Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.09.2015 19:26 - Само тъпите хейтъри са продукти на милиционер-социализЪма
Автор: budha2 Категория: Технологии   
Прочетен: 1658 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 17.09.2015 20:06

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
    image                                                                                                                                                              Съпруг на моя съученичка, ми рече, че тукашното население нито ще ми повярва, нито желае да ме слуша и чете. Преди 25 години тяхното семейство на бърза ръка избрало свободата и се настанило в Канада. Когато си идвали и го имало, гледали телевизионното ми предаване. Потърсили моите книги на площад „Славейков“ в столицата. Продавачите отговорили, че „не продават този автор“.

    image

Мъжът ми разказа, как са обиколили почти цяла Европа. Познават Северна Америка и други краища на света. Но никъде под слънцето не са срещали по-тъпо и опроста̀чено човешко стадо, което постоянно си дири водач. И по правило не го намира, а му го пробутват. А той непременно е най-слепият. Обаче добичетата си го харесват. И рупат…

Получих доста писма с всякакви обвинения. Най-вече – заради това, че разкривам истинските ликове на т. нар. национални герои. Тъпанарят няма нужда от истина и от познание. За него невежеството действително е сила, а официалните догми – най-висшата правда. Той е дегенерат. Тукашните даже не са подчовеци. Наистина на света няма по-низша твар от туземния ни урод. Събрани и подредени, всички тези милиционер-комунистически изчадия служат за тухла в стената на другарите от Братството.

Не само от гледките на телевизионния екран, но и от разходките си сред тях се убедих с очите си: Тези субстанции, наподобяващи организми, са и отблъскващо грозни. Те са мрачни, безвкусно и зле облечени, обсипани с татуировки, и с прически, издаващи произхода и принадлежността им към царството на Кавес, за елините – Хадес, откъдето явно са изпълзели. Кой ги сътвори? Комунистите, сдружените земеделци, милиционерите, комсомолците – извергите на Интернационала. Както свинята ражда свине, така и комунистите – които със сигурност, според всички изследвания, доказателства и свидетелствата на някои от самите тях, не са хора – създават комунисти.

Преди около три седмици в новинарски телевизионен репортаж показаха как „фенове“ – искаха да кажат запалянковци – на пловдивския футболен отбор „Локомотив“ разпъват грамаден транспарант с лика на убития комунистически престъпник Георги Илиев. Четеше се надпис: „Ти винаги оставаш един от нас.“                                                                                                                         image        

Сетих се, как в началото на деветдесетте години на ХІХ век ръчкали българите да даряват пари за паметник на Васил Кунчев. Онзи, същия „Дякон“, за когото войводата Панайот Хитов разказва в мемоарите си, че режел главите на заболелите четници. „Дякона“, за когото един от братята Георгиеви – Христо, писал на руския шпионин Найден Геров, наместник на империята в Пловдив:

„Дяконът е онзи, дето прави лъжливите писма на Райнова, за да се препоръча, че е добър шпионин, какъвто Райнов, такъв е и Дяконът, и двамата за пари и баща си продават…“

Прочее, по-рано руският агент помогнал за избавлението на Кунчев. Тогава, когато го призовавали да събира пари за монумента на злодея, народът български отказал да дава пари за увековечаването на разбойник – убиец и грабител, служил на антибългарските масонски сили. Нашенци помнели, колко невинни живота е затрил карловският демон, що пари е завлякъл…

Все по онова време, срещу солидно заплащане, осигурило му къщата в столицата, Иван Вазов написал „Епопея на забравените“. Как така никой не се впечатлява от това „забравените“ в заглавието на стихосбирката! Защо народът не се е сещал за онези, които, според десетилетните доктрини, набивани по-късно в чутурите на населението, би трябвало да възприема като „герои“. Но те изхвръкнали от ума му, не ги помнел. Дали, увлечен от всекидневните грижи, или по-скоро, понеже все още помнел злощастията, причинени му от тях и то за пари?

Ами през онези години българите отлично знаели кой, кой е. Карловци добре познавали рода Кунчеви. Затова не подавали и коричка хляб на никого от тях – проклети и коварни, мързеливи, завистливи и опасни създания. За българите това били безбожни и опасни разбойници, предатели и негодници. Те никога не са работили и не са допринасяли за общността.

         image

Стигнало се до там, че след „освобождението“ на Карлово Гина Кунчева – майката на „Дякона, който за пари и баща си продавал“, обезумяла от глад. Накрая се хвърлила и удавила в общински кладенец!

