Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.04.2016 23:05 - Сънчо, наркотиците и извънземните прабългари
Автор: budha2 Категория: Технологии   
Прочетен: 1295 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Нека да разясня кой, кой е в Играта и схемите й, после ще видим наличните взаимовръзки, конспирации и всекви там. Започваме със фигурата на Сънчо, кой е тоя пич?
Well … на първо четене Сънчо е българската аналогия на бога на съня Морфей, или пък може и да е баща му – Хипнос, никой не може да каже освен, човека, на който е била имплантирана тази идея през 60-те, времето през, което контрола върху ума набира лавинообразна скорост. В интерес на истината за повечето хора в момента Сънчо е асоциация с тяхното детство, той е импринтат до такива дълбини, че едва ли не, някой паляк дето много разбира от конспирации и МК може да излезе и да каже, че той би послужил идеално за активиращ спусък.
Не може да подминем и символиката в цветовата композиция на облеклото на Сънчо:

image


Както виждате, той е със синя пелерина със три жълти звезди, не зная дали сте запознати, но фармацевтичната индустрия напоследък умело ползва тази цветова гама в своите продукти за сън! Нека видим:

image
image

Спокойно можем да заключим, че тези два цвята се използват за да влияят на съня на човек, за пример: на бика червеното му действа агресивно… което е глупост, просто идиота разгневява горкото добиче, от което бива изведена масс лъжата, че бика се разярявал на червено, щях да забравя: май бика беше и далтонист. Това не пречи на Дисни да импринтва детския ум с подобни квази идеи. Явно художника на Сънчо е бил доста набожен човек, щом е вплел в него трите звезди на пояса на Орион, които можем да репрезентираме също като светата Тройца… o Rigel, o Rigel! За малко да пропусна да кажа две думи и за биг фарма, същата, която знае как да манипулира хората, същата която иска да има потенциални пациенти и да им взема парите до шушка, същата, която не иска излекувани хора, които няма да и плащат, същата, която не може да излекува никой от нищо, о бедни ми Сънчо!

Докато пиша и разсъждам в движение ми хрумна, че може би в периода между 60-90г. на миналия век Сънчо е бил нещо като божество, защото повечето деца са вярвали в него, преведено на по-езотеричен език това ще рече, че Сънчо си е имал царство във Астрала и там си е живеел като всички други астрални божества, респективно захранван от детската енергия….OОPS! Ами да, сетих се! Това бе показано във анимето „Чудната петорка”, където дядо Мраз, великденския заек, Сънчо и Джак Скреж си партнираха, целият парад бе ръководен от техния шеф – Луната (са пак вижте опаковките на лекарствата по-горе и се опитайте да откриете образа на Луната, която ….после ще ви кажа). Та както се сещате злият герой (Торбалан) в анимето беше прилъгал децата да не вярват в целия тоя шибан спектакъл и …. Сънчо изчезна, т.е. неговата астрална форма започна да губи своята енергия до момента в който започна да се разтваря в нищото. Та ако принесем това в сегашната ни реалност (след 2000-та година) съм убеден, че астралното копие на Сънчо е съвсем към края си, щото де факто кое дете вече вярва в него, даже и родителите са забравили за него, та то не са мобилни телефони, таблети, телевизори, алкохол, наркотици, простотия, религии и прочее. Знам, че ще прозвучи супер смешно но в последните години се забелязва една тенденция, масово населението да страда от безсъние, това вероятно не се дължи на Сънчо, а просто на ритуалистиката от близкото минало, с която децата са бивали приспивани - приказки за лека нощ.

image


Това е може би и една от причините в момента да има бум на лекарства за сън, които се разпродават като топъл хляб, почти всеки има проблеми със съня. Разбира се в 2-3 дни от месеца спокойно можем да обвиним Луната и нейната пълнота, признавам си, че и аз по някога не мога да спя спокойно от нейното лъчение, но това е рядко и е може би 1-2 вечери. Според мен wi-fi рутерите са по-големият проблем, в един среден блок може да се открият поне 10-15 wi-fi мрежи, което е супер зле. Във Франция отдавна по училищата минаха отново на интернет връзки с кабел, но ние нали сме smart и държим всичко да ни е smart, а и iPhone S6 няма вход за кабелен интернет, а това ще бъде супер грозно… Не, не, не, нека бъде free wi-fi, till the end of the world!

