Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.03.2016 19:32 - Ротшилд ли е Aнти Христос?/Новия Еврейски Ред /Гойските народи, възпрепятстващи появата на нова еврейска ера на съд
Автор: budha2 Категория: Технологии   
Прочетен: 2392 Коментари: 1 Гласове:
4

Последна промяна: 15.01.2017 22:34

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image
https://pp.vk.me/c312724/v312724015/4693/OJzFxitTzeg.jpg



Тази карикатура илюстрира коронованите глави на Европа - на мними владетелите на деня - поклон пред Лионел Ротшилд на престола си от ипотеки, заеми и пари в брой. В действителност, това е реалността на деня, ефективното сбъдване на вековната еврейска мечтата за един нов световен ред - еврейска Утопия - при който всички други народи на планетата ще се поклонят на еврейския народ, новите управници на Земята. Наистина, Ротшилд е бил известен като "цар на царете."

(Michael Collins Piper- The New Вавилон) -

И неандерталеца ще царува върховен?

Утопия ... за някои


Има доказателства, - това не е "ТЕОРИЯ" - че отдавна установени и широко разпространени еврейските религиозни учения твърдят, че еврейският народ в крайна сметка ще дойде да управлява света, че те са по-добри от всички други хора и че в крайна сметка те ще са, по същество, пословичната "майсторска" раса. Това са фактите за тази странна (и опасна) философия като откъс от книгата на Майкъл Колинс Пайпър, The New Вавилон . Това ще бъде неприятно четиво за тези, които никога преди това не са били атакувани от философията, описана в древната еврейска традиция.

- Willis A. Carto
редактор и издател
на Barnes Преглед
май / юни 2010


Майкъл Колинс Piper през 1932, издава една забележителна книга, озаглавена Еврейската утопия , която той посветил на Еврейския университет в Ерусалим. Robert H. Williams, американски 
писател националист  от 1950-те и 1960-те години, използвайки за основа книгата на Колинс издава сборник от философия за това, което Уилямс нарича "Ultimate световен ред" - т.е., Новия световен ред , 

Книга на Higger е компилация от проучвания "пророчества, учения, планове и интерпретации на най-видни еврейски равини и племенни лидери за период от около 2500 години", от времето на оралния закон, до писменото начало на вавилонския Талмуд, в който може да се намери това, което Уилямс описва като "двоен стандарт за евреи и неевреи и тяхното национал-милитаристично тълкуване на Тора" (Тора, разбира се са първите пет книги от Стария завет - така наречените "пет книги на Мойсей") книгите разделят хората на "праведни" и "не-праведните." . В крайна сметка, според тълкуването на еврейската традиция,"не-праведните" ще загинат "Higger пише:

За да се разбере равинистична концепция за един идеален свят, ще ни помогне, ако ние си представим една ръка/власт, минаваща от земя до земя, от страна в страна, от Индийския океан до Северния полюс, с маркировка "праведен" и "нечестивите" всеки един от 16-сто милиона жители на нашето земно кълбо. Човечеството трябва да бъде разделено на две-и само на две отделни групи, а именно, праведни и нечестиви. За праведните ще принадлежи всичко онова, което Бог на този прекрасен свят предлага; а за нечестивите не ще принадлежи нищо. В бъдеще, по думите на Исая, и на езика на равините, това ще бъде изпълнено: "Ето, Моите слуги ще ядат, а вие ще гладувате Ето, Моите слуги ще пият, а вие. ще жадувате; Ето, Моите слуги ще се радват, а вие ще се посрамите ". Това е силата на пророчеството на Малахия, когато той каза:" Тогава отново ще се различи праведен и нечестив, между оня, който служи на Бога и онзи, който не служи. "

Ротшилд са започнали да планират, за да се установи Израел като еврейска държава, както 
и капитала на своята световна империя още преди повече от 200 години.


