Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.03.2016 11:07 - Шпионски игри / Всеки срещу всеки, но всички за Израел
Автор: budha2 Категория: Технологии   
Прочетен: 629 Коментари: 0 Гласове:
1



image


Шпионите са обединени в отделна, неогласена гилдия – като евреите – съставляват невидима status in statu – държава в държавата. Интернационал, шпионски Интернационал. Интернационал на дебнещите и слухтящите. Понякога, както разбираме, неговата дейност остава незабележима и неизвестна дори за държавните ръководства. И това е твърде опасно. То дава допълнителен тласък на новия световен ред по пътя му към единна държава на планетата.

Колегата на Корсо от американското военноморско разузнаване Милтън Уилям Куупър разкри:

„Английската франкмасонска организация беше използвана от КГБ, за да проникне в Британското разузнаване и да го превземе отвътре. Британското разузнаване е синоним на Четъм Хауз, по-известно като Кралски институт по интернационални въпроси, организацията-майка на Съвета за чуждестранни отношения в Съединените щати. Английската държавна полиция Скотланд Ярд разпореди на своя персонал да не се присъединява към масоните от страх, че същото може да се случи и на нея. Разбира се, цял живот ви казват, че франкмасоните са благотворителна организация на братя, които имат склонност да служат на обществото. Продължавай да четеш, о, ти, невинни човече!…

Всички офицери от военноморското разузнаване [на САЩ], с които съм работил, бяха масони… Връзката ми с обществото „Дьо Молѐ“[95] на младини може би е била причината да бъда одобрен и приет в службата за военноморска сигурност и разузнаване. Поне така си мисля…

Докато се подвизавах във военноморското разузнаване, прочетох, че поне веднъж годишно, може и по-често, две ядрени подводници се срещат под вечно ледената полярна шапка, събират се и си другаруват при затворени люкове. Представители на Съветския съюз се срещат с Политическата комисия на групата Билдерберг. Дават на руснаците писмения сценарий за техните следващи действия и изяви. Темите от дневния ред включват съвместни усилия в тайната космическа програма, която ръководи „Алтернатива 3“. Сега притежавам официални фотоснимки на НАСА на лунна база в кратера Коперник.“

Убиха и него. Шерифи го разстреляха пред дома му с… автомати „Калашников“!

Рупърт Уилям Саймън Еласън е британски историк и журналист, специализирал се в изследването на причините за войните и в дълбините на шпионажа. Бивш член на Консервативната партия, десет години беше член на Парламента. Има издадени няколко книги под псевдонима Найджъл Уест. В момента е отговорен редактор на европейския вариант на списание „Световен разузнавателен преглед“ (“World Intelligence Review”), излизащо във Вашингтон. Лондонският седмичник “The Observer” го обяви за „експерт на експертите“ в областта на разузнаването.

image

Найджъл Уест направи цялостно и подробно изследване на проникването на офицери и сътрудници на съветските секретни служби в британските. Книгата му, озаглавена „Циркът: Операциите на MI5, 1945-1972“,[98] е истинско изобличение на лицемерието на западния елит.

Никак не е случайно, че някога финансираният от Ротшилд най-голям ционистки лидер и пръв президент на държавата Израел Хаим Вайцман заявил:

„Независимо от привидните търкания, ударите под кръста и различията между американската и съветската демокрации, ние сме един народ. Ние сме едно цяло и не е в наш интерес Западът да освободи Изтока. Защото стори ли го, избави ли поробените народи на изток, Западът неизбежно ще лиши еврейството от източната половина на неговата империя.“

Всичко в името на Израел!

Ветеранът от Войната в Персийския залив Стивън Снѝгъски, автор на книгата „Прозрачният заговор: Планът на неоконсерваторите, Войната в Близкия изток и националните интереси на Израел“, пита:

image

„Съществува ли някакво доказателство, че Израел и неговите поддръжници успяха да уредят нещата така, та Съединените щати да се бият за техните интереси?“

И си отговаря сам:

„За да изкопае истинските мотиви за планираната война срещу Ирак, човек трябва да зададе критичния въпрос: Как терористичното нападение от 11 септември доведе до планираната война срещу Ирак, въпреки че няма нито едно реално доказателство, Ирак да е замесен в 11 септември? От момента на атаката на 11 септември неоконсерватори от предимно (макар не изключително) еврейски произход и с десни ционистки убеждения се опитваха да използват 11 септември за подбуждането на широка, мащабна война срещу ислямския тероризъм, целите на която биха съвпаднали с тези на Израел.

