Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.12.2015 21:06 - Путин привикал флотилия от НЛО за засмукване на терористите от Сирия / На кой “бог” се кланяте?
Автор: budha2 Категория: Технологии   
Прочетен: 2686 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 27.12.2015 21:20

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image

Путин привика ИЗВЪНЗЕМНИ ПОД ЗНАМЕНАТА НА АНТИХРИСТ. НЛО сеят СМЪРТ засмукват терористите в Сирия!

image

Уфолозите са почти единодушни, че това са бойни извънземни единици, които летят в строга формация, обикновено под прикритието на нощта. Възможно е и да използват системи, които да ги правят невидими за простото око, но инфрачервените камери ги улавят.
Но какво правят извънземни бойни кораби над Сирия!?

image

Най-популярната теория на уфолозите е, че руските служби от десетилетия са в контакт и близко сътрудничество с извънземни цивилизации.

image

Фактът, че Русия разполага с най-мощните и високотехнологични оръжия на планетата въобще не е случаен. „Извънземните“ супероръжия на руснаците са плод на този дългогодишен обмен на информация.

image

Сега, когато моментът е назрял, руснаците са привикали своите междугалактически другари под бойните знамена. Има даже и твърдения, че извънземните извършват отвличане на терористи и добитък чрез засмукване!

image
   Alien Obama Coming Out of Hole in Siberia

image

www.zahariada.com/

image

На кой “бог” се кланя Путин?

В книгата си “Планетата на духовете”, издадена през 1999 г., Джон Кийл твърди, че рептилоидната раса е избрала религията за “бойно поле”, на което да покори човешкия ум:

image

“… парачовешкият Народ на змиите от миналото все още е между нас. Именно хората змии най-вероятно са били почитани от строителите на Стоунхендж и забравените “вододелни” култури на Южна Америка…

image

В някои части на света хората змии успешно са се представили за богове и са имитирали техники за свръхинтелект. Това е довело до създаването на езически религии, фокусирани върху човешките жертвоприношения. Така конфликтите между хората били сведени до конфликти между религии и раси. Въз основа на култа към тези фалшиви богове са се появили и са изчезнали цели цивилизации в Азия, Африка и Южна Америка.

image

… След като индивидът се “посвети” на някаква религия или се “отдаде” в служба на някакво божество, той отваря врата, през която неидентифициран субект (вероятно неоткриваема за нас маса от интелигентна енергия) може да проникне в тялото му и да установи контрол върху подсъзнанието му… Човешката раса осигурява пешките в тази “игра”…

image

Всеки индивид трябва да се посвети напълно съзнателно на някоя от силите, противопоставящи се (на тази енергия)… Основната битка е за това, което наричаме човешка душа.

image

Когато човек избере да се посвети на някой “бог” или “божество”, той се отваря по начин, който позволява на някакво неясно и неопределимо нещо да проникне в тялото му и да упражни известен контрол върху неговото подсъзнание”.

image

Именно това се случва непрекъснато по време на всевъзможните ритуали, в църквите и храмовете на тайните общества по цял свят.

image
neonula.blogspot.bg/



Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8687748
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031