от Хенри Makow Ph.D.
еврейското месианство:? За Хазарския Империализмът
( от 17 Април, 2014)


Зад идеология на Новия световен ред може да бъде пророчеството, че Бог е избрал "Царят на евреите", да управлява света. Това е "Месията", или антихрист, който ще бъде избран от редиците на семейство Ротшилд. Евреите ще управляват тази световна империя с помощта на масони. Този аргумент е описан в рядката, книга, озаглавена "Илия, Ротшилд и Ковчега на Завета"/"Elijah, Rothschilds and the Ark of the Covenant" от Том Crotser & Jeremiah Патрик (Restoration Press,1984) Данните за книги откриванетона Ковчега на Завета - кутия със златно покритие уж построена от Мойсей за да държи Аароновия жезъл и оригиналните Десет заповеди, таблетите на Ротшилд. Очевидно Ротшилд възнамеряват да ги поставят в Храма на Salomon в Ерусалим, за да легитимират своята претенция да бъдат Месия.

image

(Ротшилд и израелски лидери проучват модела на израелския Върховен съд, 
спонсориран от Ротшилд и предназначен да бъде световен съд.)

Според авторите, тази идея се корени в библейски пророчества(по точно планове за изпълнение) за икономически и политически събития. Ционисткото визия е много по-обширна и еврейска родина е само част от нея. "Месианската надеждата обещава на евреите да са световна сила не само в Палестина, а на които всички народи на земята ще отдават почит." (стр. 29) "Този слава за евреите може да бъде постигната само от един човек, потомък на Давидовия дом", който ще доведе евреите да "правда" и "съживяването" на човешката(под човешка раса в Талмуда се подразбират евреите) раса. Според Талмуда, този Месия е от потомството на Давид, който ще подчини езическите народи и ще направи от Израел световна сила.

Обобщавайки Талмуда, равин Майкъл Higger пише, че: "всички съкровища и природните ресурси на света в крайна сметка ще дойдат в притежание на праведните евреи." Това, казва той, е било в съответствие с пророчество на Исая: "В нея печалба и наемът й ще се посветят на Господа; те не се ценят, нито са изложени, печалба ще бъде за живеещите пред Господа, та да ядат до насита и да са в тържествени дрехи. " ( Еврейската утопия, 1932) Очевидно е, че по-голямата част от евреите не са информирани за този план, така е по-лесно да ги манипулират.

image

Обобщение на всичко от Higger:

Като цяло, хората по света ще бъдат разделени на две основни групи: на Израелити и не-Израелити. Първите ще бъдат праведни; те ще живеят в съответствие с желанията на един универсален Бог, те ще бъдат жадни за знания и желание да точката на мъченичеството да се разпространяват етични станински истини за света. Всички останали народи, от друга страна, ще бъдат известни със своите мерзости: идолопоклонство и подобни актове на нечестието. Те ще бъдат унищожени и ще изчезнат от земята преди въвеждане на идеалната за евреите ера - НЕР.

Накратко, това е ефективно обсъждане на масивно изтребване на тези, които стоят срещу еврейската утопия - Новия световен ред(Новия Еврейски Ред -НЕР).

Всички тези нечестиви народи ще се изправят пред съд, преди те да бъдат наказани и обречени. Най-тежка присъда за тяхната гибел ще бъде произнесена над тях само след като минат "справедлив" съдебен процес, когато ще стане ясно, че тяхното съществуване може да възпрепятства появата на идеалната еврейска ера. По този начин, при идването на Месия, когато всички праведни народи ще отдадат почит на идеалния праведен лидер и ще предлагат подаръци за него, нечестивите и корумпирани народи, чрез реализиране на подхода на тяхната гибел, ще донесат подобни подаръци на Месията. Подаръците/подкупите от гойските народи  ще бъдат отхвърлени като много зли лица трябва да изчезнат от лицето на земята, преди да може да се установи идеалното човешко общество от праведните йудейски народи.

