Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.03.2016 15:17 - Пламен Григоров: Секретните подземни бази в България все още са действащи!
Автор: budha2 Категория: Технологии   
Прочетен: 3422 Коментари: 1 Гласове:
3

Последна промяна: 15.01.2017 17:38

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image

bg-voice.com/public/files/article_addons/611x343/3946.jpg



Подземният комплекс край ловешкото село Лесидрен, известен като Обект 17


Пламен Григоров е автор на стотици публикации и десетки книги, между които „Ал Кайда” и ислямският тероризъм”, „Червените барети – тайните на Враня”, „Българските спецсили”, „Свръхчовекът от подземния свят” и много други.

image


Спираме се като отправна точка за интервюто на последното му заглавие, тъй като то най-пряко касае България.

- Последната ви книга е посветена на потресаващи неща, които шокират – темата за подземните градове. Има ли нещо, което да разкриете извън книгата?
- Около подземните градове основната информация получих от едно момче. Той се представяше като Андрей Стеохард, от немски произход – баща му германец, майка му - рускиня. Андрей е взет от 6-годишна възраст на обучение в някаква подземна академия. Беше 1994 г. В общи линии, Андрей беше много интересно момче. За мое голямо съжаление, след лятото на 1997 г. той изчезна. Има някои неща, които не съм описал за свръх академията на КГБ. Андрей е живял и е бил обучаван близо 16 години в тази подземна академия.

- Какво представляват тези подземни „академии” в Русия?
- Това са огромни градове, със свои летища, гари, овощни и зеленчукови градини, секретни лаборатории, заводи и т.н.

- Това наистина е научна фантастика и не виждам какви аргументи бихте противопоставили на опонентите си!?
- Най-големият опонент беше брат ми, който е десет години по-голям от мен, и беше директор на завода за велпапе в гр. Стражица. Запознах го с Андрей и той погледна доста саркастично и ехидно на нещата. Хайде, бе, глупости на търкалета, беше реакцията му. Но минаха няколко години, телефонът ми звъни - брат ми.

Питам го: „Откъде звъниш?”. Той ми казва: „Откъде да знам?! Обаждам ти се от някакъв град в Украйна...”. Викам: „Сериозно? И какво правиш там?”. Той малко объркано почна да ми обяснява, че били там на специализация и в момента разглеждали един огромен завод за велпапе, за хартия. Не знам как, но успя да ми каже, че се намира в някакъв необятен подземен град. Самолетът им кацнал отдолу, под земята, на подземно летище. Вика: „Захранването на всички тия огромни съоръжения тук е с ядрени батерии”.

- Завод за велпапе... Звучи малко неубедително. Говорите за огромен подземен град с огромни съоръжения, захранвани с ядрени батерии, „райски подземни градини”, летища и гари, и... завод за велпапе!? Какво се прави всъщност в тези подземни градове? Публичната мълва е, че там се разработват предимно психотронни оръжия, както и супер кадри с помощта на психотронни методи?
- Нещата са много по-дълбоки. Сигурно сте чували за вуду магията, за вуду теориите. Човечеството има знания, които нарича езотерика, да речем. Някои смятат, че в основата си тези знания идват от атлантите, древната цивилизация на Атлантида и т.н. Но тези познания са още по-древни и според тях дълбоко в земята ни има друг, подземен свят. Там са т. нар. Учители, т.е. огънят на живота. Оттам тръгва връзката в изграждането на подземни градове в СССР за евентуална превенция при бъдеща ракетно-ядрена война. Затова са направени тези градове -

за да може вътре да се укрие елитът

Защото те са защитени за дълги години – там може да се живее, без да попадне и частица радиоактивен прах, радио лъчение и каквото и да било. Те могат за миг да бъдат абсолютно херметизирани, а вътре са вкарани различни биологични видове – нещо като Ноеви ковчези. И това не е само в Русия! Такива подземни градове в подобни мащаби има и в САЩ, в Китай...

