Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.01.2016 21:25 - Места на силата на "тъмните"
Автор: budha2 Категория: Технологии   
Прочетен: 1338 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 23.04.2016 10:38

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

Какво е това място на сила? Място на силата - това е точка в пространството и на Земята, излъчваща определен спектър енергия. Това могат да бъдат положителни енергии, с благоприятен ефект върху хората и околностите, както и отрицателни, действащи разрушително към съществуващата среда.

Болка, страх, ужас, ненавист - всички тези негативни емоции и чувства, които разрушават пространството, изпълват го с мерзости, наплодяват астрални същности, които се хранят с тези ниски енергии, а след това, когато eгрегорът нарастне, тези места могат да привлекат и бесовете, за които такава енергия се явява храна.

Едни от най-големите такива места,които са непрекъснати източници на емисии на болка и вледеняващ страх и ужас са кланиците и месопреработвателните предприятия! Трудно е да си представим ужаса от царящия там тормоз и подигравки, където сложното унищожаване на живот е поставено на конвейера, носещ смъртта.

image


Кланиците са най-силните места на силата на легионите "тъмни", които постоянно и непрекъснато получават енергия от тези гробища и разсадници на болка, страх и ужас.

image
Копие на Соломоновия храм в Йерусалим
По същество това е месо-комбинат за гои!Сравните с Сардис:

image
          Хавра е по същество от две части - Свещена - за жреците Кагани/Канами, Левити и техните асистенти Сегали, както и общта - за обикновените евреи. Евреите са били екзекутирани, когато са надничали в свещеническо част! Защо е така?

image

Защото там стои Големия Куб Киддуш (съботен) и тука се слива свежата кръв която пият Kагани и Левити, защото те са биологично канибали, т.е. от вътре те са хищници - Snakes - Гущери на два крака.


image


Тормозът върху живота не знае спирка. Главите се отрязват още на живо, кожата се отстранява също на живо. След това, когато живите все пак умрат след ужасни, адски мъчения, на които ги обричат спящите, зомбираните или просто безмилостни хора, им биват разпаряни коремите, изземват им вътрешностите и заляната в енергиите на ужаса мърша се обработва за задоволяване на стомасите на тези, които са "заспали" или са с напълно изгубена съвест, престанали да бъдат Човеци.

По този начин, местата на силата за адските легиони се подреждат по цялата планета, блокирайки вибрацията на светлината и любовта, замърсяват астралната атмосфера на планетата, превръщайки я в кофа за смет с един куп паразити, кости, кръв и замръзнали под формата на фотографии сцени на ужас, насилие, болка и страдание, които са станали възможни благодарение на духовната деградация и дегенерацията на хората.

Колкото и да е болезнено за мнозина, но суровата истина е, че всеки месояден днес е проводник на тези ниски енергии, директен съучастник на демоничните внедрявания, които разрушават планетата. Всеки от месоядците е спонсор и съучастник на тъмните сили, разрушаващи и замърсяващи майката Земя първо енергийно, а след това физически.

Хора, събудете се! Вие създавате болка, страх и ужас, спонсорирайки кървавата месомелачка, наречена месоядство, което отваря пътя към нашия свят на орди от ужасни сатанински същности, които "запушват" планетата и умножават АДА!

Вие сериозно ли не го виждате??....Аз виждам, но г-н Нео явно не го е видял

neonula.blogspot.bg/
image
Нашите предци са знаели много добре и са били наясно с технологията за търсене (определяне) на мястото на силата с махало. А може би, тези места са  "места на властта"? Хората, които имат най-малко концепция за геология или радиестезия, разбират, че говорим за така наречената "мрежа на Hartman", т.е. определението на геоаномални и геопатогенните зони на Midgard земя.

"Християните", с идването си в Русия, не се "притесняваха" около "технология за търсене,"на самото място на сила ... Те имаха свои собствени "Технологии", места за търсене за изграждането на храмове (църкви), а именно:

"Ученикът Теодосий Печерски Isaiah Чудотворец, за разпространението на християнството в Ростов и Суздал: Всичко бе разрушено и предадено на пожар" идоли и храмове "; Митрополит Иларион, хвалеше придобилото християнско оцветяване на Киев, отбелязал, че вместо храмове сега се извисявали църкви, а вместо "идоли", икони " "Стартиране на мрака на идолите от нас оставя ... Това вече не са сатанинските олтари/капища/есхари а изграждаме Църквата Христова ... храмове/капищата са унищожени и църквата дойде, идоли са разбити и иконите на светците/войни на ада/ са" (Митрополит Иларион "Слово за закона и благодатта" 1043 гр)
"Идолските храмове - това не са просто някакви съоръженията, това не е просто дом на разврат, това е място на духовен разврат " (От отворено писмо до украинския Interchurch съвет, 2005 г.)


1.Това са повелите и законите, които трябва внимателно да изпълнявате, които даде Йехова, Бог на бащите за да я притежавате/Земята/ през всичките дни, които ще живеете на тази земя.  