И като се има предвид факта, че еврейската концепция за Месия често се оказва, че е самия еврейски народ са "Месия", какво Higger е описал като следствие. Това, което те наричат Армагедон? Armageddon, в еврейската традиция, е последната битка, в която евреите веднъж и завинаги ще се установят тяхната абсолютна власт над земята. Според анализ на еврейските учения по отношение на това Higger пише:

"Следователно, Израел и другите праведни народи ще водят биткас с обединените сили на злото, нечестиви народи под ръководството на Гог и Магог. Събрани за нападение срещу праведните народи в Палестина близо до Йерусалим, неправедните ще претърпят съкрушително поражение и Сион ще остане в центъра на Божието царство. поражението на неправедните ще отбележи унищожение на силата на нечестивите, които се противопоставят на Божието царство, за установяване на нова идеална ера.

Обърнете внимание на използването на термина ". Нова идеален ера" Не е случайно, че терминологията е отражение и напомня на термина "нов световен ред",т.е. при който тази еврейска утопия -ще се случи - тази "нова идеална ера" да бъде. Тази борба не само ще бъде борба на Израел срещу нейните "национални врагове", но кулминацията на борбата между "праведни" и "неправедни." Така казват, еврейските мъдреци. Кои са "нечестивите"? Higger обяснява, че "нечестието" е "препятствие за Божието царство."

image

За разлика от това, което средният американски християнин би помислил за всичко това, или възприема в контекста на християнската си вяра, която се надява на универсалната царството на Бога на небето, в рая, еврейска утопия, описва"нова идеална ера "- Новия световен ред - като " универсален рай на човечеството ... установено в този материален свят ",  без позоваване на какъвто и да е бъдещ свят.

Кой ще управлява този нов световен еврейски ред? Според оценка на еврейската традиция Higger пише: ". Той ще бъде потомък на Давидовия дом" Higger ни съветва, че талмудически традиция казва, че "потомък на Давидовия дом ще се появи като ръководител на" идеална ера ", но само след като целият свят пострада, за продължителен период от девет месеца, от нечестиви, корумпирани правителства,... като исторически традиционно това е Едом ". (Забележка: Днес там е официалната международна еврейска организация, Давид Dynasty, която открито работи за проследяване и надолу за събиране всички на потомците на Давидовия дом. Това не е "теория на конспирацията". това е факт. Знаейки какво 
учи Талмуда който се произнася за света, ние може би ще се разберем; мотивацията на тази група.)

image

И, Higger обяснява че целият свят "постепенно стига до осъзнаването, че благочестието е идентично с правдата", и че Бог "разцепва до Израел и че Израел е идеалния праведен народ." Според тези равински учения, които са в основата на вековната еврейска мечтата за създаването на новия световен ред, народите на земята тогава ще се обявят за еврейски владетели: "ние ще дойдем с вас, защото чухме, че Бог Яхвето е с вас." Така че това което равините провъзгласяват е: "народът на Израел ще завладее духовно народите на земята, така че Израел ще бъде високо над всичките народи в хваление, в името и в славата." Обърнете внимание на концепцията за "завладяване" - като в битка. Обърнете внимание на концепцията за Израел вдигнат над всички останали - както в надмощие и превъзходство. Насилие и расизъм към не-евреи:. Толкова просто Не е случайно, че много други еврейски писатели и философи на резултат са казали, че има в крайна сметка ще има глобална религия, всъщност, ние видяхме усилия да се проникнат всички религии на света, за да ги преместят по-близо една до друга, и това, според Higger, е част от пророчеството: "народите първо ще се обединят, за целта призовават името на Господа, за да му служат." с друга думи, няма да има световно правителство и една глобална религия, а както отбелязва Higger и други равини, международната религия ще бъде юдаизма. Това ще бъде "духовно завладяване" на света. Какво ще се случи със златото? Според Higger, въпреки че златото играе роля в завладяването от праведните, на което бе дадено от Бога, в новата идеална ера"златото ще бъде от второстепенно значение в новия социален и икономически ред. Но Йерусалим ще притежава повечето от злато и скъпоценни камъни на света ... обезценяването на значението на златото и неговите подобни не означава непременно, въвеждането на система на обща собственост на имотите. " С други думи, евреите ще имат контрол върху всичко това и тъй като евреите - чрез град на Йерусалим - ще контролат златото, то наистина няма да имаме по-различен резултат от този Новия световен ред, в който ще властват евреите Higger допълнително добавя:


Вторичното значение, отдавано на злато в нов социален ред ще бъде по две основни причини:

1) равно разпределение на частната собственост и други нужди oflife автоматично ще се обезценява значението на злато и други луксозни стоки;

2) Хората ще бъде обучени и образовани да се прави разлика между истинските, духовните ценности и материални ценности.


