Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.09.2015 16:11 - В Кали юга играта продължава да става все по-Тъмна.
Автор: budha2 Категория: Технологии   
Прочетен: 1308 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 26.09.2015 16:12

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Избрано от "Матрицата 5"                                                                                                                  Плановете на Последователните за Земята продължават с концепцията за „един свят”, което е стандарт за другите планети. От една страна Последователните искат да отрекат едновременния път и преживявания на Земята. Има и такива, които се лакомят за ресурсите и местоположението на Земята в този сектор на галактиката.

Американското, британското, израелското и други правителства планират насилствени събития за своите народи и хвърлят вината там, където трябва да се фокусира техния гняв. Това е тактика, която отдавна се използва от правителствата. Правителствата искат сила и контрол. Те са злонамерени по самата си природа. Особено в периода на края на Играта те съществуват с цел да направляват онези, които са им подвластни, към дневния ред на Последователните инкарнации. Правителствата непрекъснато създават закони, които да ограничават свободата и да обвързват онези, които са в тяхната страна. Правителствата използват терор и страх, за да им бъде по-лесно да настояват да получат свободата на хората в замяна на това да им дадат сигурност. Това е част от общия план за превръщането на Земята в планета на последователно инкарниращите Висши Аз. Освен това по този начин те захранват и низшия астрал, който си устройва пиршества от тези негативни/Тъмни емоции.

Хаосът служи и на двете полярности. Очевидните победители са Тъмните, които могат да използват своите сили за изграждане на империя и глобален контрол над населението. Но Светлата полярност също печели от това. Докато някои от Светлата полярност се кланят на несъществуващи извънземни „божества”, други използват този отнемащ силата цирк за източване на пари/енергия за тайни каузи. И двете полярности изискват и настояват за силата/енергията на своите последователи. Ключът, на които трябва да се наблегне тук е, че ако човек си запази за себе си своята сила, по този начин той ще отнеме на полярностите онова, от което те се нуждаят, за да съществуват. Някой, който отказва да отдаде силата си на някого, или на някоя група, организация или друга външна същност, потвърждава своята независимост и желание да не бъде част от драмата на хаоса. Това са основните отговори на сложната ситуация в периода в Края на Играта. Трябва да помните, че имате нужда от определени преживявания за вашата настояща инкарнация. Не се грижете за това какво правят другите. Правете онова, което ВИЕ трябва да правите във всяка ситуация. Накрая всичко сработва във вашата Финална Инкарнация.

Проницателните наблюдения са част от силата на Много Напредналите и Финалните инкарнации. Това е безценно качество, но не забравяйте да си правите и периодични проверки като се вглеждате навътре, за да видите как ви влияе Играта. Налице е голям натиск към уеднаквяване на речта и действията. Крайните срокове са част от дневния ред на полярностите, които целят превръщането на Земята в планета на последователно инкарниращите се Висши Азове. Въпреки всичко това, обаче, Много Напредналите инкарнации трябва да се издигнат над този натиск, на който се поддават по-слабо напредналите инкарнации. Когато човек прави финалното гмуркане в нивата на Много Напредналите инкарнации, това означава, че инкарниращият се дух е успял да преодолее основните вериги/огради на преживяванията и е решен да отстрани останалите. Бъдете нащрек за опитите да бъде подкопана вашата индивидуалност и да бъдете въвлечени обратно в Играта. Наградите на Играта са основани на трета плътност и са незначителни. Наградите на Завършването обаче са зашеметяващи.

Имаме късмет, че има Интернет, за да го използваме като източник и средство за обмен на информация. Проектът Матрицата 5 нямаше да е глобално достояние без Интернет. Нямаше да има особен смисъл да пиша тези сегменти, ако няма кой да ги прочете в трета плътност. Ето защо висшите Аз се възползваха от съвременната технология, за да дадат възможност на хората по света, които очакват ключовете за завършване да се запознаят с Матрицата 5 и да вземат участие в създаването на Ключа за Завършване.

Интернет е единственото планетарно средство за изразяване. където има твърде много свобода, последователните инкарнации не могат да контролират това, което става. Те гледат на това като на заплаха за своя дневен ред и планове. Съществуват планове да се подтисне тази свобода в името на глобалното хомогенизиране. Този интернет, който използваме сега, ще стане част от миналото. Сайтовете, на които разчитаме да ни дават незабавна информация/новини, ще бъдат цензурирани или изцяло премахнати. Ще се насърчават контрола на последователните инкарнации, пропагандата, бизнеса и сляпата подкрепа за победилите планове – като тези на Орион, например. Сайтове подобни на Leading Edge, Icke, Rense и др. няма да бъдат разрешени. Преди да стане това, обаче, Висшите Аз, посредством своите инкарнации, вече ще разполагат със своите екземпляри от книгата и придружаващите ги ключове, средства и rotes* (терминът е обяснен в книгите на Монро бел. прев.). Когато Интернет такъв, какъвто го знаем, спре да съществува, дайте си сметка за това, че сме много по-близо до Завършването.                                                                                                     neonula.blogspot.bg/               
 Гласувай:
2
0Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 6895870
Постинги: 4190
Коментари: 1126
Гласове: 1563
Календар
«  Декември, 2020  
ПВСЧПСН
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031