2. Напълно унищожете всички места, където народите, които ще завладеете, служат на боговете си, по високите планини, по хълмовете, и под всяко зелено дърво.

3. И да унищожи жертвениците им, да строшите стълбовете им, да ги изгорите със огън и да унищожите името на мястото. " И последователите на сивите (както и много от славяните, които юдеизирани с расово смесване са забравили своите корените са предали своите богове и прадеди), следват заповедите на своя Господ Яхве-Yegova ... Така че е време да си спомним кои сме и защо сме се родили в тази земя !!!
(Тора, Дварим, глава 12)

image

Ето какво са разрушили южняшките наги, нахлувайки в Ханаан(Баалестин) от Египет през Синай а по късно и в Русия !Събитията са описани в "Петокнижито на Моше", като "раздаване на справедливост от дух Йах/Ах")

image
       
 В съвременна Индия влиянието на Арйанските деви е било голямо и са успели да научат туземното население на Ведическо използване на жертвоприношение с огън.

Поне не виждаме заклани животни или живи хора за приношение около него. С което, обаче, не може да се похвали Близкият изток и Европа-ДНЕС.....?

image


След като реверсират словото, на мястото на тракийските есхари се издигат църкви на същите енергийни места но при реверсирано слово, всичко това има обратен енергиен потенциал и води до упадане на планетата към адските планети. 

image


Църквата на олтарите или храмовете на Кръвта/ Баал, Нанди и Тракийските есхари

image

Хирургическия стол по еврейски се нарича АЛ-ТАР -ОЛТАР - защото неговата функция е същата както на хиругическата маса, нарязване на животните/гоите, предимно хора, а не животни, защото виждате, че АЛТАРА - той е с формата и размера на операционната маса, т.е. олтара, е заточен/заложен за човек, а не за бик или крава! И това е очевидно!

image

И в този век на "свобода", този канибализъм ще започне отново да се проявява открито! Свободата е за всички? За всички! Защо не и за канибалите?

Базилиск / Василевс

image

Синьокръвния клон яде червенокръвните и няма комплекси по този повод. И всички религии са от синьокръвния клон, както структурите на ХАВРИ / синагоги или християнски църкви, които отразяват тези характерните особености на юдео-християнството - този канибализъм и некрофилия.

image

Какъв е " духовният ефект"(последица)от извършване на животински и кървави жертвоприношения или консумацията на месо, особено във векът на кали-йуга?...

image

- Душата не може да се освободи от цикълът на прераждания(самсара) и попада отново и отново в "Утробата на Вишну"("U-Terra", Uterus) безсъсзнателно в "махат-таттва", чакайки съдбата си при Ново Съторение(Проявление в материалният свят). Преди това резидира за известен период от Време в адът и Питра-лока (виж ВЕДАическа космогония) за да изтърпи кармичните си последствия. Следващата и форма на инкарнация е най-много животинска по съзнание. Спирайки кръвпролитието душата спира да се вкарва в Утробата и така преминва ОТВЪД

 Какво е кръвта?

image         
Кръвта е тази субстанция, която разнася хранителните вещества до клетките, както и се изпомпва от сърцето, символът на "вместилещо" на нетленната, вечна индивидуална душа- "джива-атма". Червеният цвят на кръвта се дължи на хемаглобинът, който влиза в съпрекосновение с кислородът от въздухът за да може да я окисли или- направи годна за своята функция - разнасяне на кислород и хранителни вещество. Кръвта "гори" като гориво с кислородът.
Кръвта в низшите племенни култове на извънкласовите се асоциира с генът на родът. Запазване на генът е приоритет на Огнените архетипи - Овен, Лъв и Стрелец. Но докато Овенът защитава кланът на племето, то Лъвът обединява няколко клана в царство, а Стрелецът е свързан с духовното спасение на душите като "гуру"(планетата Юпитер/U_Piter), която управялва Стрелецът на Санскрит е "Брихаспати" или "Гуру"). Овенът е лъчението от земният и подземният огън ПАВАКАХ, Лъвът е лъчението от дневното небе - "С.УР.ЙАХ", а Стрeлец е Лъчението от Нощното небе - "ШАШАНКАХ". (Виж ВЕДАическа космогония).


Езотерично, кръвта е "водата слязла, изтекла долу". Водата е течността във ВИРАжът, а кръвта е течността в МИРАжът. Там където няма вода в Астралът има кръв. Тъй като течността е символ на Астралното движение ввъ Вселената. Кръвта е Астралното съзнание в МИРАжът- "Обърната пентаграма"(Комунистите рисуваха правилна пентаграма, но- червена. Това е заблуда!! Невежество! Правилната пентаграма е бяла: Астралното съзнание във ВИРАжът. Пентаграмата е символ на Астралното съзнание-ум, разум и его). Водата е символ на девите и Богът. Те нямат вътрешни органи с кръвоносна система. За това се казва, че имат СИНЯ КРЪВ, БЛАГОРОДНА КРЪВ.
Водата има бяло-син цвят, а кръвта-червено-червен.

