Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.11.2015 15:20 - Ритуалното убийство над Синай или в Израел?
Автор: budha2 Категория: Технологии   
Прочетен: 1781 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 26.11.2015 15:55

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
1. Ритуално убийство над Синай

image

На снимката по-горе - карикатура от "Шарли Эбдо", преведена на руски. Това не е кощунство към  жертвите на атаката. Не го вярвам. Това е карикатура на Путин. Напомпано с ботокс джудже крадец се промъква в Сирия, за да повиши рейтинга си.

image
                   След това на 24.11., последва свалянето от Турция на руски бомбардировач, поръчка на кукловодите, с цел Путин да изпрати ракетни комплекси С-300 в Сирия. Полезно е, и за повишаване на рейтинга му.

Свалянето на лайнера А321 бе терористичен акт и руските служби са знаели предварително за него, за бомбата в багажа или в салона.

Изстрелват с ракети, самолети летят, ИДИЛ е"унищожен", екстремисти бягат в чужбина. И след това тези "бойци" на Путин монтираха в съседния курорт бомба в самолет и над 200 обикновени граждани на Русия платиха с живота си за президента-изрод. Вярно ли е? - Не, разбира се. Ако взривят хеликоптера, в която той летеше в Завидово, или мезонета на дъщеря му в Ворсхотен(Холандия), или най-малко да обстрелят с 120-мм минохвъргачка палата на Шойгу в Барвиха, това би било разбираемо. И така - убити са обикновени хора отиващи на почивка в арабския евтин курорт. Те умряха за рейтинга на Гог от Магог/Армията на Сатана/ - Путин. Интересното е, че руските медии до последно са лъгали, че версията за атентат - не е основна, "технически трудности", и т.н. Те излъгаха направо от първата минута, като новината за катастрофата се състоя. Това беше очевидно, дори в частните блогове. Когато самолетът се разби. Аз почти веднага написах пост, това е терористична атака. Реванш за Сирия. Кремълските троловете започнаха да пишат за "проблем на двигателя", "умора на метала". Въпреки, че това няма да направи самолет пробив във въздуха в рамките на няколко секунди по време на рутинен полет "в ешелон." Тогава започна да се говори за "експлозивна декомпресия." Тогава британците започнаха да евакуират своите и Косачев от Държавната Дума каза, че това е "натиск върху Русия." Но самолети с руснаци продължиха да пътуват към летището, където в багажите им се монират бомби.В резултат на това Русия също реши да евакуира 50,000 души от Синай. Неохотно някакси. Но нямаха избор. Можеше да бъде взривен и втори самолет. Атаките ще продължат. Сигурен съм. Войната в Сирия и TV-рейтинга на Путин са по-важни от живота на обикновените граждани на Руската федерация. - А взривовете в жилищни сгради в Москва и други градове през 1999 г, терористични атаки от ФСБ поръчани от краля на терора.? В края на краищата, нали така започна путинизма на Антихрист. Това също така бе за целите на увисналия му рейтинг. До 22.09.1999, разрушаването в Рязан не са хванати, но се оказа, че това са сътрудници на ФСБ, хората са пожертвани, принесени в жертва за успех на начинание. За да се оправдае войната в Чечения, както и да се повиши популярността на Путин. Човешки жертви - това е нещо нормално за управляващия режим в Русия. За чекистите на КГБ - хората са добитък/боклук. Това е принципът на тази служба. В Русия имаме диктатурата на КГБ. И те (не ИДИЛ) са истинските убийци на пътниците на полет 9268.

uglich-jj.livejournal.com/


2. Ритуално убийство в Израел

image

Официални власти съобщиха, че руските спасители пристигнали в Египет на няколко самолета, и, както се казва в репортажа на RT, дори пристигнал специален самолет за облитане и фотографиране мястото на катастрофата. В следващ репортаж показват тези снимки, но автора на репортажа заснел сянката на въздухоплавателното средство, от което са направили тези снимки - американски хеликоптер "Чинук".
image

Възниква въпросът : в какъв руски самолет е направен облет и снимки на мястото на катастрофата? И ако той е правен изобщо? Или може би египтяните търгуват предварително направено видео, и руските спасители, не се допускат за снимки и разследване?

Кога е направено това израелско видео?

image
Ето една илюстрация, която представя още по-убедителни доказателства за фалшификация. В newsinai24 се публикува съобщение в 12: 52 31 октомври. В този доклад, ние имаме две снимки на торби с трупове.