„… Сред терористите имало много самоубийци…

Ежов е бил масов убиец, а неговата еврейска жена – самоубийца. И срещаме това почти на всяка крачка: убийства и самоубийства – комплекса на разрушението и на самоунищожението.“

За малоумните идиоти навярно всички карловци са били виновни. Но те силно стискат очи пред факта, че синовете на Райна Попгеоргиева, наречена „княгиня“, били избити от комунистическата власт! Когато, както им изнася…

      image

Ще минат петилетка-две и някой ще напише стихосбирка, посветена на мутри, от ранга на изнасилвача Георги Илиев, неговия неубоздан брат-убиец Васил, на Илия „Зъбчето“ Павлов, Димата „Руснака“, Стоил Славов, Милчо Бонев – Бай Миле и останалата милиционерска гангстерска шайка. Те ще бъдат героизирани и „извисени“ до статута на „национални икони“. Един вече е в парламента, а преди това демонстрира особената си крушовидна глава в Европейския парламент. Имам предвид мутрата Славчо Бинев. Цяла редица от хайдуци, кандидати за днешна „Епопея на забравените“, със сигурност е строена: „Крушата“, „Доктора“, „Мечката“, Карамански, Фатик, Поли, „Самоковеца“, „Кела“… Със сигурност на Луканов се пада мястото на Левски.

Очакват се авторите…

Пръв и единствен на тази територия разкрих, че настоящият генсек на НАТО е тежко увреден психически и силно зависим от водещите си съветски офицери норвежки комунист и агент на КГБ. И какво от това?

Следващия път ще представя друга подобна „героиня“, чийто оцапан с подлост и предателства лик не веднъж съм осветявал. Но тя е всепризната „демократка“ и дори президентка на страна от Евросъюза. А е била банална проститутка в публичния дом на КГБ. Буквално, наистина.
image
image

И какво от това, че ще освидетелствам всичко това? Народните маси няма да обърнат внимание. Понеже искат да слушат и четат друго, приятно, галещо ухото и фалшивото им самочувствие, макар и невярно. Като са убедени: Всеки има право да се променя?! Вече сменят и по̀ла… Не само поради това курвите у нас считат за умни!

От наученото и от не малкия си опит съм наясно: Най-лесно се живее по правила. Когато обществото стъпва върху здрава основа, а не върху плаващи пясъци.

Освен това моя скромност не съм обещавал никому нищо повече от битка за достойно бъдеще. А тя се води с „кръв, пот и сълзи“.

В „свободните“ и „демократични“ Съветски американски щати съдия хвърли чиновничка зад решетките, защото отказала да сключи брак между двама мъже. Длъжен съм да обявя имената им. Едното, Ким Дейвис, християнка с морал и съвест, за да служи за пример. (На кого ли?..) Второто, на областния съдия Дейвид Бънинг, по всяка вероятност чифут, за да бъде зазидано в списъка на позора, който свестните хора съставят.

Чиновничката, която е на 49-годишна възраст, беше окачествена като „любимка на обществените консерватори“. Тя отказа да се съобрази с решението на Върховния съд на САЩ, с което през юни бяха въведени женитбите между еднополови същества върху цялата територия на САЩ.

      image

Жената се защитила със своите права, гарантирани й от Конституцията. Тя е вярваща християнка. Освен това извършването на подобни актове, които противоречат на нейната вяра, са противоконституционни. Точно такова е и решението на Върховния съд. Но комунистическите режими в Съветски социалистически американски щати доста отдавна не зачитат основния закон. Поредица от президенти, като започнете от Линдън Джонсън и стигнете до Барак Обама, ръководят страната с укази. Както го правеха болшевишките ръководители в СССР и комунистическите – тук.

Но най-важното е, че християнката Ким Дейвис показа на света кой е на власт в най-силната военно страна на планетата – дегенератите.

