Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.05.2015 14:20 - Древния култ към смърта: възраждащия се каннибализъм.
Автор: budha2 Категория: Технологии   
Прочетен: 2162 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 03.05.2015 14:21

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image               Фигура 1.1 Cannibals в Литва и мускусни, гравиране 1571


Многобройни медии се опитаха да представят на войната "ukrov" и "московчани" в Украйна, в светлината на идеологии съживяване на Втората световна война като борба между фашизма и комунизма (съветския тоталитаризъм), побърза да кръстим кланицата 2 Май, 2014 в Одеса "втора Khatyn", което води до очевидни сянката на Odessa клане като типологично сходство с терористичните атаки в Budennovsk и Беслан.
В същото време, сравнението на преките и контекстуални обстоятелства, които образуват характерната почеркът на престъпление, а именно изгарянето на голям брой хора са били забити в тясна стая със специална смес от бензин на основата на масло, както и широко представяне на окултните събития в медиите, показват, че клането  на 02 май 2014 в Одеса, както и терористичните атаки от Budennovsk и Беслан, има признаци за масово ритуално жертвоприношение, преоблечени като въоръжени социални и политически конфликти, главните герои, които се експлоатират от съвременните свещеници възродили древния афро-азиатски култа известен също като почитането на Бога смърт, практикуващи, като техните далечни предшественици, ритуално човекоядство Мардук като средство за служене на Бога Arian, "убиец от самото начало."
От гледна точка на свещеното, ритуално човекоядство, заедно с проституция и брачни потомство задача въз основа на майчината наследството на е култ асимилационните Овните своята кървава бог Aru.
Писанието съдържа множество препратки към наличието на ритуален канибализъм сред жителите на Ханаанската земя, и смеси от тях евреи (Chisl.23, 24;. Пс 13, 4; 16.14; 26.2; 105, 35-38; Prem.12 4 -5, и т.н.), така и модерния етнографски доказателства за разпределението на ритуално човекоядство в традиционните общества, генетичното наследство на проклятието на Ханаан.
Генетично обусловените обредни механизми канибализъм като наследствено предаване от афро-азиатски атавизъм Беше очевидно за класическата расология.                                          image                                                                                                 
В Германия на Хитлер от илюстрациите да kannibalicheskim приказки от колекцията на братя Грим "гримовските канибали, например, са изобразявани като чернокожи и евреи» (Bottigheimer Ruth B. лицето на злото // Fabula. Bd. 29. Heft. 3/4. 1988 . S. 326-341).
Okkultno-терористичната ориентация на тайни подготвителни организации на "мъжки съюзи" и "тайни общества", или древните мистични секти и рицарството от Средновековието, наподобяващи на "убийци/ассасинов" мюсюлмански и Европейския тамплиери, до съвременната модерна държава с нейният мафиотски клан от специални услуги с eтнокриминален характер и практикуване на екстатични ритуали (като "zikristy" Северен Кавказ или 
Хасидски "танци" ), свързани с култа към човешки жертвоприношения (ритуален канибализъм) ясно се проявяват в дейността на еврейската ЧК-ОГПУ-НКВД, доказва етнографски материал, който позволява, например, "особено известното със своите тайни церемонии племе kvakiyutley (Британска Колумбия) Някои от тайните общества, тича сред индианците от племето (...), всички негови дейности посвещава устройство религиозни тайнства (танци и церемонии в чест на духове - покровители на тези дружества).. Тези мистерии за непосветените или не са позволени, или, ако това е допустимо, само за да не станат свидетели на страшни идеи. За танцьора канибал в съюз с истинско изкуство създава за своите зрители с илюзията, че те са свидетели на поглъщащ сурово човешко месо, а понякога врязващия се  в тълпа ", актьор" е наистина ухапан на набелязаната жертва в аванс "( UV Андреев, Мъжки съюзи Dorian град - състояние на Спарта и Крит, Санкт Петербург, 2004 г., стр.63).