И така израелско видео е направено вечерта, на 31 октомври. lifenews.ru съобщи за катастрофата в 10:21 31 окт 2015. Въпреки това, все още е 31 Октомври, т.е. в деня на бедствието и в 12:52 часа, което е сутрин. Когато е времето за събиране на трупове? Кога направиха тези снимки? Кога египетските власти и следователите успяха да проведат необходимите разследвания с човешки останки? Кога имаха време да се подготвят всички необходими документи? И най-накрая, от какви норми за разследване на самолетни катастрофи са се възползвали следователите?

image

Снимката е с дата 01 ноември 11:25 арабски медии, но се предлага за продажба от РИА Новости. Първото нещо, което изненадва в тази картина, пълната липса на хора. Те дори не са означении. При това имаме групирани няколко автомобила. Времето е един час след катастофата, много малко за прикриване на следи! Къде са следите?

image


Очевидно е, че самолетът е бил прихванат и е кацнал в затвора, в едно от израелските летища, където обикновено поставят откраднати самолети. Обикновено - това е така, защото по същия начин се е работило със самолета свален над Украйна. След кражба на самолета, хората се жертват ритуално а на мястото на официалната трагедия се донасят известно количество отломки. От тях, се прави примитивно видео за заинтересованите страни. На фона на видеото се фотографират лица, които на основа на статуса си трябва да потвърдят "истината" за това какво се случва. И така цялата операция се прикрива и започва да изчезва по инстанциите. Така се случи и на 11 септември 2001 г. в САЩ, когато собствениците на сгради, по странно съвпадение на евреи, разрушиха три небостъргача, показаха два самолета, а от какво се срина третия небостъргач, официалните власти дори не споменават в докладите си. Така беше и по времето на произшествието с боинга над Украйна. Виждаме един хаос, сякаш са изчезнали всички компетентни инженери и юристи в света. Разбираемо е, че обикновения читател не вярва, че в наше време може да има жертвоприношения, и че може да се провеждат официално, извършвани на интернационално а на междудържавно равнище, да се извършват операции по прикриването на такива ритуални убийства.

image

image
Сега около овъглената опашката. На горната снимка виждаме опашката на A321 абсолютно без следи от уж бушуващ пожар.

Не е тайна, че само в 90-те години на миналия век със жертвите, се отнасяха разточително - стопявани в асфалт, заливани в бетон. Днешните длъжници ги разделят на органи. Почти по всички летища има специални коридори за човешки органи, които не са физически инспектирани и се преминава спокойно. Тези коридори на длъжниците и телата на други жертви отиват в чужбина. И това не е само заради търсенето на човешки органи. Въпросът тук е много по-широк. В същия този Синай, където Мойсей направи своите клонове, клоновете/клонингите сега са се разплодили по целия свят и имат глобална сила. Следователно, векторът на Трета световна война има жълт цвят. И тъй като това са клонинги, те се нуждаят резервни части. Части от хора. Затова те отвличат деца, организират бедствия и войни - в противен случай те няма да оцелеят. Що се отнася до жертвоприношенията, ръцете на клонингите са видими съвършенно ясно. За днешните световни узурпатори на властта, е необходимо, да са привързани с кръв и кървави ритуали. Помните ли филма: как всеки един от бандата прави един изстрел в жертва. Ако не сте в една група, не можете да бъде президент. Кръвта на Романовската власт на Земята - е основата на тази власт. Романови ще бъдат кръв. Да си спомним похода на Mария Хохенцолерн в Русия. Той все още не е успял. Но тя отиде в Русия под знамето на Романови. Най-близките й роднини са били в централата на Хитлер и са го финансирали. А съвременните руски политици я целуват. Всички са обвързани с кръв. Затова официалните властите искат да отпишат сваления A321 с тероризъм.

ss69100.livejournal.com/2497029.html
image
             Клан голдштейн-готторп


image
   РАСЧЛЕНЯВАНЕТО НА ДВУГЛАВИЯ ОРЕЛ ОТ ИМПЕРИЯТА НА ВАРЯГИТЕ

на ЕДНОГЛАВ ГОЛДШТИНСКИ И ДВУГЛАВ ГОТТОРПСКИ

ОРЛИТЕ НА ИМПЕРАТОРСКИЯ РОД НА ГОЛДШТЕЙН-ГОТТОРП-РОМАНОВСКАТА ДИНАСТИЯ:

ЗАПАДЕН (РИМСКИ), АДЛЕР ГОЛДШТИНСКИЙ

ИЗТОЧЕН(ВИЗАНТИЙСКИЙ), ДВУГЛАВ


image


БРИТАНСКАТА (РОССИЙСКА) ИМПЕРИЯ Е - ЕВРОПЕЙСКИ СЪВКУПЕН ФАШИЗЪМ

РОССИЙСКАТА (БРИТАНСКА) ИМПЕРИЯ НА ВИКИНГИ И ФИННО-УГРИ. ДВОРЯНСКИ ФАШИЗЪМ

Имунодефицит на съвестта при ПРЕДСТАВИТЕЛИТЕ на фашисткия режим на угро-фините и Палестински СИНДРОМ при угро-фина Путин. 

image

Братя-викинги: император Николай II и крал Георг V

СЕМЕЙСТВОТО/КЛАНА КАТО ОСНОВА НА АНТАНТА- Франция, Британската империя и Руската империя.

НОРМАННСКИ ЗАВОЕВАТЕЛИ-ДУШИТЕЛИ НА РОССИЯ

www.istina.org/Exodus_2.htm
image

Децата на Израел това са келтите/Как се случи това, че рибите се превърнаха в черепи





Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8729403
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930