин убеждават ръководителите патриоти да дадат отговорни постове на скритите еврейски завоевателни агенти, чиито способности са до голяма степен преувеличени от пропагандната кампания.
В религиозните общини, в които са проникнали явни или скрити евреи, те се представят за светци и правят всичко възможно за да спечелят влияние. Такива лицемерни светци в католическите страни се крият в редиците на Опус Ден и биват използвани в правителствени кабинети, учреждения и в общините на други религиозни и обществени групи.
Един от начините за разобличаване на такива светци е като се разкрие тяхното лицемерие и се хвърли светлина върху и за разврата, който се скрие под привидната им святост.
Еврейството придава на своите агенти в правителствата и патриотичните организации външен блясък, и клевети верните патриоти. То е в състояние да унищожи последните и да подтикне напред първите, докато чрез корупция завземе правителства и учреждения или най-малкото ги отслаби до такава степен, че да стане по-лесно поражението им.
В даден момент един завоевателен агент може да бъде превърнат в саботьор, или даден диверсант в шпионин или саботьор. Всичко зависи от това дали равинът, който ръководи тайния завоевателен еврейски механизъм и е отговорен за него, го смята за необходимо. По принцип повечето агенти остават такива, докато успеят в свещената завоевателна мисия чрез корупция в мирно време.
Една от използваните машинации е да убеждават по различни начини държавните глави, че имат еврейски произход. Един изтъкнат евреин се постара да убеди император Карл V че имал еврейска кръв, като му показал лъжливо родословно дърво, но вместо да го убеди императорът предал на инквизицията, която след това го изпратила на кладата. Друг евреин се опитал да убеди френския крал Франсис I в същото пак чрез лъжливо родословно дърво, но не успял. Обратно на това английският крал Карл II, който се готвел да започне борба против евреите, попаднал в примката им като позволил на явните евреи да влязат в Англия. Лидерите на нациите трябва да внимават да не попаднат в тази примка. Много често евреите използват тази машинация при изявени антиционисти и те спират да се борят против тях.
Когато такива завоевания не е възможно да се осъществят чрез корупция в мирно време, равинският механизъм ги постига чрез бунтове, революции или псевдодемокрации, т.е. идват преходни правителства, които водят до еврейска деспотична диктатура, скрита под маската на социализма или комунизма.
Трябва да се има в предвид при всеки двубой с евреите, че подходящият начин на действие е от решаващо значение за победата или поражението. Еврейството има толкова местни и международни сили, че ако патриотичните ръководители не координират действията си за унищожаването на бунтовете, анархията, революциите и скритите евреи, които ги ръководят, тогава последните ще имат на разположение време и средства, за да победят. Така те ще нападнат държавния глава или противника си с поредица от клевети и не ще се поколебаят да стигнат дори до убийство или преврат.
Случаят с инквизитора Лусеро е ясен. Той в началото на 16в. успял да разкрие, осъди и затвори повечето скрити евреи в Южна Испания, включително и архиепископа на Гранада Фернандо де Талавера, изповедник на Изабела Католичката. Лусеро мислял, че е в състояние да изчисти Испания от скритите евреи, тъй като всички явни евреи били вече заточени. Чрез изтезания той продължил да разкрива хиляди и хиляди евреи, които привидно се държали като добри християни, и се изкачвали до най-високи постове в кралския двор и в църквата. Те хвърляли най-лъжливи обвинения срещу Лусеро като казвали,че е луд, че навсякъде бил виждал евреи, и че изпратил в затвора хиляди християни и следователно е осъдил невинни и верни поданици.
Скритите евреи направили толкова успешно съзаклятие, че Лусеро бил анатемосан и всички скрити евреи били освободени от затворите. В този момент било решено бъдещето на Испания, защото потомците на помилваните и спасилите се от клещите на Лусеро евреи доведоха страната до банкрут, след като стигнаха до ключовите постове на тази богата нация и причина упадъка й, а по-късно и опустошението.
Затова ако една полиция работи правилно, държавните лидери трябва да бъдат внимателни относно всичко, което се говори против нея. Трябва да запушат ушите си за клеветите и да я поддържат, вместо да попадат в примката на уволненията или на съкращаването на началниците й.
Еврейството, което управлява почти целия свят, зная много добре, че човечеството може да се спаси от господството му чрез световен съюз на патриотите против него. Затова то се старае да предотврати осъществяването му. Ако въпреки това съюзът се осъществи, тогава равините всячески ще се стремят да проникнат и там, главно като използват една или повече организации (патриотични, националистически, антикомунистически, антиреволюционни, консервативни и т.н.), които се създават навсякъде не само с цел контрол над десницата, но и за клевети, разцепления и унищожаване на патриотичните съюзи.
Проникналите евреи започват да всяват разцеплението, което води до отслабване на съюза докато бъде унищожен. Най-подривните кампании ще бъдат насочени срещу силата, която представлява най-голяма опасност за завоевателните им планове. Ако патриотичните сили не унищожат петата еврейска колона, съществува вероятност скритите евреи, които вече са проникнали до най-високите постове на правителствата, да наложат господството си не само на няколко патриотични страни, но и на международния съюз. Тогава ще го унищожат зад гърба му без патриотичните правителства да разберат какво се е случило, измамени от лъжите и машинациите на съзаклятниците, които ще настояват че са техни верни сътрудници.
Относно съюзите не свободните от еврейско влияние държави еврейството ще се постарае със специалните равини (вместо да хвърля срещу тях голям брой противници, както стана през Първата и Втората световна война) да нахлуят шпиони, саботьори и завоевателни агенти, притежаващи националността.                                                                                                                                                                                      >  Еврейската община в деспотично общество                                                                                                                            http://illuminatibg.blogspot.com/                                                                              



Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8684349
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031