Уместно е да се припомни "канибализма на бившия император на Централноафриканската империя, Бокаса, дейността на които може да се тълкува като опит да укрепи своята власт в обществото, чрез силни традиционните представи за поведението на лидера. A формулата за поздрав на върховен лидер в Zulu има следните думи: "Вие сте главата на семейството, клана, ти, който ядеш хора, който ги убива и отнема цялото им имущество" (V.V.Bocharov, произходи на власт, сила антропология, Санкт Петербург, 2006 s.207,212).
Дори и тук, примерът kannibalistov-Zulu, можем да проследим кървавата идеология на тоталитарните режими: да погълне своите поданици, докато ги прави на просяци (не позволява да се придобие всяко имущество, и принудително по един или друг начин се отнема), и безсилни.                                                                image                                                                                              
Яденето на плътта и кръвта на убитите, според древните магически понятия, е прехвърля способността на убития върху убиеца. Така че, в християнството Причастие "плът и кръв на Христос" , всъщност, е "кръворазбран" древен канибализъм. Бидейки "плът и кръв на Христос" по време на тайнството, християните търсят да бъдат като своя идол, и ще бъдат като него. Но ако сме, ангажирани в канибализъм с цел да станем като Христос, това означава, че самият Христос е в действителност канибал - древния дракон змия, поглъщащ хора, един и същи "убиец от началото", за които Библията казва, синкретично.
В действителност, в многобройни публикации ние показахме, че Христос е въплътен Син всенисшия Ap (и), Син на Всевишния антагонист Ra Teos_Raoh (и).
Ритуалния канибализъм в йерархичните общества,от древността до съвремието, включително 
церемониите по коронацията  на християнските монарси, където той е заменен с общение на кръв и тяло (плът) на Господа, е неразделна част от встъпването в длъжност на суверенната власт в съвременния свят.
"Ние знаем, че убиването на хора, включително и роднини, и честото ядене на човешка плът, е било част от 
ритуали на коронацията  на архаични владетели (...). Дали в това отношение интерес и информацията за слуховете в грузинското общество по време на управлението на Гамсахурдия. " са просто глупави слухове и истории, които Звиад уж  е антропософист, експерт в черна магия - и после- хранещ се с кръвта на хората, смятани за испаднали" (D.Leonov, Naked Sword Грузия, New Times, 1991, №23, т.8).
С някакъв знак (по друг начин да обясни появата си на страниците на "заредактирания" сборник) целта на историята на "общение" с човешка кръв, в средите на съветската номенклатура е поставена в книгата "Спомени" за Раиса Горбачова. "Спомням си добре Рая. Тя е най-красивата в училището и твърде активно момиче. Участвала е в училищни пиеси, пее в хор. Спомням си, веднъж бяхме като на всяки друг децки обет, за закрепване на тяхното "честен пионер" и "честен Комсомол." За Rae ртуала и беше ненадежден. Тя препоръчва да си порежат пръст и да си смесят капки кръв. И какво мислите?Всички се съгласиха "(" Раиса. Спомени, дневници ... "Москва, 2001, p.284 -285).
За подобен ритуал, извършван в кръг от еврейски интелектуалци от Санкт Петербург преди революцията, припомня и VV Rozanov в забележка, посветена широко дискутиран в пресата във връзка с преследването на евреите използва човешка кръв за ритуални цели "случай" Бейлис. "Спомням си, смешно лице и продълговата еврейски музикант N. а някои млада еврейка, за да бъде заменен с ръка, от която, изглежда, Минск или някой" се оказва "отстранява щифта, ножчето" няколко капки "кръв, също така, че еврейската кръв, а след това  в чаша, даде на всички по едно питие "(захар, М., 1998, C.337).
Обикновено, както е отбелязано от Rozanov че подобни ритуали се извършват именно в еврейската общност. Но това, което трябва да бъде "детска" тайна, е когато се изисква кървава магия!                                                                           image   Евреите признават, че жертват невинни беззащитни Бели деца в Талмудистки ритуали                                                                                             
Името "канибал", произлиза от "kaniba" аборигени името на народ от Хаити. Въпреки това, етимологията на думата "канибал", свързани с две корени: "Коен," или "CH", Ваал, на Ваал - афро-азиатски божества "Black Sun" и пожар на олтарите на антропоморфна които горят жертви.
От гледна точка на тази Ra реч дума е многостранен и могат да бъдат представени, например, във формата:

