Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.08.2015 19:49 - Психотронната матрица - вълнови характеристики на високите здания
Автор: budha2 Категория: Технологии   
Прочетен: 2018 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 06.06.2017 20:20

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
ПРЕДИСТОРИЯ
image
 image                                                                                 Още в древни времена е съществувало знанието за това как да се повлияе на ума на човека с помощта на архитектурните структури. Готическите катедрали от Средновековието са отличен пример за такава конструкция. Единствено дори с вида си - назъбен силует на гаргойли с ужасни изображения на ада и висока надморска височина те потискат човека. А органната музика и хоровото пеене заедно с камбаната резонират с формата на сградата, за да създават мощни вибрации на инфразвукови честота, която може да причини у човек страхове или прекалена депресия.
image
image
image image                                                                                                
Както е известно, всяко вещество е проводник на електромагнитни вълни, независимо дали са морски вълни, звук, светлина или електросигнал. Човекът съдържа практически всички химични елементи - злато, калций и вода и заради това е проводник на почти всички видове електромагнитни вълни и ритмите на тялото му съответстват на естествените ритми на Земята - средно 7.83 херца, и всяка промяна на общото електромагнитно поле води до съответна човешка реакция, независимо дали е от слънчевата светлина или скрито в инфразвука съобщение.
Модерният ръст на технологиите за зомбиране доведе до изграждането на сгради, в които много често се използват скрити от хората пси технологии от невероятно високо ниво . Още след войната в Съветския съюз започнаха да се създават многофамилни жилищни комплекси, оборудвани с централизирани водопроводи, електричество и радио.                                                                                                                             image           
image
image
Централизацията на комуникационните мрежи означава, че центърът има пълен монопол върху доставките на енергийни ресурси и възможността за въвеждане в нея на необходимите химически и вълнови характеристики. Особено внимание може да се обърне на радиото и телефона, за които е известно, че сега могат да се използват като средство за подслушване. Дори обикновена ел. мрежа е с възможност за пренасяне на електромагнитни честотни ефекти върху човешкото тяло или като носител на модулиран сигнал за влияние на подсъзнателно ниво.
Радиото и телевизията са аналог на по-съвременната безжична комуникация, тъй както получавания и предавания сигнал покрива голяма площ и е в състояние да осигури незабележимо за човека въздействие, за разлика от светлината и звука по телевизията.                                           image image  image    image                                                                                         

Започвайки с общинските апартаменти са били тествани методи за влияние върху психиката на базата на концентрацията на хора в тесен обхват. В края на краищата, когато хората са много, те упражняват един върху друг влияние и в резултат на резонанса е постигнато идеологическо единодушие, което увеличава силата на вибрационната честота. В такъв случай къщата започва да резонира с "общата идея" и честотата, възпроизводима от нея се разпростира за цялата област. Най-малко това може да бъде инфразвукова вълна с честота от 2 Hz, причиняваща депресия у хората, което ги прави податливи на внушение.

СЪВРЕМЕННО СТРОИТЕЛСТВО
image image                                                                                                             
Строителството на бетонни сгради, което започнало по-късно позволило да приложат на практика принципа на създаване на огромни пси генератори, населени с хора. Значителната концентрация на хора в сравнително малко пространство позволява да се концентрира върху тях, без разсейване мощен радиосигнал и ефекта на резонанса настройва цялата сграда на определена честота. В същото време развитието на индивидуалната комуникация и централизираните съобщителни мрежи позволява да се моделира вълновата среда на един сегмент независимо дали е офис или апартамент.
Прилагането в строителството на материали с висока плътност като метал и бетон обезпечава висока проводимост на флуктуациите, а инертността на тежките материали позволила използването на технология за съхранение на енергия, когато зададената честота се запазва за дълго време, като звъна на стъклото. В същото време, бетонът и металът създават ефект на радиоекран, ограничаващ човешкото биополе от външни фактори като слънчевата радиация и ритмите на биосферата, като по този начин го карат да резонира с вътрешния електромагнитен фон.

image
"Кубизмът" в архитектурата на къщите е оправдан не само с улеснение на строителите, но също така и с принципите на отражение на електромагнитните вълни, подобно на тези, които са заложени в огледалото на радара или в големите пирамиди и е трябвало да даде посока на вълните. Сградите с извити форми са с по-сложен и ефективен дизайн и замислен също с цел да се направляват вълните .
Най-интересното е, че в резултат на електромагнитните вибрации на сградата се формира статично електричество, което се кондензира в най-фините елементи на сградата, а декоративните елементи на покрива, често наподобяващи пирамида или антена събират у себе си най-мощен заряд. Зарядът на статичното електричество, събрано върху кулата на сградата йонизира въздуха и по този начин, заедно с топлия въздух се изпраща в йоносферата, образувайки един вид невидима мълния, излизаща от гръмоотвода в небето, работейки по толкова сходен начин с антени от типа на комплекса HAARP.