Макар че терминът „неоконсерватори“ е масово употребяван, едно кратко описание на групировката може да бъде от полза. Мнозина от неоконсерваторите първо поколение първоначално бяха либерал-демократи и дори социалисти и марксисти, често – троцкисти.Те свърнаха надясно през шейсетте и седемдесетте години, когато Демократическата партия отиде при Макгавърнската антивоенна левица. А загрижеността за Израел зае видно място в това преместване надясно.“

„Неоконсерваторите са по-лоши от комунистите, защото се стремят към световна власт повече, отколкото комунистите, когато и да било“ – смяташе действителният американски консерватор и патриот Юстис Мълинз. – „Неоконсерваторите са по-опасни, понеже възприеха комунизма и го теглят към една еврейска победа. Те го разбират като последното транспортно средство към световното господство.“

image

Еврейският политолог Бенджамин Гинзбърг обяснява това така:

„Онзи основен фактор, който ги тласна безвъзвратно надясно, беше тяхната привързаност към Израел и нарастващото им разочарование от Демократическата партия през шейсетте, когато тя взе все повече да се противопоставя на американската военна готовност и на все по-голямото и залюбване с каузите на „третия свят“ (т.е. с правата на палестинците). В десния твърдолинеен Рейгънов антикомунизъм, в неговата ангажираност с американската военна сила и готовността му за политическа и военна намеса във вътрешните работи на други народи, с цел прокарване на демократичните ценности (и американските интереси), неоконсерваторите откриха едно политическо движение, което би гарантирало сигурността на Израел.“

Като обсъжда военната мощ на ционисткия рай, която не му носи сигурност, Бенджамин бейт-Халами съзира в негово лице далечен родственик на средновековната държава на кръстоносците. Те също били по-добре въоръжени от арабите, но оцеляха едва два века. Впрочем окончателния удар с меча над нейното залиняло тяло нанесли дедите ни, предвождани от цар Калоян. Та авторът приключва книгата си „Първородни грехове“ със следните мисли:

„Сега Израел представлява проблем и капан. Тъй като израелският въпрос е наследник на еврейския въпрос.“

Така изглежда, но е по-точно да се каже, че и Израел действа в полза на Братството – на тайния финансов Интернационал. А еврейският въпрос беше създаден изкуствено, за да се сбъднат мечтите и плановете на Ротшилдови и останалите от Големия синедрион – Братството.[107] Този съвет на ционските мъдреци свика под червеното знаме на Ротшилдови безчетна фаланга от лесни за вербуване сбърканяци – престъпници, кариеристи, амбициозни некадърници, лумпени, до един заклети материалисти – почти всички явни или латентни хомосексуалисти, организирани в масонското движение.

Комунистическите партии бяха негови (на масонството) флагмани. Не се подвеждайте по смешния масонски плач от официалните забрани на движението в тоталитарните общества. На практика точно те бяха и са на власт в тях! Истината е, че на гореспоменатите дефектни люде им надяват всякакви маски – на социалисти и фашисти, на консерватори и либерали, на интернационалисти и националисти, на болшевики и антикомунисти! Обаче те, до един, когато бъдат поставени на различни равнища в най-разнообразни сфери на обществения живот – от стопанството, през културата, до политиката – служеха (и служат) на едни и същи господари. Не рядко дори не познават чорбаджиите си. Казват, че доста от тях може би не осъзнават ролите, които изпълняват. Което говори красноречиво за техните умствени възможности.

            image

През последните близо 100 години САЩ, СССР и Русия винаги са действали в синхрон. И според мен не е чак толкова важно, кой от двата края на тази ос на злото е доминирал. Може би най-точно е да се каже, че водещият полюс е бивал сменян в зависимост от конкретната обстановка и необходимост.

Една от целите на илюминатите-комунисти, предвождани от Ротшилд, е постигната. Стопяването на средната класа е факт навсякъде по света. Този процес, безумните войни и терористични актове, служещи и за насаждане на страх, лишиха милиарди хора от свобода.

image


Чрез собственото си свръхбогатство и непрестанното причиняване на разорения и бедност сред мнозинството, онези по-малко от един процент, които са допуснати в Братството, придобиват прекомерна, абсолютна власт.

http://diagnosa.net/




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8722510
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930