Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.05.2016 18:48 - Румънският щит над Балканите/„Подземните тайни на румънския сфинкс“
Автор: budha2 Категория: Технологии   
Прочетен: 1839 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

За пореден път световните новини са пряко свързани със събития чиито генезис е бил обсъждан под една или друга форма в нашите книги и следговори към тях. Само допреди 15 години Румъния бе давана като еталон за „мизерия“ (дори в нашата собствена държава), а днес нейната роля в международен план нараства все повече. Голяма част от събитията, които са истинската причина нещата да се манифестират на бял свят именно по този специфичен начин, са дискутирани в книгата „Подземните тайни на румънския сфинкс“. Това което беше потвърдено вече и на официално ниво, е поредната здрава логическа нишка, която обяснява „безумните“ на пръв поглед твърдения на определени хора свързани с тази територия на Балканите. Разбира се, става дума за активирането на американският противоракетен щит, който е позициониран в отдалечена военновъздушна база в Девеселу, Румъния, която е само на около 50 км. от България. Виждате как твърдението отпреди век на индийския мистик Саду Сундар Синг, че Румъния ще остане един вид „магически“ незасегната от бъдещите войни и ще се превърне в зелен небесен оазис насред всеобщата разруха, придобива все по-материални очертания. Останалите негови предсказания са не по-малко сензационни и са поместени във връзка с нашия анализ към спомената вече книга. Ще имате възможност да ги прочетете и сега. Винаги имайте наум обаче, че всичко описано е просто плана на една конкретна фракция за бъдещето и той може да се изпълни напълно, частично или тотално да бъде неутрализиран от друга конкурентна група. При всички случаи обаче, текущите събития загатват поне отчасти кой в момента взема превес в борбата за контрол над тази изключително ценна (по ред причини територия)... Следва международната новина, допълнителен коментар и цитат от книгата „Подземните тайни на румънския сфинкс“.

image

Американският противоракетен щит в Европа започна работа от днес(12 май-бел. ред.) на фона на опасенията на Москва

Американският противоракетен щит в Европа беше открит днес, почти десетилетие, след като Вашингтон предложи защита на НАТО от ирански ракети и въпреки руските предупреждения, че Западът заплашва мира в Централна Европа, предаде Ройтерс.
На фона на руско-западното напрежение, представители на САЩ и НАТО обявиха за функциониращ щита в отдалечена военновъздушна база в Девеселу, Румъния, която е само на около 50 км. от България.
И то след години на планиране, инвестирани милиарди долари и неуспешни опити да се разсеят руските опасения, че щитът може да се използва срещу Москва.
Системата за спиране на ракети в Румъния със среден обсег (до 3000 км.) не е насочена срещу Русия, каза преди откриването Робърт Бел, пратеник на американския министър на отбраната Аштън Картър в НАТО.
image

Така би трябвало НАТО да получи денонощна защита, интегрирана с радарите и корабите на САЩ с противоракетни системи, които вече са разположени в Средиземно море.
На мястото на бившата ВВС база на Румъния са разположени 24 ракети SM-3 и радар от системата „Еджис“.
„Образно казано, противоракетната отбрана преминава от детството към възрастта на подрастващите. Предстои дълъг път тя да постигне нужния капацитет и способности“, коментира Том Карако от Центъра за стратегически и международни изследвания във Вашингтон.
Системата се основава на принципа, че с радари може да се засече изстрелването на балистична ракета, да се изчисли траекторията ѝ и да бъде атакувана с ракети и унищожена, докато е в Космоса в най-високата си точка, преди да навлезе обратно в атмосферата.
САЩ ще започнат изграждането на втори обект в Полша в петък, който трябва да бъде готов през 2018 г., давайки на НАТО постоянен щит в допълнение към вече наличните радари и кораби в Средиземно море.