= = Канибал kan_nib_al Ka_An Navi_Al (1)

което означава "дракон змии (ка) стана човек (AN) -. в царството на мъртвите (НСА) Господ (Al)" По този начин, канибали, поглъщащи човешка плът и кръв, са оприличени от словото Ra като древния дракон змия господаря Navi, от царството на мъртвите. От друга страна, може да се чете, както следва:

= = Канибал Kann_Ibal Kanaan_Avel (2)

че е, "Ханаанската земя (и) въплътена (AB) в Господ (Al)." Това, очевидно, е въплъщението на Христос, "Господа Ханаански" като "Ханаанската земя (ия)", тогава наричана древна Юдея.

= = Канибал Ka_NN_Ibal Ka_Nun_Avel (3)

Тя се превежда като "Ka Moon (Навий) въплътен (AB) Господ (Al)." И тук очевидно езиково канибал на връзката (ите) с древния лунен дракон е за арианите, "Господ".                                                      image                                                                                                
Имайте предвид, че позоваванията в литературата за актове на канибализъм, могат да служат съответно загатват за масонски ритуали. Както припомним N. Мински, признат авторитет в областта на ранната символика като Alexander Dob, загадъчен познати нотки на извършени в дома си мистични ритуали, четене "стихотворение в проза, описвайки как няколко млади мъже са имали вечеря" с кубична парче "на пържени човешка плът. Всички въпроси отговориха автор двусмислена усмивка, с нищо против факта, че ние сме го виждали като един от другарите "(EV Иванов, Александър Dob - гатанка от времето си // New Литературен преглед, № 27, 1997 г., стр 202. -203).
"Пушена сто", "Моше шиш/Майски шашлик", "бекон", "свинско пушено", "пиле на грил". Този богохулно-подигравателен израз може да изглежда обикновена "ukrovskimi" kolomyykami, "черен хумор", така изобилно процъфтяващ в Украйна след аварията в Чернобил, ако не и за един значителни епизоди, отпечатано на видео кадрите от филма "Одеса-Khatyn", а именно заснет в Одеса House Синдикатите директно по време на клането случило се там, което не позволи на оператора да 
излезе от стаята, а зашеметен  фен на футбола извика, "Момчета, там ядат човешка плът!"
И още един епизод - с мъж се крие една опаковка от салфетки, която той държеше в ръката си, от окото videokamery.Какво се е случило в онази стая, под звуците на човешки писъци? Без думи.
Но описанието на римския сатирик Ювенал, египтяните, потомците на библейския праотец Хам получили победените: "Хвърли един от тях и ще бягат в крайна уплаха, // Pal салто - в плен! След това се нарязва на парчета: // Много парчета само на него бяха достатъчни за мнозина - // И победителите всички го хапеха кости са яли // Дори в пота на топене се приготвя без лепене на шиш: // изглежда твърде дълго огън изчакайте веднага //
Трупът е изяден суров, намери удоволствие в това "(Ювенал, римската сатира, М., 1989, стр. 336).
Можете да добавите само, че в Одеса, не е било без изгаряне. В този контекст, канибалски подигравка изгарят в Къща на профсъюзите на хората на придобиване на буквалното значение на "спецповiдомлення про випадок людожерства", който според сведенията е започнал,съобщение за посветените. "Канибалистичната" информация за погрома в Одеса, разбира се, не е случайна. Както от по-рано появилото се в интернет видео, изобразяващо бунтовници с LIH говорим фамилия Ал Хамад, оператор на коментарите впива в току-що взети от гърдите сърце на правителствените войници. Сакралнен канибализъм на негри и папуасите, мексикански наркокартели, под претекст за оказване на първа помощ култ "Санта Муерте" в света на древните кръвни ритуали на ацтеките и маите, LiH екстремисти, спонсорирани от саудитците по заповед на американски Хасиди, но сега "ukrov" в Одеса, като "Големи" занимаващи се с възраждането на Юдейска Хазария, това се различава значително от гладния канибализъм, който е причинен от изкуствено създадения недостиг на храни в Поволжието на 20-30-те години и в Украйна или в обсадения Ленинград. Или екстремен канибализъм, когато, например, закален рецидивист взема със себе си,  "партньор", за да го изяде по пътя.
Според намерените от японски учени в Австралия, по време на Втората световна война на японската армия документи за "практикуване на канибализъм между военнопленници и цивилни, като отрязване на плът от жертвите... все още живи. В повечето случаи, мотивите не са гастрономически, но се обяснява с, "култивиране на чувство за общност сред войниците."
Има достатъчно доказателства за ритуал канибализъм (особено на жертване на деца и бебета) като форма на военна магия, която е била използвана от хърватския Ustashe срещу православните сърби. Едно дете печено на шиш пред ужасената майка, варени в присъствието на още една чудо оцеляла сестра (I. Priyma Избирателите на Сърбия, 1992). Има една поговорка, хърватски: "Няма нищо по-вкусно печено (варени) serbyatiny." Документален фотографии, заснети нож- "сърборез" със специално пригоден канал за кръвосъбиран, от която можете да пиете свежа кръв, която се нарича "механа" на живо.
Само в съвременна Русия, според съобщения в медиите, че има почти двеста случаи на канибализъм в годината. На пропагандата на канибализма е посветена огромно количество литература: романи, научни и журналистически изследвания, скици и есета, както и различни видео и кинопродукции.Segodnya популяризиране на идеята за канибализъм в човешкото съзнание се извършва от същите начини както легализирането на абортите, содомията и принудително изземване на деца, представляващи същото като канибализъм, начинът на афро-азиатски расова експанзия. Първо като шега, а след това на сериозно.
От време на време се появяват в медиите бележки, играят до темата на канибализъм. "кабалиста се оказа канибал" - това е за певицата Makarevich, който каза, че се интересува от Кабала, и не е против да вкуси човешко месо. Дали защото той е бил съставен "да даде концерти" в славянски, че има все още не е закален миризма на прясна човешка кръв?
Media цитира боксьора Владимир Кличко: "Ударях хора, но не вадя сърцата им за да ги ям" (25 Април, 2014).                                                                image  image           
"Водещите холандско телевизионно шоу Proefkonijnen (" Experimental прасе ") Dennis (Dennis Сторм) и Валерио Зено (Valerio Zeno) в своите телевизионни програми се опитаха парче месо помежду си. И двата телевизионни оператори, прехвърлени на етер малка операция: най Буря хирурзи режат малко парче плът от задните части, докато на Зенон от корема. След това месото беше опечено и изядено от водещите в студиото. Според The Daily Mail, Сторм и Zeno казали, че човешката плът не е "нищо особено", въпреки че отказаха да коментират вкуса на месото. .  Денис обаче призна, че се чувства странно, гледайки в очите на приятеля си, 
което дъвчеше парче месо от него,  в момента (...) В крайна сметка, историята се оказа театрален спектакъл "(виж линка:. HTTP: // infosmi.net/kuryozy/34613-vg...asa-drug-druga ).
Но в Германия, след шумен съдебен процес, той е осъден на 8,5 години от канибал, чрез интернет е намерил жертва, която се твърди, че доброволно се съгласила да даде себе си за ядене. Публикуване в Интернет снимки на перфектни "по взаимно съгласие" канибали, но 
полицията се интересува от  доказателства за реално извършено престъпление.
В Европа, Китай и Япония откриват специализирани магазини и ресторанти, които продават "сурогатна човешка плът" - продукти, произведени от говеждо и свинско месо, направени под формата на части от човешкото тяло (гипсови отливки на ръцете, краката, корема и дори половите органи), като шунка и gubernaculum от соя.
Например, един призрачен павилион за месо е открит на лондонския пазар на месо «Smithfield», където купувачи предлагат да купуват всяка част от човешкия труп: на ръцете, краката, ушите, пръстите, половите органи и дори на цялото тяло. В действителност, продуктите от този магазин на ужасите са обикновени свинско или говеждо, изложени във формата на части от човешкото тяло (cm.                                                                     image                                                                                Фиг. 1.2 гипсови отливки на човешки крайници в павилиона на човешка плът в Лондон

