Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.03.2016 16:10 - Google който е меко казано просемитски, строи мистериозна база в пустинята/Звяра и Великата блудница от Откровението на Йоана
Автор: budha2 Категория: Технологии   
Прочетен: 1760 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 30.09.2016 22:15

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image
             
Черното масло " Goo " е наричано "чисто зло", "древно зло" или просто "зло", което идва по разбираеми причини от дълбините, дефинитивно това кара овчите съзнания да правят асоциации с думи като "ад". На английски думата е "Evil:", което пък е обратното на "Live", oт това по-ясно как да се обясни "Живот Унищожение", ясно и просто!

image

Google строи гигантски радиопредавател в американската пустиня, а предназначението му е мистерия пише ,,Индипендънт". Поредният голям проект на компанията е забелязан от сайта ,,Hackaday", който попаднал на лиценз за излъчване от американската Федерална комисия за комуникациите, издаден на 23 февруари.

Документът се отнася за планиран строеж на рядко използваната площадка за космически полети „Спейспорт Америка” (Spaceport America) в щата Ню Мексико и не разкрива много подробности за сенчестия проект.

           image


Споменава се обаче, че целта са „изключително преки” и мощни излъчвания на широк диапазон от радиочестоти, които обикновено се използват от комуникационни устройства и безжични рутери.

Google ограничават детайлите по тайната разработка, с цел защита на търговските интереси на компанията, но най-вероятно тя е свързана с проектите „Skybender” и „Loon”. Първият е все още неясен план за високоскоростна 5G безжична мрежа, която да се основава на летящи дронове.

Вторият проект отново е свързан с разпространение на безжичен интернет, но чрез балони с горещ въздух. Тестови въздухоплавателни съдове вече се изпробват в Шри Ланка.

Възможно е новият радиоизлъчвател да послужи за съвсем друг и тепърва започващ проект от ада.

image


ИЗВЪНЗЕМНОТО ЧЕРНО МАСЛО

image

             
> Google планира да пусне безплатен Wi-Fi в целия свят


image


illuminatibg.blogspot.bg/2016/03/google.html


Звяра и Великата блудница от Откровението на Йоана

Историята на света е пряко свързана с историята на синовете по плът произхождащи от Абраам – "Божият възлюблен"! Историята на Спасението на юдеите – идването на Месия, както и идването на антихриста в Последните времена са свързани с този мъж Авраам и народите произлизащи от неговите чресла чрез двамата му сина – Исаак , дал началото на еврейският народ и Исмаил, дал началото на арабо-филистимския народ. Историята на света е пряко свързана с историята на тяхната семейна-вражда между Иаак/Яков и Исмаил/Исав. Два воюващи лагера на кръвни братя от началото и до края на света. Неразбирането на този ОСНОВЕН ФАКТ И БОЖИИ ПРОМИСЪЛ води до неправилно тълкуване на библейските пророчества за цялата история на света, както и за Последното време!
И така те са дали началото на:
два народа:

* "Божият народ": еврейски по плът

*сатанинския народ: арабо-палестинския по плът
и две религии: * на Бога/ на Княза на този свят - Сатана/ – юдейската, чиито апогей е християнството.

Всички останали сатанински религии, които намират своя апогей в исляма, който е интегрирал в себе си много от техните вярвания и практики, от където ще произлезе водача на погиващият свят Антихриста, но който също ще е син по плът от Абрахман, но по духа от сатана, Княза на този свят и на нечистите сили в Поднебесната.

image
"Преди да навърша 9 години, вече бях научил основната доктрина на арабския живот : Аз против брат ми, аз и брат ми срещу баща ни, семейството ми срещу братовчедите ми и целият клан, клана срещу племето, племето срещу света и всички заедно срещу неверниците
Леон Юрис.Това е познато от Тора и Талмуда


В Последните дни ще има два противоположни дома, единият посветен на Йехова, а другият – на Сатана. „Дебелата сянка” в Езекил 31:3 би могла да бъде черното наметало, което покрива блудницата Кааба в Мека, а каналите или потоците навярно говорят за пълчищата от хора от целия свят, които идват да се покланят на Сатана, като милиони тичат около неговия идол и му се покланят.
ХАДЖ (ПОКЛОННИЧЕСТВОТО)

В центъра е Кааба. Човек може да види множествата от хора, които обикалят около него. Когато завършат обиколките си (7 обиколки), от външните тълпи влизат други, които продължават обикалянето.

