Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.07.2015 21:59 - КАК СЕ МАНИПУЛИРАТ РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ТОТОТО!
Автор: budha2 Категория: Технологии   
Прочетен: 1844 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
   image                                                                              * Черно на бяло (видеото е в цветен вариант) механизмът изтегли предварително определената комбинация.                                                                                                                                                 youtu.be/6VejJuMogzk                                                           
* Но стават и гафове. Прокуратурата е започнала разследване
* Неизвестното за родния наш последен тотокъсметлия - Нинджата
У нас навремето нашумя случаят с комбинацията, повторена в два поредни тиража и позната на втория път (с 18 познати резултати - т.е. джакпота се раздели на 18). Вероятността това да се случи математически е изчислена и горе-долу е равна на вероятността на възникване на вселената.
Освен това се знае, че все "случайни хора" печелят джакпота. От изнесените досега данни за тотомилионери - един областен шеф на МВР, един шеф в охраната на "Лукойл", един "бизнесмен", тясно свързан с енергийния олигарх Христо Ковачки и т.н., и т.н. Или съвсем случайни хора - все роми и бедни като скъсан цървул.
Гафът, който се е случил, е при теглене на тотото в съседна Сърбия. Механизмът е на същите принципи като нашия.
При прякото излъчване по телевизията на 59-ия тираж в играта 7/39 на екрана се появи числото от петата изтеглена топка секунди преди тя да бъде изтеглена реално.
След като са изтеглени първите три числа – 4, 33, 12, при тегленето на четвъртото число на екрана се появяват две нови числа (т.е. с едно повече). Освен изтегленото 27, се изписва преди него и числото 21. Секунди по-късно е изтеглена и петата топка, чийто номер е именно този - 21.
Прокуратурата в Сърбия е започнала разследване за манипулация на резултатите от националния тотализатор след гаф при тегленето на числата по телевизията. (у нас не разследва такива скандали - нито онзи за повторните комбинации, нито стана ясно как едни измамници уцелиха преди година комбинацията с "фалшив" фиш)
ВИЖ ВИДЕОТО
https://www.youtube.com/watch?v=6VejJuMogzk
Механизмът е на същия принцип като нашия - сфера и въздушна струя, която разбърква топките и вкарва една от тях в тръбата като изкарана. Начините за манипулация:
1. фотоклетка отгоре преценява топките, а компютърът определя коя да се пропусне
2. калибриране на отвора и съответно на определените за изтегляне топки 3. магнитно нанесени числа, които се променят при съответен интензитет на полето
4. използване на поляризирано осветяване и т.н., и т.н...
В ТВ ми предаване преди дни разказах и за скандалната биография на новия тотомилионер Николай Динков - Нинджата от Симитли, който и без късмет си е богаташ от класа.
В следващите дни медиите се изпълниха с тези пикантни детайли за зулумите му.
Не посочиха, че Динков е замесен и в масово меле преди мача на 23 май 2009 на отбора на премиера Бойко Борисов - "Витоша" (Бистрица) със "Септември" (Симитли), приключило с 16 ареста. Преди началото на мача хора от Симитли са нахлули в съблекалнята на играчите на Бойко и ги пребили. Резултатът освен потрошени носове, лица и кости - служебна победа за бистричани като компенсация за предишния им загубен мач срещу симитлии. Накратко - побоят осигурил заветните точки за слабо играещите.
Не написаха, че преди 4 г. тото късметлията Нинджата е продал на просяка Калоян Тенев фирмата си “Аква енерджи”, която е имала за основен предмет на дейност търговия на едро с нехранителни стоки. Друга фирма, в която е имал участие - “Макси”, се е занимавала с питейни заведения. Тя също вече е с едноличен собственик баздомникът Калоян Тенев.
Само някои съобщиха, че семейството на Щастливеца живее в резиденция, която е била на строителните предприемачи братя Галчеви. А кои са те - ами например съдружници на кокаиновия бос от световен мащаб Брендо, дето все още не е в затвора.
Не посочиха и същественото в биографията на "успеха", довел до джакпот. Тъстът на късметлията - градоначалникът на Симитли Апостол Апостолов е сред кметовете и общински съветници, попаднали в прословутото тефтерче на Филип Златанов, бившия председател на Комисията за установяване и предотвратяване на конфликт на интереси (КУПКИ) при управлението. В тефтерчето имаше следната ремарка: "Ап. Ап. не е човек на ИФ"
Не разказаха за феномена: през последните 12 години Симитли гласува така, както посочи кметът.
*** Апостол Апостолов е избран за първи път за кмет на Симитли през 2003-та година. Той е бивш футболен рефер, който изведнъж се устремява към политиката. Избран е за кмет като заместник-председател на Националния съвет на ... Партията на зелените. Съвсем некотираща се сред избирателите, камо ли в малко градче политическа структура. От трите зелени партии у нас тя е най-неизвестната. Регистрирана е на 31 януари 2001 г. с председател Христо Порточанов (футболен деятел, бивш президент на клуб Нефтохимик", бизнесмен, шеф на Федерацията по бойни изкуства - т.е. боевете ММА).
*** През 2008 отново има избори и внимание - кметът вече е от НДСВ. Печели вторият си мандат, а гладът пожълтява като него - общинският съвет е на царската партия. Апостолов дори става член на Политическия съвет на движението на Симеон.
*** През 2013 кметът печели третия си мандат. Вече като човек на БСП от коалицията й "Бъдеще за община Симитли". Съответно и избраните тогава общинари почервеняват.
*** И така до 25 май 2014-та година. Червеният кмет показва червен картон на БСП и се ориентира към партията на Николай Бареков. Официално председател на ББЦ в градчето е Илиян Митревски. Той обаче е дясната ръка на кмета Апостол Апостолов и негов шофьор от години. Самият кмет навремето изпрати цял автобус младежи за учредяването на младежката организация на "България без цензура" в столицата.
*** А сега Апостол Апостолов - тъста на новия тотомилионер е кандидат на ГЕРБ за предстоящите местни избори. И подкрепян от отлъчената от него преди време ... БСП.
Всъщност биографията на този кмет, преминала през ренегатства и предателства на партиите, в които участва и винаги радушно приет и в нови, и подкрепен от зарязаните от него е илюстрация на Задкулисието.
Задкулисието го мести от партия в партия, осигурява подкрепата им, но винаги го оставя кмет. Апропо - за проектите по европейските програми за това скромно градче харчените пари надминаха 45 млн.
Фигурата на кмета се оказа приемлива за всички, понеже е на Задкулисието. Не съм изненадан, че зетят му Нинжата се оказа поредният тотощастливец. Ако Задкулисието диктува на партиите за своя си човек, развъртял в скромното градче 45 млн.по проекти, нима няма да продиктува и за зетя му - на тотото за едни над 7 милиона лева джакпот?!                                                                                                                               image    Тотомилионерът Нинджата живее в палат на приближен на Брендо.          



Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8716154
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930