От гледна точка на митологията, както споменах и по-горе, образа на Сънчо кореспондира и с двата образа на божества: Морфей и Хипнос. Ето какво пише във Уикипедия (моля не затваряйте настоящата публикация, след като виждате да споменавам думата „Уикипедия”, и там по някога пише ценни неща), та:

„Морфей (от гр. μορφη - форма, фигура) в древногръцката митология е бог на сънищата. Изобразяван е различно, често с крила и като старец. Морфей спи в абаносово легло, заобиколен от макове. Овидий предполага, че Морфей има дарбата да се явява в човешки образ в сънищата на хората. Изразът „да попаднеш в обятията на Морфей“ означава да заспиш. Лекарството морфин е наречено на Морфей, защото предизвиква дълбок сън и премахва болката. Древните гърци смятали, че Зевс, бащата на боговете, подпомаган от Морфей, бог на съня, ни изпраща своите предупреждения, пророчества и вдъхновения с посредничеството на Хермес, вестоносецът с криле на краката. Легендите изобилстват с описания на подобни явявания, говорещи ни за съня и бляновете, които ни изпращат боговете”

Пасажите в bold-нат текст трябва да ви подсказват някои неща, като например каква е една от главните функции на съня (от гледна точка на предаването на различни информации от „по-висши” божества и разните му там извисени 5-6-7-8 измерни мастър-бластър тъпанари). Ако прочетете няколко книги за различни пророчества/предсказания/ясновидства и т.н. ще останете с впечатлението, че в 99.8% от случаите ресийвърите са получили своето инфо по време на сън, ся няма да изпадам в подробности, но Едгар Кейси е един от по-известните случаи. Предполагам, че някои от вас разбират, че всичко това са елементи от арсенала на контрола върху ума.

Точно героят на Морфей от филма „Матрицата” помага на Нео да се събуди от вечния технологичен сън и да заживее извън нея. Разбира се това е в противовес с функциите на митологичния Морфей, който ще те приспи, но не и разбуди. „Лекарството морфин е наречено на Морфей, защото предизвиква дълбок сън и премахва болката”, Exactly! В ранните години, когато морфина е бил легален се е ползвал именно с тая цел, да успокоява и приспива, по-късно се установило, че той води към пристрастяване и тук се намесили умниците на Bayer, като предложили морфина да бъде заместен от напълно легалния „Heroin”, което продължило дълги години, когато се стигнало до същия извод и той отново бил забранен, естествено наркоманите били насочени към друг контролиран заместител – метадона. Историите с наркотици са като приказките за лека нощ, те са едни neverending stories.
Историята на Бащата Хипнос не е по-различна от тази на Морфей (за последен път в тази статия ще използвам Уикипедия, обещавам):

‘Хипнос бил тих и спокоен, за разлика от брат си - безпощадния Танатос. С помощта на мак, той можел да приспи и да донесе покой на всеки, дори на боговете. И той и брат му -Танатос са изобразявани с венци от мак. Според Омир, Хипнос живее на остров Лемнос. Често боговете използвали Хипнос в интригите помежду си. Хера помолила Хипнос да приспи Зевс, докато тя преследва Херкулес. След това се наложило майка му да се застъпи за него пред Зевс, за да не го сполети гнева му.”