Препратката с проститутка в Откровение 17 по отношение на „Блудницата Вавилон” не е случайна: „Жената (блудницата) беше облечена в пурпур и червено” (ст. 4) като че ли почти се съвокуплява с Черния Камък на Кааба, който исторически погледнато е бил посветен на Афродита, богинята проститутка, която била наречена „Афродита Порне” (Афродита Проститутката), „богинята, украсявана в червено”, подобно на описанията, дадени в Откровение 17:4.

Йоан Дамаскин отбелязва: „След като поклонението Хадж било реформирано от Мохамед, ‘търкането и целуването на [Черния Камък]… било изпълнено с изключителна страст.’” Мюсюлманската традиция дори увековечава богохулството, че „върху него Авраам е имал полово сношение с Агар” (Сахас. Ереси. Страници 88-89). Франсис Бъртън (Том 3, стр. 295) пише относно Кааба, че „частта от покривалото (Кисва), покриваща вратата, е наречена [бурка] точно като воала, който арабските жени носят пред лицето си… всъщност арабските мистици дори сравняват Кааба с девица, украсена с най-пищната си сватбена премяна.” Дори и днес по време на поклонничеството си Хадж мюсюлманите целуват, търкат и галят Черния Камък.


За да разберем правилно Писанията и това, какво наистина ще се случи,
ПЪРВО трябва да си отговорим на въпроса: Защо палистинците наследствено мразят юдейският народ? Защо има толкова много омраза и противостоене. Ние трябва да открием, за какво всъщност се води тази борба, защото тази борба е свързана с Последното време, която ще приключи с голямата битка при Армагедон:
1. Имаме двама първородни Исаак от законната съпруга и Исмаил от робинята на Авраам, който се роди пръв по земно време.
2. Имаме и Исаак, който е ПЪРВОРОДНИЯТ от ЗАКОННАТА съпруга и, който е ПЪРВОРОДНИЯ по ОБЕЩАНИЕ и БОЖИЕ БЛАГОСЛОВЕНИЕ.
3. Имаме и Мястото - Свещената Планина /която е преобраз на властта над ЦЯЛАТА ЗЕМЯ/, където Авраам трябваше да принесе Исаак в жертва, но Корана казва, че Авраам е трябвало да принесе в жертва Исмаил /а си спомняте, че Бог по чуден начин запази живота на Исмаил и майка му от смърт в пустинята, когато бяха изгонени от Аврам, и там се казва, че ще живее за противостоене на брата си Исаак и потомството му/.
СЛЕДОВАТЕЛНО двамата Първородни братя от законната съпруга и от слугинята се БОРЯТ за наследственото владение на Първородния син – ВЛАДЕНИЕТО НАД ЦЯЛАТА ЗЕМЯ, кому да принадлежи тя заедно с живеещите на нея!!! Свещената Планина не е някакво парче земя, това е „парчето“ земя на тяхният баща Авраам. Парчето земя на Бога, където той замени жертвата на първородния с дадена от Него Жертва, която е преобраз на Неговият Син Господа Исуса Христа!
Това е една започнала в древността борба между двама кръвни братя, които и двамата са първородните на майките си: Исаак е първородният от законната съпруга на Авраам, и е Първородният по БОЖИЕТО ОБЕЩАНИЕ за БЛАГОСЛОВЕНИЕ – РОДЕН ПО СВРЪХЕСТЕСТВЕН НАЧИН; а Исмаил е Първородният на Авраам, но от слугинята –роден по естествен начин!
Исмаил е баща на Арабите и филистимците, а ако за Вас така е по-добре.... Исмаил (+Исав защото Исав по-късно си взима жена от Исмаиляните и така се влива в тяхната кръвна линия. А както знаете и той е имал същата вражда с брат си Яков за Първородството /по Божие благоволение и обещание за Яков и естественото Първородство, което Бог му отне и даде на по-малкият му брат Яков). Следователно към първата семейна-вражда между Исаак и Исмаил се прибавя и втората семейна-вражда между Яков и Исав, но и двете са за ПЪРВОРОДСТВОТО, за БЛАГОСЛОВЕНИЕТО НА ПЪРВОРОДНИЯ и за неговото НАСЛЕДСТВО!.
АВРААМ + Сара чрез Исаак - Яков са: юдейската /по плът и Дух/ и християнските нации /по Дух прибавени към Божия Народ – Израил/
Авраам + Агар чрез Исмаил се представлява от модерните арабски нации в Близкия Изток, а чрез Исав се представлява народа едом, или филистимците (палестинците)
Ние не можем да разберем, кой е звяра от Откровението, ако първо не разберем, коя е Вавилонската блудница, 10те рога, 7те глави от Откровението и всички останали непонятни неща. А за да го разберем правилно трябва да разберем, че НЕ става въпрос за Западния свят, а за ИЗТОЧНИЯТ – юдеи и арабо-филистимци – кръвните братя и тяхната история, от начало до самият край! Когато авторите от Библията говорят за света... в библейските времена, те говорят само и единствено в контекста на историята на тези народи и местата обитавани от тях! Не забравяйте, че всички Божии пророци са юдеи и говорят за историята на своя народ и Божият план за тях, не за нас, присадките по благодат! Една от основните грешки, които направиха и правят много от специалистите тълкуватели на пророчествата е, че те инплантират в библейското тълкувание нашето гръцко-римско разбиране с мотото „Всичко се върти около нашата култура“. Но Рим се намесва само защото за определен период е господствал над тях - евреите!!!!