У нас подобно нещо е изключено. Но стократно по-невъзможно е онова, което последва. Колеги на госпожа Дейвис, християнски свещеници, вярващи, независимо от заблудите на църквата, поискаха да бъдат вкарани зад решетките, защото я подкрепят! Нашенци са неспособни на подобен израз на гражданско поведение. Те не са граждани. Още по-малко – личности. Какво говоря? Нали уточних – 99 на сто от жителите на този провален опит за държава са движещи се мъртъвци – зомбита.

        image

Досега го опитвам на гърба си. Но както вече споделих, толкова съм претръпнал, че не усещам болката. Варят жабите, в които интернационалното Братство превърна остатъчното ни туземно стадо, а те се кефят! Хубаво им е. Топличко. Пак толкова – 99 на сто от тях – нямат потенциал, за да почувстват онова, което вършат с тях. Как да очакваме, да го осмислят? Те са парализирани от страх, насаждан в продължение на 72 лета. И си искат „спасителя“. Не са в състояние да видят истинския образ на тези негодници, които всъщност са поробители.

За тях българи, хора като мен, са без значение. Тяхната философия е вместена в онзи стар виц, в който се разказва, как „чужденец поискал някаква справка от двама милиционери. Опитал на петте езика, които знаел, но ударил на камък“ – на милиционер-социалистическата тъпота, чиито корени са в най-дълбоките низини дори на тукашното псевдообщество.

image

„Когато разочарованият гост поел нататък, единият поклатил глава:

– Трябва да учим чужди езици.

На което колегата му дал категоричния и необорим от гледна точка на шопската логика отговор:

– Глупости! Тоя като знаеше езици, оправѝ ли се?“

Местните народни маси са дегенерати, сякаш изработени по учебник. Джордж Оруел предвидливо го е описал в епизод от антиутопията си „1984“. Главният герой, напълно осъзнаващ истината представител на номенклатурата, се влюбва в момиче от низините. Той е бил женен и си спомня някои подробности от своя брак:

„Той започна да й разказва за семейния си живот, но колкото и да бе странно, тя като че ли и без него знаеше най-същественото. Описа му, едва ли не сякаш самата тя го бе видяла и почувствала, сковаването на тялото на Катрин при най-лекото докосване; начина, по който тя като че ли го отблъскваше с все сила даже когато ръцете й здраво го прегръщаха. С Джулия не му беше трудно да разговаря за такива неща – пък и споменът за Катрин отдавна вече не беше болезнен, а само неприятен.

– Щях да го понеса, ако не беше едно нещо — каза той. Разказа й за кратката смразяваща церемония, която Катрин му налагаше всяка седмица в една и съща нощ. – Тя я мразеше, но нищо не можеше да я спре. Обикновено я наричаше – никога няма да отгатнеш как.

image

– Нашият дълг към партията — отговори незабавно Джулия.

– Как позна?

– И аз съм ходила на училище, мили. Полово възпитание веднъж месечно за навършилите шестнайсет години. И Младежкото движение. С години ти го набиват в главата. Мен ако питаш, много често дава резултати. Разбира се, никога не можеш да си сигурен, хората са такива лицемери.

И заговори на тази тема надълго и нашироко. При Джулия всичко се свеждаше до собствената й сексуалност. Впрочем, станеше ли дума за това, тя проявяваше голяма проницателност. За разлика от Уинстън тя беше прозряла същността на сексуалното пуританство на партията. Въпросът не се състоеше само в това, че половият инстинкт създава собствен свят, извън контрола на партията, и затова при възможност трябва да бъде унищожен. Още по-важно беше, че сексуалният глад поражда истерия, която е желана, защото може да бъде превърната във войнстващ ентусиазъм и преклонение пред вожда. Джулия се изрази по следния начин:

– Когато се любиш, изразходваш енергия, а после се чувстваш щастлив и за нищо не ти пука. Те не могат да понесат ти да се чувстваш така. Искат през цялото време да кипиш от енергия. Всичкото това маршируване нагоре-надолу, скандирането и развяването на знамена е само неизразходван секс. Ако вътрешно си щастлив, за какво ти е да се вълнуваш за Големия брат или за тригодишния план, за Двеминутките на омразата или за останалите им проклети тъпотии?

Точно така, помисли си той. Съществуваше пряка, дълбока зависимост между целомъдрието и политическата правоверност. Защото как иначе могат да се поддържат на необходимата висота страхът, омразата, безразсъдната вяра, които партията изискваше от своите членове, освен като някакъв мощен инстинкт се потиска и използва за двигателна сила?