Потребители на интернет няма да се изненадат, че в традиционното меню на ресторанта Югоизточна Азия ястия често идват не само от месо от екзотични животни (маймуни или кучета), но също така и човешка плацента, недоносен плътта и дори мъртвородените деца (пак) или кърмачетата.
Наред с това, медиите често се хвърлят умишлено регистрирани случаи на принудително канибализъм недвижими човешка плът, закупени на руския пазар, в магазина или "невежи" яде "в крайпътно заведение" под прикритието на говеждо или свинско месо.
Типичен пример за ролята на медиите за популяризирането на идеята за канибализъм в масата може да бъде, по-специално, държейки XXIV Art биенале в Сао Пауло (1998) - щедро финансиран културен проект на изложения и семинари по съвременно изкуство и политически перспективи за социално развитие - под заглавие "канибализъм". В биеналето проявява концепцията за "човекоядство" играе в съответствие със стойността, предназначен за него един от класиците на бразилската литература, модернистична писател Oswald де Андраде, автор на известния днес "канибализъм манифест" (1928) - като метафора на националната идентичност и равенство на световните култури. Сравнението на експонати, предназначени да илюстрират Theming на канибализъм в самата Европейска и Бразилска култура (...), Биеналето предлага на посетителите, според нейните организатори, да се отстрани чувството, че докато разликата в разбирането на канибализъм своята идеологическа значение се крие във факта, че в Европа "канибализъм векове като олицетворение на абсолютната друг образователен проект, е била неговите съставни части, трябва да е на обратната страна "(К. Bazualdo, XXIV биенале в Сао Пауло: канибализъм и неолиберализма // Art Magazine, № 24).
И сега, в интернет има видео на семинара, който се проведе в Манхатън, където еврейски преподавател с месоядна усмивка разказва на своите съграждани - евреи за предимствата на канибализъм, като единствен начин за физическо оцеляване в условията на глобална катастрофа. "Човешка плът е полезна" и е необходимо да се подготви за това, че на третия ден от глада ", за да си изберете този, който трябва да се яде, за да си запазите силата и така да не изядат самият вас." В допълнение, необходимо е да знае "как да се убие човек, и да се нареже на парчета -., Че никой да не разбере, че вие ядете човешко месо" Апокрифните средновековни текстове и легенди, оправдават така наречената "кръвна обида" - често доказано в съда обвиненията Евреите използват Christian кръв и човешки останки за магически цели, черна магия и вълшебство - въведена днес "в научната революция", като доказателство за отсъствието морални предпоставки да се откажат от фетални терапия коктейли "Младеж» XXI век, вероятно се корени в европейското културно и общински и медицински традиции на средновековни и модерни времена, в действителност, което потвърждава само, че ритуално човекоядство и здраве в страните от християнска Европа беше във всички възрасти етногенетично тайно оръжие на афро-азиатската раса.
За древните афро-азиатски генетични корени на британскита  аристокрация се появи в Internet статията "канибализъм на британското кралско семейство", посветена на публикуването на историческите изследвания "мумиите, канибали и вампири", написана от д-р Ричард Suggom от Университета в Дърам. "Д-р Ричард Sugg казва, че членове на висшата класа на Великобритания, и, преди всичко, на кралското семейство до края на XVIII век са били ангажирани в" Медицински канибализъм ", а именно, погълнати от" медицински цели ", човешка плът, кръв и кости. Sugg казва: "двуличието обвинявайки канибали на Новия свят в" варварство "кралските особи яде протрит прах египетски мумии, човешка кръв, кости, месо, а дори и мозък." Sugg казва, че тази практика е широко разпространена не само във Великобритания, но и в цяла Европа. Той казва: "Европейците са истинските канибали на тази планета". " Това е, ако имаме предвид под политически коректно думата "европейци", живеещи в Европа ариани, възникнали от Каспийско море и иззети в резултат на света, но основно семитската-Hamitic (сефарадски евреи, европейски ашкенази 
източни хазарите/Ав Ар и , испанските Marranos и полско-литовската converso и кръстоски от тяхно ДНК във всички цветове), последното твърдение би било  недалеч от истината.