ПЕРСПЕКТИВИ
                                                                                  image image                    vk.com/id176276102                              image image  image              
Естествено, ефектът оказан от една сграда на земната йоносфера няма да доведе до забележима реакция или реакции, но в мащаба на големи градове са налице значителни електромагнитни потоци на определена честота, които имат огромно въздействие върху общия ритъм на планетата и могат да доведат до значителни промени в околната среда, а не само върху човешката умствената дейност .
image
image
                                                                                При темпа на растеж на модерното строителство в големите градове за в бъдеще е възможно да се организира такава сила на електромагнитния поток, че контролът над времето и земетресенията да изглежда детска игра. Глобалното въздействие на електромагнитното поле на земята чрез изгаряне на ресурси ще му даде такъв мощен заряд, че това ще се отрази на взаимодействието на магнитните полета на земята и други небесни тела, което от своя страна, може буквално промени орбитата на планетата.                                                                                                                                                    image  image  image                 
Хората и Лунният сървър "СъдБа", образуват мрежа, от типа например мулти-хиперкомпютър. Хората умират всяка вечер а сутрин, се зареждат с информация сваляна от лична папка на своето създаване, подавана също от Матрицата в сън, просто като източник на електрическа енергия и информация. Хората са забавени до 200 милиона пъти (чрез химически контрол в синаптичните пукнатините, е по-бавно, отколкото скоростта на звука -! 500 километра в час), защото скоростта на предаване на сигнали в невроните и нервите - 300000 km сек. и повече - в чисто, вълновото тяло. Целият  живот на Земята, в действителност, за наблюдатели от реалното пространство (Fateless), практически е неподвижен като какавиди или ефимерни/еднодневни (пеперуди). Ние сме милиарди мрежови участници, с интервално дисково пространство в стария компютър "Съдба", защото нас са ни убили (отнемайки от душата, скорост и автономност). "Живота" е осквернен с бионанороботи и други отпадъци в тялото, само на теория, дори и възприемането на пространството от индивида на 90 на сто идва от мрежата на Луната, и се смесва с реални сигнали от ушите, очите (за да бъдат прикрепени към товарната платформа на жизнено пространство), и така нататък. Нас ни управлява робофермерски компютър (с нанопереферия - микроби- вируси, гъбички, протозоиди) такива киберсистеми, расата на Девите, поставят на всички заловени и цивилизуеми планети. Тази планетарна лудница на Земята, не е уникална за космоса, анексиран от Девите (роиди), те така живеят паразитират от другите раси, сами те не са в състояние да направят твърде много, така че им трябват роби, роби- говеда за колене и за доене. В своите пчелни-семейства,самовилите живеят грозно, бездушно, скучно, безинтересно, но много подредено и ритмично. Роидите (девите) са създатели на всички знайни и незнайни империи в пространството, разрушители на всяка анархията - изпълнители на човешката раса на ангелите, но подобно на други същества, блокирани в други светове ... 
                                                 image                                          
Заедно със слънчевия прус от изкуствено създадени облаци и космически технологии - сателитните комуникации, транслиращи определена честота и метални отломки в орбита, формиращи външен радиоекран от слънчевата радиация ние имаме техногенна цивилизация, чиито усилия са насочени към постигането на цели от космически мащаби.                                                                                                                     image image                 
Душата ни живее и умира в лунната верига! Животът на планетата, след залавянето и от роидите е подреден възмутително просто: натрупаните знания и електростатичния потенциал на всяко живо същество трябва да умре, и да даде електрическата си душата в йоносферата, откъдето электроплазмата се евакуира към ненаситната Луна. По такъв груб начин те попълват своите информационни и енергийни ресурси. 
                                                                     
С други думи, влизането в резонанс със средната честота на планетата от 7.83 Hz просто позволява да се поеме контрола над планетарното тяло и да се въздейства и върху други планети в Слънчевата система.                                                                                                        image     http://neonula.blogspot.com/                                                                                                                     image  image  image  image                                                                                           Владимир Пятибрат - Глубинная книга                                                 



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8738561
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930