Половият нагон беше опасен за партията и партията го бе обърнала в своя полза. По същия начин бяха постъпили с родителския инстинкт. Семейството не можеше да бъде напълно премахнато и наистина хората се насърчаваха да обичат децата си почти като едно време.

  image

От друга страна, системно настройваха децата срещу родителите им, учеха ги да ги шпионират и да доносничат за прегрешенията им. В резултат семейството се бе превърнало в придатък към Полицията на мисълта. То беше станало средство, с чиято помощ всеки ден и нощ можеше да бъде заобиколен от доносници, при това негови близки.

Внезапно мисълта му отново се върна към Катрин. Без съмнение Катрин би го предала на Полицията на мисълта, ако не беше толкова глупава, та да не усеща неправоверността на възгледите му.“[Джордж Оруел – „1984“, Издателство „Профиздат“, София, 1989 г., Втора част – 3.]

Сега обяснявате ли си, защо революционерите и властниците по правило са дегенерати. Тях ги откриват, или заразяват, но винаги издигат все същите! Нека повторя:

„Практически всички световни вождове имат ярко изразен вроден комплекс на властта.

По правило той представлява резултат от потиснат садизъм, който, на свой ред, е свързан с латентен хомосексуализъм.“[Григорий Петрович Климов – „Божий народ“, Издательство и типография „Советская Кубань“, Издательство „Пересвет“, Краснодар, вече цит. съч., стр. 3.]

Масите са поразени от идентичен синдром. По тази причина припознават в дегенератите своите. А нормалните нямат шанс. Мнозина от читавите са сковани от парализиращ ума и сетивата страх. Всъщност той – терорът – е единственото усещане, което им е останало. От което се възползват главните дегенерати.

image

Добре е човеците да се пазят от живите мъртви.                                                                                      diagnosa.net/ image                                                                                         >   Всеки комунист е активен или латентен хомосексуалист                                                                                                                                          Тъпотата на милиционер-комунистическите хейтъри не се сломи, а набъбна

Резултатът? Огледайте се. Ето как един от тях – дегенератите, несъмнено детайлно изучаващ онова, което пиша и говоря, конспектиращ го от години, обобщи обстановката тук:                                                                                                                 image         

„Така или иначе българите умират. До 15-20 години тази територия ще представлява най-големият старчески дом на земята – нещо като концлагер за стари и недъгави хора на открито.“

Успоредно с този колаж от мои публикации се мъдри следното: „10 причини защо искам да се върне НРБ“.[http://bultimes.com/blog/10-prichini-zashto-iskam-da-se-varne-nrb/]

Впрочем, сайтът е пълен с купища подобни пропагандни манипулации, чието предназначение е да внушава, че някакви „демократи“, навярно „извънземни“, а не местните и интернационалните комуняги, предизвикаха настоящата ни катастрофа.

Вервай народе!

Фактически народната памет е прекършена и заличена. Процесът не е започнал на 9 септември 1944 година, както си въобразяват примитивните „антикомунистчета“, а далеч по-рано – от лета господни 1877-о – 1878-о. Вървял е с променлива интензивност до червения фашистки преврат, извършен на споменатата дата през четиридесет и четвърта. Оттогава нищо ново, свежо и живо не никне и не се пръква по тази поробена, окървавена земя. Най-малко – родено от сиво вещество.

Тук е царството на силикона. Погледнато от далече, то е заселено от „най-тъпото и опростачено човешко стадо, което се среща под слънцето“, по оценката на моя нов познат. Той наблюдава всичко от разстояние, от което нещата изпъкват с най-ярките си очертания. Контурите са толкова болезнено остри, че е невъзможно да не бъдат забелязани от човешко същество със запазено съзнание, съвест и нравственост. Качества, които са изтрити у 99 на сто от туземците, по някакво странно стечение на обстоятелствата мърсящи тази земя на българите. Защото ние сме имали много – от Техеран до Калѐ; и от Сибир до Централен Египет!

Било е. Някога. Сега е краят. La commedia и finita, il sipario и sceso.

image

Целта на т. нар. национал-революционери е била унищожението на българщината чрез погубването на естествения ни елит.

„Имало е – винаги съм казвал, винаги ще казвам, ще изтъквам!“ – писа Стефан Бочев, наследник на два от най-заможните и успешните наши родове, прекарал повече от десетилетие в комунистическия концлагер „Белене“, – „друга една българска буржоазия: онази, давала средства за черквите, училищата, за зараждащата се книжнина, за националната (включително и под формата на „Черковния въпрос“) борба. Но тя е в… ХІХ век! А в ХХ век тя изчезна, бе в широк размер изместена…“

Изместена? От кого?