Финални доказателства:

На арабски названието „филистимец“ се произнася като „палестинец“
В 10 стих на Обадя се казва: „заради насилие срещу твоя брат Яков...“
На еврейски „Хамас“ (Хамас) означава насилие
При тълкуванието на събитията отпреди и за Последното време на Голямата скръб трябва да се разбере, че основно става въпрос за историята на Израил и кръвните му роднини! Битката на Последното време между Месия – Исус, кръвния потомък на Авраам чрез Исаак и Антихриста –и кръвния потомък на Авраам, но по Исмаиловата линия, защото Сатана във всичко имитира на Бога и се бори с Теос Ра сина на Ра за ПЪРВОРОДСТВОТО по плът и по Дух и за НАСЛЕДСТВОТО над земята! Той иска той да е Господ на тази земя и хората на нея. Така, че ПОСЛЕДНАТА ОКОНЧАТЕЛНА БИТКА ще е отново между кръвните брата Исаак - Месия/ евреите, към чийто корен ние сме само присадени, защото временно естествените пръчки са отсечени, но в последното време те отново ще се присадят и ще станат и те Христови, за да се случи, това което трябва да се случи/ и Исмаил /араби-филистимци – мохамедани са чисти сатанисти/– Антихрист!

ЗАПОМНЕТЕ И РАЗБЕРЕТЕ: ТОВА Е продължението на древната битка на Исаак и Исмаил, на Яков и Исав, на Давид и Голиат, а в Последното време на лъвът от Юдовото племе Сина по плът на Авраам и по Дух на БОГА Господ  Хор Христ.  И сина на Авраам по плът и по дух на нечестие на сатана антиХРИСТ! Тази битка винаги е била и между два различни Бога, на които са се покланяли тези два народи:

1. В Евангелията към Христос се обръщат с думата "Равви" която погрешно се превежда като "Учител", и в действителност даденото слово означава "Ра въплащение" Това говори за това че съвременните текстове в Евангелието са синкретични адаптации на древни рамейски текстове за въплъщението на Рa, където към Те_Сий Ра_Огу = Теос_Раоху се обръщаха с "Равви". В допълнение, тъй като Христос, проповядвайки арианството си, е действал в Рим, покланящ се на Рa, много от тези, които слушаха учението му, самите те са Раями = рамейци= римляни, го приемаха за второ въплъщение на Aбог Рa, и затова го наричаха с думата " Раввин "=" Рави "=" Рa въплъщение. " В бъдеще, действителното значение на това именуване беше скрито, и сега е преведено с толерантната дума "учител".
Ще обърнем внимание, че:
Равви = Рави НА КОЙ СЕ КЛАНЯТ МЮСЮЛМАНИТЕ И ПОКЛОННИЦИТЕ НА АНТИХРИСТА


Самата дума Мекка, означава реверсираната „Майка“, или „Майката, Черната Мадона, Санта Муерте“, т.е. МАЙКАТА НА ВСИЧКИ ЕВЕРИ, която ще роди АНТИХРИСТА, нейният син със Сатана!!!
* Друга религиозна практика: целуването на камъка.

