Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.02.2016 21:17 - Звездни родители и кръвни групи
Автор: budha2 Категория: Технологии   
Прочетен: 1818 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

Появата на живот и разум на планета от типа на Земята е зависима както от процесите в системата, от която е част, така и от по-глобалните закони и промени в галактиката. Енергиите на проявения живот и разум се движат както от центъра към периферията (Големият взрив), така и в обратната посока, обогатени с преработените информация и субстанции.

В глобален аспект всичкипразумни същества, разпръснати из вселената с милиарди галактики, милиони планети и проявени светове, са зведни роднини на човека. Той е твърде млад и далечен техен потомък. Много по-близки са му съществата от няколко съзвездия, които през третото хилядолетие могат да станат достъпни за хомо космикус, разумният вид от Земята.

Най-силни и древни са влиянието на културата и постиженията на расата, живяла преди милиони земни години на двойка звезди в съзвездието Сириус. Първите човешки същества са тяхно дело. Сътворени са чрез технология, комбинация от методи ин витро и генно инженерство. Това е била първичната черна раса. Първият сътворен индивид е бил създаден така, че да е способен да се самовъзпроизвежда след определен еволюционен срок. Според човешките представи той е бил по-скоро жена, така че първият човек не е Адам, а мсечовешката майка, съществото, наречено от извънземните му родители Гея. По-късно на негово име нарекли и планетата Гея.

Поради проблеми от морално естество част от участниците в заселването на планетата решили да не предприемат нови намеси в разумния вид и да го оставят да се адаптира към условията на първичната планета. Другото крило сред астронавтите от Сириус настоявало да се продължи експериментът и да се види дали човекът може да се възпроизведе и да се пригоди към еволюиращата Земя. Спорът бил отнесен до галактическата общност. Тогава в човешката еволюция се намесила расата от съзвездието Орион.

Черният двуполов човек в първия си еволюционен цикъл бил изправен пред сериозни изпитания. Трябвало да живее на планета, разтърсвана от земетръси, изрегвания на вулкани, гигантски наводнения и резки температурни и климатични аномалии. Оказало се, че индивидът трудно може да възпроизведе сам себе си в условията на първичния релеф. Расата от съзвездието Орион подпомогнала човешката еволюция като от първия човек мъж-жена отделила субстанцията с женската енергия. По изкуствен път тя била съединена със заряда на мъжката енергия, синтезирала най-доброто от разума на индивида от съзвездието Орион. Прецизните анализи трябвало да съобразят тялото, сетивата и органите за възпроизводство с условията на Земята. Обособили се дма индивида с различен пол и ин и ян енергии.

Съществата от Орион и Сириус вече имали горчив опит от израждане на расите, които в стремежа към съвършенство от много поколения се размножавали чрез клониране или ин-витро. Потомството им не ставало по-здраво, нито по-съвършено. Расата от Орион е родителят на първия мъжки индивид, когото познаваме като библейския Адам, но той е второто човешко същество след Гея, която по-късно в притчите става Ева (живот). Първото потомство на първата човешка двойка, сътворена "по образ и подобие Божие" било от близнаци. За да се избегнат кръвосмешенията и израждането на патамството, звездните родители от Сириус А и Сириус Б и от Орион създали още 6 женски и 6 мъжки същества - ядрото на новата земна раса. Първичните човешки двойки станали 7. Заселени са в Африка, когато континентът е бил свързан с Азия. Това са родоначалниците на човечеството.

В друг район от територията на Земята същества от съзвездието Плеяди сътворили човека от типа на жълтата хуманоидна раса, която трябвало да се адаптира към условията в земите на днешния Китай, Монголия, Тибет и части от сегашна Индия.
За да се създаде възможност за естествен подбор и еволюция на разума и на расата, които се окажат най-адаптивни и пригодени за земния живот, още една резвита космическа раса, идваща от съзвездието Голяма мечка, получила право да сътвори индивиди, които да станат начало на нов човешки клон. Нейните потомци са древните атланти, вавилонци и египтяни.