- И до второто Христово или каквото и да е пришествие какво се прави в тези подземни градове по-конкретно?
- Много секретни производства. Има институти, лаборатории и т.н., за да не може това да се види от Космоса. Андрей между другото ми разказа, че една от целите в тези подземни градове е създаването на вундеркинди, т.е. на свръхчовеци с огромни умствени способности. Всъщност целта е да се създаде една подземна академия на бъдещето за едни вундеркинди, които да открият неоткритите още ядрена формула 1 и формула 2. Така е поне според Андрей.

- Тоест, какво по-точно?
- Как да го нарека... Това не е наука, а система за проучване, която е основана на антропологията на човека. Там се работи не с двоичната система, минава се от 16-тична нагоре. Сложно е за обяснение, но примерно, този свръхчовек, агент на КГБ, продукт на подземната академия, идвайки при теб на разговор, той може да те кодира. След това на основата на тази кодировка и според задачите му, той може да предизвика според указанията у теб инсулт, инфаркт.

В други случаи може да пренастрои дори самия теб, да станеш друг човек и да извършиш било убийство, било друго. След това свръхчовекът на КГБ и „неговият човек” отново се препрограмират, изтриват се всякакви спомени и не помнят къде са били и какво са извършили. Може да ви звучи като фантастика, но например доказано е, че Ли Харви Осуалд, убиецът на Кенеди, е препрограмиран в контекста, за който говорим, три пъти.

- А в българските подземни градове – какво се върши там?
- В България подземните съоръжения основно са свързани с т. нар. подземни командни пунктове – резервни командни пунктове под земята, свързани с армията, но вече не само с нея. Все още тези неща са под голяма тайна и аз няма как да кажа всичко, което знам, защото

се страхувам да не настъпя опашката на гущера

- Имате предположения за този страх, предполагам?
- Разбира се, че имам опасения. В тези засекретени военни обекти биха могли да се съхраняват, освен архиви, ядрени бойни глави, химически оръжия, и ред други супер секретни неща. Неслучайно бившият ни външен министър Соломон Паси се озова пред входа на един от тези подземни обекти в района на село Лесидрен. Явно му е поставена задачата да разкрие какво се крие в Лесидрен...

- От кой му е поставена задачата?
- От ЦРУ, предполагам. Бил се натъкнал случайно на този обект!? Хайде де! Подпитах насам-натам, но се оказа, че е опасно да питаш по тази тема.

- Остават предположенията...
- Предположения за какво? Аз знам, че тези подземни съоръжения са направени много добре и много добре са прикрити. Примерно, дадена функционираща ловна хижа приема наши и чужди любители на ловния спорт. Обслужват ги няколко души персонал, но никой от гостите не знае, че мазетата на хижата се разклоняват в тунел, този тунел влиза в някакви други разклонения и т.н.

У нас има много такива „хижи”

- И къде се влиза от подземията на хижите с двойно предназначение? Кои са те?
- Вече ви казах, че не смея да говоря конкретно, защото ще увисна на кука, но мога да твърдя, че подземни съоръжения у нас има много.

- Къде, все пак?
- Мога само да ви кажа, че много от тях са свързани с бойната готовност на армията ни в екстремални условия. Да се върна на случая с „разходката” на Соломон Паси до входа на обекта в Лесидрен, или каквото и да е там. За мен е абсолютно необяснима версията, че той просто се е разхождал там. Паси просто е изпълнявал задачите, поставени му от ЦРУ. След това направи допитване до Министерството на отбраната какъв е този обект. Това пък от своя страна води до извода, че той наистина е имал поставена задача...

- Добре де, преди години тези подземни съоръжения са правени явно от руснаците, не от американците или марсианците..
- Така е, но с днешна дата и едните, и другите се стремят да разберат какво има там?

- Значи ние крием военни тайни и от руснаци, но и от американци?
- Точно така, както прави всяка страна, независимо дали е член на НАТО или не. Да не би американците да ни свикват на спявка, да не би те да ни обясняват секретните си военни тайни в САЩ или в базите си по света!?

