Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.07.2016 21:07 - "ВЕЛИКАТА" ДИВЕРСИЯ на ционистите срещу белите в Европа и Азия в 20-ти век.
Автор: budha2 Категория: Технологии   
Прочетен: 1097 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

image                                                               ВЕЛИКАТА ДИВЕРСИЯ на ционистите срещу белите в Европа и Азия на 20-ти век. Или Куба най-големият доставчик на НА смърт За гоите от Европа и Aзия по времето на СССР.

И така, какво се случи през 1952 г. на планетата, и Карибската криза последвала по-късно, която почти не "погубила" цялата цивилизация. Детайли може да се четат в Wikipedia за това как Никита Хрушчов почти отприщил ядрена война. Да, всичко това са глупости! СПЕКТАКЪЛ на ционистката мафия за глупавите гои! Реалити - шоу за конвертиране/превръщане на Куба в плантация за отглеждане на роби и на захар и тютюн! За гоите. Това ние вече го знаем, че захарта е смърт за гоите, дори под формата на домашни компоти. Но нашите баби и прабаби не са имали интернет и много много ценяха тази отрова за консервиране на храни за зимата. Но опасностите от захарта сега няма да говорим, но за това как ни баламосват ционистите. След края на войната, страната се нуждае от герой, за да се възстанови икономиката на страната. Сталин е направил всичко, за да увеличи плодовитостта. (По този въпрос към СВАНИДЗЕ то се знае, както се полага за един евреин, казва винаги всичко обратно) Ционистите бяха уплашени не само на нарастващата индустриална мощ на Съветския съюз но и от числения растеж на добитъка-гоите. Необходимо беше да се направи нещо. Наркотици тогава все още не можеха да бъдат внасяни, нямало е все още албански и афганистански насаждения. И те решиха да запълнят СССР евтина захар и ГМО царевица.  
           
image      
СКОПЕЦА ХРУШЧОВ УБИЛ БЕРИЯ, ЗА ДА СКРИЕ ОТРАВЯНЕТО НА СТАЛИН/ВЕРСИЯ: ПРЕЗ 1953 Г. ПОЧИНАЛ ЕДИН ОТ ДВОЙНИЦИТЕ НА СТАЛИН                                                                                                                                
Но дори това не е безплатно. Без дързост на еврейската мафия не й е интересно. Те са решили да използват захар за регулиране на населението на СССР. За да се направи това, Куба се превърна в плантация с евтини роби. Как се извърши "Дяволюцията" две дузини окъсани, въоръжени с малки оръжия револ-цион-ери, срещу цялата армия на диктатора Батиста, и дори без "намеса" от военната база в Гуантанамо. (която по-късно бе много полезна като недостъпен затвор за нациите) Всъщност ционистите просто хвърлиха Батиста, както жертваха Мубарак и много други кукли. Е, представете си! АМЕРИКА и комунистическа Деволюция и то по време на разгара на "лова на вещици" и Куклукс Клан.                                                                                                       image                                                                                                                                           Огромна Америка можеше да смаже всичко в зародиш! FUNNY? Те не са глупаци. За да стане това реалити шоу, е било необходимо да се подкрепи с измама, Никита Хрушчов, и в ръцете му ядрено оръжие, агенти на Моссад/КГБ в американските служби и същите съветници на президенти и т.н.. И след като този ШАБЕС/Щебек Goy не можеше сам да постигне това, Американците казали:Вземайте - Куба е ваша! Тогава на Никита Сергеевич подадоха предварителния план, изготвен от петата колона на СССР. 

Идеята на Никита! 

Даваме им техниката и зърно, а те ни дават захар! Измама е пълна. Гладната маса от роби се грижи за насажденията от ТЮТЮН станал "известен" за своето "качество" - смърт, а тръстиковата захар - бялата смърт за гоите. В замяна на нашите дарения, промишлено оборудване, малко оръжие и нищо повече. Познайте какъв по националност е "железния" Фидел Кастро? Разбира се, че ... евреин/маранос ... а защо ли убиха еврейчето Чегевара?, защото знаеше всичко или защото бе роднина на израелския премиер.                  image      Koй е Eрнесто Гевара де ла Серна ?                                                                                                                                                    
Така тази бяла отрова напълнила празните рафтове на магазините в СССР. Не е имало недостиг на захар в Съветския съюз до жидовския саботаж през 1990 година. Броят на смъртните случаи на пациенти с хипертонична болест, се увеличавал лавинообразно и така до днес. Но и сега, Куба разчита само на стоките, за потребителите от гои. Както винаги желанието е да има и Гешефт за юдейската змия. Изпратени за препродажба (кражба) на СССР чрез търговски мисии в Куба стоки бяха много повече, отколкото е било  необходимо за доставката на тютюн и захар. 

ГОИ ! Бъдете внимателни! 

ФАЛШИВИТЕ евреи - ционисти - са куфар с тройно дъно!                                                              
 via-midgard.info/                                                                                                         image       
Путин изпревари Че Гевара - Автор: Оля Ал-Ахмед       
                                                image    
Куба “един от последните концлагери ”Гулак".                                                               image          
Brother Oliver Stone, SJ, енд брат ил"минат, маранос Фидел Кастро, SJ, 2002                                                                                       



Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8687864
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031