На нея са й видели сметката оцелелите разбойници от бандите на Левски, Ботйов и останалите, които през живота си един камък не са преместили. Но са живели охолно благодарение на своите външни, враждебни нам господари, или на гърба на околните. Ликвидирали са я т. нар. поборници, начело с физическия и духовен гном, страхливия масон и крадец Стефан Стамболов, шубелията и предателя Стоян Заимов и останалите от антибългарската хайдушка шайка. Все заради пусти пари – екатерининки, лири, наполеони…

За да се озовем в господарството на силикона, заменил сивото вещество. В него „бивши“ комунисти и техни отроци, закърмени с московско мляко, отгледани със СССР и с неизменното КПСС-БКП на уста, скачат като ужилени срещу всяко споменаване на Русия, която коленопреклонно са обслужвали като предани хомосексуалисти и содомити.

От другата страна са уж непроменените сили на милиционерщината, подирили опора в Запада, където проводиха децата си. Без да пропускат случай да го наругаят и да възвеличаят „славния комунистически строй“ под ръководството не на „матушката“, а на „батюшката“ – на Съветския съюз.

image

И едните, и другите оставиха наследници, оперирани от всякакъв ищах за учение и узнаване на истината. Те не се свенят да наричат истинската „българска буржоазия: онази, давала средства за черквите, училищата, за зараждащата се книжнина, за действителната национална борба“ с „обидното“ според шлайфания силикон в куфалниците им, „чорбаджии“. Наскоро, в писмо, един такъв – типичен представител на кръглите кретени, комунистическите запъртъци – слава Богу, защото не са в състояние да се множат – изкара предците ми „чорбаджии“. За което му благодаря. Гордея се с чорбаджиите в рода ми.

На първо място с моя дядо, който след комитските опожарявания възкръсвал като Феникс от пепелищата. Градил къщи в днешните Македония, Гърция и България. Предците ми имали кантори – свои представителства – във Виена, Кайро, Солун и Букурещ! Под отоманската власт. При комунистическата всичко ни беше отнето, а пътуването зад граница – невъзможно. Не пуснаха тате да посети брат си в… Румъния?!

Но комунистическите потомци, до един слабоумни изродени, низши твари, ползват лексиката, завещана им от любимците на всички безродници и необразовани тъпанари „национални икони“ – Раковски, Кунчев, Каравелов, Ботйов, Вазов. Те, платените гангстери от ХІХ век, въвели подобни изрази, вменявайки им оскърбително значение. Ала само според тяхната собствена безнравственост и скудоумие.

Настоящите им идоли, като комунистическата пачавра, пожарникар-премиерката Бойка Борисова, наскърбяват наследниците на буржоазията, изстрадали терора на червената фашистка диктатура, обявявайки ги за „реститутки“ и „реститути“. Позорът да е върху всички 99 на сто от тази измет, смятаща се за народ, че на всичко отгоре – и български. Сган от родени злобари, хейтъри, нещастни умствени инвалиди, на които предстои да измрат в кански мъки. Дай Боже!

                  image

Да не забравяме, че всички алчни „национал-революционери“ от деветнадесетото столетие са били членове на действаща по онова време интернационална мафия. Тя само привидно била италианска. Тъй като, на свой ред, италианската е част от интернационалната. Съвпадение ли е това, че през 1848 г. излиза „Манифестът на комунистическата партия“ и пак тогава еврейският масон Джузепе Мацини вдига революцията на Апенините? Историкът Чарлз Хекъторн настоява, че названието мафия произлиза от акронима „Mazzini Autoriza Furti, Incendi, Avelenameti”. Което ще рече „Мацини възлага обирите, палежите и отровителството“.

Няма как да отминем идеолога на национализма и националноосвободителните революции, еврейския масон Джузепе Мацини. Той не само оказвал силно влияние върху революционерите на Балканите, в Централна Европа и Латинска Америка. „Неговите“ диктувани от Ротшилдови чрез посредничеството на генерал Албърт Пайк теории оплодили както „национално-освободителните движения“, така и схващанията на ранните ционисти.