В действителност, днес сме много лошо да си представя истинската история на арианския модерен свят се появиха след провала на човечеството от rameyskoy Религия Ra, която е внимателно скрито от нас, и маскирано. Повечето от настоящите етични стандарти на европейската цивилизация - само около 200 години. Нещата, които са табу днес, наложени на извънредно положение, като канибализъм, в XVIII век са често срещано явление в Европа.
Свещеници пият кръвта на деца, мазнини, изпълнен третира епилепсия, и производството на мумии, които се консумират като лекарство,е пуснато в експлоатация. На тази част от историята на Европа трябва да бъде запомнен като obscurantists - "патриоти" и либерали.
Първото твърдение, че действията им - дали законите за богохулство и религиозно образование - е "връщане към традициите на духовност и святост," с истинската природа на които те наистина не разполагат.
Докато вторите, а именно либералите трябва да са наясно как можете лесно да попаднат в деградация, ако toleranstvovat политически коректно по отношение на педофилията, содомията или потребление на твърди наркотици. Всичко, за което призова и да се постигне това, което и двата лагера Европа през вековете на нейното съществуване, вече е отминала (или дори по няколко пъти в кръг) - женското свещенство, педофилия, содомия, робство, анархисти и комунисти на Общността и т.н. Ние само трябва да погледнем в миналото, за да се екстраполира опита на настоящето, за да се разбере как ще работи сега.
Също така, Европейският опит показва, че няма неизменни етични стандарти. Каквото вчера се смяташе за патология, сега се превръща в норма. От друга страна, и това няколко пъти около кръга.
Приемайте по една от най-големите табута на нашата цивилизация - канибализъм. Той ясно е осъден от всички сектори на обществото - религиозни, политически, правни, социални и др През ХХ век не е достатъчно, за да оправдае канибализъм с непреодолима сила, като глад (както е било по време на глад в Поволжието и при обсадата на Ленинград) - обществото не е извинение.

Но преди няколко века - когато е бил отворен университет, и са живели най-великите хуманисти на Европа - канибализмът е общ. Човешка плът се считала за едно от най-добрите лекарства. За целта се използва всичко - от главата до петите. Например, английския крал Чарлз II редовно пиеше настойка от човешки черепи. За особено целебни се считаха черепи от Ирландия и царете си ги доставяха от там. 
На мястото на публично изпълнение винаги е било претъпкано с епилептици. Вярвало се е, че кръвта на обезглавения ще ги излекува от болестта. С Blood като цяло по това време са се лекували много заболявания. Например, папа Инокентий VIII редовно пиел кръв изцеждана от три момчета.  От мъртвите преди края на XVIII век е било позволено да се взема мазнината - тя се използвала при различни кожни заболявания.
image