На негово име са кръстени сънотворните лекарства – хипнотици. Както се предполага повечето от тях водят до адикция, нека ви стресирам с някои от тях:

- Барбитурати
- Бензодиазипини
- Пиперидиндионови производни (супер токсичния Глутетамид е широко известен техен представител, дълги години родните наркомани го използваха в комбинация с Кодеин, опиев алкалоид базиран на морфина)
- Хиназолонови производни (от тях най-известен е Метаквалона, който в близкото минало е бил главния виновник за повишената уродливост при новородените, на който майките били тъпкани с него, в интернет може да прочетете повече по този въпрос)

За тези от вас, които са чували тези имена, вероятно разбирате колко кофти е ситуацията с пристрастеността на населението като цяло. Добре, че в последните години биг фарма се усети и пусна синтетичния мелатонин, който едва ли ще донесе желаното добро, но поне е по-слабо токсичен.

А уж трябваше текста да е забавен и закачлив, еми няма да е, вероятно по-нататък ще стане по-забавен, всичко е настройка на съзнанието. Успях да нахвърля няколко нещица за археобраза на Сънчо, но сега е редно да продължа с темата за нещо, което мнозина от вас не са чували точно в този си вид – извънземните прабългари. Какви са тези същества? За к’во иде реч? Ами това са нашите предци, нали ние сме се зароди първо, ние сме били люлката на света, нали от нас е тръгнало всичко, ами баба ви Вангела така го каза, тя пък го чула от Тангра, оня пък от Чулманката, оня пък от друг хъшлак и така по веригата – България се оказала първата страна в света, разположена точно по средата му. Даже мисля, че още имало лава навсякъде около нас и дори динозаврите още не били инженирани от драконианците. Но българите били там, дори сред тях още тогава имало и един мангал, той се казвал Явор първия мангал, но бързо му измислили прякор – Бахура, щото една нощ задигнал и изял бахура на един от българите, ще ви разкажа и за тази история. Той бил обвинен, защото бил единствения мангал, но не е ли бил българина супер прост човек, абе хвърли го в лавата бе Ганьо, хвърли го да изгори дейба и Бахура му! Всъщност това опровергава всеобщата теория, че мангалите произлизат от Индия, мангалите са си наша собственост, даже близко бъдеще ще стане ясно, че дори и за сапун не стават, щото са паразитоподобни, а от паразит полза няма, може да се пробвате да си направите супа от мухи или комари, няма да се получи гаранция!

Смятам, че добре започнах в опитите си да се ебавам се с квазиидеологиите на подпийнали националисти, дрогирани с глутетамид, червено вино и кодеин лелки и бабки, наричани за по-кратко екзотични лечителки. Да, те и на стриптизьорките им викат екзотични танцьорки, но никой не вика на наркодилъра – екзотичен фармацевт.

Истината е, че ако ги нямаше виното и ракията щяхме да живеем много по-реално, мдам! Сещам се и за един много популярен термин от нашия съвременен бит – „нощна шапцица”, това най-грубо казано е системната злоупотреба на малки количества остър алкохол с цел по-добър сън. Същата „нощна шапчица” е главния виновник за инфарктите в ранните часове на денонощието, но медицината прекрасно знае за този феномен. Но такава е тя народната медицина – семпла и понякога смъртоносна. За разлика от здравните проблеми обаче, от горското са доволни от все повече пияното ни население, от както ловните дружинки са започнали да практикуват така нареченото „да ударим по едно преди лов”, популацията на диви свине се е увеличила, и респективно с това, улова е намалял до значително срамен процент, добре, че оня бай Геро със желязната ръкавица на ъгъла за свинско и карантия работи и в неделя, аллах, аллах! (o shit, чей да не ме чуе страшилището на всеки един емигрант-екстремист – Динко).

Ама то като ги пуснеш тия квази национал/езотерик/ясновидски канали и като видиш тея зачервени лица ти става ясно, че човека насреща ти е злоупотребил наркотична субстанция и е кукла на конци. Алкохола също е наркотик by the way.