Източник: http://www.vesti.bg/

image

Огромен подземен град открит в Румъния

Както виждате медията постепенно, малко по малко започва да обявява неща, които до скоро се смятаха за табу. Множество фактори излизат наяве, които потвърждаватизследванията ни в следговора „Окултните войни на Балканите“ в книгата от страница 283 до 286. Ето и малък откъс оттам по въпроса, за тези, които още не са я чели:

„Това ни поведе и към друга следа. Разбрахме от Питър Муун за едно от местата, които е посетил по време на престоя си в Румъния – херметическото светилище на даките Сармизеджетуса.
През 1999 г., учени направили многоаспектно изследване на комплекса Сармизеджетуса, използвайки специално оборудване, с което засекли погребани стени и обекти. По този начин се видяло, че под Сармизеджетуса и други дакийски крепости в околността, има огромен и компактен военен и цивилен архитектурен комплекс, с множество ядра, който заема площ от 200 квадратни километра. Той е богат на злато и съдържа множество аспекти, които се датират отпреди дакийската цивилизация.
Плановете на този древен град, с големина колкото Букурещ, били събрани в папка и изпратени на Министерството на Културата, но институцията не е обявила нищо по случая.
Местните потвърдили пред Питър, че под Сармизеджетуса има много руини на цивилизации преди дакийската. Очевидно говорим за атлантски културни комплекси. Най-интересното е, че докато Румъния била под комунистическо управление, руснаците са дълбали около Сармизеджетуса и са стигнали до подземията й. Естествено, отнесли всичко намерено с хеликоптери. Това разбира се е повтарящ се мотив, защото повечето от вас са чували същата история за Перперикон, откъдето руснаци изнасят с черни хеликоптери огромни саркофази, пълни с незнайно какво. Очевидно става въпрос за подразделение на КГБ, подобно на „Департамент Нула“. Русия, наред с Китай, е много напред открай време в тези отношения и очевидно е събрала всичко възможно по-важно и достъпно от своите комунистически сателити.
Най-интересни са откритията, които направихме във връзка с топонимите обаче! Навярно повечето читатели са наясно, че някога това са били общи за всички траки земи. Народните носии на населението около Сармизеджетуса днес са на практика идентични с българските. Тогава падна и голямата бомба. Можете ли да познаете как се казва местността, в която се намира Сармизеджетуса? Казва се... Градище! Точно така – както се казва и върха, където е разположена гробницата на Бастет! Това прави директна окултна връзка между двете места, ако не чрез подземна тунелна система (която така или иначе е факт), то поне на енергийно ниво. Знаете, че древните не са давали случайни имена на своите владения и местности, а факта, че на практика имаме идентични топоними, говори много! Това обаче не е всичко. Планината, в която се намира Сармизеджетуса се казва... Оръжие! Както виждате, говорим за румънска територия, но имената са си останали български още от едно време. На база на горната връзка, това ни дава допълнителна езотерична следа, че това, което по същество се намира в гробницата на Бастет в Странджа е оръжие. Което е интересно, защото в светлината на „Документите Тера“, можем да раздробим името „Bastet“ на „BA-SSS-SHET“ (и много други подобни комбинации – следа, която ни бе подсказана от наш познат). Което ни препраща към различни извънземни взаимовръзки.
Отново, наред с румънската история, имахме различни синхроничности по време на направата на тази книга, свързани с Бастет и Сармизеджетуса. Името на Людмила Живкова се въртеше покрай нас по различни поводи. Дори по стечение на обстоятелствата се запознахме с един виртуозен италиански пианист, който като дете е посетил България по покана на Людмила във връзка с нейната инициатива „Знаме на Мира“. Макар той да не можеше да си спомни нищо конкретно за нея самата, факта ни показа, че тази енергия също тече около нас. Докато Питър Муун беше в България пък, заедно посетихме Свещарската могила и Демир Баба теке. Когато влязохме в информационния център да платим билетите си, окото ни бе привлечено от романизирана книга, която носи името „Градът на Вълците“. Тъй като по онова време бе изминал само месец от издаването на „Документите Тера“ (където основната тема е за извънземни от Сириус приличащи на вълци), заглавието веднага хвана вниманието ни. В книгата се говори за Залмоксис (който е елемент от нашето изследване и ще прочетете за него по-нататък) и други мистерии около комплекса Сборяново. В книгата обаче се споменаваше и имаше снимка на... Сармизеджетуса! Обстоятелствата разбира се бяха показателни, защото бяхме с Питър Муун, който идваше в България от Румъния, за да изследва тракийските мистерии, а ние попаднахме на книга, която свързва България със Сармизеджетуса под заглавие, което има пряко отношение с наше току-що приключило изследване, продължило почти 3 години! И макар в „Градът на Вълците“ да нямаше нищо друго, което да представлява особен интерес за нас, знакът бе повече от очевиден.
Това доведе до изследването на Сармизеджетуса, което пък доведе до горните разкрития относно топонимите и гробницата на Бастет. Още по-интересно става, когато ситуираме цялата тази картина в светлината на описаното от Раду за Бучеджи.
Нека погледнем фактите. Какъв е шанса, в две съседни държави да има две подобни съоръжения, които: да са под земята; да имат странни енергийни защити; и двете да съдържат холографска технология; и двете да са открити чрез сателити – в нашия случай чрез английското MI-6, в румънския – чрез Пентагона; отгоре на всичко има и тибетска връзка между двете истории, която засега няма да разкриваме, защото е свързана с втората книга на Раду. След всичко това, какъв е шанса, двата комплекса да не са свързани? Много малък. Лично ние смятаме, че намиращото се в Странджа е мини-версия на намиращото се в Бучеджи. А чуждите служби проявяват интерес към това (и американци, и руснаци са знаели за Странджа преди българите). (...)“