Фиг. 2 German карта на територията, където са живели племена канибали, в края на XIX век

Но най-мащабна е консумацията на "плътт на мумии." За този пазар през късното Средновековие, са работили цели корпорации. Original името на един от средновековните "преработени продукти", произведени мумии са оцелели и до днес . - на "мумиьо" Сега думата "мумия" се разбира втвърдени понякога прилепни изпражнения, произведени в пещери, в които живеят, или така наречените "рок терен" и е естествено съчетание на органични и неорганични и водоразтворим материал който се събира в скални ниши, кухини, вдлъбнатини под формата на филми, корички, нодули от черни, кафяви и тъмнокафяви катранени маси с пясък, чакъл. Получават се главно в планинските пещери в Централна Азия. Въпреки това, в "Мумията" Средновековие се получава от мумиите и труповете.
Като лекарство, мумия е била използвана около десети век. Shilajit е гъст, черен състав,с  които египтяните от началото на новото хилядолетие III. Хр. д. балсамирали тела на мъртвите.
С този вид риболов започна и чудовищния 
грабеж на мумии от египетски гробници. Според доктора Абд ал-Латиф, мумии, получени от три човешки черепа, се продават за 50 дирхама (AED - сребърна монета с тегло 1.5 грама).
image

Фигура 3. разграбването rameyskih гробници  за производство на мумии

Търсенето предизвика огромно съживяване на търговията с "лечебната отвара." Предприемчиви търговци от Кайро и Александрия са се погрижили, мумията да се превръне във важна за износ в Европа. Те наели тълпи от египетските селяни да разкопават гробища. Корпорациите на търговците изнасяли фрезовани човешки кости във всички краища на света. През XIV-XV век мумия/мумийо е сред обичайните средства, продавани в аптеките и билковите магазини за медицина.
Когато суровините от rameyskih гробници не били достатъчни,  започват да се използват 
органите на: екзекутирани престъпници, труповете на poorhouse или убити християни, изсушавани на слънце. Така се приготвяше "истинско мумиьо."

Но тъй като този начин за снабдяване на пазара не покривал нарастващото търсене, производствените методи за мумия взе други форми. Крадците отвлечени от гробовете си просто погребаха тялото им разчленено и се смила толкова дълго, докато мускулите не се отделят от костите; маслена течност капе от котела и се излива в бутилки се изкупува за големи пари от италианските търговци евреи. Така например, през 1564 френският лекар Ги дьо ла Фонтен от Навара склад на един от търговците в Alexandria открити купчини от трупове на няколкостотин роби, които бяха предназначени за преработка в мумии.
Те бяха най-скоро, съединени с труповете на преработени и европейци. По-специално, John Sanderson, Alexandria агент на турската търговска компания в 1585 получава заповед да се присъедини към борда на търговията с мумии. Около 600 паунда на сухи и мумифицирани трупове той изпрати по море до Англия.
Въпреки това, поради изчерпване на rameyskih гробници и гробове, по-рентабилно е мумията да се произвеждат на място, в Европа. Още през XIV век за подготовка на мумии започнали да използват телата на наскоро починали хора и екзекутирани затворници. Това се случи, че месари, които продават директно на ешафода, и свежа кръв "човешка мазнина." За това как е било направено, е разказано в книгата на А. Крол, публикувана през 1609 г. в Германия:
"Вземете чиста неповреден труп червенокосият мъж на 24 г. не беше изпълнена преди по-рано от един ден, за предпочитане чрез обесване, колелото или набиване на кол ... Дръжте го един ден и една нощ в Слънцето и Луната, а след това се нарязва на големи парчета и се поръсва с пудра, и смирна алое, така че той не е твърде горчив ... "
Нямаше друг начин: "Месото е необходимо да се постави за няколко дни в винен спирт, след което на сянката и проветриво място. След това отново, ще трябва да възстанови духа на вино от червения цвят на месото. След появяването на трупа neotvratno предизвика гадене желания, че би било добре да се накисва този месец мумия в зехтин. Маслото поглъща минерали от мумията, и то може да се използва като лекарство, особено като антидот на ухапване от змия. "
Друг предложена рецепта е от известния фармацевт Никола Lefebvre в своя "Complete Book по химия", публикувана в Лондон през 1664. На първо място, каза той, трябва да се отрежат мускулите от тялото на здрави и млади мъже, и да се накиснат във винен спирт, а след това се окачат на хладно и сухо място. Ако въздухът е много влажен и дъждът, че "тези мускули трябва да ги провесите в тръба, и всеки ден да ги подсушете върху мек огън от хвойна, до състоянието на втвърдяване/сланина, която моряци вземат при дълги пътувания."