Ала той се оказал и мераклия за „обединител“ на Стария континент. Мацини прогнозирал господството на федерация от демокрации, които накрая ще се обединят в Съединени европейски щати с обща конституция. Въпреки че се занимавал преди всичко с непосредствените „революционни промени от деспотизъм към демокрация“, той отстоявал своята дългосрочна цел, която вменил като крайна задача на революциите: „Да създадем Съединени европейски щати“.

        image

Малцина знаят, че дължим грозния ни трикольор на неговия „вкус“. Дали някой му е суфлирал? Едва ли някога ще узнаем. Известно е, че тъкмо юдеомасоът Мацини определил бялото, зеленото и червеното за „национални цветове“ на страните, в които подбуждал „националноосвободителни революции“: Италия, Унгария, Мексико, България… Смятал ги за второстепенни. Важните получили синьо, бяло и червено в своите флагове.

Явно в средата на ХІХ век темата за механичното пренасяне на вече преуспяващия завоевателен масонски опит на САЩ на Стария континент (по онова време отвъд Океана вече действала доктрината „Монро“, съгласно която Щатите имат интереси по целия свят) е била притча во езицах. Със сигурност година преди Мацини да напише цитираната си програма, през 1849 г., по време на Парижкия конгрес за мир, друг масон – Виктор Юго, говорил за „ден, в който война между Париж и Лондон, между Петербург и Берлин, между Виена и Торино ще изглежда абсурдна и невъзможна, както сега тя е непостижима между Руан и Амиен, между Бостън и Филаделфия…

Ще дойде ден, когато единствените бойни поля ще бъдат пазарите, достъпни за търговия, и умовете, отворени за идеи. Ще настъпи ден, когато куршумите и снарядите ще бъдат заменени от подадени гласове, от всемирното избирателно право на народите, от авторитетния арбитраж на великия суверен – Сенатът, който за Европа ще бъде онова, което е Парламентът за Англия, това, което е Райхстагът за Германия, или настоящето законодателно събрание – за Франция.“

За сведение на малоумните комунета, излюпени в милиционерските инкубатори, които са били лишени от всякакво възпитание, включително семейно – вижте по-горе цитата от Оруел – които си фантазират, че са националистчета, патриотчета, а са обикновени, дребни, редови ченгенца, доносници, в публичните си изяви Виктор Юго никога не е споменавал България. Говорил е за… Сърбия. Не разполагаме със сведения за частните му изказвания и декларации.

image

В своята цитирана реч Юго споменал „европейско братство“ и се обърнал към аудиторията с „граждани на Съединените европейски щати“![20] Същата фраза, която юдеомасонът Уинстън Чърчил употребил век по-късно. Дебелакът с неизменната пура в уста декларирал дословно:

„Трябва да изградим нещо като Съединени европейски щати.“

И изложил част от идеята за единно световно правителство:

„Не съществува никаква причина една регионална европейска организация да противоречи на световна като Организацията на обединените нации. Тъкмо обратното, вярвам, че огромното обединение ще оцелее само, ако е основано на тясно свързани помежду си естествено възникнали групировки.“

Ето на кого са служили т. нар. национал-революционери – на мафията, която в Европа била ръководена от еврейския масон Джузепе Мацини. Христо, братът на Евлоги Георгиев, писал на Найден Геров:

„Да беше тука главният шпионин Теофан Райнов се можеше да го слъжи и нещо или да го понаучи как да се отнесе, но за зла чест го няма, тръгна за Париж, както казват. Че какви ще ги рови и по тамо не знам, сега остава вече ако може да се научи нещо от наместника на Райнов – Касабов.

  image

Прокламациите, що сте видели у Дякона, те се отпечатаха тука от Райнов и Касабов, и се придадоха всичките на Дякона, за да ги раздаде. Дяконът е онзи, дето прави лъжливите писма на Райнова, за да се препоръча, че е добър шпионин, какъвто Райнов, такъв е и Дяконът, и двамата за пари и баща си продават…“[„Из архивата на Найден Геров“, стр. 296-297, писмо 473, Христо Георгиев до Найден Геров, 14 юни 1869 г. в: Евгений Волков – „Христо Ботев“, вече цит. съч.]

Повторението е майка на знанието. Важи единствено за умните… Останалите? У̀лавите не ме интересуват. „Те са прах, морална пепел в един жесток свят“, както би казал нявгашният главен ционист Хаим Вайцман.                                                                                                                 Теория на незнанието или отново за „конспирациите“ – всъщност пропагандата срещу истината

Вече със сигурност знаем, че Райнов е поддържал редовни връзки с Мацини. По тази интернационална, мафиотско-масонска линия, той бил и нещо като надзорник на Васил Кунчев.