Същества от мъдра извънземна цивилизация оставила свои потомци в територии на планетата, които били подходящи, за да се раждат и адаптират към планетата. Долетели от съзвездието Андромеда. За техни деца се смятат червенокожите жители на древно Мексико, Перу, Чили, Америка, Австралия.

Коренът на бялата раса идва от звездните родители, свързани със съзвездието Пегас, което преди милиони звездни години е било убежище на стара и мъдра раса от първичния свят на сътворението.

Когато от основните човешки раси започнали да се раждат нормални и здрави потомци, извънземните им родители според галактическото споразумение ги оставят на собствената им еволюция. Периодично планетата е посещавана от извънземни мисии с наблюдатели на еволюцията. В критични ситуации и глобални заплахи за живота и разума човечеството винаги е имало подкрепата и любовта на своите звездни родители.
Това е далечната история на възникване на човешкие род. Всяко цивилизация ще я допълва с нова информация и открития от недрата на Земята. Така мозайката от липсващи частици ще става по-ясна и по-подредена, за да се превърне в откровение за миналото.

Универсалният закон на всемира за уравновесяване на действието чрез противодействие се проявява и при заселването на Слънчевата система и нейните тела. В системата от 9 видими планети със сателити се движи по специална орбита още едно, засега невидимо тяло. То е свързано с проявата на живота и модификациите на разума в Слънчевата система. Може да се оприличи на звезден родилен дом за разумни същества, които после да поемат към своите планети.



Появата на живота и разума е свързана със съзнателно действие и избора на Логоса - Творец - Създател. В минимоделите на сътворението на първичните типове човешки индивиди звездните му родители също са направили избор. Постарали се да създадат минивселена от материя и духовна субстанция. С този акт са поели своята отговорност и са се включили в цикличната кармична верига от еволюция и инволюция. Звездните родители на човека са искали той да бъде близък до тях, но и различен, за да оцелее в другата среда на планетата дом за новата раса.

Човешката цивилизация познава 4 кръвни групи - 0, А, Б и АБ, всяка с подгрупи от резус фактор положителен или отрицателен (RH+ и RH-). Полярността се проявява и при субстанцията на живота, която поддържа биологичното тяло. Кръвната група се онаследява. Тя е един от документите за човешката самоличност, по която се откриват болестите на тялото, черти от характера, темперамента и заложбите на индивида.

При несъвместимост на кръвните групи настъпва взрив в биологичната система на човека, което понякога води и до прекъсване на жизнените функции. Опасни са последиците и при създаване на потомство от майки с RH-.

Кръвната група е и знак за принадлежността на човешките същества към 4-те основни първични раси в зората на сътворението на живота и разума на Земята. Както днес детето получава по генен път кръвната група на своите биологични родители (тест за бащинство), така някога пришълците от звездите са оставили на своите потомци загадката на различната кръвна група.


НУЛЕВА ГРУПА

Ако сте 0+, това означава, че сте потомци на първичната раса-създател на разумния вид на Земята. Тя е от най-древните обитатели на Вселената. Нейни представители са долетели от съзвездието Плеяди преди милиарди земни години. Кръвна група 0+, е универсален дарител, защото е пригодена да подхранва живота. За да се запазят уникалните съставки и матрици на молекулите на кръвните клетки, хората с тази кръвна група могат да приемат кръвен серум само от донор със същата група.

Отрицателният RH при тази кръвна група е първична мутация. Тя е продукт на непозволени смесвания между първите потомци на човешките същества. Кръвосмешението между хора от един генетичен клон (общи биологични родители и близки роднини по права линия) променя паметта на ДНК, в която е закодирана забрана за комбинации от сходни гени и клетки. Те се израждат, създаденото непозволено потомство има дефекти и не е годно за нормално възпроизводство. Всеки човек като биологична идентичност носи в ДНК личен код, който го прави различен и неповторим, дори и да има близнак - огледален физически образ. Този код присъства и в неговите кръвни клетки и придава специфични характеристики на организма и на кръвта му.