В действителност, това ще бъде на еврейска власт, седнала в Ерусалим, начело с потомък на Давидовия дом-нататък "Светият" -., Който ще разпределя имуществото на света. Кой ще получи този имот? Отговорът, както е определен от равински орган: "За праведните ще принадлежи цялото богатство, съкровища и промишлените печалби и другите ресурси на света, за неправедните ще принадлежи нищо.." Неправедните народите "няма да се споделят в идеалната ера. " Тяхното правило ще бъдат унищожени за да изчезнат преди въвеждането на Новия световен ред. В "беззаконието" на тези народи ще се състои най-вече в натрупването на нашите пари, принадлежащи към "народа-евреите" и потискащи и ограбващи "бедните- пак евреите". Въпреки че Higger не заявява това категорично, за тези запознати с талмудическата традиция, логика и разсъждения, зад "Хората "и" бедните " винаги са евреите: Талмудът ни учи, че само евреите са човечеството и всички други са животни, като по този начин, разбира се, само евреите могат да бъдат" хора ". А "бедните" са - разбира се - евреите, които са вечно сами боядисани като жертви и угнетени - ". Бедните, преследвани евреи" , като друга група от "лоши" народи ще сполети същата съдба като на първата: ". неправдите им ще се характеризират с техните корумпирани правителства и от техните угнетения над Израел" с други думи, всяко правителство, което стои срещу евреите по този начин ще се счита за нечестиво и неправедно, ако то смее да оспори еврейския глобален дневен ред .: Новия световен ред в крайна сметка, според Higger, е мото на тази всеобхватна еврейска утопия тяхната визия и мечта какво ще бъде след това - и то, обърнете внимание, внимателно: "Праведен-добро тогава унищожение на света! Това е един грешен свят. " Точно така: еврейската философия е, че светът е по-добре да бъде унищожен, освен ако, разбира се, не се управлява от "праведните" - това разбира се са, евреите и тези, които им се кланят - преобладават над "нечестивите", което означава, че не- евреи са всички които се осмеляват да оспорват еврейската власт.

http://www.amfirstbooks.com/


image
     https://henrymakow.files.wordpress.com/2012/06/kalischer.jpg  
               Kalischer честван на израелска марка

Ротшилд се видяха в ролята на месия-посредник, ., ако не Месия още през 1836 г. Анселм Майер Ротшилд получил писмо от равин Hirsch Kalischer, който му разкрива, божествения план: "Нека никой не си представя, че Месията ще се появи внезапно и на фона на чудеса и знамения, довеждащ израилтяните до древното им наследство. В началото обратното изкупуване ще бъде по естествен начин, от желанието на евреите да се заселят в Палестина, и желанието на народите, за да им помогнат в тази работа. " Като имаме предвид, че еврейският холокост е от решаващо значение за създаването на Израел, месианство дава на съвременната история напълно нов обрат. Холокоста вероятно е част от план за подготовка на почвата за появата на един еврейски Месия. След като евреите бъдат върнати в Палестина и храмът е възстановен ", тогава Бог ще им покаже всичките чудеса в съответствие с описанието, дадено от пророците и мъдреците ... Бог ще изпрати Своя пророк и помазан си цар", пише Kalischer.

image
http://www.israelselected.com/wp-content/uploads/2015/10/500-shekel-1980.jpg
(Едмънд де Ротшилд, на Израел 500 шекела)

Алберт Коен, преподавател на Едмънд де Ротшилд, споделя възгледите на Kalischer и ги пропи в своя ученик. В резултат на Едмънд дьо Ротшилд финансира еврейската колонизация на Палестина през 19 век.

Инженерството на Едмънд дьо Ротшилд е  известната афера Драйфус с цел създаване на антисемитизъм и принуждаване на евреи към  подкрепа на Израел като убежище.