Та искам да ви кажа, че ми писна да слушам врели-некипелици, че България била велика държава и сме хванали бога за огромния кур, пардон рог на изобилието исках да кажа. Няма такова нещо, когато човек е трезвен може добре да види психопатската ситуация, в която се намира - бедност, простотия, алкохолизъм, дебилщина, конфликти и всички неандерталски методологии. Абе вместо да вървим към изобилие и прогрес то вървим към бедност и регрес, ебах му майката ве, това ли ни е божествения народ? Тиквата, Картофа, Темерута, Свинята и Росен Хомото ли са най-умните и достойни хора сред нас? Ужас! Ама то само като ни видиш съвременните герои и ти става ясно, че това е по-зле от негативните светове в астралните планове, o fuck дали пък с нашият робски манталитет и повърхностност не сме си проектирали точно такава реалност???

Чел съм разни китайски текстове, ама то да ти направи кеф да слушаш какви действия е предприел управляващия император, какво неговите мъдреците са го посъветвали, как героите им са сразили врага и т.н., направо може да им завиди човек, а ние сме точно обратната страна на монетата. И няма никакви извънземни прабългари, разберете го! Сега за финал нека разкажа една леко смешна история за един пикник и за крадливия мангал Бахура…

Преди години бяхме решили да се съберем малка групичка от 10-12 човека и да отидем на планина с приспиване (ама без барбитурати) на палатки. Както си му е реда бяхме събрали пари и си бяхме купили храна, дори в тея години имаше и доста домашна продукция като домашно вино, ракия, луканки, сирене, яйца и т.н. дори доматите и краставиците бяха вързали и практически почти не ни се налагаше да даваме големи суми за покупки. Грешката, която обаче направихме, беше да вземем с нас един човек, който де факто е българин, ама има манталитет на мангал, и както споменах по-горе му викахме Бахура. Всъщност идеята ни да го вземем бе да го експлоатираме повече от обичайното, като да върши повече работа от останалите, а ние да го замеряме с горещи картофи, или пък с камъни, абе знаете... детска му работа. Мангала му с мангал не стига, че мързелуваше повече от всички други, но и искаше да яде повече, естествено бе наказан с няколко леки удара и успя да се кротне. Спомням си, че беше много весело, имаше голяма поляна, бе топло и имаше река, в която дори си ловихме раци, а ракията се охлаждаше на метри от нас … Привечер някой си предложи да направи супа за сутринта, знаете, ставаш сутринта цепи те глава и най-доброто, което може да консумираш е една топла супа …за душата. ОК, до тук всичко беше добре, легнахме си и на сутринта станахме, всеки си сипа по една купичка със супа, един от приятелите обаче остана да спи още малко (няма да пояснявам, че той беше по-агресивния спрямо Бахура и той го наложи няколко пъти)… и сега по ирония на съдбата след като стана час по-късно се оказа, че в съда със супа няма и грам. Уж всичко беше точно, трябваше да има за всеки, но нямаше... разбирате ли какво се случи? Когато оня се развика, че не сме му оставили, всички се спогледахме и вече май знаехме кой е виновника – о, да беше Бахура, някой го беше видял да си сипва за втори път!!!


Това, което видях в близките няколко секунди бе как тоя приятел отива до своята палатка и взема мега огромния кол, спомням си, че изрече и крилатата (позната на малцина) фраза „Извънземните прабългари идват!” в допълнение с „Мангал ща убия!”. Получи си заслуженото наглия лакомник, поуката, която тогава успях да си извлека бе „никога не ходи с мангал на почивка”. Пошегувах се, че мангалите са си наши български, не, не са, чисти индийци са, дано по-бързо си ги приберат в обширната държава. КРАЙ!

spectator-bg.blogspot.bg/Гласувай:
4
0Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 7149491
Постинги: 4190
Коментари: 1127
Гласове: 1565
Календар
«  Май, 2021  
ПВСЧПСН
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31