КРЪВНА ГРУПА А

Носят я потомците на съществата от планетата Сириус А. Те са били восокоразвита в технологично отношение раса, която вече е предусещала изчерпването на модела на развитие. Проявявали са се и мутации в популациите на планетата от двойната звездна система. Земните хора с кръвна група А+ са податливи на имунни заболявания. По-често са уязвими от ракови изменения. Имат проблеми с вътрешните органи и кръвта.

Групи А- е мутация, породена от проблемите с аклиматизацията към условията на Земята и някои генни експерименти за подобряване в човешкото тяло.

КРЪВНА ГРУПА Б

Това е знакът на създателите на човешката раса от обитателите на Сириус Б. За тази планета и древните й пратеници на Земята, пазят информация някои африкански племена. Хората с кръвна група Б+ са податливи на заболявания на нервната система и скелета. Най-често са поразявани от болестите на Паркинсон, Алцхаймер или Бюргер.

Ако сте с такава кръвна група е добре да работите над емоциите и да се разтоварвате от нервното напрежение, защото то влияе и на кръвта - паметта на тялото. Препоръчва се движение, тренировки на тялото, ума и паметта.

RH- е знак, че някога прарасата - родител е претърпяла мутация. Не е била спазена дозировката, поради което моделът Б- кодира повишено внимание към физическото тяло. То трябва да се тренира и да се пази от травми и злополуки. Податливо е на кръвни заболявания (левкемия), кръвта трудно се съсирва, по-чести са ипфекциите по кръвен път (хепатит, СПИН).

КРЪВНА ГРУПА АБ

Рядко срещана група. Носителите й с RN+ са от генната и духовната матрица - верига на поколението, създадено от родените на Земята човеци и извънземни напреднали цивилизации (Орион, първична вселена, Голяма и Малка мечка и други части на всемира).

Експериментът е бил позволен след като човешкият род е проявил агресивност и склонност към унищожение. Това са потомците на Адам и Ева от библейската притча. Групата АБ- за космическото досие на духа носи информация, че някога прародителите са били последователи на космическите недоволници, водени от Луцифер. Хората с тази кръвна група и комбинация имат бурен житейски път. Често са силно алергични. Сред тях най-много има случаи на физическа и умствена инвалидност или лудост.

Картината за всеки конкретен човек се усложнява, когато се прибавят индивидуалните и груповите кармични влияния, както и духовният опит на индивида.

Духът в своята еволюция е способен да коригира несъвършенствата на физическата обвивка, която приема като тяло на Земята.

Кръвните клетки са разумни и помнещи. Те могат да реагират на мисълта и да се прегрорамират, ако човек има постоянство и воля. Това е реална възможност за живот, в който програмата на жизнените функции не е обременена кармично или от съзнателен избор на дефектно и проблемно тяло. Повечето от болестите на тялото са отглас от проблеми на психично ниво или на неправилна реакция спрямо външните и вътрешните условия - начин на живот и хранене, работа, нагласа на мислене.



Кръвта, еликсирът на живота на тялото, се влияе и от кръвопреливането от донор. Когато се ражда нов живот, в него е кодирано количеството и качеството на тази важна течност. Кръвната група и допълнителният елемент (RH+ или -) са атрибут при моделирането на тялото, избрано от духа.

Чрез въплътяване в тяло от плът и кръв човешките същества пазят спомена за космическата си идентичност. Кръвната група е винаги една и съща в поредицата от прераждания, но има варианти на избола на RH+ или RH-. Така се правят опити да се уравновесят мутациите, а и да се трупа опит, чрез който да се върви напред.

Лекарски екипи вече работят над създаването на изкуствена кръв - универсален серум на живота. Тя ще е от типа 0+, защото се приема от всички останали групи в животозастрашаващи ситуации.

Предстоят нови медицински открития за предназначението на кръвта и свойствата на кръвните клетки, чиято удивитерна памет носи огромна информация. По нея може да се възстанови самоличността на човека и принадлежността му като разумен вид. Може би ще станем свидетели на това в близките няколко десетилетия.

starcivilizations.blogspot.bg/2016/02/1.html#more




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8686158
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031