Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.04.2016 22:14 - Тайната на (финансовото)дълголетие на тамплиерите - кражба, измама, кошерност
Автор: budha2 Категория: Технологии   
Прочетен: 1707 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 02.10.2016 15:34

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image
Живко Тодоров със званието „Рицар на годината”

Специални правила в храненето и хигиената, спазвани от рицарите тамплиери, са ги направили дълголетници, смята директорът на отделението за неотложна медицинска помощ на римската поликлиника Gemelli Франческо Франчески.
В епохата на Средновековието, когато продължителността на живота на обикновените хора е била между 25 и 40 години, тамплиерите много често са преодолявали възрастовата граница от 70 години и това не е било рядкост, съобщава InoPressa, като цитира публикация в италианското издание La Stampa.

image

Делян Пеевски, Масон-тамплиер, член на ложата орден на най-великите, най-свободни и най-признати зидаромазачи.


Според Франчески напълно очевидно е, че причината за дълголетието на тамплиерите е бил особен начин на живот, на първо място – начинът на хранене.

image

В Парламента 2/3 са масони и виждате как се работи и какви неработещи закони се приемат. Румен Миланов-тамплиер и съветник на Бойко Борисов и какво последва?Тамплиерите са част от масонството и на този Миланов шеф в тамплиерския орден му е Румен Ралчев-бивш шофьор на Т.Живков.Ето как МВР цъфна и върза за радост на престъпниците.„Масонството не променя човешката природа и не може да направи честни мъже от родени негодници.“ Албърт Пайк (Морал и Догма)“




Представителите на ордена са следвали начин на живот, предписан от „латинските храмови правила“, отнасящи се до начина на хранене и хигиената на масата. Например правилата са забранявали да се яде месо повече от седем пъти седмично.

image

Месото било поднасяни и с риба, зеленчуци и плодове, бобови растения, които са били най-мощните антибиотици, съществували в природата, и оптимална среда за полезните бактерии в стоманата микрофлора.
В сравнение със своите съвременници тамплиерите употребявали по-малко мазнини, което е отдалечавало риска от рак на стомашно-чревния тракт и метаболиен синдром, който се явява благоприятна почва за развитие на сърдечносъдови заболявания, диабет и тумори, казва медикът.
image

Особено внимание таплиерите са обръщали на хигиената и качеството на продуктите. Те са се хранели на специални места, върху чисти маси и трябвало да си мият ръцете преди храна. Самите продукти били подлагани на стриктен контрол, за да се избегне рискът от предаване на вирусни и паразитни заболявания.

image


Франчески допълва, че тамплиерите са яли риба, която са си развъждали сами. Месото се произвеждало изключително в Европа. Що се отнася до виното, то членовете на ордена, както следва от историческите документи, са предпочитали палмово вино, към което добавяли мекотата на коноп и алое вера. Такова вино употребявали на Светите земи.
Както е известно днес, напитките с понижено съдържание на алкохол са способни да предотвратяват образуването на тромбове – както аспирина. Освен това палмовото вино е помагало в борбата с паразитите и причинителите на болести, намиращи се във водата. Също така тамплиерите използвали цитрусови плодове за придаване на аромат на водата, за нейното обеззаразяване и обогатяване с витамин С и ликопен.

image

Никой досега не се е сетил да забрани със закон участието на магистрати и политици в тайни общества.

image

cache2.trud.bg/Images/Cache/568/Image_5172568_407.jpg

Според Франчески „диетата и жизнените навици могат да обяснят необичайното дълголетие на тамплиерите – ако е така, то лозунгът „учи се от миналото“ както никога е уместен.“

image

Хазарите са били първите в " Червения кръст на Кръстоносците " и мегандавидовци! Днешните темплиери са новите генетично обработени хазари


Орденът на тамплиерите е основан през 1119 година от рицарите, участвали в Първия канибалски кръстоносен поход. В неговата задача влизала охрана на Светите места в Палестина. С времето тамплиерите започнали да се занимават не само с военни, но и с финансови дела, превръщайки се в най-богатите банкери на Европа.

image

Ето какво пише по този въпрос висшият масон Албърт Пайк в своя най-известен труд "Морал и догма": „Масонството, подобно на всички религии и мистични учения като херметизма и алхимията, запазва своите тайни само за посветените и мъдрите или избраните и използва фалшиви обяснения и тълкувания на своите символи, за да заблуди тези, които само заслужават да бъдат заблудени; за да скрие от тях Истината, която нарича Светлина, и за да ги отдалечи от нея. Истината не е за тези, които са недостойни или неспособни да я приемат или биха я извратили... Истината трябва да се пази в тайна, а масите се нуждаят от учения, които биха подхождали на техния несъвършен разум... така че разбирането на всеки човек за Бога трябва да бъде в съответствие с неговите умствени и интелектуални способности, както и с неговите морални качества...“.

Албърт Пайк, който е контактувал с Луцифер (Сатана), много добре обяснява как истинското естество на масонството е пазено в тайна от членовете с ниски степени:

„Сините степени са външният кръг или порталът на Храма. Една част от символите се демонстрира там на начинаещия масон, но той е целенасочено подвеждан с фалшиви тълкувания. Защото целта е не да ги разбира, но да си мисли, че ги разбира. А тяхното истинско значение е запазено само за просветените, принцовете на масонството. Цялото умение на кралското и жреческо майсторско съсловие е било толкова добре обвито в тайнственост през вековете, че дори и днес е все още трудно да вникнем в тайните на висшите степени.

Ето защо е нужно болшинството масони да си въобразяват, че същността на масонството е обяснена в сините степени. А който се опита да им открие истината, ще се труди напразно, така че без никаква награда за себе си само ще наруши своите задължения като просветен. Масонството е истинският сфинкс, заровен до главата в пясъците, натрупани около него през вековете („Книга на думите“, Албърт Пайк).

Изключително важен детайл е, че масоните от висшите степени се събират в отделни ложи от масоните от нисшите степени, а връзката се осъществява единствено чрез избраните майстори-надзиратели. Висшият съвет на масоните от 33 степен е напълно отделна и самостоятелна масонска структура в рамките на масонството от шотландския ритуал.

При осъществяването на своята коварна и ловка политика на задкулисно дирижиране обществено-политическите събития на дадена страна, висшето масонство от белите степени (31-33) често пъти жертва (дори в буквалния смисъл) масони от сините (1-3), червените (4-1Cool и дори черните степени (19-30), в интересите и каузата на Илюминати, след като последните са били добре използвани и са свършили поставените им задачи. Историята изобилва с примери, Френската революция е един от най-ярките.


Има и прецеденти, при които се ликвидират дори масони от 33 степен по заповед на духовете и Илюминати. Така е било винаги, така и ще бъде, защото масонството се управлява от Илюминати, чиято главна цел е унищожение на истинското християнство (продължител на Реформацията от 16-и век) и установяване на едно световно правителство и глобален контрол.



Тази дейност, както отбелязват историците, предизвикала раздразнението и завистта на крал Филип IV Хубави. Последният магистър на Ордена на тамплиерите – Жак дьо Моле, е екзекутиран в Париж през 1314 година по обвинение в ерес, черна магия и идолопоклонничество.
Неговата смърт била част от планирана и координирана от крал Филип IV кампания, насочена за пълно унищожаване на ордена, към който монархът бил задлъжнял сериозно и чиито богатства мечтаел да завладее.

image

ДНЕС  МАСОН  Е  ЗАМЕНИЛ  БОГИНЯТА  С БЕЗПРИСТРАСТНИТЕ  ВЕЗНИ  НА ПРАВОСЪДИЕТО


     



Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8684554
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031