Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.06.2016 19:56 - Техниката "разширено дистанционно наблюдение" се използва в полза на специалните служби
Автор: budha2 Категория: Технологии   
Прочетен: 1119 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

През 80-те и 90-те години американският учен Г. Путхоф заедно с екстрасенса И. Суон в рамките на изследвания, проведени в интерес на разузнавателната агенция (тези проучвания са били наричани "Старгейт"), заедно със Санфордския институт са разработили уникална програма за обучение, която позволява на всеки, който има потенциална способност за "дистанционно наблюдение", да постигне успех в това.



Тази програма за обучение включва възможността да овладеят три техники на "дистанционно наблюдение", позволяващи им да наблюдават хора и различни предмети (включително секретни военни) и да ги опишат в интерес на американското разузнаване. Най-интересното е техниката на разширеното дистанционно наблюдение, която представлява, според изследователите, един вид астрално пътуване.

Тази техника включва използване на транс медитация и физическа релаксация и визуализация на своеобразен "астрален паркинг" - един вид междинна безопасна "база", където наблюдателят е трябвало да проектира съзнанието си, преди да предприеме астрално пътуване до обекта на своето наблюдение. Този метод е най-ефективен в смисъл на получаване на данни, а следователно и най-надежден.

Ето как описва тази техника Д. Тайсън в книгата си "Извънтелесни пътувания": "Техниката на разширеното дистанционно наблюдение започва с постепенна релаксация на тялото и ума, която в програмата СТАР ГЕЙТ се нарича охладителен процес. Операторът-наблюдател лежи на удобно легло в тиха, потопена в полумрак стая, слушайки тиха класическа музика. Около наблюдателя се намира друг човек, който е бил наречен следящ: по време на експеримента той е трябвало да задава въпроси и да записва устните отговори на оператора.

Целта на на охладителния процес е навлизането в тета-състояние. На жаргона на учените нормалното, будно съзнание съответства на бета-състояние. Когато то се отпусне, преминава в алфа-състояние. В крайна сметка съзнанието се потапя в тета-състояние. В интервю през 1997 г. за Nexus Magazin Дейвид Морхаус, автор на книгата "Психичен войн на ЦРУ: програмата Stargate", обясни: "Изглежда, че в тета-състояние се откриват канали за предаване. Това се нарича и "Инкубационно състояние на мисълта", по времето, когато прагът на физическите усещания, отделящи съзнанието от подсъзнанието, става по-нисък".

Морхаус е работил за американското военно разузнаване като дистанционен наблюдател. Той описва началото на дистанционно наблюдение като отиване в четвъртото измерение. Бил е обучаван за създаването на астрално ниво на специално място, където да отиде след влизане в транс или медитативно състояние, благоприятстващо дистанционното наблюдение.

"Ние трябваше да стигнем до мястото, наречено "светилище". Отивахме там, за да съберем мислите си и да се аклиматизираме. Всеки създаваше свое собствено светилище. За едни наблюдатели то изглеждаше доста голяма градина, за други - сигурен дом или подобно безопасно място". Морхаус обясни, че в това светилище той проектирал своето призрачно или фантомно "аз", прозрачния двойник на физическото тяло.

Оказвайки се в безопасното светилище във вид на прозрачен астрален двойник, Морхаус започнал "спускане към целта". Неговото светилище било прозрачен куб, висящ в Космоса и от всичките шест страни той бил заобиколен от звезди. Когато бил готов да започне, в пода на куба се образувала въртяща се фуния. Морхаус бил всмукан във фунията - този етап от процеса бил наречен "скок в ефира" - след което с увеличаване на скоростта той летял с главата напред през светлинен тунел, докато астралното тяло не се сблъскало с нещо като мембрана и се промъкнало през нея в областта, която са имали за цел.

Няма съмнение, че тази техника е форма на астралната проекция. Пробивът на мембраната в края на светлата фуния прилича на щракването при затварянето на "епифизния проход", за който пише теософът Оливър Фокс ... Създаване на астрално място за ритуална работа е често срещана практика в модерните западни системи за магия, като например системата Златна зора. Светилището на дистанционните наблюдатели, изградено от тях на астрално ниво и служещо им за нещо като база и отправна точка за пътуване е много подобно на астрален храм, създаден от маговете по време на ритуална работа. Той може да приеме всякаква форма, тъй като субстанцията на астралния свят е материал, податлив на силата на въображението".

Понякога като отправна точка за астрално пътуване съзнанието на наблюдателя може да създаде ж.п. гара или станция, а методът за астрално пътешествие до местоназначението на пътуване може да се възприема от нашето съзнание като пътуване с влак. Така че много от нашите сънища, свързани с такива изображения могат действително да са астрални пътувания, особено ако те са придружени от изумителна яснота на съзнанието и яркост на възприятието.

Връщането на астралните "дистанционни наблюдатели" се извършва в обратна последователност. Първоначално те се връщат в своята "временна база", която е безопасно място, създадено от тяхното собствено съзнание, а след известно време вече се връщат в своето физическо тяло, лежащо на леглото в стаята за експерименти.

Трябва да се отбележи, че изучаването на астралните пътувания, подобни на програмата "Старгейт" са се провеждали по същото време и в СССР. Но и в Съветския съюз, и в САЩ тези програми впоследствие под фалшив предлог са били признати за "неефективни" и тяхното финансиране било прекратено. Изследователите предполагат, че това се дължи на факта, че властите се страхуват, че по този начин ще бъде изровена и информация за собствените им тъмни дела. Но в действителност това не е съвсем вярно.

Но най-вече тези изследвания, докосващи "забраненото познание", са причинили недоволство не на националните правителства, а на световния паразитен "eлит", представителите на който с помощта на цялата система от тайни общества и разузнавателни агенции следят внимателно такива "забранени знания" да не са достъпни за обикновените хора. Всичко това може да подкопае могъщата власт на глобалната паразитна пирамида, създадена от силите на мрака на планетата.

В края на краищата, ако хората овладеят подобна техника, всякаква измама от страна на властите, излъчена в съзнанието на хората чрез медиите и новите информационни технологии, ще стане веднага очевидна. Ще стане очевидно и фалшифицирането на историята, както и многобройните неверни научни догми, вградени в нея, за да инхибират научния прогрес и прикриването от учени и изследователи на истинското познание за света и вселената, известно още от древни времена.

Ако хората се научат да четат информацията директно от полетата с данни на вселената, то ще станат безполезни всички зомбиращи програми, въведени в съзнанието на хората чрез образователната система, подготовяща "биороботи с ляво полукълбо". Също ще лъсне истинската стойност на "ценностите" на западния свят, които са наложени на хората чрез глобалната информационна система, тоталните лъжи и изкривяването на реални събития.

С всичко това властта и контрола на паразитната пирамида на властта може да се срине за една нощ. Изводът е, че ако не искаме да попаднем в тоталния "електронен концлагер", който приготвят за нас господарите на световния "eлит", просто трябва да изучаваме и да използваме точно тези "забранени знания", които така внимателно са скривани или дискредитирани чрез различни псевдонаучни "комисии" и други аналогични организации, служители на световната паразитна система.

neonula.blogspot.bg/



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8725436
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930