image

На кратко планът на ционистите, който е "продължение на "рухването на комунизма""..ама, че лаф! Ако "комунизмът рухне" значи "рухва и юдаизма", а те се канят да стоят до края на кали-юга, значи има нещо гнило в "рухването".Та, ционистите след 11 септ. 2001 са в нов етап от "световния ред" и в това число мюслитата играят роля, както преди национал-социалистите в Европа...По принцип, ционистите са национал-социалисти. Ето къде виждаме в ислямът нишката на едновременоста юдейския тандем "социализъм-националсоциализъм". Цитирам ислямист" "Исламът е мирна религия, но разрешава атаките, като самозащита". Как ги направялват ционистите?... Заселват ги в Eвропа и им дават прекалено много права(и те се плодят,като знайци- аллах дал !) пред други, примерно пред славяни, китайци или от Далечния Изток. Разбира се, хем им вършат черната работа, хем са им част от плана за "ОБЕЗКЪРВЯВАНЕ" на местното (домакинско) НАСЕЛЕНИЕ...Как ще стане точно диктатът на юдеите описан в "Протоколите на ционистите"?...-ще стане, като цитирам "ГОИТЕ САМИ СИ ИЗБЕРАТ ДИКТАТОРЪТ"( в танахът пише, за "rod of iron", дори в яхувистичното "откровение на йоан"). Юдейският цар ще се наложи след като лансира ПЪРВО ислямът сред "гоите"(говедата)-християни и после ще го(ислямът) разруши, идвайки, като "победител" с новата СИНТЕЗА. Ще го(ислямът) радикализира, понеже е ПОДОБЕН НЕМУ и ще принуди европейците ДА ИЗБЕРАТ финият диктат на ционистите пред пещернячеството на ислямът.


image

А тази физическа практика е взета от духовната такава от реверсираното БОЖИЕ СЛОВО Библията, където е написано, че има само Един Камък, Който е Достоен да бъде целуван в духа, и този Краеъгълен Камък е Йошуа. Ако ти целуваш този Камък със цялото си сърце и Му се покланяш от цялата си душа и му служиш с целия си живот, Той ще прости греховете ти, НАПРИМЕР УБИЙСТВАТА НА ГОИ!

image

И ЕДВА СЕГА идваме до същественността на въпроса, за Великата блудница Вавилон:
* „И...той ме отнесе духом в една пустиня, където видях една жена, седяща на червен звяр, покрит с богохулни имена /360те имена на бога-сатана, които са намерени в Кабба/, който имаше седем глави и десет рога“ Откровение 17:3
* „Пророчество за КРАЙМОРСКАТА ПУСТИНЯ:...

image

И Той проговаряйки рече: Падна, падна Вавилон...! „Исая 21:1,9 Същите тези думи, които са цитирани в Книгата на Откровението, ни дават точното място на актуалният духовен Вавилон, столицата на сатана.

image

Това е точно - МЕКА, това е директо в КРАЙМОРСКАТА ПУСТИНЯ, там, където пристигат ВСИЧКИ кораби на царете от ЦЕЛИЯТ СВЯТ, и откъдето се взима нефта за ЦЕЛИЯТ СВЯТ, който се транспортира и експортира чрез НАЦИИТЕ.

image

Всички НАЦИИ блудстваха с Вавилон, „ние станахме богати чрез нейното вино“, са собствените им думи според Библията.

image

И кое е ВИНОТО на ВАВИЛОН? То не е нищо друго, освен виното от пустинята, както ни казва Библията, НЕФТА на САУДИТСКА АРАБИЯ.
/Виното на Хор/Христ е кръвта на гоите, пролята за неговото спасение, а кръвта на земята, чийто княз днес е сатана, е нефта, продукт получен чрез гниенето на органичните трупове на насилствено избити изведнъж животни и дървета за милиони години, извираща за смърт духовна и физическа! Дори цвета на нефта е цвят на тъмнината!/

image

Разбирате ли, това е съвременният Вавилон, не географски Вавилон, но тайният Вавилон – Мека и Саудитска Арабия, центъра на ислямизма!

image

Тайният Вавилон е вавилонската икономическа система, която контролира ЦЕЛИЯТ сегашен СВЯТ. Мога да Ви уверя, че цялата борса се контролира от нефта.