По-сетне същите похвати били въведени от филиала на масонската мафия – БРСДП, разделила се на две бойни крила. Едното – тесни социалисти или комунисти. Повтарям – бойни!

  image

Тези червени фашистки терористи съчинили и пеели, а след 9 септември 1944 година принуждаваха всинца ни да ревем, грозно лъжливите слова:

„Земята на Ботев и Левски отново е робска земя“!

И с тези думи на уста изклаха най-качествените от българите и поставиха целия народ под болшевишко робство в полза на СССР и финансовия левитски Интернационал. Пак те ползвали „челния опит“ на знаменосеца на Панайот-Хитовата чета Васил Кунчев в рязането на човешки глави и то на другарите си.

Как бихте се чувствали вие, тъпоумни и гламави пишман патриоти, „храбри“ в анонимността си и донякъде в глутници, ако сега приложат „принципите“ на вашите любими „герои“? Един от тях гласи:

„Който днес не желае да бъде свободен, той не е българин и не е човек!“[26]

Ами да ви почвам, а!

image

Или, както Хлътев-Бенковски изпепелил заможното Панагюрище и куп села, та жителите им да бъдат принудени „да хванат гората“, сега да подпалим домовете ви? Кажете, дегенерати на милиционер-социализЪма? Да ви видя тогава, кръчмарски „смелчаци“…

Стига! Изроди!

Навремето, преди Държавна сигурност да го назначи за „демократичен“ министър на здравеопазването, мой съученик препоръчваше да се отнасяме към овластените по следния начин:

„Еб.те им майките, уважавайте ги!“

Точно такова е моето отношение спрямо стадото. Без ни най-малко извинение. Нека плуят!                                                                                                 Историята на Ким Дейвис не е единствената, която медиите тук и по света потулиха. Този вид информационни затъмнения са част от инструментариума на пропагандата. За повече от деветдесет лета, откакто я оформиха в стройна методология за военни действия против масовото съзнание, тя успя да внуши на обезумялото население на планетата, че единственото, което действително се е случило, е онова, което медиите показват.

През последните няколко десетилетия телевизията се превърна в ядреното оръжие в пропагандната война. Не го ли покажат на малкия екран, все едно не е станало. Но отпреди петилетка телевизията губи позициите си в съревнованието с интернет. През 2011 година 41 процента от американците, например, се информираха от интернет, а не от новинарските емисии на другите медии. Сега телевизията категорично отстъпва. В момента 62 на сто се осведомяват от световната електронна мрежа.

Литература – специализирана или художествена? Коментарни предавания или документално кино? Забравете.

Пак Оруел го формулира посредством прословутия лозунг на Партията в „1984“:

„Невежеството е сила!“                                                                                                                               image             

Като прилагат този принцип на тоталитарната държава, световните медии не допускат повече хора по света да узнаят, че в него все още се срещат почтени хора, при това – учени. Тъй като се смята, пък и животът го е доказал, че интелигенцията е най-продажната обществена прослойка.                                                                                                                                                   Какво означава изразът „свобода на словото“ в условията на все по-свиващи се граждански права? Не само в доказано тираничните държави, но и в онези, които само кръглите идиоти все още възприемат като „свободни“ и „цивилизовани“. Последното се постарах да изоблича. За каква „свобода на изразяването“ можем да говорим при управлението на режими, чиито характеристики все по-отчетливо съвпадат с тези на тоталитарните диктатури през ХХ век?                                                                                                       image      Вие сте безбожни безродници, шубелии. Кланяте се пред тотемите на убийците и крадците, на унищожителите на българщината. По-рано бяхте захранвани от явните клетки на съветския шпионаж и пропаганда, а днес – от западните, като идеологическо-разузнавателните фондации „Америка за България“, „Конрад Аденауер“, „Изток Запад“, „Фридрих Науман“, разните „културни“ центрове и всякакъв род „институти“ и „предприятия“ – всъщност гнезда за вербуване на антибългарски агенти.

Вие ли ще раздавате справедливост? Проклетници, вървете при бащите си в геената! И оставете шепата българи да напуснат този свят с достойнството, което е присъщо на патрициите, а не на такива като вас – отрепките на милиционер-социализЪма.                                                                                                                                              diagnosa.net/                     
                                                         



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8686912
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031