Във всички случаи сме запазили и от руснаци, и от американци някои от военните си тайни в буквалния смисъл.
Другото, за съжаление,

тъне в пълна мъгла

Доколкото знам, много от нашите подземни бази са действащи. Останалите също се поддържат в перфектно състояние. Оказва се обаче, че проказата на Прехода вече е проникнала и там. Поне има такива индикации. Знам за поне един случай, в който мастит бизнесмен е пожелал да закупи такава подземна база. Знам също, че в случая той не е успял. Но знам също, че такива мераци вече има от много частни групировки.

- И за какво са им?
- Вижте, когато навремето попитах един свой посветен познат за какво са им на частните групировки подземните бази на България, знаете ли какво ми отговори той!? „Ами аз навремето ги питах с какво се занимават, а те ми казаха с всичко. Това означава някакъв едва стърчащ легален бизнес на повърхността, плюс огромен ъндърграунд бизнес с наркотици и оръжие. С това се занимават всички крупни бизнесмени и групировки.

Проблемът им е къде да складират „стоката”. Оказа се, че в България вече има много скривалища, където и пиле не може да прехвръкне. Ако някой не е успял, друг сигурно вече е успял. Това обяснява някои много странни факти, свързани с МНО....

Едно интервю на Славей КОСТАДИНОВ

illuminatibg.blogspot.bg/


Владимир Терзийски
Летящите чинии на Илюминатите


8.4. Подземни летища за самолети и летящи чинии.