Той основава собствена администрация в Палестина, създава земеделски колонии и изкупува цялата продукция на фиксирана цена. Между 1887 и 1899 г. той прави три пътувания до неговите много далечни селища

Ротшилд подчинява волята на народите с помощта на дълга. Как Мойсей се отнася към основният принцип във Второзаконие 15: 6: "Ти ще заемаш на много народи, но те няма да се заемат, и ти ще царуваш над много народи, но те няма да владеят над тебе." Авторите пишат: "Имайте предвид, че тази не е предложение, дадено в Писанията. Това е заповед от Бога на Израел. Заеми с лихва, това е как да завладеят земята. " (175) "Кредити на интереси за нуждите на потребителите и виртуален еврейски монопол в Западна Европа между 12-ти и 15-ти век ... Като със сигурност, недвижимите имоти са най-предпочитани. По този начин евреите, придобити в залог къщи, лозя, ферми , села, замъци, градове, а дори и провинции. "(177) " възхода на абсолютните монархии в Централна Европа доведоха евреите във влиятелна позиция за договаряне на кредити за различните кралски съдилища. Феноменът на 
евреи съдии сега продължава в Европа, включени най-известните Леман, Опенхаймер и Голдшмит в Германия и Австрия ". (180) "Жан Izolulet, член на еврейския алианс на израилтянския Universal пише през 1932:" Смисълът на историята на миналия век е, че днес 300 еврейски финансисти, всички майстори на ложи, управляват света. " (183) "Ватикана влезе под влияние на Rothschild  в началото на 19 век ... Папа Йоан Павел II призна че Римокатолическата църква е все още обвързана с Ротшилд ... през септември 1979 г., папата разкри че Църквата е инвестирала $ 50.0 милиарда  в различни банки на Ротшилд ... "(191) 

ЗАКЛЮЧЕНИЕ

Едмънд дьо Ротшилд играят роля в голяма драма, но ще видите че неговият наследник най-накрая се превърне в анти-Христос. Това се изисква поради това че евреите трябва да се върнат в Палестина, и освен това се изисква огромен, организиран от Ротшилд погром в Европа. (виж "Хитлер беше божи дар за Израел" ) Авторът на протоколите на ционските мъдреци многократно се отнася към световното завоевание от гледна точка на следното "когато ние сме дошли в нашето кралство." Аз съм убеден, че е Ротшилд.


Еврейската месианство хвърля двете исторически и текущите събития в нова перспектива. Чрез дълг, синдиката Ротшилд е пречупил волята и поробил народите на света. Чрез "Арабската пролет" и унищожаването на Либия и Сирия, изостаналите са приведени в съответствие. Накрая, Иран може да бъде доведен до петата във война хлътва клиентски държави Ротшилд НАТО срещу Иран и евентуално Русия и Китай, също така и клиентски-членки. Еврейските 
Кабалистични банкери  (илюминатите) разполагат с план на далечни разстояния за изкачване на техния "Месия. " Всъщност антихриста, за да бъде "Царя на евреите", трябва да бъде избран от Камарата на Rothschild.

За съжаление, "Месия", който ще излезе от тази бъркотия, няма да изкупи света. По-скоро той ще осъди човечеството да векове на страдание и тъмнина. Повечето евреи не са осведомени за този план. Имаме съмнителни безславни свидетелства за консумирането на вековния план за световната тирания на базата на сатанинска мегаломания и деменция на библейските пророчества.

image

Както знаете, версията, че групата на семействата банкери начело с клана на Rothschild пряко влияе на световните финансови пазари, е наречено "теория на конспирацията". Най-общо казано, в словото-Рa думата "конспирация" може да бъде представена, както следва:

конспирация=заговор = сговор => сий_Ка_Эвер, (1) => siy_Ka_Ever (1)

