Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.11.2015 23:28 - Духовни ефекти от консумация на алкохол в Кали Юга
Автор: budha2 Категория: Технологии   
Прочетен: 2969 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 27.11.2015 23:29

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

Черна eнергия: Основното оръжие, използвано от отрицателните енергии, е черна енергия, която е духовна енергия, способна да въздейства върху всеки процес на Земята. Степента на тази манипулация зависи от силата на атакуващата негативна енергия.

image

Понятието "раса" има значение-"емоционална принадлежност"... "раса" се свързва с напитка от Луната..преди е било билки с пресен сок..по-късно се ползва за ферментирал... Точно"ферментиралият сок" се разбира под "остатъчна раса"- "расизъм", който се разбира под понятието "антропо-генични особености"( Гр. άνθρωπος -"човек") или които комунистите наричат с опростеното "цвят на кожата". Смесването на гените е започнало още от Сатйа-йуга насам. Смесването на расите е опасното(примерно да смесваш расата "гняв" с расата "любов"): т.е. - смесване на доктрините. Демоните управляват с демоничната си доктрина, но не искат да има чиста, автентична доктрина. За това евреите са майстори на демагогии от рода на "мулти-културизъм", а масоните им пригасят с Луцифер, расистът застъпил се за човешката раса(форма), като "център на Вселената". "Културата" е свързана с култът, а не с религиите! "Мулти-културизъм" значи смесване на деваичен с демоничен начин на живот. Девата живее чист начин на живот, демонът - не подбира! Девата не употребява месо, демонът подбира "чисти меса". Девата пие прясно-изстискан сок. Демонът пие алкохол и ферментирал сок(раса).

Способност за привличане на черна енергия:Алкохолът е Taмa-Раджа преобладаващо питие. Като резултат, пиенето на алкохол намалява сатвикта в това лице и в същото време алкохола увеличава неосезаемия Тама компонент. Наред с привличането на поток от черна енергия, както е показано в точка 3 на чертежа по-горе чрез неосезаемо знание, алкохола също привлича отрицателни енергии. Неосезаема покривка от черна негативна енергия се формира над ума и интелекта на човек, който пие алкохол, което го прави по-лесна цел за атаки от негативните енергии.
Увеличава духовната уязвимост: Докато пием алкохол, ние сме по-склонни да загубим контрола над нашия ум и интелект. Отрицателните енергии се възползват от тази загуба на контрол и се инфилтрират в нашето съзнание. Дори ако една социална напитка като бирата се консумира, това е достатъчно, за да се намали сатвиктата в личноста която пиер и да се повиши неосезаемияTaмa компонент, при който човек става по-склонен да бъде атакуван от негативни енергии.
Обладаването става все по-вероятно: Когато човек има предпочитания към алкохола, от неговото предпочитание се възползва дух или заминал предак със склонност към алкохола за да гообсебе. След като духа обсебе човека, това още повече увеличава предпочитанията на това лице към алкохол. Това от своя страна помага на духа, да запази контрола над личността и да се отдаде на удоволствието от пиенето на алкохол чрез него.
Въздействие на алкохолик вьрху семейството му: Когато отрицателните енергии обладат едно лице, те лесно могат да изпълняват своите желания, като действат чрез него. Много страшни дела са извършени срещу членове на семейството, приятелите и обществото, от хора, когато те са пияни. Насилното поведение показвано от алкохолик (пристрастен към и под влиянието на алкохол) се дължи основно на субект които го обсебва, като се възползва от и увеличава съществуващия личностен дефект насилие в алкохолика. Когато хората пият алкохол редовно, те увеличават шансовете им да бъдат обсебени.
Духовни качества на виното: От духовна перспектива, виното също попада в същата категория, както всяка друга алкохолна напитка , тъй като то е само незначително по-малко тамасик, отколкото алкохол като уиски или водка.
Решаването на проблема предварително: Ако човек умре, без да е в състояние да преодолее своята привързаност към алкохола, тогава в задгробния живот неговата жажда също продължава. Единствената разлика е, че той не разполага с физическото си тяло, за да изпълни желанието си за алкохол. Поради това неговото неосезаемо тяло в задгробния живот се опитва да обсебе човек, така че той да може да изпълни желанието си чрез това лице. И порочният кръг продължава. Ние трябва да се измъкнем от тези видове привързаност, докато живеем, така че да не бъдем управлявани от нашият желателен център в подсъзнанието след нашата смърт.
Решение за преодоляване на пристрастеността към алкохола: Чрез духовно изследване установихме, че 96% от причините за пристрастяването се дължат на духовна коренна причина. Проблеми, които имат причините им в духовното измерение може ефективно да бъдат преодолени само чрез духовни средства за защита. В статията ни за духовното изследване на зависимости, сме формулирали ясно, 3-етапна духовна програма, за да помогнем на хората да излязат от зависимости към вещества като алкохол, с минимални странични ефекти.

Използвайки био-фидбек машина известна като DDFAO, SSRF също изучава ефекта на алкохола и плодовия сок на Кундалини чакрите на хората. Ние тествахме ефекта на двата вида напитки т.е., алкохолни (уиски) и плодов сок (от портокал) на хора, които бяха известни като обсебени от негативните енергии и хора, които не са обсебени. Ние също тествахме хора, вършещи духовна практика в сравнение с тези, които не вършат духовна практика.

По-долу е SSRF видео, което представя някои от DDFAO изследванията върху алкохола.

paraatmajiwaatmavedaanta.blogspot.bg/2015/11/blog-post_27.html

Р. Щайнер: Антропософски извадки за вредата от алкохола

image

Искаме да опишем въздействието на едно средство за наслада, получавано от растителния свят — въздействието на алкохола, който има съвсем особено значение. Той се получава, когато е спрял собственият растителен процес, престанал е процесът, протичащ под чудното въздействие на светлината, на което астралното тяло е противоположност. Тогава започва процес, който се разиграва на по-ниско равнище и който затруднява човека още повече, отколкото животинската храна. Човекът докарва веществата до астралното тяло и чрез астралното тяло ги организира в една особена структура. Но когато донесеното в астралното тяло се разпадне по начина, какъвто е случаят с алкохола, тогава това, което иначе трябва да стане чрез астралното тяло, сега става без астралното тяло, а именно — упражнява се въздействие върху Аза и кръвта.


Действието на алкохола е, че това, което иначе става по свободното решение на Аза, сега става чрез алкохола. В известно отношение е вярно, че човек, който употребява алкохол, се нуждае от по-малко храна. Той оставя кръвта си да се проникне от силите на алкохола; на чуждото възлага това, което самият той трябва да извърши. Може да се каже в известен смисъл, че алкохолът чувства и усеща в такъв човек. Като предоставя на алкохола това, което трябва да е подчинено на неговия Аз, човекът се поставя под властта на един външен фактор. Той си доставя един материален Аз и може да каже: „Точно по този път чувствам съживяване на Аза.“ Но, разбира се, това не е самият той, а нещо друго, на което е подчинил своя Аз.

image




Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8686702
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031