image

Целият свят се контролира от нефта. Борсата пада и се срива поради нефта. Глобалната парична система се контролира от нефта.

image

ВСИЧКИ УПРАВИТЕЛИ НА ЦЕЛИЯ СВЯТ СА пили и СА СЕ ОПИЛИ от нефта – виното на Блудницата. Нефта е това около, което целият свят днес се върти.

image

portal-bg1.ning.com/profiles/blogs/1-7

image

Концепцията за "нищо" математически показва "нула", лингвистично в идиш, тази думата е "глупак", преведена като "нищо", "нула", "дупка" и т.н. Тогава "Небесния Отец" = "Бог-нищо" = "Майстор на Нищото" може да бъде езиково изразен като El_Loh = Al_Lah = "Аллах" - понятието, е широко представено в Библията и Корана, означава, че християните, исляма и евреите наистина се покланят на " Властелинът на несъществуващото ", т. е Йис. Ето защо, когато ислямистите прокламират "Аллах Акбар", това се представя като: Аллах акбар = Ал_Лах Ак_Ба_Ар и означава "Господ (Aл) на нищото (Лах) командващ (Ak) духа (Ba) на мрака (Ap)." Следва да се отбележи, че тъй като Ба - е духът, и следователно има статут на юридическо лице с нестопанска цел, езиковия еквивалент на термина ще бъде "Йис". Тогава Духът на тъмнината Ба_Ар може да бъде представен с еквивалента Йис_Ар = Изр, което е в основата на концепцията за "Израел", което означава, че юдаизма се покланя на "духа на тъмнината." Същт е случаят в християнството, където Исус е Йис_Ос - ". е чист (Йис) за захранване/сила и величие (Oс)" Както видяхме, че Йис във връзка с това се равнява на концепцията за Ба, то: Йис_Ос = Ба_Ос = «Бес» Наистина, демоните според православното учение са не-сущи,невъплатени (чисти) духове, началникът на които е Йисус/посветен масон/. Ето защо те му се подчиняват и се страхуват от него.

image

Фигура 13 Разпъването на Свети Петър в обърнатия кръст - "котва", така е по-удобно да се втурне направо към ада в ядрото на Земята, където е неговия "бог" - дракона змия Хор-Христ.

Сега е ясно, какво е търсил Рьорих, наричайки я "я" с Думата "Шамбала. В речта Ra "Shambhala" означава Сим_Баал (-а), царството на Сим-Ваал, подземен дракон-змия-Христос хор. Ние знаем, че раннохристиянския символ е котвата. Първите християни правят татуировки във формата на котва, за да различават своите. Ако рамейския кръст прилича на буквата Т (т.нар "Тау кръст"), арианския кръст - е обърнат "Tau Cross" като форма, която е под формата на "котва" = «анкер» = якор. Именно на тази обърната "Tau Cross", или "котва" = котва е бил разпнат по негова молба, апостол Петър. В тази връзка, абсолютно неслучайно е друго добре познато име на Петър, която му е дал Исус, а именно, "камък", добавяйки, че с този "камък", той ще изгради вярата си.


image

Фигура 13 Напречна котва. Колоната с кръст и полумесец на площада в Клагенфурт (Австрия)

Факт е, че в онези дни като котви за корабите, често се използва големи камъни. Наричайки Петър "камък", Исус го оприличил с анкер, или "котва". Оказва се, че след разпъването и възнесението на Христос в "небето" = на "Нево", тоест, Nav, в царството на мъртвите, апостол Петър беше като котва, уловена за Христос в ада, да се държи на повърхността, като кораб в бурно море, "християнска вяра", без да позволим да изчезне в бездната или да се разбие в някой риф от земния живот.Ето защо Петър поиска да го разпънат с главата надолу. По-рамейски "апостол" = Абос_Те_Эл, което се превежда като "възкресението (Ab = AB) голямо (Oс) разпнат (Te) владетел (Eл)." Това означава, че Петър е обявен за възкръснал Христос, негово "прераждане", или Мессия = «Моисей» Доколкото самия Исус също наричали Месия, този термин в редакцията «Мосес» = «Моисей» се прилагал както към Исус Христос и към Неговия апостол (негово "прераждане"«реинкарнация») Петър. Лесно е да се забележи, че ако прочетете думата "Мойсей", наобратно, получаваме: Мосес



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8686456
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031