При пробождане на гуруто за извънкласовите от Мала Азия на кръста - Христос Галилейски от римски войник - от тялото Му изтичат и вода и кръв!!(34. Обаче един от войниците прободе с копие ребрата Му; и веднага изтече кръв и вода." Йоан 19 )
Превръщането на водата във вино от Христовите мистерии, не нищо друго освен "дева слязла с мисия от ВИРАажът в МИРажът, тъй като виното е символ на кръвта- "интоксикирана вода", която се ратваря директно в кръвта.

Бог иска като принушение от девите(във ВИРАжът) вода и плодове, а падналият Дух(МИРАжът) иска от човеците и демоните - кръв и месо.

Вътрешните органи и кръвта се появяват при "слизане, уплътняване на душата" в "ниският астрал(Мираж) в грубо-материално тяло, създадено от "упаднали деви". Всички органи в това грубо-материално тяло на човекът и животните се управялват от оторизирани деви, така както Бог управялва самите деви. В светската езотерика се е наложило мнението, че вътрешните органи се управялват от зоодиакални архетипи. Тези зоодиакални архетипи са "духът на девите".
----

Тъй като Абрахамските религии са плод на упаднали ВЕДАически брахмани, то концепцията за "Бог" и "Сътворението на Човекът" в техните "свещени книги" ще е изопачена и профанизирана трактовка на ВЕДАическите шастри. Ние откриване аналогия, която е изопачена!!

Докато ВЕДАическите свещени писания учат, че душата=животът(Джива-атма) и е нематериална, то Абрахамските религии учат, че душата била "дух в материя"(сиреч не е идивидуална), че душата е тленна и, че "животът е в кръвта"; Т.е. душата е "жива" САМО в кръвта. Това автоматически показва, че растенията, които нямат кръвоносна система и Астрално съзнание, "нямат душа". Нещо повече - Абрахамските религии учат, че "САМО човекът притежава душа", въпреки, че САМИ си противоречат с твърдението в Битие, че "животът е в кръвта", а кръвоносна система имат и животните!!!(но няма изненади с противоречията в Библията- при толкова много плагиатстване и нагаждане - накрая се получава буламач. Важното е заповеди да има, тъй като при заповедта не мислиш!)
ВЕДА учи, че индивидуална душа имат и растенията, въпреки, че нямат кръвоносна система. Благодарение на Слънчевата пряка и отразена светлина + водата(и въздухът) те образуват хлорофил-зеленият цвят. Светлина от кристали издещи от земята, като- електричество , също поддържа образуването на хлорофил, макар и изкуствено. Била-сварга е все пак сварга(рай), макар и изкуствена!!

Ако трябва да сме по-точни, а не съвсем точни, то не "животът е в кръвта", а "животът е във водата", а още по-точно- животът е в кислородът от въздухът. (за това йогините правят упражнения за контрол на дихателният поток от гореният въздух ПРАНА. Прана -това е въздухът от ИНФРА-червеният спектър, т.е предшестващият червеният цвят- то той е БЯЛ. А споменахме, че водата от ВИРажът има синьо-бял езотеричен характер, тъй като е ФЛУИДИТЕ - Водород и Кислород.

Така, както огънят е "сгъстен, концентриран въздух", така и кръвта е "сгъстена вода"("кръв и земя").

Но, ако трябва да сме най-точни ЖИВОТЪТ е НЕМАТЕРИАЛНАТА ДУША. Която е неразрушима и пред-вечна.
------

Но защо тези старчета, писали и нагаждали Библията, искат да ни убедят, че Човекът бил създаден по "Образ и Подобие на Богът", който "изисквал кръвта им"?... Значи самият техен "бог" не е нищо друго освен кръволак или маняк-обожател на кръвната субстанция.


От по-долното е видно, че душа=живот=кръв:

Всичко живо, което се движи, ще ви бъде за храна;
давам ви всичко, също както дадох зелената трева.
4. Да не ядете обаче месо с живота му, т. е. с кръвта му.
( Православна: 4. Само плът с душата й, сиреч с кръвта й, не яжте)

5. А вашата кръв, кръвта на живота ви, непременно ще изискам;
от всяко животно ще я изискам; и от човека, да!
( Православна: 5. Аз ще изискам и вашата кръв, в която е вашият живот,
ще я изискам от всеки звяр, )
От брата на всеки човек ще изискам живота на човека.
Който пролее човешка кръв и неговата кръв от човек ще се пролее;
защото Бог направи човека по Своя образ .
Битие 4:6

image

Прасето като символ на сакралното жертвоприношение.

image
   
>   МЕСОЯДСТВОТО е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ  


image

Човешки жертвоприношения в древния и съвременен юдаизъм




Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8686075
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031