Точно когато мислех, че бях открил всичко, което можеше да се открие в областта на германските подземни приготовления за ожесточена дългогодишна война със съюзниците, няколко познати ми изпратиха книги, които споменаваха за строежа в последните години на войната на цели подземни военни аеродроми. Между тях имаше и много рядка фотография на едно от тези огромни чудеса на строителната техника. Те са наречени от немците U-feld (от Untergrundflugfeld — подземни летища), по аналогия на техните подводници (U-boot, Unterseeboot). В края на войната подземните летища са пленени в отлично състояние от американците. Огромни бетонни дъги върху пистата, дебели по 5 метра, поддържат 10–15 м пръст отгоре. Тя е оформена като хълм, и отгоре е засадена гъста гора. Самолетите се вдигат във въздуха под земята, и чак тогава камуфлираната врата на края на пистата се отваря за кратко време, и те излитат навън, вече набрали добра скорост. Цяло звено самолети е могло да излита едновременно от това подземно летище. При кацане процедурата се повтаря в обратен ред. Съюзниците никога не откриват тези летища преди края на войната. Едно от тях даже било открито съвсем случайно няколко години след войната. Поради болест окапали листата на дърветата отгоре. Американски пилот, прелитайки наблизо, забелязал подозрителната правилна издължена форма на изкуствения хълм, под който било скрито това огромно подземно летище.
След цялото невероятно разнообразие на подземни изследователски, производствени и експлоатационни комплекси, построени от немците преди края на войната, наистина трябва само едно малко усилие да си представи човек и следващата тяхна крачка — създаването на подземни бази за строеж, ремонт, обслужване, зареждане и излитане на летящи чинии. Проф. Ренато Веско (1968 г.) първи намеква в своята книга за такива подземни бази за летящи чинии. Те са построени на много места в Германия, като сред тях най-много се откроява подземния комплекс край Кала в Тюрингия. Във филма „НЛО секретите на Третия райх“, на виенския клон на тайното общество Темпелхоф (ТХГ-2, 93) показан и у нас по Нова телевизия, се показваше компютърната анимация на излитането на 25-метровата електромагнитна чиния от типа „Haunebu-2“ от такъв огромен подземен бункер. Предполагам, че твърде вероятно тя е правена по запазил се документален филм от онова време.
Най-неочаквано открих допълнително потвърждение за съществуването на огромни подземни бази за летящи чинии в Германия от една явно по глупост нецензурирана статия от петдесетте години в списанието „Лук мегъзин“, „Look Magazine“. Това е официалното илюстровано списание на американския елит и на тайните общества зад него. В статията канадски авиационен инженер обсъждаше предложените за строеж от канадската самолетостроителна компания АВРО (AVRO Corporation) в най-непосредствено бъдеще турбореактивни летящи чинии. Техните подземни бази били планирани да бъдат построени в северозападна Канада. Без обаче да разбира, авторът предлагаше да се построи един демодиран модел на немска антигравитационна турбореактивна чиния, построен доста по-рано в Германия. По-точно това беше летящия Донът блиц, обсъден в глава 4.4.
След като хванах компанията АВРО да плагиатства от стария проект на Белонцо, Миите и Шривер, като го предлага като откритие на новите следвоенни канадско-американски съвместни проекти, се усъмних, че може би не само чинията, но и предложената подземна база за нея вероятно също е била първоначално проектирана и построена в Германия. Веднага заподозрях, че не само проекта за чинията, но и този за подземната база, са дошли от някое засекретено американско или британско проучване върху Германския опит в архитектурата и построяването на подземните бази за летящи чинии в края на Втората световна война.
Статията съдържа рисунка на огромен подземен аеропорт с терминали за десетки летящи чинии, заедно с помощните служби по поддръжката. Твърде вероятно той включва и производствени и монтажни мощности. Това е една дълбоко закопана подземна база с размерите на град. Свързана е с повърхността на земята чрез гигантска вертикална шахта-силоз — като тези за изстрелването на ракети, но много по-голяма, с диаметър от 150 м. През нея антигравитационните чинии влитат и излитат от подземния комплекс под собствената си тяга. На върха на шахта има бързо отваряща се и затваряща се врата-люк, както на ракетните силози, но много по-огромна — с размерите на футболно поле. Малко преди тя да се плъзне встрани и да се отвори, сигурно се включват Вилхелм Райховите оргонови генератори на метеорологичната камуфлажна защита, които генерират изкуствена мъгла и облаци над отвора на силоза, за да не може да се види нищо отгоре от изведените в орбита шпионски спътници на руснаците.
Съвсем близо до ума е, че немските подземни летища за чинии са едно по-нататъшно развитие на идеята за техните подземни самолетни летища, построени и влезли в експлоатация преди края на войната. Най-многото, което немските проектанти трябва да променят от първоначалните подземни самолетни летища, е да скъсят вече ненужната хоризонтална подземна писта за засилване и излитането на самолетите, като я преоборудват в площ за кацане, обслужване и паркиране на летящите чинии. В единия й край трябва да се построи и вертикалния силоз, по който чиниите да влитат и да излитат от подземната база. Ако тя е построена в стръмните склонове на непристъпни планини, даже и този силоз не е необходим, защото при тях излитането и влитането на чиниите става от единия край на хоризонталната галерия на подземното летище, която стига до наклонения склон на планината.
В заключение бих споменал само, че е твърде вероятно първите огромни подземни градове-концлагери на нашата планета да не са били построени в нацистка Германия в последните 2–3 години на войната, а много по-рано. Започвам да подозирам, че може би първите такива частни подземни производствени комплекси на Илюминатите са създадени на нашата планета доста по-рано, дори и в един умален „пилотен“ вариант. Дългата практика на „археолог“ на тайните частни проекти по света ме е научила да гледам с особено внимание и подозрение на всеки „научнофантастичен“ филм, който се поднася на световната общественост. И особено на големите суперпродукции, върху които се концентрира цялата пропагандна канонада на световната медийна машина на Илюминатите.
Огромните подземни градове-преизподни, показани в безсмъртния немски черно-бял и ням „фантастичен“ филм „Метрополис“, правен от Фриц Ланг в ранните тридесет години на нашия век, започват да ми изглеждат твърде реални и възможни. Особено след цялата дискусия в настоящата глава върху германското подземно строителство, изпълнено само 10 години след като е сниман филма.

chitanka.info/text/15909/55




Гласувай:
3



1. staler - чушкопекът е наи значителното ч...
20.03.2016 15:26
чушкопекът е наи значителното човешко изобретение за последните двеста години и в това няма никаква ирония.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8684586
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031