Коментар от Издателство „Паралелна Реалност“:

Към процесите, които се развиват в Румъния няма как да не отбележим и нещо изключително набиващо се на очи предвид „стандартите“ на тези географски ширини. През последните години там откровено тече безмилостна борба между различни фракции, като в крайна сметка нейни „жертви“ стават огромен брой видни политици. Обикновено, както всички добре знаем „гарван гарвану око не вади“ и редовно при тези мероприятия само се отбива номер, но в Румъния нещата се развиват изключително драматично. Малко след създаването на румънската Национална антикорупционна дирекция вече бяха издадени първите присъди срещу политици, разследвани по обвинение в корупция. Последваха ги и други. Решителният импулс дадоха реформите, проведени от бившата министърка на правосъдието Моника Маковей, а допълнителният тласък дойде от Механизма за наблюдение, наложен от Брюксел на Румъния и България след влизането им в ЕС през 2007 г. Дотук Антикорупционната дирекция е изправила повече от 1100 държавни служители на съд, включително и 12 настоящи или бивши министри. Над хиляда от делата са завършили с постановяването на ефективна присъда и само 9% от тях – с оправдателна, е цитирана от агенция ДПА ръководителката на антикорупционното звено Лаура Кьовеши.
Тези процеси безспорно свидетелстват за сериозно разчистване на сметки, но същевременно с това и изграждане на един нов и съвсем друг имидж на Румъния, който да спомогне за нейният нов планиран международен статут. Общото впечатление през последните години е именно, че Румъния „разчиства“. В страната почти не минава ден без нови обвинения в корупция – срещу политици, съдии, медийни магнати, бизнесмени.
И макар тези събития да имат буквално десетки смислови равнища и да са плод на множество взаимовръзки, то ще е наивно да не разгледаме и аспекта свързан със Светлата фракция на Цезар вътре в рамките на високите етажи на властта и нейният натиск за промяна. Повече за това ще откриете в предстоящата в идните месеци 3-та част от поредицата на Раду Чинамар.
А сега следва откъс от следговора на „Подземните тайни на румънския сфинкс“:

„Последното, което ще дискутираме във връзка с окултните войни на Балканите, са някои интересни аспекти на пророчествата, правени за Румъния и България. Натоварваме цялостния анализ допълнително с тях, защото това е най-често срещаният тип отдаване на индивидуалната сила на външни фигури, издигайки ги до божествен статут. Рамките на пророчествата са верни и целта, заради която ще ги дискутираме тук, не е да обсъждаме самите тях, а намерението зад тях.
Има много предсказания на различни мистици относно светлото духовно развитие на Румъния като страна, избрана от „бог“ да започне подновяването на духовността в света. Някои правят дори паралел между огромната сграда, наречена Народен дом в центъра на Букурещ и библейския Дом на народите, описан в Апокалипсиса. Папа Йоан Павел II нарича тази земя „Градината на божията майка“ (какво означава това, можете да видите в „Документите Тера“ и „Посвещение в древната страна на боговете“) по време на своята визита в Румъния през 1999 г. Важна стъпка в това отношение можем да видим в астрологичната карта на Румъния, според която в периода 2021-2023 г. ще има условия за румънски „месианизъм“. Пророчествата, направени от един определен човек – Саду Сундар Синг (SSS), заслужават нашето специално внимание в контекста на окултните войни на Балканите. Синг е индийски мистик, произхождащ от богато семейство. Още на седем годинки той знае наизуст индийската религиозна книга „Бхагавад гита“. Докато е ученик, изпитва някои трудни моменти и иска знак от висша сила. Вместо Буда или Кришна, обаче, в съня му се явява Христос. Преди това той дори е изгорил няколко библии. След като приема християнството, семейството му го гони от неговия дом. На 27 февруари 1922 г. той пристига в Швейцария и говори в Реформаторската зала в Женева. Хиляди души го слушат в залата, а много други не успяват да влязат. В Ньошател над 10 000 души се събират да чуят неговото слово. Саду Сундар Синг специално подчертава, че е индиец и кръвната му връзка с Румъния е нулева. В този ред на мисли той няма мотивация да лъже, нито пък има някакви пристрастия към тази страна, които да направляват действията му в националистичен аспект. Тези предсказания са правени през 20-те години на миналия век. Пророчествата са много дълги и пускаме само най-важната част от тях (някои от удебелените от нас думи правят референции към „Документите Тера“, а други – към Новия Световен Ред):

„Аз знам, че Румъния има божествена бъдеща мисия за възобновяване на духовността и тя ще бъде уникален духовен модел, който ще бъде следван от цялото човечество. Необходимо е да провъзглася това пророчество на всички нации и всички религии, защото всички знаци сочат за невероятните духовни промени, които ще настъпят. Моите думи не трябва да карат да мислите, че съм някакъв симпатизант на Румъния, защото този, който ми даде тези пророчества, без никакво съмнение е Светата Дева.“

„Следователно ви напомням пак, че, доколкото аз чувствам, на първо място защитата на Румъния е обезпечена от Светата Дева и след това от Великите Космически Сили, както и от повечето светци.“

„Постепенно силата на отделните държави ще намалява и на тяхно място ще дойде нова сила с име „Федерация на Световните Нации“ с един президент, един управляващ орган и една армия, използвана само за отбрана на вътрешната сигурност, а войниците ѝ ще имат задължение да въдворяват ред в афектираните зони.“

„През този период Русия ще стане автентичната християнска държава на Земята. Босфорът и Дарданелите ще потънат и ще изчезнат напълно. Много острови ще изчезнат, унищожени от земетресения.“

„Единствените, които ще избегнат наказанията от унищожителен огън и кланета по целия свят, ще бъдат Румъния и териториите на Палестина. Запазена ще остане и катедралата във Ватикана, но нейното влияние и власт ще бъдат загубени.“

„Румъния ще премине през няколко фази на фундаментални промени и накрая благодарение на образцовата си духовност ще се превърне в автентичната плодородна земя, сравнявана с митичния „Нов Ханаан“. Букурещ ще стане основен център на това плодородие. Тази столица на новия духовен полюс на планетата ще бъде построена наново почти цялата. А накрая ще се направи сграда с форма на пръстен, със 7 км. диаметър, която ще се смята от всички нации за автентичния „Нов Йерусалим“ на света.“

„Румъния ще премине през големи трудности и през някои международни промени, които ще направят така, че да получи нов статут в международната политическа обстановка. Благодарение на съдбата ще остане незасегната от военната ситуация и ще се обяви за неутрална държава.“

„В бъдещите войни, огън и унищожение ще обграждат Румъния, но тя ще остане недокосната точно като зелен небесен оазис по средата на опустошена пустиня, причинена от човешката интелигентност и служба на злото.“

„Щабквартирата на Международния червен кръст ще бъде в Букурещ, в Новия Йерусалим, защото откритията на тези хора в сферата на медицината и здравето ще бъдат невероятни и тази държава ще бъде номер едно в света. В Румъния ще има филантропски административни организации – абсолютно нови, както никога досега по света, които ще носят божествено вдъхновение и ще повдигат скритите сили на хората и техните духовни божествени умения.“

image

 



Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8686633
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031