което означава, че "конспирация" не е нищо повече от "това да бъдеш (Sea) дракон-змия (ка) на Въплъщението (AB) АР (ия/и)." С други думи, "заговора" е зло, генерирано от силите на ада, и насочено към осъществяването му в света. Ето защо най-различни конспирации размножават злото в света.
Според Dzh.Entina, автор на "теория на конспирацията и конспиративния манталитет" теория на конспирацията - това е "опит да се обясни дадено събитие или поредица от събития, в резултат на действия от страна на малка група от хора, които работят тайно насочени към съзнателен контрол или промяната в развитието на някои исторически процеси ".
По този начин, тази теория предполага тайна и конспиративност.Mежду другото Библията ясно казва, че в светът работи, "тайната на беззаконието", и настоява да се борим срещу нея. Това означава, че всеки, който отрича конспирация с мотива, че "това никога не може да се случи" - просто противоречи на авторитета на Библията и може да се смята за безбожен атеист.
В едно от нашите проучвания сме доказали основното езиково равенство:

атеист=евреин = иудей(2)

image

Ротшилд, Рокфелер, Morgans, Куна, Loeb, Goldman, Mellons, саксонци, Dupont, Лем ... Това не е пълен списък с имената на еврейските банкери и бизнесмени, които положиха основите на семейната кланова столица още през XVII-XVIII век, а сега техните потомци контролират целия свят. Най-важното нещо за тях е че, и тогава, и днес "психологията на клана": е семеен бизнес, династичните бракове, преследването на някаква тайна, която не е тривиална на обществените цели ... Думата "клан" - това е нещо като "коляното,клетка" Точно така, "клетки", "кошери" наречени структурни звена, съставляващи библейското юдео-царството на Израел, т.е. Кошерен легион.

Лесно е да се отбележи, че от съществено значение за по-горе финансовите господари е банковата дейност. Тя се осъществява чрез управление на парите = "капитал" така те завладяват съвременния свят. Както се казва в Библията, само на 12 "племена на Израел." Тогава Клана на банкерите, е етнически, съставен почти изцяло от евреи, и те могат да бъдат описани като "13-те племена на Израел." Известно е, че "13" е броят/числото на дявола, така наречената "десетична хлебна". Тези 13-ет племена на банкери - по същество са инструмент на дявола създадени, за да извадят "Moshiach" - адския змей-змия Ka - от подземния свят.

Словото Ra потвърждава това: думата "банка" в рамейския език означава "ben_Ka", т.е. "син (= бин) дракон-змия (Ка)." Преди това, проучването на значения словото Ra ни казват, че в еврейския език има две думи, които се превеждат като "син." Тази концепция за "бен" или "бин" [например: Йехошуа бен Нун = Joshua - "Joshua, синът на Навий (и)", Осама бин Ладен - "Осама, сине Ладен (и)", и т.н. ], както и концепцията за "бар" [например, Симоне, Kochba, което се превежда като "Симоне Stars"]

image

Разликата е, че "бен" = "боклук" означава син в плът и кръв, че е "роден" син, и "бар" - един "син по дух" на ада Ara (същото може да се види и в християнството: Православните например, се наричат помежду си "брат в Христа", където думата "брат" = "Ba_Ar_At" = bar_At - "по дух (Ba) Ara ада (Am) поддръжник, другар, близък")

image

Затова еврейските банкери - това са синовете на плътта" на подземния дракон-змия Ka (ben_Ka), което означава, че са били отглеждани не само духовно, но физически като баща си, когато той е въплътен в човешка форма. Това са едни и същи "рептилоиди",биороботи за завладяване на света, за които се говори и в двете западни и руски медии, като ги наричат"влечугоподобни".

      > "Ротшилд" като потомци на Дракона-змия-Хор,подготвящи Второто пришествие от ямите на ада.


image

henrymakow.com/jewish_messianism_behind_
nwo.html


image
              Rembrandt - Portrait of an Old Jew



Гласувай:
4



1. bojil - Ако евреите наистина твърдят, че са ...
15.03.2016 18:11
Ако евреите наистина твърдят,че са майсторска раса- значи са расисти. Ако твърдят,че те са избрания народ- значи са нацисти и шовинисти. Не съм сигурен,че наистина са убедени в това- навярно някои го мислят но не и масовия еврейски народ,който не е по-майстор нито по-избран от нашия.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8684715
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031