Постепенно технологията за производство на лекарства от човешка тела стават все по-сложна. Лекарите заявяват, че целебна сила ще се увеличи, ако използвате труп на мъж, пожертвал себе си.
Например, при мъжете на Арабския полуостров на възраст 70-80 години даде телата си в името на другите. Те няма какво да яде, пие само мед и вземете вана от него. Месец по-късно, те започват да излъчват меда под формата на урина и изпражнения. След като "Сладко стари хора" са загинали, телата им бяха поставени в каменен саркофаг запълнен със същата мед. След 100 години останките се отстраняват. Така се получава лекарството - "конфекция", което се смятало че можеше веднага да лекува всички болести при човека.
Но в Персия, за да се подготви такова лекарство, е необходим един млад мъж на 30 години. Като компенсация за смъртта му, е че е добре нахранен плюс други удовлетворения. Той живее като принц, а след това потъва в смес от мед, коноп и лечебни билки, тялото в ковчега се затваря и се отваря само след 150 години.

Тази страст за хранене мумии доведе до факта, че Египет, около 1600г., беше ограбен около 95%от 
гробниците а в Европа до края на XVII - началото на XVIII век, по гробищата вече има охрана от въоръжени войници.
Ето защо днес не са останали почти следи от цивилизация rameyskoy - юдоарийските служители на подземен дракон змия  пожертваха Всемогъщия Ра, без да знаят, че с Това, всъщност, жертват себе си ...
Само в средата на XVIII век, когато гробовете на rameyskih почти нищо ляво в Европа, една държава след друг започнаха да правят закони или значително ограничаване на яденето на месото от трупове, или забраняваха правенето на мумийьо. Накрая, масовия канибализъм в континента спря до края на първата третина на XIX век, въпреки че в някакво далечно кътче на Европа, той се практикува до края на този век - в Ирландия и в Сицилия, например, е забранено да се яде мъртвото дете, преди да се кръстят.
image

             Фигура 4 "канибал." Работата на скулптора Leonhard Kern,  1588-1662

Но през ХХ век, че практиката продължава ехо - вземане на лекарства, използващи човешка плът. Ето, например , "външна употреба на лекарството за изгаряния, получени от човешки трупове - kadaverolyu ( Кадъ - означава плът) е посветена десертацията на A.M.Hudaza теза, направена през 1951 г. в Медицинския институт на Азербайджан. Формулировка се получава от вътрешна мазнини затопляни във водна баня. Използвайки го оставя за изгаряния, според автора, се намаля продължителността на лечението почти два пъти. Първата човешка мазнина, наречена "gumanol" за терапевтични цели е била използвана в лекаря хирургическа практика Godlenderom през 1909 г. В СССР, тя се използва и L.D.Kortavov през 1938 година "
Или тук : "Веществото, получено след продължително кипене на мъртви тела , може да бъде лековито. Разбира се, това е само една хипотеза. Но в една от научните семинари експерти от изследователската лаборатория Makarov им показа изкуствено произведени мумии (учените наричат това вещество MOS - mineraloorganichesky субстрат). Research протоколи свидетелстват: MOS е в състояние да се повиши ефективността на хората, да се намали периода на рехабилитация след радиационно увреждане, повишаване на мъжката потентност ".

Фашистката практиката на преработка по време на Втората световна война лагеристи на по сапун, кожа, торове и други подобни, така че да не се Европа някои иновации - 150-200 години преди нацистите всичко това все още е в норма (тази практика, включително и като потвърждават, че немската нацизма беше рязко отстъпление в архаичното).
Но и днес, в XXI век западната цивилизация продължава да законно консумират човешка плът - плацента. И модата за хранене със плацентата расте от година на година, а в много западни болници, дори има заповед за неговото използване - или да изпратите своите майки или екстрадиране в лабораторията, производство на неговите базисни хормони. Повече информация може да бъде намерена тук . Можем ли да помисли за модата за хранене човешка плацента с един от признаците на упадане на към архаичната човешка цивилизация? Вероятно да.
Освен това, с развитието на трансплантацията се разраства бързо и пазара на незаконна търговия с човешки органи. Има много случаи на убийства на хора с цел отнемане на телесни органи - какво е това, жертване на самото човечество за себе си? Но този въпрос е предмет на отделна дискусия.

В книгата "Руски Голем" Ю.Воробьевский цитира откъси от мемоарите на княз Н.Д. Жевахова който пише, че "чекистите се отличават с неистова поквара и садизъм,и са били в състояние на висока нервна активност като са се успокоявали 
само при вида на кръв ... Някои дори прокарваха ръка в гореща и вдигаща пара кръв и ближеха пръстите си, а очите им горяха от възбуждане" ,
Публикувана в началото на 1920 в Берлин, "Архиви на руската революция" донесоха много автентични документални доказателства и свидетели за  използването от офицери по сигурността на човешка кръв по време на масовите екзекуции. Така че, един от палачите на Харковското ЧК каза: "... страдал, да, другарю научих се да пия по чаша кръв ... аз пих и сърцето стана като камък."
Както може да се види, учителите на наблюдаваните служители по сигурността - кабалистите от векове вещи по въпросите на кървавата магията. Не е ли същото, както виждаме днес в Украйна като инициатор на касапницата и руски славяни бяха улови топката евреин от Чернобил хасидска клон Girkin , персонал на ФСБ. Както си призна неговия  двойник в интервю A.Prokhanov, именно той пуснал първата кръв в Украйна. Дали защото gebni се нарича днес "кървава"? Това е да се пие кръвта на човек, което се нарича, в истинския смисъл на думата ...
Руското клане, е режисирано от другата страна, от укро-хасидстващи  на 2-ри май, 2014 в Одеса и се придружава от ритуал канибализъм, ясно показа, че в дълбочината на Хасидите и техния  голем Путин В Украйна размириците, разбира се, не са политическата воля на украинския народ за "независимостт ", и не е икономическа необходимост  европейската интеграция, и сатанинската култ атавизъм - светския смисъл на генетичната малоценност, намира удовлетворение в свещен канибализъм като начин за издигане. Това - на оригиналната юдо-афро-азиатска кървава страст, похот на древната Hama за руско месо.
Как, например, да се разбира рекламата на касапина "Setun", появил се в метрото в Москва след събитията през май в Одеса, с образа на черният човек под формата на колбаси в шапката на главния готвач, сочейки към 
кипящо гърне с месо, и надпис: "Русия е в очакване на месото"
image

Фигура 5 Реклама "Руски месо чака." Какво е това: двусмислено намек, че руските и славяните ги чака съдбата да бъдат загряти и  употребени като храна на хасидската тълпа от големи? 


Синкретични есхатологичните пророчества Православието казва разпространението на канибализъм в цялата вселена като един от изричната воля на последните времена. "В последните дни преди края на света Гог и Магог ще дойде на земята на Израел. Този езически царе, които затвориха Цар Александър от северната страна (...) и всички канибали, наречени (...). За мъже (...) ще има човешка плът и кръв ще се пие като вода. И тези хора направиха корумпирани земята и я замърсяват "(Откровение Методий на Патара, апокрифите на Древна Русия, Москва, 1997 г., стр.24)
И за канибализъм в Одеса: "Институтът на вътрешните работи продължава да преподава Галина Zaporozhtseva Този, който въздиша във въздуха Kiselyov и ми каза, че в Дома на профсъюзите яде хора тя виждаха." Natsik vyterat устните със салфетка "" (вж. линк: http://colonelcassad.livejournal.com/1763727.html )

Единствената реална сила, способна да издържа активира света сатанински култ се възражда Църква Всемогъщият Sun Ra и Неговия Син Teos_Raoh (и). Никой друг днес, не е в състояние да устои на метафизичния свят  нахлуваш в бездната на ада дракон: Православието самото християнство се храни от "плътта и кръв" на змея, змията Христос, като се стреми да бъде като него - затова православните йерарси като институции, трескаво се подготвят за апокалиптичния Осми с през 2016.
Католиците се покланят на "Света Death" , исляме се 
изражда в уахабизъм и  в допълнителние пари саудитци банди от тип култове подобни на ИДИЛ поглъщащи човешки сърца.
При традиционния равинистичен юдаизъм ерозиращ в Хасидизъм: в рамките на външния блясък също е скрита древната Kaббалистична жалба на "Moshiach" от адската бездна.

При тези обстоятелства, на световния отстъплението само Бог Ra може да спре човечеството на път към пропаста.Tak нашият съвет към всички "Руски патриоти" и "Empire Builder" - необходимо е на първо място да се съживи религията на Ra, защото нито СССР-2 или пети Empire, нито наука или учени, нито една нова технологична цел за превъоръжаване и модернизация не са в състояние да устоят на адския дух на ада, почти поел света.
Ако 
 мозъка на застаряващия председател сатанист, е жаден за човешка кръв за да запази живота си, тайно съответстващите пришествие "Moshiach" и по този начин запази пръстите си върху бутона на ядреното куфарче и изведнъж от адска змия пропълзи сладката идея да натисне бутона - тогава кой ще го спре ..

image
Източници, използвани в получаването на публикации:
1. http://rosh-mosoh.livejournal.com/4584.html
2. http://ttolk.ru/?p=1510 7
sites.google.com/site/raabtaru/kannibalizm             
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8687440
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031